vineri, 15 martie 2013

POVESTEA UNUI GHID ASTRAL



POVESTEA UNUI GHID ASTRAL

Dragii mei,

Fiind aceasta postarea cu numarul 77, iar suportul acestui blog fiind tristar77 (numar care nu are nici o legatura cu anul nasterii mele, cum multi au crezut, acesta fiind de fapt 1971), m-am gandit sa fie continutul acestui articol, unul inchinat ghizilor calauzitori pe care cu totii ii avem.
Se spune ca un om are sapte ghizi astrali:
1.     al laturii spirituale
2.     al sanatatii
3.     al relatiilor de familie
4.     al relatiilor sociale
5.     al relatiilor de iubire
6.     al profesiei
7.     al prosperitatii, abundentei

Am constatat ca in functie de menirea unui om in viata, acesta poate avea la una dintre cele sapte categorii expuse mai sus, mai mult decat un ghid.
In vremurile noastre traiesc multi  oameni care au mai multi ghizi astrali spirituali, deoarce misiunile multora  sunt pe fundament spiritual. Unii sunt calauziti de anumiti ghizi spirituali astrali inca de la nastere si raman alaturi de ei pe tot timpul vietii, dar exista pentru fiecare dintre noi un ghid spiritual care ne preia de cand ne nastem si ne conduce atat timp, pana ce noi atingem un anumit nivel spiritual, dupa care acesta se va ocupa de ghidarea unui alt om, iar noua ne este alocat un ghid mai inalt, care preia misiunea calauzirii si dezvoltarii noastre spirituale de acolo mai departe.
Un ghid astral calauzeste mai multi oameni in acelasi timp. El poate fi o Entitate Angelica, sau poate fi un Sfant, sau un Maestru Inaltat, dar poate fi si o Entitate extraterestra, fara corp fizic, ce se afla in preajma unei planete anume ce este foarte foarte evoluata spiritual. Chiar daca suntem constienti sau nu de existenta acestor ghizi, ei ne insotesc oricum viata, iar ceea ce noi numim intuitie, reprezinta de multe ori, un fel de soapte ale ghizilor la urechile noastre.
Va redau la sfarsitul acestui articol, o poezie pe care am compus-o intr-o seara, in care sosind acasa de la serviciu, am cazut intr-un somn adanc, la o ora care nu era deloc obisnuita, adica pe la sapte seara. M-am trezit trei ore mai tarziu, cu gandul clar sa scriu niste versuri, pe care sa le dedic ghidului meu astral KONOR, caruia ii multumesc pe aceasta cale pentru tot ajutorul, iubirea si calauzirea. Multumesc totodata, din tot sufletul, cu adanca recunostinta si celorlalti ghizi ai mei ce vegheaza cu atentie asupra tuturor sectoarelor vietii mele.
Imaginea atasata acestui articol este cea mai apropiata reprezentare pe care am gasit-o, a cum il vad eu pe Konor in astral, dat fiind faptul ca El este Dragon Sacru si in acelasi timp Inger Heruvim, in conditiile in care la momentul cand mi-a devenit ghid, era Inger al Tronurilor. Ingerii Tronurilor se arata deseori si ca niste roti foarte luminoase, care se invart tot timpul. In acest fel l-am perceput si eu pe Konor prima data. Prin misiunile Sale de pe traseul ultimei jumatati de an, de mare succes, a fost avansat de catre Sfanta Treime in grad mai inalt, de Inger Heruvim.
Vedeti cum prin calauzirea pe care ne-o acorda, avanseaza pe trepte spirituale mai inalte si ei ghizii, nu doar noi cei calauziti? Iar prin actiunile noastre care pot fi conforme cu aceasta calauzire sau impotriva, noi la randul nostru, ii ajutam sau le putem pune bete in roate. De aceea se spune ca este cel mai sanatos, ca sa fim siguri ca facem ceea ce trebuie, adica Voia Sfintei Treimi, sa ne ascultam in primul rand vocea interioara, intuitia, adica ghizii.
Pentru mine a scrie poezii nu reprezinta una dintre activitatile mele curente. Am mai facut acest lucru doar cand eram copil, prin scoala primara. Aceasta poezie insa, ce reprezinta practic povestea modului in care am ajuns in legatura cu Konor, a fost scrisa in cam o ora si jumatate, iar strofele ei parca erau dictate de Sus, veneau una dupa alta, ca pe banda. Asa ca, nu poate fi considerata ca fiind neaparat creatia mea. 

