luni, 21 ianuarie 2013

A FI SAU A NU FI? ACEASTA ESTE INTREBAREA



A FI SAU A NU FI? ACEASTA ESTE INTREBAREA

Dragii mei,

In noaptea dinspre sambata spre duminica, adica in 20 ianuarie, dimineata, am avut un vis, sau viziune, foarte greu de definit.

O voce din eter mi-a spus asa: “Urmatorul tau articol de pe blog, va trebui sa se intituleze: A fi sau a nu fi? Aceasta este intrebarea.” M-am trezit brusc si m-am uitat la ceas. Era ora 6 fix, dimineata.

Sincera sa fiu, nu stiu despre ce sa va scriu in acest articol. Nu am idee. Pare ca  trebuie sa fie unul fara nici un continut.
Am aflat totusi de la ghizii mei ca se facea referire la un singur lucru. Exista oameni care se afiseaza de lumina dar sunt si rezoneaza cu intunericul si oameni care se afiseaza cu intunericul, dar care in adancul si in interiorul lor, simt ca adevarata chemare este lumina. Am inteles ca Divinitatea cere tuturor sa se hotarasca de care parte sunt, pentru ca nu mai este loc si nici timp, pentru GRI. Tot ghizii m-au lamurit ca acea voce era a Tatalui Ceresc.

Pace si Iubire!

P.S. M-au intrebat si prieteni ai mei, m-am gandit si eu. De ce s-a intamplat la 6 fix dimineata? Azi am primit rapuns. Pentru ca in acest fel este impartit cadranul ceasului, perfect in doua (completare adaugata in 22 ianuarie).

8 comentarii:

  1. Espavo Ashtara Tristar, și pelerinilor de pe Cale !
    Cu puțin timp în urmă, în preajma portalului 12.12.12, am dat de un articol, în care pentru prima dată am aflat că Spiritul Suprem a încheiat niște precontracte/alianțe/înțelegeri în vederea unei mai eficiente ancorări ale noilor energii de lumină divină, acum în momentul finalizării ascensiunii pentru fiecare.
    Toate aceste alianțe au figurat în contractul dinainte de naștere cu care Spiritul Suprem a obținut aprobarea reîncarnării noastre în această existență.
    Am înțeles esența acestei gândiri și am fost chiar fascinat de cunoașterea și anticipația Spiritului Suprem, care - iată acum câteva zeci de ani - a dorit să evite o nereușită pe calea Înălțării.
    Se făcea recomandarea în acel articol, să cau să-mi aflu partenerul/partenerii de înțelegere, ca astfel cu ajutor să devin și mai receptiv la valurile de energie divină ce coborau asupra fiecăruia dintre noi. Sau să caut să aflu conținutul acelor alianțe pentru ancorarea energiilor de ascensionare.
    Pe cât de încântat am fost inițial la aflarea acestei noutăți, tot atât de repede am conștientizat că eu nu am chiar nici o șansă să aflu nici despre partenerii oarecum discreți și cu atât mai puțin despre aceleași discrete clauze de precontract.
    M-am și imaginat în postura unui pinguin, care-și flutură energic și mândru tare aripile, dar... de zburat nu poate zbura. Am rămas să privesc furiș la ceilalți oameni angrenați pe drumul de ascensiune, care având o mai puternică inițiere și pregătire, își puteau afla aceste taine rămase ”sub voal” o bună bucată de vreme, spunându-mi că ”asta este” și că ei au șansă în plus.
    Duminică dimineața când Mihaela Ashtar s-a trezit sub un impuls, să scrie ceva ... eu mă prtegăteam să merg la somn după ce nu am fost lăsat să dorm toată noaptea, implicat într-o căutare fără șanse de izbândă...
    Și deodată s-a produs, știți cu toții... acel declic care schimbă totul...
    Am conștientizat, că eu... aveam chiar sub ochii mei partenerul de precontract și chiar desfășurate evantai în fața mea, acele mult râvnite prevederi discrete...
    Pe nu știu ce oculte căi, am fost pus față- față cu cel care m-a ajutat să încerc accesarea Inițierilor la energiile christice, și de la care mai am multe de aflat și poate chiar de descoperit împreună... Ashtara Tristar!
    Apoi am văzut ultimul articol de pe blog ... și reacția mea spontană este că:
    Eu simt cu adevărat o chemare spre Lumină și rezonez cu Lumina, prelungindu-mi astfel legăturile de odinioară cu Calea Aurie!
    Am ales de a fi!
    Namaste Ashtara Tristar și companionilor mei, pelerini pe Cale!
    Lumină și Iubire în Pace.
    Condor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Condor, se simte de la o posta ca lumina este ceea ce reflecta sufletul tau.
      Despre parteneri nu iti face griji. Uite cum ne aduce Universul unii in preajma altora. Noi suntem prea mici si nestiutori si atunci ne ajuta el sa ne gasim sau de cele mai multe ori sa ne regasim! Pace si Iubire!

