miercuri, 1 mai 2013

BIBLIOTECARUL NE TRANSMITE


BIBLIOTECARUL NE TRANSMITE

Dragii mei,

Un drag cititor al multor bloguri si site-uri spirituale, botezat de Ingeri „Bibliotecarul”, lucru pe care personal i l-am transmis intr-o zi, mi-a impartasit ieri cateva frumoase ganduri, pe care nu pot sa nu vi le fac cunoscute si voua. Nu inchei paranteza mea de acum, inainte de a va spune ca nu degeaba a fost numit de catre cei de Sus in acest fel.  Este posesorul unei arhive impresionante de date, informatii, articole, carti, multe dintre ele referitoare la culisele omenirii, iar pentru cei ce administrati bloguri si site-uri spirituale si va gasiti printre preferintele Bibliotecarului, va fac cunoscut acum, ca toate articolele postate de voi, se gasesc si in arhivele sale, asa ca daca va pierdeti informatiile vreodata, aveti la cine apela ca sa le recuperati. Daca va veni cumva vreo eruptie solara foarte puternica, e suficient sa fie bagat doar calculatorul sau intr-o cusca Faraday si multe se vor salva.

„Trecut, prezent si viitor
Voiam demult sa scriu aceste randuri care imi sunau mereu in mintea mea. Am avut sansa ca in ultima perioada sa citesc mult si sa vad citeva filme care mi-au schimbat ,,idealul meu maret de bunastare si fericire” pe care il aveam pana nu demult. Aici, bineinteles au mai intervenit si cateva persoane carora le multumesc. Asa am descoperit, desi eram constient de asta, ca fericirea, bunastarea poate exista si altfel, intr-un mod mult mai frumos. Am incercat sa fiu cat mai explicit la ceea ce cred eu ca urmeaza sa se intample dar nu inainte de trece putin prin trecutul si prezentul nostru.
Starea noastra naturala este sa stam ingenunchiati. E adevarul negrait al omenirii…tanjim sa fim supusi. Am fost creati pentru a fi condusi si mereu vom ingenunchia
Nu intru acum in amanunte de cine sau de ce am fost creati. Aveti mai multe surse despre trecutul nostru tumultuos. Ca am fost creati din Adam si Eva, modificati genetic de reptilieni, din maimuta etc. nu incerc acum sa fac pe filozoful incercand sa aduc explicatii privind o teorie sau alta. Nu este asta ideea acestor randuri. Traim intr-o lume plina de contradictii, de mistere si nu de putine ori ne intrebam ce am fi fost daca cursul istoriei omului ar fi fost altfel.
In toata istoria Terrei au fost razboaie. Razboiul nu este bazat pe logica, ci pe frica, pe spaima de a nu avea suficiente resurse de toate felurile (aur, sclavi, mancare, teritorii), de a arata suprematia unei natii sau a unui lider. Daca am avea resurse infinite, atunci razboiul nu ar mai fi existat.
In momentul actual lumea nu va supravietui daca continua pe aceasta directie a razboiului. Razboiul aduce cu el toate relele si stiu ca stiti asta. Chiar daca el se termina, urmarile lui se sterg in ani, poate chiar zeci de ani. Daca Terra va muri, Universul nici nu va observa. Vom ramane o planeta stearpa, un punct pe harta galaxiei, o amintire nefericita trecuta in analele Sursei.
Nu Dumnezeu face lumea sa fie asa cum este, ci noi. Noi, prin actiunile noastre, suntem direct raspunzatori de viitorul planetei Pamant. Natura salbatica a omenirii va duce inevitabil la sfarsitul lumii.
Prea mult timp am ignorat ce se intampla in jurul nostru. Nu am vazut inevitabilul care vine spre noi. Parem confuzi, pierduti in lumea noastra, incapabili sa actionam, incapabili sa ne miscam, suntem inghetati in timp. Ispita luminoasa a libertatii ne limiteaza bucuria vietii intr-o goana nebuna dupa putere si identitate. Lumea materiala pe care o veneram e lipsita de sens si goala si lucrurile nu se intampla fara un motiv, nu exista coincidente. Sa nu intrebati de starea in care ne gasim, captivi intr-un cerc vicios creat de noi insine.
Cineva a spus odata: pentru ca lumea sa aiba parte de pace, sacrificiile acestea sunt necesare. Eu unul nu sunt de acord cu sacrificiile facute pentru ca altii sa demonstreze o teorie numai a lor si pentru ei.
Mass media, ne prezinta stiri conform unei agende alese de oameni care vor sa fim dezinformati, speriati, docili, sa continuam sa ignoram prezentul. Ei sunt fericiti ca suntem rataciti si toata aceasta lume trebuie sa se ofere iar noi sa stam nestiutori si intoxicati cu palavrageala lor irationala.
Ce am putea face? Cum am putea scapa? Cum am putea schimba acest trecut si acest prezent?
E simplu, mult mai simplu decit ne inchipuim. Raspunsul se afla in fata noastra si noi nu trebuie decit sa il vedem.
Priveste cu sufletul si nu cu mintea, caci viata care va veni este deja inaintea nostra asteptand sa deschida lumea. Observa cu atentie, gaseste ochii care sa vada viziunea. Ce urmeaza??
Toate conflictele, tot haosul din lume ne transforma. Violenta ne trezeste cumva si suntem pe cale de a descoperi lumea diferit. Acest lucru a inceput in primii ani ai noului secol: schimbarea in gandirea umana, problemele noastre, tehnologia noastra surprinzatoare. Totul este intr-o continua schimbare. Exista destule documente vechi care vorbesc in detaliu despre vremurile noastre. Trebuie sa vedem lumea, lumina cum este ea de fapt.
Observam mereu un lucru care ne conduce undeva cu un anumit scop. Exista pentru toti oamenii dar putini il observa. Acestea sunt coincidente ciudate dar trebuie sa te uiti cu atentie si o sa vezi mai mult. Aceste coincidente se petrec cu un scop. Ele au menirea de a ne conduce catre urmatorul pas care este Lumina.
Exista o alta sursa inauntrul nostru la care trebuie sa ne conectam. Asta este deschiderea iar atunci ti se va deschide perceptia asupra lumii. Trebuie sa te deschizi catre noi posibilitati ca mai exista si altceva, chiar aici in fata ochilor tai.
Cind cineva incearca sa iti fure energia te simti slab, nu poti gandi si se exercita un control asupra ta. Energia este o conditie umana. Tot ceea ce dorim este energia pe care o gasim in noi si nu trebuie sa ne batem cu altii pentru ea. Trebuie sa incetam sa ne dezvoltam folosind energia celorlalti. Aceasta cauzeaza toate confictele din lume, dintre natiuni, la locul de munca, in familie. Pentru toate exista o singura solutie: deschiderea, gasirea propriei energii.
