vineri, 1 martie 2013

UN MARTISOR PENTRU ROMANIA - COMUNICARE DE LA COMANDANTII DE NAVE REPTILIENE R1, R2, R3, R4, R5



UN MARTISOR PENTRU ROMANIA - COMUNICARE DE LA COMANDANTII DE NAVE REPTILIENE R1, R2, R3, R4, R5

Dragi prieteni,

Asa cum v-am precizat in articolele anterioare, am fost anuntata acum 2-3 saptamani de comandantul reptilian R1, ca echipele lor sunt in lucru cu un proiect prin a carui aplicare, spera sincer sa vina in ajutorul tarii noastre. Sunt mai mult decat constienti in acest moment cata suferinta ne-au provocat de-a lungul timpurilor, cu ce karma grea s-au incarcat din cauza actiunilor lor, motiv pentru care sunt hotarati sa intreprinda tot ce le sta in putere, ca prin iubire, sa stinga aceasta karma sau macar o parte din ea.
Abia astazi mi-au spus despre ce este vorba. Au proiectat si construit niste dispozitive, care incepand din aceasta seara, orele 21, vor functiona non-stop. Aceste dispozitive, montate pe cele cinci nave ale lor, situate deasupra Romaniei, vor pompa peste tara noastra, energii pe frecventele iubirii, bucuriei, armoniei, pacii sufletesti. Asa cum am precizat, emisia se va face fara intrerupere, incepand de astazi, atat timp cat o sa fie nevoie.
Aceste energii isi vor aduce aportul in cresterea constanta a vibratiei Romaniei ce va face ca aceasta, in scurta vreme, sa ajunga ca si cum ar fi undeva sus, pe un piedestal, astfel incat nimic de joasa vibratie sa nu mai poata sa isi faca loc: nici un gand negativ, nici un plan marsav ce are in vizor aceasta tara.

Doamne ajuta! Asa sa fie!

         Primavara sa va vina in suflete, sa va umple viata, sa aveti pace, bucurie, armonie si tot ce este mai bun si de drept divin pentru voi!



65 de comentarii:

  1. Astept cu nerabdare aceste energii si vreau ca fiecare dintre noi sa se bucure de noutatile pe care le aduci. O primavara minunata iti doresc tie si tuturor femeilor din toata tara, un gand bun plin de iubire. Bibliotecarul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumim din suflet dragul nostru! Iar noi femeile uram ca primavara asta minunata sa fie si in inimile si vietile barbatilor, caci fara ei ........

      Ștergere
  2. Reptilienii , cu toate povestile ca ar fi pasit in lumina Christica au facut mult prea mult rau omenirii, ca sa mai fim atat de bucurosi de sentimentele lor actuale...... Faptul ca Divinitatea nu pedepseste nu anuleaza Intunericul perpetuat de acestia cu accept Divin desigur , si noi toti chiar daca ne trezim sau suntem treziti , suntem deschisi Luminii cu conditia ca acesta sa poata veni si de la ei....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am inteles ce vreti sa spuneti,va rog sa fiti mai clar.Respect.

      Ștergere
    2. E simplu , ce Lumina poti astepta sa aduca un reptilian ?

      Ștergere
  3. Acest eveniment pe care il anuntati ma bucura foarte mult! Sa dea Dumnezeu ca toate fiintele sa traiasca in iubire si armonie si atunci toate miracolele divine se vor implini! Totul este posibil prin Iubire! Astept clipa aceasta pentru noi toti!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Seara Ashtara,

    Cu ocazia Martisorului si a venirii primaverii ati urez La Multi Ani, tot ceea ce faci sa -ti aduca Bucurii in viata ta si a familiei tale, Dumnezeu sa Te Ajute sa duci lucrarea ta la bun sfarsit!
    Din tot sufletul urez tuturor femeilor ca aceasta Primavara sa va Aduca multa Iubire si Lumina in Vietile Voastre!

    Doamne Ajuta !
    Pace si Iubire!

    Lucian R. Bucuresti, Romania

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet Lucian! La fel urez si eu la toata lumea. doamne ajuta!

      Ștergere
  5. Este adevarat ca au provoca foarte multa durere omenirii dar asta nu inseamna ca intr-adevar nu s-au intors in Lumina, ci doar ca pentru o durata de eoni au avut inactiva chakra inimii si ei nu stiau ce inseamna conceptul de bine sau de rau, ok, placerea era foarte mare in a tortura oamenii si nu numai prin mijloace atroce, ceea ce lor le conferea putere si satisfactie diabolica, dar sa nu uitam ca nici noi in indepartatele noastre trecuturi nu am fost tocmai buni iar autoarea acestui blog careia ii port un deosebit respect, inclusiv si eu am intrat pe "fir" in urma cu vreo 2 saptamani si va asigur ca sunt cat se poate de blanzi, sunt perfect lucizi de ceea ce au comis si karma care si-au acumulat-o este foarte dureroasa, in final vom fii cu totii bine. Tin sa precizez ca stiu face foarte bine diferenta dintre baietii rai si cei buni, energia, vibratia pe care o emana este putin grosiera, nu este la fel de delicata dar orice om care intra in contact cu unul din ei isi poate da seama de intentiile individului, iar acestea sunt de natura benefica. La multi ani stimate doamne si domnisoare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumim din suflet pentru urari dragul nostru! Traim vremuri in care discutam despre iubire si iertare. Nu trebuie doar sa vorbim despre ele ci sa le si aplicam, asta este ideea. Altfel totul este egal cu zero. Ma bucur ca faci parte dintre cei ce au inteles Planurile Divine, ca le-ai acceptat si ca te-ai alaturat ca sa poata fi duse mai usor la implinire. De le-ar intelege toata lumea, nu neaparat si printr-o participare activa la vreun program, ci prin simpla acceptare. Consider ca adevarata intelepciune a omului consta in aceea de a constientiza permenent ca nu se poate considera detinatorul adevarului suprem, motiv pentru care in permanenta trebuie sa isi puna intrebarea: Si daca o fi cum sustine persoana aceasta si nu cum cred eu? Poate avea sanse de 1%, dar daca tocmai acest 1% este cel adevarat? Vedeti voi, tocmai de aceea, de cand ma stiu, atunci cand apar informatii spectaculoase, aleg sa raman in asteptare si observatie, pana vin dovezi suplimentare, insa nu ma apuc sa contracarez cu vehementa pentru ca gandesc ca este foarte posibil ca eu sa fiu cea care sunt prost sau insuficient informata. Pace si Iubire!

