miercuri, 24 aprilie 2013

DE SFANTUL GHEORGHE, PURTATOR DE BIRUINTA


DE SFANTUL GHEORGHE, PURTATOR DE BIRUINTA

Dragii mei,

Deoarece ieri am fost intr-o conjunctura ce nu mi-a permis accesul la calculator, fac acum, cu intarziere, dar cu toata iubirea si cu tot sufletul, urarea ce ar fi trebuit sa fi fost facuta ieri, tuturor purtatorilor de nume Gheorghe, Gheorghita, George, Georgeta si alte derivate ale acestora.

Sa va aduca Bunul Dumnezeu sanatate, bucurie, armonie, pace in suflet, prosperitate.

Fie ca ziua Sfantului Gheorghe, purtator de biruinta, sa marcheze pentru tot omul, inceputul unei etape noi, cu viata senina, lipsita de griji si de apasare sufleteasca. Asa am vazut ieri intr-o viziune. Era un rand mare de oameni, perechi de cate doi, exact asa cum sunt incolonati de catre educatoare sau de catre invatatoare, copiii ce urmeaza sa mearga insotiti intr-un loc anume. Asteptau in dreptul unei scari pe care se facea imbarcarea intr-un vapor alb imens. La baza scarii, era un inger, stand parca la o masuta, pe care era asezat un registru mare, in care El trecea numele tuturor celor ce urcau pe scara, in acel vapor. Asa intrau pe poarta de la baza scarii, asa urcau: perechi de cate doi, exact cum statusera si in rand.

Mai este foarte putin timp si vaporul pleaca spre cetatea in care asteapta cu multa iubire si mult dor, al nostru Mantuitor.

Va doresc sa aveti calatorie minunata, sa contemplati linistiti si fericiti apusurile si rasariturile de soare, marea in care se oglindesc stelele si luna, delfinii jucausi ce va insostesc pana la destinatie. Va marturisesc ca abia acum inteleg de ce de cateva zile, vad deseori in viziunile mele, delfini.  

Doamne ajuta!

P.S. 1 - O rugam pe draga noastra Clarisa sa ne posteze pe You Tube filmuletul cu delfini pe care mi l-a trimis saptamana trecuta, astfel incat sa pot atasa un link acestui articol. Tot delfini, deci nimic intamplator.
P.S. 2 -  Multumim Clarisa! Iata filmuletul:

4 comentarii:

  1. L-AM POSTAT DEJA.AM FACUT INCA UNUL : PASARILE PARADISULUI NE AJUTA SA NE INTOARCEM ACASA .UITE CUM COMUNICAM .!MEASJUL PRIMIT DE MINE IN DIMINEATA ZILEI DE 22APRILIE -DEBARCAREA 220 -.TOTUL SE CONFIRMA DRAGA MEA .INGERII SUNT LANGA NOI! PUPICI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii cum mi-ai scris mie pe telefon in SMS? Debancarea. Pai, asa o fi....S-o intampla si DEBANCAREA, sa scape oamenii de datorii. Doamne ajuta!

      Ștergere
  2. link de la CLIPE DE BUCURIE


    : http://www.youtube.com/watch?v=4L65Y3DEdzc
    LINK DE LA PASARILE PARADISULUI NE AJUTA SA NE INTOARCEM ACASA
    http://www.youtube.com/watch?v=Qy5TX58UQVM

    RăspundețiȘtergere