marți, 5 februarie 2013

PSIHOGEOMETRIE SACRA SI SCOALA INITIERII ASTRALEPSIHOGEOMETRIE SACRA SI SCOALA INITIERII ASTRALE


CURSURI FOARTE INTERESANTE
IN BUCURESTI

Dragii mei,
As dori sa va fac prezentarea a doua evenimente ce au loc in acest week-end, in Bucuresti. Este vorba despre desfasurarea unor seturi de seminarii, ce sunt sustinute de catre doi maestri exceptionali, prin a caror scoala sunt mandra ca am trecut.
Este vorba despre Domnul Serghei Danisin (ANUNTUL 1) si despre Doamna Melfior Ra (ANUNTUL 2).
Cei interesati va rog sa imi scrieti pe adresa federatia.galactica@gmail.com, astfel incat sa va pot trimite datele de contact necesare.


ANUNTUL 1

CENTRUL DE STUDII SI CERCETARI FRONTALE 
TARKSHYA 444
“PENTRU DUMNEZEU, NOI TOTI SUNTEM COPII…”

 ASA SPUNEA UN INTELEPT SI, DE ACEEA, DE-A LUNGUL VIETII NOASTRE PUTEM EXPERIMENTA MULTE LUCRURI FRUMOASE SAU MAI TENSIONATE, IN FUNCTIE DE TEMA KARMICA SAU DE DESTIN, dAr, cu toate acestea, ZI DE ZI AVEM SANSA DE A re-DESCOPERI MINUNATELE DARURI CU CARE AM FOST INZESTRATI LA NASTERE, CALATORIND SPRE NOI INSINE, IN VIATA NOASTRA  SI-N  UNIVERSUL INTERIOR, ACOLO UNDE EXISTA TOATA INFORMATIA DE CARE AVEM NEVOIE PENTRU A NE IMPLINI DESTINUL SI A FI FERICITI. ORICE CAUTARE ARE UN INCEPUT SI PENTRU A GASI PUNCTUL DE PLECARE TREBUIE MAI INTAI SA-TI DESCHIZI INTELEGEREA ASUPRA DRUMULUI CE VA SA FIE CALATORIA VIETII TALE…
PARTICIPAND LA SEMINARIILE ORGANIZATE DE CENTRUL NOSTRU AVETI OCAZIA SA STUDIATI CATEVA DIN MISTERELE VIETII SI-O MAI BUNA INTELEGERE A UNIVERSULUI INTERIOR, DEOARECE ACESTEA SUNT INITIERI IN AUTOCUNOASTERE PRIN DESCOPERIREA, DEZVOLTAREA SI CONTROLUL ABILITATILOR INNASCUTE, CEEA CE VA POATE SCHIMBA SI IMBUNATATI CALITATEA VIETII.Cursuri de initiere
 perioada
9.02-10.02.2013
(sambata-duminica)
ora 11.00 – 17.00

 va propunem un curs de initiere in numerologia secreta si psihogeometria sacra, curs la care veti descoperi codul vibrational personal, sunetele care va imprima succesul, culorile care va aduc starea de bine si de sine precum si mandala sau dinamizatorul individual ce va ajuta la accesarea celor mai bune solutii care sa va optimizeze si sa va conduca spre implinirea destinului vietii dvs. Aceasta este tema pentru prima zi a cursului si va dura aprox 5-6 ore, cu posibilitate de prelungire in functie de receptivitatea dvs.A doua zi va avea ca si tema “corpul timpului uman” si se refera la o calatorie retrospectiva in trecutul vostru cu scopul de a debloca energia pozitiva necesara pentru a reusi sa va optimizati viata in prezent, corectand orice situatie nefavorabila in care va aflati.In psihogeometria sacra orice cifra, litera, culoare sau linie sunt conectate in mod specific. Rezultatul practicii psihogeometrice este un desen numit MANDALA. Exista tehnici de realizare a mandalelor universale dar si mandalelor specifice. Mandalele (care sunt generatoare de putere) pot fi realizate pentru: firme, orase, tari, rugaciuni, mantre, incantatii, texte document, persoane particulare, familii, echipe, scoli, universitati. Pot fi realizate mandale pentru schimbarea structurii lichidelor, aerului, intensitatii luminoase a surselor de lumina.Ce putem face atunci cand situatiile de viata sunt mai complicate decat reusim noi sa intelegem cu constiinta individuala sau cu experienta noastra limitata?
Tot ce este in jurul nostru este creat folosindu-se 25 de elemente materiale din care cinci sunt principale. In fiecare element este cuprins, ca element principal, timpul. Noi intelegem timpul prin trei coordonate: trecut, prezent si viitor, dar toate trei sunt legate de realitatea timpului sau nodul timpului real. Tot ce este viu se afla intr-o continua miscare, vibreaza. Atat atomul cat si spatiul atomului si ambientul lui au memorie, un program informativ individual si comunicativ, adica nu este nimic in acest spariu planetar fara legatura cu centrul atomic al Pamantului sau nucleul principal central. In mod obisnuit, atunci cand noi nu intelegem ceva in viata noastra, cautam alt nivel de comunicare, un nivel temporal intr-un timp fixat in mintea noastra prezenta in momentul complicat sau in memoria trecutului. Daca noi intram in planul timpului viitorului nostru, atunci noi deja suntem in zona raspunsului care, pentru noi cei din prezent, inca nu este facut in forma de prezent, dar dupa trecerea acestui spatiu viitorul nostru este deja facut doar in zona spatiala a viitorului in care noi avem timpul in forma situativa spatiala. Ca sa intram in aceasta zona, scoala TARKSHYA 444 are o metoda care permite dezvoltarea temei “corpul timpului uman” sau masina timpului personala. Orice situatie, chiar inainte de a lua forma situativa, are un spatiu multivariabil, care este insa limitat de constiinta noastra si care se numeste forma situativa. Aceasta forma situativa poate fi modificata intr-o alta forma, pe care noi, cei din prezent, o putem conduce si cu care comunicam in mod obisnuit… Adica, folosind experienta trecuta, ca energie, in prezent, putem modifica viitorul care urmeaza sa se intample. Aceasta nu este clarviziune ci este o metoda care ne permite intoarcerea in timp, in momente speciale, de unde putem corecta si schimba o situatie complicata in prezent, deblocand energia trecutului pentru a lasa prezentul sa se manifeste si viitorul sa se creeze.
Sunt patru dimensiuni pe care le simtim in vietile noastre: trecutul, prezentul, viitorul si realitatea care le uneste pe toate. Aprofundand aceasta metoda, vom putea intelege ca noi traim in acelasi timp impreuna cu multe Eu-ri care pot avea toate variantele de rezolvare a oricaror complicatii. Trebuie doar sa comunicam cu noi si sa unim toate aceste Eu-ri masculine, feminine, animale, insecte, plante pana la nivel de atom si, atunci vom descoperi ca noi suntem creatorii viitorului in diverse timpuri si spatii limitate ca tel principal.
Exista multe universuri si fiecare dintre ele are un inceput si un sfarsit de viata, iar Creatorii lor nu stiu intotdeauna unii despre altii. Fiecarea Creator a avut cresterea Sa individuala, la fel si al nostru, insa intelegerea noastra este limitata si nu unda, vibratia, informatia din telul principal. Scopul sau telul de viata se formeaza dupa aceasta forma personala spatiala temporala. Scopul nu este limitat si este legat de noi personal in mod etern. Din noi, din acest corp transcendental, etern, personal, omul a fost creator si a devenit persoana eterna cu capacitatea de a conduce toate creatiile lui din prezent, trecut, viitor si realitatea din zona “X”.
 
