sâmbătă, 30 martie 2013

CLARVIZIUNEA – CUM SA O DEZVOLTAM?




CLARVIZIUNEA – CUM SA O DEZVOLTAM?

Dragi prieteni,

Doresc de mai multa vreme sa concep acest articol deoarece, prin e-mailurile care imi vin de la cititori, intalnesc frecvent intrebari de genul: Cum pot si eu sa vad nevazutul? Cum pot si eu sa comunic cu Ingerii? Cum pot si eu sa comunic cu fiintele extraterestre? Cum pot si eu sa simt energiile?
Cele ce urmeaza sa va spun in continuare, este un raspuns pe care pot sa il dau la nivelul meu de cunoastere, fata de intrebari de acest gen.
Personal, consider aceste capacitati pe care multi le numesc paranormale, nu ca pe al saselea simt. Ele reprezinta de fapt suprasimturile fiecaruia dintre cele cinci simturi de baza, exact ca in cazul in care vorbim de constient si supraconstient. Vorbim despre vedere si clarvedere, despre miros si clarmiros, despre auz si clarauz, despre gust si clargust si despre simtul tactil si clarsimtire. As putea numi poate ca si al saselea simt, telepatia.
Din punctul meu de vedere, exista patru categorii de oameni:
1.   cei care se nasc cu una sau mai multe din aceste capcitati. In astfel de cazuri, aceste abilitati au fost capatate prin truda facuta in vietile anterioare, iar la respectivele persoane, prin misiunile pe care le au, nu exista nici un risc major sa beneficieze de aceste daruri in aceasta viata;
2. cei care se nasc cu aceste capacitati, de asemeni capatate in vieti anterioare, dar ele sunt adormite. Acestea se trezesc la un anumit moment dat in viata, indiferent sub ce forma. Unii trec printr-o moarte clinica, ca sa revina la viata cu aceste capacitati. Altora le este adusa in cale cunoasterea necesara ca sa poata trezi si sa dezvolte treptat aceste capacitati. In orice caz, aceasta se face conform Voii si Planurilor Divine. Le explic multor cititori ai mei faptul ca daca nu percep acum din nevazut, asta nu inseamna nici pe departe ca nu sunt “atat de evoluati ca altii” cum obisnuieste majoritatea sa spuna, ci ca ar trebui sa ia foarte serios in calcul, ca poate nu a sosit vremea deschiderii pe acest fagas, prin simplul considerent ca sunt purtatori ai unor mari secrete sau coduri importante. Blocajele existente au menirea tocmai de a proteja aceste informatii, iar cand va veni vremea ca ele sa trebuiasca sa iasa la suprafata, se poate dizolva orice blocaj peste noapte. Credeti-ma, in aceste timpuri pe care le traim acum, sunt foarte multi cei aflati in aceasta situatie. Domnul nostru Iisus Hristos spunea: “Cereti si vi se va da”. Ceea ce trebuie sa intelegem toti este ca daca cerem, cu siguranta ni se da, dar nu cum gandim noi si nici cand vrem noi, ci dupa cum stie Sfanta Treime ca este cel mai bine pentru noi si nu in ultimul rand, pentru interesul universal.
3.   cei ce se nasc fara aceste capacitati si doresc sa le capete in aceasta viata. Acestia trebuie sa stie ca pentru a primi aceste daruri, este nevoie de multa iubire si iertare, fata de Dumnezeu si fata de semeni. Ele sunt caile cele mai bune de rezolvare a tuturor problemelor, pentru toata lumea, nu doar pentru cei ce se gasesc in aceasta categorie. Nu poti spera insa la primirea unor astfel de daruri divine, daca nu traiesti in energia celor doua: iubire si iertare. Chiar si pentru cei ce au aceste capacitati, daca nu exista iubire si iertare in inimile lor, li se pot juca feste, pentru ca Divinitatea va permite ca ei sa fie inconjurati de entitati de vibratie mai joasa, ce pot interfera masiv toate extraperceptiile, astfel incat, toate mesajele de la lumea nevazuta vor deveni eronate, iar prin aceasta, ei pot deveni chiar periculosi la un moment dat, mai ales ca multi nu constientizeaza ce li se intampla, prin faptul ca in loc sa raspandeasca ei lumina, ajung de o iau pe a altora.
4.    cei ce se nasc fara aceste capacitati si nici nu sunt interesati sa le capete. La aceasta categorie se incadreaza de obicei spiritele mai tinere, aflate la varsta copilariei ca sa numim asa. Deocamdata pentru ele, joaca este obiectul principal.
Deoarece am remarcat faptul ca cererea majoritatii se orienteaza preponderent pe unul dintre cele cinci extrasimturi, voi expune in continuare un set de metode practice pentru trezirea si dezvoltarea capacitatii numita CLARVIZIUNE.
Mai intai de toate trebuie stiut ca responsabila pentru aceasta capacitate este chakra (vartej energetic) numita AJNA, sau chakra ochiului al 3-lea, situata in mijlocul fruntii si de asemeni glanada pineala, despre care voi explica un pic mai tarziu unde are locatia. Exceptand chakrele radacina si coroana, care au orientarile in jos, respectiv in sus, pe axa care trece prin noi vertical, ce uneste Cerul cu Pamantul, toate celelalte cinci chakre au deschidere atat in partea noastra din fata, cat si in partea din spate, conform imaginii de mai jos.


Asa cum se poate vedea, lucrul acesta este valabil si in cazul Ajnei. Deschiderea sa din fata este in centrul fruntii noastre, iar deschiderea ei din spate este in zona occipitala, ceea ce noi cunoastem sub numele de “ceafa”. 
In mijlocul creierului, exact pe axa fata-spate a chakrei Ajna se situeaza glanda pineala, un soi de antena a intregului sistem. Este stiut faptul ca de Ajna se leaga atat simtul vazului, cat si al auzului si al mirosului. De aceea, toate cele trei suprasimturi, clarvedere, clarauz si clarmiros au legatura cu glanda pineala si probabil ca si clargustul si clarsimtirea.