Intr-o relatie de cuplu, la inceput, traiesc un sentiment minunat. Dar niciodata nu dureaza atunci cand unul dintre ei devine nesigur si incepe sa il controleze din ce in ce mai mult pe celalalt. Celalalt da inapoi, se simte amenintat. Daca cei doi pot fi conectati atunci cel care are intentia mai puternica, preia conducerea, nu ar mai exista competitie si se va imparti controlul.
Atunci vom avea viziuni, conexiuni cu singura sursa veritabila: lumea reala. Cand gasesti adevarata conexiune cu energia lui Dumnezeu e ca o privire in viitor si intr-o zi vom reusi cu totii sa vedem. Acum este dificil pentru oricine incearca si nu are un minim bagaj de cunostinte.
Trebuie sa intelegem ca suntem toti parti dintr-un curent evolutiv mai mare. Suntem aici pentru a realiza ceva si daca ne pastram idealul, vom putea indrepta umanitatea catre o noua dimensiune.
Un lucru important este descoperirea ghidului nostru interior (intuitia). Daca ramai atent la anumite lucruri pe care le vezi o sa remarci anumite idei sau imagini care iti vin in minte si te vor ghida. Daca le urmezi, coincidentele vor incepe sa creasca. Lucrurile nu sunt totdeauna asa cum par a fi. Cauta mereu intelesul mai profund, firul calauzitor. Dar trebuie sa muncim sa ramanem conectati tot timpul.
Ghidarea interioara conduce lumea catre un paradis care este deja aici. A sti acest lucru inseamna sa iti cunosti propriul destin iar noi vom gasi locul in care ne-a adus evolutia.
Ca sa devenim UNUL trebuie sa gasim acea legatura, acel liant care sa ne uneasca si vom stii ce inseamna viata cu adevarat. Trebuie sa tinem ochii mereu deschisi pentru ca mereu se intampla ceva magnific pentru noi. Cand vom descoperi asta, vom descoperi adevaratul scop al vietii.
Oricat am parea de confuzi visele ne spun tot timpul ceva si ne trebuie o alta perspectiva pentru a le intelege
Totul are sens pana la urma. Persoanele influente vad aceasta noua lume un pericol pentru ei pentru ca le strica socotelile lor de a conduce lumea dupa vechile legi (3 D).
Descoperim din nou ca traim intr-o lume extrem de misterioasa, a coincidentelor si sincronicitatilor care ne sunt destinate.
Pe masura ce ne trezim in fata misterului, ne vom crea o noua viziune asupra lumii, redefinind universal ca fiind energie sacra. Descoperim ca tot ce e in jurul nostru, toata materia este formata si se trage dintr-o energie divina pe care incepem sa o simtim si sa o intelegem.
In loc sa furam energia de la altii trebuie sa o daruim tot timpul, indiferent ce se intampla. A darui energie este un proces: cind energia cuiva creste se observa in expresia sa si vei stii cand energia lui curge catre tine, catre ceilalti. O sa simti o stare de plenitudine, de intreg, de incomparabil. Este ca iubirea. Daruirea este secretul in a te mentine conectat. Energia ta, iubirea ta se consolideaza mai intai, pentru a curge mai apoi catre ceilalti. Atunci stim ce avem de facut.
Una este doar sa daruiesti energie dar daca daruim cuiva care daruieste inapoi, atunci aducem energia intre noi si se amplifica de la unul la altul. Daca toti vom face asta, umanitatea va face inca un pas in evolutia sa.
Exista o anumita teama ca atunci cind Imparatia lui Hristos va veni, va fi haos pentru ca multi nu vor intelege ce se intampla cu ei, dar ghidarea voastra interioara va evita asa ceva. Lumea va evolua iar Creatorul va fi cu noi. Evolutia este ceva ce inca se petrece si putem lua si noi parte pentru ca Dumnezeu creaza prin noi.
Lumea se schimba, fanatici religiosi ameninta totul in jurul nostru, anumiti oameni nu doresc sa se petreaca astfel de lucruri pentru ca ei au facut lumea sa fie asa cum este acum.. Pericolul promisiunilor, viselor de libertate, iluzia sigurantei… submineaza totul. Dar nu este o iluzie, totul este real iar raspunsul nu este opresiunea. Cand traim adevarata experienta divina, lupta dintre religii dispare pentru ca exista doar un singur adevar. Unii ne cred naivi deoarece credem in ceva spiritual care conduce lumea in afara oamenilor si a celor care stiu ca vor fi mereu la putere.
In aceasta lume este nevoie de o altfel de putere. Trebuie sa simtim mai mult, cineva ne ajuta chiar in acest moment, iar noi trebuie sa trimitem energia noastra inapoi catre Sursa. Numai asa putem construi, asta trebuie tinut minte, iar ce se va intampla va fi de necrezut.
Oamenii s-au simtit nesiguri si deconectati de la aceasta Sursa Sacra si au incercat sa obtina energie dominandu-i pe ceilalti. Singura solutie este sa cultivam reconectarea personala cu Divinitatea. O transformare mistica care ne umple de energie si iubire schimba perceptia noastra asupra frumusetii si ne ridica catre o constiinta de sine mai inalta. Astfel putem sa ne eliberam de tiparul controlului si sa descoperim un adevar specific, o misiune pentru care suntem toti aici, aceea de a ajuta umanitatea sa evolueze catre aceasta noua dimensiune de perceptie a realitatii. In urmarirea acestei misiuni, putem descoperi intuitia care ne va arata unde mergem si ce sa facem, iar daca interpretam corect, se vor produce sincronicitati care vor deschide usile misiunii noastre.
Cind suficienti oameni intra in acest curent evolutiv, daruind energie catre Eul superior al fiecarei fiinte intalnite, vom cladi o noua cultura in care vom evolua catre nivele inalte de energie si perceptie. Asa participam la lungul drum al evolutiei de la Big bang la scopul ultim al vietii: sa ne energizam trupurile, generatie de generatie, pana cand putem patrunde intr-un paradis pe care il putem vedea in sfarsit
Sunt un om care vrea sa fie un descoperitor, un pastrator, un cronicar al tuturor lucrurilor neintelese de lume si ma semnez simplu,
Bibliotecarul”

40 de comentarii:

  1. Bibliotecarul1 mai 2013 la 17:34

    Draga Mihaela, sunt magulit de introducerea pe care mi-ai facut-o. Nu stiu daca o merit pentru ca eu cred ca sunt si altii care procedeaza in acelasi fel ca mine. Eu nu fac fac decit sa urmez INTUITIA. Si ea imi spune ca sunt pe drumul cel bun ca si tine, Dan, Profa de geogra.....si lista poate continua (imi cer scuze ca nu am numit pe toti cei care au si vad Lumina dar simtiti ca m-am gandit si la voi). Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vibrant,rascolitor,super-frumos,inaltator,dar....NIMIC CONCRET....Felicitari totusi pentru intentiile de a schimba ceva(macar in modul de a gandi) in aceasta lume imputita,mincinoasa,falsa,lacoma, criminala,mizerabila si urata....

      Ștergere
    2. Bibliotecarul are mare dreptate. Fiecare dintre noi participa la imaginea acestei lumi. Iar cu asemenea cuvinte la adresa ei crede-ma ca nu ar avea cum sa fie vreodata frumoasa, pe simplul principiu ca Universul ce ne inconjoara este oglinda gandurilor noastre. Bine ca nu emit toti aceleasi calificative. In acest fel mai avem o speranta de mai bine. Doamne ajuta!

      Ștergere
    3. Bibliotecarul1 mai 2013 la 20:22

      Imi pare rau domnule Anonim dar ai inteles perfect si nu NIMIC CONCRET. Ai inteles perfect ca am avut intentia prin aceste randuri sa schimb modul de a gandi al oamenilor. Asa ca...... multumesc pentru aprecieri

      Ștergere
    4. Daca Dvstra. vi se pare aceasta lume si societate in care traim(si in special Romania)curata,frumoasa,dreapta,iubitoare si toleranta,corecta,cinstita si deschisa si mai presus de toate,IUBITOARE de DUMNEZEU(din convingere,NU DE FRICA!!!)....mai priviti-o odata,dar cu ochii larg deschisi(si cu mintea).....

      Ștergere
    5. Aici e marea durere a omenirii, ca a ajuns sa foloseasca prea mult mintea si a uitat de inima. Se intampla atat de multe lucruri in culise si toata rautatea aceasta a oamenilor, indusa in mare parte si fara voia lor, face parte din plan. Dar e pe sfarsite, asta este important. Voi face mai multe dezvaluiri dupa Paste si astept de mult timp acest moment.

      Ștergere
    6. Bibliotecarul3 mai 2013 la 08:16

      Domnule drag, sunteti incurabil (este un cuvint de admiratie, nu o jignire). Sunteti o persoana care vede necazurile noastre de zi cu zi. Sunt sigur ca ati citit cartile lui Cinamar. Daca le studiati (si nu le cititi) veti vedea multe din lucrurile pe care le spuneti dar veti vedea si cum trebuie facut pentru a trece peste aceste momente si ce ne asteapta. Recomand Cinamar si nu alt autor strain pentru ca sunt convins ca le-ati citit. Nu incerc sa va conving cu nimic si nici pe altii, ci doar am incercat sa spun ca lumea este si poate fi si altfel. Daca nu am ajuns si nu am reusit citusi de putin sa va fac sa intelegeti, inseamna ca nu am reusit sa aduc vibratia mea la a dumneavoatra. Nu-i nimic, eu o sa mai incerc si alta data si poate atunci o sa ma apropii. Va urez sarbatori fericite! alaturi de cei dragi

      Ștergere
  2. N-ai nevoie de cusca Faraday, e suficient sa le scrii pe DVD-uri sau blu-ray. Daca nu ai blu-ray, poti folosi un HDD portabil bagat intr-o cutie metalica ca sa-ti pastrezi datele. Apoi, permite-mi sa fac niste corecturi. Starea noastra naturala este sa fim fericiti si iubitori, nu ingenuncheati. Noi suntem suflete care avem corpuri, nu corupuri care avem suflete. Asa ca istoria corpurilor noatre e prea putin relevanta. Daca Terra ar muri, Universul nu doar ca ar observa, ci va fi grav afectat. Dar planul nu este ca Terra sa moara, ci sa renasca.

    Nu Dumnezeu face lumea sa fie asa cum este, ci noi ? Pai intre noi si Dumnezeu nu exista separare, Dumnezeu este in noi si noi suntem parte din el. Regasesc ideile legate de energie din profetiile Celestine. Sunt bunicele, dar nu complete, ia de mai citeste si altele bibliotecarule.. :) Singurul lucru pe care il facem este alegerea. Alegerea de a ne scufunda si mai mult in separare, sau alegerea de a ne reaminti ce suntem. Sa nu uitam ca totul e perfect, iar experimentul numit viata continua indiferent de alegerea noastra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Flavian cred ca ai nevoie de computer ca sa folosesti dvd-uri si altele.Si totusi daca tot avem asemenea intelepciune este
      bine sa ne exprimam inainte sa fie nevoie sa corectam pe altii.
      Pace si Lumina

      Ștergere
    2. Bibliotecarul3 mai 2013 la 08:43

      Domnule Flavian, aveam o presimtire ca o sa scrieti citeva randuri la ceea ce am scris, pot spune ca ma si asteptam. Sa stiti ca deja toate informatiile mele (carti, articole..) le am salvate in 4 formate: HDD, DVD, 2 calculatoare si pe hartie in caz de zile fara curent. Pe hartie am ceea ce mi s-a parut f important pentru ca nu puteam sa scot mii de pagini. Le actualizez lunar pe cele de pe DVD iar pe HDD si calculator, zilnic. Oricum multumesc pentru sfat. Referitor la ceea ce am scris: cind am spus ca ,,starea noastra este sa stam ingenunchiati" m-am referit ca tot timpul stam cu capul plecat, de teama, din respect etc si consider ca este timpul sa stam drepti pentru ca toti suntem egali. Aici cu ,, Nu Dumnezeu face lumea sa fie asa cum este, ci noi" eu zic ca pana acum noi suntem cei care am gresit si am ajuns unde am ajuns. Aveti dreptate cind spuneti ca Dumnezeu este in noi, spun mereu acelasi lucru, iar daca am gresit in alegerile noastre, am facut-o din neglijenta, necunoastere. Iar aveti un pic de dreptate cind ati spus ca regasiti ideile din cartea Profetiile de la Celestine.Spun un pic pentru ca ideea de baza au fost cartile lui Cinamar si mai ales volumul Misterul di Egipt unde la capitolul 2-Tunelul, subcapitolul Amintiri pretioase veti gasii cam tot ce am vrut sa spun eu referitor la energii. Acolo arata cum stramosii nostrii foloseau aceste energii. Nu numai aici (in aceasta carte) gasiti felul cum stramosii nostrii foloseau energiile in beneficiul lor si al pamantului. Daca nu am reusit sa va fac sa intelegeti ceea ce am vrut sa spun in aceste randuri (am scris la fel si domnului de mai sus) nu este nimic, poate pe viitor voi ajunge si la inimile dumneavoastra. Si sa stiti ca citesc f mult, cam o carte la 2-3 zile si urmaresc mai multe documentare de toate genurile, filme artistice cu incarcatura emotionala si multe articole postate de oameni care vor sa schimbe sau vor sa arate ceva constructiv. Si Da, va dau dreptate inca odata: totul este perfect si totul va continua cu sau fara noi. Sarbatori Fericite!

