vineri, 22 februarie 2013

REPTILIENII SI INITIEREA INIMII SPIRITUALE



REPTILIENII SI INITIEREA INIMII SPIRITUALE

Dragi prieteni,

Am simtit nevoia sa povestesc un pic mai mult pe marginea acestui subiect, convinsa fiind ca atunci cand oamenii vor cunoaste ceva mai multe amanunte din cum s-a derulat aceasta actiune, cu siguranta, multe umbre de neincredere ce inca mai planeaza asupra acestui adevar, vor fi inlaturate.
Nimeni nu poate fi condamnat pentru ca nu crede sau pentru ca are indoieli. Recunosc faptul ca este greu de crezut asa ceva, doar pentru ca cineva sustine lucrul acesta, fara ca persoana in cauza sa aiba si perceptiile sale proprii. Va veni insa vremea cand aceste perceptii vor aparea la din ce in ce mai multi oameni si atunci nimeni nu se va mai indoi de cele ce eu sustin acum.
Asa cum am relatat in articolul “Povestea mea”, prima initiere a inimii spirituale a fost data primului reptilian, botezat de mine cu un cod, R1, comandant al uneia dintre cele cinci nave reptiliene situate deasupra Romaniei, in data de 25 octombrie 2012. Spre finalul acestui articol va voi explica despre cum se face aceasta initiere a inimii spirituale, ce poate fi aplicata cu succes si de la om la om.
In intervalul cuprins intre 25 octombrie si 3 noiembrie au aparut rand pe rand si ceilalti 4 comandanti de nave, botezati de mine R2, R3, R4 si R5, care au primit fiecare initierea inimii spirituale. Ei au fost cum s-ar spune cobaii acestui experiment. Am facut si greseli atunci, insa a fost bine ca mi-am dat seama destul de repede de ceea ce nu faceam bine si am corectat.
In data de 4 noiembrie, intr-o zi de duminica, dimineata, am invitat toata grupa la o a doua initiere. Gandindu-ma ca in bisericile noastre se sustine Sfanta Liturghie, mi-a venit ideea sa ii invat rugaciunea “Tatal nostru” si sa ii invat sa isi faca semnul Sfintei Cruci. Am constatat insa la final ca si-a facut aparitia Sfantul Apostol Andrei, care asa, intr-un fel “fara cuvinte”, a trecut rand pe rand pe la fiecare si le-a daruit o initiere a Sa, dupa care “a plecat” imediat. Am ramas uluita de cele ce vedeam (in astral desigur, imagini de tip energetic).
In data de 5 noiembrie catre seara, am fixat o noua intalnire. Ceva mai devreme de ora stabilita, am simtit o prezenta angelica foarte inalta, ce emana o puternica energie a iubirii. Intrand in comunicare, am aflat ca este un Inger Heruvim, pe nume Ama si ca este trimis special de catre Sfanta Treime, pentru a da initierea sa, suplimentar celei de-a treia initieri a inimii pe care o dadeam eu, spunandu-mi totodata ca trebuie sa mai fac si a patra intalnire, in ziua urmatoare, 6 noiembrie, in care voi da pentru inca o data initierea inimii spirituale, iar Ama, a doua initiere a Sa.  Prezenta lui Ama langa noi mi-a pus in gand sa nu mai dau o initiere individuala a inimii, la fiecare dintre cei 5 comandanti, ci sa ne tinem de maini intr-un cerc si sa facem o directionare a energiei iubirii in acel cerc. Asa am procedat si pe 6 octombrie, insa mi-a venit suplimentar gandul sa trimitem din inimile noastre iubire catre inima planetei (fiecare catre planeta sa), catre Tatal Ceresc si catre intregul Univers.
Mi-a venit de asemeni gandul sa ii mai chem inca o data, pe 7 noiembrie, pentru a face exercitiul de activare a Sinelui Divin Angelic, expus ca si articol pe blog, cu cateva zile inainte, respectiv in data de 1 noiembrie 2012. Intalnirea a fost stabilita pentru orele 22.
In data de 7 noiembrie, pe la orele 17, am sesizat prezenta Arhanghelului Mihail (pe care il voi numi in continuare doar Mihail, deoarece, de cand stiu ca este Serafim si nu Arhanghel, imi vine din ce in ce mai greu sa il numesc in acest fel). Vazand ca este pe aproape, am profitat si eu de ocazie si l-am intrebat atunci multe lucruri despre 21 decembrie, despre care am si postat un articol la acea data. As dori sa specific, inainte de a merge mai departe, ca mesajul lui Mihail a fost dupa data de 21 decembrie 2012, ca nimic din cele expuse acolo nu se va modifica, exceptand data, deoarece Sfanta Treime a acordat un soi de amanare, oferind o sansa suplimentara celor ce s-au trezit mai tarziu. Cand spun despre o Entitate de Lumina ca este pe aproape, ma refer la faptul ca aceasta, din dorinta de a comunica sau de a infaptui o anumita lucrare, isi coboara vibratia, face si un anumit schimb de fluide, astfel incat, ajunge intr-o dimensiune inferioara celei in care se afla in mod obisnuit, si in acest fel, poate fi perceptibila de cel cu care are treaba de facut, in acel caz fiind vorba despre mine. Epuizasem aproape toate intrebarile pe subiect si Mihail tot nu pleca. M-am intrebat atunci care este scopul coborarii Sale. Eram asa de absorbita si de fascinata de ceea ce vedeam ca se intampla cu reptilienii, incat parca aveam ceata peste ochi, nu intelegeam prezenta Sa. Abia pe la orele 21 mi-am dat seama ca dorinta lui Mihail era aceea de a asista la acel nivel de initiere. Si asa a fost, ceva absolut fascinant.
Iata deci, cum prin diverse idei, care cred ca este evident pentru oricine ca nu erau de la mine, ci erau trimise de Sus, s-a format ceea ce am numit atunci “Scoala Iubirii”, o scoala cu cinci zile de curs, respectiv cinci nivele de initiere, ai carei primi elevi au fost cinci reptilieni, cinci comandanti de nave, avand in subordine echipaje de aproximativ 400 de reptilieni fiecare (am mai precizat candva ca navele lor au in jur de 11 km, pe cea mai mare cota). La toata semetia lor, ditamai comandantii erau la acea scoala, precum niste elevi de clasa I. Si-au dorit insa ceva cu toata hotararea si au obtinut ce si-au dorit.