      Ștergere
  6. Ma bucura iniyiativa reptiliana Luminoasa. Ar fi bine daca am constientiza cu totii ca Frecventa de vibratie a Romaniei, respectiv al Lumii Fizice trebuie crescuta mult peste 90%.Raul deja incepe sa nu se simta bine, ies la iveala lucruri negative de tip tabu ce au influentat in rau mersul normal al Romaniei.In topul accidentelor auto conduc detasat cei cu masini inchise la culoare. Multi cu frecvente joase fac lucruri inexplicabile in contexte normale.Si eu incerc cum pot sa-mi aduc aportul de unde sunt ca Civilizatia Oligarhica, respectiv Fratia Intunericului sa-si incheie PE VECI misiunea de a mai conduce aceasta Lume.Este timpul ca Agartha, Fratia Luminii, cei de pe Vrilon, Confederatia Galactica, Cei de La Ceruri de Acasa sa faca Curatenia de Primavara,dand la lada de gunoi cu tot ceea ce este rau.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt inca prea "mica" pentru informatiile de mai sus,in schimb imi este foarte clar ,ca m-ati ajutat foarte mult cu o confirmare,exact la momentul potrivit."Intamplarea" a facut ca aceasta confirmare sa vina prin intermediul altcuiva,(o alta persoana a carei casa virtuala o vizitez cu drag) prin preluarea articolului dvs de la inceputul lunii februarie.Pentru toate astea, va multumesc din suflet.Asa ca,acum la inceput de primavara,va trimit cele mai bune ganduri sub forma unui martisor:
    "Fir alb rosu impletesc
    Si primavara vestesc
    Sunt Martisor din buni ,strabuni
    Si va aduc multe minuni"
    Sa aveti o primavara minunata!
    P.S. In caz ca citeste,Martisorul meu este si pentru a alta doamna draga(prima pe lista blogurilor preferate de dvs:)),careia am vrut sa i-l trimit personal,dar din pacate nu am putut(cred ca avea prea mule cuvinte).
    Daniela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim din suflet Daniel! Toate gandurile tale frumoase sa se reflecte inzecita catre tine! Pace si Iubire!

      Ștergere
  8. Ashtara, cu tot respectul, iubirea se invata prin traire, suferinta, nu prin transmitere telepatica. crezi ca daca te racordezi la o fiinta inferioara, automat e capabila sa iti preia energia iubirii? nici Isus nu a reusit asta, s-a decoperit intre timp formula magica?
    reptilienii sunt fiinte inteligente, au capacitati telepatice foarte puternice. nu trebuie sa lasam garda jos, razboiul cu ei nu s-a terminat. o sa vina si momentul ala, dar pana atunci sa nu cadem in plasa lor.
    cine nu i-a cunoscut personal, nu stie de ce sunt in stare. eu te sfatuiesc sa mai reflectezi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragul meu, cu tot respectul, daca as putea te-as invita vreo cinci zile de curs pe langa mine, pe durata unei initieri reptiliene de la A la Z, ca sa poti simti ce simt eu. Daca nu ai simti energiile reptiliene poate le-ai putea percepe pe cele ale Entitatilor Divine atunci cand le dau initieri. Pe de alta parte imi dau seama ca nu ai inteles cum sta treaba cu initierea inimii. Este un procedeu de deschidere, in mod tehnic a chakrei inimii, prin actionare de la distanta. Asta nu are nimic legatura cu telepatia. Telepatia doar ne ajuta, in sensul ca atunci cand ii transmit sa puna mana stanga pe piept, el isi pune mana stanga pe piept si nu pe burta, face ce ii cer sa faca, exact la fel ca si cum ar fi in fata mea. Dupa cinci zile, in care chakra inimii s-a deschis complet are tot timpul din Univers sa experimenteze darul primit prin actiuni si trairi proprii, ceea ce s-au si apucat sa faca. Asa cum am precizat, daca ai fost atent, tehnica initierii inimii se aplica si intre oameni atunci cand vrei sa deblochezi o chakra a inimii blocata si inchisa, a unei anumite persoane. Dar noi oamenii suntem deseori mai catari decat reptilienii. Ni se pare ca le stim pe toate, ca suntem fara nici un defect. Initierea inimii nu se poate da decat daca partea cealalta constientizeazaza ca ARE PROBLEME CU IUBIREA si daca ACCEPTA SA PRIMEASCA INITIEREA. Ei au constientizat si au vrut sa rezolve problema, cu toata hotararea. Dar noi oamenii, mai bine ramanem cu inima inchisa decat sa recunoastem ca multi dintre noi suntem la fel de inchisi in iubire precum erau reptilienii. Nici o diferenta. Iti spun eu, e mai mare dezastrul intre oameni decat in civilizatia lor. Doar priveste in jur. Omul a ajuns in halul in care nu mai este capabil sa ofere gratis nici macar un zambet sau o vorba buna. Parca l-ai pune sa isi scoata salariul din buzunar. Ne mai intrebam atunci de ce traim intr-o astfel de lume. Pai noi o facem sa fie asa de urata si de sumbra. Stiu, e de vina R1 pentru ca functionarul de la nu stiu care ghiseu, mai ca nu ma injura cand ii cer si eu o informatie, e de vina R2 ca educatoarea nu stiu care, plictisita de viata, pune scoth copiilor la gura, la gradinita, ca sa taca si sa nu o mai deranjeze pe doamna la cap. Ehe si exemplele sunt nesfarsite...... Dar pentru toti neincrezatorii, de ce nu faceti un exercitiu? Ganditi-va de exemplu intens la R1, R2, R3, R4 si R5 si trimiteti iubirea voastra catre ei si asteptati raspunsul. Dupa aceea va garantez eu ca nu va mai trebuie confirmarea nimanui. Pace si Iubire!