~ Povestea unui ghid astral ~

O zi de vara, in amurg,
Asfaltu-i cald, pasii imi curg,
Nu stiu exact spre ce ma-ndrept,
Batai nebune-n al meu piept.

Cobor o scara, ma opresc,
Este ceva... simt, nelumesc,
Ce deseneaza drumul meu,
Ma-mpinge catre-un curcubeu.

Ce feerie, ce culori !
Privesc, ma trec fiori, fiori,
Panouri, mese, mii si mii
Tot felul de bijuterii.

Oameni cu ele se mandresc.
Ei le-au creat, este firesc.
Si ma invita sa le spun
Ce cred despre ce vad acum.

Cuvintele sunt prea putine
Sa laude-asa cum se cuvine
Toata aceasta truda-a lor
Tesuta parca-ntr-un covor.

Intr-un locsor, un pic retras,
Cu ochelarii pusi pe nas,
E-o fata care cu-al ei frate
Au realizat ceva aparte.

Bratari lucrate foarte fin,
Cu-mpletitura de divin,
E fata o lumina toata,
E chiar iubirea-ntruchipata.

Opt noua pandantive-si spun
Cuvantul lor la fel de bun,
Dar unul parca ma priveste
Sa fie-al meu, asta-si doreste.

Il iau in maini, deja-l iubesc,
Mai trebuie doar sa il platesc
Si desi costa mult mai sus,
Doar trei lei par ca sunt de-ajuns.

Stapana lui se hotaraste,
Ca doar cu-atata se plateste,
Simte si ea ce simt si eu,
Ca este-al meu, chiar far-un leu.

Ii multumesc, ce bucurie
Sa am asa bijuterie !
Il strang la piept, el este viu,
Nu-i dubiu, pur si simplu stiu.

Fac cativa metri si m-asez
Pe-o banca sa-l analizez.
Un gand imi vine dintr-o dat’
Sa-mi inchid ochii imediat.

Ceea ce vad e ireal,
O roata mare ca de car
Stralucitoare, se-nvarteste
Si la ureche imi sopteste:

De-acuma eu sunt ghidul tau
Si te voi indruma mereu
Sa faci ceea ce se cuvine,
Spre Tatal sa mergi langa mine.

Un obiect ti-am scos in drum,
E poarta catre mine-acum.
In alta lume locuiesc,
In Inalt Ordin Ingeresc.

Orice nevoi tu vei avea,
Doar cheama-ma si vei vedea,
Ca eu chiar sunt in slujba ta,
Aceasta-i misiunea mea.

Sa te ajut, sa te pazesc,
Sa-ti dau un sfat prietenesc,
Sa implinesti si tu asa,
Ceea ce-i misiunea ta.


Bucuresti, 04.09.2012



Iata si medalionul despre care se vobeste in poezie. Asa cum spuneam si in articolul despre Apocalipsa, semnificatia simbolului din medalion am descoperit-o exact in interiorul textului Apocalipsei, ca reprezentand Tronul Dumnezeiesc, inconjurat in 4 colturi de Tronurile celor mai puternici 4 Ingeri, coordonatori ai celor 4 elemente: apa, aer, foc, pamant, dupa care cercul din jur este format de Cei 24 de Batrani, iar apoi, prin 4 dreptunghiuri mici situate in exteriorul cercului sunt reprezentate cele 4 zari sau puncte cardinale.  
Intamplarea s-a petrecut in Pasajul Universitatii, pe la mijlocul lunii iulie anul 2012, pe cand se desfasura acolo un fel de targ sau expozitie handmade. 
Iata de ce trebuie sa avem incredere deplina in Divinitate si sa traim respectand pe cat putem de mult cerintele divine. Nu se stie niciodata ce se poate intampla intr-o zi. Poate veni un dar de Sus absolut naucitor, ce va poate depasi toate asteptarile pe care le-ati avut vreodata.

 Pace si Iubire!

18 comentarii:

  1. Foarte frumoasa poezie plina de har si energie cuvintele ei curg ca o apa cristalina si pe la sfarsit am inceput si sa plang.Esti o mangaiere sufleteasca pentru noi toti,cei care am avut ocazia sa te cunoastem.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult draga Viki. Chiar ma gandeam aseara la tine. Nu am mai vorbit de multa vreme. Scrie-mi un e-mail sa imi spui cum mai esti. Te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Superba poezie ! Te trec fiori cand o citesti. Felicitari, Ashtara !
    In ceea ce-l priveste pe Konor...cam infiorator ca imagine, nu crezi?
    Mi-am pus de multe ori intrebarea: "oare ce-as face, oare cum as reactiona daca as intalni niste fiinte extraterestre, care nu au forma umanoida?"
    Cred cu tarie in existenta fiintelor extraterestre si abia astept momentul in care le vom intalni... cred ca ,o parte din ele( asa cum ai specificat si tu in articolele trecute) nu au forma umana,totusi... cand ma gandesc ca aceste fiinte ar putea fi niste insecte uriase, sau reptile, sau mai stiu eu ce alte specii, ma inspaimanta de-a dreptul aceasta idee , chiar daca sunt convinsa ca au intentii bune si vin cu ganduri si intentii pasnice.
    Nu cred ca as putea sa trec atat de usor peste aspectul lor fizic si sa le accept fara nici o teama, chiar daca intentiile lor sunt cat se poate de onorabile ! Probabil nu am evoluat indeajuns de mult.
    Toate bune !
    Ioana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate o creatura sa arate oricat de urat Ioana. Ochii si energia spun totul. Cand comunic cu Konor este ca si cum m-as privi cu el fata in fata, la o jumatate de metru distanta. Ochii lui emana atata blandete, iubire si bunatate..... energiile Lui curg prin chakra inimii mele. Este greu de explicat in cuvinte ce simt. Scanteile aurii din jurul Sau sunt ca si niste pietre pretioase. Acelasi lucru mi se intampla acum cu reptilienii, desi multe specii dintre ei nu arata deloc frumos. Pace si Iubire!

      Ștergere
  4. foarte frumos..simbolul medalionului, seamana cu yantra shambalei foarte mult, mie asta mi-a inspirat :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Intr-adevar , iarasi ceva deosebit si cu o anume semnificatie.
    Este posibil sa ne cunoastem si noi ghizii spirituali , indiferent din ce categorie sunt ?
    Ni se arata oare in orice conditii sau numai in cazuri speciale ?
    Putem sa determinam in vreun fel contactul cu ei ? si daca da , in ce fel ?
    Cu multumiri , DAurel

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aurel, tu stii ca noi ridicam multe rugaciuni catre Divinitate si unele ne sunt auzite si altele nu. Nu tot ce cerem este neaparat si bun pentru noi. Insa o rugaciune zilnica, ca sa putem intra in contact cu ghizii nostri intr-un fel, sunt absolut sigura, ca este intotdeauna ascultata. Totul este sa cerem acest lucru si sa avem rabdare pana il primim. La mine a durat 4 luni de cand m-am rugat pentru prima oara pentru asta si pana cand am primi raspunsul. Pe de alta parte unii recurg la pendul, ca si modalitate de comunicare. L-am folosit si eu mult de tot pana sa ajung sa nu mai am nevoie de el. Poate voi concepe un articol despre modalitati de comunicare cu ghizii. Nu se stie ce varianta poate merge la fiecare. Pace si Iubire!

      Ștergere
  6. Urmaresc de cateva luni acest blog si imi place ce gasesc aici . Vroiam sa intreb despre un vis pe care l-am avut sambata spre duminica ( inainte de conferinta lui Daniel ). Indraznesc sa-ti spun despre el deoarece am vazut ca este specialitatea ta studierea civilizatiilor extraterestre.
    Am visat ca vorbeam cu un reprezentant al unei civilizatii extraterestre. Nu stiam care . Era binevoitor , prietenos, dar parca se mai simtea ceva in spate , in umbra. Nu eram singura, erau mai multi oameni cu mine. L-am intrebat: nu ai sa ne omori , nu i asa , niciodata nu ai facut asta ! Dar am vazut ceva in privirea lui care m-a contrazis. Apoi ca un pluton de executie ne-a impuscat pe noi oamenii. In gandul meu a fost ca acum trebuie sa-mi fac un alt corp .....
    Si imaginea se muta acasa la parintii mei ( in BUcuresti ) la balcon a aparut o nava extraterestra care scana apartamentel sa gaseasca oameni. Ne-am ascuns in baie eu si tatal meu care nu mai este in viata de vreo 5 ani ( ca nu avea geam exterior ) si am scapat....
    Mi-a persistat toata duminica acest vis, iar acele civilizatii nu-mi pareau prietenoase deloc.
    Te intreb daca nu exista si asa ceva ca posibilitate ?
    Iti multumesc pentru tot ce faci in numele luminii, pentru ce ne-ai impartasit in cadrul conferintei.
    Ruxandra

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Ruxandra, am trecut si eu prin ce treci tu, cu vise de acest gen, lucru care m-a impins, atunci cand am ajuns in postura sa pot face asta, sa imi intreb ghizii ce este cu visele de acest gen. Iata care sunt explicatiile:
      - cauza principala poate fi aceea ca in ascensiunea noastra, trecem pentru o anumita perioada de timp prin niste benzi de astral in care se intampla lucruri de un anumit gen, corespunzator fiecarei benzi de astral in parte. Putem o perioada de timp sa nu visam aproape nimic, este ca o zona de vid, in alta perioada putem visa ca suntem urmariti de tot felul de entitati, indiferent de ce natura, in alta perioada avem vise frumoase, care ne dau curaj si speranta. Ei bine, eu am informatia de la ghizi ca exista benzi de astral in care sunt implementate si nu m-am obosit sa intreb si in ce fel, pentru ca nu consider ca fiind ceva foarte important, un soi de mesaje subliminale, cum ar fi acela ca extraterestrii vor sa ne atace, sa ne prinda, sa ne omoare. Scopul este acela de a ne fi frica de ei, de a-i considera dusmani si nu prieteni. Nu cred ca mai este necesar sa precizez la initiativa cui s-a facut aceasta actiune de implementare a acestora mesaje. Sunt aceiasi care tin cu dintii sa nu aflam ca exista o multime de civilizatii extraterestre ce ne ajuta si inca ne pot ajuta foarte mult. Daca oamenii ar sti asta, nu ar mai putea fi controlati. Este foarte simplu si logic. Tu ai trecut, avand acel vis, printr-o banda de astral de acest gen.
      - o alta cauza poate fi generata de intruchiparea unor frici ale noastre, care stau ascunse adanc in subconstient, care pot proveni si din alte vieti, care nu este musai sa fi fost doar pe Terra. Aceste frici iau infatisarea a diverse entitati sau forme. Printr-un vis de genul celui pe care l-ai povestir, se elibereaza si asta este bine.
      - poate fi realmente accesarea unor amintiri din alte vieti pe care in vis, subconstientul tau le suprapune peste un cadru pe care tu il recunosti din aceasta viata. Aceste amintiri iar iti tin incatusate niste frici, iar daca ele revin la mod constient, atunci fricile se elibereaza. Exact ca la terapiile prin hipnoza.

      Drept urmare iti recomand sa nu te temi cand ai acest gen de vise. S-ar putea sa iti mai apara o vreme, dupa care nu vor mai fi deloc vise ca acesta, vei vedea.

      Doamne ajuta!

      Ștergere
    2. Draga Ruxandra, stai linistita ca nu esti singura care te urmaresc extraterestrii. Am avut in ultima perioada nopti intregi in care am fost alergat de asemenea fapturi.Ma ascundeam in locuri la care nici nu stiam ca ar exista. Eu cred in extraterestrii si sunt convins ca sunt si buni si rai. Acum eu sunt convins ca in ciuda celor rai si putini, exista mai multe civilizatii bune care ne apara si nu ar lasa sa se intample asa ceva. Bibliotecarul

      Ștergere
  7. Buna ziua,scumpa Doamna!Numele meu este Grigore Mariana si ieri "ne-am vazut"pentru prima data la conferinta lui Daniil.Imi pare bine de cunostinta!...O sa va pun pe tapet o mica problema,asta pentru ca ,la un moment dat ati dat un raspuns in legatura cu o postare(care culmea nu apare nicaieri)la dl.Daniel.Era vorba de faptul ca la o anumita postare a dumnealui mie,mi-a fost foarte rau.Foarte rau!Abia dupa vreo 2 ore mi-am revenit si bineinteles n-am mai incercat experienta...Intrebarea mea este:de unde ati stiut de mesajul meu daca nu apare? L-am cautat si nu e!.Acum ca mi-e imi este putin rau(o raceala atipica manifestata doar la cap!?!)incep sa am dubii:l-am postat sau nu?Oricum ,multumesc pentru raspuns.Ma bucurat.
    Imi cer scuze pentru exprimare abia ma pot concentra.Cu stima,Mariana G

