joi, 28 martie 2013

CALATORIE IN LUMEA DE DINCOLO



CALATORIE IN LUMEA DE DINCOLO

Dragi prieteni,

Doresc sa va expun aici o experienta pe care am trait-o in seara zilei de 12 martie 2012, acum mai bine de un an in urma, pentru ca este una deosebita si marcanta a vietii mele si mai ales pentru ca vad ca multe suflete aleg sa paraseasca Pamantul in ultimul timp, lasand in suferinta pe cei ce le erau dragi si care inca mai raman aici, pentru ca mai au sarcini de indeplinit.
Sper ca prin cele ce voi povesti in continuare, voi putea sa aduc un pic de alinare celor intristati, aflati in situatia despartirii de cineva drag si totodata, tuturor celorlati, pentru ca mie aceasta intamplare mi-a modificat radical perceptia asupra mortii.
“Era in seara zilei de 12 martie 2012. O cunostinta ma rugase sa fac o citire cu ingerii, sa solicit niste imagini care sa releve ce anume se intampla la ea la birou, astfel incat, toata lumea cand pleca acasa, era secatuita de puteri si vidata de toata energia. Am inceput sa primesc imagini in care imi era aratata o doamna, care prin felul in care am prezentat-o cunostintei mele, s-a dovedit a fi o colega de serviciu, care parca avea o palnie imensa, prin intermediul careia absorbea toata energia din jur. Vedeam practic un vampir energetic. Pe cand imaginile curgeau mai in toi, dintr-o data, toata transmisia s-a intrerupt brusc.
In urmatoarea secunda m-a sunat un coleg de serviciu si mi-a spus: “Mihaela, eu cred ca maine nu voi veni la serviciu. Tata probabil se va stinge in noaptea aceasta.” Era bolnav de mai multa vreme si il vazusem o singura data, cu niste ani in urma, insa suficient ca sa stiu cum arata. Am inchis telefonul foarte intristata, am inceput sa plang si am inceput sa ma rog Arhanghelului Azrael, conducatorul sufletelor de pe un taram pe altul, sa aiba grija de sufletul dansului, sa il conduca acolo unde trebuie, in pace si lumina. N-a trecut un minut si am primit din nou telefon de la colegul meu, care ma anunta ca tatal sau a decedat.
Am inchis convorbirea telefonica, lacrimile imi curgeau pe obraz, inima imi tremura. Consider si acum ca toate aceste manifestari se petreceau pentru a fi adusa intr-o stare de inalta vibratie, foarte necesara pentru ce s-a intamplat in continuare.
Dintr-o data in partea dreapta mi-a aparut chipul tatalui colegului meu, din cap pana in picioare, vazut evident la nivel energetic. Deasupra lui erau 3 ingeri, imbracati in alb cu auriu, iar pe capete parca aveau coronite de lauri. Un inger era in dreapta, unul in centru si unul in stanga. Dintr-o data am inceput sa vad numai lumini diafane, exact ca in cazul unei aurore boreale si a inceput sa se contureze o cararuie aurie, cam de 50 cm latime, care venea din locul unde mi s-a format imaginea initiala, iar cand a ajuns in dreptul meu, a facut un unghi de 90 de grade, astfel incat vedeam cum se duce departe catre orizont, nici eu nu stiam unde. Batranul a pornit pe alee, ingerii zburau cumva la nivelul umerilor sai, iar cand alaiul a ajuns in dreptul meu, pregatindu-se sa faca cele 90 de grade, dupa cum era orientata cararea, parca m-am unit cu acel suflet si de acolo incolo vedeam si simteam tot ce vedea si simtea el.
