marți, 11 iunie 2013

COPIII NOSTRI SPECIALI


COPIII NOSTRI SPECIALI

Dragii mei,

Imagini ca cele din videoclipul de mai jos ati mai vazut si cuvinte ca acolo ati mai citit. Oricum, sunt rascolitoare.
Ce este interesant si remarcabil insa, in aceasta expunere, este ca tot ceea ce vedeti scris, reprezinta mesaje primite prin channeling, prin scriere, de catre un baietel pe nume Mihai, ce acum cateva zile, a implinit doar 11 ani.
Ii urez cale plina de lumina, iar Bunul Dumnezeu sa il aiba in Paza Sa Divina!

Ma bucur din inima ca exista astfel de copii printre noi si stim prea bine ca mai toti cei nascuti in ultimii ani de zile, sunt foarte speciali. Sunt spirite foarte inalte, venite sa ajute Pamantul. De aceea este bine sa luam in seama cuvintele lor, gesturile lor, caci de fapt ele reprezinta in multe cazuri mesaje trimise de Sus. Ar fi cazul sa ignoram cat putem de mult varsta aceasta fizica de pe Pamant, caci oricum, la nivel de spirit, multi dintre ei sunt mult mai batrani decat multi oameni ce au o varsta venerabila pe Pamant.

1.     Primii care au sosit pe Pamant au fost copiii Indigo. Au inceput sa vina pornind cam de acum 55-60 de ani. In consecinta, multi dintre adultii de acum, pot fi indigo. Acestia se caracterizeaza prin faptul ca par niste razvratiti, sunt total impotriva regulilor si a birocratiei. Acestia nu executa nimic la ordin, pentru ca asa ar vrea cineva. Lor trebuie sa li se dea permanent o explicatie, de ce trebuie sa fie asa si daca au sentimentul ca nu exista nici un fundament solid care sa argumenteze acea actiune, pur si simplu refuza sa o faca, indiferent care ar fi consecintele. Copiii Indigo s-au nascut ca sa rastoarne regulile. Ei sunt spirite luptatoare si scopul colectiv este acela de a schimba radical sistemele invechite. Ei stiu in strafundul sufletului lor ca aceste legi si reguli pamantene, nu se aliniaza de multe ori cu Legile Divine. Acestea ar trebui sa fie legile dupa care sa se ghideze toti oamenii, unele simtite pur si simplu si nu scrise si impuse.
2.     Mai tarziu, acum vreo douazeci de ani, au inceput sa vina pe Terra copiii de cristal. Acestia sunt copii fragili precum cristalul. Multi dintre ei sunt catalogati ca avand autism. Chiar si cei ce nu sunt autisti, ajung sa vorbeasca abia dupa varsta de 4 ani, dar cand o fac, este la perfectie. Se demonstreaza ca practic ei si-au insusit limba in interiorul lor, dar pur si simplu nu au vrut sa o graiasca cu glas tare. Prefera comunicarea telepatica. Parintii acestor copii se inteleg foarte bine telepatic cu ei. Acesti copii sunt unii care accepta cu greu viata de pe Pamant, de aceea multi refuza sa se integreze si raman cu diagnosticul de autisti. Ei sunt empatici, iubitori de pace si demonstreaza intelepciune, dincolo de varsta lor. Ei sunt pregtiti sa faca in orice moment calatoria schimbarii.
3.     Incepand de prin anul 2000, au venit la intrupare copiii curcubeu. Acestia sunt copii de o vitalitate si energie peste medie. Nu stau locului o clipa. Ei aduc vindecare pe Pamant, prin bucuria vietii pe care o emana in permanenta. Personal, am descoperit multi copii de cristal si curcubeu care nu au fost intrupati vreodata pe Terra, dar nici macar in galaxia noastra. Multi sunt veniti de prin alte galaxii din Univers.

Am tinut sa precizez toate acestea, in ideea de a veni macar cu o farama de informatie in sprijinul unor parinti de astfel de copii. Privesc cu amaraciune cum in continuare, in invatatamantul nostru, persita metode de educatie perimate si aproape nimeni nu se trudeste sa schimbe ceva. Multi copii au rezultate proaste la scoala, insa de cele mai multe ori, eu percep acest lucru ca pe o urmare a faptului ca felul in care li se cere sa invete este neconform cu ceea ce ei simt si pot. Nu se mai poate continua ca acum 30 de ani. Ii felicit din tot sufletul pe acei profesori care au constientizat lucrul acesta si au inceput sa aplice metode, care sa stimuleze creativitatea si imaginatia copiiilor, aducand in acest fel la suprafata, tot ce este mai valoros in fiecare dintre ei.

Cu acest mesaj voi reda din nou accesul la comentarii, insa atrag atentia asupra faptului ca in contextul acestui articol, eu sunt un INDIGO. Nu iubesc regulile, birocratia si impunerile. Drept urmare, sper sa se inteleaga bine ca eu cam fac ce ma taie capul si nu actionez dupa cum imi spune X si Y, decat daca simt ca au dreptate. Sunt ca stanca, nu vad si nu aud, daca nu este conform cu ceea ce intuitia si inima mea imi dicteaza. Oricum, tin sa precizez ca acele comentarii cu tendinta de a incita la discutii aprinse intre mine si cei ce le scriu sau intre cititori, pur si simplu nu vor fi publicate. Nu am facut asta niciodata, dar de acum incolo voi fi nevoita sa o fac. Eu vad sectiunea comentarii ca pe un mijloc de a impartasi niste impresii, de a face un schimb de cunoastere si nu ca pe un instrument de a ne improsca unii pe altii cu noroi. Chiar si o parere contra poate fi expusa in mod elegant si decent si o pot accepta ca atare, pentru ca stiu sa primesc si observatii, dar le prefer pe acelea facute cu blandete si iubire. Pentru cine nu rezoneaza cu informatiile expuse de mine, ii reamintesc faptul ca in dreapta sus, orice fereastra are un X. Se merge incet cu mouse-ul pana la pozitionarea pe el, se da un click si toata problema este rezolvata.

Toate cele bune tuturor!



57 de comentarii:

  1. Un aspect benefic este faptul ca acum se incearca introducerea in invatamant a metodelor interactive de predare invatare, metode care sunt folosite mai ales de profesorii tineri (putini din pacate!) dar buba este ca evaluarea de la finele anilor importanti (vorbesc de testele nationale de la clasa a opta si de BAC) nu se potriveste deloc cu aceste metode de predare! Dar eu zic ca totul se indreapta spre o schimbare in bine ... macar primii pasi au fost facuti...Cat despre descrierea acestor copii de cristal si curcubeu regasesc cu placere tiparele propriilor mei copii... cea mare a vorbit (adevarat!) doar dupa varsta de 4 ani (ne si faceam griji pentru ea!) dar a facut-o perfect cand a facut-o! Iar cel mic... la fel a vorbit greu, dar bucuria si pofta de viata si energia pe care o emana sunt greu de descris in cuvinte, cucereste pe toata lumea cu care vine in contact si ... ce sa mai zic - sunt ca o cioara care isi lauda puii dar, draga Mihaela, esenta este ca Da, asa este, ca si parinte ai nevoie de ajutor si de informatii ca sa intelegi ca trebuie sa te lasi educat de acesti copii, nu sa incerci sa le tai aripile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este. Sper ca noul sa se puna pe roate cat mai repede in invatamant, pentru ca altfel se vedea treaba ca nu este bine!

      Ștergere
  2. Sunt alaturi de tine Mihaela cu mare respect si multa iubire multumindu-ti din suflet pentru toata dragostea ta pentru noi fratii tai.
    Cu multa iubire ,Monica.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna. De curand am descoperit blogul acesta si al lui Dan Gaucan. Nu am mai scris niciodata ceea ce gandesc si va rog sa ma iertati. Sunt mama a 2 copii, baiat de 24 de ani care e cam razvratit ( mai ales la scoala) si o fata de 17 ani care mai este inca eleva la liceu. Aveti dreptate in ceea ce priveste scoala din zilele noastre deoarece ii sufoca pe acesti copii cu multe lucruri inutile. As vrea sa va povestesc o intamplare din viata mea. Fiicei mele ii place sa citeasca si sa stie cat mai multe despre univers dar datorita multor teme nu prea reuseste. Intr-o zi fiind suparata ca nu reuseste sa citeasca cartea '' Universul intr-o coaja de nuca" mi-a spus ca are atat de multe lucruri de citit si de facut si ea trebuie sa invete si sa isi scrie temele. In concluzie am inteles ca sotul si fiul meu sunt copii indigo,fiica mea ar fi undeva intre cristal si curcubeu (ii multumesc si ii sunt recunoscatoare pentru ca am invatat multe de la ea). Va multumesc ca existati si ca v-am descoperit.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu ma regasesc in fiecare cuvant din articolul cu copiii INDIGO.Pace si Iubire!...Mihai Cristian

    RăspundețiȘtergere
  5. Stiu ca nu sunt pe subiect,dar dupa cum ai vazut,de la inceputul primaverii avem o vreme nebuna rau !Cand cald,cand frig,zapada si frig in mai,apa muuulta de tot,tornade rele de tot...si toate astea mai ales in emisfera vestica.In luna mai am vazut mai multe curcubee,decat int-o vara intreaga.In fiecare seara ,nori rozalii violeti apar pe cer,cum vedeam mai ales toamna.Aseara,pe la 21,45 norii s-au colorat intr-un rosu portocaliu intens,si au palit treptat,dupa 10-15 min.Ploi au fost si in alti ani,unele adevarate rupturi de nori,si inundatii...dar ceva este diferit.Toate astea sunt provocate de mana omului sau Mama Natura ne spala bine de pacate ?Ce crezi ? Gabriela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e Gabriela. Un prieten m-a sunat sa imi atraga atentia asupra acelui nor si l-am vazut si eu. Era ca o nava imensa, cu marginile foarte bine delimitate si cu un cer ireal de albastru la acea ora, de jur-imprejur. Eu chiar cred ca a fost o nava, materializata ca si nor si mai sunt si alte cazuri similare. De asemeni mai cred ca multi nori sunt produsi artificial cu vestitul Haarp. De la mine din blog este un link catre blogul lionesi, unde gasiti postat un articol-interviu cu generalul Emil Strainu. Acolo se povesteste un pic despre zapezile si ploile artificiale.

      Ștergere
    2. Articolul a fost postat in luna ianuarie a acestui an.

      Ștergere
  6. Multumesc Mihaela pentru postarea acestui filmulet pe blogul tau , cat si pentru ce ai scris tu .Dumnezeu sa te ajute in misiunea ta.
    Cu toata iubirea, te imbratisez. Mama lui Mihai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu te imbratisez cu toata iubirea. Ai un copil minunat. Abia astept sa il cunosc persoanal.

      Ștergere
  7. Draga mea, multe din articolele tale m-am facut sa plang, un plans de bucurie, eliberator. Insa azi ma bucura cel mai tare faptul ca ai trecut peste neplacerile de randul trecut si ne dai speranta din nou. Sunt cu sufletul alaturi de tine, tot ceea ce ne comunici imi pare atat de nobil si de frumos. Multi dintre noi avem nevoie de tine, asa ca cel mai bine e sa cenzurezi comentariile... mai ales ca rautatile acelea se tot repeta... Te imbratisez cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bine te-am regasit Ashtara!
    Ma bucur foarte mult ca ai "revenit", fiindca noi,cei ce ne-am adunat in jurul tau si al lui Dan, primisem deja o lovitura "sub centura" cu hotararea brusca si total neasteptata a lui Dan,de a renunta la postarile de pe blogul sau si deja ar fi fost mult prea mult ca si tu sa faci acelasi lucru.
    Eu inca mai sper ca Dan sa se razgandeasca curand si sa reinceapa postarile pe blogul sau deoarece, din punctul meu de vedere, nu a dus treaba pana la capat si cei mai multi dintre cititorii sai sunt dezamagiti, pentru ca se formase un nucleu de Lumina in jurul blogului lui Dan, si incet- incet, acest blog devenise un punct de reper foarte important pentru multi dintre noi.
    Sper ca, prin ceea ce vei face in continuare, sa umpli si golul adanc, aparut prin absenta blogului lui Dan Gaucan.

    Mai adaug doar ca ma regasesc cuvant cu cuvant, in caracteristicile copiilor INDIGO.

    Cu drag,
    Ioana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Ioana tot ceea ce rog pe toata lumea este sa incerce sa respecte decizia lui Dan asa cum este si sa nu o judece. Administratorul unui blog este tot om, si nu un robot. Nu fac referire acum la Dan, pentru ca nu se cade, fac doar la mine. In aceasta saptamana mi-a venit un necaz de imi vine sa las totul balta. Te intreb: oare doar cititorii pot avea necazuri sau si administratorii de bloguri? Crezi ca cineva poate administra un blog, sa aduca lumina in inimile oamenilor si zambetul pe buze, cand propriile lacrimi ii curg pe obraz din cauza problemelor personale? De aia iti spun ca e bine sa nu fie emise judecati.

      Ștergere
    2. Draga Mihaela,aici te contrazic un pic,si nu o fac ca sa te supar,doamne fereste,iti respect opinia personala,dar sa sti ca un Lucrator in Lumina lucreaza pentru oamenii din jurul sau si cu lacrimi pe obraz,el isi duce crucea sa in liniste si nu arata lumii durerea lui indiferent cat de mare este.Si cine este Lucrator in Lumina merge pana la capat,nu renunta acum la final de drum doar ca ar avea probleme personale sau ca i-a picat lumea in cap,este prea mica problema comparata cu problema din jurul nostru.Numai priviti in jur si va veti da seama ca acum cine "spala putina",cum zicem noi,din varii motive,cam lasa in deriva suflete care au mare nevoie de indrumare ,si in Romania sunt asa de putini Lucratori in Lumina ca ne raman degete de la o mana daca ii numaram.Nu judec nici o decizie,fiecare face ce doreste,dar mai intai de toate trebuie sa ne gandim la oamenii din jur,pentru ei sunt veniti Lucratorii in Lumina aici pe planeta ,deci dupa parerea mea,problemele personale cad pe locul doi din start.

      Ștergere
    3. Nu prea este asa draga Maria, cu parere de rau ti-o spun, pentru ca m-as bucura sa fie altfel. Depinde de probleme si de gravitatea lor. S-ar putea sa fie unele care sa nu iti mai permita sa stai in fata computerului nici macar pentru o secunda. Doar incearca sa te gandesti putin. Poate fi o problema de genul sa ti se imbolnaveasca cineva drag in familie de cancer sau poate chiar persoana de lumina in cauza si sa necesite sa stai numai prin spitale, poate fi o problema sa fii dat afara din casa prin executare silita de catre un creditor si sa ajungi pe drumuri sau pe undeva pe la tara, unde nu ai nici semnal la telefon daramite internet, dat fiind faptul ca nici serviciu nu mai ai, sau poate fi una sa ti se ia libertatea si sa ajungi dupa gratii ca Gigi Becali si el un lucrator in lumina, asa in felul lui, indiferent cine ce ar spune. Acestea sunt lucruri reale petrecute in tara noastra. Drept urmare, raman la ideea mea ca este mai bine sa nu judecam pe nimeni, ca nu stim noi care este situatia si conditia unui om anume si cu ce dificultati se confrunta. Sa stii ca intuiesc ca intram intr-o etapa in care din ce in ce mai multe bloguri si site-uri isi vor inceta activitatea. De ce? Pentru ca Divinitatea se pare ca vrea sa vada pe fiecare trudindu-se un pic pentru evolutia sa. Nu mai vrea sa asiste la "unul da si altul primeste si ramane la infinit asa". Doreste sa fie o chestie reciproca, ca pana la urma toti avem nevoie unii de altii si de ajutor, toti suntem oameni. Oamenii de lumina nu sunt zei. Asa vis am avut eu azi-noapte si nu mica mi-a fost mirarea cand am aflat de la doua prietene ca au primit prin vise acelasi mesaj si anume faptul ca a venit vremea ca fiecare sa isi cam poarte propria-i cruce. Timpul va trece si vom vedea ce si cum, insa mie asa mi se pare ca se cam asterne in viitorul apropiat. Toate cele bune!

      Ștergere
    4. Imi aduce aminte de bancul ala, cu politaiul obisnuit cu spaga, pana cand ii spune omul ca nu mai are sa-i dea, ca a trebuit sa-si trimita copilul la facultate. La care politaiul reactioneaza: pai cum, pe banii mei ? :)

      Cam asa si cu ajutorul dat, care devine obisnuinta. Oricum, apropo de schimbarile din ultimele zile, incepand cu luna iunie am simtit si eu ca s-au accelerat iar lucrurile, dupa ultima eclipsa din 25 mai.

      Sunt curios daca ne mai aduce ceva nou si solstitiul din 21 iunie, legat de statul fiecaruia pe picioarele proprii. Inca astept valul emotional si focul ala de artificii promis de tine. Vor fi oare sincronizate ? :)

      Ștergere
    5. Asa este ai gasit un foarte bun exemplu Flavian. Multumesc!

      Ștergere
    6. Daca am ranit sau deranjat pe cineva,cu comentariul de mai sus, imi cer iertare....nu asta am intentionat ! Nu-l judec pe Dan pentru hotararea pe care a luat-o, probabil asa a hotarat el ca este mai bine, nu stiu!
      Am vrut doar sa spun ca-i simtim acut lipsa si sper sa revina asupra acestei hotarari.
      Ma simteam foarte bine accesand acel blog... se crease o legatura speciala, familiara, intre cititorii sai, cei mai multi isi expuneau si ei acolo, trairile/ visele/ viziunile, lucru care mie imi placea foarte mult si pot sa spun ca am invatat cate ceva de la fiecare, lucru pentru care le multumesc tuturor.
      Stii, se crease la un moment dat un concept de "familia Dan Gaucan"...ei bine, eu chiar am simtit cu adevarat ca suntem o familie si lucrul acesta imi lipseste foarte mult acum.
      Imi pare rau ca treci prin momente mai putin placute in viata ta...m-am rugat si ma mai rog pentru tine, sa-ti ajute bunul Dumnezeu sa treci cu bine prin aceste incercari. Nu uit ca si tu, nu o singura data, te-ai rugat pentru mine atunci cand mi-a fost greu!
      Iti multumesc!
      Dumnezeu sa te ocroteasca si sa te binecuvanteze!
      Ioana.

      Ștergere
    7. Stiu Ioana ca de aici provine greutatea sufleteasca si inteleg foarte bine. Poate ca se va reveni asupra deciziei sau poate ca nu o mai fi nevoie nici sa revina Dan, nici sa scriu eu pe blog, sau Flavian pe al lui, sau Maria pe al ei. Poate o veni schimbarea mult dorita si toate astea vor ramane ca niste amintiri placute. M-am gandit serios, oare decizia lui Dan nu o fi vreo chestie premonitorie? Eu cred ca am vreo 3 luni de cand mi-a venit un gand ca atunci cand voi pune postarea 111, ceva special s-ar intampla, astfel incat acest blog ar ramane cu 111 postari. A fost doar un gand, nu sustin ca va fi musai asa. Dar s-ar putea sa si fie. Acest articol este a 109-a postare.

      Ștergere
  9. Pe partea de comentarii cred ca vei avea un pic in plus de munca acum ca Dan a inchis taraba si o parte din cei care comantau la el se vor muta la tine... :)

    Pe partea cu scoala poate ar ajuta pe multa lume sa afle lucruri de genul acesta: Educatie si scoli alternative

    Semnat, un indigo cu doi copii: unul de cristal si unul curcubeu... ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. A comenta pe un blog-oricare blog- este un PRIVILEGIU si nicidecum un drept...Si ca oricare privilegiu, el trebuieste acordat,cred eu, numai acelora care,cu dragoste si credinta in Domnul nostru IISUS HRISTOS,ne lumineaza si ne insenineaza, cu blandete, zilele acestei existente intunecate....Dumnezeu sa te ajute Ashtara si sa te sustina in munca ta!Respect.Inginerul.

    RăspundețiȘtergere
  11. Iti multumesc pentru ce faci ca sa ajuti .
    Imi aduc aminte cum acum cativa ani cineva drag mie , care mi-a indrumat pasii din acel timp spre lumina , se sfarsea. O saptamana a fost atacata si atunci ne-a spus : Eu m-am rugat pentru voi , voi v-ati rugat pentru mine ?

    Si tu si Dan " va rugati " pentru multi. Noi ce facem ?

    Multumesc Mihaela si daca ai greutati ne rugam pentru tine sa depasesti greutatile.

    Ruxandra

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc draga Ruxandra pentru toate gandurile frumoase!

      Ștergere
    2. Asa este draga Ruxandra,exact asta gandeam inainte a de a citi comentarul tau,ca daca fiecare ar binecuvanta si s-ar ruga pt cei pe care ii cunoaste,pt cei pe care ii iubeste si asa cum spune Doamne Doamne sa ne binecuvantam si dusmani pt a -i ajuta si a nu-i judeca,cred ca si tine ca e bine ca noi fiecare in momentele lui de rugaciune sa ne rugam si pt ceilalti,care au nevoie de aceste rugaciuni si binecuvantari din partea noastra nu este usor ce fac , si atunci cand faci ce fac ei ,multe lucruri neplacute pot veni .........(pot fi trimise de cei e vor ca ei sa nu -si duca la indeplinire planul divin,asa ca eu ma rog la bunul Dumnezeu sa-i ocroteasca pe Mihaela si pe Dan cat si pe toti cei ce am fost( si eu simt ca am ramas) familia de suflet Dangaucan.Dumnezeu sa ne Binecuvinteze pe toti romani oriunde am fi.Draga Mihaela te imbratises cu mult drag,eu sunt imreuna cu sotul meu generatia prima de indigo iar fica mea este tot un indigo iar baietelul este un adevarat copil curcubeu. Cele mai recente afirmatii ale lui au fost ca ele este asistentul lui Doamne Doamne pt ca noi sa nu folosim cuvinte rele/cu energie negative el le zice urate,caci se supara Doamne-Doamne .Cea mai tare replica pt 4 ani ai lui a fost <ii spuneam sa nu se uite la desene care sa-l faca sa viseze urat,iar replica lui a fost promptadar cu o voce sobra de adult nu de copil.Adnana.

      Ștergere
  12. si eu ma rog pentru tine draga Mihaela, sa depasesti cu bine toate greutatile si suferintele ca mare nevoie avem de liniste si multumire sufleteasca impreuna va pup emanuela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Emanuela. A fost socul de inceput mai mare, dupa care m-am autolinistit. Divinitatea mi-a fost tot timpul alaturi si nu exista nici un motiv sa fie la fel si mai departe.

      Ștergere
  13. De-a lungul timpului ,au sosit atat copii indigo,cat si copii de cristal,dar si copii curcubeu.Exista si copiii stea.Doar ca in ultima suta de ani numarul lor s-a marit considerabil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este Mihaela, doar ca despre ei se stie un pic mai putin acum. Eu stiu despre ei sub denumirea de copii stelari. Probabil or fi fratii nostri stelari, intrupati ca oameni, veniti sa isi aduca si ei aportul si ajutorul.

      Ștergere
  14. Draga Ashtara, este una din noptile in care mi s a spus sa ma pregatesc de furtuna. In aceasta noapte insa, de 2 ori, mi s a amintit cuvantul Mihailesti. Poate are sens pt. tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate fi explozia de la Mihailesti, cine stie, poate o face ceva bum, s-o sparge vreo infectie, dar poate fi si expresia "Mihail esti", adica faci parte din oastea lui Mihail si esti la unison cu energia si actiunile Sale prezente. Doar tu stii care dintre cele doua variante o simti mai aproape de sufletul tau.

      Ștergere
    2. Am avut si eu 2 vise asera interesante. In unul dintre ele a fost ceva ce mi s-a intamplat pt prima data adica ma vedeam in oglinda si imi apareau imagini de ale mele una sub alta ca si cum oglinda era impartita pe orizontala si se derulau incet cam ca intr-un film si nu mai tin minte exact daca ma identificam cu toate imaginile/fetele sau doar cu anumite. Si erau fete de toate felurile (cand mai suparate, slabe, normale etc etc) si de barbat si cateva femeie.
      Apoi ... al doilea vis parca si cand eram in el am simtit ca are legatura cu Mihail cand mi-a aparul numele Lui. Visul era asa: ma uitam pe un cer de noapte cu stele pe cer, clar, senin si la un moment dat au inceput sa se miste 2 nave de lumina ce ai fi putut sa le confunzi si cu stelele de pe cer. Una era mai mare iar in spate cealalta era micuta adica cel putin asa se vedeau pe cer caci nu puteam sa aproximez marimea lor deoarece erau undeva sus de tot. Si au mers ceva apoi deschis ceva si ele au disparut iar din acea deschidere (portal poate) a iesit lumina care s-a imprastiat in toate directiile si au aparut foarte clar 3 cuvinte scrise cu litere de tipar una sub alta : FILM, INDIE, MIHAIL.
      Am cautat pe net aceste cuvinte impreunate dar nu am gasit mai nimic... nu stiu ce sa inteleg din ele: un film indian despre Mihail? :)... ceva ce are legatura cu India sau tarile din acea zona si/sub supravegherea lui Mihail ? ... Alte pareri? :)
      Gabriel, Bucuresti.

      Ștergere
    3. Filmele indie sunt un tip de filme americane, nonconformiste, facute cu buget ultraredus si in care de cele mai multe ori joaca actori anonimi dar cateodata si superstaruri ce de obicei prefera sa nu fie incartiruiti regimului full materialist tipic hollywoodian. Un astfel de star este Keanu Reeves, de exemplu. Filmele indie au obiceiul de a prezenta acele aspecte ale vietii ce tin de adevarul crud, trist, sumbru.
      pupici,
      Hikari

      Ștergere
    4. Stii Gabriel, in articolul despre dragoni, publicat prin aprilie, am povestit despre visul cu dragonul de apa, cu Gangele care s-a mutat la Bucuresti si cu formarea consiliilor noi ale Terrei, treaba aceasta cu consiliile fiind scrisa si intr-un articol postat de Dan Gaucan, ca si comunicare de la Mihail. Sa nu fie poate vreun mesaj similar in visul tau. Eu am visat de nici nu mai stiu cate ori, nave extraterestre aparand pe cer in vazul lumii si oameni cu multa bucurie, fluturand esarfe si urand bun venit. Ar fi frumos nu-i asa?

      Ștergere
    5. Cred ca este ceva mai mult decat ideea unui film indian aici iar din descrierea facuta de Hikari (multumesc pt raspuns :) ) poate fi vorba despre ceva mai palpabil, material sa ii spunem poate ceva transformari concrete ce urmeaza sa se intample?
      Articolele despre formarea consiliilor Terrei ideea de guardian, protector al acestei planete intotdeauna m-au emotionat adanc in fiinta. Poate fi vorba despre un mesaj transmis in diferite perioade si redat din perspective diferite caci marea majoritate privim in aceasi directie si povestind despre noi ajungem sa vedem cat de multe avem in comun in aceasta mare transformare.
      Vise cu nave am avut si eu "fara numar" :) cu diverse intamplari, mesaje; alteori visez cu ochii deschisi la un astfel de prim-contact si mi-l imaginez avand loc chiar la Uniri in parc :) imi imaginez cum as reactiona eu la un astfel de contact care oricum se va intampla. Sa ne imaginam mai multi cum ar fi daca... si o sa se intample mai repede :)

      http://www.youtube.com/watch?v=JhvJod307zM

      http://www.youtube.com/watch?v=VLCoSyVKeCs

      http://www.youtube.com/watch?v=jbtSmx4MPvk

      Pace tuturor.
      Gabriel, Bucuresti.

      Ștergere
  15. Buna tuturor
    Draga Mihaela,sunt Profa de geogra. Am prins un momentel liber la scoala si iti pot trimite si eu un comentariu ca de pe laptopul de acasa nu pot.
    1. Eu sunt sigura ca sunt o fiinta cristal. Am inceput sa vorbesc pe la 3-4 ani si am o atractie aparte spre cristale cu care m-am trezit ca pot lucra fff usor si stiu cum sa le si creez mental energetic si asa mai departe...
    2. Viata lucratorilor de lumina este grea si ptr motivul ca multe persoane si-au luat angajamentul sa fie lucratori de lumina inainte de nastere dar, acum si aici, au uitat si nu vor sa isi asculte intuitia si sa se deschida spre calea care si-au asumat-o; si deci ce nu fac ei trebuie preluat de cei care au acceptat la nivel de suflet/spirit sa mearga pe calea asta spinoasa..., si automat calea devine mai grea.
    3. Noroc ca vine valul asta de copiii care au urmarit de sus ce probleme au aparut pe calea ascensiunii, care se pare ca este mai grea decat se asteptau fiintele de lumina care ne asista si ne ajuta, datorita diferentelor prea mari de vibratii/frecvente pe care traiesc oamenii in prezent. Si au venit upgradati sa faca fata incercarilor prin care trec oamenii, si mai ales sa nu uite ce au de facut. Oricum vibratiile au mai crescut si treptat o sa fie mai usor. Din fericire copiii care se nasc acum nu au bagaj karmic si pot contribui mult la cresterea accelerata a vibratiei Terrei.

    As mai vorbi cu voi dar e sfarsit de an scolar si sunt multe de facut. Cu mult drag Profa De Geogra

    RăspundețiȘtergere
  16. Superb, m-am regasit in totalitate ce a scris Mihai aici in filmuletzul lui (http://youtu.be/EJJ4LghVW8c), imi doresc sa-l vad, cine vrea sa ma ajute sa dau de Mihai (un cont daca are pe net, fie de facebook, o adresa de email a lui, orice) sa-mi lase un mesaj pe adresa mea de email userliber@yahoo.ro , Multumesc mult !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi comunica eu cu mama lui Mihai si o voi ruga sa scrie pe adresa de e-mail data. Toate cele bune!

      Ștergere
  17. Vreau sa dedic aceste filmulete create de mine, tuturor ingerilor intrupati si neintrupati :

    1. https://www.youtube.com/watch?v=8ok2qkbvGTI (Rugaciune Inger Pazitor)

    2. https://www.youtube.com/watch?v=RdpI_MCJrIQ (Cu respect mai aproape de ingeri)

    3. https://www.youtube.com/watch?v=7udhc6kzBJI (Daca ingerii ar vorbi)

    Tin sa mentionez ca in aceste filmulete m-am semnat cu Inger Pazitor.

    Multumesc!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Revin cu filmuletzele create de mine, am creat linkurile ca sa poata fi accesate prin clic ci nu cu copy-paste in browser, asadar faceti clic pe titlurile filmuletelor de mai jos ca sa le vizionati:

    1 .Rugaciune Inger Pazitor(fa clic sa vizionezi)

    2. Cu respect mai aproape de ingeri(fa clic sa vizionezi)

    3. Daca ingerii ar vorbi(fa clic sa vizionezi)

    Vizionare Placuta !!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Permiteti-mi sa scriu despre ingeri, e trist sa vezi oameni care nimic macar o data pe zi nu se gandesc la ei :( , si totusi ingerii merita in fiecare zi un gand si un sentiment sa mearga de la noi catre ei...pentru ca le suntem recunoscatori de atatea si atatea lucruri....

    ASCULTATI INGERII, nu ca si cand n-ar exista, ci ca si cand nu i-ati cunoaste, lasati-i sa va deschida inimile, sunt din eternitate aici langa voi, langa mine, langa tine, altii s-au intrupat si asteapta sa intra in viata noastra....nu spuneti nimic, fiti acolo, priviti cerul, marea, padurile, soarele, sunt acolo si va privesc, iar pe cei intrupati, nu le ziceti nimic, doar priviti-i in ochi, si veti fi cu un pas mai aproape de linistea voastra, de casa voastra din lumina !!! Acestea fiind zise, sa le multumim lor, pentru rabdarea nesfarsita care o au pana la trezirea noastra !!! AMIN

    TExte create de CIprian Ionutz (Inger Pazitor - Clipa Vietii)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mare dreptate este in cuvintele tale! Bincuvantari Divine, Multumire si Recunostinta, pentru tot ceea ce ne oferi mie si cititorilor acestui blog!

      Ștergere
  20. Prea mult zgomot in mintea mea, o privire tacuta mi-au strapuns ochii pana-n inima, si de acolo pana la suflet, o privire tacuta care cu forta linistitoare mi-a detonat cele mai dure betoane ale mintii...si care cu lumina ei, transmitea urmatoarele: TACI, DACA VREI SA MA INTELEGI, SI INCHIDE OCHII DACA VREI SA MA VEZI !!!

    WaW, mi-am dat seama ca merita sa-mi ascult melodia armonioasa a sufletului ce imi limpezeste mintea...era un inger de pretutindeni...era privirea lui de nicaieri... :)

    Text creat de Ciprian Ionut -Clipa Vietii

    RăspundețiȘtergere
  21. Ingerul: Haide intra, pentru tine am deschis calea spre inima mea, nu te opri, paseste pana la mine, nu-ti apleca capul de rusine, pacatele-ti sunt iertate, curaj, curaj....daca mai ai putina rabdare, iti voi veni in intampinare, stiu ca iti este greu...cand vei ajunge la poarta mea, si o vom inchide, nimeni nu-ti va mai putea face rau, iar inima ti se va vindeca cu licorile mele DIVINE...vei fi de acum langa mine, si vei fi protejat cu aura Divina si Iubire...sunt aici in prag pentru tine cu poarta deschisa...un moment si voi veni langa tine sa te ridic...!!!!

    [IMG src="http://creationwiki.org/pool/images/thumb/0/05/Angel_child.jpg/300px-Angel_child.jpg"][br]

    [IMG src="http://www.candlelightgallery.com/artists_2/Pati_Bannister/Angel_Child.jpg"][br]

    [IMG src="http://farm1.staticflickr.com/72/212879516_90fac182f5.jpg"][br]
    [IMG src="http://merrifieldphotography.typepad.com/.a/6a00d83453efd969e2010536f13f36970c-800wi"]

    RăspundețiȘtergere
  22. In primul rand,buna ziua! Sincer abia acum am citit primele articole despre "Copii de cristal si copii curcubeu..."Vreau sa spun ca sunt nascuta in 90'si ca ma regasesc foarte mult in descrierile facute in aceste articole si imi dau seama de acest lucru,ata din faptul ca am inceput sa ma cunosc odata cu trecerea anilor,cat si din faptul ca nimeni nici macar mama nu a putut sa ma inteleaga vreodata. Abia acum dupa 27 de ani,mama a inceput sa inteleaga faptul ca sunt o persoana mai diferita,sau cum spun altii dificila.Ideea este ca nimeni nu a putut sa inteleaga de ce ma opun cu toata fiinta modului de trai si de gandire al oamenilor si cand spun acest lucru ma refer la absolut tot ce se intampla pe acest pamant.Simt o dezamagire totala si uneori simt ca daca as putea distruge lumea cu o singura dorinta venita din suflet,as face-o...iar apoi simt ca as fi in stare sa ma sacrific daca as stii ca asta ar schimba lumea ca printr-o minune.Urasc oamenii pt ca ii iubesc,iar ei nu sunt capabili sa inteleaga cat sunt de frumosi si de importanti,cat de multe pot face,dar nu vor...ba chiar multi nu accepta sa fie ajutati sa se cunoasca...au impresia ca le stiu pe toate...ca isi cunosc sinele,dar se insala amarnic.Oamenii sun atat de puternici,dar in acelas timp atat de firavi prin naivitatea lor.De asta ii iubesc si ii urasc in acelas timp. :-)

    RăspundețiȘtergere
  23. In primul rand,buna ziua! Sincer abia acum am citit primele articole despre "Copii de cristal si copii curcubeu..."Vreau sa spun ca sunt nascuta in 90'si ca ma regasesc foarte mult in descrierile facute in aceste articole si imi dau seama de acest lucru,ata din faptul ca am inceput sa ma cunosc odata cu trecerea anilor,cat si din faptul ca nimeni nici macar mama nu a putut sa ma inteleaga vreodata. Abia acum dupa 27 de ani,mama a inceput sa inteleaga faptul ca sunt o persoana mai diferita,sau cum spun altii dificila.Ideea este ca nimeni nu a putut sa inteleaga de ce ma opun cu toata fiinta modului de trai si de gandire al oamenilor si cand spun acest lucru ma refer la absolut tot ce se intampla pe acest pamant.Simt o dezamagire totala si uneori simt ca daca as putea distruge lumea cu o singura dorinta venita din suflet,as face-o...iar apoi simt ca as fi in stare sa ma sacrific daca as stii ca asta ar schimba lumea ca printr-o minune.Urasc oamenii pt ca ii iubesc,iar ei nu sunt capabili sa inteleaga cat sunt de frumosi si de importanti,cat de multe pot face,dar nu vor...ba chiar multi nu accepta sa fie ajutati sa se cunoasca...au impresia ca le stiu pe toate...ca isi cunosc sinele,dar se insala amarnic.Oamenii sun atat de puternici,dar in acelas timp atat de firavi prin naivitatea lor.De asta ii iubesc si ii urasc in acelas timp. :-)

    RăspundețiȘtergere