sâmbătă, 1 iunie 2013

ASTA-I POFTA CE-AM POFTIT - FITI ATENTI LA CE URMEAZA



ASTA-I POFTA CE-AM POFTIT - FITI ATENTI LA CE URMEAZA

Dragi prieteni,

            Pentru ca azi este 1 iunie 2013, Ziua Internationala a Copilului, m-am gandit ca ar fi frumos sa primiti si voi prin acest articol un dar, care sa va aduca bucurie de copil, in inimile voastre, deja mult prea sufocate, pentru multi dintre voi, de greutatea lacrimilor si a suferintei.

            Nu in ultimul rand urez tuturor copiiilor de pe aceasta planeta sa fie fericiti, sa aiba parte de tot ce este mai frumos si mai bun in lume, iar daca toate acestea, multi dintre ei nici macar nu le-au gustat pana acum, le vor avea in scurta vreme, cu varf si indesat.

LA MULTI ANI DRAGI COPII!

Daca ni l-am putea imagina acum pe Bunul Dumnezeu, ca pe un batran semet cu barba alba, stand pe tronul Sau, privind cu iubirea-i infinita peste a Sa Creatie, nu am putea sa nu-i percepem si zambetul blajin, generat de satisfactia lucrului bine gandit si facut. Am putea sa iL auzim graind:

“ASTA-I POFTA CE-AM POFTIT!”

Pentru a putea intelege mai bine ce anume genereaza acum aceasta stare, este necesar sa facem o mica recapitulare, fara a mai da prea multe detalii, acestea fiind mai mult decat cunoscute de catre cititorii mai vechi ai acestui blog si putand fi gasite de catre vizitatorii mai noi, in articole precum: Reptilienii pasesc in Iubirea si Lumina Cristica, Povestea mea, Sub semnul lui cinci si altele.

1.   In luna octombrie a anului 2012, un comandant reptilian al uneia dintre cele cinci nave aflate deasupra Romaniei, care de o buna bucata de vreme agresau energetic teritoriul aferent tarii noastre, botezat de mine cu indicativul R1, a solicitat a afla si intelege ce este IUBIREA. A fost primul reptilian caruia i s-a dat initierea inimii spirituale si care a fost invatat ce a dorit sa invete si anume: CUM AR PUTEA SIMTI IUBIREA?

2.     Ulterior au venit la initiere si ceilalti patru comandanti de nave pe care mie imi place sa le numesc acum, romanesti si inca patru comandanti ai celor patru nave situate deasupra Italiei. Au venit de asemeni la initiere reptilieni din toate bazele subterane ale Pamantului, precum si de pe planeta lor, astfel incat la sfarsitul lunii noiembrie, toti reptilienii din jurul Terrei erau trecuti in iubire si lumina, iar pe planeta lor se derulau initieri in masa. Nu pot sa nu reamintesc inca o data aportul major al Federatiei Galactice in aceasta actiune, care daca nu ar fi intervenit spre ajutor, nu se stie daca s-ar fi putut atinge un bun sfarsit sau poate ca s-ar fi putut, dar ar fi durat mult mai mult.  Pentru aceasta, cu toata iubirea inimilor noastre si cu adanca recunostinta LE MULTUMIM.

3.     In continuare, initierile pe planeta reptiliana s-au derulat de la sine si timp de aproximativ o luna de zile, totul a decurs in liniste pe planeta lor, iar numarul reptilienilor initiati crestea de la zi la zi.

4.    Pe 31 decembrie 2012, a solicitat initierea un reptilian de pe o alta planeta. Atunci am putut afla ca de fapt reptilienii locuiesc pe 8 planete si nu doar pe una. Am botezat cele opt planete cu indicative de la P1 pana la P8, reptilienii de pe langa Terra fiind locuitori ai planetei P1, iar noul reptilian ce imi solicita initierea fiind de pe planeta P7.

5.     Ulterior au aparut la initiere reptilieni de pe toate planetele.

6.  In luna ianuarie spre sfarsit, planeta cea mare P1, cu un efectiv de 3,8 miliarde de reptilieni, a terminat initierile inimii, pana la ultimul locuitor.

7.     Am inceput sa imi fac socotelile, in sensul de a face o actiune de initiere a celor sapte planete, solicitand ajutorul planetei P1. Cum cele sapte planete insumau 5,6 miliarde de reptilieni, mi se parea ceva rapid si simplu: revenea fiecarui reptilian de pe planeta P1, un reptilian, maxim doi, de pe celelalte planete, la initiere. Aici a aparut marea surpriza. Am aflat ca Sfanta Treime nu permitea acest ajutor. Trebuia ca fiecare planeta sa aiba un grup format din 40-50 de reptilieni initiati de pe planeta Pamant, dupa care, mai departe, fiecare grup conducea initierile pe planeta de pe care provenea. S-au inceput deci initieri in masa pe cele sapte planete. Evident, acest lucru se intampla in paralel cu incercarea de a gasi raspuns la intrebarea: De ce nu a permis Sfanta Treime ajutorul planetei P1? De ce era obligatoriu ca toate celelalte sapte planete sa primeasca initierile mai intai de pe planeta noastra? Raspunsul a venit in timp destul de scurt: TOTUL FACEA PARTE DINTR-UN PLAN DIVIN ABSOLUT MARET! Acest plan il veti intelege la finalul acestui articol. Cand eu l-am inteles atunci, m-am pus pe initieri non-stop, timp de doua saptamani, astfel incat am putut atinge tinta de minim 40 de reptilieni initiati, pe fiecare planeta in parte.

8.     In martie 2013 a aparut o problema. Pe mai multe planete s-a atins nivelul maxim de initieri posibile la acea vreme, determinat de cei ce au dorit initierea inimii de buna voie si nesiliti de nimeni. S-a produs practic un blocaj. Reptilienii ramasi refuzau initierea inimii spirituale si nu se mai inainta in initieri. Am facut la acea vreme, cu ajutorul unor persoane de mare incredere, carora le multumesc pe aceasta cale, actiunea de trimitere a luminii si iubirii pe planetele lor, astfel incat sa poata merge mai departe, sa depaseasca acel blocaj. Totul a avut un succes foarte mare, deoarece imediat din a doua zi s-a putut remarca repornirea actiunilor de initiere.

9. Planeta P8 insa, s-a dovedit a fi populata de niste reptilieni foarte incapatanati si nehotarati in a face pasul spre initierea inimii. Bunul Dumnezeu a facut atunci un lucru: a conectat energetic, pe principiul stecher-priza, planeta P8 de planeta Pamant. Energiile celor de pe acea planeta erau extraordinar de rele pentru oameni. La prima conectare, ce a durat cam zece zile si care a fost dupa mine cea mai rea perioada, pe Pamant s-au pornit o multime de boli, cu stari de epuizare, moleseala, intepaturi prin foarte multe locuri ale corpului, stari ale unei aparente gripe. In tot acest timp reptilienii de pe acea planeta se hraneau cu energia si lumina noastra, dar sacrificiul nostru nu a fost fara rezultat. Dupa o saptamana de stat conectati la campurile noastre energetice, ei ajungeau sa se hotarasca sa faca pasul in iubire. Am ajuns la concluzia ca acea conectare s-a facut doar pe o prima zona a planetei lor. A urmat apoi o perioada de pauza. Mai tarziu iarasi Divinitatea a conectat o noua zona si apoi iarasi a fost pauza si am tinut-o tot asa pana in prezent. La fiecare reconectare insa, se simteau energiile din ce in ce mai blande, ceea ce demonstra clar transformarile benefice ce se produc pe acea planeta. Cand si cand au mai fost conectate in mod similar si celelalte planete. In acest fel se explica de ce multi pamanteni cu oarecare capacitati de perceptie au tot vazut la nivel energetic reptilieni mai ales in ultimele doua luni de zile si deseori s-au speriat de ei, fara sa stie exact despre ce este vorba, sau de ce au trecut periodic prin cateva intervale de timp, simtind o stare de rau inexplicabila.

10. Toate acestea se petreceau in conditiile in care eram agresati si de energiile archonilor, cel putin pana la inceputul lunii aprilie, cand aceasta a devenit o problema rezolvata asa cum am si aratat intr-un articol de la acea data si nu in ultimul rand de energiile si entitatile trimise prin atacurile energetice facute din ce in ce mai intens, de catre maestrii nostri pamanteni, intunecati. VA DATI ACUM SEAMA PRIN CE AM TRECUT CU TOTII? Dar prin toate cele ce au trait in aceasta prima jumatate de an, pamantenii si-au lichidat in mod accelerat, prin suferinta, multe probleme karmice. Iata cum “a impuscat” Bunul Dumnezeu, doi iepuri dintr-un foc.

11.  Iata ca azi, 1 iunie 2013, cand tot Pamantul sarbatoreste Ziua Copilului, ne aflam in urmatoarea situatie: este atins si chiar depasit numarul de reptilieni necesar pentru implinirea MARETULUI PLAN DIVIN. Care este acest plan, pe care l-am inteles si de care m-am minunat acum cateva luni? CEI APROAPE CINCI MILIARDE DE REPTILIENI INITIATI IN IUBIRE PANA IN PREZENT SE PREGATESC SA TRIMITA UN SENTIMENT DE IUBIRE, IN SEMN DE RECUNOSTINTA, CATRE PAMANT. Maretia Planului Divin consta in aceea ca toti vor primi in gand de la Sfanta Treime, sa o faca in acelasi timp. Sa nu va suparati ca nu v-am spus pana in prezent despre acest lucru insa nu mi s-a dat voie de Sus sa fac asta, pana nu se implineste numarul necesar.

UN TSUNAMI DE IUBIRE VA SOSI CATRE TERRA!

Ce se va intampla in aceasta situatie? Va avea loc o crestere a vibratiei Terrei in fractiuni de secunda, ca dar de la semenii reptilieni pentru semenii pamanteni. E treaba cu iubirea pentru aproapele, pe care Bunul Dumnezeu isi doreste sa fie impartasita de toti neconditionat. Aceasta crestere a vibratiei in mod brusc, va activa vehiculele MERKABA. La cine vibratia sa personala, insumata cu vibratia venita prin iubirea reptilienilor, va depasi nivelul limita necesar, vehiculul MERKABA ii va genera mutarea in dimensiunea superioara, adica SALTUL sau ASCENSIUNEA.