      Ștergere
  2. Ai dreptate, sunt f multe persoane asa cum ai scris in articolul tau. Multi spun ca sunt Lumina si cred ca stii bine si tu la cine fac referire, daca nu iti spun eu, oamenii care predica in case ale Domnului au o ,,viata dubla". NU TOTI, a se intelege bine, dar am vazut multe exemple de preoti care se ocupa si cu altceva. Nu spun ca multe articole fac referire la oamenii bisericii care din vechi timpuri au avut si alte indeletniciri si numai comentez mai mult. Cealalta categorie, ca sa nu se mai supere cineva, sau sa faca comentarii aiurea, ma dau exemplu pe mine. O lunga perioada am fost nehotarat, certaret, barfitor, dar nu am cazut in accese si asta datorita faptului ca era acolo ceva care imi zicea: lasa ma ca o sa treaca si asta, o sa treci si o sa fie fie mai bine....De la un timp am inceput sa ma schimb, refuz sa ma mai cert, sa mai barfesc sau sa fiu rau. Incerc sa fiu vesel zilnic si sa spun tuturor ca este o zi minunata si cand cineva are o pb incerc sa-i linistesc. Recunosc ca anii multi in care am fost in zona, hai sa spun ca exemplu GRI si-a pus amprenta si ma lupt zilnic cu obiceiurile trecute. Nu ma laud dar in 85% din cazuri pina acum am reusit. mai raman restul. Asta este parerea mea. Constantin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragul meu Constantin, asa un pic de gri avem toti. Important este ca recunoastem. Cand recunosti iti dai seama ca nu e bine. Cand nu e bine vrei sa corectezi cat poti. Aceasta este o cale buna. Ma bucur ca ai descoperit-o. Doamne ajuta la toata lumea sa iasa din dualitate!

      Ștergere
  3. Sunt total de acord cu comentariul dlui Constantin; ma regasesc 100% in descrierea dumnealui si la fel ca si dansul si eu incerc sa ma schimb.
    Este adevarat ca nu-mi iese intotdeauna, mai dau si pe de laturi, dar macar am devenit constienta de niste lucruri si incerc sa inlatur toata partea aceasta "gri".
    Si eu am observat ca m-am schimbat destul de mult si am devenit mult mai permisiva si mai indulgenta cu cei din jurul meu.Uneori ma mir si eu cat de mult m-am schimbat!... dintr-o persoana foarte justitiara, foarte combatanta si cu o personalitate mult prea puternica,incet-incet am devenit mai calma, mai intelegatoare cu cei din jurul meu si incerc sa-i inteleg si sa-i iert chiar si pe cei care-mi fac rau.
    Toate bune!
    Ioana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Ioana! Vreau sa te rog ceva, eu sunt Constantin si nu domnul Constantin. Am zis si ma repet eu consider ca aici toti suntem ,,Unul" si aici nu e loc de dnul, dna, dra. Cel putin in raspunsurile, aprecierile sau neaprecierile tale la comentariile facute de mine sa spui: sunt total de acord cu comentariul lui (fara d in fata lui) Constantin. Si sa stii ca nu trebuie sa te mai miri de schimbarea ta, a noastra in general, pentru ca totul vine de la sine. Eu, ca si tine sunt nou in domeniul asta, ca sa ma exprim asa, dar simteam de mult ca ceva era in neregula cu comportamentul meu in trecut. Acum, chiar daca a fost de vina 21.12, portalurile din fiecare luna a anului trecut si cele care vor venii, energiile care ne inconjoara la tot pasul, nu are importanta ce si cine, deci acum ma simt altfel si asta conteaza pt mine si dupa cum ai spus si pentru tine. Numai prin simplul fapt ca suntem mai intelegatori cu ceilalti si mai iertatori schimbam si pe cei din jurul nostru pentru ca nu le mai dam ,,apa la moara" cum se zice in popor. Atunci ei nu mai au la ce sa riposteze, sa faca rau si incet, incet poate ne urmeaza exemplul. O seara frumoasa, Ioana.
      Constantin

