miercuri, 19 iunie 2013

AM FOST CAPTIVI INTR-O BUCLA A TIMPULUI




AM FOST CAPTIVI INTR-O BUCLA A TIMPULUI

Dragii mei,

Ma bucur din tot sufletul ca am putut formula titlul acestui articol, folosind verbul „a fi” la timpul trecut.
In ultimele doua saptamani, am avut un tavalug de evenimente, nu tocmai placute, prin care am mai trecut in urma cu cateva luni si iar in urma cu alte cateva luni. Nu o singura data am afirmat ca mie mi se pare ca traim in niste vremuri, construite pe un suport copy-paste perfect, in sensul ca ce se intampla intr-o perioada anume, la un moment dat, parca o ia din nou de la capat, in mod aproape identic.
In ziua de sambata, a saptamanii trecute, am intreprins o actiune pe care am mai facut-o candva. Va recomand cu toata caldura, atunci cand va simtiti sub apasarea unor probleme foarte grele si complicate, sa procedati in acelasi fel, pentru ca va garantez ca va va aduce mare schimbare in bine, in viata voastra. Se intampla lucrul acesta deoarece, in primul rand, aceasta actiune va releva de ce va este dat sa treceti prin acele dificultati si in al doilea rand, ce aveti de facut ca sa le depasiti, stiut fiind faptul ca nici o problema, nici un blocaj nu vine in calea noastra intamplator.

I-am scris scrisoare lui Dumnezeu.

Am luat cateva foi de hartie si am scris acolo, adresandu-ma Tatalui Ceresc, despre toate necazurile si semnele mele de intrebare. Este evident ca Tatal Ceresc, Atoatestiutor, nu are nevoie sa ii spunem cu ce ne confruntam, pentru ca El stie deja totul, despre cea mai mica celula din noi. Totusi, actiunea de a pune in scris toate cele ce ne apasa, ne conduce in mijlocul unei energii foarte inalte si va garantez ca nu apucati sa sfarsiti scrisoarea, fara a va curge lacrimi pe obraji. I-am scris ca eu simt ca mi s-a asternut un val de ceata peste ochi, ce nu imi mai permite sa vad limpede intelesul evenimentelor din viata mea si din jurul meu in general. L-am rugat sa ma lumineze cu un raspuns clarificator, pe care eu, de una singura, nu ma mai simt in stare sa il gasesc, dat fiind faptul ca nici ghizii nu imi mai raspund la intrebari.
Am chemat apoi in ajutor pe Inaltul Inger Sandalfon, cel ce duce scrisorile scrise, catre Dumnezeu. Eu asa am invatat cand am facut prima oara cursul despre Ingeri si am crezut ca atare la acea vreme, insa acum, va pot chiar asigura, ca asa este.
Nu a trecut un minut de la inmanarea scrisorii, ca o unda a iubirii, parinteasca (asa am perceput-o), a venit din Inalt, direct in chakra inimii mele, motiv pentru care, am izbucnit instantaneu in plans. Prin acea unda, Tatal Ceresc mi-a transmis Iubirea Sa, semn ca a primit scrisoarea mea.
Doua ore mai tarziu de la aceasta intamplare, am inceput sa primesc semnale. O Entitate dorea insistent sa imi comunice ceva. Am intrat in meditatie si asa am aflat ca este un Maestru Inaltat, al carui nume nu am reusit sa il deslusesc, trimis de Dumnezeu Tatal. El mi-a comunicat asa:
„Planeta voastra si nu numai, sunt captive intr-o bucla temporala. Acesta este motivul pentru care va invartiti in jurul cozii si bateti pasul pe loc. Iubire necesara pentru desprinderea din bucla, inca nu este. Trebuie deci facuta o actiune constienta, de a taia aceasta bucla, ca sa va puteti elibera.”

Iata dragii mei, ca m-am luminat. Asa am putut intelege eu, de ce tot timpul, de ceva vreme incoace, mi-a fost dat sa trec prin aceleasi evenimente, periodic. Sunt sigura ca multi oameni, atenti la cele ce li se intampla, au remarcat acelasi lucru. Chiar daca esenta parea putin schimbata, radacina parca era aceeasi.
De acolo incolo, am cerut calauzire de Sus. Asa s-a ajuns a se petrece azi, urmatoarea actiune:
-     ne-am adunat 16 persoane, 8 femei si 8 barbati. Informatia ca trebuie sa fim asa, in aceasta combinatie, a venit aseara. Le multumesc pe aceasta cale tuturor celor ce au raspuns la apel, fara sa stea nici macar o clipa pe ganduri, intelegand importanta acestei actiuni.
-       12 dintre noi s-au asimilat cu bucla temporala, iar ceilalti 4 cu elementele: apa, aer, foc, pamant.
-      s-a facut o lucrare in care am fost sprijiniti prin cele mai inalte Energii Divine, avand ca efect urmatoarele: am taiat bucla temporala si am initializat echilibrarea celor 4 elemente.
Tot ceea ce trebuie facut, de acum incolo, este sa fim constienti ca ne-am eliberat, ca viitorul nostru imbraca o alta haina, una mult asteptata de multi oameni.

Ii multumesc mult lui Dan Gaucan, care nu avea cum sa lipseasca de la aceasta actiune, pentru cuvintele ce mi le-a transmis prin e-mail si pentru videoclipul atasat.
El a simtit ca acest moment de astazi este aproape, de aceea si-a stopat activitatea vechiului blog. Vestea buna insa este, ca se gandeste sa porneasca unul nou, prin care sa marcheze un nou inceput si sa celebreze cumva, ce s-a petrecut astazi.
Te asteptam Dane, cu inima deschisa si sunt absolut convinsa ca nu doar eu, ci toti cititorii care te iubesc, chiar daca multi nu au aratat fatis asta, asa cum tu ai putut sa o faci pentru ei, prin lucrarea ta. Evident, vom avea rabdare pana in momentul in care tu vei simti ca trebuie sa se intample lucrul acesta.
Doamne ajuta!

Toate cele bune tuturor!




41 de comentarii:

  1. Este mirific,si izvoraste in cel mai curat mod din inimi la fel ,pure si devotate Creatiei prin straduinta de a face sa dispara obstacolul. In 2008 cand a avut loc ceea ce sperau (experimentul prin care cabalistii si slugile lor prea plecate),adica sa creeze particula lui D-zeu,oare de acolo vine chestia asta cu bucla de timp ? Si a ramas la fel ?(adica cum era inainte de experienta celor 16? Aveam mare nevoie astfel de ea si de energiile lor benefice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai exista o parere ca a ta si este foarte posibil, de la acel experiment sa ni se traga. Avand in vedere ca azi-noapte la ora 3, m-am trezit strigand cu voce tare: "Hristos a inviat!", "Adevarat a inviat!", a fost pentru mine o confirmare evidenta fata de actiunea de ieri.

      Ștergere
  2. Si ce se va întâmpla in continuare, o data rezolvată aceasta problema?!
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne asteptam sa mai traim si alte intamplari, ca eu una, de astea vechi, deja m-am plictisit.

      Ștergere
  3. Iti multumesc pentru tot ce faci. Nu pot ajunge la conferintele voastre dar sunt mereu cu sufletul langa voi toti. In aceste vremuri atat de incarcate e o mare alinare sa va avem cu noi. Il asteptam si pe Dan inapoi.
    Cu mult, mult drag,
    Claudia

    RăspundețiȘtergere
  4. E bine ca ati lucrat la iesirea din bucla temporala, dar cum ramane cu valul de iubire ce trebuia sa vina de pe planetele acelea ? Nu ar fi putut ajuta el la iesirea din bucla ? Pe langa asta, ar mai fi si eruptia aia solara, ca maine este 21 iunie si ar cam fi cazul sa apara... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Flavian fiecare lucru are rostul sau. Am spus ca un tsunami de iubire va invada Pamantul si asa va fi. Nu am spus ca in iunie, sau iulie, sau august. Va fi cand va fi Voia lui Dumnezeu.La cursul cu ingeri a fost o doamna cu ochiul al treilea deschis, in sensul ca vede aure, tot tacamul, care habar nu avea de treaba cu reptilienii. Dansa venise la curs la recomandarea cuiva, nu era cititoarea acestui blog. Dumneaei face in plus un soi de channeling prin desen. Ce a desenat la acel curs, ca si informatii din viitor, era exact ce am declarat eu cu tsunamiul de iubire. A aparut in desen Terra, cele 8 planete reptiliene, undele iubirii si altele. Abia dupa curs, cand am avut discutii in particular, i-am spus ce este, din punctul meu de vedere, informatia pe care dansa a primit-o. Pana una alta, noi suntem datori sa facem tot ce ne trece prin cap, numai sa ne eliberam.

      Ștergere
  5. Draga Mihaela Ashtara,
    Am simtit aseara cand am ajuns acasa ca trebuie sa deschis blogul tau. Nu mica mi-a fost mirarea cand am aflat pe langa ce am trecut. Ca am iesit e un lucru minunat pentru care iti multumim si tie si lui Dan si celorlalti. Dar intrebearea care mi-a venit a fost : cum de am intrat in bucla timpului ? Sau cineva cu intentie ne-a facut acest lucru ?
    Stiam ca acceleratorul de la Geneva a intentionat sa ne blocheze intr-o astfel de bucla a timpului care sa ne blocheze pentru a nu creea posibilitatea "dezrobirii" omenirii.
    Doamne ajuta sa poti vedea si/sau simti devierile de la drumul drept spre lumina
    Cu drag si recunostinta
    Ruxandra

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte posibil, de acolo sa ni se traga draga Ruxandra. Probabil ca a fost cu intentie. Vom vedea ce ne aduce viitorul.

      Ștergere
    2. Din ce am citit eu in Istoria Galactica, evenimentul de la 11 septembrie ( la care din pacate am fost implicata pe post de inocenta utilizata in orb pt a descatusa energii din alta dimensiune) a fost creat expre pt a crea acea bucla temporala...

      Ștergere
  6. In subteranele "acceleratorului de particole" de la CERN(GENEVA)se "scrie"viitorul,prezentul si trecutul sarmanei omeniri careia Oculta se pare ca i-a harazit o perpetua sclavie intr-o bucla temporala creata cu pretul unei "investitii" de peste 50 miliarde de euro.....Achitata tot de noi,"goimii",platitori de taxe si impozite....Nu se cunoaste mai nimic concret despre ce este acolo cu-adevarat dar se pare ca ADEVARUL este muuuult mai terifiant decat banuim....Tocmai luna aceasta,vineri 14 iunie 2013 a inceput constructia celui mai mare laser din Europa-si se pare ca din intreaga lume- la Magurele,in Romania...Ce legatura o avea cu CERN-ul din Geneva-ca sigur are pentru ca NIMIC nu este intamplator-astept de la voi,iubiti cititori sau draga Ashtara sa ne devoalati,nu de alta,dar sa nu murim prosti sau,mai de actualitate,sa nu ne invartim in jurul cozii....
    Cu drag si respect.Inginerul.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am visat ca asteptam Sfintele Pasti! Mai erau cateva ore pana la Inviere, am pregatit masa si aveam in fata o farfurie mare cu seminte de floarea soarelui. Ieri am primit mesaje cu "555", ceea ce inseamna o mare schimbare.

    M.B.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ioan Florin
    Tot ceea ce ni se intampla sunt aranjate de noi insine, tot ceea ce percepem percepem cu mintea sau cu inima, pentru a rearanja totul asa cum dorim trebuie sa percepem cu inima. Inima nu cauta vinovati in alta parte, inima vindeca ce mintea limitata si egotica strica. Daca percepem cu inima, mintea se face un instrument util de creatie si manifestare in acest domeniu. Eu indemn sa nu mai cautam tapi ispasitori pentru starea noastra, a umanitatii, suntem prizonierii propriei creatii. Daca avem curajul sa recunoastem acest lucru suntem gata sa rescriem scenariul pe pamant, daca nu atunci va mai continua mersul in cerc....mult si bine. Inima este Reala, acolo sta Constiinta - Domnul Dumnezeul Iubirii si al Luminii care ne indeamna sa ne luam puterea calmi si cu blandete si nu tulburati si partinitori. Recunoastem asta, si suntem liberi. PACEA Este starea Sinelui Divin din fiecare, pentru a o produce, trebuie sa traim in ea!!!! si aceasta se va propaga in manifestarea holistic-holografica a dimensiunii in care ne jucam. Daca noi insine nu suntem in Pace care suntem izvoarele creatiei, atunci cum sa apara armonia, noi ce izvoare suntem unele navalnice care creeaza inundatii si distrugeri de vieti sau unele line care uda cu iubire si dau viata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt perfect de acord! Problema este ca o mare parte a omenirii nu gandeste in acest fel si atunci cei ce gandesc sunt obligati sa faca ceva pentru cei ce nu simt asa. Suntem UNUL, ca stim sau nu stim, realitatea asta este. Fiind Unul, actiunile tuturor interfereaza si se influenteaza reciproc. Eu de pilda nu sunt multumita sa vad ca doar eu am liniste si pace, desi cu toata cunoasterea si practicile, inca nu ma pot lauda ca am atins stadiul acesta in totalitate si nu ma mandresc cu asta. Eu ma simt implinita in munca mea daca vad ca peste tot este liniste si pace, ca tot omul are liniste si pace. Maestrul Tanpai despre care am scris in articolul anterior, a atins cu mult timp in urma stadiul de pace si armonie in interiorul sau, dar totusi, de jur imprejur cand priveste, vede numai suferinta si atunci, a spus ca simte ca nu poate sta cu mainile in san, chiar daca el este foarte bine. Are liniste, are pace, dar nu are implinire, daca nu le arata si altora cum se obtin acestea.

      Ștergere
    2. Domnule Ioan Florin,cu respect va sugerez sa STUDIATI cu atentie "Protocoalele Inteleptilor Sionului","Protocoalele de la Toronto" si,mai ales,cuvintele lui IISUS HRISTOS din Noul Testament si veti intelege DE CE nu putem trai in pace,liniste ,bucurie si bunastare in conditiile in care DUMNEZEU a creat Universul abundent.....Mare dreptate are Ashtara: degeaba ai liniste,pace,bunastare daca in jurul tau,peste tot domnesc FRICA,URA,MINCIUNA,LACOMIA,BOALA,SARACIA,CRIMA,TRADAREA,etc.

      Ștergere
    3. Ioan Florin
      Pai nemultumirea interioara in ce se transforma? in alte cazuri si cazuri care sa genereze nemultumire, si atunci bucla timpului (a karmei) ruleaza iarasi si iarasi. Tocmai ca ceea ce vedem in jur este propria noastra nemultumire, stratificata de-alungul existentelor. Daca noi care stim Adevarul si il Traim mai ales, ne lasam cuprinsi de trairile celor care inca nu se recunosc...atunci ce sanse mai sunt pentru umanitate. Nemultumirea trebuie transformata in compasiune. Bineinteles ca nu este usor sa stam in acea stare permanent, dar asta este datoria noastra fata de ceilalti sa traim cat mai mult in Pace, Implinire, deoarece doar atunci proiectam Armonia Perfecta a lui UNU. Ne mai coplesesc si pe noi evenimentele dar revenim intotdeauna mai hotarati si mai puternici mai in pace si mai hotarati sa nu mai creem stari confuze si de suferinta, si astfel o sa ne permanetizam starea de eliberare, iluminare. Bagavan Ramana Maharshi a spus: cel mai mare ajutor care il poate da un om celorlati este propria Realizare a Sinelui , adica starea de multumire si de pace neclintite, deoarece acela cunoaste ca Dumnezeu este Real si nu jocul acesta nebunesc in care ne-am antrenat.

