miercuri, 22 mai 2013

CU ANALIZA MAI DEPARTE



CU ANALIZA MAI DEPARTE

Dragi prieteni,

Incep prin a ura in primul rand, tuturor purtatorilor numelor Constantin si Elena si derivatelor acestora, multa sanatate, bucurie, implinire, izbavire de toate necazurile, lumina, pace si armonie.

Din toata inima, La Multi Ani!”

Mai departe, asa cum promiteam in articolul privind Razele Fondatorilor, doresc sa va expun aici o analiza personala asupra modului in care se deruleaza evenimentele si felului in care Universul ne vorbeste.

Va vorbeam in acel articol despre urmaritori si ajutoarele lor si despre softul cu care ei s-au nascut practic, ce este adanc implementat in subconstient si care ruleaza intr-un mod absolut innebunitor, in sensul obtinerii suprematiei mondiale, in toate sectoarele.

Vin acum si va pun o intrebare: cum ar putea fi oprit un asemenea soft? Consider ca un pic, stim cu totii cate ceva despre modul in care functioneaza computerele. Exista doua elemente de baza: hard (partea fizica, palpabila, reprezentata de computerul in sine) si soft (programele ce ruleaza in computer).

Am auzit deseori teoria ca suntem intr-un proces de transformare treptata, ceea ce este foarte adevarat, dar ca va fi in continuare tot asa, fara sa se intample nimic spectaculos, pana ce intreaga omenire se va schimba in totalitate, eu personal consider aceasta ca fiind o ipoteza absolut IMPOSIBILA, o utopie. Este ideea in care am spera cu totii ca o sa se schimbe softul acesta defect, incetul cu incetul, cine stie cand si cum. Oricat de mult as impartasi iubirea, eu nu pot gandi ca vreodata, un mare magnat al petrolului din Emiratele Arabe, sau un mafiot de clasa columbian, ce detine suprematia in piata drogurilor, sau cei mai mari bancheri ai lumii, sau cei ce detin controlul asupra sistemului energetic mondial, sau farmaceutic, ar putea ajunge vreodata, de buna voie si nesiliti de nimeni, sa renunte la aceste surse de venituri absolut fabuloase. Concluzionez ca softul unor astfel de oameni, nu poate fi schimbat, orice s-ar face. Atunci intreb din nou: CUM AR PUTEA FI TOTUSI OPRIT? Pai, ne-am putea gandi ca ar mai exista o solutie: sa le fie luat hardul. Ce poti face cu un soft pe un CD, daca nu ai pe ce sa il rulezi?

Ei bine oameni buni, eu cred ca suntem prea slabi, prea dezbinati, prea fricosi, prea traumatizati, ca sa le putem noi lua hardul.

DAR DIVINITATEA POATE SI ASA VA FI!

Eu consider asta ca pe unica solutie. De aceea, cred cu tarie urmtoarele:

1.     Se va produce o puternica eruptie solara. Aceasta va genera stergerea definitiva si irecuperabila a o multime de informatii, cu multe din acestea fiind practic tinuti oamenii sub control (imprumuturi la banci, taxe si impozite). Li se va lua practic puterea financiara. Apoi vom ramane fara energie electrica. Acest lucru se va intampla pentru ca nemaifunctionand computerele, nu se mai poate produce practic energie. Totul in aceste sisteme este coordonat prin computere, prin automate programabile, toate, echipamente cu capacitate de memorare, iar aceasta memorie se va sterge definitiv de pe tot ce nu este protejat din punct de vedere al influentelor electromagnetice. Li se va lua deci si puterea energetica. Reamintesc faptul ca Mihail imi spunea intr-o comunicare, ca reconstruirea sistemului energetic se va face pe parcursul a 6 luni. Cam atat va fi perioada de stat fara energie electrica. Evident ca totul se va reconstrui in alt mod, pe baza utilizarii energiei libere universale, data de la Dumnezeu gratis, pentru tot omul, pentru care nu trebuie sa achite facturi. De ce? Pentru ca o eruptie solara puternica va modifica si parametrii campului electromagnetic ai Pamantului. In acele conditii, s-ar putea reproduce in scurt timp energie electrica prin metode clasice, dar cu siguranta ca toata aparatura electrica nu va mai putea functiona, pentru ca va fi “bruiata” de noii parametri instalati ai Terrei. Apoi, daca nu mai este energie, nu mai este nici productie, nici gaze, nici apa la robinete. Ca sa se faca benzina si motorina este nevoie de energie electrica, ca sa alimentam cu combustibil un autoturism este nevoie de energie electrica la pompa, ca sa aducem apa in case este nevoie de energie la pompele de apa, ca sa avem gaz metan, la fel. Nu se mai poate produce mancare, nu se mai pot produce medicamente. Daca apa am putea bea la o adica si dintr-un rau, chiar asa nepotabila cum este, cu mancarea ce ne facem? De aceea nu o singura data am recomandat. Faceti oameni buni niste provizii! Puneti deoparte cateva alimente neperisabile, cu termene mari de garantie, pe care sa le reinnoiti pana s-ar intampla, macar la 3 luni si pentru care nu va trebuie frigidere. Ce va costa lucrul acesta? De aceea, cand am avut un vis nu cu mult timp in urma, o voce imi spunea sa le transmit oamenilor sa se aprovizioneze cu orez, cartofi, spaghete si chibrituri. Daca priviti bine, sunt elemente ce v-ar putea tine in viata o perioada. Dupa semnele pe care personal le-am primit, aceasta eruptie ar trebui sa se produca pana la solstitiul de vara, ce este in ultima decada a lunii iunie.