      Ștergere
    2. Buna Constantin!
      In primul rand,iti multumesc pentru permisiunea de a nu mai folosi pronumele de politete.Nu puteam sa ma adresez altfel,de vreme ce nu aveam acceptul tau.
      Sunt de acord cu ceea ce spui,daaar....cred ca nu este de ajuns sa fim doar noi mai buni,mai permisivi si mai indulgenti. Este intr-adevar CEVA, este un inceput ,dar,cu o singura floare, nu prea se face primavara!
      Da,incet,incet putem schimba mentalitatea, poate ca se schimba si cei din jurul nostru, daca au aceasta dorinta,dar ce facem cu cei care se hranesc din durerea si nedreptatea pe care o provoaca celorlalti, fara ca acestia sa le fi facut vreu rau?
      Sunt oameni, si sunt destui,chiar prea multi, care fac rau in mod constant,nu pentru ca raspund astfel unui atac, ci pur si simplu pentru ca asa sunt ei...se bucura si se hranesc cu aceasta suferinta pe care o creeaza celorlalti in mod gratuit si nu se dau in laturi sa loveasca si sa faca rau de fiecare data cand au ocazia, nu pentru ca ar avea neaparat ceva de castigat din asta, ci doar de dragul de a face rau, de a provoca suferinta si nedreptate.
      Pe acestia cine-i schimba ? Crezi ca se vor schimba benevol? Crezi ca va veni o zi, in care vor realiza cata nedreptate au provocat celor din jur? Sincer, m-as bucura enorm sa vina acea zi, dar tare ma indoiesc ca asa va fi! Am vazut si vedem cu totii aproape zilnic, cazuri concrete de oameni buni,corecti,cu mult bun simt,oameni "cu frica de Dumnezeu" cum se spune in popor, care au de suferit de pe urma unor asemenea personaje, desi ei nu fac nimic rau ca sa provoace astfel de actiuni.
      De aceea am spus in comentariul de mai sus ca, desi simt ca m-am schimbat, de multe ori mai dau si pe de laturi, adica, sa ma ierte Dumnezeu, pe astfel de oameni rai si prefacuti pana in maduva oaselor, nu pot sa-i privesc si sa-i accept cu sufletul deschis, nu pot nici sa-i inteleg si nici sa-i iubesc. Sa nu ma intelegi gresit, nu-i urasc si nu le doresc raul, dar imi doresc sa vina o zi, in care oamenii de o asemenea factura sa nu mai aiba puterea si posibilitatea sa provoace suferinta.Cred ca ,acesta este un indicator destul de serios si, de-abia atunci vom putea spune ca SCHIMBAREA s-a produs intr-adevar.
      Slava Domnului ca exista totusi un echilibru si nu suntem inconjurati numai de astfel de personaje ci de mult mai multi oameni buni,deschisi, binevoitori,amabili,veseli,saritori, care inclina balanta in favoarea binelui, armoniei si iubirii!
      Numai bine, Constantin!
      Namaste!
      Ioana.

      Ștergere
  4. Ma gandeam ce as putea sa comentez despre acest articol si uitandu-ma pe alte blog-uri m-am gandit ca poate intrebarea se refera la "a fi sau a nu fi intr-o alta dimensiune(densitate)". Iata doua dintre multele idei pe care le-am gasit :
    1.Extraterestrul (venusian) Xiodor isi spune parerea despre misiunea fiintelor de lumina care trebuiau sa se manifeste altfel, sa pregateasca evenimentul 21.12.2012 , " sa fie " - < Cu alte cuvinte, voi ati asteptat sa se schimbe totul..de la sine...fara ca voi sa nu faceti nimic, nu?!Sunteti trimisi pe pamant milioane de Fiinte de Lumina cu o misiune...aceea de a-i pregati pe oameni, de a-i trezi spiritual, de a-i ajuta sa-si ridice nivelul de constiinta...insa cu exceptia catorva, am vazut ca majoritatea dintre acestia nu au facut nimic...dar nimic.Si-au facut site-uri, au copiat articole, le-au pus pe copy-paste si cu asta ei au crezut ca si-au indeplinit misiunea > .
    2. Intr-un alt mesaj , " Mama divina " ne spune ca : < Voi va
    aflați acum în plin proces creativ, prin care edificați Noua Lume în care veți trăi. Din acest motiv, este foarte important ce gânduri emiteți în fiecare clipă. Gândurile sunt energii puse în mișcare de cel care le crează. Ele sunt ființe vii cu existență infinită și care vă determină și vă așează viața.Puteți ajuta la destructurarea vechiului dacă renunțați să-l mai aduceți în viața voastră. Nu vă mai focalizați asupra trecutului, altfel îl reanimați, îl țineți în viață și în realitatea voastră. Descompunerea structurilor create pe baza vechilor energii poate fi accelerată dacă nu le mai hrăniți cu energia gândurilor voastre. Încercați să lucrați tot mai mult cu intuiția voastră, imaginându-vă călătorii în diferite locuri ale universului >.
    Asadar daca vrem "sa fim" in 4D trebuie sa credem si mai trebuie sa ne manifestam ca atare , "sa facem" fiecare dupa cum " a invatat" ce misiune are ! Daurel .

    RăspundețiȘtergere