duminică, 17 februarie 2013

MESAJ IMPORTANT DE LA DIVINITATE




MESAJ IMPORTANT DE LA DIVINITATE

Dragii mei,

Privesc in jur si vad atat de multa suferinta, atatia oameni necajiti care simt ca nu mai au nici un control asupra cursului vietii lor. Asa cum v-am mai povestit, ma framanta de ceva vreme, sa gasesc cele mai usoare cai pe care ar putea omul sa le urmeze, ca sa-si gaseasca fericirea.
Am incercat deci, printr-un rationament logic, sa inteleg cum functioneaza treaba atunci cand necazurile vin si parca nu se mai termina? Cum se produc ele? Ce anume le da energia de a se produce?
Este evident ca in cazul tuturor lucrurilor bune care se petrec in vietile noastre, nu suntem doar noi marii maestri care le-am implinit. La toate acestea conlucreaza o suita intreaga de reprezentanti ai Divinitatii, care prin energia lor, fac posibile toate realizarile.
La fel se intampla si in latura opusa. Ca sa se produca o multime de probleme in vietile noastre, obligatoriu trebuie sa fie niste entitati trimise din lumea intunericului, care prin actiunile lor, reusesc cu succes sa ne faca vietile amare.
Mi-a venit atunci ideea nastrusnica: ”Ce-ar fi daca le-as vorbi acestor entitati despre Dumnezeu, despre Domnul nostru Iisus Hristos, despre iubire, despre frumusetea Luminii?” Stiam in interiorul meu ca nu este bine in cazul lor sa trimiti iubire si mai ales lumina, in mod controlat, fortat. Le-ar putea face mare rau, este ca si cum ar veni cineva si ne-ar pune noua un reflector de 5000 W, sa ne bata direct in ochi. Ne-ar orbi in mod sigur.
Exista doua legi divine foarte clare: in primul rand, Bunul Dumnezeu nu vrea ca vreun suflet sa se piarda, pentru ca tot ce misca in acest Univers sunt copii ai Sai si in al doilea rand este impotriva Voii Sale sa stea cineva degeaba. Devine atunci plauzibila ipoteza ca atat timp cat vorbim despre Ani de Lumina sau de Aur, nu poate fi posibila disparitia pur si simplu a acestor entitati. Dar poate fi posibila transformarea lor, asa cum are loc acum si a noastra. Este limpede ca daca nu dispunem de anumite capacitati, nu ne putem da seama in mod direct daca suntem ascultati, atunci cand le vorbim, nu stim daca nu cumva ne pierdem timpul. Eu tocmai acest lucru doresc sa vi-l confirm. Suntem ascultati, chiar cu mult interes suntem ascultati. Aceste entitati “nu isi amintesc” sa mai fi auzit vreodata povesti atat de frumoase. Pe de alta parte veti putea constata la nivelul vietii voastre o oarecare ameliorare a problemelor, ceea ce ar trebui sa fie dovada clara ca principiul functioneaza perfect.
Facand cateva interogari, am constat ca fiecare om are in jurul sau de la una, pana la 13 entitati. Acesta este numarul maxim descoperit de mine. Asta nu inseamna ca nu ar putea fi si mai multe. Pe noi nu trebuie sa ne intereseze cate sunt, cu misiune clara “sa aiba grija” de noi, nici de cand sunt, nici de ce sunt si nici de catre cine au fost trimise. Cel mai important este sa constientizam ca sunt langa noi. Daca suntem la serviciu trebuie sa constientizam ca sunt si ale noastre si ale colegilor, si de asemeni, daca suntem in familie, sunt si ale noastre si ale celorlati membri. Iar daca suntem singurii care ne ocupam pe acolo de aceasta actiune, ar trebui sa avem in vedere si sa invitam la comunicare pe entitatile tututor. Va recomand sa va stabiliti niste ore fixe cand faceti aceasta, o data sau de doua ori pe zi. Cu un program ordonat veti vedea ca o sa va fie mult mai usor.
Am mai constat ca atunci cand le vorbim, trebuie sa transmitem clar cui ne adresam. Atunci cand vorbesc doar entitatilor ce stau pe langa mine, alte entitati, ale unui coleg de serviciu de exemplu, nu pot avea acces la ceea ce eu comunic. Ar avea acces doar daca ma pronunt clar ca ma adresez entitatilor mele si celor ale colegului de serviciu. Acesta nu este un lucru rau, este practic o protectie pe care Divinitatea o face, astfel incat, nu stie nimeni nici cand discutam, nici ce discutam si nici cu cine discutam. Pe scurt, facand asta, nu presupune sa va puneti pielea in bat.
Toate acestea au fost niste experiente la nivel personal, pana ieri.... Nici prin cap nu mi-a trecut ca va dura doar cateva zile, pana cand Divinitatea imi va cere sa fac toate acestea publice.
Ieri, 16.02.2013, in jurul orei 16, m-am simtit dintr-o data cuprinsa de o caldura imensa. Am inchis ochii si am constat ca venisera in comunicare Mihail, Gabriel, Uriel, Samuel, Rafael, la care un pic mai tarziu s-au alaturat Sfantul Ioan Botezatorul, Sfantul Apostol Andrei si Sfantul Pantelimon (despre care va fac cunoscut aici ca este de fapt Inger Heruvim).

Venisera sa imi transmita ca tot ce se intampla cu aceste entitati este real, ca aducerea lor in Lumina reprezinta Voia Sfintei Treimi si ca trebuie sa stie cati mai multi oameni despre asta.
Trebuie sa ne aducem cu incredere si hotarare aportul la aceasta actiune, astfel incat sa atingem cat mai repede taramul acelei lumi minunate in care visam cu totii sa traim.

Mai trebuie sa va spun ca sarcina Sfantului Pantelimon este de protectie si de alimentare cu iubire, el fiind prezent la fiecare comunicare pe care va propuneti sa o aveti cu aceste entitati, apoi, dupa aproximativ 4 zile de comunicari, apare Sfantul Apostol Andrei, a carui sarcina este aceea de a le da un soi de initieri. In ultima zi, cam a saptea de la inceputul acestui proces, apare Sfantul Ioan Botezatorul, ce le conduce in Lumina. Am vazut cum se intampla asta, este fascinant. Dupa ce Sfantul Apostol Andrei le da o ultima initiere, se formeaza apoi niste trepte energetice aurii, care conduc catre un portal sub forma de triunghi auriu, care se deschide. Sfantul Ioan Botezatorul urca primul treptele si invita entitatile sa mearga dupa El. Dupa aceea intra cu totii, rand pe rand prin acel portal.
Mi s-a mai transmis o informatie importanta: sa incepeti prima comunicare prin a le spune ca le dati acordul total sa primeasca din aura voastra lumina si iubire, atat cat pot ele sa suporte. Cand veti face acest lucru, Divinitatea va inchide complet canalele de alimentare a lor cu energie trimisa din taramurile intunecate. Din acel moment incolo, ele se vor hrani doar cu lumina si iubire, prin intermediul vostru, timp de cateva zile, pana se face trecerea. Este bine ca se inchid acele canale, pentru ca altfel ar fi un soi de “unul hais si altul cea”. Va mai punctez inca o data: Nu faceti nimic mai mult decat sa le vorbiti si sa le permiteti sa ia lumina si iubire de la voi, atat cat pot ele sa primeasca! Asa transmite Mihail. Altfel dorinta voastra de a face bine se poate transforma intr-un mai mare rau.
Evident ca dupa ce conduceti un grup catre Lumina, o sa va fie trimis din intuneric alt grup si va trebui sa continuati la fel. Veti vedea insa ca veti avea un profund sentiment de utilitate, pentru ca stiti ca prin ce faceti conduceti niste spirite spre lumina, de asemeni va cultivati iubirea si in cele din urma toate acestea vor conduce la o viata mult mai pasnica, mai frumoasa si ceva mai lipsita de griji. Asa cum v-am spus, efectul pozitiv al actiunilor voastre in acest sens, se va vedea imediat din a doua zi. Pe de alta parte va dati seama ca luand de acolo si mutand dincolo, cresc randurile intr-o parte si scad in cealalta.
Probabil cunoasteti ca in lumea bisericii se sustine faptul ca nu ai ce vorbi cu diavolul. Eu vin si intreb: “De ce sa nu vorbesti cu el?” Nu suntem noi aceia care discutam despre iubire, despre energia lui Unu, despre Tot? Entitatile din taramurile intunecate sunt si ele copiii Bunului Dumnezeu, iar daca Voia Sa este ca totul sa se intoarca la Lumina si la Iubirea Divina, atunci.... ASA SA FIE!
