vineri, 25 ianuarie 2013

ET6 - SISTEMUL URSA MARE




ET6 -  SISTEMUL URSA MARE

Informatii obtinute prin comunicarea cu comandantul RICON - Comandant de nava, apartinand planetei P2 .

-         Număr de planete, locuite, membre in Federaţie: 5 planete (2 cu 1 soare, 2 cu 1 soare şi una cu un alt soare).
-         Număr de locuitori: P1 = 0,6 miliarde, P2 = 0,8 miliarde, P3 = 1,1 miliarde, P4 = 1,1 miliarde, P5 = 0,5 miliarde.
-         Dimensiune planete: P1 - 80% fata de Terra, P2 - 120% fata de Terra, P3 - 130% fata de Terra, P4 - 130% fata de Terra, P5 - 85% fata de Terra. Toate planetele au vegetaţie si apa. Traiesc şi afară şi în interiorul planetelor.
-         Vârsta maximă: aproximativ 500 de ani pe toate planetele. 
-         Nivel de evolutie:  Fizic - 4D, Spirit - 8D - pe toate planetele. 
-         Infatisare:  P3, P4, P5 - forme de dragoni.
                 P1, P2 - umanoizi, au câte 5 degete la mâini şi picioare, piele albastră, ochi negri, un pic de păr pe cap, nas, gură cam ca noi. Înălţime: bărbaţi - 1,80 m, femei - 1,70 m, fără pavilioane la urechi.
-         Forme nave si culoare echipament: Folosesc nave triunghiulare, cu echipaj de 5 persoane şi au echipament de culoare indigo.
-         Sarcina pentru Terra: Sunt apărători ai Pământului de entităţi negative, mai ales de cele ce au venit prin noile portaluri deschise.    

9 comentarii:

  1. Buna,
    te rog frumos,, stii ceva de Maruhan, si-a sters toate blogurile, poate esti mai apropiata si stii ce s-a intamplat...
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Costa 40 de euro o "consultatie"astrologica pe net....Rusine....

      Ștergere
    2. Te rog din suflet poti fi un pic mai explicit ca sa inteleaga toata lumea la cine te referi? Multumesc frumos! Pace si Iubire!

      Ștergere
    3. Pe blogg-ul Ascensiunea-Inimii al lui Maruham,chiar inainte sa-l inchida,pentru o "consultatie"astrologica se solicita 40 de euro(la cursul zilei),platibil cu card sau virament bancar!Rusine....

      Ștergere
  2. Draga Al., nu stiu chiar nimic despre ea. Nu am comunicat niciodata altfel decat prin comentarii pe acest blog, pe care la un moment dat a renuntat sa le mai scrie. Imi pare rau pentru ce se intampla, nu imi pot da seama cum a fost posibil sa pice intr-o asa capcana, desi stim cu totii ca nimic nu este intamplator in vietile noastre. Iti confirm clar ca Xiodor exista si ca este o entitate extraordinara, pentru ca dupa ce Maruhan ne-a denigrat intr-un articol al ei pe mine si pe Dan Gaucan, primul lucru care mi-a venit in cap sa il fac, a fost sa il contactez pe Xiodor. A venit neasteptat de repede in comunicare si am aflat atunci de la el mai multe lucruri referitoare la misiunea lui Maruhan, motiv pentru care eu am afirmat cu tarie, ignorand total comportamentul ei fata de mine, total neimportant fata de restul, ca ea are cu adevarat de infaptuit lucruri foarte importante pentru spiritualitatea noastra. O cititoare comuna a blogurilor ei si al meu, mi+a scris la un moment dat, ca ar fi auzit ca Maruhan doreste sa parasesca tara, sa plece in strainatate. Sa speram ca totul este bine, voi incerca o comunicare telepatica, sa vad daca imi rapsunde. Este singurul pamantean cu care am comunicat telepatic, in mod constient, o singura data, intr-o zi de miercuri, dupa ce rupsesem orice legatura. Din pacate nu m-am mai concentrat pe acest subiect, poate era bine daca as fi continuat. Pace si Iubire!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru cei ce doresc sa stie despre Maruham, le scriu atasat un e-mail pe care ea l-a scris unei cititoare si pe care mi l-a trimis si mie ca sa il pot posta pe blog.

      "Buna seara!

      Am primit multe mesaje cu aceasta intrebare.Nu le-am sters eu,,,mi le-au sters persoane binevoitoare, care nu doreau sa continui.La fel si contul gmail, si cele de pe youtube si facebook

      Dar stai linistita, draga mea!

      Am refacut blogul clinica arcturienilor.Maine pun lectiile la loc si vom continua.Anunta-i si pe cei pe care ii stii si care intrau pentru lectii

      http://clinica-extraterestra.blogspot.com

      Pace si Iubire

      Maruham"

      Sper sa va lamureasca si sa va ajute acest mesaj. Pace si Iubire!

      Ștergere
  3. Draga Ashtara,

    Multumesc pentru raspuns, cred ca am primit raspunsul intuitiv la ce s-a intamplat, banuiesc ca a postat informatii despre metode si tehnici care inca nu sunt pentru a fi publicate la dispozitia publicului larg, care le pot folosi in alte scoputi. Comentariul de mai sus la care ai intrebat se refera la faptul ca oferea la un moment dat contra cost o analiza personalizata, astrologica plus alte cateva informatii. Parerea mea este ca nu a fost si nu este sprijinita destul de cine ar trebui. In privinta disputei de care ai spus cred ca a fost mult orgoliu pus in joc, care a denaturat spiritul de colaborare care ar trebui sa existe intre noi toti si in special voi care sunteti persoane publice, lucratori in lumina.
    In ceea ce ma priveste voi continua sa va citesc in continuare atat pe tine cat si pe Dan, cu mare placere, desi nu ma restrang doar la aceste doua bloguri.
    Astazi am aflat o vorba care spune asa: Daca mama imi spune ca ma iubeste trebuie sa gasesc trei surse pentru a fi sigur !

    Iti doresc bucurii si impliniri, pe toate planurile.
    Alex U.


    RăspundețiȘtergere
  4. Am vrut sa accesez blog-ul lui Maruham, dar se deschide ceva cu multe filme. Iar cand cauti Maruham iti da date despre o banca japoneza, parca. Ma poate lumina si pe mine cineva? Iertati-ma daca s-au mai dat raspunsurile iar eu abia acum le caut, dar nu stiu unde sa le gasesc. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai exista acel blog. A fost desfintat de persoana ce il administra.

      Ștergere