miercuri, 29 mai 2013

CAPITOLUL 13




CAPITOLUL 13

Dragii mei,

Ma tot framanta de mai multe luni de zile sa gasesc raspunsurile la niste intrebari, sa gasesc o informatie in spatele unor randuri scrise, ceva care sa ne ridice valul de pe ochi. Am mai analizat o data in decembrie, anul trecut, Apocalipsa si am postat atunci un articol cu viziunea mea asupra ei, in general. Ce mi-a atras atunci atentia si am si subliniat acest lucru, a fost existenta pe parcursul textului Apocalipsei a unor numere, care toate fac referire la timp: 42 de luni si 1260 de zile, care inseamna tot cam 42 de luni. M-am concentrat pe cel de-al 13-lea capitol din Apocalipsa, pe care vi-l redau mai jos, din cap in coada.  
1.           Si am vazut ridicandu-se din mare o fiara, care avea zece coarne si sapte capete, si pe coarnele ei zece cununi imparatesti si pe capetele ei: nume de hula;

2.                 Si fiara pe care am vazut-o era asemenea leopardului, picioarele ei erau ca ale ursului, iar gura ei ca o gura de leu. Si balaurul i-a dat ei puterea lui si scaunul lui si stapanire mare;

3.              Si unul din capetele fiarei era injunghiat ca de moarte, dar rana ei cea de moarte fu vindecata si tot pamantul s-a minunat mergand dupa fiara.

4.           Si s-au inchinat balaurului fiindca i-a dat fiarei stapanirea. Si s-au inchinat fiarei zicand: Cine este asemenea fiarei si cine poate sa se lupte cu ea?

5.             Si i s-a dat ei gura sa graiasca semetii si hule si i s-a dat putere sa lucreze timp de patruzeci si doua de luni;

6.             Si si-a deschis gura sa spre hula lui Dumnezeu, ca sa huleasca numele Lui si cortul Lui si pe cei ce locuiesc in cer;

7.              Si i s-a dat sa faca razboi cu Sfintii si sa-i biruiasca si i s-a dat ei stapanire peste toata semintia si poporul si limba si neamul;

8.             Si i se vor inchina ei toti cei ce locuiesc pe pamant, ale caror nume nu sunt scrise in Cartea Vietii Mielului celui injunghiat;

9.                Daca are cineva urechi – sa auda!

10.        Cine duce in robie de robie are parte; cine cu sabia va ucide trebuie sa fie ucis de sabie; Aici este rabdarea si credinta Sfintilor;

11.     Si am vazut o alta fiara ridicandu-se din pamant si avea doua coarne asemenea mielului, dar graia ca un balaur;

12.        Si toata stapanirea celei dintai fiare ea o pune in lucrare, in fata ei. Si face pamantul si pe locuitorii de pe el, sa se inchine fiarei celei dintai, a carei rana de moarte fusese vindecata;

13.      Si face semne mari, incat si foc face sa se pogoare din cer, pe pamant inaintea oamenilor;

14.        Si amageste pe cei ce locuiesc pe pamant prin semnele ce i s-au dat sa faca inaintea fiarei, zicand celor ce locuiesc pe pamant sa faca un chip fiarei care a fost ranita cu sabia si a ramas in viata;

15.           Si i s-a dat ei sa insufle duh chipului fiarei, ca, chipul fiarei sa si graiasca si sa omoare pe toti cati nu se vor inchina chipului fiarei;

16.        Si ea ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte;

17.    Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei;

18.        Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase.                                          

Au existat multe interpretari pentru numarul 666. S-a venit chiar cu teoria ca acest numar are legatura cu structura bazata pe elementul carbon, a organismului uman si pentru cine isi aminteste un pic de chimie, chiar are legatura acest element cu cifra 6. Alta ipoteza este aceea ca 6 reprezinta omul cu coada, acesta fiind al saselea element, pe langa cap, doua maini si doua picioare, iar 666 reprezinta aceeasi structura similara pe corpul fizic, mental si emotional, cu alte cuvinte, discutam despre un animal in toata regula. Am scris chiar eu despre aceasta ipoteza.

Am citit paragraful 18, adica ultimul, din acest capitol de zeci de ori. Am reusit sa ajung doar la o concluzie: acest 666 reprezinta ceva ce ar trebui sa poata fi inteles de catre oricine, si de cineva cu cunoastere superioara si de cineva fara, si de cineva din timpurile noastre si de cineva de acum cinci sute sau o mie de ani, ca doar e numar de om. Nu intamplator se puncteaza la inceputul paragrafului ca aici este intelepciunea. Cine are pricepere, sa socoteasca.

A aparut apoi intrebarea: ce anume ar putea fi acest 666, astfel incat sa poata fi inteles de catre toata lumea?

Pe cand ma framanta aceasta intrebare, citeam intr-o zi rugaciunea Sfantului Ciprian catre Domnul nostru Iisus Hristos. In timpul rugaciunii mi-a sosit o scurta viziune:  

06.06.2013


Interesant! Sa insemne 666, data de 06.06.2013? Daca ar insemna o data aceasta suita numerica, atunci ar respecta cerinta de a avea un inteles pentru tot omul. Despre date si timp se stie oricum dintotdeauna, chiar daca au fost poate calendare de tip diferit, de-a lungul vremii.

 Atunci am inceput sa analizez tot acest capitol din perspectiva timpului. Sa fie oare balaurul cel mare, era Kali-Yuga cu toate evenimentele ei, asa cum numesc hindusii intreaga perioada de timp aflata sub intuneric? Daca recititi in articolul pe care l-am postat in urma cu cateva saptamani, referitor la Zeii hindusi, despre Zeita Kali, veti vedea ca este considerata de catre acestia ca si Zeita timpului, dar este perceputa ca o zeita violenta si intunecata. De ce de atatea ori tot transmite Mihail mesajul: „Traiti ACUM! Nu mai fiti robii timpului!”? Am inteles ca El doreste practic sa ne rupa legatura cu balaurul acesta.

Sa fie oare fiara, o perioada extrem de dificila de 42 de luni, aflata la finalul intregii ere Kali-Yuga?

Mi-a venit atunci ideea: ce ar fi daca as merge inapoi in timp cu 42 de luni, socotind de la 06.06.2013? Am dat peste 06.12.2009. Nu a fost nimic important in lume la acea data, dar nu si pentru al nostru popor, pentru care acea zi a fost o duminica in care s-au desfasurat alegerile prezidentiale.

Ne intrebam si consideram atunci:

1.     Aceasta sa fie perioada de 42 de luni de suferinta a poporului roman, despre care vorbea si Parintele Arsenie Boca, doar ca o numea 3 ani si jumatate?

2.     Aceasta sa fie fiara cu sapte capete, sau sapte jumatati de an a cate 6 luni fiecare?

3.     Daca aceasta fiara a iesit din mare, se poate intelege oare ca este vorba despre o perioada de 42 de luni, care se evidentiaza din marea perioada a intregii ere? Ar putea fi si asa, consider eu.

4.     Ca tot acest interval a parut ca o aratare cu picioare de urs, cu corp de leopard si gura de leu nu cred ca este o noutate pentru nimeni. Chiar asa a fost, daca stam bine si ne gandim, o ameteala totala, nedefinita.

