luni, 8 aprilie 2013

ZILE DE FOC


ZILE DE FOC

Dragi prieteni,

Doresc sa va spun ca imediat dupa publicarea articolului cu archonii, in data de 3 aprilie, in ziua imediat urmatoare, aceasta era deja o problema rezolvata. Este lucru specificat de mine prin comentariile aferente acelui articol si cine a apucat sa le citeasca, cunoaste asta deja. In noaptea dinspre 3 spre 4 aprilie s-au facut anumite actiuni in astral, prin care toti archonii au fost condusi in lumina. Foarte multi dintre noi s-au trezit extrem de greu in dimineata de 4 aprilie. Ceea ce m-a bucurat foarte mult a fost ca problema lor chiar a fost rezolvata cu daruire si pe linia iubirii, exact asa cum trebuia. Pana la urma, archoniii nu sunt niste entitati care vor sa ne faca rau intentionat, ci pur si simplu sunt atrasi in vortex atunci cand se deschide un portal, trezindu-se realmente debusolati intr-un spatiu necunoscut. In schimb energia lor, ca si a reptilienilor neinitiati, este ceva foarte greu de suportat de catre oameni, generand o oarecare scadere de vibratie si de imunitate la energii similare.
Prezenta acestor archoni a generat un mediu propice pentru actiuni de alta forma, de aceasta data venite in mod intentionat de pe Pamant, pentru ca s-au gandit cei ce le-au pornit, ca i-ar prinde pe oameni, aflati in energia nociva a archonilor, un pic cu garda jos.
De aceea, nu mult dupa deschiderea portalului din 24-25 martie si sosirea archonilor, au inceput, sa zicem cam de prin 27 martie si atacurile energetice psihotronice, efectuate de catre personaje foarte instruite in domeniu, avand mare putere psihica si capacitate de vedere la distanta, numita si vedere PSI. In general, aceste atacuri au venit de dincolo de granitele tarii noastre, de peste Oceanul Atlantic si mai recent, incepand de aseara, pe la orele 21, de pe la vecini de-ai nostri de prin partea de nord. Ca sa nu se lase nici ai nostri mai prejos s-au organizat si ei in cateva grupuri si au pornit cateva ritualuri sataniste, ca aici se pricep ceva mai bine, majoritatea derulandu-se pe aici prin Bucuresti. Si-au ales cam prost momentul insa, pentru ca ieri a fost duminica Sfintei Cruci si drept urmare a existat protectie mare. Ceea ce vedeam in astral era o combinatie cum nu mi s-a mai intamplat sa o intalnesc. Ba vedeam capete de demoni, serpi de foc, ba il vedeam pe Domnul nostru Iisus, aruncand din cer cu un fel de mandale formate din sute de cruciulite cu brate egale, aurii, cu cele 4 laturi extrem de frumos conturate, impreuna cu niste unde luminoase in culori diafane de violet, albastru, roz si verde. Dupa orele 23, a aparut in comunicare Mihail si mi-a confirmat ca Ingerii Primei Triade a Sfintei Treimi, formata din Serafimi, Heruvimi si Ingeri ai Tronurilor, de doua saptamani incoace se pregatesc pentru momentul de aseara si cele ce urmeaza. Asta mi-a explicat de ce nu am mai putut comunica cu ghizii mei in toata aceasta perioada, stiind totusi intuitiv ca dureaza aceasta stare pana la sfarsitul zilei de ieri, ceea ce s-a si confirmat prin aparitia lui Mihail.
Excelent! Iata cat de bine ne facem noi toti treaba, si lumina si intuneric, ca sa ducem la implinire maretul Plan Divin.
Chiar daca dupa toate incercarile prin care am trecut, multi am cam ajuns ca in videoclipul de mai jos, important este, ca asa cum tot in videoclip se poate vedea la final, NOI NU NE LASAM CU UNA CU DOUA. Mai avem ceva socoteli de facut.
Iar daca unora le place sa fie non-stop in aceasta stare precum iubita noastra Maruham de la clinica extraterestra, este alegerea lor.
Ne-a batjocorit pe fostul blog o data, pe mine si pe Dan Gaucan, fara ca vreunul din noi sa ii faca ceva, am iertat-o.
Ne-a batjocorit a doua oara, de asemeni fara sa i se fi clintit un fir de par din cap de vreunul din noi, am iertat-o iar.
Dar dupa e-mailul primit aseara am luat decizia sa rup orice legatura. Drept urmare, s-a scos linkul catre blogul ei. Imi este rusine de rusinea ei, fata de onoratii mei cititori, sa public e-mailurile pe care mi le-a trimis, cuprinzand injurii, acuzatii absolut nebunesti, si nu in ultimul rand blesteme. Daca ce este acolo se poate cataloga ca si spiritualitate, atunci acesta ar fi un domeniu catre care nu ar trebui sa aspire nici ultimul om de pe pamant.
Referitor la cele scrise despre mine pe al ei blog, lucruri pe care nici prin cap nu imi trece sa le citesc, dar despre care am fost anuntata de cativa cititori pe e-mail, va anunt de pe acum ca nu voi intreprinde nici cel mai mic gest. Voi lasa Sfantul Univers sa graiasca, pentru ca atunci cand tot arunci fara mila si fara limita cu castane in El, nu se intampla nimic altceva decat ca iti sunt adunate toate, plantate, astfel incat dintr-o castana iese un pomisor care face alte o suta. Dupa aceea le culege frumusel si ti le trimite inapoi pachet pe toate. E principiul reflexiei, al ecoului sau proverbul; “Ce semeni, aia culegi”
Nu va faceti griji dragii mei, am treburi mult mai importante de facut. Vorba aceea: “Tara arde si baba se piaptana!” E din ce in ce mai la moda in zilele noastre aceasta expresie. Eu nu ma consider un blogger mult mai presus decat oricare altii si nici nu afirm ca pot sa fac orice numai ca nu vreau. Ce nebunie si cat de urat suna!
Eu stiu ca sunt un simplu om, care l-a descoperit pe Iisus, pe un drum plin de incercari dure dar si de daruri divine, pentru care port recunostinta nemarginita Tatalui Ceresc si care fac tot ce stiu si ce pot ca sa ajut la raspandirea Luminii si a Iubirii Divine catre toti cei ce le cauta sau au nevoie de Ele. O fac cu toata inima si nu astept rasplata la schimb.
Nu sunt un maestru insa am un tel in a ma comporta ca unul. Una dintre regulile de baza pe care mi le-au imparasit si mie maestrii mei, prin ale caror scoli am trecut, inclusiv cei nevazuti, este aceea ca un adevarat maestru isi vede in permanenta de treaba si de misiunea sa si cauta sa conlucreze cu ceilalti pentru construirea binelui universal. Un maestru adevarat nu isi face un scop al vietii sale in a privi in curtea altora, sa vada ce mai poate gasi de analizat si de judecat.

Oricum ii multumesc mult dragei Maruham. M-a coborat inca o data in plan fizic dar m-a urcat in cel spiritual, iar pe mine exact asta este ce ma intereseaza. In planul fizic imi spal hainele de noroiul improscat si merg mai departe. Iar daca pe ea o satisface mai tare viceversa, in cele ce o priveste, ce se poate spune, liberul arbitru este cel ce graieste in cele din urma.


Pace si Iubire!




35 de comentarii:

  1. Se pare ca disperarea ii cuprinde pe cei care stiu ca in curand isi vor pierde puterea asupra celorlalti...Sper din tot sufletul ca acest lucru sa se intample cat mai curand...Nu simt nici frica nici ura la adresa celor rai...Dumnezeu le va da exact ce le trebuie,si noua la fel dupa ce ne vom intelege lectiile de viata pe care le-am ales la intrupare.In aceste timpuri ,muuulti intra cu oistea in gard,si dau vina pe gard sau bat calul pentru greseala lor !Prin Horatiu mi-ai inveselit ziua !Iti multumesc pentru ceea ce impartasesti cu noi,o zi buna !Gabriela

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca archonii au pasit in lumina,oare ce entitati si din care categorie au facut ca acum o saptamana sa-mi fure tel.mobil din buzunar in autobuz,un tel. destul de nou ,chiar daca nu foarte scump(300 lei), si sotiei mele 30 lei ,fiind inselata de un comerciant,si amandoi fiind fara loc de munca,eu somer si sotia la fel dar neindemnizata? Oare ce se poate crede,accepta ,descoperi, constientiza si cate vieti vor mai continua astfel de cadouri ? Oare exista in milioane de universuri un rahat mai mare ca viata in trup fizic ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragul meu sa nu te dezamagesti. Asa cum nu o data am spus, suntem prea mici ca sa cunoastem Planurile Divine. Orice rau pe termen scurt se dovedeste a fi un mare bine pe termen lung.

      In locul tau m-as putea gandi asa:
      "Ca sa pot eu si sotia mea sa facem saltul in dimensiune superioara in viitorul apropiat, mai aveam nevoie de o incercare, care sa ne ridice o treapta mai sus. Doar atat mai trebuia. Drept urmare, consider ca pierzand acesti bani (si atentie ca nu e orice suma ci 300 de lei si alti 30 de lei, semn clar ca incercarea vine de la Sfanta Treime)de fapt, ne-am platit biletul de tren catre a face si noi saltul in dimensiunea superioara. Daca nu aveam aceasta incercare si nu mai urcam o treapta, nu puteam practic sa urcam in tren. Multumim Doamne ca ne-ai luat si pe noi in seama si ca in iubirea ta imensa ai avut grija de noi."
      Ia seama ca nu o data, iar ultima oara chiar in mesajul de la Mihail, am punctat ideea ca fericiti sa fie cei ce au trecut prin multe incercari, mai ales in ultima vreme. Citeste acel articolo si te vei lamuri de ce. Pace si Iubire!

      Ștergere
    2. Viata in trup fizic este cam asa: Noi,"goimii"platitori de taxe si impozite,manipulati,mintiti,inselati,furati,jecmaniti,otraviti si ucisi de o "mana"de "ILLUMINATI'pentru a caror existenta in lux si huzur muncim si ai caror sclavi perfect controlati vom devenii...Si asta de mii de ani,nu de ieri de azi....Bineinteles ca ne rugam tot de mii de ani,si suntem "sfatuiti"sa-ntindem si celalalt obraz,nu sa ne facem dreptate...Ca cam asa este,din pacate....

      Ștergere
    3. Dragul meu, te rog citeste ultimul meu raspuns de la comentariul de mai jos. NIMIC nu ne vine in viata fara sa existe un Plan Divin.
      Acesta este fie ca trebuie sa platim pentru fapte rele pe care le-am comis noi in vieti trecute, poate chiar asa cum ne fac noua altii acum si se regleaza conturile, fie ca avem ceva de invatat, pentru un scop viitor mult mai inalt.

      Ștergere
    4. Sau poate pentru ca in asta consta "examenul de admitere" in taramurile superioare. Faptul ca ne chinuim sa invatam iubirea fata de apropele de vreo 2000 de ani inseamna fie ca suntem foarte incapatanati fie ca suntem prea pesimisti ca sa vedem ca totusi am facut progrese. Adica eu asa cred, ca am facut ceva progrese.

      Ștergere
  3. Pentru multi cititori ai acestui blog ar fi binevenita si lamuritoare o prezentare scurta si concisa a "Familiilor" ORSINI,FARNESE,ROTHSCHILD,ROCKFELLER precum si a istoriei adevarate si reale(nu manipularea practicata de mii de ani) privind IEZUITII si ALBERT PIKE,GIUSEPPE MAZZINI,IUDEO-MASONERIA si in final,REPTILIENII,GREY-II si ARCHONII....Subiectul-mai ales cu "Familiile" ORSINI si FARNESE- este ultra-sensibil si cu date foarte putine pe net.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Treaba aceasta cu istorii adevarate si reale, pentru mine ramane in continuare sub un semn al intrebarii. Nimeni nu poate veni sa afirme ca acesta este adevarul, cum si in cazul meu, nu toti cititorii acestui blog cred cele ce eu povestesc. E dreptul lor si eu sunt constienta de asta. Ei nu pot fi in pielea mea, ei nu pot verifica daca informatiile vin cu adevarat de Sus, ei nu au cum sa simta trairile mele. In orice caz, multumim mult pentru recomandari, sunt sigura ca sunt de folos si pentru cine doreste sa mai vada o varianta foarte pluzibila care explica de ce traim aceste vremuri, sa imi scrie pe adresa de e-mail, ca sa pot trimite "Prisma din lira". Eu multe dintre cele citite acolo le-am visat acum un an, iar acum sunt testate si prin intrebari puse celor de Sus. Doamne ajuta!

      Ștergere
    2. NU EXISTA SEMNUL INTREBARII privind "Familiile"ORSINI,FARNESE,ROTHSCHILD,etc....Pe langa faptul ca exista ca si ARCHONII,IEZUITII si IUDEO-MASONII "Ei"sunt vinovatii(si creatorii) pentru nenorocirile,intunericul si crimele de pe Terra in ultimii 13.000 de ani!!! Va este frica sa spuneti ADEVARUL si-o "scaldati"cu elucurbatiile jidanesti gen "Prisma din Lira"?

      Ștergere
    3. Nu dragul meu, eu "o scald" cu "elucurbatiile" INGERESTI. Internetul e plin de tot felul de informatii. La fel si cartile publicate. Eu le iau in calcul doar pe cele ce imi sunt confirmate de Sus. Atat si nimic mai mult. Pentru mine masoneria e masonerie si oculta mondiala este oculta. Daca anumiti indivizi fac parte si din aia si din aia, asta este. Dar stiu de la ghizii mei ca exista o multime de intunecati ai ocultei care nu au nici o treaba cu masoneria, cum si masoni care nu au treaba cu oculta.

      Imi dau seama ca inca nu ati inteles mai oameni buni ca pe acest blog nu prea aveti sanse sa gasiti prea multe judecati la adresa altor oameni, indiferent cine ar fi acestia. Nu zic ca nu exista deloc, inca ma mai scald si eu in dualitate, desi imi doresc sa ies din asta cat mai repede cu putinta, dar in orice caz gasiti putine. Nu e problema de frica aici, ci de felul in care vreau sa fiu. Daca imi era frica nu mai faceam blogul deloc, imi vedeam de treaba mea.

      Am intrebat si pe altii, intreb si acum: Imi poate demonstra in vreun fel tot omul care sufera acum,ca in ultimii trei mii de ani sa zicem, intr-o viata anterioara, nu a fost iudeo-mason? Ca doar ei sunt de mii de ani pe Pamant. Imi poate demonstra tot omul ca nu a fost niciodata intunecat ce a cochetat cu magia neagra? Imi poate demonstra tot omul ca nu a fost reptilian, sau din alta civilizatie neprietena, caci sa fim seriosi, ati fi naivi sa credeti ca au fost doar ei si cei grey. Vezi tu, sunt putini cei ce stiu ce au facut prin vietile trecute si nu inteleg ca acum poate fi viata in care li se intoarce tot ceea ce au facut atunci, in acelasi fel, pe aceeasi linie.

      Eu asa inteleg lucrurile si tocmai din aceasta cauza, imi vine foarte usor sa nu judec pe cei din jurul meu, sa nu judec cand Dumnezeu imi da si ce nu imi place, nu doar ce imi place. PENTRU CA NU STIU CE AM FACUT IN ALTE VIETI SI PENTRU CE ANUME IMI ESTE DAT SA PLATESC ACUM. Dar Dumnezeu stie prea bine si legile create de El, prin care se coordoneaza functionarea a tot ce este in Univers, nu ma iarta nici pe mine. Ele sunt facute sa regleze toate soootelile.

      Ștergere
    4. Domnule/Doamna Anonim, semnati-va si dumneavoastra ca sa stim cu cine stam de vb. Facem comentarii si aducem acuzatii dar nu avem curajul sa ne semnam. Daca aveti date (am vazut ca ati scris ca ati cautat pe net), trimite-ne si noua intr-un comentariu aceste informatii ca sa ne Luminam si noi.

      Ștergere
    5. Cititi "Problema interventiei extraterestre in contextul actual al omenirii"(sunt 25 de articole)de Dan Bozaru si va lamuriti...

      Ștergere
    6. Frumos spus Ashtara. Multi uita legatura cu vietile anterioare, atat cand vine vorba de cele pozitive, cat si cele numite negative... :)

      Ștergere
    7. Chestiunea este draga Flavian ca multi nici nu stiu despre vieti anterioare. Nu au nici o vina, asa am fost cu totii educati, iar daca pe unii dintre noi ne-a condus Dumnezeu catre o carte, sau catre un curs, sa aflam ca lucrurile ar putea sa stea si in altfel, inseamna ca am fost binecuvantati. Nu o data am spus, ce bine ar fi daca ar sti toti oamenii despre reintrupare. Ar fi un salt urias. Ar fi mult mai multa iertare si iubire, pentru un motiv foarte simplu: ar avea omul o explicatie la ce i se intampla.

      Ștergere
    8. Multumesc! am sa caut si am sa citesc articolele la care faceti referire. Azi am citit cartea lui Tony Victor-Programul Terra. Interesanta conceptie

      Ștergere
  4. TELICITARI PENTRU CEEA CE FACI SI PENTRU CEEA CE ESTI!ALATURI DE TINE SCOATELM LA IVELA NOUL OM DIN NOI ,ACEL OM PLIN DE LUMINA ,PACE ARMONIE SI IUBIRE.CU FIECARE ZI CE TRECE DESCOPERIM MINUNILE DIN VIATA NOASTRA SI DIN JURUL NOSTRU.ITI MULTUMIM MIHAELA! CLARISA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine zis Clarisa. IMPREUNA scoatem noul om din noi. si eu va multumesc tuturor. Doamne ajuta!

      Ștergere
  5. Felicitari, Ashtara pentru raspunsul tau echilibrat si fara negativitate! Chiar ai fost la inaltime! Cei mai multi ar fi cazut in ispita si incepeau polemica!
    Si da, Clarisa, are dreptate, ar trebui sa revelam omul ce nou..ca de nu..hmm...

    RăspundețiȘtergere
  6. si eu am avut o noapte de foc am avut niste super atacuri si ma tot intrbam de ce si mi-am adus aminte ca de 2 zile am inceput sa citesc Acatistul Sfintei Invieri nu mi-e frica de bau bau Pace si Lumina emanuela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai nu avem de ce sa ne fie frica. Intentia este clara. Trebuie reunire, reintegrare si deci iesire din dualitate. Doamne ajuta!

      Ștergere
  7. Pentru "Anonim":
    Eu nu-mi doresc să citesc în acest blog articole care să mă umple de durere şi suferinţă. Aici găsesc îndrumare, sfaturi, o atmosferă caldă şi plăcută chiar şi atunci când se vorbeşte despre momente neplăcute. Iar din site-ul prof. yoga Dan Bozaru pot alege articolele care îmi dau curaj şi putere, fără să mă încarc de negativitate, ca cea pe care o transmiteţi dumneavoastră. Vă propun să vă construiţi propriul blog şi să postaţi acolo ce doriţi, sub ce nume doriţi.
    Dragă Mihaela,
    îţi mulţumesc pentru lecţiile pe care ni-le dai, le învăţ cu mare plăcere, mai ales că unele sunt noutăţi absolute pentru mine. Mi-ar plăcea să citesc "Prisma din Liră", pentru că am în bibliotecă alte două volume anterioare ale lui Sal Rachel. Am vrut s-o cer Bibliotecarului, dar nu-i cunosc adresa de mail şi m-am jenat s-o fac pe blog. Îţi voi trimite la rândul meu cărţile pe care le am în format electronic, pentru toţi cei care îşi doresc.
    Namaste!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Camelia, scrie-mi mie pe adresa pe care o gasesti in dreapta sus pe acest blog. Iti trimit eu cartea cu prisma din lira, pentru ca dragul nostru bibliotecar, care mi-a dat la randul lui o multime de carti pe care nu le aveam, a primit cartea cu prisma de la mine, pentru ca era nevoie din doua motive: erau ceva informatii pe care am stiut ca il vor interesa personal si el stie mai bine de ce si in al doilea rand pentru ca de aceea i se spune "bibliotecarul", sa ajute si sa dea acces la informati foarte valoroase tuturor celor ce sunt interesati. E unul din punctele misiunii sale pe acest pamant si crede-ma ca il implineste cu toata iubirea si daruirea. Te astept pe e-mail. Toate cele bune!

      Ștergere
    2. Necunoasterea ADEVARULUI ne-a adus la mizeria de astazi!!! Aveti un "senzor"care detecteaza negativitatea sau,mai curand,detineti cunoasterea suprema.....Inteleg si este firesc si normal ca intrebarile la care raspunsurile nu pot ocoli adevarul sa fie "terfelite","ocolite",minimalizate,evitate si autorii lor catalogati ca"negativi", "malefici",etc.De fapt n-am dorit decat ca tot mai multi oameni sa afle realitatea istorica si faptica si cauzele care au determinat nenorocirea in care traim astazi....Daca s-ar prezenta istoria reala(nu cea masluita de "Oculta")asa cum am propus lumea ar afla ADEVARUL si....ADEVARUL VA VA FACE LIBERI.....Dar este evident ca NU se doreste aceasta ci,dimpotriva,se urmareste "aburirea"in continuare a oamenilor cu "sfaturi","indrumari"si "atmosfera calda si placuta"TOATE pentru evitarea dezvaluirii adevaratelor cauze pentru care s-a ajuns la actualul dezastru al omenirii!!!
      P.S.
      Pastrati-va pentru domnia voastra propunerile sau creati-va Dvs. un blog,eu nu sunt atat de capabil....
      P.S. 2
      Oricat de mult veti "lupta"pentru a amana aflarea ADEVARULUI,EL va iesi la LUMINA in cele din urma(dupa parerea mea nu atat de curand cum se afirma)si LUMEA SE VA TREZII.....

      Ștergere
    3. Crede-ma ca nu inteleg la cine te referi cand spui ca veti "lupta" pentru a amana aflarea ADEVARULUI. La mine cred ca nu se refera aceasta propozitie. Din punctul meu de vedere chiar imi doresc sa iasa toate la iveala, insa la toate atacurile energetice pe care mi le iau si mi le-am luat si la cele ce vad in astral, am inceput evident sa imi pun niste intrebari. Multe intrebari. Nu mica mi-a fost mirarea sa aflu de la ghizii mei ca masonii si reptilieni au ajutat la construirea frontului din fata, pentru ceva ce se ascunde in dos, mult mai crancen. Daca te vei duce pe articolul "Povestea mea" din acest blog, vei vedea ca am scris ca in bazele subterane, pe langa reptilieni mai era o civilizatie. Aceia aveau cam toate functiile de conducere prin toate bazele, nu reptilienii. Ghizii mei mi-au spus sa nu imi pierd energiile sa aflu cine erau, pentru ca oricum, noi pe Pamant, nu am auzit vreodata vorbindu-se despre aceasta civilizatie. Nu ti se pare ca se trambiteaza cam prea mult pe treaba cu masonii si reptilienii, la fel cum se trambiteaza si pe alte subiecte, la nesfarsit? Daca privim problema cu intelepciune, ar trebui sa fie tot omul un pic pe ganduri. Nu cumva e mai mult decat atat? Eu iti spun sigur ca este mult mai mult decat atat. Dar acestea sunt informatii aflate doar prin perceptiile mele, pe care nu am cum sa le dovedesc. Asta as vrea eu sa iasa la iveala. ADEVARUL acesta as vrea sa il vad, cel fata de care nu gaseti nici macar un articol pe net.

      Ștergere
    4. Nu ma refeream la tine,Ashtara,ci la Camelia C si altii ca domnia sa....Sunt convins ca ai dreptate(din pacate)si este "mult mai mult decat atat"adica "reptilienii"si "iudeo-masonii"sunt doar un paravan in spatele caruia exista altii care conduc...Tuturor celor care citim acest blog -si cred ca nu suntem putini- ne-ar prinde foarte bine daca vei dezvolta acest subiect,dar mai intai obtine "acordul"Ghizilor tai!Nu de alta,dar odata si-odata trebuie sa aflam adevarul indiferent cat de dureros si incredibil este....Eu unul nefiind nici "trezit"nici "evoluat"spiritual,nici "ascensionat",nici bogat sau influent si deci, probabil nici periculos pentru "Ei"n-am cu ce sa te ajut dar pot sa-ti spun ca te cred 100% si sper ca ne vei aduce multe informatii despre CE sau CINE se afla in spatele "Reptilienilor"si "Iudeo-masonilor"....Succes.

      Ștergere
    5. Draga Camelia, puteai sa-mi ceri cartea pe care doreai sa o citesti dar ma bucur ca prietena noastra ti-o tmt pentru ca de la ea am primit-o si eu. Adresa mea de mail nu o dau decit celor care ii cunosc si i-am vazut postand si pe site-ul lui Dan. Nu de altceva dar nu vreau decit prieteni in lista mea de contacte. Daca doresti adresa mea de mail o poti cere lui Dan si/sau administratorului acestui site. Ca subiect sa scrii carte pentru ca nu deschid orice mail la care nu cunosc numele.
      Draga Mihaela, mai facut sa rosesc si iti multumesc pentru cuvintele pline de caldura la adresa mea. Sper ca sa intorc inmiit catre tine. Cu drag :)

      Ștergere
    6. Ati inteles gresit domnule Anonim. Dupa comentariul dumneavostra, daca il reciti, o sa vedeti ca aruncati acuze de care si noi, cel putin eu, suntem constienti. Sa nu credeti ca nu citim si altceva in afara de carti care te indreapta spre Lumina. Am destule informatii actuale despre tot ce se intampla in lume dar incerc sa nu ma mai supar pentru a-mi atrage energii negative, ci dimpotriva trimit cat mai multe energii pozitive catre ei. Fiecare pana la urma spune ce simte si nu er trebui sa va fie cu suparare. Nici Camelia C si nici ceilalti nu v-au ,, atacat" atat de rau incat sa va suparati. Oricum imi place atitudinea de sfarsit, se vede ca va dati seama de citeva lucruri dar nu puteati sa nu intepati inca odata. Sunteti scorpion? Si eu, dar mie imi place pacea

      Ștergere
    7. Nu va mai suparati dragilor. Stiti prea bine ca nu are rost. Eu consider ca cititorul Anonim este o persoana care isi doreste cu inflacarare sa se stie Adevarul si nu este un lucru rau in asta. Pana la urma, dupa toate comentariile si in urma micilor contrari intre noi, ne dam seama ca ne-am inteles un pic gresit unii pe altii, ca de fapt convergem toti catre aceeasi idee: iesirea la suprafata a ADEVARULUI. Doamne ajuta asa sa fie!

      Ștergere
  8. Nu cred c-aţi înţeles intervenţia mea. Poate nu m-am exprimat eu suficient de clar. Eu pledam pentru păstrarea stilului şi autenticităţii acestui blog. Cu toţii căutăm Adevărul, aşteptăm Dezvăluiri şi mai ales schimbări palpabile în viaţa noastră şi a societăţii în care trăim. Asta nu înseamnă că stau cu capul în nisip şi nu ştiu ce postează alţi autori de bloguri. Prefer însă să le citesc de la sursă, nu preluate aici. De ce îmi atribuiţi: "autorii lor catalogati ca"negativi", "malefici"". Vă pot spune că-l apreciez pe D.B. şi in afara articolelor de pe blogul personal am citit şi câteva cărţi traduse de dumnealui. Şi nu este singurul care spune lucrurilor pe nume. Dar fiecare în stilul lui. Nu văd de ce si-ar prelua articolele. Sau poate de data aceasta am făcut eu o confuzie şi atunci îmi cer mii de scuze.

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga Astara,din experienta mea pe bloguri,si din ce am discutat cu altii,a aparut " o moda"pe toate blogurile(indiferent de specific)sa posteze la un moment dat,"anonimi"(care,culmea,sunt din bransa!)doar ca sa denigreze blogul respectiv.Cei mai vechi nici nu-i mai baga in seama...Nu fac altceva decat sa posteze din cand in cand cate un text de avertizare pentru cititori sau pur si simplu ii ignora.Nu dati curs acestor anonimi,pentru ca pentru ei nu inseamna altceva decat o incurajare.Sper sa va fie de folos.Cu drag,Mariana G

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Mariana, se poate si semna o anumita persoana, cu un nume care nu ii apartine si tot pe acolo ne situam. In consecinta, din punctul meu de vedere, nu este o problema daca nu se semneaza. Mai mult decat atat, de cand exista acest blog, desi toate comentariile nu apar imediat, ci asteapta acordul meu, nu a existat nici un comentariu dar nici macar unul care sa nu fie publicat, pentru ca nu a venit nimeni cu vreo injuratura sau ceva nelalocul lui. Am ajuns la concluzia ca parca este pazit blogul de catre ingeri. Eu nu am facut nici un demers in acest sens. Drept urmare, am ajuns mai departe la o alta concluzie: cui i se permite totusi sa scrie un comentariu care nu este chiar pe placul tuturor cititorilor sau chiar al meu, acest lucru se petrece pentru ca Divinitatea doreste sa puna in aplicare un plan. Deseori mie mi s-a intamplat in urma acestor polemici, sa fiu nevoita sa ma documentez suplimentar asupra unor subiecte si mi-am dat seama ca in cele din urma, m-am ales cu un plus de cunoastere si sunt sigura ca aceasta afirmatie este valabila si pentru alti cititori si pentru anonimii de la care pornesc toate aceste confruntari intre parti, pana la urma constructive, zic eu. Nu ma tem de aceste interferente, le inteleg rostul in felul meu. Oricum iti multumesc din suflet pentru grija pe care imi dau seama ca o manifesti si pentru care iti sunt recunoscatoare. Doamne ajuta!

      Ștergere
  10. Draga mea, nu am avut posibilitatea sa comentez atunci cand am citit prima data aceasta postare, de pe calculatorul meu nu pot sa intru la "comentarii" (acum sunt la alt calculator). Vreau sa iti spun ca sunt cu sufletul alaturi de tine si te apreciez foarte mult pentru tot, nu ai de ce sa intorci celalat obraz inca o data, ai multa bunatate si iubire, tot ce am citit pe blogul tau mi-a adus incredere, speranta si bucurie, am regretat sa citesc comentarii rautacioase despre tine si Daniel Gaucan, ceea ce m-a facut sa ma departez de acea sursa. Te imbratsez cu drag.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim din suflet draga Ileana. Fac si acestea parte din viata noastra. Personal le consider ca pe niste examene pe care imi doresc sa le pot promova. Nu este nici prima oara cand se intampla si mai mult decat sigur ca nici ultima. Doamne ajuta! Cu drag, Mihaela

      Ștergere