Recapitulez mai jos, succint, modul de desfasurare a initierilor, pe parcursul celor cinci zile, organizare care a ramas valabila si in zi de astazi:
Ziua I
Initierea inimii, in mod individual, intre mine si fiecare reptilian in parte, urmata la final de initierea Sfantului Apostol Andrei.
Ziua a II-a
Initierea inimii, in mod individual, intre mine si fiecare reptilian in parte, urmata la final de initierea Sfantului Apostol Andrei. In plus reptilienii sunt invatati rugaciunea “Tatal nostru” si semnul Sfintei Cruci.
Ziua a III-a
Initierea inimii, in mod colectiv, intre mine si toata grupa de reptilieni de la acel moment, urmata la final de initierea unui Inger Heruvim. Acest Inger poate fi Ama, poate fi Konor (ghidul meu spiritual astral) sau poate fi un Maestru Inaltat, al carui nume nu am reusit sa il aflu pana in  prezent. M-am obisnuit sa il numesc simplu: Maestre. Vine si pleaca foarte repede. La fiecare nivel al III-lea, este prezent unul dintre cei trei Ingeri Heruvimi. Aflu care dintre ei este prezent, doar atunci, la momentul initierii.
Ziua a IV-a
Initierea inimii, in mod colectiv, intre mine si toata grupa de reptilieni de la acel moment, urmata la final de initierea unuia dintre cei trei Ingeri Heruvimi, numiti la nivelul al III-lea. In plus, se face trimiterea de iubire catre mama-planeta, catre Tatal Ceresc si catre tot Universul.
Ziua a V-a
Activarea Sinelui Divin Angelic pentru fiecare reptilian din grupa prezenta la acel nivel, urmata la final de initierea data de Mihail, in scopul stabilizarii acestei activari. Acest nivel se lasa tot timpul cu lacrimi, atat de puternice sunt emotiile si energiile de iubire care se vehiculeaza. Elevii mei imi trimit tot timpul la momentul despartirii, asa cum si eu fac, o unda de iubire colectiva, demonstrandu-mi in acest fel ce maestri desavarsiti ai iubirii au devenit. Pentru mine, aceasta este o dovada de netagaduit a rezultatului final. Atunci descopera si ei pentru prima oara ce inseamna aceea sa plangi si ne consolam unii pe altii prin promisiuni, ca nimic nu se sfarseste acolo, ca putem sa ne intalnim si sa comunicam telepatic ori de cate ori dorim dupa aceea, ceea ce se si intampla de fapt.