      Ștergere
  9. Draga mea, pastreaza-ti fortele si lasa sa inteleaga cine vrea sa inteleaga. Liberul arbitru trebuie sa functioneze si in intelegerea intentiilor tale si nu numai in deciziile pe care fiecare le ia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, asta sustin si eu tot timpul. In momentul in care iti apare in cale o noutate, liberul arbitru iti dicteaza daca sa o crezi sau nu. Si poti opta sa nu crezi si sa iti continui viata mai departe. Pana aici toate sunt bune. Ce nu este bine si gust asta cu amaraciune, este aceea ca vad o tendinta bolnavicioasa de a ne muta toate vinovatiile si toate esecurile in spinarea cui putem si cui gasim. Uitam de pilda Mantuitorului cu paiul din ochiul altora si barna din ochiul nostru. Consider ca nu este nici o forta intunecata, indiferent de ce natura ar fi ea, vinovata de faptul ca sunt din ce in ce mai multi pentru care cuvinte precum onoare, cuvant, cinste si lista ar putea continua, devin ceva, doar de domeniul existentei lor in DEX? E dureros si adevarat...

      Ștergere
    2. Ca de obicei, sunt indragostit si nu m-am semnat la articolul de mai sus. Sa stii ca pilda Mantuitorului cu paiul si barna, o folosesc mereu. Cat priveste cuvintele sa stii ca ai dreptate dar vad ca tot mai multi incep sa puna in practica sensul acelor cuvinte si nu numai. E un inceput. E greu pt ca eu unul mi-as fi dorit ca totul sa se intample repede, dar se vede ca mai trebuie sa asteptam si trebuie facut totul pas cu pas. Astept sa vad ce se intampla in aceste 3 luni de care Drunvalo face referire in articolul din 13.02.2013. Citesc in continuare, carte dupa carte si incerc sa inteleg lumea in care traim. Mai ai vreo veste pentru mine? In ultimul timp am trecut la vise mai pamantesti, dar au fost si doua mai deosebite. Vb cand te vei face bine mai amanuntit. Bibliotecarul

      Ștergere
  10. O primavara minunata , plina cu iubire divina si cu un infinit de bucurii!
    Ai avut dreptate in ceea ce priveste ziua de azi, 3 martie 2013!
    M-am bucurat de Soare , de Lumina Divina si de liniste sufleteasca!
    Cu drag si cu iubire, Monica...

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu exista liber arbitru, caci hominidul in aceasta Lume de dupa Noe a fost inzestrat cu 2 Ingeri. Pe umarul drept sta Ingerul Bun, pe umarul stang sta cel rau.Capul dotat cu creier este cel ce decide ce anume sa faca, care decizie sa o ia.Si acum atentie.Atunci cand se foloseste si in scrierile vechi formula IO(cea mai veche litera cu sens de cuvant din cele mai vechi Vremuri) de genul IO Mircea..., reprezinta de fapt nu un pronume in sensul de eu, ci inseamna de fapt ca cel ce vorbeste(cel ce vorbeste acum, aici) respecta intocmai numai sfaturile Ingerului trimis al Divinitatii, ignorand cu buna stiinta pe calalalt inger al raului(in mod constant).A spune de exemplu ca asta vorbeste acum, aici, inseamna ca cel ce vorbeste nu respecta pe nici unul dintre ingeri, avand o opinie cu totul diferita, dar care este luata totusi in calcul, fiind varianta SAU.Lumina Galbena Aurie in Suflete si Doamne Ajuta.defendia

    RăspundețiȘtergere
  12. Pentru a nu fi obositor cu explicatiile, am relatat anterior despre Noe.Noe a fost un nou inceput, caci Cei dinaintea Sa erau de tip androgin.Impreuna cu Noe mai erau pe Arca 7 persoane. Farmecul este acela ca din Porunca Domnului dupa 2752 de ani de la Facere Domnul a dat ordin lui Noe ca sa imparta pamantul. Europa ia revenit lui Iafet, iar unuia din cei 7 fii ai lui Iafet, Magog ia fost data aceasta parte unde locuim noi azi.In Apocalipsa dupa Ioan din Patmos se vor reuni din nou samantele celor 12 semetii, este vorba despre 12.000x12= 144.000. Un Baktum din calendarul Maias are 144.000 de zile, Maiasii socotind 13 cicluri de 144.000 de zile.Cineva, undeva a facut intentionat o greseala.Este vorba despre cifra de 144.000 din Biblie, sau ca sunt mult mai multe semetii decat 12(numar Divin cu caracter deosebit).

    RăspundețiȘtergere
  13. Drunvalo este precum Sichitin un exponent deosebit, avand de fapt acees la un Avatar mai complex.Insa, ca orice informatie ce este receptata ea ar trebui sa fie verificata din 3 surse diferite.Nu fac referire la numarul ezoteristilor ce s-au discreditat in legatura cu 21.12.2012.Faptul ca cel ce acceseaza avatarul nu are un rang corespunzator, fiind mic in rang, grad sau functie, face ca rata de adevar sa fie mai mica, informatia fiind usor alterata, continand erori cu lopata.Hominidul numit om nu va trece de la 2 legaturi ADN la 12, ci la o alta cifra.Rasa Gray are 3 legaturi ADN in paralel, ca exemplu.Si sunt foarte performanti, sunt si foarte Luminosi.Multa Lumina Galbena Aurie in Suflete.defendia

