luni, 25 martie 2013

INTALNIRILE DIN ASTRAL – O BUNAVESTIRE?



INTALNIRILE DIN ASTRAL – O BUNAVESTIRE?

Dragi prieteni,

Simt nevoia sa lamuresc cateva aspecte in acest articol. Acest lucru se datoreaza faptului ca exact cum ma asteptam, s-au gasit persoane care sa se arate contrariate de actiunea noastra, nerespectand sfatul din finalul articolului precedent, de a incerca sa ne ridicam cu totii dincolo de conditia noastra umana, de ego-urile si orgoliile noastre, de furiile si nemultumirile pe care ni le manifestam aici in plan fizic, sa incercam sa privim situatia in cauza ca niste spirite de lumina ce suntem, ca niste scantei divine, cu iubire si intelegere pentru tot ce ne inconjoara.
Nu stiu cat timp mai trebuie sa dureze pana sa se conecteze tot omul la Sinele sau Divin Superior, care nu ii permite in nici un caz unui spirit sa emita judecati la adresa altor spirite, indiferent daca acestea sunt intrupate in noi sau in oameni care se gasesc acum in functii de conducere.
Vin si va spun ca actiunea cu premierul Romaniei este DOAR INCEPUTUL. Sambata dimineata cand m-am trezit, am comunicat mult cu ghizii mei. Tot nu imi venea a crede ca este serios ce mi se cere, insa ei au confirmat ca este cat se poate de serios si ca trebuie sa merg inainte, oricat de multe castane mi-as putea lua din aceasta cauza.
 Joi, 21 martie, la ora 16,30 am avut o viziune pe care nu am permisiunea sa o relatez deocamdata in intregime (partea a doua v-ar putea speria un pic), insa o prima parte din ea, pot sa o expun. Viziunea mi-a fost transmisa de catre cei 4 Ingeri ai Tronului Dumnezeiesc cu care in ultima vreme constat ca am comunicari din ce in ce mai dese. Nu pentru ca este voia mea ci pentru ca aceasta este Voia Lor. Mi s-a conturat prima oara imaginea unui gard, apoi a aparut un trotuar. Pe trotuar a inceput sa prinda contur imaginea patriarhului Romaniei si dupa aceea imaginea presedintelui Romaniei. O forta nevazuta, ca un vant puternic, din stanga lor, a venit si i-a trantit in acel gard. Gardul era in dreapta lor. De acolo mai departe isi continuau drumul doar tinandu-se de gard, pentru ca pe propriile lor picioare nu se mai puteau tine. Pentru mine tot ce ne apare in dreapta in viziuni sau vise, reprezinta Lumina si Credinta, iar ce este in stanga este latura opusa. Pe cei doi i-a lovit ceva din stanga si au ajuns sa se sprijine pe ceva din dreapta, pentru ca alt sprijin nu mai aveau. 
Aceste imagini nu faceau referire la cele doua persoane neaparat, ci la ceea ce reprezinta ele, puterea bisericii si puterea de stat. Mi s-a aratat ca in curand se vor clatina serios si din senin si probabil ca si in ordinea aparitiei.
In consecinta, am informatia de la ghizii mei ca urmeaza la negocieri patriarhul Romaniei, presedintele Romaniei si nu in ultimul rand mai-marele peste Masoneria Romana, care habar nu am cine este. Despre viitoarea intalnire, la nivel de biserica, care se pare ca se va produce la Manastirea Frasinei, exista deja un vis al unei doamne, relatat de dansa la comentarii, la articolul precedent. 
Intalnirea cu mai-marele masonilor este partea a doua a visului cu premierul. Dupa ce premierul a iesit din casa parintilor, am fost anuntata ca a sosit domnul mason. Am iesit din casa, insotita de tatal meu, pe care de multe ori il asimilez in vise cu Tatal Ceresc si el imi soptea la ureche ca aceasta intalnire trebuia sa fi avut loc cu mult mai mult timp in urma si nu abia acum, dar ca mai bine mai tarziu decat niciodata. L-am vazut pe domnul respectiv, m-am indreptat catre el, ne-am dat mana si acolo visul s-a terminat. Remarcasem doar ca venise cu o masina rosie super-tare si ma uitam in acelasi timp la masina rosie a mea si a sotului meu, care era o Dacie amarata de prin anii 70-80. Ma gandeam atunci cate manevre am mai fi putut face daca aveam si noi o masina ca a lui. Imi si imaginam cum sunt la volanul ei si o rasucesc in loc la 180 de grade. 
Sa dea Bunul Dumnezeu asa sa fie, sa putem rasuci treaba la 180 de grade. Pentru asta ne dam seama insa ca avem nevoie de o masina ca a lui, pe care doar cu totii si impreuna o putem si noi construi, dar nu cu bani ca in cazul lor, ci plamadita din energia iubirii noastre pentru aceasta tara si acest neam stramosesc. De aceea era rosie.
Referitor la intalnirea cu premierul au participat 77 de persoane. Asa mi-au spus ghizii mei. Eu imi amintesc doar o mica frantura de vis, respectiv aceea ca eram intr-o camera, impreuna cu maxim 10 persoane, ale caror fete nu le-am vazut, deoarece ochii imi erau atintiti pe o multime de documente care erau puse in tencuri mari pana aproape de tavan. Luam foaie cu foaie si o mutam in alt teanc. Era ca in activitatea noastra de zi cu zi, ca atunci cand avem la birou o gramada de documente, le luam de acolo ca sa le rezolvam si le punem apoi in alta parte ca sa nu se amestece cu cele ce nu au ajuns sa fie rezolvate. Faptul ca am visat totusi asa putine persoane in acea camera nu se potrivea cu numarul 77 comunicat de ghizii mei. Drept urmare i-am intrebat unde erau ceilalti si mi-au raspuns ca afara, ca sa asigure paza. Nu mica mi-a fost mirarea sa aflu ca au fost oameni care s-au visat in aceasta postura, de aparatori. Nu pot in consecinta sa relatez ce s-a vorbit pentru ca asa cum v-am spus, mai mult decat aceasta frantura de vis, altceva nu imi mai amintesc. Ghizii mei imi spun ca tot din motive de protectie se intampla acest lucru. De altfel, am atras atentia inca dinainte, ca este posibil sa nu venim cu multe amintiri de la aceasta intalnire, insa trebuie sa fim siguri ca la nivel de spirit deja s-a inceput a se actiona conform intelegerilor facute.
Va rog pe viitor sa fiti pe faza. Voi anunta imediat ce mi se vesteste ca a venit momentul pentru urmatoarea intalnire. Sunt absolut sigura ca aceste grupuri de lumina vor avea de fiecare data alta componenta si fiecare dintre noi vom ajunge acolo unde trebuie sa ajungem.
Dat fiind faptul ca maine, 25 martie, este Sarbatoarea Buneivestiri, serbata in egala masura si la ortodocsi si la catolici, ca saptamana ce a trecut a fost una de comunicari intense catre multe persoane, dinspre Maica Domnului, consider ca nimic din cele ce se petrec acum nu este intamplator. Poate este o BUNAVESTIRE raportata la viitorul acestei tari, pentru care ii multumim Bunului Dumnezeu si pe care noi o primim cu bucurie si cu multa speranta de mai bine. Doamne ajuta!

Pace si Iubire!

14 comentarii:

  1. Buna dimineata tuturor! Draga mea Ashtara,ieri, fiind "invitata" la Daniel "acasa",spuneam printre altele, ca voi veni la tine la o cafea:).Nu stiam exact cand,dar eram sigura ca voi veni.Initial ,voiam sa va impartasesc cateva din visele mele,in speranta ca le voi intelege mai bine.Dar Universul mi-a trimis o sumedenie de semne intre timp,asa ca le-am inteles.Eram un pic contrariata,dupa care,mi-am dat seama ca nu visele erau importante,ci mesajul lor.Asa ca iata-ma-s "invitata" la o cafea la tine,draga mea.
    Revenind la vise,in ultima vreme simt tot mai clar,ca pe masura ce se apropie Lumina,zbaterea Intunericului e tot mai puternica.Stie ca nu mai are nici o sansa,tocmai de aceea se zbate..Noi toti,poate mai simtim intr-un fel sau altul aceste zbateri,fiecare in felul lui,important e sa ne uitam Inainte si sa privim Lumina.Inca de dimineata ma tot gandesc la povesti..Acolo,nimic nu este ce pare a fi...Si tot acolo,de cele mai multe ori Eroii sunt la rascruce.Au de ales intre mai multe drumuri.Intotdeauna,dar intotdeauna,cel care inseamna CEVA,e greu,presarat cu multe pericole,si abia la final,dupa ce Eroul se lupta cu toti zmeii,dar mai ales cu el insusi,povestea se termina fericit.Asa ca, din visele mele,am inteles ca,acum mai mult ca oricind, trebuie sa fim uniti si sa credem in Lumina,chiar daca uneori ni se pare greu.Asa ca ,draga mea,eu te voi sustine total in ceea ce ti-ai propus.Cu cat vom fi mai multi,cu atat mai bine.Doamne Ajuta-ne!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau ca nu iti pot afla din acest comentariu numele. Daca esti din Bucuresti sau ajungi vreodata in Bucuresti, in caz ca nu esti, te pot astepta la o cafea si la propriu. Asa este, suntem acum ca in povestile romanesti si sa fim siguri ca totul se va sfarsi cu bine. Doamne ajuta!

      Ștergere
  2. Draga Ashtara,
    Daca am intelege toata simbolistica din povestile romanesti... acolo se afla mare parte din raspunsurile pe care le cautam. E o intelepciune codificata transmisa de stramosii nostrii.
    Ma bucur ca sunt spirite de lumina care rezoneaza cu ce scrii si spui si ajuta impreuna la alungarea intunericului. Iti multumesc ca ne ajuti sa constientizam din trairi, din vise si ne arati "calea aurie"
    Doamne ajuta-ne sa facem voia Ta !

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am in plan, prea curand ,un drum la Bucuresti,dar nebanuite sunt caile Domnului..Cu siguranta,cand voi ajunge in Bucuresti,voi dori sa beau o cafea cu tine.Si cum azi nu sunt tocmai intr-o forma optima,invitatia ta a venit la momentul potrivit.Multumim pentru TOT.
    Cu drag,
    Daniela

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, vechile sisteme religioase si politice vor da de gard cat de curand. Aici cred ca ai vazut bine ceea ce ai vazut. Ca nu mai este mult timp si trebuie sa ne pregatim, iar s-ar putea sa ai dreptate. Maine se deschid bancile in Cipru, dupa o saptamana intreaga in care oameni inconstienti care inca isi mai tin banii in banci, au tremurat la gandul ca s-ar putea sa nu le mai ramana nimic din economiile stranse o viata intreaga. Cel mai probabil va fi bataie la usile bancilor si daca tot mai multa lume se va trezi si va urma exemplul lor, vechiul caritas bancar s-ar putea sa se incheie curand. Iar daca tot vorbeam de banci si tu mentionai de masonerie, o sa incerc sa-ti fac eu legatura. Mugur Isarescu, cel care controleaza toti banii acestei tari, care se afla la conducerea celei mai puternice institutii de la noi din Romania de mai bine de 20 de ani, cel in care multi dintre romani inca au incredere, este mason. Cauta pe google despre el si comisia Trilaterala, te vei lamuri.

    Referitor la mesajul tau despre Ponta, eu in ultimii ani am tot urmarit pagina lui Steve Beckow devenita ulterior 2012scenario si de curand GodenAgeofGaia. Acolo a existat de-a lungul timpului o atitudine asemanatoare legata de Obama. Era privit ca un suflet deosebit care incearca sa faca mult bine omenirii. Nu neg ca au dreptate, la fel cum poate ai si tu cu Ponta. Din pacate de-a lungul vremii nici Obama n-a prea reusit, n-a fost lasat sau cel putin n-am aflat noi sa fi facut prea mult bine. Singurul lucru pe care l-as putea aprecia ar fi pastrarea sistemului pe linie de plutire suficienta vreme incat tot mai multa lume sa se trezeasca. Altii in schimb ar numi asta prelungirea agoniei. Depinde cum privesti lucrurile. Iar aici nu-i vorba de politica, pentru ca multi n-am fost niciodata interesati de acest subiect si suntem chiar detasati de aceasta lume plina de negativitate si pasiuni golite de sens. N-am fost niciodata atras de aceasta lume, tocmai pentru ca nu am vazut rostul ei. Asa cum spuneam si pe blogul lui Dan, asa cum le explicam si celor de pe GoldenGaia, nu cred in solutiile politice.

