miercuri, 20 martie 2013

ET9 - SISTEMUL CONSTELATIEI ORION



ET9 -  SISTEMUL CONSTELATIEI ORION

Informatii obtinute prin comunicarea cu comandantul HINOK - comandant de nava  – locuitor al planetei P1.

·        Numar de planete, locuite, membre in Federatie: 3 planete, fiecare in jurul stelei sale (Betelgeuse, Rigel, Bellatrix)
·        Numar de locuitori: P1 = 1,1 miliarde, P2 = 1 miliard, P3 = 1,3 miliarde, in ordinea insiruirii stelelor.
·        Dimensiune planete: P1 = 80%, P2 = 75%, P3 = 75%. Au vegetaţie si apa.
·        Varsta maxima: P1 - 800 ani, P2 - 500 ani, P3 - 900 ani.
·        Nivel de evolutie: P1, P3: Fizic – 5D, Spirit – 9D, P2: Fizic – 4D, Spirit -7D.
·        Infatisare: Arata uman, pe toate planetele. Au cate cinci degete si la maini si la picioare. Pe planeta 1, corpul este ca al nostru ca si culoare, dar la nivel 5D, evident ca nu este si la aceeasi consistenta. Au parul blond sau inchis la culoare, ochi albastri sau caprui. Inaltimea este maxim 1,75 m la barbati si 1,70 m la femei. Cei de pe planeta a 2-a, au corpul de culoare inchisa (maro spre negru), ochi negri. Imi dau seama ca ADN-ul lor a format probabil rasa neagra pe Terra, daca nu cumva exista si vreo alta civilizatie responsabila. Barbatii au maxim 1,90 m inaltime si femeile 1,75 m. Cei de pe planeta a 3-a au corpul albastru deschis. Ating inaltimi ca cei de pe planeta a 2-a.
·        Forme nave si culoare echipament: Folosesc in cadrul Federatiei niste nave un pic mai mari, de aproximativ 250 m lungime, dreptunghiulare, dar cu bot in triunghi, de culoare alba. Cei de planetele 1 si 2 au echipamente bleumarin, iar cei de pe planeta a 3-a au echipament de culoare portocalie.
·        Sarcina pentru Terra: Sarcina lor consta in activarea unor coduri pentru niste locuri sau zone cheie de pe aceasta planeta.

9 comentarii:

  1. Multumim Ashtara!Dupa atatea imagini terifiante, prezentate sistematic de-a lungul timpului, cu creaturi inspaimantatoare,numai bune de adus cosmaruri noaptea,din fericire ,acum avem si alternative:)).Cu ocazia asta,vreau sa multumesc si altor suflete dragi,care ne-au prezentat si alta imagine decat cea de care vorbeam mai sus.Acum,fiecare e liber sa aleaga ,ce varianta o gaseste mai aproape de sufletul sau.
    Doamne Ajuta!
    Daniela

    RăspundețiȘtergere
  2. Asteptam de mult acest articol cu sistemul constelatiei Orion si cred ca stii de ce. Bibliotecarul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evident. Stiam ca arzi de nerabdare si am hotarat sa nu te mai tin atat de mult pe jar. Pace si Iubire!

      Ștergere
  3. multumim de informatii asthara! speram sa mai postezi informatii si despre celelalte stele din sistemul orion,astept cu nerabdare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai multe despre Orion decat ce am scris nu mai stiu. In toate sistemele stelare sunt foarte multe stele. Ceea ce eu scriu se refera la cele mai importante. Mi-ar fi aproape imposibil sa stiu mai mult de atat. Nu stiu eu bine ce este pe Terra noastra, daramite prin alte constelatii. Pace si bucurie!

      Ștergere
  4. ma interesa in mod special steaua alnilam,cea din centura orionului.multumesc oricum,e bine sa am informatii de orice fel despre aceasta constelatie :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca apare cumva ocazia, ma voi interesa. Tot la acest articol, ca si comentariu, voi publica cele ce as putea afla, asa ca tot ce te rog este, sa mai intri din cand in cand aici. Nu am altfel cum sa iti transmit. Pace si Iubire!

      Ștergere
  5. Lipseste unul care isi tot spune:"Inginerul",este putin demagog el dar ....etc.

    RăspundețiȘtergere