Nici prin cap nu imi trecea atunci ce amploare avea sa ia acest fenomen. Imediat din a doua zi, 8 noiembrie, au inceput sa isi manifeste dorinta zeci de reptilieni pentru a primi initierea. Mai apoi, zecile s-au transformat in sute. Daca nu ar fi intervenit Federatia Galactica, energiile lor m-ar fi putut ucide. Si felul in care se simt energiile lor pe parcursul celor cinci zile de scoala, imi vorbesc despre evolutia pe care ei o au. In prima zi, simt permanent cutite, junghiuri prin splina, ficat, inima, cap sau diverse alte zone ale corpului, ma ustura gatul, ma ustura ochii, imi amorteste limba. In a doua zi se simt toate acestea foarte estompate ca si intensitate, in a treia zi abia se mai percep, in a patra zi nu mai simt nimic din toate acestea, iar in a cincea zi, asa cum v-am precizat mai devreme, se simt puternice energii de iubire.
In sambata de 10 noiembrie am dat in total peste 70 de prime initieri. La sfarsitul acelei zile, stand in acele energii reptiliene initiale, netransformate, pur si simplu nu imi mai simteam corpul. Duminica, 11 noiembrie, a decurs la fel si la sfarsitul zilei am avut acea experienta infernala si de neuitat de posedare a corpului meu de catre acea entitate malefica, despre care am precizat in “Povestea mea” si in mod identic a decurs si ziua de luni, 12 noiembrie, pana cand Federatia Galactica mi-a preluat apoi actiunea si a dus-o mai departe. In urmatoarea zi a venit Mihail si m-a supus la o sedinta de purificare ce a durat mai bine de doua ore. Mi-a construit atunci un canal de scurgere a acelor energii, prin piciorul drept. Nu intelegeam atunci de ce imi face aceasta lucrare, gandeam ca s-a terminat, Sfanta Treime inchisese complet canalele de comunicare intre ei si mine. Mi se spunea ca trebuie lasati ca mai departe sa se descurce singuri, sa experimenteze minunatul dar pe care l-au primit. Acum imi dau seama ca acest canal de scurgere a acestor energii imi este de mare ajutor, deoarece orice este rau pentru mine si apuca sa intre, se scurge in urmatoarea secunda prin piciorul drept, direct in pamant.
Federatia Galactica s-a ocupat doar de restul reptilienilor aflati la nivelul Terrei. Evident ca ei au fost initiati intr-un alt mod, probabil mult mai evoluat si categoric mult mai rapid. Mai departe, reptilienii de la nivelul Terrei au dat initierea iubirii pe planeta lor si a trebuit sa se descurce singuri mai departe, interventia Federatiei Galactice nemaifiind permisa de catre Sfanta Treime. Vedeam cum evolueaza lucrurile in fiecare zi.
In momentul in care am inceput sa port discutii cu entitatile extraterestre despre civilizatiile lor, evident ca a venit si randul reptilienilor. Stiam deja despre ei multe informatii, dar ca sunt 8 planete reptiliene locuite si nu doar una, am aflat atunci.
Iata ce am aflat si va transmit si voua.
Exista in constelatia “Diavolului” opt planete reptiliene locuite. Le-am botezat si pe acestea de la P1 pana la P8. Ideea aceasta, cu alocarea de coduri, a venit categoric tot de Sus si m-a ajutat foarte mult sa tin lucrurile intr-o ordine anume. Cele opt planete se invart in jurul a 5 stele: P1 si P2 in jurul la o stea, P3 si P4 in jurul la o stea, P5 si P6 in jurul la o stea, P7 in jurul la o stea si P8 in jurul la o stea. Populatiile acestor planete sunt urmatoarele:
P1 = 3,80 miliarde locuitori
P2 = 1,10 miliarde locuitori
P3 = 0,65 miliarde locuitori
P4 = 0,85 miliarde locuitori
P5 = 0,83 miliarde locuitori
P6 = 0,93 miliarde locuitori
P7 = 0,85 miliarde locuitori
P8 = 0,50 miliarde locuitori
Noutatea era aceea ca doar reptilieni de pe planeta P1, se aflau in jurul planetei noastre.
Cu cei de pe celelalte planete am inceput sa intru in contact in data de 30 decembrie 2012, cand un reptilian de pe planeta P8 si-a manifestat dorinta de a primi initierea inimii. Dupa ce timp de o luna si jumatate nu mai avusesem contact cu nici un reptilian neinitiat, aceste legaturi s-au reluat la acel sfarsit de an. I-am dat acelui reptilian initierea, considerand-o ca un cadou de Anul Nou, in care noi pamantenii, urma sa pasim peste o zi. Dupa el, au inceput sa apara cereri de pe toate planetele, mai putin P1. Aceasta planeta, la jumatatea lunii ianuarie, avea toti locuitorii initiati in iubire, adica toti cei 3,8 miliarde de reptilieni.
Fiind din nou solicitata peste puterile mele, mi-am facut atunci o socoteala simpla: ii contactez pe elevii mei de pe planeta P1 si ii voi ruga sa ma ajute cu aceste initieri. Ma gandeam eu atunci ca nici macar doi reptilieni de pe planetele P2 pana la P8 nu ar fi revenit fiecarui reptilian de pe planeta P1, la initiere, deoarece numarul total al locuitorilor de pe cele sapte planete P2-P8, reprezinta mai putin decat dublul populatiei de pe planeta P1. Solicitand comunicarea cu fostii mei elevi, aceasta s-a stabilit imediat. Rezultatul acesteia a fost insa nebanuit. Mi s-a transmis ca:
“Sfanta Treime nu permite ca planetele reptiliene sa se initieze intre ele si de asemeni nu permite Federatiei Galactice sa vina in ajutor. Fiecare dintre cele opt planete reptiliene TREBUIE SA PRIMEASCA INITIERE DE PE PAMANT, LA INCEPUT.”
Am aflat putin mai tarziu de ce era obligatoriu ca fiecare planeta reptiliana sa primeasca initiere de pe Pamant. Nu puteti banui Planurile Divine si desi le cunosc, este mult prea devreme sa vorbesc despre acest lucru acum, dar va asigur ca este vorba despre ceva maiestuos.
Drept urmare, singura solutie care mi-a ramas a fost aceea, ca pana initiez macar vreo 60 de reptilieni, pe fiecare dintre cele sapte planete, sa rog Divinitatea, ca cel putin, sa blocheze partial accesul catre mine, astfel incat sa pot avea situatia sub control. Acest lucru s-a intamplat ca atare si dupa ce mi-am atins tinta, de acolo incolo, toate cererile noi au fost directionate catre cei ce au fost initiati, care la randul lor puteau directiona, daca cererile le depaseau capacitatea, catre cei pe care la randul lor i-au initiat. In prezent procesul este in plina desfasurare si dezvoltare.
Multi vad reptilienii si pe altii ca pe ceva extrem de malefic. Eu vin si spun ca ei, avand chakra inimii complet inchisa, erau precum ROBOTII. Actionau la comanda, precum masinile. Nu aveau notiunea binelui si a raului. Ne intrebam la a cui comanda? Vin inca o data si spun ca a fost extrem de facil sa fie aruncate toate belelele in spatele lor si ale altor civilizatii, in conditiile in care au existat pamanteni la propriu care au comis adevarate orori si care si-au gasit un alibi perfect in persoanele lor. Nu vin sa sustin ca reptilienii nu ar fi comis lucruri rele, ci ca nu au avut capacitatea sa cantareasca daca ceea ce faceau este bine sau rau, pentru ca ei nu cunosteau ce inseamna una si cealalata.
Reptilienii sunt ca si noi, entitati 3D. Planetele lor sunt in 3D. La nivel de capacitati si spirit insa, sunt la nivel 4D. Au niste capacitati telepatice iesite din comun. Au niste tehnologii extrem de avansate. Este ca si in cazul unui om caruia ii lipseste un anumit simt: daca este orb i se ascut foarte tare celelalte 4 simturi. Asa s-a intamplat si in cazul lor. Lipsindu-le capacitatea de a simti iubirea, li s-au dezvoltat foarte mult toate celelalte.
Ca si structura fizica sunt umanoizi, dar cu o constitutie foarte viguroasa, cu inaltimi aproximative de 2m. Poate nu va vine sa credeti dar ei ating varste de pana la 500 de ani. Nu erau evoluati spiritual, insa ne dam seama foarte bine ca lipsa iubirii, in principiu, presupunea si lipsa suferintei, iar lipsa suferintei presupunea erodarea mai lenta a corpului fizic. Logic, nu-i asa?
La nivel de infatisare, exista reptilieni cu figura celui din imaginea pe care am postat-o la articolul in care am facut cunoscut faptul ca reptilienii au pasit in Iubirea si Lumina Cristica, exista altii care au efectiv capete de crocodil, cu bot lunguiet (acestora li s-a deschis inima cel mai repede), exista altii care au dintii foarte lungi si rari, exact asa cum vedem in unele filme cu dinozauri si animale preistorice. Sincer, nu stiu cum as reactiona daca m-as intalni fata in fata cu unul, la nivel fizic. Ochii tuturor se vad cu acea pupila tip linie verticala.
Copiii lor sunt produsi in laborator.
La scolile lor au invataturi spirituale mult mai avansate decat noi pamantenii. De pilda eu nu stiam ca Mihail este acum la nivel de Serafim dar ei stiau. Stiu despre Domnul nostru Iisus Hristos, despre Maica Domnului, despre intreaga Ierarhie Divina, asa cum este organizata Ea, in mod real. Au cunoastere adevarata, dar cu o inima inchisa complet, nu aveau acces la Divinitate. Acest lucru este valabil si la noi oamenii. O rugaciune ridicata catre Divinitate si netrecuta prin inima este egala cu zero.