Revenind la clarvedere, procesul se petrece cam in felul urmator: informatia este atrasa din Univers prin Ajna, partea din fata, proiectata catre glanda pineala, captatatorul sau antena si prelucrata in lobul occipital al creierului care joaca cumva rol ca de ecran. 
Pentru o buna functionare a clarviziunii, au importanta urmatoarele: o Ajna curata, fara impuritati si o glanda pineala activata si actionata ulterior in sensul dezvoltarii ei, din ce in ce mai mult. De asemeni, un rol deosebit de important il joaca, asa cum v-am precizat mai sus, puritatea si dezvoltarea chakrei inimii, cu alte cuvinte iubirea si iertarea. Este un aspect esential, ca sa va confere siguranta ca informatiile pe care le primiti sunt corecte. Iubirea si iertarea va inalta pe nivele vibrationale foarte inalte, astfel incat, astralul inferior nu poate avea acces la voi, deci nu va poate influenta. Cu aceasta explicatie raspund intrebarii pe care am primit-o de la cativa cititori mai sceptici: de unde stiu ca mesajele si informatiile imi vin de unde trebuie si nu de la niste entitati de joasa vibratie, care vor sa ma pacaleasca? Le-am raspuns ca stiu exact de unde imi vin mesajele, pentru ca cel putin in cazul meu, aceste informatii se primesc doar in una dintre cele doua situatii: fie ma gasesc plangand, din cauza compasiunii pe care deseori ma trezesc ca o manifest pentru oameni si mai ales pentru romanii mei, impresurati de griji si de necazuri, fie se intampla dupa ce fac o meditatie anume sau uneori chiar in timpul ei. Ambele situatii ma ridica intr-o stare de vibratie inalta, ce deschide practic accesul catre aceste taramuri invizibile din astralul superior. La toate acestea se mai adauga ceva: veti putea observa singuri pe masura trecerii timpului si a practicarii, iar multi dintre voi pot deja confirma asta, ca o anumita capacitate de acest gen poate fi preponderenta, dar niciodata singura. Cand se actioneaza pe dezvoltarea unei capacitati anume, atrage dupa sine si dezvoltarea celorlalte. Va puteti ocupa mai mult de clarviziune, insa veti observa categoric ca incetul cu incetul, incepeti sa auziti si ceva sunete deosebite, simtiti miros de mir cand este o entitate inalta pe langa voi si de namol sau sulf cand este una joasa, puteti simti un gust dulce cand este o entitate inalta si de metal sau acru sau amar cand este una de joasa vibratie si de asemeni simtiti cum va curg prin corp energii si cum va vibreaza fiecare celula. Cu timpul veti invata singuri sa deosebiti daca aveti a face cu energii inalte, care se simt sub forma de caldura, furnicaturi, mangaieri, fiori sau cu energii joase care se simt sub forma de frig, intepaturi, junghiuri, cutite energetice. Cand se face o comunicare, exista practic un cumul al acestor extrasimtiri si in acest caz, este imposibil sa puteti fi pacaliti.
Exista multiple variante de a lucra asupra chakrelor Ajna (ochiul al treilea) si Anahata (chakra inimii, situata in mijlocul pieptului), precum si asupra glandei pineale. Eu va voi expune in continuare cateva dintre acestea, pe care personal le-am aplicat si le aplic periodic. Va atrag atentia ca in functie de conjuncturile in care ne aflam, cu chakrele este ca si cu hainele si nu doar cu cele doua chakre asupra carora ne aplecam acum atentia, ci cu toate chakrele noastre. Se murdaresc si drept urmare, trebuie periodic spalate, curatate, purificate, pentru ca in Univers nu exista numai energii pozitive si benefice. Cu alte cuvinte, daca am facut o data operatia de curatare, asta nu inseamna nici pe departe ca dureaza pentru totdeauna. Este necesar sa fie repetata periodic.

1.     Meditatia de curatare si energizare a chakrelor ochiului al treilea si a inimii, cu ajutorul Arhanghelilor Gabriel si Samuel.

Nu pot sa nu mentionez la inceput, ca si pe Ei, ca si pe Mihail, ii voi numi simplu in continuare, Gabriel si Samuel, pentru ca de fapt, Gabriel este Inger Serafim ca si Mihail, deci Inger al Luminii Divine, iar Samuel este Inger Heruvim adica Inger al Iubirii Divine. Ei au depasit de mult stadiul de Arhangheli. Este de recomandat a se pune o muzica de meditatie. Ajuta foarte mult la ridicarea vibratiei.
Ne imaginam in fata noastra, la aproximativ 10 m un nor imens auriu. Rugam pe Gabriel si Samuel sa vina sa ne ajute in actiunea de curatare si energizare a celor doua chakre ale noastre. Vizualizam cum din norul auriu ies cei doi Inalti Ingeri si se apropie de noi. Infatisarea Lor trebuie sa fie conforma cu imaginile cunoscute de voi, iar pentru un pic de ajutor va expun si eu doua mai jos.




     

Prima oara vine mai aproape de noi Gabriel si se opreste cam la 1 m distanta. Intinde catre noi mana sa dreapta si isi orienteaza palma in dreptul fruntii noastre. Din palma Sa porneste catre chakra noastra un flux de lumina aurie foarte condensata, care intra in frunte prin dreptul ochiului al treilea, traverseaza capul (prinzand practic pe traseu si glanda pineala) si iese prin partea din spate, carand cu el toata murdaria instalata la acel nivel. Stam in aceasta vizualizare atat timp cat ne conduce intuitia ca este nevoie. La final, vizualizam cum Gabriel isi retrage mana, iar noi ne indreptam catre El, Il imbratisam si ii multumim cu toata iubirea noastra pentru ajutor.
Dupa aceea, repetam exercitiul in mod absolut identic, cu ajutorul lui Samuel, insa vizualizarea o facem raportata la chakra inimii.
La final vizualizam cum Gabriel si Samuel se intorc si reintra in norul auriu de unde au venit.
Acesta este un exercitiu de pura imaginatie, insa credeti-ma, nu poti emite niste ganduri raportate la o Inalta Entitate de Lumina si Ea sa nu le capteze telepatic. Drept urmare, actiunea se va derula in mod real, exact asa cum va imaginati. Ca ii vedeti sau nu, ca ii simtiti sau nu, sa fiti absolut siguri ca Ei va sprijina in ceea ce doriti sa faceti.

2.     Exercitul de activare si curatare a chakrei ochiului al treilea cu ajutorul unui cristal de cuart roz (metoda Doreen Virtue)

Obiectul de care va folositi este un cristal din cuart roz, dupa ce a fost curatat inainte printr-o metoda de purificare pe care o puteti gasi pe internet sau aplicand o metoda usoara pe care eu vi-o dau acum si care se poate folosi nu doar la purificarea cristalelor, ci si a mancarii, a apei, a bijuteriilor etc. Se deseneaza mental sau cu degetul un cerc in jurul obiectului. Se deseneaza mental sau cu degetul o sageata orientata dinspre obiectul aflat in mijlocul cercului, catre exterior, in afara cercului. Se trage aer adanc in piept si se expira apoi cu putere, vizualizand in acelasi timp cum toate energiile negre ies in afara cercului catre exterior, exact pe directia sagetii. Aceasta este o metoda de purificare utilizand puterea gandului. Credeti-ma, functioneaza perfect si pentru cine stie sa utilizeze un pendul, poate masura rezultatul cu ajutorul acestuia. Va scuteste sa mai tineti cristalul trei zile ingropat in sare. Acest exercitiu are mai multe etape:
1.   Prima oara spuneti de mai multe ori ca este sigur si bine pentru voi, sa vedeti cu al treilea ochi, ca nu aveti nici o frica in acest sens. Va atrag atentia ca prin Ajna se vad si demoni, nu doar ingeri. Trebuie deci sa va simtiti pregatiti sa primiti si astfel de imagini.
2.     Luati cristalul de cuart purificat si il tineti in mana dominanta. Va imaginati apoi cum vine o Fiinta de Lumina, se face mica de tot si intra in el.
3.     Asezati cristalul deasupra ochiului al treilea si il tineti pe pozitie cu ajutorul degetului mijlociu al mainii dominate.
4.     Degetul mijlociu al celeilalte maini se aseaza pe zona opusa, occipitala.
5. Vizualizati un flux de lumina aurie care va iese din degetul mainii dominante, trece prin cistal, intra prin frunte, va strabate capul si iese prin spate, prin degetul celeilalte maini, ce a fost pus in acea pozitie. Se inchide in acest fel un circuit energetic. Stati in aceasta pozitie 1-2 minute. Veti simti presiune in frunte si poate chiar o stare de ameteala. Daca sunt foarte accentuate senzatiile, va opriti si reluati mai tarziu. Nu este bine sa se produca o activare a ochiului al treilea in mod brusc.
6.   Puneti apoi mana dreapta pe urechea dreapta, mana stanga pe urechea stanga si cristalul intre degetul mijlociu al mainii dominante si cap. Plimbati usor mainile, respectiv cristalul, dinspre fata catre spate, inspre ceafa, vizualizand in acelasi timp acelasi flux luminos care tasneste din degetul mainii dominante, intra in cristal, apoi prin cap si iese catre degetul celeilalte maini. Dupa cum vedeti, acest exercitiu nu mai este static. El este ca si un fel de maturare a intregii zone a capului, dinspre o parte laterala catre cealalta, cu fluxuri de lumina. Se repeta aceasta operatie de sapte ori.
7.  Se pune din nou cristalul pe ochiul al treilea si degetul mijlociu al mainii dominante pe cristal. Impingeti usor cristalul in lateral, imaginandu-va ca poarta cu el o pelicula subtire ce acopera ochiul al treilea. Repetati operatia de sapte ori.
Mentionez inca o data ca ochiul al treilea se deschide doar daca aceasta este si Voia Sfintei Treimi. Insa veti vedea oricum ca exercitiul nu este in zadar si va expilc in continuare de ce.
Din punctul meu de vedere este o diferenta mare intre a vedea in astral si a avea ochiul al treilea deschis. A avea ochiul al treilea deschis presupune sa vezi aura energetica si multe din informatiile pe care le poarta ea, din toate vietile si cea actuala, la orice om. Am precizat multe din informatii si nu toate. Este vorba doar de acele informatii catre care da acces Sfanta Treime. Asa ca orice persoana care are ochiul al treilea deschis nu poate vedea totul de la A la Z, in cele ce va priveste. Vede doar atat cat ii este permis de Sus. Vederea psi sau vederea in astral presupune ca pot fi captate diverse imagini energetice, de asemeni atat cat este permis, fara a conta timpul sau distanta si nu este obligatoriu pentru asta sa vezi si aurele corpurilor. Insa si pentru vizualizarea aurei se pot face exercitii si acestea ajuta de asemeni foarte mult la dezvoltarea clarviziunii. Daca veti cauta prin arhiva articolelor postate de mine in anul 2012, veti gasi acolo unul foarte util, in care se explica ce trebuie facut ca sa puteti vizualiza aura.
Deci ochiul al treilea deschis reprezinta maximul la care poate ajunge capacitatea clarviziunii. La multe persoane se suprapune peste vederea lor in astral, capacitatea telepatica si atunci, aceste persoane primesc informatii privind practic prin ochiul al treilea al Entitatilor de Lumina. Ceea ce nu li se permite sa cunoasca, nu li se transmite, este foarte simplu. Cam pe aici ma situez eu, nu am propriul meu ochi al treilea deschis. Exista insa un mic impediment si va spun asta din experienta personala. Iti folosesti capacitatile telepatice daca si ai cu cine. Daca nu ai, informatiile sunt aproape zero, ramai doar cu vederea in astral si atat. Entitatile Celeste sunt implicate deseori in proiecte divine atat de importante, incat nu vin cu zilele ca sa poarte o comunicare. De asemeni, cel putin Fiintele Angelice, Sfintii sau Maestrii Inaltati nu comunica in situatia in care iti este dat sa treci printr-o incercare grea. Asa cum am mai spus esti lasat ca orice om normal sa iti duci crucea. Abia dupa ce ai trecut de greu, poti primi anumite explicatii care te pot ajuta sa intelegi mai bine de ce s-a intamplat asa.
In concluzie, exercitiul cu cristalul de cuart poate ca nu duce la deschiderea ochiului al treilea dar in mod sigur dezvolta capacitatea de clarviziune.

3.     Curatarea si energizarea chakrelor Ajna si Anahata utilizand obiecte ajutatoare

Pentru ca sunteti multi cei care urmariti si alte bloguri in afara acestuia, va recomand calduros sa vizitati blogul al carui link il aveti aici in Calea Aurie si pe care vi-l specific in continuare: http://saptevieti.blogspot.ro/p/magazin_20.html 
Este blogul unui bun si drag prieten al meu. La sectiunea “Magazin” veti gasi un set de obiecte, confectionate de el. Ideea care a stat la baza confectionarii a primit-o de la mine, care la randul meu am primit-o de la ghzii mei, Mihail, Gabriel, Rafael, Samuel si Uriel. Dat fiind faptul ca prin prisma meseriei mele, nu imi permite timpul sa ma ocup de asa ceva, mi-am spus ca este pacat sa ramana aceasta idee la nivel nematerializat, mai ales ca stiu ca Ingerii nu imi trimit asa niste imagini, doar ca sa ma bucur eu de frumusetea lor. Eu caut un sens in orice si cu siguranta ca nu are legatura doar cu mine. Drept urmare, ma bucur mult ca Divinitatea a condus la punerea in practica a acestei idei prin persoana prietenului meu. Stiu ca a pus mult suflet ca sa le realizeze si de asemeni, apreciez foarte mult faptul ca a respectat sfatul in cele ce priveste pretul de vanzare, acest pret fiind trimis tot de Sus, desi el nu rasplateste in totalitate munca ce se depune pentru realizarea unui astfel de obiect, neuitand sa luam in calcul si materialele care intra in componenta lui.
Revenind la subiectul nostru, ne-ar putea intersa de acolo trei obiecte: cel pentru chakra inimii pe culoare verde, cel pentru chakra ochiului al treilea pe culoare indigo si simbolul Angels care se foloseste prin asezare tot pe chakra inimii. Le-am probat personal si pot sa va spun ca dureaza numai 3-4 secunde pana incepe sa se simta presiune mare pe cele doua chakre, pe care se pozitioneaza, motiv pentru care va confirm cu toata increderea eficacitatea lor, in curatare si energizare. Mai multe instructiuni de utilizare le veti gasi specificate acolo. Ce as dori sa va spun in plus, face referire la simbolul Angels. Daca priviti cu atentie, acea lumina despre care se scrie ca il inonjoara, se poate vedea si in poza. Stiu ca s-a facut de mai mult de 20 de ori incercarea de fotografiere si tot nu s-a putut obtine o imagine cu o claritate de 100%. Consider ca utilizarea acestui obiect, mai mult decat oricare altul, v-ar propulsa serios pe calea comunicarilor cu ingerii, prin dezvoltatrea capacitatilor telepatice si de clarviziunie.
Evident ca exista multe alte bloguri si site-uri pe care puteti gasi diverse obiecte ajutatoare, cristale, simboluri, piramide. Ramane la decizia fiecaruia dintre voi catre ce simtiti sa va orientati.

4.     Utilizarea mantrelor

Voi numi aici cele mai simple mantre: OM si AUM. Exista prin multe carti de mantre si prin tot soiul de articole de pe internet, tot felul de mantre mai simple sau mai complexe. Sa stiti insa ca mantrele OM si AUM, au forta suficient de mare, cu conditia ca atunci cand le pronuntati sa stati cu atentia pozitionata pe ochiul al treilea.

5.     Utilizarea unor anumite linii melodice si vizuale

Stiti foarte bine ca exista un numar foarte mare de filmulete pe you-tube, construite pe suportul unei anumite linii melodice. Atat imaginile care ruleaza cat si sunetele determina o activare si prin ascultare cu consecventa si o dezvoltare a glandei pineale. Va expun si eu un astfel de film aici ca sa va dati seama ce trebuie sa cautati.


 De mare ajutor sunt si melodiile lui Tom Kenyon. Sunt compuse in mod expres pentru activarea si dezvoltarea glandei pineale.

Nu pot incheia acest articol inainte de a va mai specifica un lucru pe care il consider foarte important si pe care il explic mai multor oameni pe care ii cunosc si cu care am discutii pe subiect. Din punctul meu de vedere exista trei tipuri de pozitii pentru ochii fizici si nu doar doua. Exista pozitia ochi deschisi, exista pozitia ochi inchisi ca atunci cand ne pregatim de culcare si exista pozitia ochi inchisi dar in care noi ne straduim totusi sa vedem in exterior, prin pleoapele coborate peste ei ca niste perdele sau cortine. Sa stiti ca aceasta din urma este pozitia pentru varianta de clarviziune cu ochii inchisi. Este cel mai intalnit fel de clarviziune. Persoanele care au clarviziune cu ochii deschisi sunt ceva mai rare si sunt ceva mai aproape de stadiul - ochiul al treilea deschis.

Sa va fie de ajutor!

Pace si Iubire!

50 de comentarii:

  1. Foarte frumos articolul, te pup dulce si te imbratisez. Voi incerca, de fapt voi pune in practica informatiile din articol. Acum 2 zile m-a cuprins o mahnire maxima din cauza situatiei in care ne aflam cu totii, stateam in fata biroului citind un articol de la tine si plangeam in tacere, la un moment dat am inchis ochii si m-am simtit pret de cateva clipe intr-o "incapere" foarte extinsa cu bezna iar in fata mea a aparut o entitate masculina care emitea lumina din intreg trupul asemenea unui bec, de un superb albastru electric si am simtit o caldura lejera in tot trupul, senzatie de gadilat si amorteala vaga in degetele de la maini si dupa cateva secunde am simtit ca imi iau obrajii foc, apoi m-am gandit sa deschid ochii si sa ii inchid din nou sa vad daca mai pot " vedea" acea splendida entitate dar am vazut-o incetosata. M-am linistit, mi-a trecut plansul si supararea si am ramas cu o stare interioara de pace launtrica si liniste ce a domnit in sufletul meu indelungata vreme. Eu cred ca a fost Mihail.... Anda

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranta ca a fost Mihail. Corespund si culoarea si senzatiile. Foarte frumos draga Anda!

      Ștergere
  2. Ma bate foarte gandul sa pun in practica cele expuse de catre tine, dar teama mi sa nu vad entitati de speta joasa pentru ca am avut ocazia pe nepusa masa sa simt miros de mort, sa simt ca imi fierbe sangele si carnea ca mancarea intr-o oala sub presiune, sa ma apuce friguri groaznice, sa am parte de junghiuri, de cateva ori am putut "vedea" ceva entitati de numai Dumnezeu stie ce spaima am avut de o eliberam prin toti porii si inghiteam cu noduri. NU sunt om cu abilitati deosebite dar pot percepe aurele din jur dar nu cu voia mea, se intampla spontan si neasteptat, sa am greturi in prezenta persoanelor cu vibratie mai joasa decat a mea, odata am perceput gandurile unei tipe de am crezut ca imi vars sufletul din mine, simt omul cand incearca sa ma minta si sa ma manipuleze.Efectele le simt accentuat la morminte dar in 80% din cazuri au fost benefice, linistitoare si cu miros de flori, opusul nu il detaliez...Anda

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa cum spuneam, frica nu are ce cauta aici. Eu daca vad entitati mai hidoase, mi-am format un soi de reactii mai comice, gen: "Aoleu mama ca urat mai esti! Hai sa iti dau un pic de lumina de la mine, sa mai prinzi paloare in obraji! Nu vreau sa te ard ci doar sa te fac un pic mai frumos. Doar atata lumina iti daruiesc, exact cat poti tu sa primesti" Facand un dialog de acest fel iti dispare si mama fricii si toate imaginile de acest gen iti curg ca si cum te-ai uita la niste desene animate, din astea mai moderne si "foarte educative". Ajungi sa nu te mai influenteze emotional atunci cand vezi entitati de acest gen, sub nici o forma.

