marți, 15 ianuarie 2013

IISUS SI CAILE AURII



IISUS SI CAILE AURII

Dragi prieteni,

Am ajuns acasa in aceasta seara, cu o dorinta ardenta de a mai scrie un articol pentru cititorii mei dragi. Dar despre ce oare sa scriu? Am stat asa si m-am gandit, m-am foit prin casa, presupunand ca o sa-mi atraga atentia o imagine, un obiect, ceva care sa imi sugereze o idee. Cum multe ganduri vin de Sus, nici acestea nu au fost intamplatoare, am descoperit relativ repede ce am de facut. Va voi povesti o intamplare, una de cotitura in viata mea.
Acum doi ani in urma, pe la jumatatea verii, eram intr-o tabara initiatica, undeva in Muntii Apuseni. Urma sa stau acolo aproximativ o saptamana. Am ajuns in tabara intr-o sambata si ar fi trebuit sa ma intorc vinerea ce urma. Un pic inainte de plecare, mi-am citit inca o data e-mailurile la care nu as mai fi avut acces o vreme si am vazut unul in care, se facea o invitatie foarte interesanta, la o conferinta organizata de catre o editura, cu invitati foarte speciali, in ziua de joi, exact in intervalul in care as fi fost in tabara. Pe unul dintre ei chiar imi doream in mod deosebit sa il vad “pe viu” cum s-ar spune, nu doar la televizor. Mare dilema! Ce sa fac, cum sa ma impart? Tabara o platisem deja, dar si la conferinta doream sa fiu. Am decis in cele din urma ca voi renunta la doua zile din tabara, astfel incat sa pot fi prezenta si la conferinta. Zis si facut. Asa am procedat. Joi, la ora 17, eram acolo, la mult asteptata intalnire. Ce-i drept, s-au discutat subiecte foarte interesante, doar ca la final, am ajuns la concluzia ca nu am facut o alegere tocmai buna sa parasesc tabara mai devreme. Si totusi ceva m-a atras acolo ca un magnet.
Conferinta a avut loc intr-un amfiteatru si am stat atunci undeva, in primele randuri, astfel incat am fost printre ultimele persoane care ieseau din sala. Am urcat incet treptele si cand sa ajung aproape de usa, dintr-o data, un domn a venit in fata mea si mi-a spus: “As vrea sa va inmanez notitele mele de o viata. Vi le dau cu toata inima, sunt in original. Le primiti?” Le-am luat atunci, m-am uitat prin ele, erau multe, multe biletele, decupaturi din reviste, rugaciuni, unele patate cu cafea, insa toate cele scrise acolo erau tehnici si invataturi foarte valoroase. I-am raspuns ca le iau cu mare drag. Mi-a cerut insistent sa am mare grija de ele si asa cum el mi le-a daruit, tot asa si eu sa fac copii si sa dau mai departe, cui doresc, cui simt ca ii pot fi de ajutor. O sa fac intr-o zi o selectie si voi expune si pentru voi, ceea ce mi se pare mai important in aceasta mica avere spirituala, ce mi-a fost parca lasata ca mostenire. Imediat dupa aceea, mi-am aruncat privirea pe masa situata pe randul, in dreptul caruia ne oprisem pe trepte. Acolo era ceva ca un dosar, continand cateva pagini, avand coperta din fata transparenta, toate fiind prinse cu spirala pe margini. Prima foaie a dosarului, ce se vedea sub coperta transparenta, era imaginea de pe giulgiu a Domnului nostru Iisus Hristos, aceeasi cu cea expusa la inceputul acestui articol (o fotografie a celei din dosar). Era mare cat toata coperta si era in format alb-negru, nu color, asa cum se vede. Am aratat cu degetul spre dosar si am intrebat: “Dar acest dosar, este si el de dat?” In acel moment, fata omului s-a luminat precum soarele si mi-a raspuns: 

“IL VRETI? PE EL NIMENI NU IL VREA!”

Am raspuns ca il vreau din toata inima si l-am primit imediat. Timp de 2-3 secunde, impresia a fost ca se gandea la dosar cand mi-a raspuns in acel fel. Doar timp de 2-3 secunde, pentru ca dupa aceea mi-a rasunat iarasi intrebarea in cap:

“IL VRETI? PE EL NIMENI NU IL VREA!”

Doamne! Nu se referea la dosar, se referea la IISUS.

Se referea la faptul ca din ce in ce mai multi au uitat de El. Se referea la ura, la rautate, la manie, la minciuna, la hotie si la toate celelalte "inalte virtuti" ce au ajuns sa caracterizeze, in general, umanitatea in zilele noastre. Ma bucur ca asta era acum aproape doi ani, pentru ca acum este evident ca lucrurile se schimba in sens pozitiv, e adevarat cu pasi foarte greoi, dar se schimba.