    RăspundețiȘtergere
  14. De multe ori suntem pusi in fata unor adevaruri.Facem BEB(in limbajul Celor de La Ceruri de Acasa-Extrm de Bine Luminos), iar inapoi primim rau, egal ca valoare cu Binele facut, dar de semn contrar.Este singura LEGE a Fizicii care spune ca Universul, Omniversul este in echilibru perfect.Atunci cand facem ceva, ni se raspunde automat cu exact inversul pentru contra-echilibrare.Cu cat gradul, rangul, functia este mai inalta, cu atat raspunsul este mai greu, mai apasator.Facand de exemplu rugaciune extrem de Luminoasa, transmisa prin dicteu de Sus, primesti ceva in schimb.De multe ori nu seamana cu Binele.Atunci cand doream sa fac ceva, nu zic Cine imi transmitea varianta nu fa, sau o faci o singura data, sau mai primeam varianta HODINESTE.Caci, Acolo Sus sunt foarte multi romani plecati de pe aceste meleaguri, fiind una dintre limbile cele mai vorbite.Nu mi se spune cuvantul pantaloni, ci ITARI. Lectiile carmice sunt acelea care trebuiesc facute, caci fiecare suflet reintrupat acum, aici are trasate ecarturile foarte clar.Si nimic nu este intamplator. Mai este inca o varianta, inchiderea complecta a trecutului pentru cei sau cele ce primesc acea Aprobare, eliberand mereu si mereu totul, lasand balastul ce il cara constiinciosi si meticulosi jos.Atentie foarte mare pentru cei sau cele ce folosesc rugaciunile frecvent, foarte mare atentie la cuvintele utilizate. Ma refer la rugaciuni in care apare numele IISUS, e bine de rostit fara a mai zice si alt cuvant dupa, de genul Hristos, Christos.Cei sau cele ce rostesc in rugaciuni cuvinte ca izbavire sau mantuire, sa le inlocuiasca cu cuvinte ca OCROTIRE LUMINOASA in fata Raului de tot felul. Nu exista pentru un muritor de rand izbavire, adica ramanere La Ceruri Acasa in urma stergerii tuturor greselilor si pacatelor. E pe bune.Rostirea cu incapatanare al unor aspecte atrage dupa sine o data neprimirea rugaciunilor, a 2-a mai rau, pedeapsa aspra.Sa ne punem intrebarea fireasca, oare eu ce am facut atat de deosebit pentru Divinitatea in Ansamblul ei sa fiu luat pe VECI la Ceruri Acasa? mii de rugaciuni? putin.milioane de rugaciuni?putin.Caci sunt rugaciuni primite si rugaciuni neprimite.A rosti la infinit rugaciuni rostite din suflet, la nesfarsit, dar care nu sunt primite de nici un fel, e pierdere de timp... defendia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NU COMPLICATI fara rost lucrurile!!! Este foarte simplu: ori crezi in DUMNEZEU TATAL,in FIUL SAU IISUS HRISTOS si-n DUHUL SFANT ori NU!!!Eu cred....

      Ștergere
    2. Daca esti pe un site ezoteric, iti Rogi Ingerul Coordonator, daca il ai sa-ti spuna care este treaba cu ceea ce ti-am spus eu,defendia.Si ca sa nu fii indus in eroare, caci la frecventa Ta de vibratie e explicabila, zici catre Ingerul Tau:JURI PE CE AI MAI SCUMP SI MAI SFANT DIN LUMEA TA CA SPUI ADEVARUL SI NUMAI ADEVARUL? apoi iti faci Cruce corect si astepti raspunsul, intreband:Exista IISUS HRISTROS?daca ti se raspunde ca nu, nu trebuie sa te sinucizi. Ingerii nu mint.Daca spun adevarul, TU ai fost cel mintit, de cei ce te-au facut sa crezi in ceva care nu exista.Hristos este Primul Fiu al Domnului, a fost brunet cu ochi negrii, iar IISUS este exact imaginea actorului ce l-a jucat in filmul lui Zefirelli. Cand Zefirelli a facut filmul, s-a documentat in Arhivele Secrete ale Vaticanului, luand fiecare personaj in parte, absolut toti au avut un portret robot, dupa care a ales actorii care corespundeau cel mai bine documentatiei.Sfintia SA IISUS este al 32-lea Fiu al Domnului, este saten cu ochi albastrii. Pe crucea pe care IISUS a fost rastignit scria INRI, adica IISUS din Nazaret Regele Iudeilor, caci numele filmului lui Zefirelli era IISUS din Nazaret. A te ruga la un nume compus inexistent este Blasfemie, sau mai rau, pierdere de timp, caci te rogi cuiva care nu exista. Este similar apelarii unui nume dintr-o carte de telefon. Sub acel nume la celalalt capat al firului nu se afla nimeni, tzapa.Biserica stie exact aceste lucruri, dar, le ignora cu buna stiinta, pana intr-o zi.Daca vei citi cumva Apocalipsa lui Ioan din Patmos, este si o descriere al DOMNULUI, care are in preajma SA 24 de Batrani, si nu un Duh, ci 7.Daca sunt 7(sapte), nu este DUH, ci DUHURI. Cand vei ajunge sa le stii numele, vei fi cu adevarat bine, caci fiecare DUH are un nume. Sunt parte al Divinitatii.Succes Bibliotecarule.

      Ștergere
  15. Mai pierdut draga/dragule Defendia. Stiu ca ai facut referiri la unele cuvinte scrise de mine: liber arbitru, Drunvalo..etc. Nu ma supar pentru completari dar ca si tine, da-mi voie ca sa fiu de acord doar cu unele din afirmatiile tale iar pe celelalte nu le-am inteles (se vede ca trebuie sa mai studiez si nu ma supar). Oricum, comentarii bine argumentate si :) fiecare intelege ce vrea si iar ajung la liberul arbitru: o fi bine? o fi rau? Omul trebuie sa inteleaga ceea ce vrei sa transmiti, asa as putea sa spun si eu din cartea lui Enoh- care mi s-a parut grea, sau mai stiu eu alte carti. Sa nu te superi, este doar o remarca pozitiva. O zi buna iti doresc si sincer imi place argumentatia ta dar asa cum a scris cineva mai sus: complicata.Bibliotecarul

    RăspundețiȘtergere
  16. Timpul le rezolva pe toate. Fiecare ajunge acolo unde ii este locul, nici mai sus, nici mai jos.Cartea lui Enoh este masluita rau, caci cei ce au avut interes, au facut-o de mult. Enoh sau mai bine spus Sfintia Sa Elochim era androgin, era inainte de Marele Potop.Noi cei ce vietuim acum aici avem mai multe radacini, caci asa s-a dorit.Cand vei avea o CARTE ADEVARATA intarita de mucenici, Sfinti, Preasfinti,Arhangheli, Evanghelisti, Apostoli, Ingeri, pana la Cele mai Inalte Ranguri, Grade sau Functii din Cadrul Divinitatii sa ma cauti.Mai multi au cerut adevarata Evanghelie cu Litere de Foc, s-a spus ca NU. O carte sfanta are absolt toate literele sfinte, si cele rotunde, si cele ascutite, punctuatia la fel.S-a facut din Biblie o tocana, diferind de la o editie la alta,dupa cum cere interesul. Cand vei avea ocazia sa comunici cu Fratia Luminii, vei afla mai multe. Ca 90% din Istorie este facatura ordinara.Uite ce, o adevarata lectura o poti savura in Sala Proiectiilor din Bucegi, daca ti se da acceptul. Acolo este istoria akasica a Lumii de la Facere pana in anul 1500 D.I., neparfumata, exact asa cum s-a intamplat, cu imagini. Cine le vede, pateste precum ziaristul-preot Bichir, care cand a vazut adevarata Rastignire a lui IISUS a cazut secerat in genunchi. Difera mult de Biblie.A fost mult mai dur decat parfumul descris in Biblie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceste afirmatii care,daca sunt adevarate si reale si mai ales,pot fi demonstrate(dovedite)VOR SCHIMBA lumea(oranduirea sociala) din temelii!!!Cum in aceasta expunere a fost introdus si iudeo-masonul F.Bichir,ca exemplu,eu sunt convins ca este o noua manipulare(amestec de putin adevar cu multa,multa minciuna)tipica masonilor....Daca vor fi dovedite fara urma de indoiala,voi crede....