      Ștergere
    3. Flavian ai dreptate, Dumnezeu este in fiecare din noi, dar intrebarea este cati sunt cei ce si constientizeaza lucrul acesta? Sunt sigura ca nu ma contrazici cand voi afirma ca sunt cu mult mai multi decat cei ce constientizeaza. Iar printre acestia multi gasim sigur si o gramada formata din oameni care sustin ca au credinta in Dumnezeu. Cred in El dar nu percep ca sunt una cu El. Drept urmare ne indreptam catre energia lui Unul, evoluam catre aceasta directie, dar mai avem pana ajungem acolo. Peste tot gasim o multime de informatii privind puterea gandului. Eu vin si intreb care este efectul in cazul in care pe un subiect anume, unul proiecteaza un gand si altul un gand contradictoriu, de genul unul hais si altul cea? E limpede ca efectul este corespunzator insumarii celor doua energii. Deocamdata, consider ca omenirea nu a depasit aceasta conditie. Exista o multime intreaga care iubeste materialismul si nu doreste ascensiunea, e multumita de viata asa cum este, iar unii doresc cu atata ardoare lucrul acesta, incat sunt dispusi sa recurga la orice mijloace, numai sa se pastreze totul neschimbat. Stim prea bine cu totii despre ce vorbesc. In consecinta vrem nu vrem, deocamdata exista o separatie si va exista pana se vor petrece niste evenimente ce ii vor obliga pe cei ce se opun schimbarii, sa se alinieze si ei in cele din urma.

      Ștergere
    4. Anonim - da, ai nevoie de un computer ca sa citesti dvd-uri. Dar poate fi orice computer, nu neaparat computerul bibliotecarului. Care poate scapa, poate nu scapa, depinde cat de bine a fost construita cusca Faraday si cat de puternica a fost eruptia solara. In schimb DVD-urile scapa sigur, fara nici o cusca faraday. Ulterior le poti citi pe orice computer care a fost suficient de "norocos" sa scape de efectele eruptiei. Oricum, discutam scenarii inutile aici, pentru ca important este ce ramane in suflet, nu in biti electronici... ;)

      Bibliotecarul - este bine ca esti "asigurat" ca sa zic asa. Lucrand in IT am avut nu o data surpriza sa vad cum oamenii iti tin date "vitale" gen contabilitate sau munca de ani intregi pe un singur calculator, virusat, fara backup si fara vreo protectie la eventuale socuri de tensiune.

      Ștergere
    5. Bibliotecarul - In primul rand nu mai mai domni atata, ca nu suntem "oficialitati" ci suflete egale in fata divinitatii. Mie imi spun pe nume atat copii mei cat si bunicii lor... :)

      Revenind la subiectul de fata, am citit si Cinamar la vremea lui, dar il consider ceva mai slab decat Celestine. Oricum Celestine au aparut inainte si probabil Cinamar s-a mai inspirat si el de pe acolo. De inteles am inteles ce incercai sa prezinti, am facut observatiile de rigoare pentru ca am considerat necesar punctarea acelor aspecte. Este vorba de o anumita programare mentala, pe care multi inca o avem in urma trecerii prin scoli, biserici si alte institurii de "spalare pe creier" cum le numesc unii. Pe masura ce citim, ne informam, meditam, discutam cu persoane iluminate, ne ajutam incet-incet pe noi si pe altii sa scapam de aceste manipulari negative. Spor la citit in continuare si fericire in fiecare zi... ;)

      ashtara - vezi ce ziceam mai sus apropo de constientizare. Nu era vorba de mesaje contradictorii, ci doar de o rafinare sau ajustare. Bibliotecarul a scos statuia din piatra, eu incercam doar sa mai cioplesc din bucatile inutile si sa mai corectez detaliile de finete. In rest, suntem de aceeasi parte a "baricadei" ca sa zic asa, desi nu vreau sa folosesc acest termen pentru ca duce si el cu gandul la separare... :)

      Ștergere
    6. Bibliotecarul4 mai 2013 la 18:32

      Flavian, uite ca ti-am zis pe nume, sunt oricand deschis oricarei pareri si cred ca ai simtit asta. Mai am metehnele astea de 3D si vreau sa nu te superi. Toti mai avem de luptat cu ce am fost invatati, unii mai mult, altii mai putin. Poate nu crezi dar este o placere, fara exagerare, cind cineva care stie ce spune, face comentarii care sa ajute un om la inceput de drum in ale scrisului. Mi-a placut comparatia cu ,, statuia din piatra" si,, corecturile de finete" si le accept. Trebuie sa acceptam ca avem de invatat unii de la altii iar cand ceilalti ajuta pe omul aflat la incept in ale scrierii atunci nu poate sa iasa decit un lucru frumos. Daca prin randurile mele am vrut si eu sa arat ceea ce multi stiu, cunosc sau lucreaza cu Lumina, ca simt ceva frumos ceea ce se intampla cu mine si vreau sa daruiesc si altora bucuria mea. Multumesc pentru incurajari si sprijin. Aveam in pregatire un articol despre Locuri misterioase din Romania si se vede ca trebuie sa ma pregatesc mai bine :). Sau mai bine astept expeditia din vara pe care am sa o fac in Bucegi si sa aduc de acolo trairile si citeva poze cu locuri de care unii nu stiu sau au trecut pe langa fara sa le observe. De fapt o completare a pozelor facute anul trecut si cu care ma mandresc ca observatiile mele au fost mai bine documentate decit ale altora. Nu-mi ramane decat sa va urez Sarbatori fericite!

      Ștergere
    7. Apropo de Bucegi si Cinamar vezi ce spuneam acum vreo patru ani cand am citit cartile: Descoperirea din Bucegi

      Ștergere
    8. Bibliotecarul6 mai 2013 la 09:50

      Flavian, timpul este scurt pentru toti. Fi un pic mai explicit: an, luna ca sa stiu unde caut. Multumesc!

      Ștergere
    9. Linkul trebuie sa te duca direct la postarea mea din 2 decembrie 2008 ora 1.39 AM unde am detaliat cateva explicatii legate de locatie bazate pe informatiile din carte. Daca ti se pare interesant poti sa-ti faci cont pe forumul respectiv ca sa poti vedea imaginile si intelege mai usor localizarea in teren.

      Ștergere
    10. ashtara, am o sugestie, ca sa ne fie mai usor cu comentariile. Eu am pe blog optiunea din Setari pusa astfel: Moderarea comentariilor pentru postari mai vechi de 7 zile.

      Avantajul este ca nu ratez comentarii la articole mai vechi, dar in acelasi timp ofer posibilitatea comentatorilor sa discute usor intre ei la articolele noi.

      Tot pentru a usura accesul la comentarii am pus si un addon care afiseaza ultimele 10 comentarii cele mai recente numit Top Comments.

      Ștergere
    11. Multumesc mult pentru sfat Flavian, il voi urma. Voi umbla la setari. Dupa cum observi eu am dorit sa las blogul intr-o forma cat mai simpla, pe mine una ma obosesc blogurile foarte incarcate si nici nu imi mai vine sa le citesc. Dar ai dreptate, exista anumite optiuni care sunt de ajutor pentru cititori si atunci trebuie sa fie folosite. Multumesc inca o data!

      Ștergere
    12. Multumim si noi. Nici mie nu-mi plac paginile incarcate cu tot felul de addonuri, reclame si liste kilometrice cu recomandari. Chiar si adonn-ul cu comentarii l-am introdus doar de vreo jumatate de an, dar am constatat ca e util.. ;)

      Ștergere
    13. Bibliotecarul7 mai 2013 la 10:31

      Flavian, am intrat, am citit si am unele comentarii dar nu gasesc ca fiind corect sa facem aceste discutii pe site-ul prietenei noastre. De fapt as vrea mai multe clarificari la ceea ce ai aratat in acele imagini. Asta ca sa inteleg corect :). Asta ca o completare, si eu am simtit ca adevarul din carte e undeva la mijloc (eu zic ca este un simbure de adevar, daca nu chiar mai mult) dar tot in acelsi timp cred ca nu putea sa spuna in carte: ,,in zona de sub sfinx sau la 500 de m sud se afla poarta stelara". Iti dai seama impactul si cautarile. A mai descris el locatia descoperirii in cartea Pergamentul si asa cum am spus nu se prea potriveste cu ceea ce a scris inainte. Oricum discutiile vor continua si dupa cum am mai spus, nu ced ca administratorul site-ului este de acord sa facem aici o analiza actuala a ceea ce s-a scris si la ceea ce a mai aparut intre timp in tara noastra.

      Ștergere
    14. Sunt de aceeasi parere in ce priveste "samburele" de adevar din carte. Daca vrei sa continuam discutia gasesti mailul meu pe flavian.ro

      Ștergere
    15. Bibliotecarul8 mai 2013 la 20:01

      Am incercat sq tmt si imi da eroare. Te rog sa imi tmt tu un mail. Adresa mea poti sa o iei de la Ashtara sau Dan. Daca mai ai si o harta cu muntii Bucegi in care sa fie trecute de ex stanca Trasnita si alte sculpturi dar nu sunt trecute pe hartile din comert, ti-as fi recunoscator. Si te mai rog, in masura timpului disponibil sa imi tmt si ceva completari la pozele postate de tine la articolul ,,Descoperire in Bucegi" pentru ca sunt sigur ca de acum 4 ani ai aflat mai multe amanunte referitoare la acest subiect. Multumesc

      Ștergere
    16. Draga Flavian, imi poti te rog explica si mie care este avantajul pentru cititori, cu moderarea pentru comentarii mai vechi de sapte zile? Am gasit optiunea, am facut o activare si nu am remarcat nici o diferenta. De asemeni cand am incercat sa aduc printr-un gadget comentariile mai recente, spre a fi vizibile un timp pe o laterala, mi s-a comunicat ca are erori si momentan nu poate fi activat. Multumesc frumos!

      Ștergere
    17. Bibliotecarul - cu Dan si Ashtara n-am vorbit pe mail pana acum. Daca nu reusesti sa trimiti pe adresa de AICI incearca sa trimiti la cea de AICI. De mers merg sigur amandoua, nu stiu de ce n-ai reusit sa trimiti.

      Ashtara - ti-am raspuns cu un comentariu la ultimul articol, dar vad ca din pacate optiunea respectiva nu ai lasat-o activa, pentru ca inca este nevoie de moderare. Astfel eu astept 1-2 zile pana aprobi un comentariu de la Bibliotecarul, iar el mai asteapta inca 1-2 zile pana aprobi raspunsul meu... ;)

      Ștergere
    18. Sunt in asentiment cu ceea ce a spus Flavian, nici eu nu as fi spus mai bine...
      Mi-au dat lacrimile cand am citit...
      Asta este starea noastra naturala...dragoste, lumina...
      Simt o mare caldura in suflet si pentru "Bibliotecar", nu il contrazic cu nimic dar rezonez cu ceea ce a spus Flavian...
      Va doresc o zi minunata tuturor !
      Monica

      Ștergere
  3. Draga noastra prietena,

    Mesajul Bibliotecarului este MINUNAT si INALTATOR, as vrea doar sa mai adaog cu ocazia acestei ZI deosebite o rugaciune din SUFLET PENTRU SUFLETE:

    " Doamne Iisuse Hristoase, Fiule si Cuvantul lui Dumnezeu Tatal, care in ziua de astazi ai luat Cina cea de pe urma, cu ucenicii Tai, si cu mare umilinta ai spalat picioarele lor, si ale ucenicului care Te-a vandut!
    Apoi, luand paine si vin in mainile Tale Cele Sfinte si Binecuvantandu-le cu puterea Ta cea Dumnezeiasca, le-ai facut insusi Trupul si Sangele Tau, cu care i-ai impartasit zicand: 'Luati, mancati si beti, ca acestea sant Trupul si Sangele Meu, pentru ca sa se ierte pacatele voastre.'
    Cela ce tot in ziua aceasta Te-ai inaltat la cer si ai sezut de-a dreapta lui Dumnezeu, Tatalui Tau, sa imparatesti impreuna cu El in veci, ca Unul-Nascut Fiul Sau preaiubit.
    Rogu-Te deci, pentru rugaciunile ucenicilor Tai, iarta pacatele noastre, ale tuturor, ale celor vii si ale celor raposati. Da-mi, Doamne, lacrimi fierbinti, ca sa-mi plang pacatele. Darul Tau cel curatitor, care a spalat picioarele ucenicilor Tai, sa spele si sa curateasca inima si sufletul meu, ca asa, cu vrednicie, cu curatie si cu umilinta sa ma impartasesc cu Sfintele Tale Taine, acum si in timpul mortii mele, iar in ora despartirii mele, cu bucurie sa se suie sufletul meu la Tine, fara de nici o frica, intrebare sau impiedicare sa trec vamile vazduhului, intrand in marirea Ta cea cereasca. Ajuta-mi, Doamne, ca sa Te maresc in veci, sa ma inchin Numelui Tau Celui Sfant. Amin.."

    DOAMNE AJUTA!!!

    Lucian Raicu, Bucuresti, Romania

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai usor cu separarea si cu canibalismul, ca nu trebuie sa mancam trupul nimanui. Isus ne considera fratii lui, asa cum si Dumnezeu ne considera copii lui. Un parinte atotputernic si atotiubitor nu-i refuza nimic copilului sau. Asa ca mai usor cu pacatele si cu alte povesti de mantuire inventate de biserici si bagate in biblie doar cu scopul de a-i manipula si controla pe oameni. Dumnezeu are copii, nu sclavi, desi biserica vrea sa ne bage in cap ca suntem robii ei si ai intermediarilor in haine aurite care de multe ori nu doar ca nu ajuta, dar chiar ii impiedica pe cei care cauta adevarata spiritualitate. Noi suntem suflete libere create din iubire, nu din pacat. Nu avem nici o vina si ar trebui sa fim constienti de asta, sa ne indreptam catre scanteia divina din iubire, nu din teama de pedepse, iad sau alte bazaconii.

      Ștergere
    2. Ai dreptate in mare parte si totusi..... Mi-as dori daca poate cineva sa imi ofere o explicatie, in ideea in care eliminam complet teoria pacatului, care a fost sensul si motivatia pentru ce s-a intamplat cu Iisus in aceasta saptamana a patimilor? De ce a fost nevoie de acest sacrificiu si nu oricum, ci prin chinuri peste limitele suportabile omenesti? Putea sa moara pur si simplu, dar de ce cu chinuri? Care este invatatura pentru noi?

      Ștergere
    3. Ma bucur de articolele pe care le citesc pe acest site si ma bucur de doua ori mai mult de comentariile articolelor de mai sus.Asadar, consider ca din mai multe pareri se nasc adevaratele concepte si invataturi demne de urmat in aceste timpuri de "mari schimbari"pentru omenire.
      Nu cred ca este important "cat de mult sau putin" a citit fiecare despre conceptele"energie,vibratie,ascensiune,intuitie,iubire divina,inaltare" si altele asemenea.Habar nu aveti cat de multi oameni au inceput sa devina interesati despre spiritualitate citind diferite carti,vizionand documentare sau avand discutii libere intre ei.Lumea nu mai este la fel de ignoranta,nestiutoare sau incinata spre acte violente.Ce vedem noi in mass-media este ceea ce vor altii sa vedem neaparat.V-ai intrebat ce ce ni se releva DOAR aceste lucruri(indiscutabil ele sunt adevarate,dar nu numai aceste lucruri se intampla)si de ce nu ni se arata,explica si celelalte adevaruri,tehnologii,inovatii care ar face lumea mai buna, iubitoare si care ar putea ridica vibratia planetei.Nu mai este un secret ca lumina inseamna informatie,intunericul este absenta acesteia.In concluzie lumea a fost tinuta si inca se mai incearca a fi tinuta in absenta informatiei...Deci, dragi oameni de bine (Flavian si Bibliotecar), nu ne masuram vibratia dupa cat de mult a citit,vizionat,ascultat fiecare dintre noi...ci este un castigator si acela care intelege despre ce vorbim aici...
      Eu va urez un Paste fericit alaturi de cei dragi si sa aveti parte de momente si revelatii cat mai placute si nu uitati ca in aceste zile inaltatoare si de o semnificatie aparte, ingerii sunt mai aproape de noi....
      Lumina calauzitoare!!!!!
      Cu drag, Nora

      Ștergere
    4. Pai hai sa analizam problema din doua puncte de vedere. In primul rand, esti sigura ca teoria uciderii lui este reala ? Sunt voci are afirma ca Isus s-a retras linistit si si-a vazut de viata lui, iar toata povestea cu victimizarea si sacrificiul sau pentru "pacatele" noastre este scornita de biserica. La cate manipulari s-au facut cu biblia, n-ar fi exclusa nici aceasta varianta. Apoi hai sa vedem si varianta in care chiar a fost ucis. De ce inghiti din prima motivatia bisericii, cum ca s-ar fi sacrificat pentru "pacatele" noastre ? De ce nu privesti problema din perspectiva lui Galileo de exemplu. Ca si el a fost ars pe rug. Orice persoana care vine si "tulbura apele" adica spune adevarul si lupta contra sistemului are parte de prigonire, iar in cazurile extreme, de moarte.

      Partea cu "pacatele" serveste de minune de fapt doar bisericii. Care ne-ar vrea pe toti robi si supusi preotimii. Este doar o forma de manipulare si control prin intermediul religiei. Se spunea la un moment dat ca cea mai mare reusita a bisericii a fost aceea de a-l convinge pe om ca in relatia cu divinitatea are nevoie de intermediari. Ca in cadrul bisericii au aparut si oameni precum Arsenie Boca, alea sunt exceptii. De multe ori aceste exceptii nu pot compensa tot raul facut de biserica in ultimele doua milenii prin indobitocirea oamenilor, eliminarea din biblie a pasajelor legate de reincarnare, ca sa nu mai amintim de inchizitia europeana sau genocidul pe care l-au facut in americi dupa invazia acestora de catre Columb.

      Dar sa nu incheiem intr-o nota pesimista. Si sa-l vedem pe Isus drept ce a fost cu adevarat. Un avatar, un suflet de scanteie divina, ca toti cei care suntem intrupati aici, in aceasta lume si ne jucam acest joc numit omenirea pe planeta Gaia. Aceste avatare, cum au fost Isus, Zamolxe, Budda, Babaji sau altii au jucat rolul lor in iluminarea omenirii. Au fost primele impulsuri necesare ridicarii constiintei in actuala era, care incepe in vremurile noastre. Iar jocul abia acum incepe sa devina interesant. Sa nu uitam totusi ca e vorba doar de un joc, un joc frumos ce-i drept, de-a binele si de-a raul, in care fiecare ne jucam rolul ce ni l-am ales... ;)

      Ștergere
    5. Sunt absolut sigura Flavian, despre suferintele si despre rastignirea lui Iisus. Nu stiu asta de la biserica ci de la ghizii mei. Stiu de la ei, ce este adevarat si ce nu in legatura cu Iisus, crede-ma, am intrebat multe pe acest subiect si am fost incitata in mod deosebit spre a afla adevarul in acest caz, dupa ce am citit asa-zisa Biblie a dacilor din care nu mi-a mers la suflet aproape nimic. Acolo gradul de falsitate este incomparabil mai mare decat in biblia obisnuita, nu stiu cine o fi scris-o, dar cu siguranta ca nu dacii. Cand va veni vremea ca religiile sa pice toate, caci va veni aceasta vreme cat de curand si sa ramana o credinta unica, atunci se va afla si adevarul despre Iisus. Multi nu l-ar putea accepta in acest moment. Cat despre pacate, hai sa le numim mai bine greseli. Toate spiritele se afla la o scoala permanenta, ca sunt intrupate sau nu, ca sunt pe aceasta planeta sau pe alte planete. Acum, ca faptele sunt bune sau rele, este catalogarea pe care o alocam noi oamenii. Din punctul meu de vedere sunt actiuni, care conform legilor Universului, au totdeauna reactiuni. Unele actiuni produc ca si efect iubire, pace si armonie, alte actiuni produc suferinta, iar reactiunile la fel. Cum vine vorba, dupa fapta si rasplata. Iisus, prin suferintele Sale, a stabilit practic un nou moment zero, prin faptul ca a luat asupra Sa efectul tuturor reactiunilor ce ar fi determinat suferinta, ca urmare a actiunilor trecute, de acelasi tip, ale oamenilor, respectiv acelea care produc suferinta. Lucrul acesta s-a intamplat in acele vremuri, deoarece Divinitatea stia ca urma perioada finala a erei Kali-Yuga, ce se lasa cu suferinta crancena, ceea ce de fapt a si fost (barbarii, Inchizitia, razboaiele). Daca la toate acestea s-ar fi adaugat si efectul reactiunilor despre care am pomenit anterior, cred ca ar fi fost dezastru, omenirea nu ar fi putut suporta. Cred ca eram disparuti de tot la acest moment. Daca ar fi sa vorbim despre o crima de exemplu, uneori aceasta este o reactiune a unei fapte similare comisa de catre cel ucis asupra ucigasului, intr-o viata anterioara, care reprezinta reglare karmica si se face cu Voia si Acceptul Sfintei Treimi, iar alteori este o actiune care va necesita reactiune intr-o viata viitoare, in acelasi mod. Cam asa vad eu lucrurile prin ochii ghizilor mei. Ca o concluzie finala, cand se afirma ca Iisus ne-a ridicat si noua pacatele, se traduce prin faptul ca si noi ca spirite am avut vieti anterioare inaintea existentei lui Iisus pe Pamant si cu siguranta ca aveam comise actiuni generatoare de suferinta viitoare, pentru care nu am mai primit efectul reactiunii niciodata pentru ca a facut-o Iisus pentru noi. Cuvintele sunt prea putine ca sa putem exprima recunostinta pe care ar trebui sa o purtam fiecare dintre noi, lui Iisus si implicit Tatalui Ceresc.

      Ștergere
    6. ashtara, frumos raspuns, multumesc pentru ca ai avut rabdarea sa-mi explici in amanunt punctul tau de vedere... ;)

      Sper si eu ca vom afla cat de curand care varianta a povestii lui Isus este cea corecta pentru universul in care traim. In alte universuri paralele sunt sigur ca fiecare varianta a fost la randul ei reala. Daca lucrurile stau asa cum spui, atunci intr-adevar merita recunostinta celor pe care i-a ajutat sa-si reechilibreze balanta karmica. Dar aceasta transmutare a negativitatii sunt sigur ca nu a facut-o pentru a sluji intereselor bisericii. Si nici pentru a servi la victimizarea oamenilor de catre oamenii aflati la carma acesteia. Eu cu asta am de fapt un "cui" care ma face sa reactionez: cu faptul ca religiile se folosesc de aceste lucruri pentru manipularea, controlul, supunerea si ingroparea scanteii divine din fiecare om sub un munte de vinovatie. Aceste programari mentale, realizate in biserici sau scoli sunt cele care ma deranjeaza si voi continua sa le evidentiez pana ce ne vom vindeca cu toii de ele.

      Ștergere
    7. Ai perfecta dreptate in acest sens, dar se va rezolva acest aspect cat de curand, asa cum am mai afirmat. Doamne ajuta!

      Ștergere
    8. Bibliotecarul7 mai 2013 la 16:34

      Draga Nora, stiu ca am gresit atunci cand am spus cat citesc si cat de mult ma documentez. Daca ai obs comentariile celelalte ale mele mi-am dat seama de greseala. Am fost un pic provocat dar nu trebuia sa raspund pentru ca stiu ca si Flavian este un bun cunoscator al lucrurilor frumoase. Mea culpa si sper sa nu se mai repete:).

      Ștergere
  4. TOTI AVETI DREPTATE PENTRU CA TOTI SUNTEM ASA CUM TREBUIE SA FIM ACUM SI AICI.VA ROG NU TRECETI IN CAPCANA CONTRAZICERILOR SI COMPLECTARILOR CAND NIMENI NU CUNOASTE TOT ADEVARUL FACAND DIN ACEASTA O MANDRIE CA EL STIE ,POATE SI FACE MAI MULT DUPA PROPRIA LUI INTERPRETARE SAU PERCEPERE.SUFLETE MINUNATE TOTI SUNTEM PE SCARA EVOLUTIEI,MAI SUS SI MAI JOS SI TOTI JUCAM ACEEASI HORA IAR PENTRU ACEASTA IUBITI,CANTATI,MULTUMITI,ACCEPTATI CU COMPASIUNE SI BINECUVANTATI.INIMA SA FIE IN CENTRUL HOREI
    NUMAI CEI CE NU VOR NU JOACA,CEI SLABI SUNT AJUTATI.
    SA STITI CA SUNTETI IUBITI ASA CUM SUNTETI;DIFERITI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bibliotecarul7 mai 2013 la 16:40

      Multumesc Maricel pentru cuvintele tale frumoase. Contrazicerile, intr-adevar nu sunt bune dar completarile trebuie sa existe pentru ca asa aflam unul de la altul de lucrurile care i se intampla, de trairile pe care le are si de bucuria de a impartasi si altora. Prin completarile constructive, zic eu, putem afla cit mai mult adevar din minunata lume in care traim. Si Da, mandria nu are ce cauta aici dar mai gresim si noi ca de aia ne numim oameni si vrem sa lasam in urma trecutul si sa privim spre viitor.

      Ștergere
  5. Am din nou o parere, sper sa nu o luati ca pe o contrazicere, caci nici eu nu detin adevarul "gol-golut" ci doar franturi...
    Am citit o transmisie de la Matthew Ward in care spune ca biblia este mistificata, ca IISUS nu a fost crucificat si ca in curand o sa aflam adevarul care o sa cam " sminteasca" mintea celor spalati pe creier, deci e bine sa aflam mai multe pareri si fiecare e liber sa interpreteze cum vrea, cum crede, un lucru e clar, suntem diferiti..(in gandire in aspect...).din fericire! si totusi suntem incredibil de asemanatori....functionam aproape la fel...
    Despre biserica si slujitorii ei...ehe sunt multe de spus...
    O vad pe mama cu fel de fel de biletele pe care le duce la preot si bineinteles, plateste...am intrebat-o de ce ii da lista cu adormitii ei preotului sa ii pomeneasca si de ce nu o face ea? i-am spus, mama cand ii dai lista preotului spune-i asa " parinte, pomeneste-i dumneata pe cei dragi mie, ca eu am alte treburi de facut, poftim si niste bani, sa platesti taxele de expediere"...mi-a raspuns ca asa e obiceiul de cand lumea...si a schimbat subiectul dar am vazut ca a inteles multe, s-a schimbat la fata...
    Nu vreau sa schim obiceiul stramosesc, vreau sa fim deschisi la orice, sa fim pregatiti pentru marea dezvaluire care, dupa Matthew Ward vine in curand...
    Pana una alta, va doresc toate cele bune, mai vorbim
    Monica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Monica, sunt multe lucruri nestiute despre Iisus si se vor afla, insa eu am confirmarea de la ghizii mei ca a fost crucificat, dar nu numai de la Ei. In data de 15 ianuarie, la orele 17,55 (adica de 3 ori 5, pentru ca tot scrisesem si un articol intitulat "sub semnul lui 5"), am avut aproape o jumatate de ora comunicare cu Insusi Domnul nostru Iisus Hristos, o comunicare in care am plans non-stop, asa energie inalta era. Simteam ca iubesc tot Universul in mod egal, fara diferenta. Am aflat atunci mai multe lucruri printre care si acesta. Cu alte cuvinte, personal, nu imi mai trebuie scrierile nimanui. Evident insa, ca nu este obligatoriu ca cineva sa ma creada mai mult pe mine decat pe Matthew Ward, sau pe altcineva care sustine alta teorie. Radu Cinamar de pila, autorul lui "Viitor cu cap de mort", sau grupul de autori ce se afla in spatele acestui pseudonim, spunea ca Cezar a calatorit cu masina timpului descoperita in Bucegi si a ajuns in vremea lui Iisus exact in zilele patimilor. A vazut si rastignirea. Referitor la Bucegi multi spun ca este o minciuna sfruntata dar cine poate face calatorii astrale nu poate fi pacalit. Sunt multi care le-au facut si le mai fac si au vazut acolo aceleasi lucruri, deci nu e minciuna. Asa ca fiecare crede ce doreste si simte. Referitor la mancatul carnii si sangelui, Iisus in nici un caz nu se referea la carne si la sange la propriu, era o exprimare cu substrat. Citeste in toate tratatele analiza acestor cuvinte si vei vedea ca este asa. E adevarat, reptilienii au recunoscut ca au fost mancatori de carne si bautori de sange, iar daca au facut-o si cu oameni, asa o fi, nu pot sa te contrazic, insa te asigur ca sunt si o multime de oameni care o fac. Cat sange se mai bea prin ritualurile sataniste si cate sacrificii umane se fac mai ales cu copii, nu vrei sa vezi si sa stii. In orice caz, de cand reptilienii au primit deschiderea inimii spirituale si iubirea, au renuntat la bautul sangelui si s-au limitat la mancatul carnii animalelor. Ca si noi pamantenii. Referitor la condusul lumii, am mai spus-o si ma repet, reptilienii au reprezentat asa un paravan frumos pentru adevaratii conducatori din umbra. Treaba este cu mult mai complexa si imi pare rau ca nu pot pune aici pe blog informatiile pe care le-am primit mai ales acum doua-trei saptamani. Exista oameni care au studiat cuvant cu cuvant Apocalipsa, incercand sa descifreze dedesubturile si nu mica mi-a fost mirarea sa aflu ca se apropie de informatiile pe care eu le-am primit prin vise si viziuni. O sa iasa si acest adevar la iveala intr-un final. Doamne ajuta!

      Ștergere
  6. Inca un comentariu daca nu va e cu suparare...
    Referitor la raspunsul "anonimului" din data de 3 mai 2013 orele 02.15
    Am citit despre David Icke si am vizionat multe video cu el in care vorbeste despre reptilieni cum ca ei conduc lumea de mii de ani si ca din cand in cand "se dedau" la carne de om...
    Daca IISUS stia despre ei , daca vorbea cu ei cand a rostit acele vorbe care nu mi-au placut niciodata, cu "beti sangele meu si mancati trupul meu", daca a incercat sa-i convinga sa nu mai "manance "oameni ci sa ...manance paine in loc de carne de om si sa bea vin in loc de sange...?
    Ce ziceti ? iar ei, reptilieni au "creat " biblia in favoarea lor si in marele nostru dezavantaj, caci ne-au dat inrobit mii de ani, ne-au ars pe rug, ne-au pus sa postim in timp ce ei isi umflau burtile iar cand au vrut sa ne ia banii, ne-au dat indulgente...chiar si pentru crime...
    Eu cred ca IISUS stia adevarul...
    Este doar parerea mea, nu litera de lege, daca am suparat pe cineva, imi cer mii de scuze
    Ramane un subiect deschis, va doresc o zi buna tuturor
    Monica

    RăspundețiȘtergere