duminică, 10 martie 2013

MANDALE DE LUMINA



MANDALE DE LUMINA

Dragii mei,
Ma gandesc de mai multa vreme sa va fac cunoscuta o modalitate prin care realmente sa va faceti viata mai frumoasa, constand in aceea de a construi MANDALE DE LUMINA.
Aceasta este o activitate cu un deosebit efect asupra vietii voastre, din mai multe considerente:
-         se lucreaza cu o multime de culori, generandu-se practic in acest fel un fel de autoterapie cu ajutorul culorilor, prin impactul vizual pe care vreti nu vreti, il aveti cu aceste culori, in timpul activitatii de construire a mandalelor.
-         mandalele se creeaza pe baza de calcule matematice, motiv pentru care, preocupati fiind de socotit si de colorat, uitati de toate grijile si problemele, in tot acel timp. Daca ati face aceasta activitate zilnic, nici nu va imaginati ce inseamna pentru psihica voastra sa va rupeti pentru o ora, doua, de gandurile cotidiene. Este curata sanatate a mintii si a corpului emotional. Iar daca avem aceasta, avem mai departe un echilibru desavarsit al vietii noastre.
-         produsul final, respectiv mandala pe care o desenati, reprezinta o poarta de conexiune catre alte dimensiuni si lumi. Drept urmare, ea nu este un simplu desen frumos ci este ceva, mult mai mult decat atat si ea va lucra, prin conectarea la Entitati de Lumina, pentru scopul pentru care a fost construita.

Ca sa va instruiti in toate acestea va recomand sa va achizitionati cartea “Mandale de lumina, autoare Ursula Irgang, Editura Medialux”.

In carte gasiti toate instructiunile privind construirea acestor mandale, precum si niste baze blanc pentru diferite forme de mandale, pe care le puteti multiplica ori de cate ori mai doriti sa mai construiti cate una. Mandala pe care o vedeti la inceputul acestui articol este construita pe un astfel de suport.
Vin cu o recomandare suplimentara la ceea ce veti gasi in aceasta carte. Atunci cand se construieste o mandala de lumina, conteaza foarte mult locul geografic in care locuieste persoana ce face aceasta activitate, loc ce are evident amprenta energiilor proprii. Veti observa ca pentru a construi mandale trebuie sa va folositi de o corespondenta intre literele alfabetului si cifrele de la 0 la 9. Sa nu uitam insa, ca in cazul nostru, al romanilor, alfabetul contine mai multe litere decat alfabetul englezesc pentru care este construita corespondenta in carte. Cu alte cuvinte, noi mai avem si diacriticele â, ã, î, ş, ţ. De aceea recomandarea consta in aceea de a construi corespondenta specifica tarii noastre, pe acelasi principiu pe care se construieste in carte, dar prin folosirea alfabetului romanesc complet. 
In rest aveti libertatea si imaginatia sa faceti mandale pentru orice doriti, ba chiar sa extrapolati catre niste metode si reguli proprii, asa cum si eu am facut.

Iata un exemplu de suport pentru construirea unei mandale:
1.     Nume si prenume complet, de botez, transformat numerologic in cifre.
2.     Data nasterii, scrisa in cifre.
3.     Locul nasterii, transformat numerologic in cifre.
4.     Sanatate, transformat numerologic in cifre.
5.     Prosperitate, transformat numerologic in cifre.
6.     Conexiune cu Divinitatea, transformat numerologic in cifre.
7.     Capacitati paranormale, transformat numerologic in cifre.
Exemplele pot continua in functie de dorintele personale ale fiecaruia dintre voi. Evident ca trebuie sa fie niste dorinte bune si nu unele care sa incalce Legile Divine. Toate codurile individuale se aduna si se obtine un cod general final, pentru care se va construi mandala.
Dupa ce ati construt-o, tot ce va ramane de facut este sa rugati Divinitatea sa o activeze, ca sa lucreze pentru scopul pentru care a fost conceputa si sa o puneti apoi undeva pe perete, astfel incat sa aveti impact vizual zilnic cu acest desen. Veti vedea apoi singuri efectele benefice a ceea ce ati construit.
Va mai spun in final ca mandalele construite de mainile voastre sunt cele mai valoroase si puternice energetic. Este acolo munca voastra, energia voastra, dorintele voastre si in cele din urma chiar sufletul vostru.