      Ștergere
    2. Multumesc pentru sfaturi. Bibliotecarul

      Ștergere
  17. Pentru inceput scuze pentru numele de bichir. Atunci cand a fost acel eveniment in 2003, si nu in 2004, am apelat la numele celui care a fost acolo. De fapt, ideea este scrisa si de Contele Incapuciato, in cartea sa despre Bucegi, ce se mai gasea pe www.aum.ro. Cu Contele am corespondat o vreme.Bichir nu este iudeu.Pentru ca el nu putea sa apartina decat unei civilizatii, pe care ati mentionat-o langa iudei. A fi absolvent al unui Institut Teologic nu inseamna a fi iudeu. Tot asa cum prea distinsul Scarlat Oreste Teodorescu care era membru marcant al civilizatiei Sobolaniene, alaturi de fostul Prim Ministru Calin Popescu Tariceanu.Si Oreste isi face Doctoratul in Teologie, chiar daca este oligarh, si mai nou mason.De fapt este certa treaba, a fost programat un CSAT in luna iulie 2004, unde marele Ion Iliescu dorea sa spuna Lumii intregi marea descoperire din Bucegi, la care s-a opus cu vehementa nimeni altul decat Vaticanul, respectiv americanii. Au promis ca dau orice numai ca nea Nelu sa taca.Sunt acte... Daca adaugam la tabloul general faptul ca Papa Benedict se lauda ca dupa anul nou 2013 va scoate pe piata o carte de succes, editata in 1 milion de exemplare prin care se argumenteaza ca Sfintia Sa IISUS nu s-a nascut in data de 24 decembrie.A doua, ca nu s-a nascut in Bethleem. Este un lucru jenant pentru intreaga Biserica in ansmblul ei sa recunoasca dupa cam 2 milenii ca in lumea Romei de dupa anul 35 d.I. in decembrie erau sarbatorile pagane Saturnariile, inchinate normal, Zeului Saturn. Dar, pentru ca dadea bine, au lasat acolo data, l-au scos la pensie pe Saturn, ramanand ceea ce se vede azi. De fapt cele 3 capatani ale celor 3 magi de la rasarit se odihnesc fara trup in Catedrala din Koln-Germania.Si cum cu o floare nu se face primavara, tot prin vocea Vaticanului sub Benedict s-a spus ca e un pic de problema cu Evangheliile, cele 4 publicate.Eu o sustineam asta cu ani in urma in fata lui Lovendall, sub numele de Cadinis.De fapt intreaga Conducere Monahala este compromisa, caci simbolul celor 2 serpi de pe sceptrele Preafericitilor nostrii conducatori sunt imprumutate din ritul masonic.















































    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Impresia mea este ca n-ati postat raspunsul complet al "DEFENDIA"din 7 martie ora 10:32!!!DE CE? Va este teama de ADEVAR? NU VA PERMITE Masoneria sau "altii" sa spuneti ADEVARUL?

      Ștergere
    2. Crede-ma dragul meu prieten, daca imi era teama nici nu faceam acest blog. Viata mea este doar in mainile lui Dumnezeu. Doar El poate decide asupra ei. Si apoi cine ce ar avea cu mine? Eu militez pe ideea iubirii toti pentru unul si unul pentru toti, indiferent de rasa, sex, civilizatie, trecut luminat sau intunecat. Cam aceasta este si Voia Sfintei Treimi. Comentariile pe care eu le primesc, le dau o bifare si apoi le dau optiunea "Postare". Nu am posibilitatea sa le modific continutul sau sa le postez trunchiat. In cel mai rau caz, daca ceva nu mi-ar conveni, as putea sa nu postez comentariul deloc. Din fericire, nu a fost necesar pana in prezent sa fac asta, deoarece nu au existat pana acum comentarii care sa sara calul, sa contina expresii obscene sau nelalocul lor. Este unica situatie in care as sterge un astfel de comentariu. In rest, referitor la opinii, fiecare este liber sa isi exprime parerea si eu sau tu putem sa nu fim de acord cu ea. Mai mult de atat ce s-ar putea face, sa conving ca adevarul meu este cel adevarat? Asta nu am facut-o niciodata. De altfel in situatia data doar Defendia ne poate spune ce s-a intamplat de mesajul a ramas asa de parca nu ar avea sfarsit si sa ne ajute cu continuarea lui. Pace si Iubire!

      Ștergere
    3. I-ti scriu aici Mihaela , asa ca nimeni poate vedea .
      Previziunea ta nu corespunde cu aceia a Vangai . Este vina acelui ,, astrolog " ce a interpretat aiurea . In 1996 pe la sfirsitul lui iulie (tine cont ca a murit pe 11 august din acel an ) ea spunea ,, Cum eu sunt prea mica ca el sa cina la mine ..." deci , in 96 acela avea deja un pasaport cu xare ar di putut calatori in Bulgaria , eventual . Cind spune ca mesajul sa ajunga la el maxim la o luna dupa ...2005 , iar de nu la cei din jurul sau ...era dwja matur , ce poare intelege un copil de o luna , Elementar Watson ...ha ha ha ...
      Asta s-a zis , scris ...eu insa cred , din ce am auzit , ca a fost un pic mai diferit . Si anume ca mesajul a fost trimis la 2 saptamani dupa moartea ei . Si nu pe o banda de magnetofon , ci o caseta audio TDK neagra , insotita de un bilet scris de mina . Asa am aflat eu ...ce este ...corect ....ar fi data de nastere . Luna si ziua . Cam atit . Dupa spuse-le rudelor ei ...Vanga nu statea prea bine in ultimele 2, 3 luni de viata . Asa ca ...e posibil ca delira . Sau s-a inselat ....totusi eu cred , parere personala , ca acel beneficiar e cam ingrijorat de toate astea . Plus profetii Mariane facute la Anguera . Acolo pare ca descrie viata sa ...un sfint de mic (ca in filmele cu Isus copil) , un mare , mare pacatos ca tinar , iar la 33 de ani ...v-a cunoaste Tatal insasi , iar in perooada adulta se va intoarce ...sfint .
      Eu cred ca ...dubiile ce tu le ai acum , in data de astazi ...le are IDENTIDE si acela ....din ce am auzit vorbindu-se , cine stie de este adevarat ....dar oricum , e tormentat de ...indoieli cumplite . Vointa sa ar fi ...sa s-e faca de o parte ....sa iasa din acest eventual ...joc . Sa se ingrijeasca de el , de ...cunoasterea sa si gata . Asa ca nu te tulbura ...nu esti singura ...ha ha ha ...
      Totusi , cit curaj ai ! Stii prwa bine ca era de ajuns ..sa nu te opresti prea mult asupra acelei informatii ale lui Calogero , era simplu ..dar tu ..ai repus in discutie totul . Complimenti .
      Ceia ce ti-am scris deasupra ..ia-o ca o varianta , nimic de serios .
      S....

