duminică, 3 februarie 2013

ASHTAR SHERAN DIN NOU INTRE NOI


ASHTAR SHERAN DIN NOU INTRE NOI

Dragii mei,

S-a scurs mai bine de o luna de zile de cand comandantul Flotei Federatiei Galactice a fost plecat de pe navele acesteia, pe planeta sa, situata in sistemul Pleiadelor.

 In tot acest timp, locul i-a fost tinut de un comandant adjunct, pe nume XIHOM, de origine siriusiana, cu care am avut comunicari frecvente in ultimele doua saptamani. Dupa cum v-am scris, abia de doua saptamani incoace si nu mai devreme, s-au restabilit aceste conexiuni. Am aflat si de la Xihom, dar stiam deja dinainte de la ghizii mei, ca la nivel de Federatie, inca de pe la jumatatea lunii decembrie, se luase decizia de a nu se mai realiza comunicari prin channeling cu nici un individ de pe Pamant, astfel incat, in perioada in care ne-am aflat sub influentele mai intunecate, sa nu existe posibilitatea inducerii in eroare, prin interferari externe, ce ar fi putut conduce la captarea in final a unor false mesaje.

Ei bine, incepand de ieri, putem sa ii uram buna revenire printre noi, Comandantului Ashtar Sheran. Intoarcerea s-a facut pe nava aflata deasupra Bucurestiului si evident ca in zilele ce urmeaza, va efectua vizitele de rigoare pe celelalte nave, asa cum o facea tot timpul. Ieri a fost sarbatoare mare, la reintoarcerea sa, pe care au resimtit-o si foarte multi romani. Toate trairile la nivel de al saselea simt, au fost insa completate de un adevarat spectacol si la nivel vizual.

 Aseara, 01 februarie 2013, intre orele 21 si 22, deasupra Lacului Tei din capitala, a avut loc defilarea unui convoi de cateva zeci de nave. Eu am mai vazut un convoi similar in seara zilei de 8 iulie, intre orele 23 si 24, pe cand ma aflam intr-o vizita. Ceea ce a fost aseara, asa cum spun cei cativa martori cu care am discutat, printre care si persoane care au fost prezente si la episodul din 8 iulie,  a fost mult mai spectaculos decat atunci, pentru ca navele erau mult mai aproape. Am avut un regret nespus de mare ca nu am fost si eu de fata, aseara, in conditiile in care, putin a lipsit sa ajung in vizita exact in acelasi loc ca si acum o jumatate de an. Ar fi trebuit sa imi ascult instinctul. Ca si in iulie, navele zburau, formand un hexagon perfect daca erau 6, un pentagon perfect daca erau 5, un romb daca erau 4, triunghi echilateral daca zburau cate 3 in  grup. Sunt ca niste mingi de foc portocalii si tocmai v-am povestit in articolul anterior ca acestea sunt nave ale celor din Constelatia Andromeda, iar pentru cele vazute aseara, am primit azi confirmarea Comandantului Gil, andromedanul. Cei ce ar dori sa isi faca o idee despre cum aratau, pot da cautare dupa cuvintele cheie OZN Lacul Tei. Vor fi condusi pe un site pe care mai pot vedea macar o poza. Din pacate cel pe care era postat si filmul, nu mai poate fi accesat. Probabil ca nu intamplator nu-i asa?

Azi-dimineata, in jur de ora 10, am avut o prima comunicare cu Comandantul Ashtar Sheran, dupa o lunga perioada de pauza la acest capitol. Era pe canal si Comandantul Adjunct Xihom. Mi-au spus ca maine vor face o intrunire la nivel de Federatie, in care se vor discuta probleme foarte importante, generate de faptul ca in ultima vreme au captat prea mult dinspre Pamant, cuvintele devenite de acum ca si o inregistrare:

“DOAMNE, PENTRU CAT TIMP MAI LASI LUCRURILE SA CURGA IN ACEST FEL? NU MAI PUTEM...”

Si-au dat seama ca este necesar sa intervina intr-un fel, in situatia asta incalcita si debusolanta in care ne aflam, multi dintre noi.

