joi, 18 aprilie 2013

MINUNATA LUME A DRAGONILOR SACRI ANGELICI




MINUNATA LUME A DRAGONILOR SACRI ANGELICI

Dragoni, dragoni..... Ooo Doamne, asta da subiect de discutat. Mi-am dat seama cat este de complex abia dupa ce am inceput sa caut documentatia necesara.

Primul contact cu dragonii l-am avut in octombrie 2010, prin prisma unui vis foarte interesant.

Se facea ca era o multime mare de oameni ce alergau debusolati in stanga si in dreapta, imbracati toti in tricouri albe cu maneci scurte, aflandu-se pe un pod, care parca era construit deasupra intersectiei Bucur Obor din Bucuresti. M-am intrebat atunci ce se intampla oare si m-am indreptat catre marginea podului. Am vazut ca pe sub el curgeau doua rauri, unul lin si altul involburat, care se uneau la un moment dat. Formau practic o litera V. Erau exact pe locul pe care acum se gaseste Calea Mosilor. O voce nevazuta mi-a spus: “Cum, nu stii? S-a mutat Gangele in Bucuresti.” Dintr-o data, de pe ramura involburata a inceput sa se formeze un vartej care se indrepta cu viteza catre locul de intalnire al celor doua rauri. In momentul in care a ajuns acolo, din interiorul lui a inceput sa iasa impunator un dragon format complet din apa. A scos un urlet rasunator, dupa care s-a contopit la loc cu apa din care se formase. Deodata am vazut un domn alergand cu o sticla din plastic de 2 litri, a umplut-o cu apa din locul in care iesise dragonul, a venit apoi cu ea catre mine, mi-a turnat intr-un pahar alb din plastic si mi-a spus: “Ia si bea.” Eu l-am intrebat atunci, daca beau, ce ar urma sa se intample dupa aceea? El mi-a raspuns ca daca fac lucrul respectiv voi primi Puterea Dragonului, sau cu alte cuvinte, capacitatea de a realiza cele ce imi propun si accesul la Intelepciunea Divina. Am luat paharul si am baut, cu toata increderea. Pacea, iubirea, armonia, fericirea pe care le-am simtit imediat dupa aceea, nu pot fi explicate in cuvinte. L-am intrebat pe respectivul domn daca si sticla cu restul de apa este tot a mea. Mi-a raspuns ca este a mea si mi-a dat-o. Ce am facut in clipa urmatoare, a fost sa le dau din acea apa tuturor celor ce treceau pe langa mine, sa poata primi si ei ce am primit eu.  Dintr-o data, pe pod, a aparut un domn imbracat complet in negru. Pe pieptul sau scria cu portocaliu “SOLARIS”.

Nu am dat importanta acelui vis timp de doua saptamani. Situatia s-a schimbat in momentul in care mi-am cumparat o carte in care erau descrise zone deosebite de pe Pamant. Am gasit acolo si un capitol in care era prezentat fluviul Gange. Asa am putut eu afla ca acest fluviu chiar se formeaza din doua rauri, unul lin si unul involburat, iar locul de intalnire este considerat de hindusi ca fiind cel mai sacru loc de pe fluviu. Mai tarziu, am inteles ca acel dragon din apa, aparut in vis, semnifica atat faptul ca ceva important avea sa se intample incepand cu anul dragonului de apa, adica din 2012 incolo, cat si ca au mare legatura, cele ce se vor intampla, cu dragonii sacri. Anul trecut a fost si o campanie a celor din PDL, intitulata “In vara asta se poarta alb”, fiind iarasi un semn pentru mine, dat fiind faptul ca am precizat ca in acel vis, toata lumea era in tricouri albe cu maneca scurta. Pe la mijlocul verii anului trecut am citit un articol postat de bunul meu prieten, Dan Gaucan, pe al sau blog, privind o comunicare de la Mihail. M-au trecut toti fiorii atunci cand am vazut acolo informatiile despre cele doua consilii, ce ar urma sa se formeze pe Terra din lumea noua si anume: Consiliul Stramosilor numit si Consiliul Apei Albastre (vezi Calea Mosilor si Gangele din visul meu) si Consiliul Supraveghetorilor Pamantului sau Consiliul Stelei Focului, numita si Solaris (nu mai are nevoie de comentarii suplimentare). Intreband in particular pe Mihail, mi-a spus ca aceste consilii se vor forma in a doua parte a acestui an 2013.