      Ștergere
  3. Draga Mihaela, voiam sa stiu daca e normal sa fie asa pt ca nu am facut exercitii speciale,si nu am ascultat muzica decat foarte putin timp,dar la inceputul acestui an,20 feb- am vazut in astral cu pleoapele inchise,,,pe 10 martie dimineata ma uitam cu ochii deschisi la fiul meu si am vazut de 2 ori cei trei ochi pe fata lui,si acum de curand ,inainte de a adormi ,ma uitam spre cer fara sa inchid ochii si vedeam in astral-2 ghizi blanzi,dar neavand curajul sa iau legatura am inchis ocii si am vrut sa adorm.Adnana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur draga Adnana pentru trairile tale. Asa cum am precizat, cand vine vremea, te poti culca seara ca un om obisnuit si te trezesti dimineata cu ochiul al treilea deschis. Este foarte posibil. Daca ai inceput sa percepi nevazutul cu ochii deschisi, acesta reprezinta un salt foarte mare. Trebuie sa il consideri ca pe un semn de la Dumnezeu, care practic a acordat permisiunea de deschidere a darurilor tale latente si daca a permis, inseamna ca exista cu siguranta si un scop. Doar tu vei sti care este acela. Doamne ajuta!

      Ștergere
  4. MULTUMESC pt sfaturi,pt ca eu chiar vreau sa le pun in aplicare!
    Cu timpul o sa-ti spun cum am evoluat pe drumul acesta.
    Cu mare dragoste si pretuire, Monica.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc,pt sfat!Fii Binecuvantata pt ce faci!Adnana!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu toata iubirea, cititorii mei dragi. Si voi sa fiti binecuvantati de Bunul Dumnezeu!

      Ștergere
  6. Draga Mihaela,

    Multumim din suflet DRAGA PRIETENA pentru acest dar MINUNAT pe care l-ai facut NOUA TUTUROR, in acest fel vom evolua cu totii asa fel incat sa realizam voia BUNULUI DUMNEZEU si A SFINTEI TREIMI!!!

    Si MULTUMIM DIN SUFLET INTREGII IERARHII DIVINE PENTRU TOATE ACESTE DARURI MINUNATE!

    DOAMNE AJUTA !

    PACE SI IUBIRE TUTUROR!

    Lucian Raicu, Bucuresti, Romania

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si eu draga Lucian. Daca nu ati fi voi cititorii, iti dai seama ca toate actiunile mele ar deveni egale cu zero. Eu pornesc o lucrare, voi sunteti cei ce o impliniti. Aceasta inseamna o familie spirituala adevarata. Dumnezeu sa va binecuvanteze!

      Ștergere
  7. multumim mult draga Mihaela mie mi sau deschis chakrele de putin timp si as vrea si eu sa stiu cum sa ma protejez si ce mai trebuie sunt cam in ceata poti sa ne spui ce protectie se face si pentru celelalte chakre si daca poti si ai timp sa ma mai indrumi si pe mine totul este nou si in fiecare zi apar alte senzatii inca o data iti multumesc mult pentru tot ceea ce faci pentru noi emanuela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Emanuela, trebuie sa fim constienti de puterea nelimitata pe care o avem in interiorul nostru. Trebuie sa fim constienti de puterea gandului nostru si sa o folosim. Daca te duci intr-un loc mai nociv, sa zicem intr-un spital sau chiar intr-un Mol, care din punct de vedere energetic, nu stau prea bine nici unul nici altul, dai comanda mentala "Inchidere chakre pana cand ajung acasa" si vizualizezi in acelasi timp cum niste flori deschise se fac boboci. Crede-ma ca se vor inchide si se vor deschide exact cand o sa pasesti pragul casei tale. Alta metoda de protectie este pecetluirea mentala a chakrelor cu niste stele cu cinci colturi, orientate cu varful in sus, mai ales partea din spate a chakrelor. Energiile rele intra prin partea din spate, exceptanad radacina si coroana care au o singura deschidere. Alta metoda este sa construiesti mental o sfera violet cu pereti oglinda, iar tu esti in acea sfera. Daca nu mi-ai scris deja pe e-mail, poti sa o faci (federatia.galactica@gmail.com). Iti pot trimite cursul cu ingeri si vei gasi acolo despre metode de protectie. Este valabila invitatia si pentru oricine altcineva care citeste acest comentariu. Pace si Iubire!

      Ștergere
  8. multumesc mult draga mihaela emanuela

    RăspundețiȘtergere
  9. buna asthara :) am experiente in astral de vreo 2 ani,au inceput spontan,dupa moartea unei persoane dragi(ma gandesc ca din cauza socului) si m-au speriat la culme.mi-a luat ceva timp sa ma acomodez cu faptul ca mi s-a deschis cel de-al treilea ochi,mai ales ca am avut experiente care mai mult ma speriau..la inceput,aveam doar ochiul deschis si imi priveam camera in care dormeam,un fel de duplicat al celei reale.apoi am primit vizite de la spiritul unui amic care s-a sinucis,si caruia ii placea mult sa ma sperie,dar m -a lasat in pace dupa ce i-am cerut sa nu ma ai "bantuie"in astral.apoi am primit 3 vizite intr-o singura noapte,de la trei fiinte care nu aratau deloc umanla inceput am ras pentru ca aratau caraghios,le-am luat la intrebari (mental)ca sa aflu ce hram poarta si au luat-o la fuga o data una dintre ele(o prezenta feminina) s- a lipit de mine si a inceput sa ma pupe pe obraji,eu refuzam sa o vad si doar simteam ce face,dar vreau sa ti spun ca nu era deloc placut,stateam paralizata incapabila sa faca ceva si ea facea ce dorea,dar mi s-a parut comic cand m-am trezit.cand m-am trezit.de cate ori dechideam ochii in astral,parca cineva abia astepta sa ma trezesc acolo,si mereu ma gandeam ce bazaconie are sa ma mai viziteze,sau ce sunete aveam sa mai aud (ba aud o multime de oameni vorbind unii peste altii,ba sunete de clopot,de radio comutat pe diferite posturi,voci de femei cantand,bazaituri,sunete de tevi vechi sau doage sparte etc).
    cand am reusit si eu sa ma decorporalizez,am fost vizitata de o entitate intunecata,care m-a speriat foarte tare pentru ca simteam ca e puternica si efectiv ma ingheta,si care m-a facut sa ma intorc in corp.m-a vizitat trei zile una dupa alta,si de indata ce deschideam ochii o vedeam langa patul meu,era ca si cand nu dorea sa imi parasesc corpul si sa plec.am reusit sa scap de ea dupa ce m-am rugat.problema este:in momentul de fata fie deschid ochii si stau si imi privesc camera,ca altceva nu pot face,fie ma decorporalizez dar fac totul pe orbeste,plec din casa pe bajbaite,pipaind totul,dar nu reusesc sa si deschid ochii.
    m-am gandit ca e din cauza sperieturii cu entitatea in cauza,dar frica mi-a trecut demult.m-am decorporalizat acum de curand,dar tot asa pe orbeste.ce pot face sa fie ca inainte?sa si vad pe unde merg,nu doar sa simt?
    imi amintesc ca o singura data am cerut lumina in astral,pentru ca experientele mele sunt tot in plina noapte,si s-a luminat camera brusc apoi n-am mai vazut nimic,decat alb.
    simt ca trebuie sa fac niste "reglaje",ba vad prea putine,ba prea multe.
    cum sa fac sa imi vad ghizii ?sau sa aduc mai multa lumina,ca m -am saturat sa fie tot intuneric,nu prea fac nimic,decat imi parasesc casa si ma duc in curte sau pe strada si ma plimb desculta pe sosea.sper ca nu te-am plictisit.MULTUMESC!! mirela