Inchei prin a va relata cum se face initierea inimii spirituale:
“Cei doi parteneri stau fata in fata. Daca se face la distanta, partenerii isi imagineaza ca stau fata in fata. Asa procedez eu cu reptilienii. Imi imaginez ca se afla la o jumatate de metru in fata mea. Fiecare isi pune mana stanga pe piept. Mana dreapta se aseaza peste mana stanga a celuilalt, formandu-se in acest fel un fel de bucla inchisa. Fiecare isi pune atentia in interiorul capului. Se coboara foarte lent atentia in interiorul pieptului, la nivelul chakrei inimii, si fiecare se vizualizeaza mic acolo, in inima sa spirituala, ca si cum ar fi intr-o camaruta. Isi imagineaza apoi cum la acea camaruta a sa, merge si deschide larg ferestrele, sa patrunda de afara Lumina si Iubirea Divina. Vedeti unde este marele secret pe care reptilienii nu l-au cunoscut, desi au facut multiple experimente si sunt sigura ca multi pamanteni nu il cunosc, desi se tot vorbeste despre asta? DESCHIDEREA INIMII SPIRITUALE SE FACE DIN INTERIOR SPRE EXTERIOR. De aceea se tot spune ca transformarea vine din interiorul nostru si nu din afara. Se spune apoi: Initierea Inimii, Initierea Inimii, Initierea Inimii. Iubire, Iubire, Iubire. Se incepe dupa aceea un transfer al energiei iubirii. Un partener trimite celuilalt partener, energie din inima sa, prin mana sa dreapta, catre partenerul celalalt. Acelasi lucru il face si celalalt partener. Se creeaza in acest fel o circulatie a energiei iubirii in acea bucla formata intre cei doi. Nu se fac mai mult de trei ture la inceput. La urmatoarele initieri, intre aceiasi parteneri, se creste treptat numarul de ture. La sfarsit, fiecare isi aseaza palmele ca la rugaciune si multumeste Bunului Dumnezeu pentru ceea ce a primit.
Mentionez un lucru foarte important. Fiecare nivel din cele cinci ale scolii, se incepe cu o rugaciune venita tot de Sus, care este urmatoarea:
„Doamne Iisuse Hristoase miluieste-ne pe noi si invata-ne pe noi ce este iubirea, ca si noi sa ii putem invata pe semenii nostri. Daruieste-ne din Oceanul nesecat al Iubirii Tale ca si noi sa o putem darui semenilor nostri. Iti multumim. Amin”
Necesitatea unei rugaciuni rostite in acest fel a aparut ca urmare a faptului ca este important sa cerem sa ne racordam la Sursa nelimitata a Iubirii DIvine, sa luam de acolo si sa dam mai departe. Daca nu facem asa, dam atunci din energia iubirii noastre si crestem energia iubirii la partenerul nostru, in detrimentul energiei iubirii noastre. Aceasta a fost una dintre greselile comise la inceput. Reptilienii, cand au inceput sa dea initieri mai departe, au inregistrat o scadere a nivelului de deschidere a chakrei inimii lor. Din momentul in care au inceput sa spuna rugaciunea, acest lucru nu s-a mai intamplat.
Initierea inimii nu se da decat daca sunt de acord ambii parteneri. Altfel se considera ca este incalcarea liberului arbitru. Initierea inimii in mod colectiv se face la fel, doar ca cei din grup se tin de maini, in cerc si se trimite in mod similar prin mana dreapta si se primeste prin mana stanga.
Aceasta initiere am primit-o pentru orima oara de la un mare maestru Reiki traditional, domnul Aurelian Curin, caruia ii multumesc din toata inima mea pe aceasta cale.

Pace si Iubire!

17 comentarii:

  1. Şi eu îţi mulţumesc pentru tot ceea ce faci şi pentru învăţăturile pe care ni-le transmiţi. Fii binecuvântată.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc draga Camelia. Aceleasi Binecuvantari Divine sa fie peste voi toti! Pace si Iubire!

      Ștergere
  2. Stii bine ca eu te cred si stiu ca ai scris acest articol pentru cei care au indoieli. Nu trebuie sa dai explicatii la nimeni, draga Mihaela. Tu ai calea ta si numai cine nu vrea nu crede menirea ta pe acest pamant si mai ales in aceste timpuri.Si Dan si tu sunteti cei ne transmiteti toate lucrurile importante care se intampla in aceste vremuri. Astept mereu cu infrigurare vesti frumoase de la tine. Bibliotecarul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim mult dragul nostru pastrator de informatii. Doamne ajuta!

      Ștergere
  3. Multumesc pentru tot ceea ce faci dar mai mult pentru faptul ca ne inveti lucruri minunate: sa IUBIM NECONDITIONAT sa AJUTAM si sa IERTAM ca sa putem merge mai departe...
    Cu multa dragoste si recunostinta, Monica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu multa bucurie si sentiment de implinire fac toate acestea draga mea Monica, dar satisfactia majora este ca nu sunt singura. Multi dintre cei ce sunteti cititori ai articolelor acestui blog nu sunteti cu nimic mai prejos. De fapt si de drept asta inseamna sa fim UNUL. Pace si Iubire!

      Ștergere
  4. Inteleg ca trebuie sa credem ca s-a intamplat ceva de genul: crocodilul de Nil s-a transformat brusc-dupa o evolutie de milioana de ani- din cea mai cruda carnivora in cea mai dragastoasa si iubitoare ierbivora,si totul in cateva luni.....Voi,cei care ganditi logic,voi cei care cititi si va informati,credeti?Eu unul,nu cred.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragul meu, este liberul tau arbitru. Nimeni nu te forteaza sa crezi nimic. Doar ca ar trebui sa iti reamintesc ca minunile dumnezeiesti se produc peste noapte, nu in sute sau mii de ani. A considera ca este imposibil sa se petreaca asa ceva, este echivalent din punctul meu de vedere, cu a minimaliza Puterea si Voia Divina. Poate ca Terra a avut ceva plati de facut si acum au sosit vremurile ca acestea sa se incheie. Logica noastra este o picatura in Oceanul Inteligentei Divine. Suntem prea mici ca sa intelegem multe lucruri care se intampla in jurul nostru. Pace si Iubire!