      Ștergere
    4. Ioan Florin
      Tu imi vorbesti de Iisus, dar cu ce armate extraterestre a venit el? El a venit simplu si a spus IMPARATIA TATALUI ESTE IN VOI sau DA-i cezarului ce este al cezarului si lui Dumnezeu ce este a lui Dumnezeu ...acum noi il putem crede sau nu....Eu il cred si ca atare sunt hotarat sa traiesc Sinele Divin din mine....in permanenta. Noi suntem ca o ghinda care refuza sa se transforme in stejar, i se pare ca e imposibil sa devina atat de mare...refuza sa isi vada potentialul. Da de-a lungul erelor am creeat acest scenariu din prezent si da ACUM este momentul sa schimbam scenariul, poate ca din inertie lumea va mai parea ca sufera in intuneric, dar noi ne-am hotarat deja sa o luminam, cu rabdare si iubire, si ea va fi luminata. Sa asteptam pe cineva sa ne salveze este chiar o absurditate dupa parerea mea, deoarece insasi propria noastra eliberare ne asigura desavarsirea. daca ne elibereaza altii atunci unde este propria devenire? Ce dobandim prin eliberarea de catre altii...poate libertate si de toate pe pamant, dar eternitatea cum se recastiga? Nu poate nimieni sa te faca ce tu refuzi sa fii!!! Libertatea se materializeaza prin atitudinea libertatii! Nu mi-e frica de timp deoarece suntem deasupra lui si chiar daca nu pare, efectele lui sunt doar iluzorii....Asadar Credinta in Scanteia Divina din Noi...ea este Intreaga si Totala precum Dumnezeu Intreg si Total este.

      Ștergere
    5. Stii, nu prea sunt de acord cu tine... ia gandeste-te singurel cui folosi ca din cele 36 de catene de ADN sa fie deconectate 34? Si in ce mod am ajuns sa functionam cu numai 2 catene conectate... acum inghitim (orice) ce ne sunt puse sub inocentul nostru nasuc chiar si de mici creatii ce fac parte din natura inconjuratoare si, in plus executam.... cica instictiv, cica vrem noi, iar nu napaditorii nevazuti ce isi fac de cap...Iti dau un exemplu: in orasul tatii imi trebuie sa ma hranesc cu sunca si carnati afumati si sa fumez... in orasul meu nu vreau carne de porc, ci fibra din vita... si nu vreau sa fumez....cum intru in orasul tatii sunt luata in primire de cei ce poftesc afumat si fum...Eu, oare cum sunt, ca de o vreme vreau numai fresuri, nectare facute in casa....detoxifiate cu generatorul de ozon si toate bio, crude... Vezi ce jucarele suntem noi acum ... Si ti-am dat un exemplu banal... dar in cele sfinte cum om fi?

      Ștergere
  9. Buna Ashtara,surorii mele i-a iesit pe dosul manii stangi,aproape de palma mainii,5 pete rosii care erau sub forma de piramida,ne-am tot intrebat ce semnifica,astazi am gasit pe internet un program unde vizualizeaza aura fotografiei,am facut si cu fotografia mainii si uite ce a aparut! Te rog foarte mult,poate ne ajuti sa deslusim misterul! MULTUMESC MULT!!! https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/1004575_176696752506982_2115024534_n.jpg

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As intelege mult mai bine daca as avea si fotografia fara aura. Asa nu imi dau seama de mare lucru. Sa inteleg ca toata mana este pe aura verde si unde au aparut petele este galbena?

      Ștergere
    2. Multumesc ca mi-ai raspuns,da asa e,mana e verde si acolo unde au aparut petele e galbena!https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1011914_176746779168646_215905546_n.jpg

      Ștergere
    3. Imi cer scuze ca iti raspund asa tarziu.
      In opinia mea se activeaza niste lucruri (coduri ceva). Asa vad eu aceasta modificare de aura si nu oricum ci in auriu. Doamne ajuta!