Daca observati cu intelepciune tot ce s-a intamplat in ultimele cateva luni de zile, va puteti da seama de ce multe nu s-au petrecut asa cum era preconizat. Era preconizata ascensiune prin multa suferinta, pe cale cataclismica, insa exista cativa oameni pe Pamant, si acest numar este in continua crestere, care s-au trezit la timp si care au ales ca aceasta ascensiune trebuie sa se faca pe calea iubirii. De aceea totul este schimbat, de aceea totul curge in alt fel. Nu trebuie inteles ca tot ce s-a sustinut pana in prezent ca s-ar intampla este eronat, ca a fost o totala minciuna, ci trebuie inteles ca actiunile in iubire ale unor oameni de pe Pamant, au avut suficienta forta incat sa schimbe cursul evenimentelor. Iar daca stam si judecam logic, cum ne-ar fi putut veni ideea sa conducem entitati intunecate catre lumina, daca nu am fi fost incovoiati de necazuri si suparari? Dumnezeu le-a permis in vietile noastre, pentru a ne impinge sa facem cautari, sa gasim solutii. Facand si acest pas, personal simt ca este ultima treapta care mai trebuie urcata, pe noua cale aleasa, astfel incat de acolo incolo sa domneasca iubirea, pacea, armonia si tot ce este mai frumos pe Pamant.
Inchei prin a va spune ca tot ieri, de parca nu ar fi fost suficient de mare bucuria pe care am trait-o, au cerut insistent o comunicare, doi comandanti a doua nave reptiliene din cele cinci aflate deasupra Romaniei: R1 si R3. M-au rugat sa va transmit ca reptilienii de pe navele lor si de pe toate celelalte nave, sunt in plina desfasurare in intocmirea unui plan, a unui program, ce in curand se va dovedi de mare folos si bucurie pentru toti oamenii de lumina de pe Pamant. Asa mi-au transmis, asa va transmit. Se adreseaza doar oamenilor de lumina de pe Pamant si nu tuturor locuitorilor Terrei. Despre ce anume este vorba nu au vrut sa imi spuna, au vrut sa lase la nivel de surpriza chiar si pentru mine.

Pace si Iubire!

P.S. (adaugat in 19.02.2013) Mi-am dat seama, in urma unui comentariu primit la aceasta postare, ca este absolut necesar in cazul cititorilor mai noi ai acestui blog, sa citeasca din articolele trecute urmatoarele: Povestea mea, Comunicat important - Reptilienii pasesc in Iubirea si Lumina Cristica, Sub semnul lui 5. Fara a cunoaste continutul acestor articole, pot aparea erori de interpretare. 

10 comentarii:

  1. Multumesc pentru. toate postarile minunate si pentru tot ceea ce faci Felicitari pentru ceea ce faci si pentru ceea ce esti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel si eu ii multumesc Bunului Dumnezeu, pentru ca existati, Oameni de Lumina si pentru fiecare contributie, oricat de mica ar fi ea, pe care o aveti fiecare in slujba Luminii. Totul conteaza acolo Sus! Pace si Iubire!

      Ștergere
  2. Multumesc, astazi mi-ai raspuns exact cu ceea ce cautam sa fac si nu stiu cum :). Multumesc si te tin la curent cu ceea ce se intampla.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu multumesc. Mesaje de acest gen reprezinta confirmari suplimentare pentru mine. Astept cu nerabdare noutati. Pace si Iubire!

      Ștergere
  3. Buna Seara Tuturor si Minunatei noastre Ashtara,

    Marire si Slava bunului Mantuitorului nostru Iisus Hristos !!!

    Iubiti Frati asa cum spune si Ashtara sunt multi oameni amarati, tristi, loviti de necazuri, dar iata ca avem in acest minunat Blog multe lucruri care ne pot schimba viata, sunt nenumarate caile care ne pot bucura viata, dar noi abea ACUM le descoperim!
    Acum descoperim ADEVARUL, si mai mult ca oricand intelegem ca Dumnezeu este un Dumnezeu al Dragostei si nu al Pedepselor, el este mereu ALATURI DE NOI sa ne usureze durerea si sa NE ARATE CALEA, ADEVARUL SI VIATA!
    Poate uni spun ca este greu, dar stiti cu totii ca Drumul Credintei este un drum stramt si greu, dar la Capatul caruia capatam FERICIREA!
    In mai multe randuri iubita noastra prietena spunea ca in planul initial al DIVINITATII cale spre Ascensiune si insasi Ascensiunea era un drum plin de suferinta, dar DUMNEZEU IATA A ALES ALT DRUM PENTRU NOI, IN CARE TOTI AVEM SANSA SA VENIM LA LUMINA SI CEI DE BUNI SI CEI RAI TOATA CREATIA !!!
    SA FIM OPTIMISTI SI SA MERGEM MAI DEPARTE ACEASTA CALE ESTE FRUMOASA SI MINUNATA!!!
    Multumim Ashtara inca odata pentru tot ceea ce faci pentru lumea aceasta, care are haina ponosita, dar in curand haina se va INOI SI CU TOTII VOM FI UNUL cu HAINA NOUA SI LUMINOASA!!!

    Doamne Ajuta si Binecuvanteaza DOAMNE LUCRAREA ACEASTA DE LUMINA !

    Pace si Iubire !!

    Lucian R, Bucuresti, Romania

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate ca reptilienii astia de care spui au totusi alte ganduri si treburi , mult mai malefice :

    What did We See over Chelyabinsk? I am Greeting you with Love, My Friends! Unusual event, today we have seen over Chelyabinsk. We have been living on the earth for a long time, but we never seen anything like that before, such as falling meteorites. Of course, for clarification, I turned to my highest aspects, and I asked to find the most true information about what truly happened yesterday. So what happened? It turns out that it was something tremendous. We can say that Planet Earth was saved from disaster, once again. Now, the following information. As We know, a Huge asteroid was Approaching to Planet Earth. I do not know how, our scientists named it. But in the Spiritual World, the name for it is “Ushsh.” As we know, the orbit of the asteroid passed close to Earth. And the events that are now on earth, such as raising the vibration of consciousness, preparing for ascension, some of unfriendly civilizations really do not like it. And the forces of unfriendly Civilizations, developed a brilliant plan how to end this quickly. Three Space Ships, two of Them are Powerful space cruisers and a Smaller one consort, was Hiding near the asteroid. Those space cruisers and a consort to Belong Gishshya Civilization, from Orion, from Planet Dannsha, reptilian Race. The plan was simple and brilliant. At a time when the asteroid would approach the Earth, they would change its orbit and send it to collision course with Earth. For a few minutes, it would not be possible to change the situation. And on Earth Would happen a Catastrophe of Global Scale. However, not Everything They Went as Planned. Theirs ships were detected by boundary ships of Ashtar-Sheren. Three ships of Light Forces, an Arcturian Shashet cruiser-28, a small border ship Shash-3, and Pleiadian small ship Sshyuyusha-7. Tried to negotiate with them, and not show the door to unwelcomed guests from space of planet Earth. In response to peaceful negotiate, Reptilians opened fire to defeat. As following result a cosmic battle ensued, that was not in a space of Planet Earth long ago. As me know, there are no winners In such slaughterhouses. As a result, five ships were shot down. Were there Falling Debris of Them, Which We SAW over Urals in Russia (Chelyabinsk over untold and Other Cities). All Three Ships of Unfriendly Gishshya Were Destroyed. Unfortunately, the two ships and of Light Forces too, cruiser Shashet-28, Pleiadian ship Sshyuyusha-seven were shot down.Only a badly damaged Shash-three survived. So, on february 15, Our Beloved Brothers and Sisters Star, Gave up precious Their Lives for the umpteenth time, to Save Planet Earth and Humanity. On Behalf of Humanity, I expressed condolences to Their Relatives. Our condolences were accepted, and even with rejoice that we have grown up. The rain was held on 15 th Febryary over Urals. I Want to Send My Love to All Friendly Civilizations of Light, and I Hope That you Will Join in this impulse. With Love! Stanislav Moskalenko. 02/15/13