Un alt contact cu dragonii, in mod constient, l-am avut in luna ianuarie 2012. Imediat dupa ziua Sfantului Ioan Botezatorul, 7 ianuarie 2012, mi-a venit in gand sa trimit acatiste la 9 manastiri din tara, in care eu, cu familia mea si cu toti colegii de serviciu ne rugam pentru binele si lumina intregului popor roman. La scurta vreme am cunoscut un preot calugar cu care familia mea este in foarte bune relatii de prietenie si in zi de astazi. Dansul ne-a propus sa vina si sa ne faca o slujba la serviciu si eventual acasa. Nu dorea nici un ban sau altceva la schimb. Pur si simplu simtea ca trebuie sa faca lucrul acesta pentru noi. Am acceptat cu mare bucurie, insa mi-am dat seama mai tarziu ca ne-a fost trimis de Bunul Dumnezeu in cale, caci daca nu aparea dansul in viata noastra, pentru ca facusem acea actiune de a trimite acatistele la cele 9 manastiri, am fi avut dificultati serioase, mai ales in plan energetic. Am aflat si eu de la dansul, cu acea ocazie, ca mai toti calugarii sustin, ca un acatist trimis la o manastire este o rugaciune foarte puternica si nu este bine a se pune pe hartie decat cateva nume, ale celor mai apropiati membri din familie. Altfel poti fi “trosnit” de nu te vezi. Ce mai puteam noi sa facem? Trimisesem deja rugaciunile la 9 manastiri, nu ne multumiseram doar cu una si nu erau nici multe nume trecute in ele. Doar “intregul popor roman”.....

Cand Parintele a venit pentru slujba, avea cu dansul si o mica racla in care tinea Sfinte moaste ale Sfantului Pantelimon (despre care suplimentar va specific ca este in acest moment Inger Heruvim) cu care un an mai tarziu, mult am mai colaborat in actiunile de trecere in Lumina a unor entitati de mai joasa vibratie. Racla era aurie, de forma aproximativ cubica, cu un capac ce arata ca o pagoda chinezeasca, cu un semn al crucii cu brate egale pus in varf, insa ce mi-a atras atentia in mod deosebit, a fost faptul ca avea in cele 4 colturi, 4 dragoni aurii. A fost momentul cand iarasi mi-am pus intrebarea: “Oare ce legatura ar putea exista intre dragoni si spiritualitate?”. Acum stiu ca exista mare legatura. Privita de sus, aceasta racla semana cu ceea ce eu vad deseori cand vorbesc despre cei 4 Ingeri ai Tronului Dumnezeiesc, ce stau exact in colturile unui patrat, avand diagonalele trasate, despre care stiu ca fiecare stapaneste cate unul din elementele: apa, aer, foc, pamant. Dan Gaucan a povestit de curand pe blogul sau despre viziunea cu cei 4 dragoni, fiecare corespunzand la cate un element din cele patru, exact la fel cum sunt si cei 4 Ingeri. Faptul ca se petrece lucrul acesta taman acum, cand si eu de cateva zile caut informatii despre dragonii sacri, intareste si mai mult ideea ca ei au un mare rol in transformarile planetare si parca a sosit vremea sa aflam ceva mai multe despre asta. De altfel, conceperea acestui articol nu este o idee venita din senin. Acum o saptamana in urma, am avut o noapte in care am avut un somn foarte agitat. M-am trezit de foarte multe ori si ceea ce genera acest lucru era faptul ca auzeam tot timpul voci spunand: “Te rugam, sa scrii un articol si despre noi”. Ma vedeam inconjurata de dragoni de toate culorile. Le-am promis ca voi face asta cu toata iubirea, mai ales ca simt ca le datorez parca lucrul acesta.

In iulie 2012, asa cum am relatat intr-un articol publicat cam acum o luna in urma, “Povestea unui ghid astral”, mi-am dat seama ca m-am ales cu un ghid spiritual astral nou, in persoana unui dragon sacru angelic. Iata ca sosise vremea darului personal, din visul cu dragonul de apa. Am baut in acel moment paharul meu de apa. Am stiut mai intai despre El ca este Inger al Tronurilor si abia cateva zile mai tarziu, dat fiind faptul ca de multe ori cand comunicam cu El, vedeam un cap de dragon cu care parca ma priveam ochi in ochi, am indraznit sa il intreb daca este dragon. Nu mica mi-a fost mirarea sa primesc raspuns afirmativ. Atunci am aflat pentru prima data ca dragonii sacri sunt considerati Ingeri si in functie de gradul de evolutie, se pot situa la diverse niveluri angelice, insa majoritatea se incadreaza la categoria “Ingeri ai Tronurilor”. Ingerii Tronurilor formeaza impreuna cu Ingerii Serafimi (cei mai inalti) si Ingerii Heruvimi (mai inalti decat Ingerii Tronurilor, dar inferiori Ingerilor Serafimi), Prima Triada Angelica a Sfintei Treimi.

Ulterior, prin comunicarile avute cu iubitul meu ghid, mi-am dat seama ca dragonii angelici se afla la un inalt nivel de Intelepciune Divina. Am invatat de la Konor o multime de lucruri, multe dintre ele neintalnite de mine pana la El, in vreo carte sau in alt fel de documentatie. Am simtit deci nevoia, sa daruiesc si eu celor din jurul meu, noutatile aflate, motiv pentru care s-a constituit acest blog. Am dorit sa impart tuturor celor ce doresc, apa din acea sticla, pe care si eu am primit-o in dar, sa aduc oamenilor pacea, iubirea, armonia si bucuria pe care le-am simtit si eu. Poza simbolistica a Ashtarei este cea a unei femei care daruieste apa. Intelegeti acum de ce.

