miercuri, 17 iulie 2013

21.07.2013 – PE ARIPILE INGERILOR – RELUARE CURS CONSTANTA21.07.2013 – PE ARIPILE INGERILOR – RELUARE CURS CONSTANTA

Dragii mei,

Datorita faptului ca au existat cateva persoane care nu au reusit sa vina la etapa din data de 14.07.2013, fie ca au luat prea tarziu la cunostinta despre informatia ca se sutine acest curs, fie ca nu au putut veni la acea data, m-am decis sa mai sustin inca o data cursul in Constanta.

Data sustinerii va fi: 21 iulie 2013, intre orele 10 si 16.
Locatia se va anunta ulterior, prin e-mail, catre toate persoanele inscrise.
Pretul cursului este de 100 lei / persoana, insa o parte importanta din aceasta suma vi se va intoarce, veti vedea atunci in ce fel.
Inscrierile se vor face pe adresa: 
federatia.galactica@gmail.com

Va rog din suflet sa respectati cerinta de inscriere prin trimiterea unui e-mail pe adresa mai sus mentionata. In acest fel vor putea fi evitate problemele din alte dati, cand s-au facut cateva inscrieri prin sectiunea comentarii, aferenta anuntului si s-au furnizat acolo adrese de e-mail gresite, astfel incat, nu puteam sa mai iau legatura cu cei ce doreau sa participe.
Programul de curs este acelasi ca si data trecuta, doar ca in Constanta, s-a creat in data de 14.07, startul, pentru o actiune suplimentara, de foarte mare importanta zic eu, privind construirea unor canale energetice, despre care voi posta in maxim o zi un articol pe blog. Voi invita pe cati mai multi lucratori in lumina sa construiasca astfel de canale si vor vedea in cadrul articolului, de ce.

Ca si data trecuta, va transmit ca va astept cu aceeasi iubire si daruire si stiu sigur ca nu doar eu, ci si minunatele Fiinte Celeste ce sunt Ingerii.

Doamne ajuta!


3 comentarii:

 1. Ar fi minunat daca la curs veti informa participantii ca:
  In virtutea Legii 10/2001-Adrian Nastase- si a Legii 247/2005-Calin Popescu Tariceanu- s-au retrocedat in TRANSILVANIA pana in prezent 35% din terenuri,paduri,cladiri si imobile urmasilor grofilor si contilor maghiari...Peste 80% din actele folosite ca argumente la retrocedari sunt FALSE!!!!!BAILE FELIX si terenurile din imprejurimi sunt obiectul unui proces de retrocedare catre IEZUITI chiar in aceste zile...In acest "ritm"in max. 20 de ani,pa-pa Transilvania....Multumim din inima umililor "servitori"ai Iezuitilor,Iudeo-masonilor,Cabalistilor,Illuminatilor,adica celor care ne "conduc" din 1989 incoace.....

  RăspundețiȘtergere
 2. In Brasov sau Ploiesti se va tine cursul? Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pentru ca exista deja inscrieri, cursul se va tine in Ploiesti sigur, in luna august. Referitor la Brasov, vom vedea, dupa cum va fi Voia Bunului Dumnezeu.
   Voi posta anuntul cand vom sti o data sigura.

   Ștergere