luni, 1 iulie 2013

08.07.2013 - SEMINAR DEOSEBIT – ROMANIA, ANAHATA TERREI


08.07.2013 - SEMINAR DEOSEBIT – ROMANIA, ANAHATA TERREI

Dragi prieteni,

          Iata un nou anunt, pentru un nou seminar sustinut de Profa de Geogra, ce se doreste a fi pe de o parte o repetare a ceea ce s-a facut in data de 24.06.2013 si pe de alta parte o continuare a acelei actiuni de atunci.

“Bine v-am gasit Dragi Colegi, cautatori de Lumina si Iubire!

Mihaela Popescu, Profa de Geogra, va invita Luni, 08.07.2013, ora 17:30, la seminarul “Romania – Anahata Terrei”.

Tematica intalnirii este urmatoarea:

1.  Meditatie de curatare, armonizare pe grup;
2.  Meditatie de abundenta (Scoala Kryon); cine doreste sa asculte meditatia - Sol'a'vana - respiratia lui Dumnezeu (care s-a facut data trecuta), poate sa o gaseasca intrand pe site-ul Scolii Kryon;
4.  Romania - Anahata Terrei:

Activarea „Cercului de Foc” al spatiului romanesc; 

Romania - Anahata Terrei – scurte explicatii privind banda sacra a Anahatei Terrei, informatii preluate de pe blogul lui Remer Ra. Puteti urmari si un filmulet pe you tube, in care este prezentata aceasta banda sacra, de catre domnul Remer Ra, accesand - Marile Taine ale Pamantului Romanesc - Vortexul Sacru, acesta fiind si titlul ultimei carti scrise de domnia sa;

Meditatie  - activarea / conexiunea la banda sacra a Anahatei Terrei - Om si conectarea cu tripleta - Centrul Sacru al inimii Omului - Centrul Terrei/ Soarelui si Centrul Galactic. Astfel devenim constienti de conexiunile / codurile care ne leaga de fiinta noastra spirituala, de Geea, de faptul ca apartinem de acest Sistem Solar (prin Soare) dar si de faptul ca apartinem de Galaxia Caleea Lactee, pregatindu-ne sa devenim fiinte spirituale multidimensionale.

Seminarul va avea loc intre orele 17:30-21, in locatia in care seminarul s-a desfasurat si data trecuta, care oricum va fi anuntata si prin e-mail, celor care doresc sa participe la seminar.

Pretul seminarului – 35 RON. Pentru cei ce au participat si data trecuta si pentru copii, pretul seminarului este 10 RON.

Va rog sa confirmati participarea la seminar la adresa de e-mail:
mihaela_popescu2007@yahoo.com

Cu mult drag,
Profa de Geogra – Mihaela Popescu”


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu