joi, 21 martie 2013

MAICA DOMNULUI SI MESAJUL PENTRU ROMANIA



MAICA DOMNULUI SI MESAJUL PENTRU ROMANIA

Dragii mei,
Ieri, 20.03.2013, catre sfarsitul zilei, pe la orele 23, m-a cuprins un sentiment greu, o durere sfasaietoare, gandindu-ma la tara mea, la zbaterile disperate ca sa-si tina capul deasupra nivelului apei, pe care o forta neagra se tot trudeste sa-l impinga in jos, pana s-ar duce intr-un sfarsit la fund. Mi se derula in minte un film al ultimilor 25 de ani, zeci si zeci de ganduri veneau si plecau.
Va marturisesc faptul ca personal, nu mai suport sa aud in emisiunile ce se difuzeaza pe posturile de televiziune, expresii de genul: “ nu a gandit nimeni”, “ nu au planificat corect”, “au fost sau sunt incapabili” si multe altele. Vin si afirm cu tarie:

BA PREA S-AU GANDIT SI SE MAI GANDESC, BA PREA AU PLANUIT SI MAI PLANUIESC, BA CHIAR SUNT FOARTE CAPABILI IN TOT CEEA CE FAC.
EI URMARESC SI PUN IN PRACTICA PAS CU PAS, SUB ATENT CONTROL SI COORDONARE, UN SCENARIU FOARTE BINE PUS LA PUNCT, CE SE DERULEAZA FARA PREA MARI ABATERI. NU E TRAGEDIE MARE CA O FAC. DAR E MARE TRAGEDIE CA S-AU GASIT ROMANI CARE SA LE FIE INSTRUMENTE.
VANZATORI DE TARA SI DE NEAM !!!! PENTRU O PUNGA DE ARGINTI.....

Ceea ce ei nu accepta sa inteleaga, este ca toate aceste planuri macabre ce au in vizor aceasta tarisoara, nu au cum sa aiba o finalitate pe placul lor. Pentru ca iata, au reusit sa revolte si pe stramosii din morminte, ale caror oase ies din ce in ce mai mult la suprafata, prin toate descoperirile arheologice care se fac in ultima vreme, din intamplare, atunci cand se fac sapaturi pentru niste lucrari care nu au nici o legatura cu asta.
De asemeni, acest pamant sfant este protejat de Inalte Entitati de Lumina, care desi au trecut mii si mii de ani, au facut ca noi romanii TOT AICI SA FIM. Au trecut peste stramosii nostri, cu tavalugul, romani, barbari si multi altii, pe care nu mai insistam sa ii mai numim, ca sa nu deranjam prea tare, le-au luat cu forta truda de toate zilele, hrana de la gura si bogatii pe care Dumnezeu le-a dat mostenire acestei tari. IAR NOI, DUPA TOATE ACESTEA, TOT AICI SUNTEM.
Uitati-va la ce se intampla in ultima vreme. Dupa ce au reusit sa ne rada aproape intreaga industrie, acum s-au mutat la sectorul agricol si alimentar. Eu nu vin sa spun ca nu exista si multe nereguli in sectorul nostru alimentar, dar agresivitatea cu care se puncteaza toate acestea in ultima vreme, dar si maniera, tind sa duca pe tot romanul la ideea ca uite, i-a prins, se face dreptate. Ei bine dragii mei, va sugerez sa priviti problema cu maxima intelepciune, pentru ca asa cum am banuit si asa cum si ghizii mei mi-au confirmat, de fapt, aceasta latura atarna prea putin pe unul dintre talerele balantei. Mult mai greu, pe celalalt taler, atarna din nou planurile negre de a ne darama complet si acest sector al fermelor agricole, de lapte, de animale si asa mai departe. Castravetii au probleme dar de fapt se dovedeste dupa o luna si ceva, dupa ce s-au aruncat zeci de tone la gunoi, ca nu era de la noi, carnea este de cal si nu de vita, laptele are alfatoxina dar numai vreo 90.000 de litri, insa acest scandal a reusit pana una alta, sa pericliteze activitatea tuturor fermelor de lapte, carnea de curcan are antibiotice in ea. Oare se pot compara toate acestea cu raul masiv pe care il comite asupra sanatatii noastre, stresul infernal in care am ajuns sa traim din cauza grijilor si neajunsurilor, atacurile psihotronice energetice, cu tot felul de dispozitive plasate peste tot, ca sa poata fi adus tot romanul la o conditie de zombi?
Trebuie insa sa ne imbarbatam si sa ne gandim ca pe masura ce ne incovoiem, ajungem cu buzele mai aproape de pamantul nostru stramosesc si il sarutam si il imbratisam mai usor.
Revin la a spune ca aseara, pe cand ma gandeam la toate acestea, pe la orele 23,30 m-a cuprins dintr-o data, o caldura imensa si un freamat, pornind dinspre chakra inimii. Am stiut atunci ca o Entitate de Lumina foarte inalta era aproape de mine. Am inchis ochii si in acest fel am aflat ca era MAICA DOMNULUI. Lacrimile au inceput sa imi curga siroaie pe obraz. Nu mai puteam gandi nimic, nu mai puteam rosti nimic. O ora am stat in acea legatura cu Maica Domnului, o ora am plans. Interesant este ca dupa primele zece minute, a inceput sa imi rasune in cap refrenul unui cantec inaltator si cunoscut de catre toata lumea, al lui Tudor Gheorghe:

“Acolo este tara mea

Si neamul meu cel romanesc

Acolo eu sa mor as vrea

Acolo vreau eu sa traiesc.”

Am cantat acest refren de zeci de ori, pana la sfarsitul comunicarii, iar la finalul acestui articol va voi pune si videoclipul pentru cantec.
In tot acest timp, Maica Domnului, imbracata complet in alb, mi-a aratat o imagine a Romaniei, o harta, deasupra careia isi tinea palmele, cu degetele apropiate, formand un acoperis la fel ca la o troita. Am mai vazut aceasta imagine si in alte randuri si daca nu ma insel, am mai scris despre o viziune de acest fel, care pentru mine semnifica PROTECTIE. In plus, am primit o alta imagine, tot a Maicii noastre ocrotitoare, care tinea in brate un vas ca de lut, din care varsa apa cristalina, plina de mii de scantei ca de diamant, peste Romania.
Drept urmare, dragi romani, fiti convinsi ca toate greutatile si necazurile prin care trecem sunt permise de Sus, in scopul de a se curati si eleva spiritual aceasta tara, ca totul este sub control divin, iar cand va veni vremea ca aceste plati si spalari sa se sfarseasca si cand Dumnezeu va spune “Stop!”, atunci stop va fi. Si nu mai este mult. Nu va indoiti de Forta Divina, caci nimic nu i se poate opune. Cel mai sofisticat plan care vrea sa ingenuncheze acest popor, este farama, “la degetul cel mic al lui Dumnezeu”. Toata cheia este sa ramaneti statornici in credinta, orice s-ar intampla si daca nu o aveti, faceti truda sa o descoperiti si sa o dezvoltati, pentru ca alta sansa romanul nu are. Sa faci mitinguri, greve ale foamei, consider ca nu ajuta la nimic, deoarece forta ce ne-ar vrea la doi metri sub pamant este prea mare. Tocmai din acest considerent, unica solutie este de a ne alia unei forte incomparabil mai mari, aceea a lui Dumnezeu.
Sa nu uitati insa nici o clipa, ca acea viata plina de armonie, pace si frumusete, pe care cu totii o asteptam cu nerabdare, va veni cu atat mai repede, cu cat noi stim sa iertam mai profund si sa raspundem cu iubire divina oricarei actiuni ce se face asupra noastra. Ca e buna sau ca e rea, doar noi emitem astfel de catalogari. La nivelul Inteligentei Divine stim cu totii ca lucrurile stau in cu totul alt fel.