Simteam o bucuria imensa a acelui suflet. Numai un zambet era tot. Simteam un sentiment de curiozitate fata de cele ce urmeaza.
Dintr-o data, un inger imbracat in negru cu auriu, cu pelerina lunga neagra, a aparut pe carare, la 2 m mai in fata. Nu ii puteam vedea deloc fata, era cu spatele catre noi. Intuitiv, am inteles ca era vorba despre Arhanghelul Azrael. Ne-am continuat drumul intregul alai, avand in frunte pe Azrael. La un moment dat, in departare, a inceput sa se contureze un punct mic luminos. Pe masura ce ne apropiam devenea din ce in ce mai mare, astfel incat, cand am ajuns in dreptul lui, ajunsese ca un disc auriu, stralucitor, ceva mai mare decat o luna plina. Acolo Arhanghelul Azrael s-a intors catre noi. In continuare nu ii puteam vedea fata. Ceva parca ma forta sa stau cu privirea nu mai sus de nivelul inimii. I-a intins batranului un crucifix energetic auriu. Era simplu, fara nici o imagine, dar foarte bine conturat, avand o grosime cam de 3 cm si inaltime de 20 cm. Batranul a luat crucea si a strans-o cu multa bucurie la piept, dupa care, dintr-o data, el si eu, ne-am trezit ca intram prin acel disc si ne ducem inainte cu o viteza uluitoare, cumva ca printr-un tobogan cilindric. Am mers noi asa pana ce am inceput sa vedem cum se contureaza iesirea din acel tub. La capatul lui ne astepta din nou un inger imbracat in alb, tinand o carte imensa, deschisa, pe palme. L-am recunoscut imediat pe Arhanghelul Raziel, cu care am o relatie foarte apropiata, imi este drag ca un bunic, poate si din pricina infatisarii Sale. Se spune ca inscrierea tuturor faptelor facute, in toate vietile traite, este realizata de catre Arhanghelul Metatron, iar Cel ce ne da accesul la toate aceste informatii, este Arhanghelul Raziel. Si Raziel este ajuns de fapt la rang de Inger Heruvim, nu mai este de mult timp Arhanghel. Ce tinea El pe palme era Cartea Vietii tatalui colegului meu. A inchis cartea, a asezat-o sub bratul stang, dupa care cu mana dreapta l-a luat de mana stanga pe batran. L-a invitat sa urce impreuna pe niste scari energetice aurii, care duceau intr-o sala imensa. Eu bineinteles ca ii urmam. Am ajuns in acea sala, iar pe stanga si pe dreapta erau sute de ecrane ca de televizor si rulau pe fiecare ecran, diverse intamplari din viata batranului. M-a amuzat cand l-am vazut pe unul din ecrane, cum ducea o sticla de bere la gura si o dadea gal-gal-gal, pe gat. Imi aminteam atunci ca stiam de la colegul meu, ca batranului ii cam placuse bautura la viata lui. Pe alt ecran il vedeam cum sapa in gradina. Erau sute de imagini diferite ce rulau concomitent pe acele ecrane. Am mers pana la mijlocul salii si acolo mi-a venit gandul ca este suficient cat am vazut. Mai mult decat sigur ca nu mai aveam acces mai departe.”
Iata dragii mei cam cum se intampla, imediat ce sufletul nostru paraseste corpul fizic. Nu este deloc nici rau si nici urat. Asa cum v-am spus, acel suflet avea o stare de fericire imensa. Din cate stiu acel om nu a fost chiar un sfant la viata lui si totusi, atunci cand vine vremea de plecare, cu totii se pare ca se bucura la fel de mult cand pasesc pe celalalt taram, pentru ca sunt intampinati cu enorm de multa caldura si iubire. Ii face sa se simta cu adevarat, ca la ei acasa.