Incepand cu anul 2012, Universul mi-a adus in cale multi noi cunoscuti si pe altii, cu care m-am insotit ani de zile, i-a indepartat. Nu cred ca sunt singura careia i s-a intamplat acest lucru. Nu e de mirare, in mijlocul unui aparent haos ce ne marcheaza vietile in fiecare zi, Divinitatea isi urmeaza in liniste Planurile Sale superorganizate, acestea incluzand de ceva vreme incoace si aranjarea noastra, a oamenilor, pe grupe, categorii, in functie de misiunile pe care urmeaza sa le implineasca fiecare. Multe misiuni sunt foarte importante si nu pot fi conduse de catre un singur om, este nevoie de mai multi si tocmai de aceea este nevoie de aceasta structura organizatorica. 

Ce am remarcat in tot acest timp, a fost faptul ca toti cei care au aparut in viata mea si cu care relatiile devin din ce in ce mai stranse, pe zi ce trece, au legaturi subtile cu dragonii. Multi dintre ei afla abia acum acest lucru desi ceva semne au avut si pana in prezent, dar nu le-au dat importanta. Mi-am mai dat seama de asemeni ca oamenii ce apartin acestei categorii, din care eu fac parte, sunt niste reprezentanti ai Luminii, dar intr-un mod un pic mai diferit, au ceva mai de razboinic in sange. Sunt pazitori, aparatori, ceva de genul: “Pe aici nu se trece” sau “Asta nu se face” si iau masurile de rigoare, de cele mai multe ori in planul astral, mult mai putin in cel constient.

Studiind despre dragonii sacri, am aflat ca ei sunt Pazitorii Portalurilor Terrei. Cum de fiecare data cand se deschide cate un portal nou, vin prin el atat energii inalte dar si entitati din alte Universuri, cum ar fi de pilda archonii, evident ca dragonii sacri ai Pamantului, impreuna cu toti cei coordonati de ei, inteleg ca a aparut o problema si este necesar sa actioneze. Ca sa intelegeti mai bine, este exact ca in cazul unei boli virale: un virus intra in corp si anticorpii isi spun cuvantul, facand tot ce stiu si ce pot in vederea reinstalarii starii normale de sanatate.

Discutand in general despre dragoni, ei apar in mitologia aproape a fiecarui popor in parte. La popoarele orientale, dragonii sunt considerati fiinte sacre si intelepte, pe cand la popoarele occidentale sunt asmiliati cu creaturi diavolesti. Ce am putut insa observa este ca tot timpul, in cazul popoarelor occidentale, se vorbeste de fapt despre hidre, creaturi cu mai multe capete, ce seamana cu dragonii care au un singur cap,  dar nu sunt de fapt dragoni. Numai la basmele romanesti daca ne gandim, ne amintim de balaurii cu trei sau sapte capete, care sunt intruchiparea raului. Sa nu uitam insa ca tot timpul acestia traiesc pe celalalt taram. Cu alte cuvinte, intr-o exprimare moderna, putem spune ca aceste hidre fac parte din alte Universuri, sunt de cealalta parte a portalurilor si nu sunt acelasi lucru cu dragonii care pazesc portalurile pe partea dinspre Universul nostru. Oricum, in prezent, occidentul incepe sa se indrepte catre credintele orientale in cele ce priveste dragonii si consider eu ca este un lucru pozitiv.

Nu imi propun in acest articol sa fac o istorie a dragonilor, despre care se spune ca sunt printre primele fiinte preistorice care au trait pe Pamant si despre care pot fi gasite o multime de informatii pe internet sau prin carti.

Doresc sa vorbesc despre dragonii sacri angelici, acei dragoni care ne ghideaza pe multi dintre noi, care ne pazesc, care pazesc portaluri sau diverse locuri sacre de pe Pamant, multe dintre acestea ascunzand adevarate valori materiale si spirituale. Am ajuns la concluzia ca multi dragoni au responsabilitatea de a pazi inclusiv informatiile, codurile, pe care multi oameni le poarta, conform cu misiunile lor, astfel incat acestea sa nu fie accesate de cine nu trebuie si de asemeni, inainte de momentul potrivit. Se presupune ca tot dragonii sunt cei ce pazesc cu simtul raspunderii, craniile de cristal si ouale de cristal de pe Terra, pentru informatiile ce sunt stocate in ele.

Orientalii numesc liniile energetice ale Terrei si linii-dragon. Asociaza pe cele masculine cu culoarea rosie si pe cele feminine cu culoarea neagra. De aceea dragonii sacri au sarcini importante privind construirea noilor griduri energetice ale planetei noastre.