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragul meu sau draga mea, trebuie sa te rog inainte de orice alt comentariu suplimentar sa citesti mai intai articolul "Povestea mea". Il gasesti postat cred ca prin decembrie. Dupa ce il vei citi vei afla acolo multe noutati. Ne pare rau pentru toti cei din afara, dar Dumnezeu a ales sa porneasca o actiune foarte importanta de aici din Romania, ca multe alte actiuni despre care multi dintre noi poate nu avem habar. Daca cei de afara inca nu au aflat multe lucruri noi si simple, atunci cand ne referim la extraterestri, dovedeste faptul pe care multa lume il cunoaste deja si anume acela ca multi nici nu stiu ce este o comunicare cu o fiinta extraterestra, dar pentru reclama, se bat cu pumnii in piept ca o pot face. Daca ar fi avut cu adevarat informatii de la Ashtar Sheran, ar fi trebuit sa stie ca reptilienii fac parte din Federatia Galactica, inca de la sfarsitul lunii noiembrie a anului trecut. Este deci un fals sa spui ca Ashtar cu navele sale s-a opus unei nave reptiliene sau din Orion. Aceste doua civilizatii fac parte din Federatie in acest moment. Trebuie mai multa incredere in capacitatile noastre ale romanilor. Tot cautam pe afara tot soiul de confirmari dar sa stii ca din punctul meu de vedere este o mare greseala. Se spune ca doar in Romania sunt in jur de 60% din spiritele inalte de Lumina ale Terrei, in acest moment. Ca o fi asa sau nu, oricum fum fara foc nu iese. Eu spun ca este adevarata aceasta afirmatie. Pace si Iubire!

      Ștergere
    2. Stanislav are dreptate,multa dreptate!!!!Asa cum evreii NU SE VOR SCHIMBA NICIODATA,dimpotriva,vor "evolua"in HOTIE,INSELATORIE,MANIPULARE si CRIME,asa si creatorii lor,Reptilienii NU SE VOR SCHIMBA niciodata....Vor fi din ce in ce mai perfizi,asta da...ATENTIE Ashtara,mare atentie!!!!!

      Ștergere
    3. Imi pare nespus de rau dragii mei. Atat timp cat sunt 5 luni de cand fac zilnic initieri de deschidere a inimii spirituale, de la distanta, cu entitatile reptiliene de pe 8 planete locuite de ei, atat timp cat aceste initieri se fac pe parcursul a cinci zile, atat timp cand in primele doua zile este alaturi de mine si le da initiere la randul Sau, Sfantul Apostol Andrei, in urmatoarele doua zile, un Inger Heruvim, care de asemeni le da initiere si in ultima zi Arhanghelul Mihail care le da initierea finala, treaba asta cu avut grija, nu se potriveste in cazul meu. Va sosi o vreme cand va sti toata lumea ca aceste lucruri s-au petrecut cu adevarat. Si asa cum i-am intrebat si pe altii va intreb si pe voi acum: sunteti convinsi ca intr-o viata anterioara nu ati fost cumva fie evreu, fie reptilian, sau altceva de care noi ne legam acum cu atata furie? Tocmai asta este motivul adevarat pentru care toate aceste schimbari nu au fost posibile pana in acest moment, ura si furia si a noastra nu doar a lor, lipsa de iubire si iertare. Citind articolul la care ati postat aceste comentarii nu va dati seama ca Planul Divin este sa intoarca si diavolul la lumina, un dar de multa vreme promis de Dumnezeu acestuia? Totul merge acum pe linia iubirii si aduce transformari mari, chiar daca multi inca nu percep lucrul acesta. Aceasta este voia lui Dumnezeu si asa sa fie!

      Ștergere