marți, 1 ianuarie 2013

2013 SI UN DAR DE LA UNIVERS



2013 SI UN DAR DE LA UNIVERS

Dragi prieteni,

Va doresc din toata inima ca acest an, al carui prag l-am pasit de curand, sa va aduca sanatate, bucuria vietii, fericire, iubire si intelepciune divina, pace in suflet, cale luminata si viata plina de armonie si presarata de impliniri marete!
In plus, toate urarile de bine celor ce poarta numele unuia dintre cei mai mari Sfinti, pe care cu bucurie il sarbatorim in prima zi a fiecarui an, Sfantul Vasile ce Mare.

La Multi Ani!

Iar pentru cei ce citesc acum acest articol, va daruiesc cu iubire urmatorul mesaj si va recomand sa va insusiti foarte bine cele ce cititi aici, caci veti vedea aceasta, cat de curand, in viata voastra.

„Iata o intrebare de la prietenul tau, UNIVERSUL:

Cat timp iti petreci  gandindu-te la scara mare? Si cand spun mare, ma refer la o scara FOARTE MARE!
Perfect! Realitatea ce urmeaza sa o traiesti in viitorul apropiat va fi la o scara asa de mare cum nu iti poti imagina acum. Lucrez la acest proiect. Un pic mai am si este gata!
Hmm, ce coincidenta, sa ajungi sa afli asta chiar tu, cel implicat!
Sa nu vii dupa aceea coplesit de toata fericirea si sa imi reprosezi  ca nu te-am pregatit dinainte! Ne-am inteles?”

Asa sa fie!

Pace si Iubire!

15 comentarii:

  1. Toate datele economice,politice,strategice,comerciale si de alta natura conduc la ideea ca anul 2013 va fi dezastruos pentru Romania.De altfel RAMANIA(stravechea DA.KIA)adica Romania si natiunea romana trebuiesc distruse,asa se spune in planurile reptilienilor infaptuite pe TERRA de interpusii lor,iudeo-masonii,si nimeni nu poate lupta cu EI,sunt mult prea puternici....Acesta este adevarul,aceasta este realitatea pe care o traim,n-avem nici-o putere,noi goimii....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai puternici decat Dumnezeu? Nu prea cred. De aceea avem noi probleme multiple, din lipsa de credinta. In cele ce priveste reptilienii, te rog mult citeste articolele din lunile anterioare. Adevarul nu este chiar cel ce ni s-a servit noua cu lingurita. Reptilienii fac acum parte din Federatia Galactica si au ajutat mult Pamantul in ultimele doua luni. Ba mai mult, se pregatesc, atunci cand termina initierile inimii spirituale pe planetele lor, sa trimita un val de iubire catre Terra. Va veni acest val de la niste miliarde de suflete in acelasi timp, usor de realizat prin capacitatile lor telepatice si foarte greu de realizat de noi pamantenii pentru ca in genere aceste capacitati sunt inca adormite. Acesta va fi un dar maret pentru planeta noastra si recunostinta raportata la faptul ca desi ne-au lovit intr-un hal fara de hal, in toate timpurile, totusi pamantenii i-au invatat ce este iubirea. Acum, ceea ce multi pamanteni au stiut sa daruiasca, se va intoarce catre planeta noastra inmiit. In acest fel, Terra va primi acel avant care sa o arunce in 4D si la nivel fizic, nu doar la nivel de spirit. Asa am informatii ca doreste Bunul Dumnezeu sa infaptuiasca lucrarea. In cele ce ii priveste pe iudeo-masoni si nu doar pe ei, aceasta energie a iubirii ce o sa vina cu putere catre Pamant, o sa-i ajute si pe acestia sa isi inteleaga greselile comise si unii poate s-or pocai, altii s-or decide sa se mute in alte planuri, va decide liberul arbitru al fiecaruia. Pace si Iubire!

      Ștergere
  2. Buna La multi ani.Eu cred ca deabia asteptam asta nu o sa fie nici un repros, orice ar fi e bine venit doar sa se schimbe o data ceva,pentru ca foarte multi dintre noi cred ca ne-am saturat deja de lumea asta materiala,ca un soarece intr-o cusca pe roata asta a reincarnarilor aici pe pamant,vrem sa experimentam constient si alceva,bani avutiile si averile nu ne mai dau nici o satisfactie.Un an nou fericit la toata lumea si sa vedem intradevar o schimbare.

    RăspundețiȘtergere
  3. La cea mai mare scara posibila ,rugam PLEIADEENII(creatorii Ramanilor-stramosii romanilor)sa vina de urgenta sa ne scape de reptilieni si interpusii lor pe Terra,iudeo-masonii!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pleiadienii si arcturienii si siriusienii si delfinii si orionienii si andromedanii si multe alte civilizatii si incepand din 22 noiembrie si reptilienii fac parte din aceeasi super-organizatie, Federatia Galactica. Sunt acum colegi de actiune in numele Iubirii, Pacii si Luminii. Noi, aici pe Pamant avem de rezolvat niste treburi. Este foarte adevarat ca nu prea suntem lasati sa o facem. Se face multa magie neagra peste oameni in ultima vreme, de cand ajutorul ce era dat de reptilieni nu mai vine si este foarte greu sa construiesti in astfel de energii, dar daca avem iubire si credinta, nimic nu este de neinvins. Trebuie sa credem cu tarie asta daca vrem sa vedem si rezultate. Pace si Iubire!

