joi, 31 ianuarie 2013

ET7 - SISTEMUL ANDROMEDA



ET7 -  SISTEMUL ANDROMEDA

Informatii obtinute prin comunicarea cu comandantul GIL - Comandant nava andromedana, 110 membri in echipaj – locuitor al planetei P2.

As dori sa specific, in scopul eliminarii unei confuzii care se face in mod frecvent, ca atunci cand vorbim despre andromedani, ca membri ai Federatiei Galactice, ne referim la cei de pe planetele aflate in sisteme solare din componenta Constelatiei Andromeda. Reprezinta altceva andromedanii, cei care locuiesc in Galaxia Andromeda, galaxie vecina cu cea in care noi ne aflam si care se percepe ca o stea in cadrul Constelatiei Andromeda, care si ei ne ajuta foarte mult, al caror organism intergalactic este cunoscut sub numele de Consiliul Andromeda, echivalent oarecum cu Federatia Galactica, organism aferent Caii Lactee. Este simplu de inteles ca aceasta confuzie se produce din cauza coincidentei de nume ale unei constelatii si unei galaxii si anume, Andromeda.

·        Numar de planete, locuite, membre in Federatie: 3 planete, fiecare in alt sistem solar.
·        Numar de locuitori: P1 = 1 miliard, P2 = 0,9 miliarde, P3 = 0,7 miliarde
·        Dimensiune planete: P1 = 95%, P2 = 105%, P3 = 90%. Nu au vegetaţie si apa.
·        Varsta maxima a andromedanilor: P1 si P2 - 900 ani, P3 – 1500 ani.
·        Nivel de evolutie: P1 si P2: Fizic - 4D, Spirit – 8D, iar P3: Fizic – 5D, Spirit – 9D.
·        Infatisare: Sunt umanoizi. Barbatii au maxim 1,70 m iar femeile 1,50 m. Au capul de conformatie similar umana, par pe cap inchis la culoare, ochi negri, urechi cu pavilioane, au cate 5 degete la maini si la picioare, au piele galbena. Ne dam seama ca andromedanii sunt la infatisare cam cum este pe Terra, rasa galbena.
·        Forme nave si culoare echipament: Folosesc in cadrul Federatiei, nave de mici dimensiuni, circulare, portocalii. Aceste nave au putut fi vazute frecvent in vara trecuta, pe cerul Bucurestiului. Navele mai mari sunt tot sub forma circulara, au o culoare albastru inchis si au diametre de aproximativ 400 m si echipaje alcatuite din 110 membri. Au echipament de culoare indigo – bleumarin.
·        Sarcina pentru Terra: Andromedanii din Constelatia Andromeda, se ocupa in principal pe Terra, cu activarea iubirii si dezvoltarea acesteia. Cand are loc o comunicare cu ei, atat eu, cat si cei ce se intampla sa fie in jurul meu in acele momente, chiar daca nu isi dau seama de prezenta lor pe canalul telepatic, declara totusi ca simt ca si cum ceva le-ar mangaia inima, cu o pana, in interiorul pieptului, simt o nejustificata bucurie, precum si starea de inocenta a unor copii de gradinita. 

12 comentarii:

  1. Mihaela...o mare rugaminte am la tine.Daca poti oferii informatii si despre TAU CETI...ma intereseaza foarte tare sa stiu amanunte despre ei.Am avut un vis zilele astea,stateam de vorba cu trei femei care ma vizitau si eu le intrebam de unde sunt..raspunsul lor a fost clar..TAU CETI...chiar imi doresc sa aflu mai multe despre ei,pentru ca sigur nu a fost intamplator acest vis.Numai ca nu prea am gasit nimic despre ei.Doar ca Tau Ceti face parte din constelatia Balenei si cam atat si ca sunt si ei parte di Federatie,asta stiam de mult.Dar in rest nimic alceva nu am mai gasit.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Maria,

