vineri, 26 aprilie 2013

CACI CLIPA ESTE APROAPE – IERTARE, IUBIRE SI RECUNOSTINTA


CACI CLIPA ESTE APROAPE – IERTARE, IUBIRE SI RECUNOSTINTA

Dragii mei prieteni,

M-am trezit azi dimineata fredonand o melodie pe care am descoperit-o pe You Tube in urma cu vreo 4 zile. Am cantat-o initial in vis si am continuat in starea constienta. Stiam clar atunci cand m-am trezit, ca ma adresam prin versurile din melodie, Domnului nostru Iisus Hristos. Nu m-am intrerupt sa simt la fel nici in starea constienta.
Este o melodie intitulata ca si binecunoscuta tehnica vindecatoare: HO’OPONOPONO
Sunt sigura ca multi ati auzit de aceasta tehnica, pe cat de simpla pe atat de miraculoasa, ce aduce vindecare in toate planurile vietii noastre. Se mai numeste si tehnica iertarii, a iubirii si a recunostintei, pentru ca are la baza utilizarea unor expresii simple precum:
Imi pare rau,
Te rog iarta-ma,
Iti multumesc,
Te iubesc.
De altfel, aceasta este si ordinea versurilor din cantec cu diferenta ca sunt in limba engleza.
La o data viitoare voi publica un articol si pe marginea acestui subiect. Sunt multe lucruri interesante de spus.
Iar daca astazi m-am trezit facand aceste afirmatii si adresandu-le cu toata inima si cu lacrimi in ochi, Domnului nostru Iisus Hristos, inseamna ca exista un rost, CACI CLIPA ESTE APROAPE!

Doamne ajuta!

14 comentarii:

  1. Ce se va intampla in clipa mult asteptata?
    Si cat de Putin mai e, te rog?!
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau, nu sunt in masura sa pot spune cum va fi. Nimeni nu stie cum va fi. Referitor la moment, sunt multi care simt ca se apropie ceva. Se si simte, sunt si mesaje primite prin vise, viziuni etc. Vom trai si vom afla impreuna cum va fi. Doamne ajuta!

      Ștergere
    2. Intuitia mea si peceptia din acest moment imi spun ca aceasta CLIPA exista ,doar ca noi trebuie sa ne deschidem si sa ne alimentam la SURSA PRIMORDIALA care dainuie de-a pururea asteptandu-ne sa trecem cu totii pragul.In adancul sufletului meu cred cu tarie in existenta pura ,dimensiunea perfecta in care ajungem cu totii...cei alesi,cei chemati ,vazuti si nevazuti... cu totii...DOAMNE AJUTA ! Cu drag,Gina

      Ștergere
    3. In CLIPA mult asteptata se va intampla ce s-a intamplat si pe 21.12.2012!!!Adica NIMIC.....
      P.S. Vor creste preturile la energie,alimente,medicamente,servicii,gaze,apa si se vor inmultii otravurile din mancare.....

      Ștergere
    4. As vrea sa te rog sa citesti articolul de pe 27.03 cu comunicarea de la Mihail. Cu siguranta vei intelege de acolo de ce nu s-a intamplat nimic pe 21 decembrie. Nu vin sa spun ca se limpezeste intelegerea asupra acestui aspect 100%, dar ceva oricum se va mai lumina. Mai exista multe alte informatii insa nu orice se transmite de Sus este si voie a se spune la toata lumea. Te asigur ca am o intelegere cat se poate de limpede asupra planurilor divine si nu vorbesc prostii, cand sustin o anumita idee. Doamne ajuta!

      Ștergere
    5. Da,am citit si recitit de multe ori articolul din 27 martie....La cata ura,lacomie,dusmanie,minciuna,manipulare,hotie si crima este in Romania vor trebui muuuulti ani pentru curatirea karmei...Oricum si orice a-ti spune,Iezuitii,Iudeo-masonii,Reptilienii si alti Intunecati "lucreaza" cu spor la distrugerea totala a Romaniei si romanilor,CLIPA care intr-adevar NU ESTE DEPARTE....Orice om cinstit,realist si onest-in primul rand cu el insusi-poate sa va confirme aceasta....

      Ștergere
  2. HO*OPONOPONO draga Mihaela ne mai ridica un pic moralul si curaj totul este pentru binele nostru suprem emanuela

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este draga Emanuela. Cu Dumnezeu inainte!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu m-am saturat, ba se intampla, ba nu se mai intampla, ba se amana.....Haideti sa fim seriosi ca vom sta asa mult si bine, si voi veti spune tot asa, o sa vezi ca mai e putin, mai ai rabdare, inca un pic....imi pare rau dar eu nu mai cred nimic.


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am o singura intrebare, pentru tine si pentru altii care sunt pe aceeasi linie. Daca aveti convingerea ferma ca nimic nu urmeaza sa se intample, ce anume va impinge sa vizitati si sa cititi articole pe bloguri de acest gen? Raspunsul este acela ca o farama de speranta si o farama de lumina. Cu asta ne hranim toti si ne ajuta sa rezistam. Eu nu o data am spus ca Divinitatea lucreaza ca o minge de ping-pong, din aproape in aproape, pana ajunge acolo unde trebuie. Dumnezeu stie ca aceasta nu este amagire, ci de fapt ii da omului putere de rezistenta.

      Ștergere
  5. asa este Mihaela eu nu as fi rezistat daca voi nu mi-ati fi dat putere tot ce postati voi este plin de incarcatura energetica care te hraneste pur si simplu iti da forta sa mergi mai departe simti ca toata suferinta are un rost si daca suntem atit de aproape de ce sa nu suferim acum si scapam, eu una prefer sa sufar acum si sa nu mai traiesc inca o viata pe o planeta 3D imi doresc din tot sufletul si asa este va pup emanuela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este draga Emanuela, merita toata suferinta de acum! Se va convinge tot omul. Doamne ajuta!

      Ștergere
  6. Eu am citit la inceput fiind curioasa, apoi am vrut sa sper, mi-am bagat in cap ca poate asa o fi, acum cu parere de rau vad ca nimic nu se intampla si cred ca nu se va intampla nimic.
    Citesc mai sus ca suferiti, ca merita toata suferinta.... dar de ce suferiti oameni buni ? Eu nu sufar de nimic, sa fie oare ceva gresit la mine ? Iar sunt diferita de voi.....

    RăspundețiȘtergere