Profesorul Serghei Danisin - Maestrul Gon-Po
(Fortuna Serghei)  Initiat de Lama Tibetan din scoala (ramura)’’NINGMA’’
Fenomen al Europei in programul ’’AVANTE-21’’, Delta-Inform, SPRING STEP 1999 (PASUL PRIMAVERII)
Cu o bogata activitate in domeniul stiintelor ezoterice si parapsihologice si o practica pe masura realizata in:
- ,,Continental Academy of Creative Anomalies KATA’’ din Moscova;
- expert de medicina experimentala NEO in Ministerul Sanatatii Publice al USFRR  - prin Institutul Medical de Stat ,,A.S.Bubnov’’ din Ivanovo, Centrul de Diagnoza & Tratament;
- psihologie experimentala in ,,Centrul International pentru Medicina si Cercetari Stiintifico-Didactice de Insanatosire (Vindecare)’’FORTUNA’’ Rusia – Naghinsk – Ivanovo;
-  Prorector al ,,Universitatii de informatica pentru administrare de fonduri si asigurari’’ din Moscova;
- Expert-operator in sisteme de insanatosire (vindecare) categoria 1 si 2 format in ,,Centrul Didactico-Stiintific International USSR-SUA-Bulgaria-Finlanda’’DELTA-INFORM’’ prin ,,Centrul Medical de Productie’’ unde a primit aprobarea oficiala pentru a lucra in acest domeniu;
-  de asemenea in momentul actual este presedintele ,,Centrului de Studii si Cercetari Frontale TARKSHYA 444’’ din Bucuresti.

            Pretul este de 130 lei / zi                


                                              ANUNTUL 2

                                Cursuri Şcoala Iniţierii Astrale

                     Iniţiere în utilizarea energiilor şi cunoaşterea lumilor astrale
(mai multe detalii, inclusiv tematica acestor cursuri se pot gasi pe
http://melfiorra.ro)Sambata 09 februarie 2013


Ora 10, Gradele 3, 4

Ora 17, Gradele 5, 6, 7


Duminica 10 februarie 2013

Ora 10, Workshop - INCEPUT DE ERA NOUA

Tematica abordata la WORKSHOP cuprinde :

1. INCEPEREA NOULUI CICLU COSMIC

2. SPATIUL SACRU

3. AFIRMATII

4. DIAGNOSTICARI CAUZALE

5. NAVA CELESTA – a eliberarilor

6. MEDITATIA TRANSCENDERII in dim. 4-5

7. AFIRMATII

8. NAVA CELESTA –II- a implinirilor

9. MEDITATIA TRANSFORMARII NIVELULUI DE
constiinta

10. LOTUSUL DIVIN, si discutii, comunicari interactive, precizari menite sa clarifice autocunoasterea
  si sa intareasca puterea si vointa individuala si colectiva, aliniate cu VOIA DIVINA.  

In functie de solicitari, este posibila o modificare de program, astfel incat sa fie inclusa si efectuarea gradelor 1 si 2, fara de care nu se poate merge mai departe la nivelele superioare.
Pretul este de 100 lei / grad si 100 lei / workshop2 comentarii:

 1. Salut

  Unde pot gasi un magazin online cu obiectele de vanzare ale maestului?
  Prezenta intr-o emisiune divverse mandale si structuri si spunea ca unele sunt mai scumpe ca altele dar nu am inteles de unde sa le cumparam

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cauta te rog in facebook. Eu nu am cont de facebook dar stiu ca maestrul Serghei are. Toate acestea se fac personalizat pe numerologia proprie, iar daca te duci la cursuri, pleci foarte imbogatit si nu costa deloc mult. Inveti acolo sa ti le faci singur.

   Ștergere