Sa va fie de folos!

Pace si Iubire!


P.S. (adaugat in 12 martie 2013) Date fiind acuzele ce mi s-au adus legate de acest articol, pe care le puteti gasi la sectiunea comentarii, cum ca am intentia sa fac mai groase buzunarele nu stiu carui maestru, recomandand cititorilor mei aceasta carte, lucru care pe mine m-a lasat cu un adevarat gust amar, va transmit ca am gasit cu ajutorul unui coleg de serviciu, incitat de situatia care s-a creat, cartea recomandata mai sus, incarcata pe scribd.com. Am descarcat-o si pentru cine o doreste in acest format, fac invitatia de a-mi scrie pe adresa federatia.galactica@gmail.ro, ca sa i-o pot trimite. Era mult mai indicat ca cititorul deranjat (desi eu sustin in continuare ca este o ea) mai intai sa fi facut verificarea si dupa aceea sa improste cu noroi daca mai era cazul.

27 de comentarii:

  1. Poftiti,va rog la "Mandale de lumina" ca vrea cutare maestru sa-si vanda cartea....

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne Dumnezeule! Care maestru omule? Ursula Irgang? Nu o cunosc si nu cred ca voi ajunge sa o cunosc personal vreodata. Nici nu stiu bine din ce tara este. Exista insa oameni care folosindu-se de aceasta carte, fac cursuri si castiga bani frumosi din asta. Daca pentru tine este mai convenabila aceasta varianta este liberul tau arbitru. Daca asa ai reusit sa apreciezi initiativa mea, imi pare foarte rau, esti foarte departe de adevar. O carte ramane o carte. Daca vrei sa faci ceva pentru tine o cumperi. Dai bani si primesti un produs. Este un schimb corect. Eu am aflat despre aceasta carte in urma cu doi ani de la o vanzatoare, intr-un magazin feng-shui. Mi-a permis sa o rasfoiesc si i-am multumit Bunului Dumnezeu ca m-a adus acolo in acel moment. Cum am ajuns acasa mi-am comandat-o imediat. Perioada imediat urmatoare a devenit nespus de frumoasa pentru mine, tocmai facand activitatea despre care am scris mai sus. Saracii cei de la Editura Medialux, se vor trezi ca vor fi mai multe cereri pentru aceasta carte, de la persoane care pot aprecia cum se cuvine informatia pe care am furnizat-o aici si nu vor sti probabil niciodata de unde li se trage cresterea vanzarilor pentru acest produs. Eu am furnizat aceasta informatie pentru folosul cititorilor mei si nu pentru cresterea cifrei de afaceri a nu stiu carei edituri sau persoane. Lumina si Intelepciune!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand esti somer,ai abia dupa ce bea apa si suporti cu stoicism nedreptatile intunecatilor,nu stiu cui ii mai arde sa-si cumpere carti ,chipurile sa te luminezi ,eventual sa ai lumanari la catafalc.... Si apoi ,de ce nu putem sa o descarcam si gratuit ? Adica am putut descarca "Manualul Ascensiunii", gratuit si vin toti negustorii cu pretentii de "ajutor spiritual",sa-ti faca semn discret sa dai banuti.... Pana la urma si toata activitatea asta asa-zis spirituala,cu tot felul de zelosi "lucratori in Lumina" se transforma treptat in afacere; un motiv in plus ca transformarile de constiinta,etc.,sa mai incetineasca putin,important este ca si-au luat aia banii,tu amarasteanul,ei zic "neevoluatul" contezi mult mai putin,pana la hrana cu energie pura oricum mai e....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule(sau Doamna),nu te-a obligat nimeni sa comanzi cartea!!!Cat priveste somerii ai perfecta dreptate,dar sa stii ca nu este mare diferenta intre un somer care primeste ajutor de somaj si un slujbas obisnuit cu salariile de c.a.c.a.t. din Romania....Respect.Inginerul.

