luni, 7 ianuarie 2013

ARCHON SI ASCENSIUNEA




ARCHON SI ASCENSIUNEA

Dragi prieteni,

In toata perioada de sarbatori am cules multe informatii din diverse surse (sms-uri, e-mailuri, convorbiri telefonice, intalniri fata in fata), la care am adaugat apoi si trairile mele personale.  Toate acestea le-am pus apoi cap la cap si am tras o concluzie limpede si clara: la nivel invizibil se intampla ceva in neregula, dar se pare ca afecteaza in special oamenii de lumina. Ce sa fie oare? M-am “plans” tuturor cunoscutilor ca simt acest ceva, in special dupa deschiderea portalului din 12.12.2012, astfel incat, am traversat un 21 decembrie mult asteptat, fara sa pot trai ceva pozitiv, ba din contra, am alunecat putin in latura opusa.
Eu mi-am tot interogat ghizii despre ce se petrece si mi-am facut o imagine, am si scris intr-un articol, cu pasarile paradisului, ca in plan invizibil este lupta pe viata si pe moarte intre lumina si intuneric si chiar am primit mici apostrofari pentru asta, pentru ca persist in a vedea lucrurile in dualitate, bine si rau, lumina si intuneric, frumos si urat, in conditiile in care in noua energie, nu ar trebui sa privim asa si sunt perfect de acord cu asta, insa aceasta era informatia pe care am primit-o atunci.
Iata ca in aceasta dimineata m-a sunat o buna prietena, care impreuna cu prietenul ei posteaza articole foarte interesante pe un blog al lor, pe care vi-l recomand cu caldura si care m-a sfatuit sa vizionez ultima postare. Va indic si voua sa cititi articolul “Gridul eteric Archon versus Ascensiunea” postat pe:

oracoluletern.blogspot.ro

Era confirmarea de care aveam nevoie. Sunt perfect de acord cu cele scrise in articol si mi se pare important sa stim cu ce ne confruntam cu adevarat, chiar daca ne-ar putea speria putin la prima vedere. Atrag atentia ca se pomeneste despre entitati eterice, fara corpuri materiale, inclusiv reptiliene (ca sa nu va indoiti de lucrarea facuta cu reptilienii cu corpuri materiale). Ne putem organiza si putem sti mult mai bine cu totii ce avem de facut. Este diferenta dintre a merge legat la ochi si a putea vedea si intelege tot ce se intampla in jur. 
Completez acel articol cu ceva foarte important. Am scris unui cititor acum cateva zile, intr-un e-mail, ca am inceput sa comunic cu entitatea negativa fara corp material, care imi este atasata si mentionez ca de ceva vreme incoace, fiecare om de lumina si nu  numai, are pe langa el macar o entitate de acest gen. Aceasta entitate mi-a declarat ca de cand sta pe langa mine, a tras concluzia ca parca este mai frumos cu lumina si iubirea si m-a rugat sa o ajut si sa o transfer in aceasta lume, sa impiedic prin scuturi de protectie in care de ceva zile ma inconjor si pe mine si pe ea, sa fie alimentata de energiile negative care sunt trimise prin ritualuri si magie neagra, in fiecare zi, chiar dinainte de 21 decembrie. Exista multi maestri ai luminii acum pe Pamant, dar trebuie sa fim constienti ca exista tot atat de multi maestri ai intunericului si ca fiecare are grija sa isi faca treaba.
De aceea dragi Fiinte de Lumina, va invit sa trimiteti iubire si lumina acestor entitati neluminoase, in mod constient, cu directie clara catre ele. Daca sunt aici in scopul de a ne bulversa, de a ne debusola, de a ne face sa ne indoim de lucrarile si misiunile noastre, de a ne pierde credinta, haideti sa facem o lucrare inversa, haideti sa le convertim noi pe ele la lumina noastra. Asa cum entitatea mea m-a rugat, trimiteti aceste energii cu blandete, incetul cu incetul. Altfel, le puteti parjoli si nu asta vrea cineva care manifesta iubire pentru toata Creatia Divina. Aceste entitati sunt si ele parte a Creatiei. Multora li s-ar putea parea o utopie cele ce scriu cu inima in aceste randuri, dar eu sunt de parere ca merita incercat. Ce am avea de pierdut?
La aceasta lucrare ne sunt de ajutor si energiile Sfantului Ioan Botezatorul si energiile apelor ce ieri, prin lucrarea Sfantului Duh, au fost purificate si incarcate pozitiv. Toate acestea estompeaza puternic emisia energetica negativa si se simte lucrul acesta. Sa profitam de aceasta ocazie, sa nu o lasam sa se iroseasca!

Pace si Iubire!

5 comentarii:

  1. Retranscriu un comentariu din postul original:

    {{ "RE: ‘Attacks by Dark forces’.

    Most of us who read these posts, both here & elsewhere are aware that several lightworkers have been reporting attacks by dark forces(D.F’s).

    Mostly these attacks come at night, during sleep, when DF’s assume people are most vulnerable.

    From personal experience ( 2 weeks ago, & several years ago), I would offer this advice:

    1) Accept that it is human to feel shock, - initially.