      Ștergere
  4. multumim din suflet pentru urari,sa ai parte si tu de tot ce ne doresti noua.
    mesajul trimis de Univers este pentru mine ca un balsam pentru ca in sufletul meu stiam oarecum ca ni se pregateste ceva maret.
    eu permit Universului sa lucreze pentru binele meu cel mai inalt si al tuturor...multumim inca odata!
    cu mult drag ,Natalia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Natalia, aceasta este calea buna, SA PERMITEM Universului sa ne ajute, sa avem incredere in El. Lucreaza dupa niste legi foarte bine definite, nu va face niciodata ceva care sa fie in detrimentul nostru. Noi suntem cei care gresim, care nu stim cum sa lucram cu gandurile si emotiile noastre. Nu suntem nici prea vinovati, nu a prea avut cine sa ne invete, iar acum suntem abia la cresa. Cand Domnul nostru Iisus Hristos a coborat pe Pamant ca sa ne aduca toata aceasta cunoastere, drept cadou de recunoastinta, a fost rastignit, astfel incat, totul s-a cam amanat cu vreo 2000 de ani. Nu trebuie sa mai comitem aceeasi greseala inca o data. E obligatoriu ca oemnirea sa aiba intelepciunea sa nu mai greseasca la fel, daca isi doreste viata mult visata, in pace, armonie, implinire si belsug. Pace si Iubire!

      Ștergere
  5. Draga mea ashtara,santem deja in ianuarie au trecut si sarbatorile cand o sa primesti imboldul ala din inima sa faci o intrunire asa cum ai promis,cred ca avem nevoie uni de alti,pentru ca am cam ramas cam suspendati,nici in 4D nu santem si nici cu picioarele pe pamant nu mai santem,toti care au crezut si cred in continuare intr-o schimbare,nu cred ca se mai pot intoarce la vechile paradigme.Trebuie sa ne unim cumve sa putem face fata lumi asteia materiale pana se va face pana la urma trecerea mult dorita.Va imbratisez pe toti cei care rezonati cu aceste cuvinte,chiar daca nu ne cunoastem stim ca santem cu toti UNA.Si inpreuna santem mai puternici,am cam ramas fara cuvinte in fata celos sceptici,si trebuie sa plecam capul si sa ne vedem in continuare de viata asta amarata materiala,cred ca cu toti avem nevoie de o speranta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate Viki, doar ca in Romania multa lume inca mai este in vacanta, scolile incep din data de 14 ianuarie. Inclusiv eu sunt plecata. Am prins intr-o vizita la cineva, in localitatea unde ma aflu, o conexiune la internet mai buna, astfel incat sa pot intra un pic pe blog si mesaje si sa mai raspund. Modemul meu mobil nu isi face deloc bine treaba. Drept urmare, orice ar fi sa stabilim, se va intampla dincolo de 14 ianuarie. Dar pana atunci, nu stiu ce sa zic, ceva pluteste in aer.....Pace si Iubire!

      Ștergere
    2. Nu va speriati,nici nu va tulburati: "ceva"plutea in aer si-nainte de 21 decembrie,dar nu stim ce,ca n-am vazut,n-am simtit,n-am auzit,n-am "mirosit"nimic.....

      Ștergere
  6. Draga Ashtara,

    Am simtit pana dincolo de suflet aceste urari minunate, dorim ca universul sa patrunda in sufletele noastre si sa ne ridice suuus, atat de sus incat sa trecem cu toti in urmatoarea etapa, pentru ca acum este MOMENTUL in care intreg universul este la dispozitia noastra, NOI nu trebuie decat sa primim si sa acceptam LUMINA si IUBIREA trimisa de UNIVERS si de INTREAGA IERARHIE DIVINA!
    Sufletele noastre se umplu de LUMINA SI IUBIRE si pentru toate aceste lucururi minunate multumim UNIVERSULUI, DIVINITATII, TUTUROR FIINTELOR DE LUMINA SI BUNEI NOASTRE PRIETENE ASHTARA MIHAELA TRISTAR!
    SA NE AJUTE BUNUL DUMNEZEU TATAL NOSTRU CERESC PE NOI TOTI SA FACEM ACEASTA SCHIMBARE MINUNATA PE CARE O ASTEPTAM DE MII DE ANI SI SA AI AJUTE PE TOTI PRIETENII NOSTRI SA DUCA LUCRAREA LA BUN SFARSIT!!
    O rugaciune a Bunului Sfant Parinte Arsenie Boca spunea:
    "Doamne Iisuse Hristoase Ajuta-mi ca Rugaciunea Prea Sfantului Tau Nume sa-mi lucreze in minte mai mult decat fulgerul pe cer!"