      Ștergere
    2. Dragul meu sau draga mea, eu refuz sa mai intru in astfel de polemici, o fac acum pentru ultima oara, pentru ca nici macar nu stiu cum sa le tratez, cum sa le cataloghez. Ca sa spun asa, citesc precum prostu' comentariile tale si ma uit inca o data si tot nu imi vine a crede ce vad. Cred ca si alti cititori sunt absolut de aceeasi parere. Remarc un soi de limitare ce nu iti este dat sa intalnesti la tot pasul. Sa fii asa de Gigi contra si de inrait pe o situatie absolut banala, pentru mine este de neinteles. Pare ca si cum ar fi venit cineva la tine acasa si ti-ar fi scos cu forta banii din buzunar! Doamne Dumnezeule! Prin articolele mai vechi ale acestui blog apare si unul despre o alta carte "Atingerea cuantica", care poate face din tine un terapeut energetic desavarsit, care poate sa te ajute sa castigi si bani in cele din urma, daca nu ii ai, facand terapii energetice. Am facut marea greseala si atunci ca am recomandat cititorilor mei o carte extrem de valoroasa care este pe la un pret de 20 de lei si CARE ITI POATE SCHIMBA VIATA ASTA AMARATA! Ca si asta cu mandalele. Aceasta se numeste IMPARTASIRE DE EXPERIENTE VALOROASE prietene si nu INTERES MATERIAL. Tocmai asta este ceea ce imi propun ca scop cand furnizez informatii de acest gen, si crede-ma ca acesta este un sport pe care cei mai multi oameni nu accepta sa o faca pe gratis pentru ca de regula informatia valoroasa costa bani grei. Tot ce fac este sa le dau oamenilor idei, sa le deschid mintea si spre alte oportunitati, sau spre o cunoastere anume, ce ii poate ajuta sa isi schimbe situatia grea in care se afla, daca se afla. Dar vorba aceea, noi romanii avem un proverb vechi, Dumnezeu iti da, dar nu iti baga si in traista. TOTUL ESTE SA POTI PERCEPE MANA SA INTINSA, SA O APRECIEZI LA JUSTA SA VALOARE, SA NU TE GRABESTI SA DAI CU PICIORUL POATE LA UN DAR DIVIN CE TOCMAI TI-A INTERSECTAT VIATA, SA STAI SA CANTARESTI BINE INAINTE DE A FACE O ASTFEL DE MISCARE. ASTA SE NUMESTE INTELEPCIUNE. EXISTA ANUMITI OAMENI CARE SE AFLA LA MARE GREU, CARE ISI PLANG PERMANENT DE MILA SI NU FAC NICI CEL MAI MIC GEST SI EFORT CA SA ISI SCHIMBE SOARTA. NU SE GANDESC NICIODATA CA POATE DOAR ATAT VREA SA VADA SI BUNUL DUMNEZEU LA EI. UN LUPTATOR ESTE UN LUPTATOR IN VIATA, ORICE AI SPUNE SI DACA VREI DIN TOT SUFLETUL SA NU TE LASI DOBORAT SI AI CREDINTA, NU SE POATE SA NU REUSESTI POATE PE UN ALT DRUM, DIFERIT DE TOT CE FACEAI PANA ATUNCI! NUMAI SA VREI! ALTFEL NIMENI PE ACEST PAMANT NU TE POATE AJUTA NICI MACAR CU O FARAMA! NU AI INTELES NIMIC DIN INTENTIILE MELE!