5.     Singura dilema care ar ramane ar fi ce inseamna un cap din cele sapte injunghiat ca de moarte, dar pana la urma vindecat? Sa reprezinte in cazul nostru, al romanilor, primele 6 luni de instabilitate si tensiuni, de dupa alegeri? Dar oare cele zece coarne cu cele zece cununi pe ele ce ar putea reprezenta? Iarasi nu am avut nici o idee prea limpede. Poate va vine vreuna voua, celor ce cititi acestea.

6.     Daca sunteti atenti, se specifica faptul ca fiarei i se inchina tot pamantul, mai putin sufletele celor ce sunt scrise in Cartea Vietii, a Mielului celui injunghiat. Asa este, tot pamantul se inchina puterii si banului, ce au definit excesiv de accentuat aceasta perioada, dar oamenii de lumina adevarati, nu au facut-o, oricat le-a fost de greu din cauza lipsurilor si nevoilor.

7.     Se ridica apoi din pamant o fiara mai mica, avand doua coarne (o perioada si mai mica). Asta se ridica la propriu consider eu si reprezinta „dracul pe pamant” sau cu alte cuvinte perioada de atacuri energetice fara precedent, menite a-i face pe oameni sa se inchine celeilalte fiare, caracterizata prin bani si sete de putere. Cu alte cuvinte, este forta ce ar dori sa ii faca sa stea cuminti acolo in 3D si sa nu viseze la mai mult, ca este jale mare.

8.     Fiara mica are putere, arunca cu foc pe pamant. Asta faceau si reptilienii care erau de partea fiarei inainte de toamna anului trecut si asa se vedeau energiile trimise de ei, ca niste serpi de foc. La fel se vad si energiile ce vin prin tot soiul de ritualuri besmetice, de mai multa vreme incoace si in mod ABSOLUT DISPERAT in ultima perioada.

9.     Referitor la vandut si cumparat, nu poate face asta cine nu are semnul fiarei, pe mana dreapta sau pe frunte. Acestea ar fi planurile catre care s-ar tinde, sa dispara banii si sa se faca toate tranzactiile prin carduri bancare, sau sa se implementeze cipuri sub piele copiilor la nastere. Dar sa fim atenti ca acolo scrie ca fiara ii sileste pe toti sa poarte semnul , dar nu scrie ca a si reusit ce a planuit cu toata lumea. Oricum omul are deja o dependenta fata de cipurile astea. Nu mai exista individ, nici macar aceia care cauta prin gunoaie, dupa cum am vazut cu uimire la televizor, ca sa nu aiba minim un telefon mobil asupra sa. Iar daca il pierde sau il uita pe undeva si nu il are la el, este atat de intensa dependenta, incat pentru el apare o mare problema, dintr-o data devine extrem de debusolat.

Evident ca toate aceste idei reprezinta niste pareri personale, un punct de vedere. Nu putem sti cu adevarat daca aceasta perioada se sfarseste in 06.06.2013, decat cand vom ajunge la acel moment. Nu putem sti daca cele 42 de luni sunt aceleasi pentru toata omenirea. Poate ca la noi sunt pe sfarsite si la alte popoare abia incepe acaeasta perioada. Cine ar putea sti?

Dupa mine nu este neaparat necesar sa fie o rasturnare la nivel de conducere sau politic, ci pur si simplu poate aparea ceva care sa clatine sentimentul prea adanc inradacinat de putere si suprematie, al unor oameni pe acest pamant. 

Mai exista doua elemente importante care mi-ar putea sustine ideea:

1.     viziunile ce se intetesc pe zi ce trece si care arata ca cel putin pentru noi romanii, aceasta perioada este pe sfarsite. Nu uit aici sa amintesc si un comentariu la unul dintre articolele lui Dan Gaucan, in care un domn a povestit ca a avut o viziune cu Parintele Arsenie Boca, ce ii transmitea ca a sosit vremea eliberarii.

2.     va povesteam in articolul publicat despre Razele Fondatorilor, despre un vis in care trei oameni cu 3 bate, prindeau si omorau in bataie oameni de lumina. O voce imi spunea ca oricum nu mai pot face asta decat doua saptamani pentru ca dupa aceea li se ia puterea (acolo am precizat ca li se ia puterea de Paste deoarece avusesem visul cu doua saptamani inainte de Sfintele Sarbatori si cu trei saptamani inainte de a povesti in acel articol, despre acel vis). Va spun ca nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut la televizor la Antena 3, joia trecuta, pe 23.05.2013, o stire din orasul Gura Humorului. Trei barbati, cu trei bate mari, exact ca in visul meu, au tabarat peste o pereche formata dintr-un barbat si o femeie, pusi de cineva sa faca asta, din cauza unui proces, ca sa ii sperie. Ce m-a frapat atunci a fost faptul ca toti trei erau imbracati in tricouri verzi de acelasi tip si nu orice verde ci acela care reprezinta chiar culoarea legionarilor. Vazand aceasta stire, am inceput repede sa adun doua saptamani. Am dat evident peste ziua de joi si  data de 06.06.2013. Puteti cauta stirea pe internet, sigur o veti gasi. Nu este prima oara in viata mea cand mesajul dintr-un anumit vis, s-a dovedit a fi repetitiv in mai multe situatii. Asa mi s-a parut ca a fost si de aceasta data.  

In concluzie dragii mei, este foarte posibil sa mai fie doar o saptamana pana cand Divinitatea ar putea lua puterea unor „invincibili”. Nu este modul in care ii caracterizeaza omul de rand, ci doar imaginea asa cum si-o percep ei. Este insa cu adevarat doar o chestiune de perceptie bolnava, care in nici un caz nu coincide cu parerea lui Dumnezeu.

Pace si Iubire!

50 de comentarii:

  1. Inger minunat,
    si pe data de 06.06.2004 am avut tot 666.
    cu iubire, Irene

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Irene, oare crezi ca nu le-am socotit pe toate de 2000 de ani incoace? Iti dau multe alte exemple: 06.06.1005, 06.06.1113 si cine mai stie cate. Sunt cateva zeci de posibilitati. Tocmai de aceea am facut remarca asupra faptului ca se spune ca 666 este numar de om si am considerat ca ar trebui sa fie ceva valabil in toate timpurile. Dar exceptand anul 1320, in care este aceeasi combinatie de 13 si 20, il mai avem doar pe actualul 2013. La mayasi aceste doua numere erau supreme. Reprezentau distrugerea vechiului si creatia noului. De aceea ei aveau si calendar de 13x20 = 260 de zile. Si totusi eu am primit data subliniata in articol, printr-o viziune, in timpul unei rugaciuni. De aceea am ajuns sa fac o posibila legatura. Nu am sustinut nici o secunda ca asa este sigur, cum mi-am expus eu parerea si doar ca ar exista o posibilitate sa poata fi interpretat si asa. Mai am un soi de interpretare si mai plauzibila, care ma arunca tot in aceasta perioada, dar nu am vrut sa o scriu, pentru ca face referire la o persoana anume.