Toate aceste informatii se refera la reptilieni, pentru ca misiunea mea a fost in legatura cu ei si in acest fel am cunoscut mai bine problema, insa sunt alti oameni care s-au ocupat de alte civilizatii extraterestre, cu condusul pe calea luminii si a iubirii. In mod sigur Planul Divin include si aceste civilizatii si ele vor actiona in acelasi timp cu reptilienii.

Drept urmare, le transmit maestrilor intunecati ca pot de acum incolo sa isi consume energiile facand lucrarile lor, 24 din 24 de ore, caci oricum nu mai are nici un fel de efect si importanta. Asul din maneca a fost pregatit. Le recomand sa se intoarca spre credinta si cu fata catre Bunul Dumnezeu cat mai este timp, pentru ca in marinimia Sa, Domnul nostru Iisus Hristos a iertat si pe talharul de pe cruce, in al doisprezecelea ceas. Consider ca o poate face si acum fara rezerve, numai sa se vrea a se cere iertare.

Doamne ajuta si iarta pe cei ce ti-au gresit!

50 de comentarii:

  1. Bunul DUMNEZEU sa te binecuvanteze draga Mihaela pentru minunata misiune pe care o ai pe acest frumos pamant.Cu drag...Mihai Cristian

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult draul meu! Bunul Dumnezeu sa binecuvanteze toata suflarea si creatia Sa de peste tot!
    Spune-mi te rog si Mihai si Cristian sunt prenumele tale? Sau unul dintre ele este nume de familie? Te intreb ca sa stiu pe viitor cum sa ma adresez. Multumesc frumos.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da,Mihai Cristian sunt prenumele mele si sunt foarte fericit ca le am in aceasta viata pe acest pamant,multumesc LUI DUMNEZEU pentru acest dar, draga Mihaela...Pace si Iubire!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, ai de ce sa fii fericit! Sa dea Bunul Dumnezeu sa iti daruiasca cele doua nume, toata energia Surselor lor!

      Ștergere
  4. Esti minunata! LA MULTI ANI ! E ziua tuturor pentru ca toti suntem copiii Tatalui Ceresc. Sa scoatem la iveala copilul divin din noi.

    http://www.youtube.com/watch?v=d9dhKlitBK8

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu tot timpul cand visez despre noua dimensiune, imi apare ca loc de joaca pentru copii. Nu degeaba si-a numit si Federatia Galactica misiunea legata de Terra, cu numele de "DISNEYLAND". In concluzie, La Multi Ani pentru toti copiii mici dar si pentru cei mari ca noi!

      Ștergere
    2. Ti-am trimis un filmulet cu COPILUL DIVIN.Sper sa iti placa.
      Cu mult drag,Clarisa

      Ștergere
  5. Draga Ashtara Mihaela,

    Tot timpul cat am citit articolul tau , lacrimi mi au curs pe obraji, am simtit un sentiment puternic de iubire si inalta energie! Pana nu demult simteam doar o vibratie in legatura cu ceea ce se va intampla, acum in schimb in afara de aceasta mare vibratie percep imagini, trairi sentimente inalte ....pe care nici nu le pot descrie, toate le simt in Chakra Inimii, este asa de frumos!!!
    Speram sa se intample cat de curand !

    Doamne Ajuta !!!

    Pace si iubire Tuturor!!!

    Lucian Raicu, Bucuresti, Romania

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult draga Lucian pentru cuvintele frumoase dar si pentru tot suportul tau!

      Ștergere
  6. Multumesc Ashtara pentru acest dar minunat, azi de ziua copilului:) Ce frumos! Sa vina tsunami de iubire, abia astept sa ma scald in el...il astept cu bratele deschise:) saptamana asta m-am simtit minunat dupa cursul tau inaripat...in sufrageria mea se aude numai muzica arhanghelica si ma simt in pace si protejata, spre deosebire de saptamana de dinainte cand (foarte rar pentru mine) am simtit panica si anxietate. Ca sa nu mai pomenesc ca vad raspunsurile ingerilor in preajma cotidian, si zambesc cu ochii usor impaienjeniti...Mare lucrare faci! Domnul sa te binecuvanteze! Din toata inima, Miruna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur mult draga Miruna pentru trairile tale. Doamne ajuta! Pace, lumina si reusita in tot ce faci!

      Ștergere
  7. Saptamana viitoare se reuneste in sud-estul Angliei,la Herthfortshire, Grupul Bilderberg,cca. 140 de invitati(toata "crema")...Mai mult ca sigur se va pune la cale "viitorul"nostru.....Asteptam noutati si informatii....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai da, poate se intampla chiar pe data de 6, sa ii prinda pe toti la un loc..... Asa cum spuneam, sa fie iertati de catre Bunul Dumnezeu si nu in ultimul rand de noi!

      Ștergere
    2. Revin cu precizarea: Reuniunea Grupului BILDERBERG va avea loc in perioada 6-9 iunie......