    Singurii cu care am intrat in contact si despre care nu am scris pana acum sunt comandantii din sistemele Orion si Alpha Centauri. Doresc sa iti spun ca toate conexiunile mele cu entitatile extraterestre s-au facut din cauza faptului ca ei au dorit sa intre in legatura cu mine, ei sunt cei care au facut primul pas. Poate o sa vina vremea si pentru Tau Ceti si poate si alte civilizatii. Deocamdata nu am avut nici un contact. O sa ma gandesc mai insistent la ei si s-ar putea sa apara.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da,stiu ca ei dau detalii cand considera ca trebuie sa le stim,dar,daca exista posibilitatea sa afli si despre TAU CETI,prin comunicarile care le ai ar fi super.Oricum tu procedezi cum sti,nu trebuie sa insisti sau sa ii superi.Daca se poate este bine,dar daca nu,asta este,ne multumim cu ce primim.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am mai multe fotografii facute in locuri diferite in care apar nave de forma unei tigari.Cu ochiul liber nu se vedea nimic,insa pe fotografia descarcata in calculator se observa bine si nu pot fi confundate cu pasari sau insecte.Nu pot aprecia marimea dar un astfel de obiect surprins pe culoarul Rucar Bran,este absolut urias.Ai idee cui ar apartine ?Gabriela

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga Gabriela daca vei citi un articol mai vechi, despre sistemul Pleiade vei vedea ca ale lor sunt navele gen tigareta. Pace si Iubire!

    RăspundețiȘtergere
  6. si despre Andromeda mai puteti adauga ceva, sau aveti cumva mai multe detalii?? Am primit un "mesaj" zilele astea, precum ca as veni de acolo..Nu mai stiu ce sa cred. Sunt bulversata complet. Cu respect, Maya.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Maya, trebuie sa stii ca pe Terra sunt spirite intrupate si din constelatie si din galaxie. Eu am prezentat in articol doar despre constelatie. Despre galaxie sunt multe de spus. Sunt niste spirite superioare cele ce au venit aici la noi, avand capacitati deosebite. Mergi pe initierile cristice si vezi a 10-a initiere (la sectiunea "Initieri Cristice" in partea dreapta, pe blog). Daca nu ai venit in contact cu ele pana in prezent iti recomand sa le ceri pe toate, daca nu cumva le-ai primit deja, in alt context sau fara sa stii despre asta. A 10-a initiere este data de andromedanii galactici. Vezi ce simti si ce informatii iti mai ies in cale dupa aceea.

      Ștergere
  7. Da,cred ca de ei este vorba ,cand anul trecut -2013,in serile si noptile de vara,iunie,iulie,august si ceva din luna septembrie ,ma intalneam cu ei-mai bine zis ii vedeam de pe terasa ,i-mi pierdeam vremea numarand cate "stele umblatoare vedeam in fiecare seara pana in noapte .Odata am numarat pana la 17 .Faceam pariu cu mine insumi ca in seara urmatoare voi vedea mai multe,daaaar..... Am arata si la unii dintre vecinii mei dar spuneau ca ei nu vad nimic si oricum numai cu ochii pe cer nu au timp sa stea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Despre prietenii nostri HATORY nu stiti nimic ? Tare mult m-a inseninat citirea cartii despre ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga George, stiu destul de putine si totul citit din carti si articole ca si tine. Nu am avut vreun contact direct cu ei. Oricum stiu ca au o putere mentala exceptionala si merita sa le urmam exemplul. Primele mele cursuri au fost legate de tehnici facute cu puterea gandului si au fost predate de un hathor in viata anterioara si om acum.

      Ștergere
  9. Astazi dimineata ,cu mare bucurie am citit intrun articol pe site EFEMERIDE ca Papa Francisc este dispus sa faca lumii cunoscut faptul ca inaltele civilizatii de lumina sant pregatite sa intre in legatura cu oamenii si ca in sfarsit si biserica catolica nu mai are obiectiuni.Voi incerca sa postez aceasta stire cat mai repede,daca nu cumva ati vazut-o si voi. TRAIM CU ADEVARAT CLIPE UNICE IN EVOLUTIA SCUMPULUI NOSTRU PAMANT !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am auzit si eu. Sper sa si fie asa. Eu cred ca alta va fi calea ca sa afle toata lumea dar vom trai si vom vedea.

      Ștergere