      Ștergere
  2. Iese fum din neuroni,alambicata poveste!Daca aduni 6 cu6 cu6 da 9,si 9 este un sfarsit de ciclu.De la inceput ma baga in ceata cu 7 capete si 10 coarne.Pai unde stau coarnele ? Cred ca are legatura cu genele noastre,cu transformarea noastra ca specie,care este reprezentata de mai multe rase.Venirea lui Isus a adus modificari la nivelul adn uman,si cei care arata ca oamenii ,dar genetic sunt alta specie,sunt emisarii unei civilizatii care a controlat Pamantul,si vrea sa-l controleze in continuare.Poate ma insel ,dar cred ca este vorba de adn ,de genetica ,de coduri din adn nostru,care se vor activa in anumite conditii prestabilite din vechime.Si cum energiile venite din Cosmos cresc in intensitate,campul magnetic se schimba si el,ne schimbam si noi .Indivizii care nu au adn uman ,probabil ca nu se vor schimba,dar camuflajul lor nu va mai functiona si se vor deconspira.Cred ca va fi un OAU !planetar...Gabriela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este draga Gabriela, multe te baga in ceata. Intrebarea cu coarnele si capetele mi-am pus-o si eu si am gandit ca erau trei capete cu cate doua coarne, in centru si patru capete cu cate un corn, doua si doua pe margini. Ar putea fi o posibilitate. Totusi este mai mult decat sigur o reprezentare figurata. Ce am dorit eu sa fac a fost sa aprind dorinta oamenilor de a cauta o clarificare. Din o mie de idei, una a mea, una a ta si asa mai departe, am putea ajunge mai usor la un rezultat.

      Ștergere
    2. Cele 3 capete cu cate 2 coarne, apoi cele 4 capete cu un corn din centru, iar 2 si 1 pe margini, altfel dupa cum ai zis ar iesi 11, suprapune-le peste componenta actualelor familii regale din Europa (3 regine, 4 regi, 2 printi si un Mare Duce)si vezi cum arata, inca o coincidenta ??

      Ștergere
  3. Mi se pare o importanta inutila data unor texte dintr-o carte scrisa acum 2000 de ani, transcrisa si retradusa, manipulata si readaptata, de nici nu mai stim cat adevar si cata lumina a mai ramas in ea. Avem chestii mai actuale si mai importante de analizat. De fapt noua ne este greu sa ne punem de acord si in privinta mesajelor primite azi de channeleri, profeti, mesageri si alte persoane care comunica cu ghizi, fondatori, ingeri sau alte entitati din celalalt plan al constiintei. Cu atat mai putin am putea trage o concluzie clara asupra unor mesaje primite acum 2 milenii, chiar daca informatia transmisa de-a lungul timpului n-ar fi suferit modificari.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca fiara cu 7 capete este UE, iar capetele sunt cele 7 institutii europene. Pe Wikipedia am gasit si o harta cu tarile membre, care arata ca o fiara.

    http://ro.wikipedia.org/wiki/Uniunea_European%C4%83

    Fiara cu 2 capete poate face referire la SUA (America de Nord si America de Sud).

    Si eu simt ca mai avem foarte putin de indurat!

    Dumnezeu sa ne aiba in paza Lui!

    M.B.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand eu am citit prima oara de sapte capete si zece stele, direct pe UE m-am dus, pentru ca simt in interiorul meu acest UE ca pe ceva foarte malefic. Am cautat o sambata intreaga informatii pe subiect. Am gasit ce ai gasit si tu. Mi se zbarleste parul numai cand ii aud pronuntat numele, de ceva vreme incoace. Deci daca este chiar UE, atunci, inseamna ca daca nu o fi pe 6 iunie sfarsitul puterii acestei fiare, oricum mult nu mai este. Puterea i s-a permis doar pentru 42 de luni.

      Ștergere
  5. Draga Mihaela, pentru ca ai dat startul dezbaterii pe acest subiect si interpretarii lui, incerc si eu sa gasesc o interpretare.De cand am citit mai demult acest capitol al Apocalipsei m-a frapat descrierea Fiarei cu 10 coarne si 7 capete, iar cand am citit mai departe ca pe coarnele ei stau 10 cununi imparatesti au inceput sa-mi vina tot felul de idei prin cap.Mi se pare mie sau e prea mare coincidenta ca alianta statelor care conduc Lumea e G7 ? si merg mai departe si vad ca exista la momentul actual doar 10 familii regale in Europa ? dar ca au facut parte si familia nostra regala si alte state.Ceea ce cu adevarat m-a socat a fost faptul ca toate marile familii regale fac parte din societatea secreta Ordinul Dragonului ?? Deja mi-a crescut pulsul cand am aflat ca tot ansamblul monumental din fata Palatului Buckingham are o tema marina. Daca e asa cum interpretez eu abia acum va veni o perioada de 42 de luni in care unui stat injunghiat de moarte si vindecat i se va da toata puterea acestei Lumi si i se vor inchina toate popoarele.Is curios carui stat i se va da aceasta putere,dar cum nu iese foc fara fum, dupa toate pozele indecente si scandalurile din familia regala britanica si zvonurile ca Marea Britanie ar vrea sa cam iasa din UE, ma tem ca acestui stat i se va da Coroana si Puterea intregii Lumi,ca sa o puna la picioarele Balaurului.Si in incheiere oare termenul de 42 luni de chin si apoi eliberarea sa aiba legatura cu 2017 cand va fi un nou eveniment al Ascensiunii? vom trai si vom vedea.
    Pace, Lumina si Iubire!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim pentru informatii. Poate fi valabil si asa. Vom trai si vom vedea. Este foarte adevarat, acolo in Anglia este un oarecare centru de comanda, care saptamana trecuta ne-au organizat si cateva atacuri energetice, asa pentru binele nostru. Nu vreau sa cred ca marea aia din Apocalipsa are legatura cu tema marina! Inca 42 de luni de acum incolo, pe multi i-ar pune pe butuci, complet.

      Ștergere
  6. Interesant este faptul ca Tratatul de la Lisabona (prin care UE a dobandit putere) a intrat in vigoare la 1 decembrie 2009!

    De la 1 dec 2009 pana pe 31 mai 2013 sunt exact 42 luni.



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo dragilor! Treaba e buna! Ne apropiem de raspuns din cate vad. Va multumesc

      Ștergere
  7. Fiara cu 2 capete poate simboliza Vaticanul; papa imbina puterea religioasa cu cea politica. Noul papa face parte din ordinul iezuitilor si este un lup in haine de miel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te contrazic. Chiar imi vine sa mai completez cu ceva dar ma abtin.

      Ștergere
    2. Exista 3 Centre de control ale lumii(pe domenii):
      1.Militar - SUA
      2.Economic-Financiar- Marea Britanie( CITY-ul londonez)
      3.Spiritual-religios(psiho si parapsihologic)-Ordinul Iezuit si Vaticanul.Plus familiile Rothchild,Rockefeller,Borgia,etc.(sunt vreo 10-12)
      Peste toate nu stim insa cine sunt adevaratii sefi....Perspectiva ca totul sa mai dureze inca 42 de luni de-acum incolo este de-a dreptul infioratoare si la "iadul"economico-psiho-spiritual-sclavagist pe care ni-l pregatesc cu sarg Illuminatii nu cred ca vom supravietui ...Ceea ce si doresc Oculta,Iezuitii,Masonii,Reptilienii si cati or mai fi....Nu ne ramane decat sa ne rugam mereu si mereu la Dumnezeu,IISUS HRISTOS si Duhul Sfant sa ne scape...caci este singura salvare....Respect.Inginerul.