2.     Cred ca cel putin prin partea de inceput a acestei perioade vor trece toti oamenii, chiar si cei pregatiti pentru salt. Vor fi supusi practic de catre Divinitate la un ultim test: comportamentul fata de aproapele si daruirea in situatie de criza majora.

3.     Se vor deschide portalurile 4D si 5D si se va produce saltul. Dupa toate probabilitatile s-ar intampla asta in a doua jumatate a lunii august. Se va genera activarea MERKABA si volatizarea corpului din plan 3D si reaparitia in planurile 4D sau 5D (va fi ca la teleportare, veti vedea, cu diferenta ca nu va mutati dintr-un loc fizic in altul, aflate ambele in 3D, ci veti pleca din 3D si va veti trezi in 4D sau 5D, poate ca in acelasi loc fizic, dar care va arata total diferit in noua dimensiune fata de cum arata el in vechea dimensiune). Activarea aceasta brusca a MERKABA se va face in fractiuni de secunda si se va initializa in momentul in care un tsunami de energie a iubirii va lovi Terra. De unde va veni el? Vom afla noi la acea vreme. In orice caz, sa va lasati condusi, sa nu va fie frica, sa nu va speriati cand veti vedea ca va apuca ameteala, ca al vostru corp expandeaza (se mareste si se alungeste foarte mult), ca incepe sa se dezintegreze si va dispar mainile, picioarele. Toate acestea sunt naturale, fac parte din proces, numai ca noi nu am mai trait asa ceva si nu stim cum este.

4.     Cei ce vor face saltul fie in 4D, fie in 5D, copiii fiind candidati principali la 5D, vor da nas in nas cu fratii stelari. Cu ajutorul lor, vor ajuta ulterior pe semenii ramasi in 3D, la reconstructie si la evolutie spirituala, ca sa poata veni si ei in planurile mai inalte, in valurile de ascensiune urmatoare. Din pacate, in momentul saltului si dupa aceea, multi nu vor rezista, Terra va elimina pe toti cei ce nu numai ca nu au vibratia necesara pentru salt, dar nu o au nici macar pe cea necesara, ca sa mai poata fi sustinuti si acceptati de aceasta planeta, care si ea si-a crescut vibratia spre nivel 4D. Este un adevar dureros dar va exista ca atare. Abia dupa salt, exprimat in Apocalipsa ca si pecetluirea celor alesi, se va produce in acest 3D, o suita de evenimente nu prea fericite, ce vor zgudui din temelii intreaga planeta si oamenii ramasi pe ea. Nu va fi deloc usor, dar cu adevarata credinta in Bunul Dumnezeu, se poate depasi orice, indiferent cat ar fi de rau si de grav.

In urmatorul articol ne vom arunca o privire atenta asupra capitolului 13 din Apocalipsa, cu fiara si 666. Voi expune acolo, tinand cont de mesajele primite de la Divinitate, pentru ca am tot cerut insistent sa fiu ajutata in acest sens, ce vad eu ca se ascunde in saptele randurilor ce alcatuiesc acest capitol.

Pace si Iubire!