      Ștergere
    3. Sa stii ca mi-am consumat timp serios sa scriu comentariul de mai sus, incercand sa iti deschid ochii asupra unui singur lucru, pe care ti-l transmite si Arhanghelul Mihail cu care tocmai sunt in comunicare ca doar asa pot afla si eu ca esti femeie, ESTI UNICA SURSA SI CAUZA A BLOCAJELOR DIN VIATA TA! Sa tii minte, nu ai ajuns intamplator pe acest blog, ai ajuns ca sa ti se deschida ochii asupra acestui aspect in cele ce te priveste. Doresc sa iti mai spun un lucru: nu am luat in viata mea o centima pentru munca spirituala pe care am facut-o. Sunt anunturi in articole mai vechi ca distribui gratuit curs de ingeri, conceput de mine cu o luna de munca in acest sens, zi de zi, pe langa serviciul meu din care imi castig painea, sa ajut oamenii sa invete sa se ajute SINGURI. Cat de greu crezi ca mi-ar fi sa fac aceste cursuri pentru bani, cat de greu crezi ca mi-ar fi sa fac terapii pentru bani si crede-ma sunt un terapeut doxa de invatatura in acest domeniu? Dar eu am ales sa daruiesc toate acestea, de la suflet la suflet. Inchei prin a-ti spune ca nu ai nici cea mai vaga idee ce inseamna lucrarea multor oameni de lumina, la ce riscuri se supun, la ce atacuri energetice ce le pot pune pielea in bat. Nici toti banii din lume nu ar fi suficienti sa echivaleze pentru cat inseamna pentru ei vietile lor. Dar multi sunt dispusi sa renunte la aceasta viata doar pentru ca in adancul sufletului lor simt ca trebuie sa implineasca un scop divin. Drept urmare, a-i baga pe toti in aceeasi oala reprezinta din nou o alta mare eroare de judecata. Citeste "Manualul Ascensiunii" din scoarta in scoarta. Mihail imi spune ca ai intrat in posesia cartii dar nu te-ai apucat sa o citesti. Vei afla acolo cat de gresit este cand iti doresti ascensiunea, sa ai o gandire ca a ta. Primele conditii primordiale sunt IUBIREA pentru tot ce te inconjoara, pentru viata ta, pentru conditia ta sociala, pentru oamenii din jurul tau, apoi ACCEPTAREA si nu in ultimul rand SA NU ITI JUDECI APROAPELE. Cand vei aplica acestea poti considera ca ai facut pasi importanti pe acest drum. Pace si Iubire!

      Ștergere
    4. Subscriu si eu ca nu a luat o centima si mi-a dat cateva carti de valoare PE DEGEABA. O face din placere pentru a ajuta pe altii,altii care nu inteleg ce e cu ei pe lumea asta. Bibliotecarul

      Ștergere
    5. Eroare regretabila,am sexul masculin!!!!!!!!!!!!!! Se poate ca Arh.Mihail sa nu descopere?

      Ștergere
    6. Deci,cum procedam ? Lasand la o parte faptul ca nu sunt transexual,conform acestui comentariu, se spune ca o figura Celesta v-a transmis informatia ca as fi femeie si in concluzie cum sa iau acest lucru? Se poate insela un Arhanghel? Fostul meu socru ii purta numele,dar acum nu stiu daca mai este in viata.

      Ștergere
    7. Crede-ma nici nu ma asteptam la o alt fel de replica. Daca spuneam ca esti barbat veneai sa spui ca esti femeie. Te rog respectuos sa incerci sa iti in consumi energiile in ceva mai constructiv pentru nevoile si viata ta. Lasa blogul acesta deoparte caci nu ti-a facut nimeni nici un rau sa iti dea motive sa ai asemenea atitudine. Nu te mai trudi sa mai scrii nici macar doua cuvinte in vreun comentariu. Nu vor mai fi publicate. Cataloghez ca fiind relmente penibila si jenanta situatia pe care ai generat-o. Sunt oameni intregi la minte, incat sa nu vina sa iti dea pe fata niste replici, dar care au simtit totusi nevoia de a-mi scrie pe e-mail si nu se cade sa ma apuc sa iti spun aici in ce fel te-au considerat, pentru ca nu este conform cu energia acestui blog. Te asigur ca te faci de ras, asta este tot ce pot sa iti spun.