      Ștergere
    3. Asa este, dar peste toate trei este una, cea mai mare, aceea a lui Dumnezeu. Asa ca dupa cum ai afirmat, daca avem credinta, toate le vom depasi. Doamne ajuta!

      Ștergere
    4. Da,asa este!Revin cu precizari:
      Familiile conducatoare ale lumii actuale se trag din dinastia Ptolemeilor(din vechiul Egipt)si sunt in numar de 10.Oricat veti cauta pe net nu veti gasi mare lucru despre ele(adica nimic sau aproape nimic!!!)Ele sunt(din ce se cunoaste):FAMILIILE
      1.ORSINI
      2.FARNESE
      3.ALDOBRANDINI(de la AL DENEB)
      4.SOMAGLIA
      5.PALLAVICINI
      6.BORGHESE
      7.CAETANI
      8.BORGIA
      9.BREAKSPEAR
      10.CECIL
      Pepe ORSINI se pare ca este conducatorul suprem actual....

      Ștergere
    5. Multumim pentru informatii. De retinut!

      Ștergere
  8. Draga Ashtara,peste 7 zile de la o6o62013 este INALTAREA Domnului ISUS,peste alte 10 este ziua cinzecimi/rusaliile coborarea Duhului Sfant .Sa dea Bunul Dumnezeu ca acest popor sa fie acoperit de DUHUL LUI DUMNEZEU,SA DEVINA,IUBIRE,PACE INTELEPCIUNE.AMIN.Adnana!

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga Ashtara,de cand am deschis la Blogul tau dupa ce citisem mesajul scris de tine la Dan,ca se va intampla ceva in iunie,am tot vrut sa povestesc ceva,dar nu aveam curaj pt a nu panica,(ULTIMA VIZIUNE I-AM TRIMIS-O LUI DAN PE MAIL)
    Cert este ca aseara cand am inchis ochi am auzit clar o voce care a spus 3.,iar azi noapte au urmat alte viziuni ,care m--a avertizeaza ca va fi ceva.Acum citind un comentariu respectiv cel cu 31 MAI,AM INTELES CA CEVA SE VA INTAMPLA LA ACEASTA DATA,CE NU STIM,VOM TRAI SI VOM VEDEA.(VIZIUNILE MELE SE REFEREAU LA CE NE SFATUIAI TU CU CHIBRIT SI HRANA).Adnana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu draga Adnana de prin comentariile de la Dan, ca te afli printre cei ce primesc informatii prin viziuni. Asta tot incerc eu sa explic, dar multi nu imi aud glasul si considera totul o joaca. Dar vorba aceea, fiecare are liberul sau arbitru si procedeaza cum doreste si cum simte. Iar eu simt ca urmeaza cu adevarat, cat de curand, o schimbare din temelii. Am primit mesaje in aceasta directie de nu le mai stiu numarul.

      Ștergere
    2. 31 mai????????????????????luna mai are..........30 de zile

      Ștergere
    3. Adica dupa tine, maine suntem in 1 iunie. Ia de priveste intr-un calendar. Pace si Iubire!

      Ștergere
    4. Draga Ashtara,aseara fiul meu DAC,care este un dar divin(traieste datorita unei profetii a lui Dumnezeu pt mine)Aseara pe la 1:30,citeam si a venit sa ma ia la culcare si zice intorcandu-se din drum STAI SA IAU LANTERNA(in casa erea lumina -SE PREGATEA PT LIPSA LUMINII???)
      Azi se juca si la un moment dat erea intins cu fata la pamant si striga TATAAAAAA SUNT AVOCATUL TAU ,ca si cand s-ar fi jelit,,EU zic,ce faci DAC ,EL calm si cu alt ton zice ,ma joc,apoi dupa un timp zice din senin,SE CUTREMURA, A REPETAT DE 2 ORI,FARA SA AIBA LEGATURA CE SPUNEA CU JOCUL
      .Nu sunt paranoica stiu ca de multe ori Dumnezeu se foloseste de copii pt a ne atrage atentia.DUMNEZEU SA-I APERE PE ROMANI ORIUNDE S-AR AFLA.Amin.Adnana.

      Ștergere
    5. Asa este draga Adnana! Dumnezeu graieste deseori prin gurile copiilor.

      Ștergere
    6. Draga Ashtara,citeam acum cartea Strabunii-Galactici-Ne-Vorbesc-Despre-Misiunea-Spirituala-A-Romaniei si am ajuns la un paragrafal carui energie ma facut sa imi dea lacrimi si cand am citit si acum cand scriu,spune asea"In scurt timp planul de modificare al scoartei terestre va sterge de pe fata pamantului locul unde sa produs scindarea precum si scaunul patriarhal al celor ce au rupt Biserica lui Hristos in doua."(E vorba de Papa,Vaticanul are culoarea purpurei, din ce am mai citit anterior la eise refera ,Ce nu stiu foarte multi oamenei este ca in partea de sud /NV a Italiei/NAPOLI se afla un MARE VULCAN-CAMPI FLEGREI CARE DACA VA ERUPE VA DISTRUGE O MARE PARTE A ITALIEI/EUROPEI,CERT ESTE CA ACTIVITATEA LUI A INCEPUT,TEMPERATURA SOLULUIIN ACEA ZONA A CRESCUT SI SOLUL SA INALTAT ,ASA CUM SA INTAMPLAT SI LA ULTIMA LUI ERUPTIE (Domeniile Phlegraean se ridică lunar cu trei centimetri deasupra nivelului mării. Micro-cutremurele şi acumularea de gaze în sol demonstrează că vulcanul se pregăteşte să erupă.)Un fenomen interesant şi important se observă acum în Rusia în Kamceatka în zona vulcanului Tolbacik. Acolo, în fiecare zi erupe vulcanul şi se ridică suprafaţa.
      Potrivit oamenilor de ştiinţă, întregul sistem vulcanic al Terrei este extrem de tensionat în prezent. Culoarele subterane sunt pline de magmă încinsă, care vrea să iasă la suprafaţă.pE24 mai 2013 In Kamceatka au fost 2 cutremure de 8,4 si 8,5,ASA CA E POSIBIL CA CEVA SA FIE,ieri o prezentatoare de la stiri spunea ca in romania va ajune praf si nisip dinspre EGIPT ,ma si gandeam ,cum sa ajunga pana la noi mai ales ca de cateva zile ploua mereu,sa fie vreo legatura cenusa-praf, azi citeam intamplator sau nu ,la SFATUITOAREA PE BLOG SCRIA IN 21APRILIE- Previziuni sumbre. VAL DE CUTREMURE în următoarele luni în România. Suntem pregătiţi? Cand s-ar putea produce un seism de peste 7?

      Mircea Radulian, directorul Institutului de Fizică a Pământului dezvăluie în exclusivitate cum se explică lanțul de seisme care au zguduit întreg Globul în ultimele zile.
      Sursa: Reuters
      Cutremurele din Vrancea și Buzău resimțite azi dimineață cu magnitudinea de 2,8 și respectiv 4,2 grade pe scara Richter, crede specialistul, sunt doar primele dintr-un val care urmează în următoarele unul-două luni.
      Polul" seismelor din România a..............DUMNEZEU SA NE APERE PE NOI PE ROMANI ORIUNDE NE-AM AFLA,SI SA APERE SI ACEST PAMANT SFANT ,CARE CHIAR DACA STIM CA TREBUIE SA SE MISTE PT A AJUNGE LA SUPRAFATA (PIRAMIDELE.....SI DOVEZILE EXISTENTEI ACESTUI POPOR )VA TREBUI SA NE RUGAM SI SA ASTEPTAM IN PACE VOIA LUI DUMNEZEU PT CA CE VA FI VA FI CONFORM PLANULUI DIVIN.ACUM NU MA MAI PANICHEZ, AM PRIMIT MESAJUL SA STAU IN PACE SA ASTEPT CE AM CERUT DE LA DUMNEZEU.
      TE SARUT .ADNANA

      Ștergere
    7. Asa este draga Adnana, cea mai buna alegere este sa acceptam si sa asteptam in pace. Doamne ajuta!

      Ștergere
    8. MULTUMESC PT TOT,DRAGA ASHTARA,ACUM E OK STAU IN PACENU MAMAI PANICHEZ,AZI AM AVUT PE BLOG LA DAN DE LA ELENA CONFIRMAREA VIZIUNI MELE,ESTE VOIA LUI ISUS ACELE ARDERI.In viziune se facea ca eream in orasul meu si erea ziua orasului-de azi ziua craiovei se sarbatoreste pe 1 iunie,erea pe seara,lume multa in oras pe strazi,apoi am avut viziunea cu 4 mingi trimise de copii pe apa de la est curgea apa-era nr de zile de la viziune,apoi cu plecatul spre case sa ne pregatim de retragere luam cu noi piine si alimente iar finalul viziuni erea cu mine si copilul in masina incercam sa ne adapostim de bucatile de grindina,incercam la benzinarii dar totul adaposturi se distrugeau,si apoi au inceput sa cada bucati mici de roca arzand-lava vulcanica care unde cadeau lua foc zona CE MA SURPRINS E FAPTUL CA VENEAU INTRUN UNGHI ANUME DINSPRE EST NU DE SUS exact ce spune si Elena. AZI AM INTELES E VOIA LUI ISUS SI A LUI DUMNEZEU ,TREBUIE ARS CE TREBUIE.E OK.
      Azi uitanduma pe http://hisz.rsoe.hu/alertmap/index2.php la sectiunea vulcani am vazut ieri 31 mai italiasi grecia si sua eruptii vulcanice.asta e ,TREBUIE!DUMNEZEU SA NE OCROTEASCA PE TOTI,FII BINECUVANTATA PT MUNCA TA!AMIN!ADNANA!

      Ștergere
    9. Aceste viziuni le-am avut si eu draga Adnana, cu foc cazand din cer, dar pe o Terra impartita in doua, jumatate verde si frumoasa si neatinsa de nimic si jumatate atinsa de acei bulgari de foc. Eu am primit viziunea de la Ingerii Tronului Dumnezeiesc. Bibliotecarul a avut un vis similar. Eu cred ca in primul rand va avea loc un prim val de ascensiune, chiar daca poate o facem fara energie electrica, asa cum am mai spus si abia dupa aceea s-ar putea petrece acste scenarii apocaliptice. Pana la urma, va fi exact succesiunea din Apocalipsa, chiar daca unii oameni nu dau crezare la o iota din cele scrise acolo. Bunul Dumnezeu sa va binecuvanteze si pe voi, dragii mei prieteni!

      Ștergere
  10. Multumesc din suflet, E GREU SA VORBESTI SI SA NU TE CREADA,SA NU TE INTELEAGA.TE SARUT CU MULT DRAG SUFLET DIVIN!ADNANA!

    RăspundețiȘtergere
  11. Draga Ashtara si dragi cititori, ma vad nevoit sa vin cu noi completari la comentariul de mai sus spunand ca interpretarea cu cele 42 de luni in care Noul Guvern Mondial,(care inca nu s-a instituit si sper sa nici nu mai reusesaca), va da Puterea acestei Lumi unui singur stat injunghiat ca de moarte si vindecat, e conform cu vechile profetii si cu planul Illuminatilor pentru al 3-lea razboi mondial, care nu va mai avea loc, pentru ca Tatal nostru Dumnezeu si Mama noastra Pamant ne-au ascultat rugaciunile si au decis sa ne scape mai repede aceasta planeta din chinurile Balaurului si pentru totdeauna.
    Conform noilor profetii si viziuni, departe de chinurile Europei si restului Lumii,in tarisoara noastra draga
    si ocrotita de Divinitate, deci in Gradina Maicii Domnului, se vor intoarce Acasa toti fiii ratacitori de prin toate colturile Lumii.Pentru ca toti suntem "d'acia", cu ajutorul noilor desoperiri iesite la suprafata, vom reusi sa reconstruim vechea Dacie tot mai frumoasa si mai infloritoare si s-o ducem pe calea ascensiunii spre 5D impreuna cu tot Pamantul.Sa ne rugam, sa ne unim cu toti in ganduri si sa ne ajute Dumnezeu sa se intample cat mai repede !
    Pace,Lumina si Iubire !

    RăspundețiȘtergere
  12. Există o ştiinţă a numerelor şi literelor, ştiinţă tradiţională. În hinduism, în islam (ştiinţa literelor – ilm al-huruf), în iudaism (kabbala). A existat în tradiţia greacă în şcolile pitagoreice. Ea e posibil datorită caracterului sacru al limbilor respective (sanscrita, araba, ebraica), unde literele au o valoare numerică. „Numărul fiarei” din textul apocalipsei se „socoteşte” în raport cu limba ebraică, conform ştiinţei numerelor şi literelor din kabbala. Acolo numărul unui nume este obţinut adunând valoarea literelor ebraice din care e format. Astfel, valoarea numerică a numelui Metatron este 314, ca şi valoarea numelui Shaddai (Atotputernicul), care este numele Dumnezeului lui Abraham. Din această identitate a numerelor rezultă identitatea dintre Metatron şi Shaddai. Numărul numelui Dumnezeului lui Melchisedec (El Elion, Cel Preaînalt) este 197 şi este identic cu numele Emmanuel (Dumnezeu în noi). Deci El Elion şi Emmanuel au nr. 197. De aceea preoţia creştină (Cristos Emmanuel) este după rânduiala lui Melchisedec. În ce priveşte numărul 666, simbolismul este mai complex, pt. că acest număr este un simbol cu dublu sens, superior şi inferior. În sensul superior, numărul 666 este un număr solar, al Îngerului Coroanei, Hakatriel. În sensul inferior, acelaşi număr este dat şi lui Sorath, demon solar, opus arhanghelului Mikael (Cel ca Dumnezeu - Mihail în creştinism). Deci Îngerul Coroanei şi Sorath au acelaşi număr, 666. La fel, Cristos şi Anticristul au un simbol comun, leul (cum arată Sf. Hipolit). Acelaşi simbol (666, leul) dar cu un dublu sens, opus.
    Semnificaţia este aceasta: în manifestarea sa de la sfârşitul ciclului, Sorath (sau Samael sau Sar haolam) va folosi simbolurile lui Mikael, dar în sens invers, va lua aparenţa lui Mikael pentru a înşela, se va arăta ca Înger al luminii. La fel, Antihristul se va manifesta cu pretenţia de salvator, pretinzând că este Hristos la a doua venire. De aceea toate tradiţiile avertizează că la final va avea loc o „lucrare de amăgire”, adică operă de subversiune, prin instaurarea a unei spiritualităţi răsturnate, în care demonii se vor pretinde îngeri şi vor lua efectiv această aparenţă pentru a amăgi. Ceea ce prezintă apocalipsa în acel capitol se referă la lucrări demonice propriu-zise; simbolurile respective se referă la forţe şi contra-ierahii infernale. Nu are legătură cu instituţii umane sau state, gen UE, SUA etc. Denis