      Ștergere
  8. Draga mea Mihaiela o bucurie imensa mi-a iesit din piept cand am citit vestea cea buna dupa care am izbucnit in plans de bucurie.Cred ca de asta ne-am nascut toti pe acest pamant in aceste timpuri marete sa traim asa ceva despre care se tot vorbeste inca din antichitate,chiar daca am avut mult de suferit cared ca isi merita efortul,si ne intrebam toti de ce nu stim de la inceput totul cine santem si de ce santem aici,sigur nu am fi avut acelasi efect.Deabia astept evenimentul asta maret.Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  9. sa fiti Binecuvintati pentru tot ce faceti pentru noi, sa va ajute bunul Dumnezeu si mai departe ca multa nevoie mai este de oameni ca voi va pup emanuela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim draga Emanuela. Si pentru voi aceleasi urari. Doamne ajuta!

      Ștergere
  10. De bucurie cred ca sint atitea furtuni si explozii solare , asta e bucuria pamintului si a soarelui- frate. Si multe frutuni se duc catre Bucuresti. Nu ne-am intilnit pe vremea cind zburam si eu cu o sabie in mina retezind capete de monstri pentru a salva oamenii micuti. Frumoase lucruri spui in blogul tau insa foloseste perceptia pentru a simti si vedea nu numai sa scrii povesti despre reptilieni. Dusmanii omenirii pot fi infrinti numai de oameni puternici, nu vor veni alte entitati sa ne ajute sau sa ne distruga in acest experiment,au bariera lor si treburile lor de rezolvat intre ei. Priveste cerul si pamintul,inchipuie-te fir de nisip purtat de vint te contopesti cu tot ce te inconjoara si atunci poti sa ajuti.Lasa fantoma navei despre care zici ca te-a adus odata sa se dezintegreze in Univers.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oameni buni, sunt multi cei ce nu inteleg sau se fac ca nu inteleg Planul lui Dumnezeu. Lucrarea aceasta nu am facut-o eu sau altcineva, ci Bunul Dumnezeu si nu stau sa judec de ce a gandit lucrurile asa, insa daca s-ar analiza cu un pic de intelepciune, s-ar gasi si logica. Pamantul nostru a fost si este macinat de tot soiul de bacterii, generatoare de boala. Cum oare poti fi sigur ca vindeci boala daca nu actioneezi la cauza? Tu imi transmiti ca trebuie sa rezolv efectul iar eu si nu doar eu, prin Bunul Dumnezeu, am fost ghidati sa anihilam cauza, care daca nu ar fi fost stopata, ar fi fost generatoare de noi efecte. Eu stiu ca tot ce s-a intamplat aduce multa disperare unora, acum la final de cursa si multi ajung sa scrie pe aici si prin alte bloguri tot felul de comentarii disturbatoare, caci doar atat mai pot face. Dar sper sa inteleaga o data pentru totdeauna ca S-A INCHIS. Le-au fost luate instrumentele unul cate unul, iar reptilienii chiar erau un instrument de baza si inca li se vor mai lua, cu fiecare secunda si fiecare clipa care trece. Referitor la extraterestri, iar este un lucru foarte deranjant pentru unii. Nu mai bine stam noi goimi, cum spune un cititor al acestui blog si platim noi la facturi si la impozite ca sa umplem la refuz buzunarele unora, decat sa aflam cum se produce energia libera, data de la Dumnezeu pentru fiecare scanteie a Sa si la care are drept fiecare om de pe aceasta planeta? Iarasi sper sa inteleaga toti ca ce a dat Dumnezeu este pentru toti copiii Sai si nu doar pentru unii, iar chestiunea cu accesul urmeaza sa se modifice in foarte scurt timp. Se vor aranja lucrurile ASA CUM ESTE NORMAL SA FIE! Amin!

      Ștergere
    2. Pacat de energia pe care o aveti in fiecare ,o pierdeti visind dupa cai verzi pe pereti...http://www.youtube.com/watch?v=_MaKdP4x8VU&feature=player_detailpage Au fost minti cu adevarat luminate care au vazut cai(pluralul de la cale) care duc catre calea adevarata(caci calea nu o stie nimeni numai o banuieste,numai Dumnezeu stie restul luminatilor incearca sa o gaseasca) si nu reptilieni, mesajul tau este bun insa mijloacele aduc mare intuneric,nu este loc sa pomenesti de Dumnezeu pe aceeasi pagina cu extraterestri reptilieni si nici nu mai stiu de care. Pentru asta sint serialele cu Ancient Aliens mult mai originale unde amesteca lucruri adevarate cu broderii mincinoase si grosolane. Exista extraterestri posibil insa lasa-i in pace!Nu sint nici prietenii nici dusmanii nostri atita timp cit sintem un experiment al universului mai inapoiat, ca si ei dealtfel,adevaratii luminati au fost sint in Tibet ,Kogaion,Peru si alte locuri de pe pamnit. Lasati preocuparea pentru banci sau energie electrica sau electromagnetica, astea sint alte treburi, se ocupa Tesla de o parte din problema. Copii universului sint toti si plante si animale si atomi si cea mai mica particula inca nedescoperita inca. Mesajul lui Isus important era ca vor fi multi profeti falsi... Adevarat graia, chiar atit de rau a ajuns specia umana incit sa caute inaltari si extraterestri ca sa aiba impresia ca evolueaza. Atunci priveste-l pe Siddhārtha Gautama, Shakyamuni,sau uita-te chiar si numai catre Arsenie Boca sau catre Zamolxis, insa nu conduce niste constiinte catre nalucile extraterestrilor. Sint ei in univers,poate si pe partea nevazuta a lumii (ca de aia nu a mai fost nici-o expeditie pe Luna programata), oamenii au fost creatiile lor sclavii lor poate ca da- e plina mitologia popoarelor de ei, dar lasa-i in pace ca sa iti folosesti energia pentru ceva cu adevarat bun. Altfel tot grupul de colaboratori nu va fi cu nimic mai presus de antichitate de adoratorii din antichitate temindu-va de APOPHIS(ACUM ZICETI REPTILIENI) SI INCHININDU-VA LUI RA(ASTIA AR FI EXTRATERESTRII BUNI DUPA VOI)si asa mai departe.Quetzalcoatl a fost si el un adevarat indrumator,nu prea generos cu suspusii lui dupa cum faceau sacrificiile umane,o fi fost vreo saminta de extratetrestruin el,dar tine cont de faptul ca nu e bine sa propavaduiesti despre ajutorul extraterestrilor. Da, da bine la public cind vorbesti,daca ai insa ceva capacitati extrasenzoriale foloseste-le cum trebuie altfel sint naluciri. Ghilgames a fost cu o nava spatiala, Enoh a trait pe o nava si printre fiinte altfel decit semenii lui,au ramas marturii,dar nu incerca tu sa deschizi un nou drum acum pentru ca poti sa ajungi in locuri periculoase in aceste vremuri. Eu am vazut clarvazatori ,nu sarlatani,erau credinciosi, viziunile voastre trebuie sa aveti grija sa fie bune benefice,altfel sint lucrari ale Satanei chiar daca voua vi se par bune. Raspunsul tau mi s-a parut inchegat cam ca al pocaitilor care vin sa te converteasca la credinta lor: aduna din toate lucrurile care sint bune numai frinturi, si ca sa argumenteze pentru un scop inutil fac o salata inselatoare `si le amesteca credibil. Ca incheiere iti doresc sa ti se indeplineasca dorintele.

      Ștergere
    3. Tot ce pot sa iti spun este urmatorul lucru: in cele ce ii priveste pe reptilieni sau pe alti extraterestri, e vorba despre credintele si trairile mele, cine le imparataseste bine, cine nu, sa nu le impartaseasca. Este atat de simplu!
      EU NU IMPUN NIMANUI SA CREADA CE CRED EU!!!
      Acesta este blogul pe care il administrez si pot scrie in el despre orice traire a mea, fie ea si o prostie pentru altii. Ce nu pot sa inteleg este, ce Dumnezeu cauta asa INTELEPTI printre prostiile mele?! Iti dai seama ca glumesc cand spun ca nu inteleg. Ba, ce bine mai inteleg!
      Lasand toate la o parte, poate nu iti dai seama, dar pentru cineva din exterior, acest comentariu al tau emana numai furie si e plin de ordine si de impuneri. Parca te-a ars articolul acesta. Mai bine foloseam "sigur" si nu "parca". Ce parere ai, cand l-am publicat, nu crezi ca am stiut ca o sa sara multi ca arsi si o sa iasa din gauri? Dar e foarte bine, "asta-i pofta ce-am poftit", sa mai vada si ei Lumina Zilei, ca au stat destul in intuneric.
      Te-as ruga sa nu te mai trudesti sa mai vii cu vreun raspuns sau cu vreun alt comentariu similar pe acest blog, pentru ca nu le voi mai publica. Vezi cum lucreaza Universul? Cum tu ai grija de energia mea si te framanta atat de tare ce fac eu cu ea, nu pot sa nu am si eu grija de a ta.

      Ștergere
    4. Oameni buni,asteptati sa treaca data de 06.06.2013,vedeti apoi daca s-a intamplat ceva semnificativ(nu norisori pe cer in diferite forme) si-apoi vorbiti....

      Ștergere
  11. ashtara, cum comentezi ultimul mesaj al lui Gicu Dan de pe blogul lui Dan in care se spune ca lucrurile vor mai intarzia cativa ani sau se vor petrece in valuri de ascensiune separate ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt foarte de acord ca vor fi valuri de ascensiune separate. Primul val insa, cred ca va fi in foarte scurt timp, nu peste nu stiu cati ani. Voi citi si eu articolul de pe blogul lui Dan, nu am apucat pana acum.

      Ștergere
    2. Ok, deci si tu vezi evenimentul ce va avea loc luna aceasta ca o prima treapta dintr-un proces mai indelungat. Hai ca pana la urma incepem sa ajungem la numitor comun. Pana la urma asta sustinea si Sal Rachele sau altii care vorbeau de o transformare graduala.. :)

      Daca ai timp, recomand cu caldura si filmul acesta: Solar Revolution. Este exact pe subiectul saltului in constiinta cu ajutorul unei eruptii solare, dar contine in plus noi teorii stiintifice cu ceea ce se petrece in corpul uman in timpul eruptiilor solare si legatura intre acestea, frecventa campului magnetic terestru si inima oamenilor ce traiesc pe planeta.

      Ștergere
    3. Multumim mult Flavian. Chiar sunt nerabdatoare sa il urmaresc si sper sa o faca si alti cititori.

      Ștergere
  12. În următoarele zece zile veți putea primi inițierea de la AA Mihail.
    IMPORTANT!!

    (31mai 2013; channeled by Anna Merkaba)

    A.A. Mihail:
    Dragi copii ai luminii, iată că a sosit încă o dată timpul pentru a vă îndemna să vă alăturați mie în cele mai înalte tărâmuri ale existenței, printr-un proces de inițiere care să vă ridice energiile la o stare vibratorie mai înaltă.
    Aceia dintre voi care sunt gata să răspundă dorinței Sinelui lor Superior, Sinele Adevărat, și care sunt gata să-și descopere adevăratul potențial, vor fi ajutați, în următoarele 10 zile, să umble în Lumină. Unii dintre voi se vor afla într-o stare meditativă profundă, alții vor ști că a sosit timpul pentru înălțarea lor. Dacă doriți ca acest proces să se desfășoare cu mai multă ușurință și mai eficient, vă invit să apelați la ajutorul meu, în această perioadă, exprimându-vă dorința ca eu, AA Mihail, să vă ghidez și să vă arăt adevărata manifestare a ființei voastre și, de asemenea, să vă ofer darurile pe care vi le-am pregătit.

    Ce trebuie să faceți?
    Pur și simplu, intrați într-o stare meditativă cât mai profundă, după ce v-ați deconectat de ceea ce se întâmplă în jurul vostru. Ordonați minții voastre umane să stea rezervată pe timpul acestei meditații.
    Invocați apoi, prezența și ajutorul meu, AA Mihail, și al maeștrilor ascensionați, imaginându-vă că noi vom forma în jurul vostru un cerc de lumină și iubire.
    Odată ce vă aflați într-o stare meditativă, aceia dintre voi care sunt pregătiți pentru procesul de inițiere vor experimenta prezența noastră energetică.
    Ne puteți percepe stând în picioare alături de ființa voastră.

    Dragi copii, noi suntem gata să ne manifestăm prezența la dorința și chemarea voastră.

    În aceste zile puteți face acest exercițiu de inițiere doarece porține energetice divine vor fi din nou deschise pentru voi.
    Sunt A.A. Mihail și voi fi mereu alături de voi.

    Vă iubesc.

    Deocamdată, la revedere!

    Nota C.M.: perioada de inițiere este 1-10 iunie, inclusiv, la o oră pe care o alege fiecare. Pentru o mai mare eficiență, vă propun ca aceste meditații zilnice să aibă loc simultan, între orele 22-23.

    SURSA: http://sacredascension.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  13. Cine este A.A. Mihail? As dori un raspuns detaliat si de preferinta din partea persoanei ce a adaugat comentariul referitor la A.A. Mihail.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As putea sa vin si eu cu un raspuns. Este o prescurtare care am vazut ca se mai foloseste de unele persoane pentru cuvantul Arhanghel, desi nu prea inteleg de ce cu doi de A.

      Ștergere
    2. Textul postat este o traducere din engleza (31mai 2013; channeled by Anna Merkaba) iar in eng Arhangel= Archangel de unde se poate intelege ca ar fi vorba despre doua cuvinte Arch + Angel si de aici initialele cu doi "A" AA Mihail dar noi de la Mihaela stim ca Mihail a ajunj la rangul de Serafim (daca am retinut bine :) ) si totusi mai important este mesajul si nu rangul :D
      Gabriel, Bucuresti

      Ștergere
    3. Arch-Angel de aia se repeta A de doua ori... :)

      Ștergere
    4. Asa este, Mihail este la rang de Serafim, dar sunt putini cei ce cunosc lucrul acesta. Tocmai de aceea, Mihail nu poate incheia niciodata o transmisiune sub forma: "Eu sunt Arhanghelul Mihail". Totusi El continuua sa faca si treburi de Arhanghel si nu se supara ca lumea nu stie si ii spune in continuare Arhanghel. Doar pe la noi oamenii mai apar suparari cand cineva ar zice domnule inginer, in loc de domnule director.

      Ștergere
    5. Mihaela ai spus ceva ce mi-a starnit un mare semn de intrebare. Adica Mihail in nici o transmisie de a Lui nu se va referi la El ca "Eu sunt Arhanghelul Mihail" ca e la inceputul, sfarsitul sau oriunde in comunicarea adresata noua. De aici sa inteleg ca toate aceste comunicari nu sunt de la El ? Sunt multe persoane inclusiv pe melealurile noastre in care El se prezinta sau este prezentat ca Arhangel.
      Poate poti face putina Lumina (sau mai multa) in legatura cu aceasta :) . Multumesc anticipat.
      Gabriel, Bucuresti.

      Ștergere
    6. si eu am primit email-ul ieri; vi l-am trimis si dumneavoastra,doamna Ashtara Tristar... n-am stiut ca l-ati primit deja aici....:D am incercat meditatia intre 22-23 dar m-a deranjat cateaua mea, care a inceput sa latre... cred ca a simtit prezenta Preaiubitului nostru Serafim Mihail(eu l-am invocat ca Sfantul Arhanghel Mihail...dar nu cred ca se supara), pe a Cohanului El-Morya si pe a Dragonul Fanung... i-am chemat impreuna:D hihi....

      Ștergere
    7. Foarte frumos. Stai linistita, nu se supara. De altfel in lumea Ingerilor nici nu exista ideea de suparare. Totul la Ei este doar iubire si intelegere.