      Ștergere
    8. Draga mea, nu iti mai consuma energiile pozitive pe o cauza pierduta. Gandeste pozitiv, ca de obicei, si mergi mai departe pentru cei care vad, vor, cred si accepta. Bibliotecarul

      Ștergere
    9. Multumesc din suflet dragul meu prieten. Consider ca orice om apare in viata mea, indiferent cu ce energie vine, nu ajunge deloc intamplator. Exista un scop divin in tot ceea ce noi traim, iar daca ne si dam seama care a fost acela e cu atat mai bine. Chiar daca sunt diferente de opinie pentru inceput, tot se inchid ele cumva si nu oricum, ci cu niste invataturi de viata pentru fiecare parte. Pentru mine lectia de viata in acest caz, este ca traim niste vremuri atat de tulburi, incat te poti astepta in orice moment ca o intentie buna, un ajutor dezinteresat sa ti se intoarca sub forma unei lovituri absolut nebanuite si neasteptate. Nu am gresit cu nimic. Am recomandat oamenilor o carte, care mie personal mi-a adus multe lucruri frumoase in viata, pentru ca dupa ce am desenat mandale vreo doua luni, prin vara lui 2011, in toamna aceluiasi an mi s-au deschis cele mai mari drumuri spirituale din viata mea. Nu o singura data m-am gandit ca "de vina" au fost sigur si mandalale pe care le-am desenat. Am vrut doar sa impartasesc acest lucru semenilor mei tocmai in incercarea de a le mai indulci poate aceasta viata amara, sau a-i ajuta sa isi aduca o schimbare. Daca ar merge toata lumea pe ideea ca dand bani pe o carte, mai bine nu o faci, pentru ca ingrosi buzunarele editurii sau nu stiu carui autor, am ramane niste inapoiati. Moda aceasta cu cartile gratuite de pe internet este de cativa ani incoace. Pana la acel moment nu se mai plangea nimeni ca trebuia sa dea banii, cumparand o carte de la librarie, pentru ca oricum alta optiune nu avea. Pentru mine insa o carte este un prieten al omului, este o valoare in adevaratul sens al cuvantului. Pe de alta parte nu am verificat nici o secunda daca nu cumva se gaseste si pe internet. Am postat coperta ca sa stie omul ce sa caute. Cautand dupa coperta pe internet am mai descoperit si eu ceva si anume cartea cu mandale celtice de a carei existenta nu stiam. Ma abtin sa o mai recomand si pe aceea de frica sa nu imi creasca veniturile prea mult..... Te imbratisez cu drag.

      Ștergere
    10. Vrei sa iti mai spun ceva super-tare? Exista cartea scanata pe scribd.ro A gasit-o un coleg al meu de serviciu. Spunandu-i ce situatie s-a creat aici la noi, a dat cautare si a gasit-o imediat. A descarcat-o el in calculator si pentru cine o doreste, sa imi scrie pe adresa federatia.galactica@gmail.com si i-o trimit cu toata inima!

      Ștergere
  4. Asta, deja e a doua inexactitate ca sa nu spun minciuna! Adresa scribd.ro ,o stie oricine este un site cu bani,deci povestioarele cu trimisul din toata inima sunt gratuite. Indiferent cine ar fi bibliotecarul,fireste ca nu este esential, lumea intunecatilor se spune ca e libera,asa ca toti cei creduli n-au decat sa continue cu sperantele desarte, in multele esaloane de slugi la acesti "lucratori in lumina". Nu este important, daca vor putea citi si altii ce am scris,caci cenzura va lucra "in lumina",dar fireste ca sunt destui care se asteapta la tot felul de manevre de acest gen. Ma gandeam si la o conversatie cu D-zeu,nu numai cu numai cu Arh. Mihail ,poate acum aflu ca sunt hermafrodit.......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit multe carti pe scribd.ro,ultima fiind "Viitor cu cap de mort"de Radu Cinamar.TOATE GRATUIT,fara sa incarc nimic...Dle. ANONIM,nu mai induce-ti in eroare cititorii!!!Respect.Inginerul.

      Ștergere
    2. Draga Anonimule, cineva a spus acum 200 si ceva de ani ca e mai bine si frumos sa intorci si celalalt obraz celui care loveste. Asta fac si eu si cel putin am taria sa ma semnez. Bibliotecarul
      PS: multumesc pentru apelativul ,,sluga pentru lucratorii in lumina" ma mandresc cu el

      Ștergere
  5. Este ultimul comentariu postat din partea ta, iti atrag atentia. Pe scribd.ro nu costa bani daca daruiesti si tu ceva. Cu alte cuvinte poti descarca un articol daca mai intai incarci si tu altul. Te obliga sa daruiesti ceva ca sa primesti. Apoi, nu merge acolo cu anonimatul asa cum merge aici. Vad ca este cu mare deranj chestiunea cu sexul. Insisti prea mult pe subiect. Cine se tot scuza se acuza....