Au acordul Divinitatii pentru asta. Ar fi exclus sa ne gandim ca Dumnezeu si intreaga Ierarhie Divina nu au auzit strigatele de ajutor. Dumnezeu ar fi putut pune lucrurile la punct rapid, cu vreo trei-patru cutremure, vreo doua navaliri de ape, dar ne putem da seama totusi, ca daca exista solutii nedistructive, sunt preferate acestea de catre Divinitate, in aceste momente. Poate reprezenta aceasta actiune a Federatiei, acea forta sau o parte din acea forta venita din exterior, despre care v-am tot pomenit prin articolele mele, fara de care, eu una, vad aproape imposibila inaintarea in aceasta apa plina de toate deseurile pe care le-au desertat toti, de-a lungul timpurilor, dar mai ales in acestea din urma, pana a ajuns o adevarata mlastina. Aceste actiuni nu presupun neaparat ca ar trebui sa se arate navele extraterestre, asa cum erau planurile de acum cateva luni, ci pot fi pur si simplu, niste lucrari energetice asupra unor puncte cheie, niste activari ale unor coduri care asteapta de multa vreme sa fie activate.

Sa asteptam ca de la sine sa se intoarca intunericul la lumina? Iertati-ma va rog, pana se va ajunge sa se intample lucrul acesta de la sine, daca s-ar intampla vreodata, cei ce sunt acum lucratori ai luminii, vor fi atunci cu doi metri de pamant deasupra. Oare ar putea crede cineva ca asta doreste Bunul Dumnezeu pentru ostenii Lui? Eu cred ca planurile divine sunt altfel decat in acest fel si pot include, de ce nu, chiar si interventia extraterestra, reprezentata prin actiunile Federatiei Galactice, daca asta poate ajuta la o evolutie pozitiva a vietii pe Pamant.

Ar trebui sa reflectam foarte serios asupra unui aspect. V-ati intrebat vreodata, ce intelegeti voi cu adevarat prin cuvantul TREZIRE? Trezire reprezinta pentru toata lumea acel salt in constiinta a celor adormiti, a celor ce percep viata doar la acest nivel 3D. Eu vin si intreb acum: pe cei intunecati, unde ii incadram? La capitolul adormiti nu ii putem baga in nici un caz. Ei stiu sa manuiasca energii, au cunoastere esoterica solida, deci singura problema este aceea nu ca nu stiu ce e in jurul lor la nivel invizibil, ci ca si-au ales ca stapan pe satan si nu pe Hristos.

Vedeti voi ca lucrurile sunt de fapt cu mult mai complicate, si ca trezirea celor adormiti rezolva doar partial problema, nemaisocotind faptul ca cei intunecati fac tot ce stiu si ce pot ca aceasta trezire sa nu se produca, sau sa fie intarziata. De aceea eu sustin cu tarie ca AVEM nevoie de ajutor din exterior. Ar fi un caz superfericit ca Pamantul sa fie populat de o mana de oameni treziti si restul adormiti. Atunci ne-am putea gandi cu adevarat ca am avea puterea sa ne descurcam singuri. Din pacate insa, lucrurile nu stau chiar asa.

Eu, tu, el, ne-am transformat in interior si inca mai suntem in acest proces, iar asta ne conduce catre mai sus, din punct de vedere spiritual. Din pacate nu ne aduce intotdeauna si pacea, ba din contra ne mareste nelinistea fata de ceea ce s-ar putea intampla rau. Multi simt ca tot urcand, au ajuns la un moment dat ca pe un pisc de munte si apoi urcand un pic si mai sus, varful acestuia s-a ingustat si mai tare, astfel incat au ajuns sa stea si intr-un picior, iar de jur-imprejur cand privesc, este numai prapastie. Aceste hauri nu le mai permit sa mai faca nici cel mai mic pas pentru ca risca sa se prabuseasca in gol. Aripi inca nu au capatat. Atunci singura salvare pe care o pot avea este ca cineva de sus sa vina sa le dea cate o pereche de aripi, sa poata zbura. Este foarte adevarat insa ca pentru a primi aceste aripi este nevoie de fapte bune, ganduri bune, iubire, compasiune, intelepciune.

Inchei prin a spune, ca personal manifest o bucurie imensa fata de noile vesti, am si spus in articolul Semne de la Univers ca ma astept ca incepand de azi, ziua “Intampinarii Domnului”, sa se petreaca evenimente deosebite.

Sa-l intampinam cum se cuvine pe Domnul nostru Iisus Hristos, iar aici nu pot sa nu imi exprim amaraciunea ca exista in acest blog un articol care oglindeste o poveste foarte profunda de viata, numit “Iisus si Caile aurii”, care are un numar de vizualizari, printre cele mai mici, luand in considerare toate articolele postate. Exact invatatura acelei povesti de acolo, oricat ar parea de necrezut, s-a manifestat si aici, la sectiunea numar de vizualizari. Cei ce nu l-ati citit pana in prezent, o puteti face, Iisus va asteapta, doar asa v-ati putea da seama despre ce va scriu aici.

Sa intampinam cum se cuvine orice ajutor ce poate aduce vietii noastre pe Pamant frumusete, pace, armonie si culoare!

Doamne ajuta!

Pace si Iubire!

10 comentarii:

  1. Excelentă adeverire a ”Semnalelor de la Univers” de pe acest site... de parcă mai era nevoie de așa ceva...
    Articolul acesta este confirmarea celor publicate de Dan Gaucan pe blogul său, despre spectaculoasele intervenții ale navelor Federației Galactice asupra punctelor cheie din București, sesizate de el în plan fizic și spiritual.
    Nu mai puțin impresionantă este legătura de comunicație instantanee dintre ”comandanții” de nave, întrupați în România, care au fost ”mobilizați” de Comanda Ashtar.
    Lucrările energetice și activarea codurilor (încă adormite) se cer intensificate și generalizate la întreg spațiul românesc.
    Tirurile laser ”văzute” de Dan Gaucan, trebuiesc continuate asupra a cât mai multor obiective cheie, adormiții să-și elimine ”negreața”, întunecații să-și piardă pozițiile de supremație și puterea de a întârzia Înălțarea noastră spirituală. Și noi cei aflați încă pe cărările muntelui, mai avem nevoie de ajutor.
    Vouă ”comandanților” din cadrul flotilei românești, vă dorim succes și să aveți tot sprijinul Divin!

    Condor

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ajuta Condor, comandantilor si la toata lumea, fiecare pe bucatica lui de misiune!

    RăspundețiȘtergere
  3. DOMANE AJUTA!!!

    Strigam cu totii catre CER !!! Veniti, Veniti la NOI preaiubitilor, Asteptam PE Mantuitorul nostru Iisus Hristos sa conduca turma de oi.. ratacita de atatia zeci de ani, se pe VOI Sfintilor, Arhanghelilor, Serafimilor si Intreaga Ierarhie Divina!!!
    VA asteptam cu drag !!!!
    Si pe voi Fiintelor de Lumina care ne ajutati Va rugam sa veniti si sa facem impreuna SCHIMBAREA, pentru ca avem nevoie de voi!!!
    Asa cum a spus si Ashtara strigam :
    “DOAMNE, PENTRU CAT TIMP MAI LASI LUCRURILE SA CURGA IN ACEST FEL? NU MAI PUTEM...”

    VA ASTETAM CU DRAG SA INUNDATI INIMILE TUTUROR CU LUMINA SI IUBIRE !!!

    INCA ODATA DOAMNE AJUTA!!!!!
    PACE SI IUBIRE !!!

    Lucian R. Bucuresti, Romania

    RăspundețiȘtergere
  4. Mihaelo!
    Vezi ca ai scris 2012 in loc de 2013 :))))

    Pace si Lumina!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc mult pentru observatie draga prietena. Am corectat deja. O fi vreun semn, 2013 ca 2012. Iti doresc din tot sufletul multa bafta in cele ce intreprinzi, pentru ca asa cum am mai afirmat, stiu ce misiune importanta ai pentru aceasta tara, pentru acest popor. Sunt multi oameni care au nevoie de tine si de calauzirea ta. Bunul Dumnezeu sa te aiba in Paza Sa Divina! Doamne ajuta!

    Pot sa iti scriu pe e-mail?

    RăspundețiȘtergere
  6. Cursuri?
    Am o prietena ce are alti 2 prieteni ce au facut cursiri cu tine.
    Ea m-a convins sa te intreb cand si unde tii cursuri?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Momentan sunt in pauza Gabriela. Voi vedea la toamna ce ghidari mai am. Cursurile sustinute de mine sunt pe o perioada limitata de timp fiecare. Cu alte cuvinte, nu zabovesc prea mult asupra unei teme. Se intampla asta deoarece pentru mine cursurile reprezinta cadrul in care implinesc anumite lucrari care sa ajute in aceasta actiune de eliberare si evolutie spirituala, la nivel global. Cand va veni vremea, voi anunta in blog, desi nu intotdeauna le anunt. Fac dupa cum imi dicteaza Cerul.

      Ștergere
  7. Am gasit intamplator acest site...la o cautare mai ,,esoterica,,...
    sunt si eu un mare FAN al ADEVARULUI SUPREM reprezentat de civilizatiile extraterestre benefice care incearca sa ajute saltul nostru vibrational in dimensiunea a5-a....
    Ce vreau eu sa reprosez lui Mihaela Tristar este faptul ca la o asa mare constientizare a vizitatorilor acestui site nu putem vorbi de Iisus Cristos la propriu...asta este apanajul magicienilor religiosi(gandire magica)...noi vorbim de constiinta elevata Sananda Kumara si perechea geamana feminina a lui ,de St.Germain (care este ales dupa 2000 de ani in locul lui Sananda ...),etc. etc...
    Sunt foarte impresionat de ACURATETEA cu care descrii comandantii de nava si planetele lor dar si de comunicarea cu ASTHAR SHERAN comandantul confederatiei galactice(eu am un master in psihologie clinica si daca ar intra un magician neinitiat pe acest site ar spune in obscurantismul lui ca suntem nebuni de legat...
    Apropo cat de credibil e Sananda,mai ales ca fratele lui Lucifer nu era satan si sa intors in lumina...sau ca am scapat definitiv de reptilieni(nu au putut suporta saltul vibrational) la data de 22 august 2013...
    Cu stima CATALIN (*Iasi) aioneseic@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Catalin, cu parere de rau, multe dintre cele ce imi scrii aici nu corespund cu informatiile mele. Treburile astea cu Sananda si Kumara mie imi cam dau cu virgula. Dintotdeauna mi-au dat. Asta nu inseamna ca sunt eu detinatoarea Adevarului Suprem. Nu stim si nu avem cum sa ne demonstram adevarurile niciunul dintre noi, deocamdata.

      Cat priveste 22 august 2013, este o informatie eronata din punctul meu de vedere. Care salt vibrational si despre ce nesuportare este vorba? Toti controlorii erau si sunt in dimensiunea a 4-a, mai sus decat pamantenii. Deocamdata ne situam in punctul in care noi abia am patruns de un an cu energeticul in dimensiunea a 4-a si ne apropiem de momentul in care ne trec si corpurile fizice. Te rog sa retii: dintre toti controlorii, reptilienii erau la nivelul anului 2012 cei mai aproape de iubire, cu cea mai inalta vibratie. Daca nu ar fi fost asa, nu ar fi fost primele civilizatii care sa se initieze in iubire. In 22 august 2013 erau toti initiati in iubire, pentru ca o cautau de multe mii de ani. M-am ocupat personal de subiectul acesta, luni de zile, ore intregi pe zi. A fost una dintre cele mai inalte misiuni ale mele. Poti afla mai multe citind la civilizatii reptiliene (sectiune de gasit in bara din partea dreapta). Poate fi vorba despre draconieni, cu care si acum mai avem de lucrat, caci multi ii confunda cu reptilienii, dar nu cred ca a fost nici pentru ei vreo problema saltul nostru, pentru motivele ce ti le-am scris mai sus. Ca sa ajungem pe o lungime de unda, ar trebui daca ai timp sa rasfoiesti mai mult prin blogul asta. Exista zeci de civlizatii controloare, cu tot felul de infatisari si iti garantez ca inca nu stii care sunt cei mai tari controlori, care sunt controlorii tuturor controlorilor. Nu am scris despre ei in blog niciodata, din motive de protectie si pentru ca Cerul mi-a interzis, probabil din acelasi considerent pe care l-am simtit si il simt si eu.

      Ștergere
  8. In sesiunea de hipnoza regresiva pe care o puteti accesa pe acest link https://youtu.be/AksRAC0M3lw il veti descoperi pe Asthar Sheran intr-o cu totul alta ipostaza.

    RăspundețiȘtergere