duminică, 5 mai 2013

05.05 – CE SE ASTERNE OARE?



05.05 – CE SE ASTERNE OARE?

Dragi prieteni,

Inainte de orice altceva, se cuvine sa va intampin cu salutul plin de lumina, speranta si bucurie al acestor zile:

HRISTOS A INVIAT!

“EU SUNT CALEA, ADEVARUL SI VIATA”, spunea candva Iisus.

Fie ca iubitul nostru Mantuitor, prin Iubirea Sa nemarginita, sa ne lumineze tuturor Calea, sa ne releve Adevarul si sa ne binecuvanteze Viata! Amin!

Am vrut inca de ieri sa va transmit un mesaj de urare pentru Sfintele Sarbatori de Paste si m-am tot intrebat pe ce formula sa merg. Sunt atatea mesaje, care mai de care mai frumoase, insa eu de fiecare data, chiar si cele trimise prin SMS, incerc sa mi le compun singura. Poate ca nu sunt la fel de reusite, dar pornesc din inima si asta compenseaza eventualele lipsuri. Ceva imi spunea ca e mai bine sa astept, ca trebuie sa o fac astazi si nu ieri.

Abia in aceasta dimineata, dupa ce m-am trezit, am priceput de ce era necesar sa procedez in acest fel. Am avut un vis care m-a ajutat mult sa inteleg si ce se va intampla in perioada urmatoare, dar si sa imi formulez mesajul de urare, pe care de altfel vi l-am transmis mai sus.

“Se facea ca priveam la postul de televiziune Antena 3. Stiam in vis exact ca este duminica dupa-amiaza, in prima zi de Paste. La un moment dat, a aparut o stire. Era despre un reporter al Antenei 3, pe nume Morar V. (asa i-am vazut numele scris pe ecranul televizorului) despre care se spunea, ca intorcandu-se pe Autostrada Soarelui, spre Bucuresti dinspre Constanta, unde fusese sa investigheze un subiect un pic mai delicat si poate deranjant pentru unii, daca s-ar fi aflat public informatiile pe care reporterul le obtinuse, a fost ciocnit din lateral de o masina condusa de o doamna pe nume Dana. Accidentul fusese intentionat si atat de bine planificat, incat a facut praf partea din fata a masinii condusa de catre reporter si a determinat zdrobirea picioarelor acestuia, astfel incat, a fost necesar sa ii fie amputate atunci cand a ajuns la spital. Aceasta intamplare a incitat atat de tare conducerea Antenei 3, incat a inceput sa apara pe ecran, scris alb pe fond albastru (asa cum obisnuiesc ei si in mod real), cum ca incepand de maine, a doua zi de Paste, vor porni sa publice absolut toate secretele legate de Romania, de locurile speciale de prin munti, filmul cu extraterestri pe care nu li se daduse voie sa il ruleze pana atunci si multe altele ce erau insiruite ca intr-un fel de lista, dar pe care nu mi le amintesc la fel de clar ca pe primele doua puncte. Visul s-a incheiat cu remarca mea ca maine incepe cu adevarat totul si ca a avut dreptate Dan Gaucan cand a afirmat aceasta (lucru care s-a intamplat si in mod real intr-o convorbire telefonica, pe care am avut-o cu el ieri de dimineata)”

Avem asadar in acest vis dragii mei, cateva informatii cheie:

-       postul de televiziune Antena 3. Bine ar fi sa fie si in mod real postul ce ar scoate aceste secrete la lumina in mod public, iar eu pot sa cred ca acest 3 din numele Antenei 3 s-ar asocia cu Sfanta Treime. Nu stam sa analizam acum cum anume s-ar putea face informarea asupra unor secrete bine ascunse, insa stim prea bine ca Sfanta Treime are multiple mijloace sa isi coordoneze postul, ii sta la degetul cel mic o astfel de actiune, cand va veni vremea pentru ea.

-    reporterul Morar V. Reporterul este in vis un lucrator al postului. El aduce ADEVARUL (informatii bine ascunse), de acolo de unde rasare soarele, urmand CALEA (Autostrada Soarelui). Am stat si m-am tot gandit ce reprezinta numele Morar V. Cantarind pe toate partile, am ajuns la concluzia ca nu poate sa aiba vreo legatura cu fostul sef DNA decat in sensul in care acesta este procuror si sarcina unui procuror este sa descopere adevarul intr-o situatie anume. Ar putea fi mai degraba vorba despre grupul lucratorilor pentru lumina, dreptate si adevar. Acesti lucratori poarta in sange grupul de litere “AR”, despre care este dovedit lingvistic ca are mare legatura cu vechii nostri stramosi si ca de fapt “ar” este “apa” iar arienii sunt oamenii apelor, pentru ca locuiau prin preajma malurilor raurilor. Noi avem cuvinte precum Arges, arin, Ardeal si altele. Va indic cu toata caldura, daca sunteti curiosi si doriti sa aflati mai multe pe marginea acestui subiect, de analizare lingvistica a cuvintelor romanesti, sa va procurati carti ale domnului doctor Liviu Cuesdean. Am avut placerea sa il ascult la o conferinta, unde am aflat ca a fost medic pe nave maritime si peste tot pe unde a colindat in lume, a gasit multe cuvinte straine avand la baza radacini ale cuvintelor romanesti, lucru care l-a impins sa adanceasca foarte mult cautarile in aceasta directie, ducand la scrierea catorva carti de foarte mare interes. In alta ordine de idei, acesti lucratori in lumina defileaza deseori si cu grupul de litere “MOR”. Se simt uneori atat de epuizati de cele ce fac si de toate cate le vin tavalug pe cap din aceasta cauza, incat deseori au spus “Doamne as vrea sa mor decat cu asa viata”. Mie una mi s-a intamplat de cateva ori si recunosc deschis lucrul acesta. Dar iata ca Bunul Dumnezeu nu ne lasa, de fiecare data ne ridica, ca sa ne putem face misiunile mai departe. In cele din urma totul va fi marcat de o victorie, pentru ca V este semnul victoriei ce exprima ca Lucrarea Divina s-a infaptuit.

-     soferita Dana. Aici am o dilema mare fata de semnificatia numelui. In ebraica “Dan” inseamna “Dumnezeu judeca”. Pe de alta parte am mai avut in urma cu cateva zile, de Sfantul Gheorghe, un vis in care imi apareau doua surori, Dana Gheorghiu si Angela Gheorghiu (la al doilea nume nu mi-a fost greu sa inteleg ca nu era vorba despre soprana noastra, ci despre ingeri si Sfantul Gheorghe, primul nume ramanand de asemeni sub semn de intrebare). In orice caz in acel vis, Dana era o fata ce trebuia salvata din mainile unor mafioti si a fost salvata. Daca aveti idei suplimentare le puteti expune la comentarii. Mie imi vine sa cred ca in visul de azi-dimineata, Dana este tot o reprezentanta a Divinitatii, dar a Justitiei Divine, care a permis acelei masini in mod intentionat sa loveasca pe cea a reporterului (asa cum am spus accidentul a fost bine planificat). Remarcam si faptul ca este o Dana si nu un Dan, deci ceva in stransa legatura cu energia feminina, care doreste sa isi spuna cuvantul. Masina aceasta pe care o conducea Dana ar putea reprezenta lucratorii in intuneric, lasati in voia actiunilor lor de catre Divinitate, care lovesc cu violenta pe cei in lumina, lasandu-i in cele din urma fara picioare. Ce nu isi dau ei seama insa, este ca au fost folositi ca instrumente, pentru a produce doua efecte, pe care Divinitatea le doreste: taie simbolic picioarele lucratorilor in lumina, dar practic le taie legatura cu a treia dimensiune si accelereaza iesirea la suprafata a unor mari adevaruri ascunse, tocmai prin ardoarea cu care actioneaza ca sa impiedice acest lucru. Cum s-ar spune, isi dau singuri cu stangul in dreptul. Iesirea la iveala a acestor adevaruri ar insemna pentru umanitate adevarata VIATA.

-    scrierea alba pe fond albastru. Pentru mine culoarea albastra semnifica adevarul, atat pentru ca este culoarea reprezentanta a lui Mihail, cat si pentru ca este culoarea corespondenta a chakrei gatului, de care este strans legata vorbirea, comunicarea. Daca acestea sunt pline de falsitate, clarvazatorii pot afirma ca vad albastru-cenusie culoarea acestei chakre. Culoarea alba este Lumina. Avem deci imaginea simbolica pentru Lumina si Adevar.

-         constientizarea zilei in care are loc actiunea si a discutiei cu Dan Gaucan referitoare la ziua de luni. Toate visele in care imi amintesc detalii cu lux de amanunte, precum culori, puncte cardinale, ca de altfel si cele in care realitatea se intrepatrunde in ele din punct de vedere al timpului, pentru mine semnifca de fapt mesaje primite de Sus si ma astept sa se astearna ceea ce se transmite in viata noastra de zi cu zi.

Iata deci dragi prieteni, ca in aceasta zi de 05.05, despre care nu pot sa nu reamintesc ca am pomenit-o si in articolul pe care l-am publicat mai demult, “Sub semnul lui cinci”, se declanseaza procesul relevarii ADEVARULUI la nivel de masa. In ce fel a hotarat Divinitatea sa faca acest lucru, vom trai si vom vedea. In Saptamana Patimilor am avut un vis scurt in care eram observator intr-o intamplare. Eram ca intr-un oras cu cladiri de tip SF, dar apareau in cadru si 3 biserici ortodoxe ce aratau exact asa cum le stim noi astazi. S-a pornit o vibratie puternica a pamantului (de ceva vreme incoace, multi au tot visat despre vibratia aceasta), dar nu atat de mare cat sa puna la pamant cladiri. Si totusi, toate cele trei biserici s-au daramat una dupa alta, pana la temelie. Daca stau bine si ma gandesc este si aceasta o semnificatie a faptului ca vechile credinte se vor darama pana la radacina, iar faptul ca erau trei biserici consider ca reprezinta faptul ca totul se face cu Voia Sfintei Treimi. Mai sunt si alte mesaje de transmis insa deocamdata nu mi se permite mai mult decat atat. Cand va sosi vremea, va asigur ca abia astept sa vi le pot impartasi.

Inchei prin a atrage atentia ca in ultima perioada, foarte multe persoane percep un vortex care parca le atrage in interior. Apare o posibila senzatie de ameteala, simt ca se alungesc, ca li se mareste corpul. Toate acestea sunt semne ale activarii MERKABA, vehicolul de lumina al fiecarui om, din cauza cresterii din ce in ce mai mult a vibratiei Pamantului. Pentru cei ce nu aveti foarte multe informatii despre MERKABA, va trasnsmit sa nu va speriati, sa va lasati purtati de val cu curaj, fara sa va fie frica sau sa va opuneti in vreun fel, pentru ca trebuie sa stiti si sa fiti constienti ca MERKABA este cea care va transporta in dimensiunea mai inalta, prin ea se face de fapt ASCENSIUNEA. Nu va conduce in nici un caz in iad. Sa nu uitam ca peste doua zile Pastele se sfarsesc si asteptam o alta mare sarbatoare, Inaltarea Domnului. S-ar putea ca de aceasta data, sa fie un alt fel de sarbatorire a Inaltarii decat a cunoscut omenirea pana acum si de asemeni ca perioada cuprinsa intre Paste si Inalatare sa fie una absolut deosebita, marcata de evenimente iesite din comun.

Pace, Lumina si Binecuvantari Divine!

16 comentarii:

  1. HRISTOS A INVIAT ! ADEVARAT A INVIAT !
    Numai Dumnezeu stie care este planul Divin, iar in IUBIREA LUI DIVINA ne vrea inapoi ACASA.
    Sunt bucuroasa de ce ai scris azi si e zi de MARE SARBATOARE.
    De dimineata m-am sculat cu cantecul : Binecuvantat este cel ce vine in numele Domnului,
    Dumnezeu este Domnul si s-a aratat noua .....

    Doamne ajuta !
    Ruxandra

    RăspundețiȘtergere
  2. Bibliotecarul5 mai 2013 la 20:19

    Hristos a inviat! Tuturor celor care iubesc Lumina le doresc zile senine, bucurii si toti Ingerii sa fie alaturi de voi si de cei dragi.

    RăspundețiȘtergere
  3. ADEVARAT A INVIAT!
    BUNUL DOMN IISUS HRISTOS sa ne aibe in GRIJA Sa si in IUBIREA Lui mereu!!! Acum avem cea mai mare nevoie!!! de sustinere...sa putem sa acceptam tot ceea ce vine spre noi.Chiar si cu BINELE trebuie sa te inveti...
    Cu multa iubire,Monica.

    RăspundețiȘtergere
  4. sa dea Dumnezeu asa sa fie ca abia asteptam sa iasa totul la lumina,te rog Mihaela are vreo legatura cu visul tau durerile de picioare, de o saptamina abia calc pe picioare ma dor labele picioarelor ingrozitor si in chakra gitului parca am o minge de energie care se plimba cind in git cind in ceafa si nu se lasa dusa de acolo, am eu o problema de comunicare? de ieri a inceput din nou energiile sa se miste mergem inainte cu valul nu ne poate duce decit in sus nu exixta cale de intoarcere HRISTOS A INVIAT SI CU EL SI SUFLETELE NOASTRE va pup emanuela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are legatura Emanuela draga. Durerea de picioare a fost manifestarea numarul 1 la mai toate persoanele. Si eu am avut mari probleme in acest sens. Nu stiu sigur, insa cred ca datorita faptului ca eram in Saptamana Patimilor, "baietii veseli" nu au mai putut lovi pe chakrele superioare, ar fi fost fara efect. Asa ca au dat cu energiile pe chakra radacina, exact ca in vis, insa ce mi-a sugerat mie visul este ca Divinitatea considera ca au sarit calul rau de tot, au intins coarda cam tare. Noi stim foarte bine ca Divinitatea le-a permis actiunile cu buna stiinta, ca prin ei sa isi atinga scopurile si sa ajute la evolutie, numai ca datorita faptului ca nu s-au abtinut sa loveasca nici macar in Noaptea Invierii, aici consider eu ca au depasit limita. Drept urmare, cred sincer ca orice actiune de acest gen vor mai face de acum incolo, efectele vor fi zero, pentru ca Divinitatea a construit ca un fel de retea prin care se plimba energiile lor si numai ale lor, fara sa mai poata interactiona cu celelalte energii de prin Univers. Pana in 05.05 a durat misiunea lor. Pornind cu 06.05 ar trebui sa incepem sa vedem multe blocaje dizolvate, in vietile multor oameni de buna credinta si ar trebui sa recurga oamenii fie la slujbe de dezlegari, fie la meditatii de curatire a energiilor negative, fiecare dupa cum se pricepe, ca sa fie facuta curatenie de cele vechi, ca altele noi nu ii mai pot atinge, astfel incat sa isi recapete sanatatea, libertatea energiilor creatoare, prosperitatea si tot ce a fost afectat. Voi scrie eu un articol si despre asta, cat de curand insa doresc sa mai stau cateva zile, sa mai urmaresc un pic pulsul pietei cum s-ar spune, sa vad ce informatii mai pot culege. Doamne ajuta!

      Ștergere
  5. Buna Ashtara,

    Ne bucuri sufletele cu toate postarile tale si toate mesajele pe care le transmiti au un continut aparte, chiar si atunci cand apar doar putine randuri mesajul dintre ele este inaltator si minunat!

    Nu ma pot abtine sa nu iti multumesc inca odata pentru tot ceea ce faci si sa ne rugam cu totii la Bunul Dumnezeu sa te aibe in Paza si sa-ti transmita tot ajutorul Divin pentru indeplinirea misiunii tale si la fel pentru toti oamenii de lumina ai tari noastre dragi-ROMANIA- si nu numai, ai intregii lumi!

    Simt cum Bunul Iisus Hristos ne iubeste si ne asteapta sa ajungem acolo, observ cum toate portile se deschid, adevarul ne este revelat deocamdata doar pe anumite canale, toate energiile ne sunt trimise sa ne AJUTE, vibratia la nivelul Terei creste si creste, prin tot ceea ce ni-se transmite simtim iubirea Infinita si Nesfarsita a Mantuitorului si ma gandesc ca Dansul ne Asteapta sa ne ridicam SUS, tot Mai Sus si astfel cat de curand va venii momentul Cunoasterii Adevarului la nivel mondial si acesta va schimba lumea !
    Am vazut si postarea de pe Blogul lui Daniel cu Porumbeii care coborau din ceruri si mi-a fugit gandul la Pasarile Paradisului!
    In curand vor umple cerul cu aripile lor albe si Vor ridica Omenirea SUS si tot Cerul va Plange de Bucurie impreuna cu Pasarile Paradisului si Intreaga Ierarhie Divina!
    CE SENTIMENTE MINUNATE !!!
    Iisus Hristos - Calea, Adevarul si Viata!!!
    Doamne Ajuta !

    Lucian Raicu, Bucuresti, Romania

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna draga Mihaela
    Iti aduci aminte ca inaite de articolul cu cinci ti-am spus ca pastele cade in 5.05.2013? Uite ca am si trecut de acest Paste pe care l-am simtit mai deosebit fata de alti ani, mai linistit, mai luminos.Si ptr mine cu multe rezolvari ale familiei si de aceea mai simt mai libera si gata de un nou inceput. Cred ca Doamne Doamne ne mai lasa vreo doua saptamani sa ne acomodam cu energiile crescute, sa ne revenim dupa greutatile prin care am trecut, caci suntem cam obositi si fizic si energetic, dupa care cred ca va urma o perioada efervescenta si ne astepta lucruri mari!!!!
    Cu mult drag Profa de Geogra

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa draga Profa si asa este si cu perioada de acomodare. Doamne ajuta mai departe!

      Ștergere
  7. The Event : http://ontext.info/52605

    RăspundețiȘtergere
  8. Draga Ashtara, diferenta la optiunea "modereaza doar la articole mai vechi de 7 zile" este ca in momentul in care cineva pune un comentariu la un articol nou, nu trebuie sa mai astepte aprobarea ta inainte ca acesta sa fie publicat. Cat priveste addonul de comentarii, o sa verific exact care din ele l-am ales, ca la mine merge fara probleme.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inteleg ce imi spui. Dar daca vine un cititor suparat pe viata si trimite zece randuri de injuraturi cum a patit Dan Gaucan, sa inteleg ca se afiseaza direct, fara a fi aprobat de mine? Nu prea agreez aceasta idee. Daca nu m-ar interesa acest aspect, as putea sa le las la liber de tot, ce mai conteaza 7 zile? Acum, asa cum este, cei cu intentii rele nici nu se trudesc sa scrie pentru ca stiu dinainte ca nu pot trece de filtrul meu si atunci nu are rost sa isi mai piarda vremea. Oricum, eu afisez comentariile in maxim 24 de ore de la trimiterea lor de catre cititori. Asa ca daca doar acesta este impedimentul, punand in balanta cu ceea ce doresc eu sa nu poata fi permis, probabil va ramane la fel cum a fost si pana acum.

      Ștergere
    2. Am pus si eu in balanta acelasi lucru. In momentul in care cititorii "suparati" au constatat ca le sterg oricum comentariile in secunda doi, n-au mai fost probleme. Iar cititorii vechi ai blogului s-au obisnuit si ei sa nu mai raspunda la provocari. Pentru mine a functionat sistemul asta fara probleme, iar blogul meu este destul de activ, cu sute de cititori zilnic de ani buni. Plus ca domeniul subiectelor abordate este mai divers, nu vin doar oameni pasionati de spiritualitate... ;)

      Ștergere
  9. ashtara, vad ca optiunea de care spuneam nu este activa. Comentariile la acest articol inca sunt moderate, desi articolul are doar 4 zile vechime.

    RăspundețiȘtergere
  10. Legat de comentarii recente poti urmari tutorialul de AICI

    RăspundețiȘtergere