    RăspundețiȘtergere
  6. Site-ul scribd.ro nu exista. Site-ul original este scribd.com si versiunea in romana a acestuia este ro.scribd.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumim pentru observatie. Ai dreptate. Am modificat si in blog. Nu am fost atenta. Pace si Iubire!

    RăspundețiȘtergere
  8. Draga Ashtara,
    Iti multumesc pentru efortul de a ne darui tot ce este aici, pe blog...
    Rog, indruma-ma intr-o problema: am citit "Mandale de lumina" si mi-ar place f. mult sa lucrez cu ele, atat pentru ca imi place sa ma joc cu culorile :) , dar si numerologia....numai ca nu prea am reusit sa inteleg mecanismul de calcul...de exemplu, pentru a calcula mandala numelui si diferite cuvinte....

    As fi vrut sa iti trimit un mail, dar nu am gasit unde sa iti scriu...

    Cele mai frumoase ganduri,
    Miky

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Miky, te astept cu intrebarile pe federatia.galactica@gmail.com. Daca te uiti cu atentie, la partea de inceput a paginii de blog, in dreapta sus, este scrisa aceasta adresa. Pace si Iubire!

      Ștergere
  9. crede si nu cerceta asa e mai bine

    RăspundețiȘtergere
  10. Niste mandale superbe, foarte bine puse la punct am gasit aici http://www.emrys.ro/sct/mandale_artistice_1_c

    RăspundețiȘtergere
  11. Am trei nelamuriri:
    - mandala prin definitie se bazeaza pe geometrie sacra, ce este aici pare mai degraba o diagrama colorata

    - cum poate sa genereze un program pe calculator o mandala a unor fiinte multidimensionale - asta suntem noi

    - am auzit ca acest tip de diagrame se interpreteaza, nu inteleg deloc, pai interpretam ce reuseste sa faca un program pe baza numerelor din data nasterii ? Nu mai bine intrebam un numerolog semnificatia numerelor din data nasterii ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Geometria sacra are la baza numerologia

      Data nasterii noastre, locul, numele din aceasta intrupare, etc. se pot asocia unei anumite numerologii.

      MANDALA ESTE UN INSTRUMENT CONSTRUIT PENTRU UN ANUME SCOP DORIT. Nu se interpreteaza ca astrograma. Sa facem distinctie intre acestea doua.

      Daca exista un program destept cu care se pot construi mandale, acesta are in softul lui toate asocierile intre litere si numere, intre numere si forme si intre numere si culori. Noi dam doar datele si toate calculele si asocierile le face programul in locul nostru. Asocierea unei litere cu un numar, cu o forma si cu o culoare nu este insa la voia intamplarii si este tot ce se foloseste de mii de ani atunci cand se construieste o madnala sau o forma de geometrie sacra. Aceste cunoasteri sunt tot venite de Sus, in calitatea de Fiinte multidimensionale ce suntem.

      Ștergere
  12. Vreau sa va multumesc din suflet, am descarcat cartea,am inceput sa fac si am ramas uimita de formele date de diferite numere.Sunt la inceput de drum,nu cunosc prea multe,dar este minunat sa lucrezi cu asa ceva.Va multumesc inca o data pentru acest minunat articol!

    RăspundețiȘtergere
  13. Caut un raspuns la cele intimplate aseara. Dormeam si de odata am auzit un obiect cazind cu zgomot de sticla sparta. M-am trezit si am aprins lumina cautind ce a cazut. Intr-un sfirshit apropiindu-ma de chemineu vad ingerasul de plastic cazut jos cu aripile sparte. Am aprins repede o luminare cu care am adus lumina de Paste de la biserica si am inceput sa ma rog. Deodata am vazut pe o iconita o pata mare verde care se misca pe iconita cu maica domnului si dupa aceea pata verde a devenit mai mica si se muta pe accea iconita care era plasata linga ingerasul care de-abia cazuse de pe shemineu. Cum pot interpreta aceasta intimplare?

    RăspundețiȘtergere