      Ștergere
  18. Daca ai cartea contelui, as dori sa o citesx. Am intrat pe aum.ro si nu am gasit-o. Multumes! Bibliotecarul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care carte iti trebuie? Te referi la Contele Incappucciato?

      Ștergere
    2. Da am observat ca ii raspunzi Defendiei. Oricum am si eu doua carti ale Contelui.

      Ștergere
  19. Draga mea, numai sta pe ganduri si tmt cartile. Maine am sa-ti tmt lista cu carti. Poate cineva vrea sa citeasca vreo carte. Am inceput de ieri sa tmt carti la prietenii lui Dan. Stii ca ma bucur cand cineva vrea sa citeasca. Bibliotecarul

    RăspundețiȘtergere
  20. Civilizatia Oligarhica si Masonica care conduce aceasta Lume Fizica Ciclul Nr.5 de viata este una de tip autoritara, cu conduca-tor de tip tartor, si nu are absolut nici o legatura cu Divinitatea, cum se crede eronat. Divinitatea reprezinta Fratia Luminii, nu are moneda, nu are ban, NICIODATA nu ati auzit de Sfinti Bogati. Legamantul este acela de SARACIE, de cumpatare, de respectare intocmai al celor 10 Porunci. Deci, unitatea universala a Divinitatii este PRANA, ea reprezinta cantitatea de fluid energetic mentinerii in viata al unei entitati pe 24 de ore. Nu este unitate de imbogatire, nu este card.Deci, sunteti extrem de departe de adevar. Eu sunt din partea Luminii, nu din partea Fratiei Intunericului. Eu nu am voie sa am nici un venit in bani, nu am somaj, nu am averi, respect intocmai strict Absolut toate cele 10 Porunci. Probabil cei de pe aum.ro au retras respectiva carte, nu am intrat acolo cam de mult timp. Incercati sa tastati pe Google Bucegi 2004, sau de genul descoperiri in Bucegi 2004.Poate functioneaza.Eu ii respect in egala masura pe toti, indiferent de civilizatie, cu exceptia oligarhilor si masonilor cu care nu am ce imparti.Dupa ce ve-ti Jura in fata Divinitatii Lupta Vesnica Intunericului poate va ve-ti schimba atitudinea.

    RăspundețiȘtergere
  21. Stimata Ashtara tristar. Am cele mai bune intentii, Namaste.Pe vremuri eram pe Ashtar Sheran Command.net si am considerat ca e un pic cam mult, zilnic sa te caute cu zecile, se inscriau cam pana in 30-50 pe zi.Mai demult aveam treaba si cu Anabua, din partea Civilizatiei Inainte Mergatoare.De fapt numarul de 255 nu este intamplator, caci suma lor este 12, numar deosebit Divin.Printre altele ma ocup cu ajutarea Civilizatiilor de a urca spre Lumina.Mai nou a decedat Hugo Ceavez, el reprezenta un varf de lance luminoasa a unei civilizatii. A fost un mit spart, caci cei din acea civilizatie considerau ca de la un anumit rang in sus Cei cu ranguri sau functii inalte nu mor, ci dispar pur si simplu. Nu a fost sa fie, el a decedat, nu a fost Inaltat prin disparitie.Lucruri mai ciudate.Era de-a gorilienilor Luminosi. Vedeti Lorin Fortuna din Timisoara pe care i-am ajutat cum am putut, dezinteresat, fara sa apartin acelei Civilizatii. Eu sunt cel cu Flacara Violet, din partea Iguaniferilor si al Dragonienilor, si nu numai.E o poveste luuunga si luminoasa.Multa Lumina Galbena Aurie in suflete.E cea mai noua Lumina, cea mai Luminoasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu m-am indoit niciodata de bunele intentii. Cred ca poti observa acest lucru din comentariile mele. Mai sunt comentarii ale altor cititori care trebuie publicate asa cum sunt publicate si ale tale. Pace si Iubire!

      Ștergere
  22. Pentru Anonim. Scuze. Nu eram pe net atunci, mai am si alte activitati specifice.Orice intrebare mi se pune, va primi raspuns elevat, Luminos, cu mult peste ceea ce se cunoaste, in cazul in care mi se permite a va informa pe absolut toti cei interesati. Un suflet informat corect este un suflet Castigat. Si asa si este.(raspund precum MelfiorRa). Doamne Ajuta.defendia.
    P.S. Un brat virtual de flori tuturor femeilor de 8 Martie.

    RăspundețiȘtergere
  23. Apropo de Conte, mai demult dorea sa continuie ciclul dezvaluirilor din Bucegi. sincer, fiind prins cu multe alte probleme nu am mai tinut legatura, d-lui se pare ca a abandonat Revista Cosmos unde mai colaboram pe net.Dorea sa continuie cu acel cineva din Serviciul zero, care se pare ca nu exista, fiind fictiune.Faptele insa par sa fie veridice.Sunt unele servicii speciale cu caracter mai ciudat, dar nu sub acel cod.