Pace si Iubire!




21 de comentarii:

  1. Nu doresc raul si pedeapsa nimanui,nici macar a vanzatorilor si tradatorilor ,dar doresc sa=i vad,sa-i vedem toti"prostii"de romani pe aceia care ne-au tratat ca pe niste larve,ca pe niste paraziti care trebuie exterminati.Sa-i vedem si sa le aratam ca nu mai au putere asupra noastra...As vrea totusi sa-i vad imbarcati in nave,pe toti,si duuusi pe o planeta in care sa traiasca viata pe care ne-au obligat pe noi sa o traim...Si nu ma refer numai la noi romanii,ci la toti "amaratii"planetei !Sper din tot sufletul ca timpul probelor noastre este pe sfarsite si ca urmeaza sa ne luam "diplomele" pe care le meritam fieecare !Multumesc pentru articol,Gabriela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Gabriela, trebuie sa recunosc ca mi-ai adus o stare de buna dispozitie. Multumesc frumos!

      Ștergere
  2. Ha, astazi tocmai am recitit din nou Acatistul Maicii Domnului, Asa am simtit dupa ce am citit/recitit citeva articole cu secretele de Fatima si alte documente despre conspiratii. Sa fie un semn?? Bibliotecarul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este sigur. Schimbarile se apropie cu pasi repezi. Doamne ajuta!

      Ștergere
  3. Buna draga mea,vreau sa-ti spun ca am trecut prin multe in viata si chiar la inmormantare la tatal meu nu am vorsat o lacrima si nici alta data cand am trecut prin greu in viata.Dar tu cu cuvintele tale mai facut sa plang in hohote.Si vreau sa-ti spun ca asta am simtit si eu in sufletul meu cand m-am hotarat sa ma intorc in Romania dupa atatia ani,nu neaparat pentru cineva anume ci pentru convingerea si sentimentul puternic pe care il aveam fata de tara.Numai aici cu tine pot trai sentimente asa de puternice si satisfactie sufleteasca.Te imbratisez cu drag.Esti indrumata de sus sa fi o lumina pentru noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc draga Viki. O sa fie in curand bine pentru noi toti. Oriunde am fi, sa ne mandrim ca suntem romani. Te imbratisez cu drag!

      Ștergere
  4. Multumim Ashtara pentru TOT.
    Cat despre Tudor Gheorghe,intotdeauna mi-a bucurat sufletul..
    Doamne Ajuta-ne!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur de cele spuse in acest articol , dar m-as bucura si mai mult daca iubirea de tara si neam ar intra in sufletul tuturor romanilor. Patriotismul nu este o vorba goala si despre el pot sa vorbeasca cel mai bine cei care sunt, sau au fost plecati din tara , chiar si pentru perioade mai scurte. Probabil ca ai o alta viziune despre dorul de tara atunci cand esti mai departe de ea. Niciodata nu trebuie sa confunzi tara , cu anumiti cetateni ai ei, si mai cred ca iubirea de locurile in care ai crescut si ai fost educat ar trebui sa faca parte din "iubirea neconditionata" pe care sunt datori sa o experimenteze toti romanii.
    Sa ne ajute Dumnezeu si Maica Domnului sa ne ocroteasca si sa se implineasca cat mai curand si lucrurile de bine care ne sunt hotarate. DAurel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aurel mie imi este dor de tara mea si fiind aici, pentru ca multe din cele ce se intampla in jur nu simt ca apartinand tarii mele, in mare parte. De aia spune si Tudor Gheorghe, ACOLO. In momentul actual este ACOLO si pentru noi care ne traim viata pe acest teritoriu si pentru romanii plecati afara. O tara nu reprezinta doar pamantul fizic pe care traim, ci si energiile ei si oamenii care o formeaza. Mai tot romanul a ajuns sa fie strain in aceasta tara, aproape fara drepturi, fara acces la mostenirea stramoseasca si altii sa fie cei ce dicteaza cum trebuie sa mearga lucrurile. Insa asa cum am scris si in articol ramane de vazut pentru cat timp permite Bunul Dumnezeu sa se intample asa. Doamne ajuta!