      Ștergere
    2. Daca-i o minune dumnezeiasca intamplata peste noapte,tot peste noapte asteptam ca Reptilienii care conduc lumea de multe mii de ani-prin intermediul Iudeo-masoneriei bineinteles-sa cedeze puterea absoluta,banii lumii intregi si controlul banilor,bancilor,guvernelor si armatelor lumii,al industriilor,comertului,televiziunilor,agentiilor de stiri si mass-mediei,serviciilor secrete si sa faca publice gratuit tehnologiile pentru producerea energiei verzi-ecologice(fara carbune si petrol) in cantitati nelimitate precum si Tratatele semnate cu guvernele lumii si continutul acestora.....Cand se vor intampla aceastea,atunci voi crede ca Reptilienii s-au intors la Lumina si Iubirea dumnezeiasca!!!

      Ștergere
    3. As dori sa iti precizez ca formularea corecta este iudeo-masonii, prin intermediul reptilienilor. Cand reptilienii i-au parasit, acestia au trecut la planul B. Au apelat la ajutorul tuturor maestrilor intunecati si si-au continuat actiunea folosindu-se de magie neagra. Acum este insa in proces a se pune capat si acestui aspect. Dupa aceea ar trebui sa urmeze ceea ce tu spui, daca o mai fi timp.....

      Ștergere
    4. Iudeo-masoneria,rasa semita si khazarii sunt creatia Reptilienilor si nu invers!!!
      Nu este NIMIC ascuns oamenilor care vor sa vada adevarul(magie neagra,maestrii intunecati,etc.),nu trebuie decat sa deschideti ochii,sa priviti in jurul vostru,sa cititi,sa va informati(nu de la televiziuni,ziare -mass-media este sub controlul total al iudeo-masoneriei-)si veti intelege totul.Dar DEGEABA intelegem,problema este ca NU putem lupta cu "Ei"-sunt mult prea puternici- pentru a ne elibera din intunericul,ura,minciuna,lacomia si manipularea in care ne tin,can-tr-o-inchisoare de mii de ani....De aceea cred ca NUMAI o interventie Divina din ASTRAL-poate a PLEIADEENILOR,creatorii nostrii-ne mai poate elibera,dar ea nu mai vine......Probabil ca n-o meritam......

      Ștergere
    5. Eu cred ca meritam cu varf si indesat. Iar referitor la ajutorul din afara, nu te contrazic, tot timpul am sustinut aceasta idee. Altfel nu este posibil nimic. Pace si Iubire!