De asemeni, dragonii sacri sunt considerati ca fiind in stransa legatura cu trezirea constiintei umane. Primirea puterii dragonului, presupune la orientali, deschiderea capacitatii omului, spre a crea Raiul pe Pamant, deoarece dragonul este perceput ca o forta de creatie, este aducatorul abundentei spirituale si materiale. De aceea sunt corelati cu elementele primordiale ce stau la baza creatiei, apa, aer, foc, pamant. In acelasi timp, dragonii sacri sunt considerati justitiari si nu intamplator multi dintre ei sunt Ingeri ai Tronurilor, dat fiind faptul ca se stie despre acesti Ingeri ca sunt cei ai Adevarului si Justitiei Divine. Tocmai de aceea, abundenta catre care dragonii sacri fac acces, trebuie impartita si nu pastrata doar pentru sine. Altfel, cum a fost data, tot asa poate fi si luata inapoi. Personal, multumesc Bunului Dumnezeu ca mi-a dat gandul cel bun si am ales sa daruiesc din ce am primit. De altfel, asa am simtit cu inima ca trebuie sa fac, nu a fost necesar sa trec lucrul acesta prin ratiune.




Viziuni si legaturi cu dragoni sacri angelici au foarte multi oameni. Ei sunt perceputi in diferite culori: bleumarin chiar negru, auriu, albastru, verde, verde cu violet, alb, rosu. Cu totii au un rol deosebit in ascensiunea spirituala a planetei noastre.

Dragonii bleumarin sau negri sunt considerati ca fiind cei cu ajutorul carora se acceseaza partile cele mai din adancuri ale noastre, cele ce sunt cel mai bine ascunse, intunericul, fricile. Acesti dragoni sunt deci cei ce declanseaza aducerea la suprafata a ceea ce se afla in interiorul nostru si de care trebuie sa ne debarasam. De aceea sunt considerati dragoni vindecatori. Orientalii stiu ca, cu dragonii negri, nu pot conlucra decat persoanele puternice, cu mintea clara, ce pot accesa realitati multiple.

Dragonii aurii si cei albastru-bleu au mare rol in stabilirea echilibrului intre masculin si feminin. Cei aurii se ocupa de energia masculina, iar cei bleu de energia feminina. Alocarea energiilor se face in acest fel deoarece, cei aurii se coreleaza cu Soarele, cu Tata, iar cei bleu cu Terra cea albastra, cu Mama, cu apa cea care isi gasete traseu prin toate nisele, deci cu emotiile, despre care se stie ca reprezinta energia feminina. Ei au misunea, atat la nivel planetar cat si la nivel individual, sa echilibreze aceste energii.

Dragonii de culoare verde si verde cu violet sunt coordonatorii persoanelor cu inalte misiuni spirituale. Sunt dragoni ce aduc transformari profunde la nivel de constiinta. Au profunda legatura cu natura si cu toate entitatile aferente: elementali, zane, spiridusi.

Dragonii albi sunt considerati ca cei ce aduc norocul. Acest lucru se intampla pentru ca ei apartin unor dimensiuni foarte inalte si daruiesc inspiratie si frecventa mare a creatiei, ducand in cele din urma la materializare in plan fizic, ceea ce noi deseori intrepretam ca tinand de noroc.

Dragonii rosii, ce au conexiune puternica cu sistemele stelare ale Stelei Nordului, sau Constelatiilor Ursa Mare si Ursa Mica, ce includ si Constelatia Dragonului, au mare rol in apararea si curatarea de energii malefice si entitati de joasa vibratie.

Toti acesti dragoni apartin unor dimensiuni foarte inalte, motiv pentru care sunt considerati angelici sau maestri inaltati. Nu putem insa sa nu amintim ca exista si dragoni ce inca traiesc in pesteri si spatii subterane ale Terrei, avand corpuri fizice, care chiar au putut fi vazuti de catre oameni, dar foarte rar. Chiar si acesti dragoni sunt considerati ca fiind fiinte foarte evoluate spiritual.

Am descoperit prin prisma unei experiente personale, ca dragonii sacri angelici au peste ei o entitate dragon conducatoare, numita “Lord Dragon” sau “Domnul Dragon”.  Apartine celei de-a 12-a dimensiuni si am avut onoarea sa primesc de la Lord Dragon, un soi de initiere, in data de 29 august 2012, exact in ziua Taierii Capului Sfantului Ioan Botezatorul. Ghidul meu Konor mi-a spus ca o astfel de experienta se poate petrece in viata unui om o singura data, daca ii este menit sa se petreaca. A fost practic raspunsul de “nu” la intrebarea pe care i-am pus-o lui Konor, daca voi mai avea ocazia sa il mai intalnesc vreodata pe Lord Dragon.