Mi-am intors privirea sa ii multumesc inca o data dar nu l-am mai vazut pe acel om, nici atunci si nici la multe alte conferinte la care am mai participat dupa aceea. Stau si azi si ma intreb daca acela a fost un om sau un inger transformat pentru cateva minute, intr-un om.
Acea intrebare s-a repetat in mintea mea, suna ca un ecou, patru ore dupa acea conferinta si inca patru ore, vineri dimineata. In tot acest timp, am plans incontinuu, cu lacrimi in ochi am adormit, cu lacrimi in ochi m-am trezit si lacrimi imi curg pe obraji, acum cand va scriu aceste randuri.

ACELA A FOST PENTRU MINE MOMENTUL CAND L-AM CUNOSCUT CU ADEVARAT PE IISUS.

Am intampinat multe greutati in viata mea, mai ales in ultimii ani si toate rugaciunile mele se indreptau catre Tatal Ceresc si catre Maica Domnului. Dar Iisus, unde era Iisus? Unde erau Sfintii? Unde erau Ingerii? De ce nu ma simteam la fel de apropiata sufleteste de toti? De ce nu imi venea sa ma rog si la Ei? Era un mare gol in sufletul meu, era ca un sentiment de culpa. Am inceput sa ma rog Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului sa imi dea deschidere si catre Fiul Lor si catre intreaga Ierarhie Divina, doar asa imi puteam simti golul acela umplut.
Si iata ca s-a intamplat. L-am cunoscut cu adevarat pe Iisus si apoi s-a asternut CALEA AURIE. Doar cateva zile mai tarziu am ajuns la cursul de terapie cu ingeri coordonat de Charles Virtue si imediat dupa aceea, s-au deschis portile catre o evolutie spirituala intr-un ritm absolut galopant. Nici mie nu imi venea sa cred ce se intampla. Asa a fost sa fie calea mea aurie. Doar Bunul Dumnezeu stie ce se va mai asterne pe ea. 
Aceasta infatisare de pe giulgiu a lui Iisus a produs revelatii multor persoane. Pentru mine, este felul in care eu percep ca arata Iisus, chiar daca imaginea este prelucrata pe calculator, pe baza unor amprente ale fetei, existente pe giulgiu. Asa il vad si nu altfel.
Va recomand sa o descarcati de pe internet cei ce nu o aveti, sau daca rezonati, sa o salvati chiar pe cea expusa la acest articol, sa o imprimati  in format mai mare. Sa o priviti cat puteti de des. Va va conduce pe CAILE VOASTRE AURII. Se vor deschide aceste drumuri celor ce doresc aceasta si se va dezvolta totul intr-un mod minunat, pentru cei ce sunt deja pe ele. Daca va uitati la ea cu atentie, fara sa clipiti, s-ar putea sa percepeti niste coduri, niste litere, sa primiti multe informatii personale. In partea dreapta a fetei lui Iisus, respectiv in stanga noastra, pe frunte, se vede ceva ca o linie oblica, de delimitare. Privind acea zona, mie mi s-a parut ca vad deasupra acelei linii, multi oameni care urca spre centrul capului lui Iisus, acolo unde conduce linia ce este ca o balustrada de care ei se tin. Este in opinia mea imaginea Ascensiunii. Privita intens, imaginea se transforma din figura lui Iisus in figura unui lup alb. Multe lucruri interesante puteti sa descoperiti.

Va doresc sa va aduca cel putin ceea ce mi-a adus mie in viata.

Sunt multi care spun sa nu te inchini la chip cioplit sau la icoane. Parerea mea este ca totusi s-a dat o interpretare gresita acestei expresii. Corect era sa se spuna sa nu confunzi pe cel ce te rogi, cu chipul cioplit sau cu icoana. Acestea ajuta totusi omul sa construiasca o infatisare, in limbajul mintii sale, a celui la care se inchina. Omul are nevoie de imagini. Daca nu ar fi existat icoane pe Pamant, nici cei ce cred ca nu trebuie sa te inchini lor, nu ar fi putut face asta cu usurinta. Si mintea lor are construita o imagine, bineinteles, cu ajutorul altor imagini pe care le-au prins din zbor, pe ici, pe colo. Icoanele sunt acumulatorii anumitor energii, de aceea exista atatea icoane considerate ca facatoare de minuni.
Nu priviti o icoana superficial. Va invat cand va rugati, sa intrati in interiorul icoanelor pe care le priviti, sa va imaginati ca sunteti acolo, in decor si ca priviti catre tot ceea ce este in fata icoanei, tot asa cum priveste si Fiinta de Lumina pe care o infatiseaza acea icoana, ca stati la picioarele lui Iisus sau Maicii Domnului, ca va tine o mana pe umar, ca va mangaie pe cap. In acest fel, sunteti una cu icoana, va aliniati la aceeasi vibratie. Atunci veti simti trairi inalte, atunci veti simti ca ati fost ascultati, atunci veti simti cu adevarat alinarea sufletului.

Pace si Iubire in Lumina lui Iisus!

Si cum nimic nu este intamplator, luand in considerare cele scrise in articolul “Sub semnul lui 5”, iata ca mi-am dat seama, cand am previzualizat aceasta postare, inaintea afisarii definitive, ca este cea cu numarul 55. Pura coincidenta nu-i asa?

15 comentarii:

  1. Draga Mihaela Ashtara Tristar si dragi cititori si participanti la Ascenisiune, revin in noul an pe acest blog cu urarea sa aveti cu totii un an mai bun,cu sanatate perfecta,cu bucurii si realizari depline personale,profesionale si mai ales spirituale, pentru ca va vad pe toti ca niste inimi care se unesc intr-o Inima tot mai mare si care bate tot mai puternic in rezonanta cu Inima Mamei Pamant pe calea Ascensiunii.Postarea mi se pare foarte interesanta,precum si trairile si revelatiile tale in legatura cu aceasta si cu interesanta ta Cale Aurie a Ascensiunii.Sper sa nu mai existe judecati la persoana asupra gazdei blogului si intre gazdele altor boguri de acest gen, pentru a putea uni cat mai multe inimi in misiunea pentru Romania,cat si pentru a ajuta la trezirea si inaltarea altor suflete pe calea Ascensiunii.

    Pacea,Lumina,Iubirea si Binele cel mai Inalt sa se manifeste in fiecare moment!

    Cosmin

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim din suflet Cosmin, pentru gandurile si urarile frumoase si cu aceeasi infinita iubire le intoarcem catre tine, component alaturi de noi si de altii, al acestei inimi unice a lui UNUL. Pace si Iubire!.

    RăspundețiȘtergere
  3. “IL VRETI? PE EL NIMENI NU IL VREA!” Draga mea, nu trebuie sa te superi pe oameni sau cum sa spun... eu zic ca trebuie sa mai avem rabdare. De-alungul anilor, oamenii si-au schimbat prioritatile datorita celor care ne si ne-au condus. Nu intru in teoria conspiratiei de care eu cred ca exista dar datorita exemplelor care se dau in toata mass media omul de rand si-a pierdut o parte din credinta sau mai bine zis le-a fost redirectionata catre asa zisa bunastare si exemple de cei care au reusit.Zilnic observam (cei care se uita la tv, eu am renuntat) exemple de bunastare, lux, bogatie si bineinteles nelipsitul ,,Paine si circ". Credinta mai gasim la sate dar si aici, sa-mi fie iertat, trebuie sa rezonezi cu ce zice preotul altfel intrii in gura satului. Din pacate nu multi preoti mai au har si cind si eu aud de cite unul ma duc cu drag la acea biserica. Dar stii bine ca nu trebuie sa ne rugam in biserica ci oriunde in natura, dar restul oamenilor asta stiu, asta li s-a spus, asta fac. Poate nu am fost clar in exprimare si imi cer scz, am multe ganduri in cap, am multe exemple din carti si articole pe care sper ca sa le pun cap la cap si sa ma fac inteles pe viitor. Ideea este: rabdare. Constantin

    RăspundețiȘtergere
  4. Dragul meu Constantin, exact asta am subliniat si eu in articol, respectiv aceea ca ma bucur ca cele relatate s-au petrecut acum aproape doi ani, iar in prezent lucrurile sunt ceva schimbate in sens pozitiv, chiar daca prin pasi marunti, dar sunt schimbate. Cu alte cuvinte, aceeasi idee am sugerat, ca si tine, si iti multumesc pentru ca ai accentuat, ca trebuie sa avem rabdare, ca mergem totusi in directia buna. Am inteles perfect mesajul tau si sunt total de acord. Pace si Iubire!

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest mesaj este pentru Condor. Te rog din suflet, daca doresti o modalitate particulara de comunicare, cunosti adresa mea de e-mail, federatia.galactica@gmail.com. Stim cu totii foarte bine ca nu avem garantia nici ca aceste e-mailuri nu sunt in vizorul cuiva, dar cel putin nu sunt sub ochii publicului larg. Iti pot elucida toate dilemele si intrebarile ridicate, fara probleme. Ok? Te astept cu e-mail. Pace si Iubire!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna Seara TUTUROR !!!

    Vreau sa va spun ca suntem cu TOTII Fericiti pentru ca Bunul Iisus Hristos Mantuitorul si Izbavitorul nostru este In INIMILE NOASTRE!!!
    EL reprezinta Iubirea cea ma Inalta, Iisus Hristos NE Iubeste Atit de Mult Incat A venit Din Inlatimea Cerurilor Sa Ia asupra SA Pacatele Noastre,doar ca noi l-am uitat, dar el nu s-a suparat pe NOI ci ne-a iubit si mai Mult!!!
    Acum asa cum a spus si Ashtara, incepem sa facem pasi mici, dar atit de importanti si sa il Primim pe EL din nou in Viata Noastra! Trebuie doar sa deschidem ochii si sa il vedem pe BUNUL IISUS cum ne Iubeste si cum ne schimba viata!!!

    Bunul Iisus Hristos este CALEA, ADEVARUL si Viata!!!!!

    Chiar el spune :
    " Cel ce asculta cuvintul meu si crede in CEL ce m a trimis, are viata vesnica si la judecata nu va veni, ci s-a mutat de la moarte la viata (Ioan,Cap 5;24)
    Sa Iubesti pe Domnul Dumnezeul Tau cu toata Inima Ta, cu tot Sufletul Tau si cu tot Cugetul Tau, iar pe aproapele tau ca pe tine insuti (Matei, Cap.22;37)
    Eu sunt Lumina Lumii, cel ce ami urmeza Mie nu va umbla in intuneric, ci va avea Lumina Vietii
    Eu sunt viata cea adevarata si Tatal Meu este Lucratorul
    Eu sunt painea cea Vie, care s-a pogorit din cer.
    Cine va manca din painea aceasta, viu va fi in veci, iar painea pe care EU o voi da pentru viata Lumii este Irupul meu!
    Cereti si vi se va da;
    Cautati si veti Afla;
    Bateti si vi se va deschide!
    Caci Dumnezeu asa a iubit Lumea incit pe Fiul Sau Cel Unul-Nascut L-a dat, ca oricine crede in El sa nu Piara ci sa aibe Viata Vesnica (Ioan, Cap.3;16)"

    Iata Calea Aurie si Iata cum Avem Sansa de a Schimba ....MINUNAT !!! Este In fata noastra de Atita Timp...!!!

    DOAMNE AJUTA SUS SA AVEM INIMILE!!!

    Pace si Iubire Tuturor!

    Lucian, Bucuresti, Romania

    RăspundețiȘtergere
  7. Pace si Iubire Lucian! Multumim din nou pentru randurile pline de emotie si bucurie pe care ni le-ai scris!

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna Seara Ashtara,

    Noi multumim tie din suflet pentru lucrarea Minunata pe care o faci si pentru lucrurile frumoase despre care scrii pe acest Blog !!!

    Dumnezeu sa Ne Ajute , Fecioara Maria Prea Curata, Prea Binecuvanta Noastra Maicuta sa Ne Miluiasca si sa ne Ocroteasca si Bunul Iisus Hristos Mantuitorul si Izbavitorul Nostru sa ne Miluiasca si sa NE Izbaveasca!!!

    Pace si Iubire Tuturor !

    Lucian, Bucuresti, Romania

    RăspundețiȘtergere
  9. Se transforma intr-un batran zambaret si bland... are un suras captivant...

    RăspundețiȘtergere
  10. Exact cum va spuneam. Fiecare vede imaginea in felul sau. Si sunt foarte multe feluri. Pace si Iubire!

    RăspundețiȘtergere
  11. Superb, a trezit ceva in mine e un sentiment placut la care ma voi gandi cand ma relaxez, multumesc.
    Mihai

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur mult Mihai. Sa-ti aduca pe mai departe tot ce este mai bun si mai frumos in viata ta. Bucuria mi-ar fi si mai mare daca as vedea cat de multe mesaje ca al tau. Pace si Iubire!

      Ștergere
  12. Minunat articol, sincer si plin de lumina. Cum nimic nu este intamplator am ajuns aici pe pagina printr-un alt blog, este incredibil cum universul lucreaza prin noi si ne redescoperim.
    Povestea este deosebita si iti multumim pt ceea ce faci.
    Ochii Domnului Iisus sunt pur si simplu vii in poza, cu cat iubirea este mai mare IL simt chiar in inima.
    Binecuvantari

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este draga Lary. Tocmai de aceea am ales sa scanez exact acea imagine pe care eu am primit-o in dar, pentru ca mi-a dat sentimentul ca mai are ceva in plus fata de imaginile similare care se gasesc pe internet, reprezentand acelasi chip al Mantuitorului, de pe giulgiu. Pace si Iubire!

      Ștergere
  13. Aveți dreptate icoanele sunt pictate cu sufletul,am o prietena care pictează icoane ,e paralizata de mulți ani se numește Carolina Tanase,darul de a picta la primit după căzătura in care a paralizat si ea e foarte credincioasa.O sa ii dau numele blogului dv.Si da trebuie sa le privești cu sufletul nu doar cu ochii,sunteți minunata!

    RăspundețiȘtergere