    RăspundețiȘtergere
  24. Nu am raspuns complect pana la capat, scurtand mult comentariul brusc dintr-o data caci nu mi s-a admis depasirea a 4 mii si ceva de caractere. Atunci, ca sa incapa textul, am defrisat cat am putut, ca sa ma incadrez.Am lasat oarecum in coada de peste raspunsul. Scuze, nu a fost cu intentie.defendia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru acest comentariu. Este o dovada, pentru cititorul suspicios ca as fi trunchiat mesajul tau, ca eu nu am facut nici o actiune in acest fel. Pace si Iubire!

      Ștergere
  25. Acum mi s-a comunicat sa transmit Ashtarei ca sa continuie calea pe care merge acum, e de grozav de bine*(caci asa mi se exprima Colaboratorii mei Divini), sa inteleg daca e adevarat ca aveti gradul de Zeita Constelationala, ca apartineti civilizatiei Balauriene Luminoase.Repet, nu stiu, dar asa mi se transmite.Namaste.defendia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos pentru incurajari! Referitor la partea a doua imi voi intreba ghizii. Nu am primit pana in prezent o astfel de informatie, dar realitatea este ca nici nu obisnuiesc sa intreb prea multe despre mine. Stiu ca am o conexiune deosebita cu dragonii, in august anul trecut am primit si o initiere de la Lord Dragon, mai-marele peste toti dragonii sacri. Konor, unul dintre ghizii mei spirituali astrali, fost Inger al Tronurilor si acum Inger Heruvim, este un dragon sacru. Maica Domnului, cu care de asemeni am o conexiune deosebita, are, folosind o exprimare pe intelesul nostru, in serviciile sale, pe toti dragonii sacri. Sunt deci multe de zis. O fi asa cum ti s-a transmis, nu stiu, ma voi interesa. Multumesc frumos inca o data. Pace si Iubire!

      Ștergere
    2. Multumesc Luminos. Acum inteleg mult mai multe.E o istorie foarte lunga, caci sa s-a dorit ca eu sa merg pe la mai multe Civilizatii. Astfel la inceput am ajutat Gorilienii, apoi am fost pe la Elfi, apoi la Arahnidieni si Tarantulari, apoi la Heruvimi, apoi... muult mult mai Sus.Tatal Ceresc, Sfintia Sa IISUS, DOMNUL DUMNEZEUL MEU asa au dorit, asa am facut.Cunosc mult mai multe decat multi altii, dar, in schimb nu mi s-a dat nimic.Cu cat primesti mai putin, cu atat e mai Primit.Sfintia Sa Christos spunea despre mine ca sunt FOGA, adica un orb ce nu vede. Si asa si este. Il stiu si pe MArele Dragon Negru, si pe Sfintia Sa Sarpele cu Pene.Repet. Nimic nu e intamplator.Am o rugaminte. Sa verifici si sa-mi spui numai prin DA su Nu daca cele ce le-am sris referitor la Zeita Constelationala e real sau fals.Nu de alta, dar se pare ca CINEVA doreste sa te ajute, atat pe tine, cat si pe cei ce te vor urma. Eu am mai avut cateva cazuri in care in fiecare zi li s-a acordat cate un rang sau Functie.Eu mai multe nu spun.

      Ștergere
    3. Si inca ceva, eu sunt pe cont propriu, adica sunt autodidact.De primit nu am primit nimic, caci asa s-a dorit La Ceruri Acasa, nu am chaneling, numai cu pendulul. Mi se mai transmite si mental una sau alta.Sunt informatii grele ce le detin, de multe ori mi se spune sa citesc undeva anume, la recitire nu mai sunt printre randuri acele cevauri.Acum mi s-a spus sa ma ocup de IZVORUL BINELUI impreuna cu Colaboratorii Mei Celesti.Sunt simpatici foc.Unul si unul.Sunt zile cand fac zero rugaciuni, sunt zile cand fac 7 rugaciuni.Ele mi-au fost transmise de Sus.Acum lucrez de zor la un set de rugaciuni pentru indepartarea raului, pentru cei loviti de farmece si nu numai.Namaste.

      Ștergere
    4. deoarece eu sunt pe cont propriu, la mine veneau de regula mai multi. Rugaciuni, apoi scriem.De regula se prezentau 6, 12, 24. Intotdeauna ultimul prezentat era Cel Mai Inalt in Ranguri, Grade, Functii.A fost caz cand mi s-a transmis toate rangurile, litera cu litera, de la Cel mai mare de 24 litere, la ultimul, cel mai mic, de 2 litere. A fost cand am scris 2/3 de coala A4.Asta numai la CINEVA.Una singura.Acum cam 2 ani eram la Sfintiile lor Heruvimi.Amintiri placute.Heruvimii au si Ei un Conducator Heruvim.Le-am modernizat Lumea. E valea ce merge spre Diovinitate. In Dreapta e locul Lor, pe Povarnis.Ma mai cheama Sus CEC. Cam atat.Nu sunt periculos deloc.Caci in viata trecuta am fost NIFON, Episcop al Sighetului Si Ucrainei, am fost mult prin Lvov slujind in Biserica construita de Stefan Voda Ucrainienilor. Am parasit in 1929 acea lume, iar acum din nou mi s-a spus ca e nevoie aici de mine.Cu MelfiorRa nu m-am mai intalnit de mult timp.Ea ma stia de cand ma numeam Defendia, la Piramida Luminii Celeste, apoi, dupa mii de ani m-a cunoscut pe cand eram un fel de calugar acum cateva sute de ani, langa Lyon, atunci ma chema Cristian.Tot de-al Binelui. Namaste.