    RăspundețiȘtergere
  13. http://www.mha-mission.org/mission/traktat/pw/rum.pdf ...sa citesti aici draga Ashtara ca e interesant.Doamne Ajuta!...Mihai Cristian

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna seara! Va citesc de ceva timp si imi place mult de voi! (de tine, de Dan si de invitatii vostrii)
    Sincer nu stiu ce iti veni, Mihaela, dar pica bine pe situatia actuala. Clarificari se cereau. Problema noastra e ca stim prea putin....dar, atunci cand stii putin, exista o smecherie: lucrezi in echipa! (= mesaj NLP benefic din emisiunile pt copii). Si uite asa, am ajuns sa fac la nivel subconstient echipa cu Denis de mai sus, pe care nu il cunosc, dar cu care mi-ar face placere sa schimb cateva cuvinte.
    Bun, gata cu introducerea. Am citit postarea ta si raspunsurile si intreb intr-o doara Divinitatea care ma ajuta ( nu sunt sigura, ori e Mihail, ori Uriel, ori combinatie, ori habar nu am, dar ma stradui sa aflu!) ce imi sugereaza. Si au venit raspunsurile:
    - ce iese din apa? Pamantul. Continentele. 7 la numar. Verificati daca e adevarat, nu ma pricep la geogra (unde o fi Profa) si nici nu am curaj sa mai uit pe net.
    - 10 coarne - un continent e impartit in 3 sau unul in 2. America de Nord, Sud si Centrala mi-a iesit mie, dar ceva nu e ok...
    - 10 coroane: 10 guverne sau asocieri de guverne.
    Daca desenati pe hartie o schema, se vede mai bine. Eu asa am gandit.
    Apropo de picioarele de urs ale fiarei s-ar potrivi numele familiei Orsini enumerata mai sus. Eu initial ma gandisem la Rusia - Marele Urs. Dar asta este rationamentul meu propriu, fara ghid.
    Pe urma vine ideea care ma bantuie de mult timp si nu ii dau de cap. Chestia cu numele. La un moment dat El (voi folosi doar sufixul generic, pt simplitate), mi-a spus ca ei nu au nume, ci frecvente de vibratie care transcrise ar arata ceva de genul cnp-ului nostru. Limba ebraica are la baza cifre si se fac niste corespondente si asa ies numele. La un moment dat m-am gandit ca 666 ar putea fi o frecventa si pb a ramas in stand by. Ciudat este ca se precizeaza clar ca cifra este umana, deci frecventele lor ies din discutie.
    Ca o concluzie: fiara mare este globalizarea. Fiara mica, asemanatoare mielului este Ach.
    Ceea ce m-a socat in mesajul lui Denis este faptul ca Mihail si celalalt sunt ca fratii gemeni. Asta a fost printre primele avertismente pe care le-am primit si pe care la un moment dat eram tentata sa le ignor.
    Actualmente o gramada de oameni primesc mesaje si la orizont se prefigureaza 2 mari schimbari: una socio-politico-administrativa si alta cultural-spirituala. Totul e ca urmare expunerii la Constiiinta Christica, un megablast, cum imi place mie sa spun, energie care ii ingrozeste pe cei rai. Singura lor sansa e sa ne impiedice sa integram Energia in noi, adicatelea cum zicem noi ortodocsii "sa ne unim cu Christos, sa ne imbracam in Christos, sa ne botezam in Christos" si toata viata noastra lui Christos sa o dam. Cel mai simplu sa impiedici asta e sa bruiezi mesajul cu multe mesaje false si dat fiind faptul ca momentan Cartea cu Instructiuni nu a fost inca descifrata ( posibil oare sa fie Cartea lui Raziel?) e foarte simplu sa zapacesti lumea si sa abati oamenii de la callea mantuirii sau caile mantuirii (mi-am primit corectia, fiecare religie are caile proprii).

    In alta ordine de idei, Mihaela, am o intrebare indrazneata: unde a disparut Ashtar Sheran?
    Pupici,
    Hikari

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este buna intrebarea ta, draga Hikari. Au fost cam trei luni de zile de cand nu am mai comunicat cu nici unul dintre ei, pana acum doua saptamani, cand practic am fost contactata. A fost un moment de foarte mare emotie si bucurie. Am comunicat atunci cu comandantii de nave mici. Pentru ca pe Terra, s-a creat dupa 21 decembrie o situatie de stand-by, ei s-au orientat pe alte misiuni, in alte zone ale galaxiei. Dar acum s-au reintors, deocamdata fara Ashtar. Revine si el in foarte scurt timp. Oare de ce? Vom trai si vom vedea.

