vineri, 15 februarie 2013

SECRETUL ELEMENTELOR




SECRETUL ELEMENTELOR

Dragii mei prieteni,

As vrea sa incep prin a va spune ca ardeam de nerabdare sa va mai pot transmite cate ceva, doar ca acest lucru abia acum a devenit posibil, ocupata fiind cu doua actiuni foarte importante pentru mine si cred eu ca si pentru voi.
Deocamdata va voi vorbi doar despre una dintre ele. Despre cealalta, o sa aflati ceva mai tarziu, imediat ce se va ajunge la un anumit stadiu, pe care il vizez a fi atins.
Ma framanta de mai multa vreme un subiect anume. Nu este intamplator acest interes manifestat in legatura cu cele ce urmeaza sa va spun, deoarece am ajuns la concluzia certa ca Divinitatea “mi-a fluturat” de mai multe ori pe la nas lucrul acesta, dandu-mi parca un semnal ca trebuie sa ma apuc de treaba. Din nefericire, eu am tratat cu superficialitate de fiecare data, aceste semne de la univers.
Iata intrebarea ce ma tot framanta, mai ales in ultima perioada: “In cazul in care omul este napadit de necazuri de toate felurile, ce ar trebui concret sa faca pentru a scapa de ele?”
Hmm.....Nu este deloc usor de dat un raspuns. Se tot spune ca solutia este aceea de a transforma interiorul. Foarte adevarat, insa problema majora este aceea ca omul cuprins de probleme care il lovesc cu furie din toate directiile, se gaseste practic intr-un cerc vicios. Pentru a-si gasi pacea trebuie sa lucreze mult cu interiorul, dar ca sa poata lucra cu interiorul este nevoie sa aiba o oarecare pace sufleteasca. Altfel, cred ca imi dati dreptate ca nu se prea poate. Este greu sa inchidem pur si simplu usa, sa plecam in munti, sa nu ne mai intereseze ca avem familie, copii, ca avem facturi de platit, ca avem serviciu si o multime de alte obligatii de implinit.
Tocmai de aceea am ajuns la concluzia logica asupra faptului ca intreaga “smecherie” consta in aceea, de a folosi niste instrumente ajutatoare, ca sa gasim acel minim de pace necesar, astfel incat sa putem face apoi mult mai multe in aceasta directie. Aceste instrumente ar avea menirea practic, sa sparga undeva cercul vicios.
Cand am vazut pentru prima oara filmul “The last Airbender”, pe care vi l-am mai recomandat in articolul “Semne de la Univers”, am inteles ca un avatar, ca sa poata spune ca are acest statut in toata plenitudinea sa, trebuie sa stie sa manuiasca perfect cele 4 elemente: apa, aer, foc, pamant.
Am citit mai tarziu despre cei 4 Mari Ingeri, ce ocupa tronurile aflate in jurul Tronului Dumnezeiesc, despre care se vorbeste si in Apocalipsa. In articolul “Apocalipsa – O noua viziune” va spuneam ca am descoperit ca cel putin pentru mine, exista cu Ei o conexiune permanenta, prin simplul fapt ca port la gat de mai bine de o jumatate de an, un medalion, cu o imagine simbolica ce Ii reprezinta pe Ei si pe Cei 24 de Batrani din jurul Tronului Dumnezeiesc. Acesti Ingeri sunt Cei la al caror semn s-ar porni toate urgiile peste Pamant, pentru ca fiecare dintre Ei, stapaneste practic cate un element, din cele 4: apa, aer, foc, pamant.
Trebuie insa sa nu fie confundate elementele lumii fizice cu elemetele eterice. Acesti 4 Ingeri stapanesc elementele la nivel eteric, iar in slujba Lor se gasesc multi alti Ingeri care coordoneaza activitatea celor 4 elemente ale lumii materiale, asa cum le cunoastem noi.
Bunul Dumnezeu a construit acest Univers guvernat pe langa alte legi si de o lege, numita a echilibrului. Ca sa existe o buna functionare, trebuie sa existe un bun echilibru. Din pacate omul, prin actiunile sale, zdruncina mai tot timpul acest echilibru si apoi se intreaba de ce apar probleme.
Cum la nivel global este peste puterile noastre sa restabilim un echilibru al elementelor, putem face acest lucru cu succes la nivel individual. Aceasta se pare ca este cheia fericirii, armoniei si pacii in vietile noastre: sa punem elementele in echilibru.
Am pornit asadar intr-un sir lung de cautari, cu scopul de a descoperi secretul. Cele ce eu stiu momentan, ar fi urmatoarele:
1.     Vorbim despre cele 4 elemete in astrologie. Ar fi deci indicat sa studiem mai mult astrologia, sa aflam mai multe despre diagramele noastre astrologice. Daca nu ne pricepem, putem apela la serviciile unor oameni de specialitate, sau macar putem sa ne documentam ceva mai mult in acest domeniu. Va asigur ca multe dileme vi s-ar elucida. In articolul “Semne de la Univers” vorbeam despre simbolul firmei Mercedes. In astrologie, cele 12 semne zodiacale formeaza grupe de cate trei, fiecare grupa fiind sub influenta unuia dintre cele 4 elemente. Daca s-ar desena 4 cercuri, fiecare cerc corespunzator unui element si am desena de asemeni sectoarele de cerc aferente zodiilor din familia aflata sub influenta acelui element, am descoperi exact simbolul Mercedes. E adevarat ca l-am gasi rotit sub unghiuri diferite, dar nu cred ca are importanta acest lucru. Important este ca am constatat, ca atunci cand Divinitatea ne-a aratat acest simbol, a sugerat ideea ca trebuie gasit neaparat secretul echilibrului elementelor. La ce ar conduce acest lucru? La descoperirea nemarginirii si a libertatii spiritului nostru (simbolul infinitului), la construirea apoi a Florii Vietii noastre (fericirea, armonia, bunastarea) si in cele din urma la gasirea nemuririi (reprezentata prin crucea egipteana Ankh, simbol al celei de-a patra saptamani de transmitere de catre Divinitate a unor simboluri, despre care nu am mai apucat sa scriu). Pentru cei ce n-au citit articolul “Semne de la Univers”, le recomand sa o faca, astfel incat sa inteleaga mai bine ce se reaminteste aici.


2.     Vorbim iarasi despre cele 4 elemente cand ne referim la chakrele noastre. Daca studiati, veti gasi pareri diferite privind corelarea elemente - chakre. Cred ca este mai putin importanta aceasta corelare. Accentul ar trebui sa se puna pe realizarea unui echilibru perfect al functionarii chakrelor noastre.

Tot cautand pe internet si prin carti, m-am declarat sincer dezamagita, pentru ca nu am gasit nici o informatie spectaculoasa, una pe care nu o stiam deja. Acum vreo doua seri, pe cand eram intr-o comunicare cu Sfantul Apostol Andrei, ma plangeam Lui ca nu gasesc niste materiale deosebite pe acest subiect. M-a strabatut dintr-o data un gand-intrebare, care cu siguranta ca imi venea de la Sfant: “Cam cata ceata  ar trebui sa indepartezi din creier ca sa iti dai seama ca ai putea solicita transfer de informatie direct de la Divinitate?” E adevarat ca mi-am dat seama ca era cam multa ceata, dar am dat-o la o parte rapid si l-am intrebat pe Sfantul Apostol daca ar putea face asta pentru mine. Raspunsul a fost afirmativ si mi s-a facut atunci un transfer de informatie, timp de aproximativ doua minute. Au fost asa niste energii puternice, incat la scurt timp dupa aceea, cand am iesit din starea de meditatie, am constatat ca nu mai prea eram sigura pe picioarele mele, mergeam cam pe sapte carari. Mi-a trebuit un pic de vreme sa imi revin. Este evident ca aceasta informatie este acum la nivel subconstient, insa acesta va lucra in zilele urmatoare, sa creeze conjuncturile care sa aduca la suprafata tot ceea ce am primit.
Mi-am propus sa fac aceasta cerere catre toate Entitatile de Lumina cu care vin in contact. Doresc sa ma fac “doxa” pe acest subiect, sunt sigura ca fiecare are cuvantul Sau de spus. Pe masura ce voi descoperi lucruri noi, va voi tine la curent. A le tine doar pentru mine, este departe de a se numi implinire.  Pentru inceput, consider ca simpla privire periodica a imaginii afisate la inceputul articolului, poate genera, ca urmare a impactului vizual, simultan pe cele 4 elemente, prin transfer de energoinformatie, o stare de echilibru al acestora in interiorul nostru. Asa cum am precizat, doresc sa gasesc metode simple, care pot fi aplicate in orice conjunctura ne-am afla, in bucurie sau necaz.
Pana una alta, va invit si pe voi sa faceti cautari in acest sector si daca gasiti lucruri interesante, intrati la sectiunea Comentarii si spuneti parerile sau ideile voastre, sau dati anumite linkuri catre materiale scrise, care v-au atras atentia, care vi se par important a fi stiute, sau scrieti pe adresa federatia.galactica@gmail.com. 
Este o actiune de genul “toti pentru unul si unul pentru toti”, pe care am putea sa o numim chiar acum:

“IMPREUNA, IN CAUTAREA FERICIRII!”

Bunul Dumnezeu sa ne ajute si sa ne lumineze!

Pace si Iubire!

5 comentarii:

  1. multumesc sunt rascolita si eu de multe intrebari si eu simt ca-mi este greu sa ies din unele capcane cotidiene...imi dai curaj sa caut mai mult in interior dar am nevoie de ajutor divin, clar..ma bucur ca urmaresc blogul tau , imi da multe raspunsuri si ajutor.:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am cautat in toata arhiva mea despre cele 4 elemente si nu am gasit cine stie ce. Am apelat si la prieteni ca sa-mi tmt ceva interesant referitor la acest articol. Unul dintre ei mi-a recomandat:
    ,,Ceea ce am invatat e din Omraam, din stiinta chinezilor (poti cauta niste elemente de Feng Shui) si din intuitie-cunoastere in legatura cu sistemele corporal-energetice ale omului" si mi-a mai spus ,, Cred ca si Steiner atinge undeva subiectul dar nu imi aduc aminte exact in ce carte". Deci nu prea exista deocamdata ca informatie. Parerea mea referitoare la cele 4 elemente: sunt 4 dar lipseste unul esential si anume lumina. Aici nu ma refer la lumina spirituala ci doar la lumina soarelui. Fara ea toate celelalte elemente nu ar iesi in evidenta. Repet este parera mea si pot sa intru mai profund dar ma opresc aici (chiar si in filmul Al cinci-lea element arata ca ar mai trebui inca unul pentru a le uni si pune in evidenta). La cealalta intrebare a ta, draga Mihaela: ,,In cazul in care omul este napadit de necazuri de toate felurile, ce ar trebui concret sa faca pentru a scapa de ele?” stii bine ca parerile sunt impartite. Trec peste toate parerile si cercetarile facute si spun ceea ce fac eu si ceea ce simt eu in acele momente. In primul rand nu imi pierd Speranta in vremuri mai bune, asta niciodata. In al doi-lea rand, ascult muzica, multa muzica (am mai multe genuri si in functie de starea sufleteasca ascult un gen). In al trei-lea rand incerc sa vb cu cineva ca sa ma descarc (bineinteles cineva care te asculta si in care ai incredere) si aici poate fi si cineva spiritual dar mare grija sa nu fi pacalit ca ar fi o entitate indreptata spre Lumina si de fapt sa fie invers. In al patru-lea rand mie imi place sa conduc si asa prefer sa plec pur si simplu spre munte de preferinta. Condusul masinii ma face sa ies din cotidian, necazuri pt ca trebuie sa fiu atent la cei din jur si asa mai uit. In al sase-lea rand, asa cum ai spus si tu, prefer natura. Ai spus bine ca nu putem sa lasam totul si sa plecam in munti (desi visez la asta de mult timp dar nu ca un pustnic ci inconjurat de prieteni), dar eu am norocul ca ,, pica padurea pe mine" aici unde locuiesc si deci pot si fac iesiri in natura. in al ... rand, am pierdut sirul, ma uit la un film, de preferinta comedie la care sa rad, dar sa rad in asa fel incit sa iasa afara din mine toate gandurile rele. Sunt multe cai de a iesi din aceasta stare si fiecare face cum crede el mai bine. Poate sunt altfel si ma exprim in alt fel dar eu as dori o imbratisare, un cuvint de linistire si multa iubire (deh sunt scorpion). Prefer sa dansez in ploaie, sa zambesc tot timpul, sa transmit toata iubirea, bunatatea de care sunt in stare. Cant mereu, chiar daca unii ma cred dus cu pluta, de dimineata pana seara, vb cu toata lumea, zimbesc si le spun o vb buna. Asa inteleg eu sa transmit starea mea de bine si celorlalti chiar, si aici spun chiar, daca eu am sau trec printr-un moment de criza. Am trecut si eu prin stari inainte cind dadeam cu pumnul in masa, tipam de unul singur prin camera ca sa ma descarc. Ce rezolvam?? Ma descarcam, sau cel putin asa credeam, dar aduceam in mine gesturi de violenta. Am trecut peste astea.Nu le vad rostul. Concluzie:ascultati muzica, dansati, cantati in ritmul muzicii alese, vizionati un film bun, faceti plimbari lungi in natura si admirati totul in jur, zambiti si daruiti iubire celor din jur, aveti mereu o vb buna la voi, vb cu cineva apropiat si nu in ultimul rand, nu va pierdeti Speranta. Maine va fi o zi mai buna. Daca nu e maine, e poimaine sau saptamana viitoare, dar sa fiti sigur ca va fi. Bibliotecarul