      Ștergere
  10. Atata timp cat parametrii realitatii noastre nu se schimba,cei mai multi oameni vor gandi si vor simti ca si pana acum.Este nevoie de un eveniment neasteptat,de un click,de o "galeata cu apa" turnata in capul nostru,ca sa ne trezeasca.Eu nu cred ca trezirea asta se face de la sine,caci,s-ar fi intamplat deja...Mintea umana este foarte statornica in conceptiile ei,si chiar daca viata devine din ce in ce mai stresanta,se adapteaza si continua sa motaie...Vibratia medie planetara nu a permis o crestere a constientei de sine,pana acum.Tot de sus se da startul la schimbare,oamenii trebuie doar sa fie atenti la semnal !Un procent mic de oameni vad lucrurile diferit si ar vrea sa-i faca si pe ceilalti sa vada la fel,dar...in afara de a impartasi experienta si gamdurile lor mai mult nu pot face.Nu poti forta pe un altul sa-si schimbe perceptia asupra vietii ...De asta cred ca daca vom fi lasati sa evoluam liber,vom mai astepta mii de ani sa vedem o altfel de societate,asta daca nu ne vom distruge planeta !In ADN nostru ,probabil ca avem niste coduri care se vor activa cand conditiile energetic-vibrationale vor fi indeplinite.Daca asteptam ca oamenii sa devina plini de iubire si compasiune doar pentru ca se vehiculeaza niste sloganuri la moda,ne cam inselam...Am observat de cativa ani ca se ascut tendintele sufletesti ale fiecaruia,cei buni devin mai buni,cei nervosi dau in clocot din ce in ce mai usor,cei lacomi nu se mai satura cu nici un chip...deci ne trebuie un eveniment care sa ne scuture...nu voebesc de catastrofe,calamitati,tragedii,Doamne fereste !Evenimente din astea dure am avut destule in istoria recenta si ele nu au adus o crestere in constienta de sine sau intelepciune.Este nevoie de interventie divina ca sa ne intoarca de pe marginea prapastiei...asa cred eu !Gabriela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sustin aceasta teorie draga Gabriela, din capul locului. Cred ca s-a vazut, am spus-o si pe blog in nenumarate randuri. Doar o interventie externa si in masa poate aduce o schimbare radicala, caci pana s-ar intampla incetul cu incetul, mor toti cei ce au incercat sa faca ceva pentru binele planetei asteia, iar Dumnezeu nu cred ca doreste asta.

      Ștergere
    2. IOAN FLORIN
      Parametrii lumii noastre sunt schimbati de catre noi insine. Daca trebuie ceva venit din exterior de ce toti maestrii si avatarii, in frunte cu Isus au spus ca Imparatia este in noi? De ce nu avem curajul sa FIM DUMNEZEU? Nici macar cei treziti nu vor sa se apropie de acest concept considera ca e blasfemie. Dar chiar asa este NOI SUNTEM DUMNEZEU!!! Sper sa descopere cat mai multi asta, acum. Daca asteptam interventii externe suntem cam neajutorati nu si atunci unde este Divinitatea interioara....este doar o poveste....nu cred eu cred in EA si SUNT EA!!!!!E nevoie de interventie Divina este adevarat....interventia Divinitatii launtrice!!!