      Ștergere
    8. Eu cred Gabriel ca Inaltul Inger ar spune simplu: Eu sunt Mihail. Genul acesta de mesaje cum este cel cu A.A. formeaza familia mesajelor primite prin clarauz. Cred ca doar atunci ar si spune cine este, entitatea care comunica. In caz de transmisie telepatica si clarviziune, care in cazul meu de exemplu, se completeaza si cu clarsimtirea, nici nu mai este nevoie sa se prezinte, ca se stie din prima despre cine este vorba. Marea durere este ca multe mesaje de acest fel sunt o insiruire de propozitii, fara nici o informatie concreta. Acelea nu sunt transmisii de la Ingeri, ci sunt gandurile autorului puse pe hartie. In cazul acestui mesaj si daca el nu ar fi venit cu adevarat de la Mihail, totusi, ideea reunirii in gand si simtire la o anumita ora si directionarea catre Mihail, nu este deloc ceva rau. Este chiar frumos si de folos. Trebuie sa incercam sa trecem prin inima cele ce citim si daca ni se pare ca nu are ce sa ne aduca rau, putem actiona, fara sa ne mai intereseze prea tare despre sursa acelei initiative. Singurul lucru cu care nu sunt de acord in acest mesaj este intervalul 1-10 iunie. Daca vine cineva pe 11 sau pe 12 iunie, oare Mihail nu il mai baga in seama? Eu consider ca pentru Ingeri nu exista timp si o rugaciune simpla cum este aceea de primire a unei initieri sau energii, este implinita oricand. Singura conditie care se impune este sa fie facuta acea rugaciune.

      Ștergere
    9. Corect!Ingerii sunt plini de compasiune, zic compasiune nu mila, iubire neconditionala si intelegere.
      Imi aminteam acum de Remer Ra care are scrisa cartea Legile lui Zalmoxis.... iar cineva care masoara cu ansa intotdeauna cat la 100% adevar are cartea, pentru a stii daca merita citita, nu intelegea din ce motiv ii da raspuns mai mic, dupa care a descoperit ca de fapt autorul comunicase prin channeling cu Deceneu.Sunt persoane care au primit deschideri doar citind despre respectivele entitati sau spunand mantre, tinand cont ca rezonau puternic cu respectivele entitati de lumina si ca detineau deja initierile din alte vieti... ;Este suficient inclusiv in cazul simbolurilor de lumina sa cedem ca cele cu care am fost initiativreodata...in aceasta viata si in celelalte sa fie activate in palme noastre la momentul si in locul respectiv.Dar sa si multumim, ....intotdeauna este bine sa multumim cu fermitate de cum ne rugam, deoarece prin acest lucru aratam ca ne incredem in actiunea ce urmeaza sa se desfasoare sub ochii nostri.Numai credinta si intentii bune sa avem....

      Ștergere
    10. Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Intrebarea a fost pusa intentionat desi stiam despre ce si cine este vorba. Imi cer scuze daca am cauzat neplaceri.
      Mihaela ne-a oferit un raspuns foarte bun; la asta speram sa se ajunga.

      Ștergere
    11. Ok! Vad ca daca cineva inainteaza o data 1-10 Iunie pentru initiere nu este ok, dar daca dvs. ne spuneti de data de 06.06.2013 este ok! Deci exista o duplicitate. Adica mie mi se transmit date in care au loc evenimente dar daca li se transmit si altora nu mai e valabil. Sa vedem ce va fi astazi....asteptam cu interes impresiile pentru ziua de azi! Sper sa fie ceva pentru toti nu "trairile" unora! Vedem...

      Ștergere
    12. Eu cred ca nici datele de 1-10 Iunie si nici 6.06.2013 nu sunt reale deoarece Arhanghelul Mihail este tot timpul dornic sa ajute deci nu conteaza data, conteaza intentia fiecaruia, sinceritatea, credinta si devotiunea, iar despre Inaltare acesta este un proces pur si intim al fiecaruia si nu tine de date ci tine de Recunoasterea Fiintei Divine din Noi si Identificarea Totala cu Aceasta (aceasta este Inaltarea)

      Ștergere
    13. Exista o mare problema cu logica oamenilor si asta este un lucru de care ma tem cel mai tare. Am scris in articol ca mi-a venit o imagine cu 666 = 06.06.2013. Atat si nimic mai mult. Am subliniat de atatea ori ca poate avea o anumita insemnatate aceasta data, insa nu imi amintesc sa fi scris ca se intoarce pamantul cu fundul in sus. De altfel eu mi-am fixat curs pe data de 8. Am expus o ipoteza insa nu am spus niciodata ca aia este sigur, ba din contra am invitat si la expunerea altor pareri si informatii, pe la comentarii. Consider ca paralela intre 06.06.2013 si perioada 1-10, nu are absolut nici un fundament. Este ca si cum am compara mere cu pere.

      Ștergere
    14. Si merele si perele sunt fructe.Din acest punct de vedere sunt identice.