      Ștergere
    2. Hikari, e vorba în ce am postat despre teoriile cu privire la „intermediarii cereşti” ale kaballei, mai exact cu privire la Metatron, numit şi Îngerul Feţei sau Prinţ al Lumii, polul ierarhiei angelice. Despre el se spune că are 2 feţe, aspecte. Faţa luminoasă este Mikael, faţa întunecată, Samael (sau Sar haolam). Raportul lui Mikael şi Samael este ca acela dintre un obiect şi umbra lui inversată. Samael este ca o umbră a lui Mikael, ca reflexul lui inversat, pe dos. Datorită acestei relaţii au simboluri comune, dar care se interpretează în 2 sensuri diametral opuse. De aceea nr. apocaliptic 666 este nr. fiarei (Sorath) dar este şi număr solar. Importanţa cunoaşterii acestei relaţii inversate şi a dublului sens al unor simboluri este legată de faptul că Samael în manifestarea lui ia aparenţa lui Mikael, îl imită, dar inversat, pe dos. Însă cine nu cunoaşte aceste distincţii poate lua aparenţa drept realitate, îi poate confunda. Şi atunci crede că se raportează la Mikael, când în realitate lucrurile stau pe dos. Este o confuzie foarte periculoasă. De aceea în toate formele tradiţionale există mari precauţii în domeniul acesta şi multiple avertismente cu privire la pericolul unei „amăgiri”, „înşelări”. Pentru că Samael îl imită pe Mikael, îl contraface, îi ia locul în lume. Teologic, acest fapt e enunţat în formula „Satan e maimuţa lui Dumnezeu”, în sensul că Îl imită, Îl maimuţăreşte, se dă pe sine drept dumnezeu, vrea să îi ia locul (subversiune). Pericolul acestei confuzii creşte pe măsură ce ne apropiem de sfârşitul ciclului, când se spune că acţiunea lui Samael asupra lumii noastre va atinge punctul culminant, în ceea ce creştinismul numeşte domnia lui Antihrist. Care nu pare a fi altceva decât perioada în care confuzia între Samael şi Mikael va fi generalizată, va cuprinde întreaga lume. Şi nu va fi o absenţă a religiei, a spiritualităţii, ci o religie inversată, o spiritualitate pe dos, aşa cum Samael este umbra inversată a lui Mikael. Pentru că oamenii îl vor confunda pe Samael cu Mikael. De asta se spune că va fi o „lucrare de amăgire”, cu „semne şi minuni mincinoase”. Se spune că Antihristul se va aşeza în templul lui Dumnezeu, că urâciunea pustiirii va sta în locul cel sfânt, adică va avea un cult, o religie, care vor fi în realitatea o contra-religie, o contra-tradiţie, o spiritualitate pe dos. Şi totul din cauză că majoritatea oamenilor îl vor confunda cu Mikael, lăsându-se înşelaţi de „lucrarea lui de amăgire”. De aceea e important să ne bazăm totuşi pe vechile doctrine tradiţionale, care vorbesc despre deosebirea de mai sus, şi să cunoaştem dublul sens al unor simboluri. Denis

      Ștergere
  15. Intrarea in sediul Bancii Centrale Europene din Frankfurt este blocata de 3.000 de protestatari care militeaza impotriva austeritatii. Miscarea, denumita Blockupy, este indreptata impotriva modului in care liderii europeni au tratat criza datoriilor din zona euro, criza ce dureaza de trei ani.

    Potrivit ziarului local Frankfurter Allgemeine Zeitung, protestele vor continua si sambata, la demostratie fiind asteptate 20.000 de persoane.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim frumos! Interesant dar nu neasteptat!

      Ștergere
    2. Cei 3000 de protestatari(si chiar 20.000) nu reprezinta NIMIC pentru Oculta si nu pot rezolva NIMIC....Din pacate pentru noi,cei aproape 7 miliarde de "goimi" platitori de taxe si impozite si viitori sclavi absoluti.....

      Ștergere
  16. Ceva frumos.
    http://www.light-weaver.com/slide2/a.html

    RăspundețiȘtergere
  17. Diaconu Anca Mihaela "....si pe coarnele ei zece cununi imparatesti si pe capetele ei: nume de hula " ........."CUNUNI" -(analizati) STEAGUL UE .....SI PE " CAPUL EI " - NUME DE HULA - UUUUUEEEEEE!!!!!!!!!!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa cum am afirmat intr-un comentariu mai sus, o zi intreaga am cautat pe acest subiect pentru ca intuitia m-a condus catre aceasta directie. Intentionat nu am scris nimic in articol pentru ca am dorit sa vad si alte pareri, absolut obiective, neinfluentate de nimic. Dupa cum observi multa lumea tinde a crede ca este vorba despre UE si probabil ca asa si este. Toate cele bune!

      Ștergere
    2. Părerea mea este că textul citat din Apocalipsă se referă la acţiunea pe care o va exercita asupra întregii lumi în imediata apropiere a finalului ciclului o organizaţie satanică, un centru satanic, despre care există date în toate formele tradiţionale cunoscute. Conform lor, originile acestei organizaţii sunt foarte îndepărtate, depăşesc originea kali-yuga (care a început cu mai bine de 6.000 de ani în urmă), şi sunt legate de degenerarea şi dispariţia civilizaţiei atlante şi a continentului. La apariţia acestui centru se referă capitolul 6 din Facerea, într-o formă simbolică („În vremea aceea s-au ivit pe pământ uriaşi”). La aceeaşi organizaţie şi la acţiunea ei se referă Sf. Pavel în Ep. a 2-a către Tesaloniceni, cap. 2, 7, când spune: „Pentru că taina fărădelegii se şi lucrează, până când cel care o împiedică acum va fi dat la o parte”. În occident în antichitate se ştia că membrii acestei organizaţii celebrau misterele „typhoniene”, care avea în centru cultul „zeului cu cap de măgar”. Mărturii despre ei în occident sunt şi în evul mediu, când erau numiţi „magicieni negri”, cu acelaşi cult al „măgarului roşu” (care este tocmai „fiara roşie” din Apocalipsă). În mediul islamic (în sufism) sunt date şi mai precise: această organizaţie are o ierarhie, iar ultimul grad este ocupat de „sfinţii Satanei” (awliya esh-Shaytan). În epoca noastră, despre această organizaţie a scris Rene Guenon, numind-o „contra-iniţiere”. I-a descris acţiunea ascunsă, arătând că ea inspiră şi conduce invizibil toate „mişcările” moderne. Dar la un moment dat ea se va „exterioriza”, va ieşi la lumină: va fi perioada numită în creştinism „domnia lui Antihrist”, când contra-iniţierea va conduce vizibil lumea şi va instaura o contra-tradiţie, o religie inversată, cu un cult al influenţelor demonice. În corespondenţa sa, Rene Guenon a făcut referire şi la anumite persoane, ca fiind agenţi ai contra-iniţierii. Spre exemplu, Sir Basil Zaharoff, care se spune că a condus centrul contra-iniţiatic din zona Balcanilor, magnat în industria de armament, cu un rol capital în primul război mondial (la finalul căruia era cel mai bogat om din lume), care a avut afaceri şi în România, fiind un apropiat al lui I.C. Brătianu şi al Reginei Maria. Anumite evenimente (urmările „minunii de la Maglavit”, degenerarea mişcării legionare, mai nou MISA) pot să ateste prezenţa şi în România a unul centru secundar contra-iniţiatic. Guenon s-a referit şi la Timothy Trebitsch-Lincoln, un evreu maghiar, budist, care a avut un rol important în ideologia nazistă. Astăzi se vorbeşte că un agent al contra-iniţierii este George Soros. Se spune că MISA este o grupare care suferă din plin influenţa contra-iniţierii, Gregorian Bivolaru fiind el însuşi un agent secundar al organizaţiei satanice. Desigur, există mai multe organizaţii controlate de contra-iniţiere şi care sunt „instrumentele” ei. Pe lângă asta, încearcă să îşi introducă agenţii în toate organizaţiile importante, în toate mişcările exterioare actuale, politice, economice, spirituale. Iar când a existat pericolul să fie deconspirată, contra-iniţierea şi-a atribuit procedeele şi scopurile altor organizaţii, deturnând pericolul şi abătând atenţia de la ea. Agenţii ei se află în spatele campaniilor antimasonice (în România au fost generate şi susţinute de Bivolaru şi MISA). Aşa s-a răspândit în mentalitatea publică generală impresia că masoneria este o organizaţie satanică, care vrea să supună lumea printr-un plan diabolic de sute de ani. Toate acestea sunt sugestii cultivate de agenţii contra-iniţierii pentru a-şi disimula în continuare existenţa, scopurile şi metodele. Denis