    RăspundețiȘtergere
  10. Draga Mirela, eu cred ca foarte curand, ceea ce iti doresti, se va implini de la sine, in sensul ca vei parasi zona de astral inferior. Chiar tu ai spus ca la inceput ti-a fost teama dar acum nu iti mai este, ceea ce se traduce de fapt prin ridicare de vibratie. E foarte adevarat ca trebuie sa ai un bun contact cu ghizii, pentru ca ei sunt cei ce te conduc in calatoriile astrale, dar iti recomand sa-i vorbesti Domnului nostru Iisus, exact in maniera in care ai facut-o cu mine acum, sa ii spui ce iti doresti si sa ii ceri ajutorul. Simt ca aici este cheia, sa tii cat mai aproape de Mantuitor. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da,ai dreptate....frica este singura care ne impiedica sa evoluam.simt ca sunt foarte aproape sa trec de o etapa.parca sunt pe muchie de cutit si am nevoie doar de un imbold ca sa reusesc.am observat ca toate sunt sonditionate de starea mea de spirit:in zilele in care ma simt trista si debusolata,nu se intampla absolut nimic.cand renunt la starea asta si redevin calma si echilibrata,se intampla chiar in acea noapte.de fapt la mine,tristetea ma impiedica sa am orice fel de experienta.o sa incerc sa iau contact cu ghizii mei sau sa ma rog direct la SURSA.ideea este ca in ultima vreme am trecut prin tot felul de stari,osciland intre a fi furioasa ca nimic nu e schimba,si intre a fi optimista si increzatoare si aveam impresia ca m-am indepartat de Creator.sper sa trec la o alta etapa,ma simt pregatita pentru mai mult si abia astept! multumesc de sfat,inseamna mult pt mine :) mirela

      Ștergere
    2. Nu esti cu nimic iesita din comun cu aceste stari oscilante Mirela. Cu totii am trecut si trecem prin acelasi scenariu. Pentru nimeni nu a fost altfel in aceste ultime luni de zile. Asteptam cu nerabdare sa vedem roadele. Doamne ajuta!

      Ștergere
  11. am meditat cu ochii inchisi pe linia melodica ce ai postat-o tu aici,si m-am scufundat intr-o lumina de un mov intens,au inceput sa apara in fata ochilor doar niste dungi mov apoi totul s-a colorat in mov de cate ori ascult melodia,se intampla.sa inteleg ca imi vad chakra (ajna).?xista vreo metoda prin care pot sa aflu in ce stare se afla chakrele mele?am incercat cu un pendul sa flu cam ce marime au,care sunt blocate si care nu,este o metoda suficient de exacta?multumesc mult

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand vezi culoarea violet inseamna ca vibratia ta a urcat foarte tare de cand ai inchis ochii pana in acel moment si asta este foarte bine. Pe aceasta se bazeaza si metoda Flacarii Violet. Inchizi ochii si initial asculti ceva sau stai linistita pana incepe sa iti apara culoarea violet. Dupa aceea, iti poti imagina cu usurinta o flacara violet care merge peste tot corpul tau si purifica de tot ce este negativ.
      Referitor la chakre, eu una nu intreb niciodata in ce stare sunt. daca sunt mici sau mari, sau cat sunt de blocate. Rog ingerii sa ma ajute cu purificarea lor, seara dupa ce ma culc, din cand in cand. Oricum, trebuie sa stii ca in functie de factorii externi sau interni, configuratia campului auric, gradul de deschidere al chakrelor sunt foarte variabile de la o zi la alta. Tocmai de aceea consider ca nu sunt necesare masuratori. Azi ti se poate petrece ceva foarte frumos de simti ca iubesti pe toata lumea, asta insemnand o chakra a inimii foarte deschisa si maine te superi din nu stiu ce cauza si ea se inchide si apar blocaje. Cel mai important este sa gasesti metode de puruificare. Eu ti-am sugerat anterior una foarte simpla, fara sa depui nici cel mai mic efort, cu ingerii. Poti asculta o melodie, poti pune videoclipuri. doar tu cu intuitia ta, cu simturile tale poti sti cu ce rezonezi mai bine. Doamne ajuta!

      Ștergere
    2. nu m-am gandit pana acum ca nu este nevoie de masuratori,dar ai dreptate.acum vreun an de zile,am facut niste exercitii de vizualizare a aurei.imi amintesc ca eram eu,mama,fratele meu si toate verisoarele.am incercat timp de vreo 2-3 ore sa imi vad aura mainilor in semiintuneric,mai mult de curiozitate si amuzament,nu credeam ca o sa vad ceva.si apoi,ridicand capul intamplator a vazut aura verisoarei mele.a inceput sa creasca in jurul umerilor si a capului,pana la coate,si era de un verde stralucitor,ca smaraldul,o nuanta foarte frumoasa.am ramas tablou si am urmarit o vreo 30 de sec,dupa care i s- a strans in jurul corpului.au incercat si ele sa imi vada aura,si una dintre ele vedea rosu,alta albastru,iar cealalta un amestec de rosu cu albastru,un fel de violet.nu stiu exact ce culoare predomina aura mea,nu am reusit sa mai vad de atunci,dar imi place enorm culoarea mov si ma gandesc ca poate asta e culoarea :) am incercat metoda sugerata de tine,cea cu ingerii,cred ca este potrivita pt mine.momentan,am simt foarte slabita,am un gol mare in zona chakrei pieptului si in zona abdomenului si au aparut asa peste noapte,nu stiu cum sa fac nu ma mai doara,este o problema clar energetica,dar ma gandesc ca metoda ta va functiona si pentru asta .mirela

      Ștergere
    3. Referitor la aceste dezenergizari pe chakra inimii si a plexului solar, au si alte cauze si sunt ceva mai generale. Noi vrem din suflet ascensiunea dar sunt si altii care nu o vor si multi dintre ei fac actiuni ca sa aplice "corectii" la cei ce o doresc. Sper sa ma intelegi ce spun. Doamne ajuta!

      Ștergere
  12. draga asthara,acum nici o luna de zile am avut o alta experienta pe care nu stiu cum sa o cataloghez.m-am dus in gradina intr- o dimineata insorita si stateam si priveam cerul si pe motanul meu care se juca, in timp ce vorbeam la telefon.nici nu am observat ca s-a intunecat afara.priveam motanul si cand am ridicat privirea am vazut ca tot peisajul era colorat in nuante de albastrui inchis,asa cum vad si in astral.am incheiat brusc conversatia si am continuat sa privesc.totul era in nuante de albastru,chiar si soarele.chestia comica este ca eu tineam ochiul drept inchis cand a inceput totul pentru ca imi batea soarele prea tare in ochi.cand inchideam ochiul drept,vedeam totul albastru cu ochiul stang.si cand inchideam ochiul stang,vedeam totul asa cum era in realitate.vedeam simultan peisajul si asa luminos cum era,si albastrui intunecat,ca si cand cineva impartise totul in doua si o felie era albastra si una luminoasa.toata treaba asta a durat vreo 5 min,timp in care ma jucam cu imaginile,priveam pe rand si faceam comparatie,si diferenta era foarte mare.apoi imaginea a palit si totul a disparut treptat,asa cum a si aparut.ce e toata treaba asta? :) multumesc!mirela

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna! Cand eram copil, obisnuiam sa plang foarte mult si fara motiv, cu o zi inainte ca cineva sa moara...ai mei ma faceau cucuvea; insa cand aveam 12 ani, tatal meu a murit, iar inainte sa moara, cu o zi, am avut un vis, iar in ziua urmatoare, am avut mai multe episoade de transa, in care apareau viziuni din acel vis.De atunci au inceput sa se manifeste mai puternic. Am cautat sa evit toate imprejurarile clarviziunii, pentru ca am avut parte de niste experiente traumatizante...Insa, acum stiu ca sunt darul meu, si ca trebuie sa le las sa curga, in ritmul lor. Am bioenergie, insa am avut o depresie puternica, si nu o pot utiliza, ba chiar se intampla sa eman energie negativa uneori, iar atunci prefer sa stau departe de oameni. Insa sunt momente in care simt niste vibratii foarte puternice, mai ales in zona omoplatilor, in asa fel incat imi vine sa imi misc umerii..Este o senzatie ciudata...Imi poti spune ce poate fi?

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna,
    As vrea sa ma ajuti ...pana nu demult vedeam tot timpul doua culori,verde si mov,cu ochii inchisi si uneori si deschisi,tin minte ca odata ,mai demult,am vazut verde cu ochii deschisi si toata camera s-a umplut de o lumina verde intensa,sau am vazut galben auriu si verde cu ochii deschisi deasupra mea...acum au cam disparut???!!!!Oare de ce?Ce reprezinta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi cer iertare ca iti raspund asa tarziu. Abia azi am reusit sa iau la rand toate comentariile ramase fara raspuns, din pricina conjuncturilor generate de perioada de sarbatori, cu multa nebunie la serviciu si cu plecari din localitate si altele. Faptul ca au disparut nu inseamna ca nu mai exista. Tu percepi astea cu al treilea ochi. Este vreme buna insa de cand se fac la nivel de masa, atacuri multiple sau ritualuri, cum vrei sa le numesti, menite sa obtureze toate aceste capacitati. Manifesta-ti insa doar dorinta de curatire a chakrei Ajna (a ochiului al treilea) si totul va reveni la normal. Sau urmareste filmul din videoclip, postat in articol.

      Ștergere
  15. Chiar mi-a prins bine curatarea,in special a inimii.Sper sa reusesc intr-o zi sa-mi deschid al treilea ochi,pentru ca simt ca am reusit si inainte (probabil in viata trecuta),dar nu inteleg de ce nu pot acum.Probabil imi trebuie exercitiu.Multumesc foarte mult pentru sfaturi.Pace si Iubire! ;)

    RăspundețiȘtergere
  16. buna ziua! de curand mi-am facut un test unde mi-a iesit ca raspuns ca puterea mea secreta este clarviziunea.am citit descrierea si mi se potrivea.de mica simt unele prezente si mi s-au intamplat multe chestii care m-au speriat insa in momentul culminant al fricii am resusit sa ma calmez si sa alung teama.sotul meu zice ca sunt nebuna,insa eu stiu ce simt si ce vad.ba chiar a auzit si el unele chestii odata cu mine,insa le ignora.prin 2000 am avut un vis din viitor,care l-am trait dupa 2 ani,exact asa cum visasem.aceeasi oameni,acelasi loc,aceleasi haine.in vara lui 2014 am inceput sa simt miros de mir foarte puternic.culmea e ca imi anunta moartea persoanelor din familie :( mai aud uneori si cor bisericesc,pe care nu reusesc sa il deslusesc sau sa identific sursa...in plus ,cred ca am o femeie dupa mine din 2002 .cand simt o prezenta,primul impuls este sa ma sperii,insa ma calmez imediat gandindu-ma ca daca era sa imi faca rau,l-ar fi facut deja.nu sunt initiata in nimic,imi place sa citesc articole de genul acestora care scrieti dumneavoastra.ma intreb,trebuie sa fac ceva in legatura cu asta? sunt abia la inceput de drum......mi-as dori sa dezvolt aceste daruri.imi puteti da niste sfaturi? va multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea te astept cu e-mail pe federatia.galactica@gmail.com. Pot aparea anumite elemente personale in comunicarile noastre, din care cauza este mai bine sa facem asta prin e-mail.

      Ștergere
  17. Buna ziua!
    Chiar si atunci cand nu meditez ma gadila cel de al treilea ochi? Incerca sa se deschida? Ramane in contact cu spiritele?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca este foarte greu de explicat ce se petrece. sunt atat de complexe aceste activari....

      Ștergere
  18. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  19. As avea si eu nevoie de un sfat privitor la unele experiențe ale mele, cu precădere la ultima dintre ele, care mi-a adus stări contradictorii, de la bucurie, binecuvântare, la șoc, groază. Se poate?
    Corina

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna. In ultimul timp sunt atrasa de spiritualitate, de necunoscutul din noi, si pe langa faptul ca citesc multe articole legate de acest subiect, incerc sa si meditez. In timpul meditatiei observ multe forme mov, care trec prin campul meu vizual, mai mari sau mai mici, uneori inconjurate de niste gene parca . Astazi insa a fost deosebit prin faptul ca o forma-pata din aceea violet s-a facut tot mai mare, ii vedeam marginile cand pe o parte, cand pe alta, eu eram parca in centrul ei, pana cand totul a devenit violet, iar apoi dintr-o data s-a schimbat toata imaginea intr-un albastru deosebit, curat foarte frumos, si totul a devenit static pentru o perioada de timp...dupa cateva momente a disparut si culoarea albastra. La revenirea din meditatie, am incercat sa-mi explic ce am vazut...concluzia mea este ca am strabatut o forma din aceea violet, ca intr-o spirala( de aceea probabil vedeam margini cand de o parte,cand de alta) si la iesirea din ea am ajuns intr-un plan complect albastru ...O zi binecuvantata va doresc !

