vineri, 19 iulie 2013

CORIDOARE ARCTURIENE


CORIDOARE ARCTURIENE

Dragii mei,

Saptamana trecuta a fost pentru mine una cu totul speciala, in care mi s-au confirmat multe informatii, mi s-a oferit un liant intre unele pe care nu le puteam conexa si am aflat si altele noi, foarte valoroase.
Pentru a putea intelege continutul a ceea ce doresc sa transmit in acest articol, fac pentru inceput, o mica introducere si pentru o mai buna fixare a informatiei, voi face lucrul acesta punctual.
1.    Se spune ca in Univers exista o forta guvernatoare, mentala, ce pleaca pentru galaxia noastra, din Sagetator, constelatie ce pare ca nu intamplator este numita in acest fel si se extinde peste tot, prin intermediul unor statii de lumina sau asa-numite statii intermediare.
2.  Aceste statii intermediare cuprind arhivele genealogice si deciziile juridice, pentru toate nivelurile de inteligenta.
3.  Aceste statii contin de asemenea greutatile si masurile Legii Cosmice, care dicteaza echilibrele astronomice.
4.  Mai mult, statiile intermediare educa inteligenta planetara, furnizand cunoasterea la toate nivelurile, de la biologie la astrofizica, in asa fel incat, fiecare planeta sa poata progresa catre nivele superioare de constiinta.
5.  In statiile intermediare se programeaza inteligentele din razele imediate ale sistemelor solare, langa care sunt atasate.
6.  Pentru Terra, statia cea mai apropiata este Arcturus, „Frecventa – Grid a Luminii” dirijand pregatirea Omului pentru venirea Fraternitatilor Luminii. Arcturus se mai numeste si „Bunul Pastor” sau „Ash”.
7.    Cei din vechime s-au obisnuit cu acest nume de la Domnii Luminii, care le-au revelat ca Arcturus este unul din centrele ce concentreaza conducerea cunoasterii.
8.    „Bunul Pastor” sau „Pastorul Apelor” sau „Ash”, purtator al Luminii Celeste, este considerat in vechile pergamente si in Cheile Zoharului, ca facand parte din energia Vietii Mesianice, care escorteaza creatiile planetare din aceasta extremitate a galaxiei noastre.
9.  Arcturus este statia noastra intermediara, este sediul adiministratiei noastre, comoara care detine documentele-cheie pentru a guverna cresterea sufletului inteligentei noastre planetare.
10.Arcturus este primul prag de trecere pentru calatoria dincolo de spatiul temporal al constiintei noastre.
11.Noi, pamantenii, va trebui sa trecem prin Arcturus, nivel de eliberare al Creatiei noastre planetare, trecere obligatorie pentru a ne purifica si perfectiona, inainte de a fi reprogramati, pentru a putea apoi sa accesam alte nivele superioare ale Creatiei.

Am intrat in contact cu aceste informatii acum trei-patru saptamani, dupa primul seminar sustinut de Profa de Geogra, cu Romania, Anahata Terrei, din 24 iunie. Pentru mine au fost revelatoare, pentru ca eu stiu de la ghizii mei ca in viata anterioara acesteia, am fost arcturian si pe langa altele, am fost comandorul unei mici nave (despre lucrul acesta vorbesc si in prezentarea mea de profil, pusa acolo inca de cand s-a infiintat blogul), avand un echipaj de cinci membri, inclusiv eu, cu care m-am cunoscut deja in aceasta viata. Toti cinci suntem intrupati acum pe Terra si mai mult, in Romania. Atunci cand colegul meu de la blogul „Sapte Vieti”, m-a ajutat cu infiintarea acestui blog, „i-a venit ideea” sa ma numeasca Ashtara Tristar. A fost un nume ales „la plesneala” cum s-ar spune. Acest nume incepe cu grupul „Ash”, se continuua cu „tara” (insemnand la orientali iubire, compasiune), iar Tristar este numele primei entitati extraterestre cu care am comunicat telepatic, comandant de nava arcturiana. Abia acum am inteles de ce colegul meu a fost ghidat sa ma numeasca asa. Punctand ce am povestit deseori, ultima oara chiar in articolul privind impresiile asupra primului seminar al Profei, despre darurile divine pe care le-am primit in ultima vreme, legate de apa (puterea dragonului de apa, tridentul lui Neptun, pocalul cu apa), luand in considerare desele viziuni in care vad cascade de apa, punctand de asemenea asupra pozei de profil reprezentand o femeie blonda ce ofera tuturor celor ce o privesc, apa, pe care am gasit-o pe internet, dand cautare dupa „arcturieni – imagini” si pe care am ales-o ca si poza reprezentativa doar pentru ca m-a atras, fara vreun alt motiv la acea vreme, am inceput sa ma indrept clar catre concluzia ca pentru a-mi afla misiunile viitoare, trebuie sa stiu cat mai multe despre arcturieni (sau despre Arcturus sau Ash sau Pastorul Apelor), pentru ca totul se construieste in viata mea, legat de ei.
Saptamana care a trecut a fost din cap in coada numai sub semnatura lor in cele ce ma priveste.
Luni, in data de 08 iulie, dragele mele prietene au pregatit la al doilea seminar Romania, Anahata Terrei, o meditatie de aducere a abundentei, ghidata de arcturieni, conform invataturilor de la Scola Kryon. In punctul Retezat, iar am primit un dar, reprezentat de o minge alba stralucitoare, de tenis de camp, ce mi-a fost inmanata de catre Ion Tiriac. M-a mirat teribil aparitia dansului in viziunea mea, dar chiar asa a fost. Cred ca era mingea abundentei (cine nu isi doreste abundenta domnului Tiriac?), care nu intamplator mi-a fost daruita de un Ion, ce are legatura cu Ioan Botezatorul si iar ajungem la ape. In punctul terminus al spiralei am fost intampinata chiar de fratii arcturieni, care toti intindeau mainile catre mine si imi daruiau apa, exact ca femeia din poza de profil, pe care eu am primit-o cu mare bucurie si cu un sentiment puternic de dor de acasa.
In timpul saptamanii am avut cu ei multiple comunicari.
Vineri m-a sunat o buna prietena, careia ii multumesc mult pe aceasta cale, care stiind cate ceva din trecutul meu pe linia vietilor anterioare, mi-a recomandat sa cumpar cartea, recent publicata la noi, „Conectarea cu arcturienii”. Mi-am cumparat-o chiar in acea zi si iar am descoperit lucruri fascinante. Informatii de acolo, pe care le-am expus si eu prin articolele mele de-a lungul timpului, ele fiind obtinute de mine direct din comunicari, cateva le cunosc intr-un mod diferit, altele mi le-au confirmat pe ale mele si altele au fost complet noi. Asa am aflat ca arcturienii au un simbol reprezentativ: un triunghi echilateral, suprapus peste simbolul Mercedes, care imi tot apare in viziuni de cel putin doi ani de zile si despre care am tot intrebat in stanga si in dreapta, ce semnificatie ar putea avea, fara sa gasesc insa un raspuns clar, 100%. Acum consider ca l-am gasit, in sfarsit.


In aceasta carte am citit despre ideea construirii unor coridoare energetice, care sa uneasca lumea noastra de lumea arcturiana, coridoare ce ne pot fi de mare ajutor, noua pamantenilor, in momentul in care se va face saltul in alta dimensiune, avand in vedere, ca asa cum am subliniat in partea de introducere, se pare ca este obligatoriu sa trecem mai intai pe la ei, dupa salt si abia apoi vom putea merge mai departe.  Cu cat vor fi mai multe coridoare, cu atat va fi mai bine si mai usor pentru salt.
In data de 14.07 am sustinut cursul cu Ingeri la Constanta. Sambata, 13.07, au inceput sa se descarce in mentalul meu o multime de informatii. Mi-am dat seama ca 14 este 2x7, cu alte cuvinte, cursul urma sa se desfasoare intr-o data marcata de 3 de 7 (14.07 = 7+7+7) si un 6 (2013). Mi-a venit in cap ce spunea candva Maestrul meu Serghei Danisin, de psihogeometrie sacra, ca 3 de 7 formeaza simbolul Mercedes si mi-am dat seama ca aflandu-ma si langa o mare apa (Marea Neagra), mai mult ca sigur ca totul se asternuse ca sa coordonez acolo crearea primului coridor arcturian.
Duminica, inca inainte de a incepe cursul, s-au pornit catre mine, din eter, o multime de semnale. Asa am reusit sa aflu ca deasupra salii de curs, evident in dimensiunea a cincea, se aflau 25 de nave arcturiene, fiecare cu cate cinci membri in echipaj, avand misiunea sa ne asiste la lucrarea noastra.
In timpul meditatiei de inceput, la un moment dat, fiecare participant de la curs, a primit la gat cate un pandantiv energetic, cu un simbol Mercedes, care s-a pozitionat exact pe chakra inimii.
Impreuna cu Ingerii, grupul nostru s-a deplasat mental deasupra Marii Negre, intr-un anumit punct, ales de comun acord, inainte de a se incepe meditatia.
Am vazut cum navele arcturiene ne-au urmat. Noi, impreuna cu Ingerii, am format un cerc si navele s-au asezat si ele desupra noastra, formand un alt cerc.
25 de raze luminoase au plecat dinspre nave, catre centrul cercului nostru, undeva, cam la 3 m inaltime fata de nivelul capetelor noastre. A inceput sa se formeze un simbol Floarea Vietii, inr-o forma concava, exact ca un castron rotund, bombat in jos. Samanta Vietii are sase petale si iata care este semnificatia si a cifrei 6, sau a anului 2013, in general. Cand simbolul a fost terminat, ni s-a cerut sa trimitem catre el iubire, din chakra inimii, energie ce trecea evident prin pandantivul agatat la gatul fiecaruia din noi. Floarea Vietii devenea din ce in ce mai stralucitoare si la un moment dat a inceput sa se ridice din ea, in sus, un canal foarte luminos, de forma triunghiulara. Am trimis iubire, pana am avut informatia clara ca acel canal a fost construit cu succes. Pentru cei ce nu pot vedea, pot simti. Cand se termina constructia canalului se simte o stare de relaxare, de bucurie, de implinire. Canalul a fost ulterior „pecetluit” de arcturieni cu niste protectii foarte puternice, formate din niste spirale energetice, ce s-au incolacit pur si simplu in jurul lui. Atunci am inteles de ce arcturienii au nave triunghiulare. Am vorbit despre asta atunci cand am postat articolul in care i-am descris pe ei. Arcturienii au capabilitatea sa faca tot felul de calatorii interdimensionale, cu nave cu tot si le fac tot prin astfel de coridoare. Asa cum v-am spus, coridorul l-am vazut formandu-se in forma triunghiulara si nu cilindrica, asa cum m-as fi asteptat, probabil pentru a se putea incadra perfect o nava arcturiana in acest canal si de asemeni, portalurile de trecere intre dimensiuni, pe care le-am vazut in viziunile mele de zeci de ori pana acum, au forme de triunghi.
Multumesc pe aceasta cale dragilor nostri frati stelari arcturieni, pentru ajutorul pe care ni-l ofera necontenit, in drumul evolutiei noastre spirituale.
Nu in ultimul rand le multumesc celor 16 Inalti Ingeri, care insotesc in permanenta cursul despre Ingeri pe care eu il sustin (Ariel, Azrael, Gabriel, Haniel, Jeremiel, Jofiel, Metatron, Mihail, Nataniel, Rafael, Raguel, Raziel, Samuel, Sandalfon, Uriel si Zadkiel) si tuturor celorlalte Fiinte Celeste ce au dorit sa ne ajute si care ne-au sprijinit in aceasta lucare, prin faptul ca prin vibratiile lor, ni le-au ridicat si pe ale noastre, suficient cat sa putem construi un coridor arcturian.
Maica Domnului, in iubirea Sa nemarginita, ne-a fost de asmenea, alaturi si cu adanca recunostinta si iubire, Ii multumesc.
Iata dragii mei, cum am reusit sa construim noi un astfel de coridor. V-am povestit toate acestea avand credinta clara, ca pe tot teritoriul tarii noastre, se pot organiza de catre grupurile de lumina, actiuni de construire a unor astfel de coridoare. Este suficient sa se exprime dorinta, sa se ceara telepatic ajutor arcturienilor si acestia vor fi imediat prezenti, sa se ceara ajutor Ingerilor, Maestrilor Inaltati sau altor Fiinte de Lumina ce pot ridica vibratia participantilor. Altceva nu mai este necesar.
Gandindu-ma logic, dupa toate cele intreprinse pana in prezent, daca a sosit  acum vremea pentru ghidarea de construire a acestor coridoare, cat mai repede si cat mai multe, va las pe voi sa trageti concluziile despre ce ar urma sa se petreaca in curand.
In acest sfarsit de saptamana, impreuna cu colegii mei, ne vom deplasa din nou la Constanta. Colega mea Cristiana, va sustine maine, 20.07.2013, un curs despre aducerea abundentei spirituale in vietile noastre, ea stiind deja ca lucrand asupra acestui aspect, sosesc dupa aceea in viata si darurile divine materiale. Voi posta un anunt despre asta. Cu permisiunea ei, dupa cursul ce va dura aproximativ 4 ore, vom mai putea construi acolo, in 10-15 minute, inca un coridor arcturian. Pentru cei ce v-ati saturat de blocajele spirituale si nu in ultimul rand de cele materiale, va fac cu deosebita caldura invitatia, stiind ca veti pleca de acolo cu o cunoastere importanta si cu multe transformari interioare benefice, sa participati la acest curs. Mai mult, vi se ofera ocazia de a face aceasta actiune mai aparte, ce are legatura nu doar cu Pamantul nostru ci si cu o civilizatie extraterestra, constand in construirea celui de-al doilea coridor arcturian, deasupra Marii Negre.
Duminica, cand eu voi sustine din nou in Constanta cursul despre Ingeri, asa cum am anuntat deja, vom construi un al treilea coridor.
Va asteptam cu mult drag si sunt sigura ca nu doar noi ci si fratii nostri stelari arcturieni.
Nu pot incheia fara sa va expun un pic impresiile despre ziua de sambata. La ora 13, eram pe punctul de a intra in Constanta. Am tras pe dreapta intr-o parcare ce a aparut pe autostrada exact la acea ora, pentru a ne putea conecta la actiune. Personal, am sintit nevoia sa merg sa ma incarc intr-un loc binecuvantat de Energiile Maicii Domnului, Manastirea Caraiman din Busteni. Timp de 30 de minute, au venit dinspre Sfinx, peste tara, valuri-valuri energetice, probabil corelate dupa cum emitea fiecare catre Sfinx, dintre cei ce au participat la aceasta. Energiile se vedeau roz si verde smarald, de iubire si vindecare. Erau atat de puternice incat lacrimile mi-au curs siroaie si nu m-a mai interesat nici macar pentru o secunda ca paralel cu asta, au existat si contractiuni. In Constanta a fost atunci o furtuna puternica. Pentru noi a fost chiar decorul sugerat de videoclipul alaturat la anuntul pentru acea actiune.
Consider ca drept urmare a acestei lucrari a Luminii de mare succes, a venit in data de 15, catre orele 18, una si mai mare, ghidata de Insusi Domnul nostru Iisus Hristos si de Maica Domnului, impreuna cu o multime de Maestri Inaltati. Am vazut multimi de Ingeri venind din cer si luand la rand, unul dupa altul, oameni din conducerea tarii si pe multi altii, chiar din afara hotarelor noastre, dar de ale caror decizii atarna soarta acestei tari, actionand spre a-i elibera de intuneric si alimenta cu lumina. Dupa ce iesea din acesti oameni ceva ca un fum negru, exact ca la eruptia unui vulcan, deasupra capului, pana la zona gatului, li se aseza ceva ca niste coifuri de culoare roz-transparent. Am intrebat daca ceea ce vad este reprezentarea unei actiuni viitoare sau se intampla in timp real. Mi s-a raspuns ca se intampla in timp real. Mi s-au furnizat apoi si ceva imagini din viitorul foarte apropiat. Mi-a aparut la un moment dat harta Romaniei, colorata toata cu albastru (vest), galben (centru) si rosu (est), facand din ea in acest fel un drapel. O biserica mare alba a inceput sa se contureze in mijlocul hartii si s-a marit pana a cuprins tot teritoriul. Biserica s-a transformat apoi intr-o cununa de flori si stelute albe, exact cum apare intr-o imagine de pe internet, in care este infatisata si Maica Domnului, atunci cand se da cautare dupa „Gradina Maicii Domnului”.
Drept urmare, indiferent de ce s-ar crede si s-ar spune, in urma spectacolului maiestuos pe care l-am vazut, ma astept ca in foarte scurt timp sa vedem mari transformari in plan vizibil. In urma cu ceva ani, se spunea ca tot ce se intampla in plan energetic, avea nevoie de sapte luni pentru materializare, insa in aceste timpuri, in care totul se petrce foarte accelerat, gandurile si actiunile din astral se materializeaza mult mai repede. La cursul despre Ingeri din Galati, desfasurat in 07.07.2013 (7-7-6), mi-a venit ideea de a face o meditatie de abundenta pentru Romania, bazandu-ma pe un bilet in care erau scrise pe sapte randuri, a cate sapte numere, toate cle 49 de numere (7x7=49). Cele sase numere au fost vizualizate ca varfuri a doua triunghiuri, unul cu varful in sus si unul cu varful in jos, cu laturi aurii stralucitoare. Totul a fost ghidat  conform unui vis pe care l-am avut in urma cu vreo patru ani, in care primeam de la o mana mare alba, un astfel de bilet. Am coordonat meditatia astfel incat, sa fie inspirata de sapte ori energia acelui bilet si expirata tot de sapte ori peste Sfinx, unde ne-am deplasat mental, dupa cele sapte inspiratii. Am vizualizat apoi cum Sfinxul amplifica acea energie si o proiecteaza peste toata Romania si apoi peste intreaga planeta, exact asa cum s-a facut si sambata pe 13 iulie. Iata ca in doar o saptamana, marele premiu de la LOTO, 6 din 49, a fost castigat de un domn judecator din Galati. Vi se pare o coincidenta? Mie nu. Pentru mine este un semn evident. A fost doar punctul de inceput din meditatia noastra, de inmanare a biletului, ce iata ca s-a materializat in doar o saptamana. Ma astept deci sa vad cat de curand, materializarea energiilor abundentei reflectate de Sfinx, peste toata Romania, ca are mare nevoie de asta. Reprezentarea celor sase numere, ca varfuri a doua triunghiuri aurii, a semnificat exact ceea ce va spuneam cand faceam referire la cursul Cristianei. Se primeste totul sub forma de abundenta spirituala, ca apoi sa vina si una materiala, echivalent cu un castig la 6 din 49. Daca nu ar fi fost asa, in acel vis mi s-ar fi dat pur si simplu cele 6 numere insirate. De ce ar fost nevoie sa apara in acel fel?
Ramaneti increzatori si proiectati ganduri pozitive. Totul se materializeaza foarte repede. Avem puterea sa ne schimbam soarta. Totul este sa constientizam lucrul acesta si sa actionam ca atare.


Fie ca iubirea, pacea, lumina, armonia si abundenta sa se astearna pe toata planeta!


8 comentarii:

  1. Multumesc pentru confirmari Mihaela.noi am fost in zona Caraiman la ora 13/13 in data de 13, in numar de 4, au curs siroaie de lacrimi de bucurie nespusa , o energie extraordinara, s-a lucrat cu floarea vietii si culoarea verde, au ceva nave deasupra noastra care au amplificat lumina trimisa catre restul tarii si v-am simtit si pe voi. namaste

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu multumesc draga Beatrice. MA bucur pentru tririle voastre.

      Ștergere
  2. Viziuni,meditatii,cordoane energetice,si multe minunatii, care ne introduc efectiv in taramuri ale Luminii, si ne consacra drumul spre unirea cu Creatorul. De ce oare premiul cel mare,loteria sau toata perceptia fenomenului abundentei, simbolizata de viziunea sa zicem a castigarii premiului cel mare la faimoasa loterie, nu a fost constientizata de un om sarman, sarac, fara avere si multe alte posibilitati? In lumea noastra ,cu gradul ei de evolutie spirituala, ce sunt judecatorii(nu numai din Galati)? O tagma de imbuibati, plini de averi, deci consacrati pe deplin material,corupti si consecventi impartitori de mari si interminabile minciuni, nici pe departe de dreptate... Are rost sa mai detaliez, o lista interminabila de mari blasfemii infaptuite de acestia? Si atunci cand toti oamenii de lumina ,toti Lucratorii in lumina, si toti ceilalti participanti la infaptuirea vointei Divine, merg pe directiile cunoscute, ce rost are sa fie scosi in fata tot astfel de fiinte? N-au nimic comun cu evolutia, cel putin in aceasta viata, si cand aud sau vad ca tot astia ies in fata, tot astia au parte, de abundenta si confort material, nu am ce sa mai spun. Sarmanii, multi saraci si multi suferinzi si neajutorati, trebuie mereu sa sufere, si sa se chinuie ,si sa dispara intr-un final al acestei vieti, departe simtitor de saltul dimensional care fireste doar la momentul decis de Creator va fi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Constantin, as zice ca ar fi bine sa nu generalizam si sa nu judecam, pentru ca noi nu cunoastem ce fel de om este acest judecator. Poate este un om foarte credincios si iubitor, cine stie? Din punctul meu de vedere, as recomanda sa fie perceputa aceasta functie ca o imagine-simbol. Premiul cel mare a fost castigat de cel ce ar trebui sa reprezinte adevarul si dreptatea. Pentru mine de pilda, faptul ca a fost castigat de un judecator, semnifica in plan energetic, ca Divinitatea ne transmite mesajul ca se apropie vremurile ca cei in adevar si dreptate sa primeasca premiul cel mare. Asa cum am spus si in articol, nu mai trebuie decat un pic de rabdare si vom incepe sa vedem materializarea partii de continuare, dupa primirea lozului cel mare, care se va simti la nivelul intregii tari. Cu sau fara castigarea acestui premiu, sunt luni bune de zile, chiar de anul trecut, de cand in grupurile de lumina se vorbeste despre sfarsitul acestei luni august, in sensul ca se marcheaza inceputul unor evenimente spectaculoase de nivel global. Sa avem rabdare si sa vedem ce urmeaza.

      Ștergere
  3. pe 6-7 a fost un grup la Babele, sfinx si pestera Caraiman unde au fost niste deschideri speciale, si unde si-au facut aparitia Deceneu, Zalmoxis si niste atlanti;atlantii au spus faptul ca teritoriul Daciei este un loc incarcat in energii si ca atlantii din Australia si din alte zone s-au refugiat in Muntii Surneanu si in alte doua 2 parti ale Romaniei;niste informatii importante au fost ca trebuie sa refacem Dacia si sa ne ferim de reptilieni.Au fost informatii pe care nu le-am tinut minte din povestirile altora.Unii au mai trecut pe la Sambata de Jos la chilia parintelui Arsenie Boca care de unde au primit alte informatii importante pentru Romania.In ce priveste acel simbol cu Mercedes aminteste de un simbol dacic Desi Si Ko...insemnand Inaltare; am sa-l trimis in privat;

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. unde este pestera caraiman?? noi suntem un grup de 20 de persoane (pana azi) care pe 26-27 vom fi in bucegi. am studiat harta pe care o am si nu imi apare pestera caraiman. astept raspuns, ms

      Ștergere
    2. Multumesc draga Lorena pentru informatia cu simbolul. Cat priveste pe reptilieni, tu stii foarte bine ca este poveste de domeniul trecutului. O sa iasa el adevarul la iveala. Vom auzi noi si de multe alte civilizatii responsabile de soarta noastra si cel putin una cred ca exista, mult mai rea decat au putut fi reptilienii.

      Ștergere
  4. mesajul cu reptilienii ii viza pe pamantenii cu informatie reptiliana, sa se fereasca de ei fiindca sunt agresivi;chiar erau persoane in grup care aveau informatie si au masurat radiestezic pentru ei, Regina Angliei, Regele Mihai(avea informatie mai mica decat trebuia, unul din motivele pentru care se presupune ca a fost si inlaturat)in fine, in ultimul timp tot am primit pe email articole mai vechi despre familia Regala din Marea Britanie si reptilieni, printre care acel articol in care se facea referire la cibra 13 si luna iulie, la faptul ca-si vor pierde influenta, ca isi vor pierde puterile;acum mie intotdeauna mi s-a parut ca Regina are trasaturi de reptila:))mi-am amintit mesajul parintelui Arsenie Boca care spunea ca in perioada aceasta nu este bine sa efectuam calatorii in afara tarii...

    RăspundețiȘtergere