      Ștergere
    3. Cred ca ai vazut pana acum ca iti cam dau dreptate Denis. Nu am nici o tangenta cu masoneria si nu mi-am propus sa sustin nici un fel de organizatie, scopul meu fiind acela sa stau in calitate de observator neutru, fara nici o influenta exterioara. Am intrebat insa pe ghizii mei, aceste interogari fiind facute in special cand erau atacuri energetice si le simteam ca atare, cine sunt cei ce le fac. Mi se raspundea deseori ca sunt intunecati dintr-o organizatie satanista si nu au tangenta cu masoneria. De aceea am sustinut sus si tare, am scris asta si prin unele articole, ca trebuie deschisi bine ochii, sa nu se faca intre cele doua confuzie, pentru ca nu sunt totuna. Despre Bivolaru nu fac nici un fel de comentariu, pentru ca nu l-am cunoscut vreodata, insa cunosc de la oameni din randul organizatiei lor, ca este adevarat ca se intampla niste lucruri care nu sunt deloc in regula. Vorba aceea, nu iese niciodata fum fara foc.

      Ștergere
    4. Aşa este, Ashtara. Legat de textul din apocalipsă aş mai adăuga ceva. În simbolismul tradiţional marea sau oceanul reprezintă domeniul psihic sau subtil, care trebuie străbătut, evitând pericolele, pentru a ajunge la domeniul spiritual. De aici simbolismul iniţiatic al „navigării”, al „mersului pe ape” sau al „despărţirii apelor”. De ce pericole? Pentru că ordinea psihică cuprinde şi „regiunile” inferioare („inferis”), ale forţelor subtile distructive, numite „demonice” în toate formele tradiţionale. Aceste influenţe psihice de ordin inferior „maimuţăresc”, imită şi contrafac forţele spirituale, tinzând să le ia locul; de aceea sunt numite forţe de subversiune (aspect exprimat în Evanghelie sub forma „urâciunea pustiirii va sta în locul cel sfânt”). Pericolul pentru cel care străbate marea sau oceanul domeniului psihic („marea roşie” din Biblie) este de a se rătăci şi de a se apropia astfel de „regiunile” inferioare, putând fi iluzionat de puterile de subversiune încât să le considere pe acestea ca fiind spirituale. O luare de contact cu realităţile inferioare din ordinea psihică implică pericolul unei spiritualităţi răsturnate, pentru că aceste forţe contrafac prin natura lor spiritul, iar omul astfel iluzionat se va îndrepta spre ele ca spre adevăratele forţe spirituale. De aceea Apocalipsa ne prezintă domnia lui Antihrist ca fiind un cult al majorităţii oamenilor acelei vremi pentru forţele demonice, cărora li se vor închina, pentru că acestea vor părea forţe spirituale şi va fi ca o revenire la spiritualitate, la tradiţie, fără ca oamenii să îşi dea seama că este vorba despre o spiritualitate pe dos. Într-un astfel de caz, e ca şi cum omul care naviga pe marea posibilităţilor psihice la un moment dat se aruncă în mijlocul mării şi se afundă în străfundurile ei. Din aceste străfunduri ale „mării” (adică din regiunile inferioare ale domeniului psihic sau subtil - „tenebrele exterioare”, „întunericul cel din afară” în Evanghelii) se ridică „fiara” din textul apocaliptic şi pătrunde în lumea noastră corporală. Se referă la momentul din viitor din apropierea sfârşitului ciclului când lumea corporală va fi invadată de forţele subtile/psihice inferioare, forţe de subversiune, conform tuturor tradiţiilor (hoardele lui Gog şi Magog din islam, ale lui Koka şi Vikoka din hinduism). Această invazie de la final este favorizată prin tot ceea ce în lumea noastră în ultimele secole reprezintă un contact cu realităţile psihice inferioare, cu domeniul infra-corporal (marea roşie). Pentru că toate aceste contacte produc „fisuri” în ceea ce în mediul cosmic protejează lumea corporală de forţele malefice din domeniul subtil inferior (simbolismul „marelui zid” din tradiţia chineză, al muntelui circular Lokaloka din hinduism). Şi aceste fisuri schimbă modul în care „marea” (domeniul subtil inferior) interferează cu „pământul” (lumea corporală), făcând posibilă în viitor „ridicarea fiarei”, conform textului apocalipsei. E greu de spus ce simbolizează capetele şi coarnele, cu numere lor. Aş crede că se referă la ierarhiile demonice inversate; sau la ierarhiile din cadrul contra-iniţierii; sau poate şi la ierarhiile din lumea noastră pe care le va stabili „fiara”, pt că se spune că va institui o nouă „tradiţie”, în realitate o contra-tradiţie, o tradiţie pe dos. Denis

      Ștergere
  18. Buna,
    legat de "42 de luni si 1260 de zile".
    Datorita contextului cultural crestin cautam interpretari din perspectiva crestina.
    Am sa aduc un altfel de interpretara populara in orientul mijlociu.
    in Coran exista de asemenea cifra 1260 care face referire la revenirea lui Al-Mahdi, cel de-al doisprezecelea Imam care va duce islamul la cer, care va implini profetiile din Coran.
    Exista o religie aparuta in anul musulman 1260 (1844 D.C.) care pertinde ca a implinit profetiile din Coran cu o noua revelatie si un nou profet, fiind Al-Mihdi cel asteptat sa vina in Coran in anul 1260, pe nume Ali Muhammad Shirāzi care si-a luat numele de Bab (Poarta) si arevelat o carte a legilor.
    A avut nenumarati adepti, toti persecutati si ucisi deoarece musulmanii nu au acceptat asa ceva. Miscarea a avut continuitate in religia Baha'i si ei sunt persecutati si astazi in tara unde au aparut, in Iran, vechea Persie.
    De asemenea studiind religia, tot ei pretind ca revelatia din Apocalipsa cap 13, si anul 1260 se refera la venirea celui de al 12-lea Imam si care va lua Islamul la cer. Islamul dupa moartea lui Mohammed a avut continuitate prin 11 Imami timp de 260 ani. In Coran scrie ca exact dupa 1000 de ani va veni Cel Promis(260+1000=1260). Binenteles ca singurul care a pretins acest lucru a fost Ali Muhammad Shirāzi, supranumit Bab care a si fost executat pentru aceste declaratii.

    In aceeasi interpretare baha'i, 3 zile si jumatate, 42 luni si 1260 este un cod pentru aceeasi perioada calculata dupa calendarul musulman.
    - trei zile și jumătate semnifică trei ani și jumătate (o zi pentru Dumnezeu inseamna un an) și trei ani și jumătate sunt patruzeci și două luni, și patruzeci și două luni, douăsprezece sute șaizeci de zile; și, ca în fiecare zi de textul Cărții Sfinte semnifică un an, în sensul este ... douăsprezece sute șaizeci de ani;
    De asemenea CALENDARUL BAHA'I INCEPE IN ANUL 1260, SAU 1844.
    https://en.wikipedia.org/wiki/B%C3%A1b
    https://en.wikipedia.org/wiki/Mahdi

    sERGIU

    RăspundețiȘtergere