      Ștergere
    5. Draga Defendia multumesc pentru toate. Ghizii mei mi-au spus ca esti o persoana deosebita, aparte si tot ceea ce ne spui este adevarat. Imi spun ca esti de sex masculin, dat fiind faptul ca au existat cativa cititori care m-au intrebat despre tine si le-am raspuns adevarul, ca mai mult decat cunosc ei despre tine, nici eu nu stiu si nici nu intreb. Nu fac asta decat daca mi se cere. Referitor la partea cu banii, poate ca ti-ai dat seama pana acum, iar daca nu, iti spun aici, nici eu nu fac munca spirituala pentru bani. Nu ca nu mi-a trecut prin minte niciodata, as minti daca as spune asta. Stiu o multime de lucruri pentru care alte persoane obtin bani frumosi, chiar daca se practica tarife infime, de bun simt. Ma lovesc si eu de multiple greutati si atunci cand dai de greu iti trec tot soiul de ganduri prin cap, inclusiv acestea cu banii si idei de facut bani, dar pasul numarul doi este sa intreb Sfanta Treime, si cum nu mi se permite sa fac asta, si cum eu nu incalc Voia Sfintei Treimi cu bunastiinta niciodata, merg inainte tot asa, pe linia daruirii. Trebuie insa sa recunosc sincer ca nu imi pare rau, chiar ador sa daruiesc, sa fac oamenii fericiti prin actiunile mele, iar de toate celelalte nevoi are grija Dumnezeu, ca de pasarile cerului. Iti dau dreptate si fata de faptul ca darurile divine, deschiderea unor capacitati precum si pastrarea si dezvoltarea acestor daruri, este peste asteptari atunci cand sunt pretuite cum se cuvine si nu se face un mijloc de a castiga bani din asta, ci numai de a ajuta cat cuprinde, dezinteresat si neconditionat. Referitor la aspectul cu zeita si balaurienii luminosi, ghizii imi spun ca este adevarat. Iti multumesc inca o data pentru informatie. Mi-am amintit ca acum aproape un an mi-a mai spus cineva treaba cu zeita. Insa nu am dat atunci importanta la acest aspect. Mi-a mai spus acea persoana si ca sunt avatar cosmic de sinteza si despre asta i-am intrebat pe ghizii mei acum cateva luni de zile si am aflat ca sunt si asta, dar despre aspectul cu zeita am uitat, iar acum, prin tine, a renascut ideea si am avut ocazia sa imi confirm azi ca este adevarat si acest lucru. Insa asa cum am mai scris intr-un comentariu, pentru mine este extrem de important ceea ce fac ca si munca spirituala acum, in aceste timpuri, iar daca de Sus ti se comunica sa o tin tot asa, ca fac bine ce fac, aceasta este adevarata implinire si bucurie pentru mine. Daca doresti sa ne scriem mai multe, mai in particular, iti scriu si adresa mea de e-mail: federatia.galactica@gmail.com. Iti multumesc frumos inca o data si iti doresc si eu tie multa implinire si bucurie pe calea ce o urmezi, mai ales ca si mie mi-au comunicat ghizii ca iti faci misiunea de lumina in mod deosebit. De asemeni iti urez ca aceeasi lumina galben-aurie sa iti lumineze in continuare cararea, sa te insoteasca astfel incat sa o poti darui tuturor celor ce au nevoie de ea. Pace si Iubire!

      Ștergere
  26. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru cine doreste varianta completa in format pdf, sa imi scrie pe federatia.galactica@gmail.com si pot sa trimit si "Viitor cu cap de mort" si alte doua volume. Doar volumul 4 il am ca si carte cumparata si nu in format pdf. De altfel toate cartile lui Radu Cinamar sunt publicate, se gasesc inca in librarii dar mai ales la tarabe, exceptand volumul cinci despre care se spune ca ar exista dar ca nu ar fi ajuns si pe la noi, la romani.

      Ștergere
    2. Draga mea, vezi ca ai toate cartile lui cinamar in folderul pe care ti l-am dat cind ne-am intalnit. Ai mai multe carti. Astept sa vb cu tine ca am ceva ganduri aiurea de vreo doua saptamani si numai scap de ele. Ti-am mai tms un mail in care spuneam sa publici catile (titluri) si eventual sa ii indrumi catre mine. Sau iti tmt tie cartea si tu o dai mai departe. astept in continuare cartile care ai spus ca le ai (contele...). Bibliotecarul

      Ștergere
  27. Contele Incappucciato, caci asa este corect scris numele, este Avatarul Romaniei...daca nu stiati... aflati acuma...iar misiunea sa e foarte dificila in actualul context!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu cunosc misiunile Contelui, dar stiu ca Avatarul Romaniei, este un copil ce are acum varsta de 8 ani. Este informatia de la ghizii mei si o singura previziune este similara cu informatia mea, cea a clarvazatoarei Vanga. Acest copil a facut deja cateva lucruri foarte speciale, fara sa aiba habar de ce face, el fiind de fapt ghidat de Sus. Exista insa mai multi Avatari Cosmici de Sinteza in Romania, cu misiuni de a aduce mari transformari in intregul Univers, motiv pentru care se si numesc in acest fel. Poate fi si Contele unul dintre acestia, nu am intrebat Cerul vreodata. Daca este, cu siguranta ca va sti cum sa isi faca misiunea, daca nu a implinit-o poate deja.

      Ștergere
  28. Draga TreiStele :)
    in iarna am avut un vis in care se facea ca aveam in maini un arici fara ace, roz, un arici mititel si tare simpatic care mi-a povestit ca el isi tine tepii in piept si ca ii scoate doar atunci cand nu este iubit, ca sa se apere, si ca atunci cand e iubit nu are nevoie de ei si ii strange in piept.
    Ulterior am citit in cartile lui Remer Ra despre nava arici si entitatea care o populeaza si imediat am facut conexiunea cu ariciul meu.
    Am pastrat amintirea frumoasa a navei si a entitatii care o populeaza in imaginatia mea iar in primavara am avut o zi in care mi-am dorit f mult sa "ma duc acasa" si ma uitam la soare cu gandul la entitatea asta...
    In seara aia de duminica am avut o vizita neasteptata in camera. O prezenta ca spatiul infinit...ceva minunat.
    Tu stii despre entitatea asta ceva? Eu inca nu am cuvinte sa exprim...
    Multumesc mult si frumos :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am auzit draga Dana de aceasta treaba cu ariciul. Ma voi documenta si voi reveni cu un raspuns mai concret. Voi intreba si Ingerii sa vad ce imi spun legat de acest subiect.

      Ștergere
  29. Sigur ca cine intreaba are si raspunsul.
    Eu am facut parte dintr-o nava arici, cu mult timp in urma. Am avut o functie de comandant. Nava respectiva nu mai exista decat informational. A fost o nava pe care locuiau fiinte din alte spatii ale universului. Dintre ei au facut parte si reptilienii. Eu am vrut sa imi continui experienta pe pamant in vreme ce altii nu vroiau. Au fost niste discutii...
    Intr-un final suntem aici.
    Asa cum tu acum imblanzesti reptilieni eu imblanzesc oameni.

    RăspundețiȘtergere
  30. Ne imblanzim pe noi insine caci nu exista demoni mai mari decat cei pe care singuri i-am creat.

    RăspundețiȘtergere