      Ștergere
  6. Totul face parte din planul divin.
    Si cei care ne ataca fac parte din planul divin.Domnul a zis sa iertam si sa ne iubim aproapele, nu mai hraniti sentimente de ura, nu ne ajuta cu nimic.
    Slava DOMNULUI ca mai avem putin de indurat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate Catalin. Tocmai de aceea am mai adaugat un paragraf la final. M-am trezit cu aceasta idee de dimineata, ca sa subliniez inca o data acelasi lucru ca si tine, respectiv acela ca nimic nu se petrece intamplator, totul are un scop divin, iar noi am face o mare greseala daca ne-am alimenta ura, in loc sa lasam iubirea si iertarea sa fie cele care isi spun cuvantul. Pace si Iubire!

      Ștergere
  7. Nu intamplator ai venit pe aceste plaiuri sfinte . Nu intamplator sunt suflete inalte aici si cei "intunecati" simt asta. Nu au inima, dar capacitati au. Sa ne rugam , sa speram si sa asteptam cu mare nadejde vremurile de lumina.
    Ma bucur ca te-am intalnit in acest spatiu virtual si astept sa ne intalnim in astral .
    Ruxandra

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Ruxandra, asa este, dar e valabil pentru tot romanul. Marele pacat este ca inca mai sunt multi cei ce nu isi dau seama de lucrul acesta. Dar vine vremea pentru fiecare, nu trebuie sa deznadajduim....Pace si Iubire!

      Ștergere
  8. In urma cu multe mii de ani,PLEIADEENII INALTI si BLONZI din Epsilon Eridani au creat aici,pe teritoriul Romaniei in stravechea DA.KIA-PAMANTUL SFANT,omul modern,civilizatiile RAMANILOR,PELASGILOR,DACILOR....Si tot de multe mii de ani Fortele intunericului,Reptilienii,Iezuitii,Iudeo-masonii si cum dracu"se mai numesc, se lupta sa ne distruga istoria,credintele,cultura,obiceiurile,natia noastra definita ca fiind "CEI MAI VITEJI SI MAI DREPTI DINTRE TRACI"!Stiati ca DACII au fost singurul popor din istorie care N-A CUNOSCUT SCLAVIA? ....Se lupta de mii de ani sa ne fure HAR-DEAL-ul,adica GRADINA MAICII DOMNULUI, sa ne jefuiasca de toate bogatiile pe care ni le-a dat DOMNUL DUMNEZEU,IISUS HRISTOS si DUHUL SFANT ,se lupta sa ne stearga de pe fata pamantului,dar NU VOR REUSI pentru ca nici-o putere nu-i destul de mare in fata DIVINITATII,a SFINTEI TREIMI si a MAICII DOMNULUI!Ce veste minunata ne-ai dat Ashtara,ce veste minunata ca suntem aparati,protejati de MAICA DOMNULUI si ce poate fi mai sublim decat sa stii ca au mai ramas de "tras"doar cateva saptamani pana cand DUMNEZEU va spune STOP!DOAMNE SFINTE,IISUSE HRISTOASE,DUHULE SFANT si MAICA DOMNULUI,scapati-ne de acesti criminali nenorociti care ne chinuie de mii si mii de ani!!!Respect.Inginerul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragul meu, exact cum am mai adaugat un ultim paragraf in acest articol, tu cunosti foarte bine ca noi intorcand faptelor lor, energii ale iertarii si iubirii, vom fi pe placul lui Dumnezeu si mare rasplata ne va veni. Ei reprezinta instrumente ale Voii Divine. Daca noi cei din Romania, indiferent ca traim aici sau pe alte meleaguri, avem de curatat o karma de tara, pentru ca DOAR ASA putem merita sa devenim centrul spiritual al lumii, TREBUIA sa existe si cineva care sa ne faca zilele amare, tocmai ca sa putem spala aceasta karma. Altfel cum oare s-ar fi putut da rezolvare la aceasta problema? De aceea am vazut-o pe Maica Domnului cu apa aceea curgand peste noi. Face omul dusul si de placere, dar de regula il face cand este ceva murdar. La nivel de spirit noi vrem sa se curete acest ceva, noi cerem aceasta apa, de aceea ne-am nascut aici, chiar daca la nivel constient nu gandim in acest fel. Pace si Iubire!