    2) Overcome your shock, & know this,…YOU CAN FACE THEM DOWN, MENTALLY, & THEY WILL DEPART!

    3) Gather your reserves, take a deep breath, & Shout - “BE GONE, I know you are there!”

    4) You should know that you have Great Mental strength, & by the fact that they ALWAYS GO, when confronted, that- THEY FEAR US HUMANS!

    5) Also know that by their actions: they are snivelling cowards. Coming ‘like thieves in the night’, - & running away when confronted.

    6) Now, you are prepared, you can sleep peacefully, knowing that if they come again, you are more than capable of seeing them off.

    I hope this might be of help.
    Keep the faith,

    Berkut"}}

    RăspundețiȘtergere
  2. Are dreptate draga AL. De aceea, prin acest articol am vrut sa transmit mesajul ca este important sa constientizam existenta acestor entitati intunecate pe langa noi si fie ca le cerem sa plece, fie ca le trimitem lumina si iubire, desi din punctul meu de vedere simt mai buna varianta a doua, expusa de altfel si in articol, vom putea sa intelegem ca prin credinta adevarata si un mental al nostru ghidat de aceasta, nimic nu mai este atat de negru precum pare. Completez cu ideea ca dupa mine, nu actioneaza doar noaptea in somn ci si pe timp de zi si asta cu varf si indesat, pentru ca multe persoane se plang de dezenergizari spontane pe chakra inimii si a plexului solar, dupa care li se face rau, in plina zi. Pace si Iubire!

    RăspundețiȘtergere
  3. Rugaciunea Abandonarii

    ”De ce esti agitat? Lasa-Ma sa am Eu grija de problemele tale. Eu voi fi Cel Care se va gandi la ele. Nu astept altceva decat sa te predai Mie. Eu intervin numai atunci cand tu stii cum sa te abandonezi in intregime, atunci nu mai trebuie sa-ti faci griji de nimic. Spune adio tuturor temerilor si descurajarilor tale. Pari ca nu ai incredere in Mine.

    Sa te abandonezi inseamna sa iti intorci gandurile de la toate problemele tale. Lasa totul in mainile Mele, spunand „Faca-se voia Ta, Doamne. Gandeste-te Tu la asta!”. Asta inseamna „Doamne, Iti multumesc pentru ca ai luat totul in mainile Tale si vei rezolva asta pentru binele meu cel mai inalt!

    Aminteste-ti ca gandindu-te la consecintele unui lucru este contrar abandonarii, asta inseamna ca tu te ingrijorezi ca situatia nu va avea rezultatul dorit. Astfel demonstrezi ca nu crezi in Iubirea Mea pentru tine. Vei dovedi ca tu nu consideri ca viata ta se afla sub controlul meu si ca sunt lucruri care-Mi scapa.

    Nu te gandi niciodata :Cum se va sfarsi asta? Ce se va intampla? Daca cedezi acestei tentatii dovedesti ca nu te increzi in Mine. Vrei sa ma ocup Eu de ea, da sau nu? Atunci trebuie sa incetezi sa te mai nelinistesti pentru asta. Te voi indruma numai daca Mi te predai complet iar cand va trebui sa te conduc pe o cale diferita de cea pe care te astepti, te voi purta pe bratele Mele.

    Ceea ce te tulbura serios este gandul, ingrijorarea, obsesia, vointa ta de a te descurca singur, cu orice pret. Eu pot face atat de multa bucurie cand omul, atat in nevoile lui materiale, cat si spirituale, se indreapta spre Mine spunand: „Gandeste-Te Tu la asta!” si apoi sta linistit cu ochii inchisi. Vei primi foarte mult dar numai cand tu, in rugaciunea ta, te vei baza complet pe Mine. Tu te rogi Mie doar atunci cand suferi si te astepti ca Eu sa intervin dar in modul dorit de tine. Nu te increzi in Mine, ci doresti ca Eu sa ma adaptez cerintelor tale.

    Nu crede ca cei bolnavi, care cheama doctorul, sugerandu-i tot timpul tratamentul pe care ei il socotesc potrivit. Nu face asta, ci mai degraba, chiar in circumstantele triste, spune : « Doamne, Te preamaresc si Iti multumesc pentru acesta problema, pentru aceasta lipsa. Ma rog ca Tu sa asezi lucrurile cum doresti pentru aceasta viata terestra, vremelnica. Tu stii foarte bine ce este cel mai bine pentru mine! »

    Uneori simti ca dezastrele cresc in loc sa se diminueze. Nu te agita. Inchide-ti ochii si spune-Mi cu credinta: «Â Doamne, faca-se voia Ta ! Ingrijeste-te Tu de asta». Si cand spui astfel, Eu realizez si un miracol daca este nevoie. Eu ma gandesc la asta numai cand tu te increzi total in Mine. Eu ma gandesc intotdeauna la tine, dar te pot ajuta numai cand tu te bazezi total pe Mine.”

    autor maestrul spiritual Sai Baba, preluata dupa net
    Nori,

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ai dreptate. si eu experimentez aceleasi sentimente...dar sigur depasim si aceste momente.
    Te pup, I3.

    RăspundețiȘtergere