    Ba chiar consider ca uneori se face mai mult rau promitand oamenilor ca schimbarea va veni de sus, de la Obama, de la Ponta, de la Nesara, de la Pleiadieni. Consider ca schimbarea trebuie sa porneasca de jos. De la noi, de la oameni simpli, de la firul ierbii cum se spune. Puterea este in noi, in fiecare dintre noi. Abia atunci cand vom mai inceta sa o dam altora vom reusi ceva cu adevarat. Asta a fost motivul pentru care mi-am intors privirea de la sistemul pe cale de a expira si am incercat sa gasesc oameni cu care sa construim impreuna comunitatea Armonia BRAssovia. Sunt tot mai multi interesati de aceste lucruri, tot mai multi care nu mai stau sa astepte, ci incep sa faca. Iar incet-incet aceste mici grupuri vor creste si vor crea o retea orizontala. Care va inlocui vechiul sistem piramidal bazat pe state, pe politica, pe birocratie si control de la varf. Nu doar in Romania, ci peste tot in lume, pentru ca nu doar noi suntem "speciali" ci toata lumea este speciala si toate coltisoarele acestui glob vor fi transformate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Flavian, eu chiar nu consider ca Ponta ar fi neaparat salvatorul Romaniei. Crede-ma, sufar la fel de mult ca si multi alti romani, din cauza deciziilor luate la nivel inalt, din cauza legilor jalnice care sunt facute evident ca sa darame tot ce se mai poate darama. Intrebarea este: cei ce ne conduc chiar vor cu adevarat asta, sau sunt fortati sa faca aceste compromisuri si undeva in adancul sufletului lor au oarecare mustrari de constiinta, dictate de Sinele lor Divine Superioare? Ghizii mei au sustinut sus si tare ca trebuia facuta acea actiune in astral. Iar eu am incredere maxima in ceea ce Ei imi indica sa fac pentru ca de fiecare data le-am urmat sfaturile si am constatat mai tarziu ca a iesit mereu foarte bine. Pe moment nu cred ca exista cineva care sa poata spune cu exactitate care ar putea fi efectele acelei intalniri din astral, ce secrete ne-a impartasit Ponta ce noi nu stiam si ce i-om fi spus noi si el nu stia, dar sunt sigura ca aceste efecte vor aparea curand in plan vizibil, pentru ca deja la nivel subconstient sau poate ca supraconstient, lucrarea deja se face. Sa asteptam si sa vedem ce se intampla in viitorul apropiat. Ma intrebam azi, oare Ponta o fi visat ceva legat de toate acestea. Tare mi-ar placea sa stiu.

      Ștergere
  5. Draga ASHTARA,voiam sa-ti spun ca azi raspunzand pe blogul lui DAN lui Carmen care ne criticaptce facem,chiar iam raspuns ca putea sa fie si basescu in locul lui, ceva.........
    Acum citind inca o data ce ai postat ,am revazut visul meu,si am realizat ca eu am fost in interiorul casei se facea ca eream cu parintele meu spiritual care a avut o functie in CSAT)la iesirea din casa afara ma asteptau mama mea pe care o cheama MARIA inteleg de aici ca ea Maica Domnului nea protejat,si de asemenea mama mea spirituala cu fica ei care au lucrat si lucreaza la granita,deci am fost aparati cei din casa.Acum in vis vorbeam cu cele doua din urma despre ce au de gand sa faca cu proprietatea lor,sima uitam in vale spre ea erea forma romaniei vazuta de sus,si ele ziceau ca s-au hotarat sa nu o vanda,sa vanda o alta proprietate care pare ca avea un mal pe o apa,apoi mi-au arata spre un munte unde erea o biserica din lemnsi spuneau de un batran cu parul alb care ia convins sa nu vanda acest loc sfant miraculos.Iar el statea la poalele acelui munte cu o copila langa pe care o proteja cu o pilota.eu ma gandisem initial la BAtran ca la zamolxe si biserica locul sfant muntii nostrii,dar e posibil sa aiba legatura cu ce ai postat acum,batranul sa fie patriarhul si biserica cea la care va fi urmatoarea intalnire>Dumnezeu e mare.El sa ne conduca pasii sa apere Romania de ce ne pregateste ..................Cu mult drag,Adnana.

    RăspundețiȘtergere
  6. draga Ashtara chiar daca nu sunt foarte multe comentarii sa sti ca suntem alaturi de tine te iubim si-ti multumim pentru tot ceea ce faci pentru noi emanuela

    RăspundețiȘtergere
  7. Din pacate si patriarhul e putin mason sau macr la mana lor...

    RăspundețiȘtergere