      Ștergere
  9. Confirm mesajul tau. In noaptea de 20 spre 21 am visat-o si eu pe Fecioara Maria. Intr-o poveste destul de ciudata. Era o poiana in care ne adunasem. Cred ca de fapt cautam teren pentru comunitatea sustenabila pe care o construim langa Brasov. La marginea poienii era o casa parasita si m-a pus naiba sa o escaladz, era parca din cob. Si in ea am gasit niste suflete. Murisera dar parca eu le vedeam totusi. Nu stiu ce tot faceam pe acolo, era un sentiment ciudat de curiozitate cu teama. Iar o fata, pe care o cunosteam, nu mai stiu din pacate cine. Incerca sa-i ajute sau cam asa ceva. Iar la un moment dat am realizat ca era fecioara maria.

    Deci initial era o prietena, din viata actuala, dar n-as putea zice care. Stiu doar ca o cunosteam inainte sa se transforme in Fecioara Maria. Abia dupa ce a ajutat sufletele acelea mi-am dat seama cine era de fapt. A inceput sa straluceasca si s-a transformat. Ca in videoclipurile lui Michael Jackson.. si a devenit altcineva. Chestia este ca m-am trezit in miez de noapte, era vreo 3 jumate si am zis ca trebe sa incerc sa ma gandesc la altceva. Ca nu-mi plcea senzatia aia de teama si cred ca abia apoi, in partea doua, dupa ce m-am culcat iar, a aparut transformarea.

    A fost un vis semi-lucid asadar. Oricum era o invalmaseala in capul meu la 7 cand m-am trezit. N-am retinut decta franturi, dar pe drum spre servici m-a lovit ce am visat de fapt. Ca pana acum n-am mai visat asa ceva. De zburat, de luptat, de alergat sau alte chestii da, am mai visat. Dar persoane iluminate si mai ales fecioara maria niciodata. Curios ca n-am nici inclinatii de genul asta. Adica practic spiritualitate, dar nu m-am simtit atras in mod deosebit de crestinatate. As putea zice ca alte persoane spirituale m-ar atrage mai tare. Oricum, am avut o perioada mai slaba zilele trecute, atat cu sanatatea cat si cu moralul. Ieri in schimb m-am simtit nesperat de bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Flavian. As vrea sa iti spun doar ca daca Maica Domnului trimite niste mesaje prin vise, trebuie sa fie un semnal pentru acea persoana ca este sub ocrotirea Ei si exista anumite legaturi speciale. Iti recomand deci sa iti apleci privirea un pic mai mult asupra acestei legaturi spirituale. S-ar putea sa descoperi lucruri nebanuite. Pace si Iubire!

      Ștergere
    2. Multumesc si eu. Curios este ca in 33 de ani n-am primit nici un alt semn direct de la ea. Surpriza a fost intr-un fel ca a venit tocmai Fecioara Maria, asa cum iti spuneam, nu am obiceiul sa ma rog sau sa meditez cu gandul la ea. In ultima vreme am fost mai preocupat de practicile de spiritualitate estice decat cele crestine, incercand meditatii sau terapiile cu sunet recomandate si de tine. Am pus mesajul tocmai datorita sincronicitatii. Ieri pe la pranz ii povesteam unui prieten visul inedit, pentru ca azi de dimineata sa vad ca si Dan a pus acest mesaj de la tine. M-am bucurat de "coincidenta" asta asa cum am inceput sa ma tot bucur in ultimii ani dupa ce am inceput sa inteleg ca de fapt nu exista coincidente... :)

      Ștergere
    3. Nu trebuie sa o visezi doar pe Ea, ma refer la vise oarecum premonitorii, orice ar contine ele si oricine ti-ar aparea. Asa se spune si pe la noi prin batrani: cine este mai oniric, cine viseaza de cand se stie vise premonitorii, are o conexiune speciala cu Maica Domnului. Cat despre coincidente, ce bine ar mai fi daca si-ar da seama tot omul de faptul ca intr-adevar, nu exista. Multe lucruri s-ar aseza altfel. Pace si Iubire!

      Ștergere
  10. DARAGA ASHTARA SI DRAGI NOSTRII,
    Privesc in jurul meu si incerc sa vad frumusetea lucrurilor marunte si chiar mai mult de atat, sa vad in fiecare lucru frumusetea lui. Atunci cand privim un obiect frumos, stralucitor te face sa te bucuri de frumusetea lui, iar atunci cand privim un obiect mai putin stralucitor mai putin frumos trecem peste el nu il observam, dar daca privim mai atent si incercam sa vedem frumusetea interioara, daca patrundem mai adanc observam ca orice lucru are frumusetea lui si daca extrapolam la Univers si Divinitate aflam de ce Dumnezeu vrea ca toti copii lui sa vina la EL pentru ca EL iubeste pe fiecare indiferent cine este, pentru ca vede in fiecare frumusetea lor!
    Asadar sa ne bucuram de tot ceea ce ne inconjoara sa vedem frumusetea oricarui lucru si ne vom bucura la fiecare pas, iar in acest fel vom putea sa radiem sa ne bucuram sa ne rugam cu TOTII si sa schimbam lumea asta, pentru ca asa cum a spus si ASHTARA numai cu ajutorul lui Dumnezeu vom schimba lucrurile, iar puterea Divinitatii este de neanvins. Nu ne vom mai gandii decat la frumusetea oricarui lucru si atunci fiind cu sufletele pline de bucurie Rugaciunea si Credinta noastra va fi mai puternica, iar daca suntem din ce in ce mai multi si ne rugam cu totii pentru Romania noastra, sigur vom reusii sa aducem schimbarea in Plan fizic cu Adevarat si sa schimbam lucrurile in ROMANIA si apoi in toata Lumea!
    Sa inchidem ochii si sa ne imaginam lucruri frumoase despre tara noastra si despre cum ar fi lumea plina de Iubire si Lumina, apoi sa trimitem aceste imagini in Univers impreuna cu Rugaciunea Noastra si vom vedea apoi lucruri Minunate in Lumea Noastra, pentru ca Universul ne asculta, Prea Sfanta Fecioara Maria, Bunul IISUS, Intreaga Ierarhie Divina , insusi Dumnezeu TATAL ne asculta !
    Avem la indemana acest MINUNAT lucru si nu il folosim haideti cu totii sa fim IMPREUNA UNUL SI CU RUGACIUNEA CATRE DUMNEZEU TATAL SI BUNUL IISUS HRISTOS MANTUITORUL SI IZBAVITORUL NOSTRU , FECIOARA MARIA SI INTREAGA IERARHIE DIVINA SA MISCAM MUNTII DIN LOC!
    LACRIMILE noastre pline de RUGACIUNE sa spele fata acestui pamant SFANT si sa STRALUCEASCA SOARELE NOII LUMI PE ACESTE MELEAGURI MULT INCERCATE!!!
    DOMANE AJUTA !!!
    LUCIAN RAICU BUCURESTI < ROMANIA>

    RăspundețiȘtergere