      Ștergere
    3. "Parametrii lumii noastre" NU sunt schimbati de catre noi insine ci sunt dictati de mii si mii de ani-unii spun 13.000 de ani,altii mai mult-de Oculta,Reptilieni si Iudeo-Masoni!!! Mai mult decat atat,suntem "bombardati"efectiv in diferite moduri,cu unde electro-magnetice,micro-unde,psiho-unde,etc. pentru inocularea si pastrarea constanta a sentimentelor de FRICA,TEAMA de ziua de maine,GROAZA,SARACIE,etc. Nu mai pomenesc despre "otravirea"continua,zilnica, prin apa,mancare,medicamente,vaccinuri si psihica prin Televiziune si mai nou prin IT(site-uri de socializare,Google,Facebook,etc.)...TOTUL,inclusiv crearea si mentinerea "buclei temporale"care este o realitate,TOTUL se face pentru controlul ce se doreste a fi ABSOLUT asupra noastra,"goimii"platitori de taxe si impozite si sclavizarea omenirii,inclusiv controlul total al populatiei de sclavi si servitori ai ILLUMINATILOR,Iudeo-masonilor,Reptilienilor si care "dracu-or mai fi"....La "nivelul"de "trezire spirituala"actual si al analfabetismului crescand, omenirea ar avea nevoie de cateva milioane de ani(sau zeci de milioane) pentru a realiza "dumnezeirea interioara"....Cum sa fim noi DUMNEZEU cand suntem de mii de ani,prostiti,mintiti,inselati,exploatati,furati,jefuiti,manipulati,otraviti,asasinati,exploatati si condusi de Oculta cea atot-stiutoare? Are mare dreptate Ashtara: NUMAI o interventie DIVINA DIRECTA ne mai poate salva din ghearele Ocultei si, prin aflarea ADEVARULUI vom fi LIBERI!"EU sunt CALEA,ADEVARUL si VIATA"spunea Domnul nostru IISUS HRISTOS!!!!Sper ca aceasta sa se intample cat mai curand....

      Ștergere
    4. Ioan Florin
      Parametrii sunt dictati de cei carora le-am permis sa existe (deci tot de catre noi)...noi le-am creat scenariul, deoarece noi suntem creatorii propriilor experiente, trebuie sa ne razgandim, atat doar, si sa traim Puterea din noi...Puterea rabdarii in Iubire (pe care a propovaduit-o Iisus).Da adevarat este ca Iisus Cristos este Calea Adevarul si Viata...atunci de ce nu il urmam? Cand a spus el ceva de Oculta sau alte organizatii de-astea?...el a venit si a prezentat clar planul de salvare...noi trecem peste acest plan deoarece nu putem crede ca suntem atat de mareti..infiniti chiar...
      El a spus Acestea (minunile) si altele si mai mari le veti face!!! De ce vorbim despre Iisus dar nu il credem. De ce sa fi spus el Imparatia Tatalui este in Voi? De ce sa fi spus el Iubeste-ti aproapele ca pe tine insusti? Cine suntem noi care daca ne-am iubi cu adevarat am asigura iubirea Totala? Daca cineva ma tine captiv ma tine pentru ca am fost de acord cu asta, sau ma rog, nu am fost constient de mine insumi. Dar acum ca stiu cine sunt...Dumnezeu Fiul alaturi de Cristos...nimic nu ma poate inrobi...si alaturi de El fauresc lumea ce va sa fie. Asta este interventia divina.....ea intra prin inimile noastre si se raspandeste pretutindeni limpezind apele si facand lumina....tot mai multi sunt atenti la Puterea din ei si lasa sa se reverse pretutindeni aceasta bucurie.AMIN!!!

      Ștergere
    5. Nu sunt de acord, nu permitem noi, altii au decis sa fim neajutorati, sa fim niste usor de prostit, inselat, iluzionat, avem implanturi, este si ceva hotarat de calatorii prin timp, de cei ce decid, prevad si genereraza scenarii in care noi suntem strict pioni utilizabili, iar de venim din cer inalt imediat suntem vizati de cei intunecati sa nu putem realiza misiunea luata in fata Divinului...E cazul meu, vb din ce am constat eu si nu bat campii...

      Ștergere
  11. Si Greg Braden spunea de bucla timpului si ca se poate iesi din ea numai de sufletele celor care au atins starea IUBIRII...Iar pt ca omenirea sa se trezeasca din somn cred ca numai dezvaluirea si aterizarea extraterestrilor in lumina, o mai poate face.Pace si Iubire!...Mihai Cristian

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acesta ar fi cu adevarat un eveniment ce ar aduce mare schimbare si s-ar produce cat de cat pasnic. Evident ar fi ceva nebunie in primele zile, generata de cei ce nu stiu despre ce este vorba, dar s-ar putea trece peste asta.