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim mult dragul nostru prieten pentru sfaturi. Singura problema este aceea ca eu caut un soi de medicament universal tehnic la propriu, unul care sa mearga la toata lumea, care sa te poata conduce apoi pe treapta sa poti face cele ce tu ai scris. Uite eu de pilda, cand sunt suparata, ma inchid in mine si nu mai pot face nimic din cele enumerate de tine mai sus. Eu toate acestea le pot face cand sunt in bucurie si armonie. Unul dintre elementele tehnice este, asa cum am spus, transfer de energoinformatie dintr-o imagine, in interiorul nostru si implementarea acesteia in subconstient, prin privire repetata a acesteia. Este metoda pe care o recomanda maestrul meu de psihogeometrie sacra, dar este mai mult decat cunoscuta de prin carti si materiale. Se spune ca atunci cand iti doresti o casa sau o masina, sa pui o poza pe perete sa infatiseze ceea ce iti doresti si sa privesti la ea oricat de des. Subconstientul o preia, se imprima in el, dupa care el incepe sa aranjeze treburile prin Univers, sa te conduca la materializarea a ceea ce iti doresti. Cam de la acest gand am pornit. Mai vorbim pe subiect. Cu lumina ai FOARTE MARE DREPTATE. Am primit si eu informatia, chiar inainte de a publica acest articol, in sensul ca am captat de Sus o imagine a celor 4 elemente, dar si cu un Soare in centru. Pace si Iubire!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi pare rau ca nu am putut sa te ajut cu mesajul meu. Medicament unic tehnic e cam greu dar nu imposibil. Daca te mai pot ajuta cu ceva iti stau oricand la dispozitie. Bibliotecarul

    RăspundețiȘtergere
  5. Stiu ca am această putere ,am cautat multe despre ele, dar încep să imi pierd speranta , inca este acolo ,mica ,dar este acolo ,inspirația mea a fost avatar legenda lui Aang, si a lui Korra , mai ales în sezonul 2 din Korra , am cautat multe pe internet dar încep să cred ca ne ascunde ceva , ceva de care nu vrea ca nimeni sa afle.

    RăspundețiȘtergere