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Mariana, am vazut textul scris chiar in timpul conferintei de ieri, daca nu ma insel dupa ce Dan a pus acele activari arcturiene si si-a expus fiecare ce a simtit in acel moment sau in alte dati, cand au vizualizat lucruri similare. Sa stii ca daca energiile sunt foarte puternice si cel ce intra in contact cu ele are anumite blocaje, i se poate face rau. Exact cum am explicat ieri, cu teava infundata. Insa daca ar mai avea curajul sa incerce inca o data, nu ar mai fi la fel de rau ca prima oara, pentru ca prima data, deja ceva s-a deblocat. Cam asa merge treaba cu energiile astea. Multora li se face rau si in zilele in care energiile vin in mod mai intens de Sus. Daca ar fi tinute permanent la aceeasi intensitate si nu ar fi decat sub forma unor varfuri de valuri, multi nu ar rezista, ar muri efectiv. Dar Dumnezeu le trimte treptat-treptat, tocmai ca sa nu se intample asta la prea multi, pentru ca mai exista si care o patesc efectiv. atacuri de cord, atacuri cerebrale, cam asa se manifesta. Celor ce s-au simtit rau in aceasta perioada eu le-am transmis ca trebuie sa se bucure si vor vedea ei nu peste mult timp de ce. Boala asta este de fapt un ajutor divin. Pace si Iubire!

      Ștergere
  8. Buna seara.Adevarul este ca eu am reusit sa intru ceva mai tarziu la conferinta...Multumesc pentru raspuns si sa va spun ca sunt ceva mai linistita.Am incredere in Dumnezeu.Permiteti-mi sa va postez o poezie pe care simt ca vi se potriveste:
    FLACARI de Virgil Carianopol
    Sunt flacara,sunt para,
    Merg printre oameni luminand.
    Sunt ca o stea ce straluceste,
    Si nimeni nu ma vede arzand.

    Ard ca un codru ce nu piere
    Sunt flacarile ce-l incing
    Un codru care arde-ntr-una
    Dar flacarile nu-l ating'

    Si ard,si ard,asa de-a randul,
    Ca mii si mii de stele.
    Ii luminez pe cei din preajma
    Arzandu-mi visurile mele.

    Stiu,se va stinge crud odata
    Aceasta flacara,stindard
    Da-mi pare rau ca se va stinge
    Fiindca traiesc numai cat ard...
    Cu stima si respect,Mariana Grigore

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumoasa poezie Mariana. M-a impresionat foarte tare, pana la lacrimi si cu adevarat ea se potriveste multor romani. Iti multumesc din tot sufletul! Pace si Iubire!

      Ștergere
  9. Multumiri tuturor,multumiri Marianei pentru poezie,si nu in ultimul rand,multumiri Ashtarei pentru TOT.
    Cat despre vise,intr-adevar si eu cred ca au o mare importanta..Sunt dimineti in care ma trezesc mai obosita decat atanci cand m-am culcat:)),vise care imi dau o stare de bine ce nu se poate descrie in cuvinte,dar si vise nu tocmai placute la prima vedere:).Ce sa zic,desi intotdeauna mi s-a parut normal sa nu fim singurii locuitori ai Universului,nu am fost foarte pasionata de subiectul cu pricina,cel putin ,nu in forma in care ne era prezentat.Asa ca foarte multe despre extraterestrii,nu pot spune,doar ca nu mi-e teama de ei ,de fapt cred ca niuciunuia dintre noi nu ar trebui sa ne fie teama..Acum sincer,recurgand sa zicem mai putin la simtire, si mai mult la logica,la cat de avansati sunt,daca vroiau sa ne faca rau,puteau sa ne faca si inca cum?!Revenind la vise,si eu am avut aceeasi senzatie,le-am vazut ca pe o vindecare,se scoate la suprafata ce e mai putin bun pentru a fi vindecat(am observat ca in ultima vreme imi apar in vise anumite temeri,neimpliniri personale ca sa zic asa).Si cum nu intamplator,acum imi vin in minte versuri din Plugusor:
    "Cele rele sa se spele
    Cele bune sa se-adune"
    Toate cele bune tuturor!
    Daniela

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna seara, ma bucur din suflet ca v-am descoperit! Este oare posibil sa imi calauziti pasii spre cunoastere? Ca mentor daca imi este dat alaturi sa va am?! Alaturi de suflet sa imi stati cu un gand si o indrumare?! Am oare aceasta onoare ca sa primesc raspunsuri la intrebari ce nu gasesc raspuns?
    Chiar si o parere ar conta mult.. orice doar nu neintelegerea asta a mea care parca musca din mine!

    Ceva ma provoaca sa aflu! Ceva se intampla dar imi doresc sa stiu exact ce anume? Prin ce trec? Este sau nu este ce cred?! Simt ceva.... vad ceva... dar cum sa definesc fara sa ma insel?
    Prea multe incertitudini pentru mine si nu stiu cat timp mai am la dispozitie... ceva ma zoreste!

    Un ajutor cat de mic ar conta enorm, enorm de mult....

    Multumesc,

    Macra Alina
    aryana.aryana77@gmail.com

    RăspundețiȘtergere