miercuri, 13 martie 2013

PE CERUL BUCURESTIULUI – IMAGINI 12.03.2013






Dragii mei,

Aceste fotografii, facute la orele 23-23,30, in seara zilei de 12.03.2013, in Bucuresti, in zona Bucur Obor, nu pot exprima, din cauza aparatului de fotografiat deloc performant cu care s-a realizat pozarea, frumusetea adevarata a ceea ce se putea vedea cu ochiul liber.
In partea de sud a Bucurestiului se vedea o banda luminoasa stralucitoare pe care am remarcat-o si din alta locatie unde fusesem mai devreme intr-o vizita,  total diferita de cea in care ma aflam cand am facut aceste fotografii. In plus, corespondent pe verticala, cu zona intersectiei de la Bucur Obor intre strazile Colentina, Mosilor, Mihai Bravu si Stefan cel Mare, am surprins si imaginea a ceea ce puteti vedea.
Multi ar tinde sa spuna ca ar putea fi imaginea unei nave extraterestre foarte mari, insa, dupa cum se vedea cu ochiul liber, adica o lumina albastru-indigo-violet stralucitoare in mijloc, de la care porneau straturi colorate in diverse culori, ca in cazul unui curcubeu, cu diferenta ca nu era succesiunea de culori si nici culorile specifice unui curcubeu, si dupa cum imi transmite si Mihail, de fapt, am surprins aseara, imaginea unui portal 4D, despre care multi oameni cu capacitati mai aparte sustin ca il stiu situat deasupra intersectiei Bucur Obor.
Daca am inceput sa vedem asta cu ochiul liber si nu cu Ajna, inseamna ca suntem pe drumul cel bun si nu mai este mult. Incep sa isi faca aparitia imagini 4D si sa nu va mire cand in viitorul apropiat vor disparea imagini 3D.

Pace si Iubire!

18 comentarii:

  1. Multumim pentru imagini! Bibliotecarul

    RăspundețiȘtergere
  2. Off, Doamne, fa sa vina mai repede acele timpuri !
    Multumim Ashtara pentru imagini si pentru "traducerea"lor.
    Da, eu sunt una dintre persoanele care a asociat aceasta imagine, cu aceea a unei nave spatiale, nicidecum nu as fi descifrat-o asa cum ai facut-o tu !
    Ma bucur ca ai asociat-o cu un portal, asta imi reda speranta ca acele timpuri nu sunt prea indepartate. Oricum, dupa ce am citit articolul, am revazut cu mai mare atentie fotografiile si DA, ai dreptate!...chiar seamana cu un portal!
    Ioana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut si eu aceeasi tendinta. Insa Mihail este Cel care mi-a confirmat ca este nava si nu portal. Pace si Iubire!

      Ștergere
  3. Am inteles ca Dan va organiza o noua conferinta, duminica.Sper ca vei fi si tu prezenta, nu ?
    Mie-mi sunteti dragi amandoi, sunt convinsa ca lucrati foarte bine impreuna si, tot impreuna, sunteti si mai puternici !
    Ioana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da asa este, suntem in organizare. Doamne ajuta sa fim calauziti sa facem ce trebuie!

      Ștergere
  4. in prima poza parca se vede o persoana in a doua poza un soare cu razele lui cum il deseneaza copii si a treia imagine o lumina pursisimplu ,,sper sa nu o iau razna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu o iei razna deloc. Am cautat si eu in imagini ceva interpretari si sunt sigura ca au continut niste mesaje de acest gen.

      Ștergere
  5. Eu locuiesc in partea de nord a capitalei si pot sa-ti spun ca aseara pe la ora 21.30 am vazut cerul colorat intr-o nuanta ciudata: pe fondul acela de albastru inchis era un verde spre vernil! daca poti sa crezi asa ceva!Stateam cu fata spre casa presei libere! Asta seara am ajuns pe la 19.30 acasa si m-am uitat spre apus, iar cerul avea o culoare nefireasca, o culoare albastra combinata cu un verde deosebit.Daca toata dimineata au fost norii grei deasupra capitalei,pe la ora 16.00-17.00 a aparut MARIA SA SOARELE care ne-a dat un semnal maret, ca nu ne-a uitat.
    Ai dreptate, cand spui ca mai este putin.
    Simt ca BUNUL DUMNEZEU ne IUBESTE si ne indeamna sa ne iubim si noi pe noi insine.
    Cu mult drag si recunostinta, pentru tot ceea ce faci,Monica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact asta am vrut si eu sa subliniez Monica. In seara de 12 martie tot cerul Bucurestiului, la sud, la vest, in centru, a fost ciudat, avea culori foarte nefiresti. Din pacate nu am putut face poze decat dintr-un singur loc. Doamne ajuta!

      Ștergere
  6. ceva asemanator am vazut in militari chiar deasupra intersectiei de la lujerului
    victor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt sigura Victor, uite ce am scris in comentariul de mai sus. Tot in seara zilei de 12 ai vazut?

      Ștergere
  7. Se simte mai puternic energia aici pe blog decat pe telefon a fotografiilor :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai de.... Blogul mai are ceva aparte.... Multumesc mult pentru confirmare.

      Ștergere
  8. Citind comentariul Ioanei,parca imi vedeam propriile ganduri:).Si mie mi se pare ca lucrati foarte bine impreuna cu Daniel, va vizitez cu drag casele virtuale,(ce-i drept sunt mai activa la Daniel acasa,pentru simplul motiv ca acolo am intalnit cititori cu care am rezonat mai mult,pentru ca dragi imi sunteti amandoi:))).Sa va ajute Dumnezeu cu organizarea conferintei,sa va calauzeasca pasii sa faceti ceea ce trebuie.
    Doamne ajuta!
    Daniela

    RăspundețiȘtergere
  9. Chiar in Bucuresti sa fie portalul 4D ,care pana nu demult era incadrat de 75% energie negativa ?Neavand la indemana un aparat foto digital,am facut nu demult mai multe poze cu telefonul mobil,intr-o zona a Brasovului si sunt nu identice dar destul de asemanatoare. Din pacate, in Bucuresti este inca destul de mult intuneric si este binevenita, orice tendinta spre Antakarana !

    RăspundețiȘtergere
  10. Desi locuiesc in Bucuresti, nu m-am nascut in acest oras. Cu toate acestea, am considerat dintotdeauna ca lucrurile nu stau chiar atat de rau precum se vorbeste. M-am nascut si copilarit in Tg-Jiu, oras si zona cu inalta vibratie si cu toate acestea, toate visele in care imi sunt transmise flash-uri din viitor, imi apar locatii din Bucuresti in marea parte a cazurilor. Am avut un vis de pilda in care in locul Caii Mosilor vedeam un rau, iar o voce imi spunea ca s-a mutat Gangele in Bucuresti. De asemeni cunoscatorii stiu, printre care Doamna Melfior Ra, ca de pilda, in Parcul Circului, exista exact acolo unde este lacul din parc, de altfel un lac ce are o energie foarte misterioasa, un portal catre Shamballa. Sunt multe locatii interesante in Bucuresti, ca de altfel in foarte multe orase si locuri ale acestei tari. Consider ca toate aceste locuri speciale nu au nici o legatura cu negativitatea sau pozitivitatea oamenilor din aceste zone. Locurile astea exista pur si simplu. Sunt sigura ca sunr si in Brasov unde de altfel exista si multe filmari si poze cu OZN-uri. Pace si Iubire!

    RăspundețiȘtergere