    RăspundețiȘtergere
  21. Iti multumesc, la mine a venit timpul, am primit mesaj de la ingeri, dar experimentez de ceva timp flash uri de lumina, am vazut si un cerc de lumina alba, imagini care se derulau foarte repede. Foarte frumos si detaliat articolul, superb. Pace, iubire si lumina.

    RăspundețiȘtergere
  22. si toate astea le-am vazut si cu ochii inchisi inainte de culcare si cu ochii deschisi.

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna ziua,de cateva zile simt in dormitor(mijlocul camerei)un miros foarte placut de mir,cateodata este foarte puternic .Prima data am crezut ca sunt de la Sfintele Icoane din camera,(dar le-am mirosit si nu au miros).Ma rog in aceea camera seara ,in rest mai rar cand citesc acatiste .Ce poate fi cu acest miros? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este vorba de clarmiros si un miros de mir indica prezenta unei inalte Fiinte de Lumina prin preajma ta. Sau pot fi mai multe. Poate fi Inger, poate fi Sfant, Maica domnului, Iisus, se intampla in mai multe situatii.

      Ștergere
  24. Poate am sa cad ca nuca in perete, dar poate imi raspundeti si mie. Eu nu posed mai nici o putere paranomala. Doar ca visez si visele ma avertizeaza despre anumite evenimente. Dar, am inceput sa cred ca pot simti anumite persoane, e posibil sa simti cand cineva anume se gandeste la tine? Ma apuca o neliniste acceptuata, un dor puternic, chiar am dureri fizice, ma epuizeaza. E adevarat sau trebuie sa trec pe pastile? Am ciudata impresie ca mi-am intalnit sufletul geaman, e imposibila relatia, dar cred ca il simt...exista asa ceva sau innebunesc eu? Ma iertati daca am gresit topicul, dar poate ma puteti lamuri! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur ca e posibil sa simti cind cineva se gindeste la tine. Atunci cind se intimpla poti incerca comunicarea mentala. Intreaba mental daca e persoana la care te gindesti. Daca primesti un raspuns mental sub forma de gind poti pune si alte intrebari pe care le poti verifica. De exemplu: ma vei suna/cauta miine? si daca raspunsul e da, a doua zi poti verifica daca a fost o comunicare reala sau doar imaginatia ta. evident ca poti pune si alte intrebari de proba pina te lamuresti ce se intimpla, daca e imaginatie sau chiar simti ceva ce se intimpla in realitate.

      Ștergere
  25. Frumos articol vreau sa te intreb ceva eu am ochiul al treilea deschis simt uneori fiinte inalte langa mine si multe altele lumini in ochi si cu ochii deschisi vad dar nu vad cu al treilea ochi in astral ingeri si alte entitati de ce oare poti sami explici cand se deschide de tot

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceasta capacitate este diferita de la om la om, exact ca si infatisarea. Fiecare percepe nevazutul in felul lui. Cat priveste un ochi al treilea deschis la maxim, parerea mea este ca acest maxim nu poate fi definit, deci nici atins. Maximul este Vederea lui Dumnezeu, nivel absolut intangibil. Maximul acesta este de fapt infinit, exact ca si Dumnezeu.

      Ștergere
  26. Bună,cu puțin timp în urmă am vizionat pe YouTube programe pentru curățarea chakrelor.Am mai citit ceva articole.Si m-am pus pe treaba.Sunt multe de discutat aici,(Mi-am dat seama ca făceam când eram copil la fel.fara sa ma învețe cineva.)Am dat cu tămâie, am stropit cu apa sfințită camera,Am aprins lumânare.M-am întins în pat,..Am văzut un ochi albastru în fata mea.O privire blajina,Nu exista pe pământ asa frumusețe, un contur perfect.era divin..Am cerut sa imi vad eul,Apărea în fata mea capul,umeri,se derula încet de sus în jos,M-am văzut ca și o umbra,eram pe un fel de tron.Atunci m-am speriat.am spus gata încetez,Asta cred ca este de la diavol.Am mai spus o rugăciune. Simțeam ca cineva îmi casca gura,nările, capul ma strângea,..M-am trezit sa ma vad perfect la vârsta de 1 an și jumătate.Eram în fund jos în camera,ma uitam la ghetuțele mele,am strigat mama vreau lapte.:) iar vocea mamei mi-a răspuns.A doua zi am spus ca vreau un semn dacă este de la Dumnezeu,sa merg mai departe.După rugăciune, am deschis ochii și în fata mea vad o sfera mica, lumina strălucitor.avea doua aripi ca la fluture ,aripi de foc violet. Sunt multe de spus .Am nevoie de oameni care ma cred.Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu te cred si iti recomand sa nu te sperii. Frica nu este de la Dumnezeu. Cand vrei cu adevarat sa atingi un tel, indiferent ca este in domeniul material sau spiritual, trebuie actionat cu curaj, abandonandu-te cu totul in bratele Tatalui si cerand sa fie totul dupa Voia Sa. Din acel moment incolo vei sti ca esti ghidat si protejat si vei sti ca daca ceva aparent rau s-ar intampla, undeva in dos se ascunde in mod sigur un scop divin.

      Ștergere
  27. buna ziua ,in noaptea de inviere am simtit un miros de flori foarte placut iar imediat dupa am simtit un miros foarte urat si ciudat greu de comparat .va rog ajuta-ma, va multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este simplu. S-a manifestat activa o capacitate de clar miros, iar mirosurile astrale sunt si bune si rele. Depinde cu cine te afli in contact in momentul respectiv. De obicei, cand este momentul venirii unei lumini puternice, se simt mirosurile frumoase, generate de Fiintele de Lumina. Dupa ce trece acel val, Cerul conecteaza la noi fiinte de intuneric, de falsa lumina, ca sa primeasca si ele, prin noi, din acea lumina. Noi jucam atunci un rol de filtre. Cerul nu uita pe nimeni niciodata, pentru ca totul face parte din Creatie.

      Ștergere
  28. Cand moare cineva drag simt miros de tamaie. Ce înseamnă?

    RăspundețiȘtergere
  29. Buna sunt si eu la inceput de drum cu evolutia mea spirituală si am nevoie de ghidare. Am o clarcunoastere dezvoltată iar visele mi-au spus din tot deauna adevarul. Sint foarte recunoscătoare ca am ajuns pe pagina ta si cred ca e un semn divin.

    RăspundețiȘtergere