P.S. Rog persoanele care s-au inscris la cursul cu Ingeri, sa verifice daca au primit un e-mail cu anuntarea noii locatii si a programului. In cazul in care nu au primit, ii rog sa imi scrie pe federatia.galactica@gmail.com

Mesajul catre doamna Monica Dragan s-a intors, ceea ce inseamna ca ceva nu este corect in adresa de e-mail. O rog pe Monica sa imi trimita adresa corecta, pe e-mail sau la sectiunea comentarii. Multumesc frumos.

14 comentarii:

  1. Ashtara, as vrea sa fac cateva completari. In primul rand nu suntem nici slabi, nici fricosi. In al doilea rand, daca intelegi un pic cum functioneaza sistemul financiar, iar eu m-am ocupat serios de asta in ultimii cinci ani, realizezi ca este suficient un singur om hotarat pentru a pune in cap sistemul bancar mondial in cateva luni sau chiar saptamani. Nu vreau sa detaliez aici cum, dar crede-ma ca se poate si nu este greu, odata ce pricepi cum functioneaza parghiile, intelegi sistemul fractionar si cum poti folosi asta in favoarea ta. Daca ai vazut "Enemy of the state" poate iti aduci aminte ce spunea unul din personaje despre folosirea slabiciunilor ca puncte tari.

    Deci se poate si spun asta cu toata convingerea si taria, daca identifici corect dominourile, este suficient un bobarnac, iar sirul de banci va pica in lant. De ce nu am pus eu sau altcineva care intelege aceste lucruri in practica ? Pentru ca am considerat ca inca nu este momentul. O astfel de prabusire a vechiului sistem facuta la un moment inoportun, ar genera mai multa teama si haos decat eliberare. Lucrurile trebuie pregatite anterior, oamenii informati, lumea trezita, alternativele pregatite. Atat in ce priveste economia, cat si energia, hrana si multe altele. Uite asa mi-am schimbat focusul de la distrugerea vechiului sistem la cladirea celui nou, asa am inceput sa invat permacultura, comunitati, educatie alternativa, sa construiesc motoare cu apa si ale cele.

    Iar apoi, vara trecuta, am descoperit cartile lui Sal Rachele, mai ales ultima scoasa de acesta si care prezenta foarte logic schimbarile prin care urmeaza sa trecem. Multa vreme am considerat si eu, la fel ca tine, ca o schimbare "brusca" se va intampla, cel mai probabil inainte de finalul lui 2012 si apoi totul va fi diferit. Treptat, am inceput sa inteleg ca e mai putin probabil sa se intample asta, iar apoi citind ceea ce spunea Sal Rachele am ajuns sa inteleg si mai bine de ce varianta prezentata de el are cele mai mari sanse de realizare. Hai sa nu mai asteptam asadar eruptii solare, prabusiri economice sau alte schimbari bruste, ci sa trecem la treaba. ACUM. AZI. Si nu doar in astral, ci si in real.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Flavian,

      Imi pare rau dar realitatea inconjuratoare referitoare la oameni graieste altfel. Nu iti trebuie cap de inginer ca sa poti vedea asta. Pentru ca atunci cand un om se stie la mana cuiva cu ceva anume, dintr-o data el devine spasit, pentru ca ii este frica de faptul ca daca are gura mare, pateste ca Becali. Asa se intampla in general si sa nu imi spui altceva ca nu te cred. Referitor la banci, omul acela trebuie sa fie la varf. Intrebarea este ce om de la varf poate sa vrea sa genereze asta? Referitor la eruptii si la alte evenimente urate posibile, eu nu le astept, ci stiu pur si simplu ca se vor intampla. Nu am timp sa insir aici toate viziunile. Ai putea spune ca poate fi si iamginatie. Dar cand mai vin inca zece persoane care iti povestesc aceeasi viziune, e cam mare coincidenta, nu crezi? Apoi, te-as ruga, poate ma ajuti si pe mine cu o explicatie logica de ce nimeni nu mai poate comunica cu ghizii si cu Divinitatea in general de vreo doua luni incoace, in conditiile in care unii fac lucrul acesta de ani de zile, poate chiar de cand s-au nascut. Daca totul ar merge la fel ca si pana acum, cu usurelul, care este logica acestei situatii? Eu inca nu am intelegerea necesara asupra acestui aspect, oricat de mult as intreba Cerul. Nu mi se raspunde la aceasta intrebare. Se intampla deja lucruri speciale Flavian si fara precedent si acesta este doar inceputul.