      Ștergere
    15. Amandoua datele sunt perceptii personale asupra unor fenomene spiritual-ezoterice. Amandoua datele sunt doar atat perceptii personale. Dar exista o mica doza de ego-spiritual care indeamna ca aceste perceptii spirituale sa fie popularizate, in speranta ca se vor intampla la scara larga, si atunci persoana respectiva sa spuna "iata v-am spus eu ca se va intampla....ceva" pe de alta parte daca nu se intampla nimic apare replica "A fost perceptia mea si nu am avut pretentia sa o impartasiti" sau "s-a intamplat in mod subtil o schimbare, au fost energii puternice pe care doar unii le-au simtit, etc..etc..." Atentie ...tineti cursuri, aveti bloguri publice, comentati si pe alte bloguri, oamenii va urmaresc, unii va cred, altii va urmeaza...parerile personale si perceptiile dvs. chiar influeanteaza oameni..deci putin mai multa responsabilitate...(cele ce le-am scris sunt corelate si cu un comment la DanilGaucan pe blog in care spunea-ti ca o alta persoana importanta a spiritualitatii romanesti va confirma ca se va intampla ceva pana in 15 Iunie) Deci aveti grija de cei care va urmeaza.

      Ștergere
    16. Fiti atenti cata intelepciune! Toate sunt fructe. Doamne, cate am mai invatat cu totii azi!

      Oricum ar fi, domnilor si doamnelor anonim si ma refer acum doar la cei care veniti cu energia asta neagra ca taciunele in comentariile voastre, care reuseste sa va dea mastile jos de tot, caci tot se pomenea de masti acum cateva zile, constat ca daca Dan v-a pus la punct si v-a spus ca blogul lui nu este WC-ul nimanui, v-ati gandit sa vi-l mutati la mine. Dar daca nu aveti unde sa va faceti nevoile in alta parte, eu cu iubire v-am permis sa vi le faceti aici, ca doar nu o sa va las in drum, sa cautati innebuniti un loc de usurare. Dar cum coarda s-a intins cam tare, m-am gandit ca mai bine blochez eu comentariile astea, ca sa va permit sa fierbeti doar voi in sucul asta acid pe care il secretati.

      Ștergere
  14. A.A.Mihail este Arhanghelul Mihail.Mai multe aici : http://angelinspir.ro/ingeri/arhanghelul-mihail-prezentare-ampla.html

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna dimineata! E posibil sa functioneze! :). Perioada este aleasa in functie de fluxul extern de energii, dupa cum explica si la finalul mesajului. Daca am inteles eu bine procedura, intai iti deschide chakra inimii, simti iubirea si Sinele Superior, dupa care inveti sa inalti Sinele Superior intr-o dimensiune mai inalta, unde sa poti intalni Fiintele de Lumina. Acolo se fac comunicarile, intr-o alta dimensiune, mai corect spus, pe o alta banda de frecventa vibratorie. Ca sa atingi frecventa respectiva e nevoie de ceva energie si pana inveti sa o produci singur, trbuie sa folosesti un flux exterior.
    Eu nu am facut niciodata cursuri, asta am inteles tot citind (cu ghid) in ideea de a intelege ce mi s-a intamplat in ianuarie si care a fost probabil o initiere de genul celei de mai sus.
    E interesant ce se inatampla si sper sa fim pe directia buna.
    Cu siguranta, Mihaela poate confirma sau infirma ceea ce spun...
    Pupici,
    Hikari

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hikari, am sustinut cursul cu Ingeri pe data de 26 mai. Ii astept pe cei prezenti acolo, daca evident vad acest comentariu, sa spuna ce au simtit si ce initiere au primit. Era in afara datei de 1-10 iunie. Nu ma mai duc si mai in trecut, sa mai expun si alte experiente de acest fel. Singurul lucru pe care am dorit sa il subliniez a fost acela ca atunci cand iti propui sa lucrezi cu Ingerii, nu exista limita de data, iar ideea aceasta o sustin pana in panzele albe. In rest, marturisesc cu toata sinceritatea, chiar vin cu indemnul sa se faca cele ce se cer in acea comunicare de la Mihail, pentru ca asa cum am subliniat si in alt comentariu, este un lucru de foarte bun augur.

      Ștergere
  16. Da, dar fiind curs sustinut de tine, tu ai ridicat vibratiile cursantilor, prin intiere. Mesajul se refera la initierea homemade, fara maestru. Enfin, pana la urma nu ma pricep., eu doar incerc sa aflu sisa definesc ce am trait eu., comparand cu ce spun ceilalti.
    Lorena, la ce te-ai referit cand ai spus simboluri din palma?)
    Hikari

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu Hikari, eu nu consider ca am vreun merit. Cu Ingerii este suficient sa ne exprimam intentia de a primi energiile Lor. Asta o poate face oricine. Nu trebuie decat sa se ceara si se pot primi cele mai inalte si frumoase energii, fara cursuri, fara alte initieri, fara nimic altceva. Tu ai avut aceasta experienta frumoasa, ne-ai specificat in comentariul anterior si ma bucur pentru asta. La fel o poate avea oricine altcineva. Ce imi pare rau, este ca sunt nevoita pentru o vreme sa blochez comentariile, pentru ca unele dintre ele au iesit din schema energiei acestui blog si in aceste conditii nu vom mai putea face schimb de idei si experiente. Va fi insa doar pentru o vreme, pana se linistesc apele, pentru ca dupa cum se vede, furiile si disperarea unora sunt mult prea mari si nu vreau sa le mute la mine sau la alti cititori, de buna credinta. Te imbratisez cu drag.

      Ștergere