Pace si Iubire!

4 comentarii:

  1. Draga Ashara am descoperit ca de pe laptopul meu nu pot sa iti trimit comentarii. Acum dupa cum ti-am spus sunt la scoala si cum ingerasii m-au pus la lucru(ce si-au zis ei sa nu stau degeaba), am copiat primul meu comentariu de pe blogul lui Dan din dimineata asta, comentariul meu ca raspuns la comentariile Adnanei din dimineata asta ca sa vezi ca are legatura cu tine si ca Doamne Doamne vine cu confirmari si ne da de lucru/ posibilitatea de a implinii misia cu care am venit acum si aici. Binenteles ca o face in felul sau miraculos si fff deosebit ca deobicei!!!


    Profa de Geogra / martie 29, 2013
    Draga Adnana cred ca imi revine mie misia sa explic ce au vrut sa transmita ghizii tai prin tine. Cavalerii sunt cavalerii mesei rotunde(king Arthur), dar eu am vazut ca parca eram grupul nostru imbracati in armura stralucitoare de argint, in frunte cu Dan, In spatele lui doi cavaleri care protejau grupul si apoi un cavaler care tinea un steag rosu cu simboluri pe el era Ashtata(ca nu degeaba are culoarea rosie la blogul ei, care poate insemna si iubirea cum spune ea dar eu cred ca are semnificatia sangelui lui IIsus Hristos care sa varsat ptr noi ca sa ne rascumpere din sclavia intunericului ptr ca noi singuri nu putem).
    Dragul de Dan este deschizatorul inainte mergator si toti pe langa el ca doar nu degeaba a postat el mai de mult un dac calare care alerga cu o flacra intr-o mana!!!
    Al doilea videoclip simbolizeaza Focul Divin/Duhul Sfant/ Centura Fotonica care a ajuns deja si va incepe sa actioneze mai intens in fizic prin Soare. Pe cand vizionam al doilea videoclip am vazut la televizor o reclama cu un motociclist ce cobora din muntii nostrii spre capitala parca si cand focul era mai intens in videoclipul tau vad scris mare la TV Centrul Vechi al Buc. Ei ce zici de asta… Dar cel mai tare si nu imi venea sa cred era ca muzica de la Tv era aceasi melodie cu Carmina Burana care o tot fredonezi tu de azi dimineata!!!! Ei ce vizici de asta!!!! Tare de TOT !!!!!!! Unul din ghizii mei care cred eu ca traieste in 4D in Shambala romaneasca ii place sa imi apara in vise pe o motacicleta care arata in vis exact ca cea de la TV, si vine imbracat in aceeasi armura argintie ca si cavalerii din imaginea videoclipul tau. Este clar ca stramosii nostri sunt langa noi si cred ca nu mai e mult si ne vom intalnii cu ei!!! Daca ati sti dragilor cate momente de astea am primit si de cate ori nu am avut cu cine le impartasii!! Doamne Doamne iar mi-a implinit o dorinta in dimineata asta!!!!! Cu mult drag Profa

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim frumos draga Profa. Nu crezi ca tot omul canta cam mult in ultima vreme? Ba cantece patriotice, ba cantece de armata, sau tot soiul de alte cantece prin care se transmit mesaje clare? Iata, pe intelesul nostru, MUZICA SFERELOR. Nu este nevoie sa ne luam dupa nici un articol, dupa nici o stire, dupa nici o emisiune, ca sa ne dam seama ca ceva urmeaza sa se intample in scurta vreme, pentru ca primeste fiecare om stirile lui de Sus, clare si la obiect. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa dupa cum am fost invitat pe un alt blog , am vizionat filmul brazilian Nosso Lar ( casa noastra sau caminul nostru ) un film singular in care se prezinta o mica parte ( un oras de lumina) din locurile in care este posibil si probabil sa ne indreptam cu totii dupa moartea corpurilor noastre fizice. O mica secventa din acest film , indraznesc sa afirm ca seamana in buna masura cu cele descrise aici dar evident intr-o viziune cinematografica si nu a unui crestin ortodox. DAurel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru confirmare Aurel. Stiu ca a expus Dan G. pe blogul lui acest film cu cateva luni in urma, insa eu nu am apucat sa il vad, desi vroiam asta, dar uite este bine caci cu aceasta ocazie mi-ai reamintit de el. Multumesc mult!

      Ștergere