      Ștergere
    2. Ashtara, am auzit ceva de niste arestari, dar nu prea sunt la curent cu "noutatile" in ce priveste personajul, ca nu ma mai uit la tembelizor de ceva vreme si chiar nu ma pasioneaza genul asta de subiecte. Referitor la banci, poate nu am fost suficient de clar: ORICARE om cu un pic de determinare si cunostinte poate face asta. Nu trebuie sa lucreze in sistem, nu trebuie sa fie la varf sau mai stiu eu ce. Procedeul este la fel de simplu cum ar fi organizarea unui eveniment: trebuie sa alergi un pic, sa pui niste anunturi, sa gasesti niste locatii etc. La final, in loc sa aibe loc un curs cu ingeri de exemplu, are loc un faliment bancar. Apoi altul si altul si tot asa. Ca intr-un joc de dominouri, dupa cum ziceam... ;)

      Cat priveste raspunsul la intrebarea ta privind comunicarea cu lumea spirituala, nu pot sa-ti spun nimic, deoarece am mai putina experienta practica in acest domeniu. Eu nu exclud sa se intample ce spui tu, practic as fi chiar bucuros daca s-ar intampla pentru ca, personal, mi-am cam "rezolvat" treburile si am pregatit de mult cu planul de actiune in cazul unui eventual colaps. Pregatit atat moral, cat si practic, pe cat se poate in conditiile date. Deci, daca e sa fie, bring it on. Daca nu, la fel de bine. Nu mi-am tinut respiratia nici in decembrie anul trecut prea tare, asa ca probabil n-o voi face nici acum. Ajungem noi la lumina intr-un final, fie ca va fi brusc sau treptat sau oricum va fi. Pana la urma aventura face tot farmecul, apreciem calatoria, nu destinatia... :)

      Ștergere
    3. Ah, uite aici si un exemplu: Joaca de-a bancile. Acolo au lucrat in grup, dar la fel de bine si usor o poti face si pe cont propriu sau cu maxim 2-3 prieteni. Insa trebuie sa ai grija in ce te bagi si sa te gandesti la milioanele care vor muri de foame dupa ce carrefour se inchide si cardurile nu mai functioneaza. Daca crezi ca este momentul pentru asa ceva si ghizii iti confirma ca trebuie facut, go for it. Eu inca n-am primit semnale in sensul asta, asa ca m-am abtinut... :)

      Ștergere
    4. De curiozitate, la cursul cu ingeri ai reusit sa comunici cu acestia ? Sau inca iti este oprita interactiunea cu "cealalta" lume ?

      Ștergere
    5. Flavian, Ingerii au fost prezenti si ne-au daruit toate energiile lor din plin, dar daca li se pune vreo intrebare pur si simplu tac. Asa cum am mai spus, suntem lasati sa ne dezvoltam intuitia si propriile noastre capacitati, pentru ca vom avea mare nevoie de asta, pentru ce eu stiu ca vine si tu nu vrei sa crezi. Nu raspund Ingerii, nu raspund Maestrii Inaltati, nu raspund ghizii si asta se intampla la toata lumea care putea sa faca asta, nu doar mie. Asa ca.....

      Ștergere
  2. SAMBATA 25 MAI 2013, ORA 22.10, DESCHIEREA PORTALULUI !!

    Pe 25 Mai 2013 se deschide un portal foarte important pentru viitorul nostru. Cobra ne mobilizeaza pentru a face meditatii de amploare in grup sau individual in aceasta zi.
    In Romania deschiderea acestuia va avea loc Sambata la ora 22.10 .

    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ak71MDRQY8Q

    http://ontext.info/52738

    Trimite-ti acest mesaj tuturor celor cunoscuti, pentru a fii cu toti partasi la marea schimbare ce ne asteapta !
    Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Mihaela, e un semnal printre altele pentru cine vrea sa asculte, multumesc pentru mesaj si pentru faptul ca ai scris ceea ce trebuia sa scrii, astept cu nerabdare cursul despre ingeri,
    Cu binecuvantari,

    RăspundețiȘtergere
  4. Super Mihaiela ori ce se va intampla e bine venit eu deabia astept,oricum asa nu se mai poate viata asta nu mai are nici un sens lucram doar ca si niste roboti sa luam niste bani si sa ii dam dupa aceia pe toti doar sa ne platim datoriile si daca ne mai ajung si de mancare si chiar si mai multi sa ai tot ii dai pe toti pe alceva si tot asa parca ne invartim in cerc ca un caine dupa coada si nu o ajunge niciodata.cam asa santem si noi in lumea asta fugim dupa bani sa ne satisfaca si chiar daca ii avem nu ne satisfac niciodata.Eu una m-am saturat de toate de tot sistemul vi viata asta robotizata.

    RăspundețiȘtergere
  5. Un film care confirma ipoteza unei explozii solare,dar consecintele ar fi pozitive...http://www.topvideohd.com/solar-revolution-revolutia-solara-2012-online-subtitrat-in-romana/

    RăspundețiȘtergere
  6. @ashtara tristar: "Ei bine oameni buni, eu cred ca suntem prea slabi, prea dezbinati, prea fricosi, prea traumatizati, ca sa le putem noi lua hardul.
    DAR DIVINITATEA POATE SI ASA VA FI!
    Eu consider asta ca pe unica solutie. De aceea, cred cu tarie urmtoarele:"

    ashtara tristar cred ca te afli intr-o eroare mare si nu este bine sa creezi asteptari false pentru ca lumea va fi dezamagita !

    Sa zicea ca persoana X are in banca 1000 Ron de la bunica cadou, maine se intampla ce spui eruptia solara si cu bancile. De ce sa piarda persoana X 1000 Ron, ca alta pesoana Y nu a fost atenta cand a semnat un contract de imprumut ??????

    Nu te contrazic cand spui ca persoana Y este controlata prin acel credit, dar bancile imprumuta banii din depozitele deponentilor, daca persoana Y nu plateste creditul luat este posibil ca persoana X sa nu isi mai vada banii din depozit.....

    Aceasta nu este o solutie sa mergem inainte, pentru ca cel care nu gaseste banii in depozit o sa sparga geamurile la banca, si dupa sa inceapa sa fure, adica haos, daca vom ramane fara energie pentru 6 luni, nu vreau sa ma gandesc cati vor ramane pe pamanat .......

    Nu stiu cine iti transmite aceste mesaje, sau daca transmite alt mesaj dar nu le receptionezi bine, dar cred ca trebuie sa intrebi de 2 ori sa fi sigura .....

    Marius

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine Marius, aceasta este parerea ta, eu o respect. Ai dreptate, ar fi un dezastru si o vandalizare fara margini. Insa multa lume primeste viziuni de acest fel. Eu sunt doar una dintre aceste persoane. De aceea, eu le transmit semenilor mei aceste informatii, cu intentia ca ei sa se gandeasca macar pentru o farama de timp: "Dar daca se va adeveri ceea ce sutin nebunii astia, si chiar s-o intampla asa, eu ce o sa ma fac atunci?" Tocmai de aceea trag acest semnal de alarma, sa puna omul un pic pe ganduri, sa il determine sa isi faca un minim de provizii, pentru ca trebuie sa recunoastem ca daca s-ar intampla cu adevarat, nici nu vom mai putea iesi pe strazi.

      Cat despre oamenii cu credite la banci, au ajuns in situatia in care au ajuns, nu pentru ca au semnat un contract prost, ci pentru ca nu s-au gandit vreodata ca o sa ajunga fara loc de munca si nici sa isi mai gaseasca altul in alta parte. Sunt multi oameni care au facut credite pentru locuinte, caci altfel nu ar fi avut cum sa isi ia vreo casa, gandind ca daca s-ar intampla ceva si nu mai pot plati, vor da bancii casa si isi vor imagina ca au stat in tot acel timp cu chirie. Din pacate insa, nu au luat in calcul ce se va intampla daca o sa scada pretul locuintelor la jumatate? Asta s-a intamplat cu adevarat si doar casa nu mai este acum de ajuns sa acopere datoriile. Iar modul extrem de facil in care s-au luat credite acum cativa ani, uneori doar cu buletinul, ca dupa aceea sa aduci in piata criza economica si sa ii faci pe toti datori vanduti, face parte dintr-un plan foarte bine pus la punct, sa fim seriosi. Dar romanul are o vorba: Nu sapa groapa altuia ca in cele din urma pici tu in ea. De fapt, cam asta este mesajul transmis de mine in tot acest articol.

      Ștergere