A existat un moment in care mi-a ajuns pe la urechi ca dragonii sacri sunt slujitori de nadejde ai Maicii Domnului. Evident ca nu am gasit nimic scris in acest sens, desi aveam confirmat de la Konor lucrul acesta. Exista in Bucuresti o biserica foarte frumoasa, cunoscuta sub numele de Biserica Icoanei, aflata pe strada Icoanei, aproape de Gradina Icoanei. Peste tot, numele “Icoanei”, dupa cum observati. In aceasta biserica exista o icoana a Maicii Domnului, veche de aproximativ 300 de ani, considerata ca facatoare de minuni. Candva, aceasta icoana a apartinut Schitului Darvari, aflat in apropierea acestei biserici, care in urma cu niste multe zeci de ani, a ars pana in temelii. Totul s-a transformat atunci in scrum, mai putin aceasta icoana. Ea a fost daruita bisericii ce ii poarta acum numele si acolo a ramas. La aceasta biserica se fac slujbe permanente in zilele de luni, miercuri si vineri, cam 3 ore dimineata si alte 3 ore dupa ora 16, se citesc acatiste in aceste zile, iar de 4 ori pe zi (de 2 ori dimineata si de 2 ori dupa-amiaza) Moliftele Sfantului Vasile cel Mare. Este o biserica unde vin oameni cu probleme grele de rezolvat si nimeni nu ramane neajutat. M-am numarat si eu printre cei ce am beneficiat de ajutorul Maicii Domnului, de care m-am apropiat foarte mult, inca de acum opt ani, prin intermediul acestei biserici. M-am trezit luni dimineata, la inceputul acestei saptamani, cu un imbold foarte puternic sa merg la aceasta biserica. Simteam ceva ca o chemare. Zis si facut. Luni dupa-amiaza m-am dus acolo, impreuna cu sotul meu si cu un coleg de serviciu. M-am inchinat la icoane, m-am inchinat si la Icoana Maicii Domnului facatoare de minuni, nimic nou. Era aceeasi inalta vibratie pe care o simt ori de cate ori merg acolo. Totusi, un gand ma impulsiona sa caut cu privirea o imagine anume. M-am uitat peste tot, nu am remarcat nimic iesit din comun. Ne-am hotarat sa ramanem si la o citire a Moliftelor. In timpul slujbei, pe cand se aducea slava Domnului nostru Iisus Hristos, mi-am ridicat privirea si mi-am fixat-o pe icoana facatoare de minuni. Parca mi se lipise acolo. N-as putea sa va exprim acum in cuvinte, ce emotie fara margini am simtit atunci cand am vazut, pe tronul pe care statea Maica Domnului cu Fiul Ei in brate, in stanga si in dreapta, doi dragoni verzi. Puteti observa si voi ceea ce eu am descoperit atunci, privind imaginea in care este figurata icoana despre care va vorbesc si pe care vi-o expun mai jos. Am primit practic confirmarea la nivel fizic, pe care o cautam de atata timp. A fost sub ochii mei opt ani de zile, am icoana si acasa si la serviciu, iar eu, pe cei doi dragoni, pana la inceputul acestei saptamani, nu i-am vazut. Mai mult decat sigur ca abia acum a sosit vremea sa se intample acest lucru. Asa am inteles eu.


Dragonul a fost stindard al stramosilor nostri daci, a fost stindard al Regelui Arthur si al Cavalerilor Mesei Rotunde, a fost emblema Ordinului Dragonului, din care au facut parte si domnitori romani, un ordin militar oarecum similar cu cel al Cavalerilor Templieri. Nu insist acum pe aceste subiecte, insa totusi am considerat ca e bine sa le amintesc pentru cei ce sunt dornici sa afle mai multe amanunte. Se gasesc foarte multe informatii legate de acestea.

Inchei prin a multumi lui Dan Gaucan pentru completarile facute, prin impartasirea exeprientelor sale legate de dragoni, lui Gicu Dan pentru materialele cu care m-a ajutat pe aceasta tema si nu este de mirare ca a simtit atat de accentuat nevoia de a veni cu acest sprijin, caci doar are ca si ghizi spirituali astrali, pe langa Uriel, inca cinci dragoni sacri angelici, toti cinci fiind Ingeri ai Tronurilor. Multumesc bunei mele prietene Mihaela, cunoscuta mai degraba sub numele de Profa de Geogra, pentru cele impartasite in legatura cu dragonii bleumarin si negri, cu care ea are o deosebita conexiune. Multumesc dragei mele prietene Clarisa, pentru implicarea in aceasta lucrare, prin realizarea videoclipului special conceput, expus la finalul acestui paragraf, si pentru bucuria pe care mi-a adus-o prin daruirea imaginii care la un moment dat apare in videoclip, a unui dragon verde cu violet, ce seamana picatura de apa cu ghidul meu Konor. Cand am conceput articolul “Povestea unui ghid astral” am cautat atat de mult o imagine care sa ii semene si nu am gasit. Iata ca pana la urma, prin Clarisa, dorinta mi-a fost implinita.





Evident ca nu in ultimul rand multumesc Maicii Domnului pentru cele ce ne-a ajutat sa aflam cu totii referitor la legatura Sa cu dragonii sacri angelici si de asemeni dragului meu ghid spiritual astral Konor, minunatul dragon sacru al vietii mele, pentru toate cele ce mi-a daruit.

Pace si Iubire!


P.S. Datorita faptului ca videoclipul Clarisei este prea recent incarcat, nu il pot expune decat ca link catre you tube. Blogspot are anumite limite din acest punct de vedere, deoarece afiseaza o lista de aproximativ 20 de videoclipuri ce ar putea fi atasate la un articol, care contin acelasi nume cheie, in cazul nostru ERAGON, aflate in top, dupa numarul de vizualizari. Sper sa il aducem impreuna si pe acesta in lista de top. 

Multumesc si lui Doru Inorogul alb si el ghidat de catre 3 ghizi spirituali astrali, dragoni sacri, de la care am aflat ulterior publicarii acestui articol, ca la randul sau, a fost alaturi de Clarisa, punandu-i la dispozitie diverse imagini despre dragoni, printre care si cea care seamana cu Konor.

Priviti imagini deosebite de dragoni si in acest videoclip afisat mai jos.



27 de comentarii:

  1. Multumesc pentru informatiile transmise! Am simtit in tot corpul energii foarte puternice, in mod special cand am citit despre "SOLARIS".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil ca spiritul tau a recunoscut de unde vei face parte. Doamne ajuta!

      Ștergere
  2. Nici nu stii cit ma bucur ca ai terminat acest articol. Cand mi-ai aratat zilele trecute (si mi-ai si daruit) acea iconita si m-ai intrebat daca vad ceva in stanga si dreapta Maicii Domnului, eu am spus ca nu stiu la ce te referi. Astazi, prima data cind am deschis articolul tau, m-am oprit fara sa vreau la acea icoana. Am stat si am privit-o si ghici ce am vazut: cei doi dragoni verzi. Sunt un pic defazat, nu?? adica a trebuit sa treaca 2 zile ca sa vad si eu ceea ce vroiai sa imi arati de prima data. Nu e nimic, mai am de invatat. Oricum este mai mult decit folositoare informatiile transmise de tine. Acum trebuie sa descopar din care consiliu fac parte: Consiliul Stramosilor sau Consiliul Supraveghetorilor Pamantului pentru ca e musai sa particip si eu, nu? Multumesc inca odata si pentru mail si astept ca intotdeauna vesti de la tine. Cu drag, Bibliotecarul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 2 zile dragul meu este mult mai bine decat 8 ani ai mei, nu crezi?
      As zice ca defilezi cu Consiliul Stramosilor. Nu vezi ca ai in sange sa aduci la suprafata secrete stravechi, ca sunt ele imagini desenate pe stanci sau cine mai stie ce alte lucruri. Sa iti mai reamintesc despre planurile de cercetare pe care ti le-ai facut pentru aceasta vara?

      Ștergere
    2. Da, reteaua paralela cu sistemul actual a inceput sa se contureze si in zona comunitatilor sustenabile. In decembrie a avut loc la Brasov prima intalnire in acest sens, ocazie cu care s-a demarat si proiectul Armonia Brassovia. Iar acum cateva zile am primit invitatia la Danube Convergence, care are loc la sfarsitul lui iunie. Scopul este tocmai punerea bazei unei retele de colaborare si comunicare intre comunitatile sustenabile care au inceput sa se inmulteasca. Avem deja oameni care au inceput sa faca contacte si la nivel international. Deci este tot mai probabil ca in jumatatea a doua a lui 2013 ceea ce spui tu sa se infaptuiasca.

      Ștergere
  3. Ai dreptate dar am avut pe cineva care m-a ghidat. Cine o fi oare??? Planurile pentru vara asta, raman in picioare si nimeni nu ma va oprii. Dar cum asteptam saltul si schimbarile care vin atunci se poate sa fie doar o amanare.
    * Imi rectific o greseala de exprimare (asta ca sa nu o faca altii inaintea mea): am scris ,,Oricum este mai mult..." si corect este: Oricum sunt mai mult.....
    Cit priveste Consiliul Stramosilor, nu te contrazic si ma bucur ca pot fi si eu un pic de folos pentru oameni cu descoperirile mele despre istoria noastra. Iti doresc o dupa amiaza placuta si plina de Lumina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Istoria noastra,cea adevarata,a RAMANILOR,PELASGILOR,DACILOR si a Creatorilor lor, PLEIADEENII din Epsilon Eridani,aici, in stravechea DA.KIA-PAMANTUL SFANT,GRADINA MAICII DOMNULUI...Acum aproape 2000 de ani BICILIS trada poporul DACILOR si pe marele DECEBAL,numai prin tradarea sa au putut Traian si ostile sale sa invinga!!!La fel ca si in 44 i.e.n. cand cu asasinarea marelui BUREBISTA,tot tradarea si mai apoi mereu in toata istoria nostra ....V-ati intrebat vreodata unde si ce-am fi ajuns noi daca DACII invingeau in razboiul cu romanii si traiam liberi si nu ne mai ocupau si jefuiau turcii,apoi austro-ungarii,apoi rusii si-acum iudeo-masonii si iezuitii.....Respect.Inginerul.

      Ștergere
    2. Nu cred ca am capacitatea sa imi pot imagina.
      Pentru cine are insa ceva cunostinte de astrologie nu este de mirare ca s-a intamplat asa in aceste mii de ani. Este obligatoriu sa se creeze si o anumita conjunctura astrala ca sa poata fi atrase evenimente de un anumit tip. Era varsatorului in care am intrat aduce cu sine relevarea adevarului si cunoasterea. Este ceea ce caracterizeaza varsatorul. Tocmai de aceea multe lucruri nu s-au putut petrece pana in zilele noastre. Doamne ajuta pentru mai bine!

      Ștergere
  4. Ne-ai luminat din nou sufletele cu tot ceea ce ne-ai impartasit si ma bucur nespus ca acest filmulet cu dragonii ti-a adus bucuria de a-l regasi pe KONOR prinre ei.AM schimbat titlul la filmulet asa cum mi-ai sugerat : ERAGON -POVESTE DE DRAGON. Cu drag, Clarisa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si tu mie Clarisa. Iti multumesc mult. Din pacate blogspotul nu gaseste acest videoclip, nici cu numele nou, nu stiu de ce. Ai vazut ca la Dan Gaucan a mers si forma veche dar el este pe alt format de blog.
      Te imbratisez cu iubire, Mihaela

      Ștergere
  5. Draga Ashtara,
    Ca de obicei urmaresc "cu sufletul la gura" ce ai scris.
    Am legat de Biserica Icoanei niste amintiri minunate. M-a ajutat
    icoana despe care vorbesti si pot sa zic ca am deschis ochii sufletului in acesta biserica.Insa , asemeni bibliotecarului, nu am vazut ce era sub ochii mei : acei dragoni verzi din dreapta si din stanga.
    Legat de basmele noastre care inmagazineza mesaje , simboluri in randurile lor ar trebui , simt eu, sa diferentiem doua categorii : de balaur ( simbol rau , reptilian ) si de dragon ( sacru , aparator ).
    Sunt bucuroasa ca a venit timpul schimbarii si ca suntem ghidati , daca cerem , spre Sursa, spre Lumina.
    Doamne ajuta-ne , te rugam , sa facem voia ta !
    Ruxandra

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este draga Ruxandra. Cred ca in basmele noastre romanesti, dragonul era mai degraba pasarea maiastra pe care merge Fat Frumos calare si nu balaurul. Doamne ajuta!

      Ștergere
  6. Dupa ce am citit articolul tau, de doua ori, ca sa fiu sigura ca am prins ideea ,m-am intrebat, daca am si eu un dragon, care sta pe langa mine si cand am tastat 'dragonul meu',pana sa ma uit pe ecran mi-a aparut DRAGONUL ROSU.Si pot, sa-ti spun, ca am inceput, sa cochetez cu ideea ,(mai ales ca am un dragon in miniatura,pe care de obicei il port cu mine),asa ca am cautat mai departe si am gasit informatii despre dragonul rosu - Y DRAIG GOCH- care apare pe steagul Tarii Galilor.Ce m-a impresionat este ca aparea inca din secolul 6 pe steagul regelui Arthur!!! INTERESANT!!!
    Iti multumesc pt informatii ,pt ca mi-ai deschis o alta fereastra spre o lume fascinanta cu care vibrez.
    Multa Iubire si Recunostinta,Monica.

    RăspundețiȘtergere
  7. Noutati, Mihaela?!
    Crezi ca vom fi urmatoarea tara ruinata dupa Cipru?
    Ganduri bune
    Sa avem cu totii o saptamana minunata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romania ruinata?
      Cu tot greul, NICIODATA!!!!

      Ștergere
    2. Redau in continuare un articol preluat de pe un site si trebuie asa cum a spus si Ashtara, va fi greu dar niciodata nu trebuie sa renuntam la noi pentru ca atunci ....
      După Cipru urmează România?

      Herman van Rompuy, preşedintele Consiliului European (guvernul UE), va face o scurtă vizită la Bucureşti, săptămâna viitoare, având programate întâlniri cu preşedintele Traian Băsescu şi cu premierul Victor Ponta.
      Preşedintele Traian Basescu a conferit preşedintelui Consiliului European, Herman van Rompuy, Ordinul Naţional "Steaua Romaniei" (în grad de Mare Cruce) pentru sprijinul acordat României, decorarea fiind făcută la propunerea ministrului de Externe, Titus Corlăţean.
      Există comentarii cu privire la această vizită-surpriză a lui Rompuy: deşi pe agenda oficială de discuţii se află subiecte ce vor fi amintite în declaraţiile de presă ce vor avea loc la final, se pare că adevăratul subiect "fierbinte" al întâlnirilor bilaterale va fi implementarea noului mecanism financiar european care a fost deja adoptat în cazul Ciprului (şi care a adus o ţară întreagă în pragul dezastrului).
      Vizita este surprinzătoare pentru că nu era programată, singurul motiv pentru care această vizită să aibă loc acum, şi nu peste câteva luni, fiind urgenţa adoptării măsurilor "Cipru" în România, până în luna iulie.
      Să ne amintim că Sorin Frunzăverde a declarat că "în ţară situaţia este dramatică - nu ştim dacă vom putea plăti următoarea tranşă de rambursare a împrumutului de la FMI; dacă vom plăti salariile şi pensiile, să fim fericiţi!". "Vreau să vă spun că Sorin Frunzăverde are dreptate, o să vedeţi în iunie - iulie ce se va întâmpla cu România", a precizat mai tarziu Adriean Videanu.
      Dacă avem în vedere că Fruzăverde este un cunoscut francmason, şi că dispune de "canale" de informare ne-oficiale foarte puternice, atunci ne putem imagina că poporul român este singurul care încă nu ştie ceea ce i-a fost plănuit pentru începutul verii 2013 de către cei care se află la pârghiile puterii (europene şi naţionale).

      Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.net.tf/?a=articles&p=814

      Ștergere
    3. Multumim dragul nostru pentru informari. Eu vin insa si sutin urmatorul lucru: ca intotdeauna, exact cand se va ajunge in ultima secunda a ultimului minut din ultima ora a ultimelor 24 de ore, va veni ajutorul divin si asta se va intampla cu asa mare forta, incat tot ceea ce se va face pana atunci, pe principiul incalcarii liberului arbitru, se va spulbera precum praful, ca si cum nici nu ar fi existat vreodata. Stai sa vezi!

      Ștergere
  8. Minunat raspuns
    Esti o minune
    Te pup
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  9. Acum ceva timp intr-o meditatie mi-a aparut chipul Lui Iisus si apoi am vazut un dragon zburand deasupra mea,un dragon verde.De atunci am tot avut tangenta cu...dragonii,insa nu m-am gandit niciodata sa aprofundez acest studiu.Dupa acest articol cred ca e timpul...Multe informatii de mare ajutor in blogul tau.Pace si Lumina!
    Mihaela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur mult ca te-a ajutat acest articol sa iti reamintesti de o intamplare ce are legatura cu dragonii si ca ti-a trezit setea de mai mult. Doamne ajuta!

      Ștergere
  10. multumesc pentru articol..foarte interesant totul..si adevarat...lumina si iubire!

    RăspundețiȘtergere
  11. sunt bagat si eu in povestea dragonilor doar ca la mine e ceva mai diferit am avut 2 viziuni in romp ce Imi tineam iubita in brate si o sarutam in prima eram la coloana infinitului. mai precis langa coloana ma uitam in sus si vedeam un dragon rosu care venea spre mine apoi tot eu am vazut in dragon Nehru care fusiona cu alti dragoni negri si formau unul de fier mai mare. Iar dupa am vista ca fugeam super tare iar deasupra mea era in gragon de electricitate .ce ar trebui sa inteleg mai ales ca atunci cand m-am uitat mai atent la fratele meu am vazut in loc de capul lui in cap de dragon preistoric ce avea toate culorile curcubeului.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ma bucur ca am reusit sa intru in mintile voastre ,lord of the Dragon

    RăspundețiȘtergere
  13. Va jucati cu focul grav. Dragonii si toti ceilalti ghizi, sunt doar forme reptiliene perfide care va subjuga si se hranesc amplificandu-va fricile.
    Cautati Calogero Grifasi pe youtube. Documentati-va bine, constientizati importanta liberului arbitru si nu mai invitati in fiinta voastra nicio alta entitate, indiferent cat de placut si frumos v-ar pacali sa va simtiti.

    RăspundețiȘtergere
  14. Stii? E o vorba la romani: daca taceai, filozof ramaneai. Nu-ti pune adevarul tau la rang de adevar suprem ca s-ar putea sa o dai in bara. Eu atat iti spun: niciodata, intr-o operatiune de channeling, nu se face mai intai interogarea si dupa aceea se scot implanturile. Explicatia este simpla: prin intermediul implanturilor, zona de control iti flutura prin fata cele mai minunate holograme si astfel, tot ce crezi tu ca este adevar, este de fapt pe langa. Ti-am expus pe scurt succesiunea din metoda Calogero. Prin urmare, vino cu alt exemplu dar nu cu asta! Te rog mult!

    RăspundețiȘtergere