      Ștergere
  12. Știți zicala (celebră) *Istoria se repetă*, nu?! Nuș cine a scos această perlă 1-a dată, dar cum nimic nu este întâmplător, iată că manifestarea acesta, de genul unui *perpetuum temporal*, există ca urmare a conștientizării și răspândirii în masă a maximei respective. Cică suntem într-o buclă temporală de secole sau milenii (nu de câțiva ani de zile) creată tocmai în scopul rămânerii noastre în stadiul de sclavie...este o buclă care a fost creată și este întreținută la nivelul câmpului electro-magnetic al Terrei, asemenea *buclei* din sistemul Orionian (parcă Prisma din Lira făcea referire la acest aspect).
    Și cum istoria se repetă, cu siguranță ca vor reveni și frații/părinții noștri din stele, cei care au contribuit la (re)crearea noastră!

    RăspundețiȘtergere
  13. This morning, June 21st at 03:16 UT, the sun itself marked the solstice with an M2-class solar flare from sunspot AR1777. As sunspots go, AR1777 is neither large nor apparently menacing, yet it has been crackling with flares for days. Before it rotated over the sun's eastern limb on June 20th, it unleashed a series of farside flares and CMEs. Today's explosion was not Earth directed, but future explosions could be as the sun's rotation continues to turn AR1777 toward our planet. Sursa: http://spaceweather.com/

    Am inceput cu bine ziua de 21 iunie. Imi place si numarul petei solare: 1777 Pare un numar norocos... :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna draga Mihaela
    Sunt profa de Geogra si inca sunt la scoala si vreau sa scriu ca sunt convinsa ca aceasta bucla a timpului in care a fost introdusa Geea este de foarte mult timp. De cand o civilizatie de lumina care traia pasnic aici a fost infranta de o alta civilizatie agresiva venita din spatiu. De cand planeta a cazut din 5D in 3D si pentru ca noi urma sa experimentam 3D-ul, desi, initial, nu se dorea coborarea atat de mult in zonele foarte joase ale 3D. Dar asa se intampla, niciodata nu ai cum sa prevezi toate aspectele. Noi acum trebuie sa refacem drumul inapoi spre 5D si noi avem in cipul nostru personal(cum imi place mie sa spun memoriei noastre ancenstrale) cunoasterea necesara drumului de reintoarcere. Trebuie sa lucram la coborarea/conectarea la corpul nostru fizic a matricei noastre perfecte de la creatia noastra de divinitate(lucru pe care o sa il facem si la seminarul meu de luni). Prin faptul ca pe 19.06.2013 s-a vrut de sus sa se rupa in sfarsit acesta bucla in care era prinsa Mama Geea. este semn clar ca aceea civilizatie agresiva a fost definitiv infranta si ca in sfarsit planeta poate ascensiona mai lin. Eu, ca spirit, am participat la ambele momente: si la infrangerea Civilizatiei Ramane de catre aceea civilizatie agresiva(si amintirea ffff dureroasa a infrangerii si transformarea noastra din fiinte spirituale 5D cu 12 siruri ADN in fiinte 3D cu 2 siruri ADN) dar si imensa bucurie acum ca totul a lat sfarsit si incet dar sigur ne intoarcem acasa la Dumnezeu si la o viata normala, traita constient, in adevarata realitate a adevarurilor divine a universului, a ceea ce suntem cu adevarat ca fiinte multidimensionale 5D. Mai multe o sa spun la seminarul meu de Sinziene/Dragaica. Cu mult drag profa de Geogra

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim draga Profa si pentru ca iti scriu acum, dupa seminar, voi expune si parerile mele intr-un articol special, pentru ca a fost cu adevarat ceva extraordinar!

      Ștergere
  15. Ceva frumosss!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=d-4Q7aH3qdQ

    RăspundețiȘtergere
  16. Așteptăm cu nerăbdare istorisirile tale, draga Ashtara, după participarea ta la cursul dragei noastre Profa de geogra. Numai bine

    RăspundețiȘtergere
  17. sunteti niste pocoooo!

    RăspundețiȘtergere