      Ștergere
    6. Este de asteptat ca masonii care lucreaza pe magia maro si maestrii intunecati sa isi uneasca fortele numai ca oricat ar orbecai in intuneric tot vor trebui sa ajuta la lumina;Ca doar la inceput masoneria lucra pe magie alba dupa care s-a trecut in partea opusa...;S-a tot auzit in ultimul timp ca demonii trimisi de maestrii intunecati au cerut sa li se dea lumina de catre lucratorii de lumina pe capul carora au ajung;Se spune ca si Hristos albea "dracii" si nu ii ucidea.Nimic nu se pierde, totul se transforma...; Si cu siguranta ca si iudeo-masoneria si tot ce-i potrivnici luminii isi vor schimba vibratia;Eu citisem pe site-ul Lumea Ingerilor despre cateva legi universale si ingerii pe care ii putem invoca sa ne ajute iar dupa putin timp mi-am cumparat cartea Ingeri si Oameni de Felicia Tonita care tocmai aparuse iar cand am citito in mijloc de transport am realizat ca pe coperta scria de acest site Lumea Ingerilor si apareau subiectele de pe site inclusiv aceste legi ale Kybalionului...;Eu am incredere nespusa in ingeri care se manifesta mereu;Anul trecut inainte de craciun ma intorceam de la un seminar unde masurasem radiestezic iertarea si eram surprinsa de rezultatul foarte mic la toti, de faptul ca eu consideram ca am iertat pe toata lumea.La intoarcere pe drum discutam despre iertare cu altcineva pentru ca dupa ce am ajuns in statie la 783 sa pierd masina si sa gasesc deschis un magazin religios unde de cum am intrat am dat cu ochii fix de o carte Iertarea Totala de R.T. Kendall pe care am cumparato cu prima ocazie si am facuto cadou.Ulterior am gasito pe internet dupa denumirea de Iubirea Deplina.Sunt atatea mesaje de la ingeri, maestrii ascendenti pe care noi efectiv nu le realizam.Am citisem un alt articol al doamnei Ashtara in care spunea povestea dumneaei in special cea despre Icoana Facatoarea de Minuni a Maicii Domnului;Si eu am o experienta din copilarie care m-a marcat profund in care o iconita cu Maica Domnului de deasupra capului meu mi-a salvat viata cand un tablou mare s-a desprins iar dimineatza am vazut ca se sprijinea pe icoana.Dupa multi ani am aflat de la un preot ca icoana este o reproducere a unei Icoane Facatoare de Minuni care a scapat dintr-un incendiu. Anul trecut in noaptea de 30 spre 31 iunie mi s-a aratat Iisus Hristos intr-o incapare alba care in dreapta avea o poarta deschisa prin care intra lumina dupa care a trecut pe la spatele meu, eu fiind intinsa in pat,si mi-a asezat o coronita de argint pe cap dupa care m-a pupat pe obrazul drept si mi-a spus ca Totul o sa fie bine.In ce priveste ajutorul, trebuie sa-l cerem ca sa-l primim dar si sa meritam, totul conform cu Permisiunea Divina si Dreptul Divin;Ni se respecta liberul arbitru dar asta nu inseamna ca suntem abandonati, intotdeauna ni se trimit in ajutar entitatile de lumina si ni se arata calea cea corecta, mai ramane ca si noi sa dam crezare si sa urmam planul divin, sa ne ascultam intuitia, ghidul spiritual in cazul celor care au perceptii extrasenzoriale.Si maestrii intunecati isi infrunta proprii demoni, si pana la urma vor trebuie sa revina in lumina, pana una alta ne raportam la dualitate,principiile yin si yang, para cand vor fi contopite... . Ridicarea vibratiei Pamantului si a semenilor nostri nu poate sa nu ii afecteze pe iudeo-masoni care isi vor pierde din puteri, acum sunt nervosi, agitati, dupa care cu timpul se vor adapta si ei la noua densitate.Cu timpul vom reusi sa inlaturam manifestarile inferioare ale mintii precum egoul, cu multa vointa, sinergie, iubire neconditionala, iertare si credinta.Pace si Lumina va doresc tuturor.

      Ștergere
    7. Foarte frumos si mult adevar, draga Lorena!

      Ștergere
  5. Este exceptionala Initierea Inimii Spirituale!Am spus rugaciunea de 3 ori! Multumim pentru toate invataturile acestea frumoase merite sa ne ajute pe aceasta cale a evolutiei spirituale!Sa-l rugam pe Cohanul El Morya al razei albastre sa ne plaseze scut protector pe inima;Putem sa-l invotam astfel:“Iubite El Morya, care slujesti lumina divina, te rog sa vii acum la mine. Insoteste-ma in locul slujirii altruiste, acolo unde se impart atributiile divine. Protejeaza-ma de gandurile negative ale propriei mele minti, precum si de energia negativa in general. Ajuta-ma sa raman ferm in hotararea mea de a invata, de a ma dezvolta, de a vindeca si de a-i invata pe altii, cu intentii pozitive si cu energie pozitiva. Multumesc.“ Pace si Lumina!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cand ne-am ,,cunoscut,,ai spus asa,,nu degeaba ai fost trimisa pe blogul meu ceva de genul ,zilele asta am avut nevoie sa ma intorc sa recitesc ce imi spuneai care este legatura mea cu Realinirea Divina.......acum am gasit si initierea in iubire despre care mi-ai spus de vreo 2 ori dar sincer acum am info mai clare .Cine cauta gaseste! Multumesc cu Iubire Pura Divina!

    RăspundețiȘtergere