    SLAVA TIE Iisuse Hristoase!!! Domane AJUTA !!!

    Pace si Iubire!

    Lucian R.

    RăspundețiȘtergere
  7. LA MULTI ANI!

    Nu stiu cum sa incep,mi-a luat ceva timp pana sa fac acest comentariu, dar nu am avut de ales.
    Iata ce s-a intamplat:

    In weekend am citit "Montauk - Conexiunea Extraterestra" de Stewart Swerdlow, mi s-a parut o carte S.F.(nimic mai mult),am citit 58 pagini sambata,iar restul duminica.
    Nu stiu daca are vreo legatura,dar in zilele mentionate mai sus am avut doua vise ciudate care m-au infricosat un pic.
    Sambata am vsat ca sotia mea a fost rapita de niste tiganci si eu am incercat sa o elibarez toata noaptea.
    Duminica am visat ca eram intr-un hotel cu trei persoane, doi barbati si o femeie.In vis eram "constient" ca femeia urma sa ne ucida in curand...
    La un moment dat mi-au aparut niste cartonase(semanau cu niste carti de joc) pe care era trecuta ora 10:10 si datele 19 si 20.

    Bucuros ca putem pleca pana la ora si data respectiva(implicit as scapa de femeia respectiva)i-am explicat ca vom juca acel "joc" in
    weekend-ul respectiv.Nu a fost de acord si a plecat sa ne aduca cate o cafea. In acel moment eu m-am indreptat catre usa gandindu-ma sa fug din acea cladire.In timp ce eu ieseam pe usa am "vazut" cum femeia deja strecura niste somnifere in cafea si m-am gandit ca celelalte doua persoane erau pierdute.

    O sa te intrebi:"Bine,bine, si care-i faza?"

    Imediat m-am trezit(a sunat alarma) si am "rememorat" visul,in tipm ce beam cafeaua m-am uitat in calendar:incredibil 19 si 20 pica peste doua saptamani in weekend.Instantaneu m-am gandit ca trebuie sa povestesc cuiva visul meu si in acel moment am "simtit" ca trebuie sa scriu pe acest blog.Nu stiu ce inseamna,poti sa ma crezi nebun dar ceva din interiorul meu nu m-a lasat pana nu am scris aici randurile de mai sus.Chiar daca o sa par penibil,eu mi-am facut "datoria".
    Ozi buna

    RăspundețiȘtergere
  8. La Multi Ani!
    Nu te consider deloc penibil. Nu sunt lucruri pe care sa le postez pe blog, ca sa nu sperii prea tare, in comentarii mai scriu despre asta, insa eu tot atrag atentia la lucrarile de magie neagra ce se fac pe populatie, in aceste vremuri. Aceste lucrari au menirea de a activa si de a alimenta cu energie neagra niste larve astrale care isi cam fac de cap prin lumea noastra acum. Citeste te rog ultimul articol de pe blogul http://oracoluletern.blogspot.ro, Eteric archon grid versus Ascensiunea. Te va edifica cu multe. Prin visul tau ti se atrage atentia asupra unui pericol, motiv pentru care eu tot invit semenii mei sa nu se intrerupa din rugaciune, sa fie vigilenti. In vis tu ai fost vigilent si ai vazut ce se pregatea. Cam asa e in realitate. In timp ce unii se bucura ce bine si ce fericiti suntem in calitatea de persoane ascensionate, proces despre care eu consider ca inca nu s-a produs, altii isi fac in voie, nestingheriti, lucrarile in slujba intunericului. Daca esti atent, se discuta in articolul recomandat de niste entitati, poate si extraterestre, fara corp material. Despre reptilienii cu corp material iti garantez ca merg pe drumul cel bun, ma interesez de procesul evolutiei lor mai tot timpul. Exista cititori care acum au descoperit blogul. Pentru a avea o buna intelegere a multor informatii furnizate in prezent, este necesara citirea unor articole din lunile anterioare : Reptilienii pasesc in lumina si iubirea cristica, Povestea mea si altele. Pace, Iubire si multa incredere! Cu iubirea si credinta trecem noi peste toate!

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc mult.

    Port un cristal de stanca(in forma de cruce)la gat,sunt sigur ca ma va proteja pe mine si familia mea,l-am botezat Mihail,suntem prieteni buni deja.
    Excelent blogul.Asteptam postari mai dese pe acest blog.
    Succes!

    RăspundețiȘtergere
  10. De-abia ieri am dat de acest articol din intamplare cand cautam altceva. Mai inseamna ceva pentru anul 2016, ar fi un mesaj personal sau general pentru tara ? Am terminat rugaciunile 16 zile. Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere