luni, 3 decembrie 2012

SFAT DE LA SF. IOAN BOTEZATORUL




SFAT DE LA SF. IOAN BOTEZATORUL

Dragii mei,

As vrea sa va povestesc ceva ce mi s-a intamplat in ultimele cateva zile, ca sa puteti intelege sensul mesajului mai departe.
Miercuri, 28 noiembrie, pe la ora 14, mi s-a instalat dintr-o data o caldura mare in zona inimii si la nivelul capului. Eu stiu ca in acest fel se simte, doar atunci cand apare in comunicare un Sfant Apostol (despre care am uitat sa va scriu in articolul despre Ierarhia Divina, ca sunt spirite foarte inalte, situate in 12D, la nivelul Ingerilor Serafimi), Arhanghelul (Serafimul) Mihail sau Comandantul Ashtar Sheran (al carui ghid spiritual este Mihail). Dar nici unul dintre toti acestia nu era atunci. Era Sfantul Ioan Botezatorul, de asemeni spirit inalt, situat in 12D, cu care nu am mai comunicat niciodata pana in acel moment.
Iata ce mi-a cerut: „Sa scrii niste pomelnice pentru vii, sa pui in ele numele tuturor rudelor, prietenilor, cunoscutilor si sa scrii acolo - impreuna cu familia lor, sa mergi la minim 9 biserici sau manastiri si sa lasi aceste pomelnice, chiar undeva la o icoana. Nu este obligatoriu sa fie citite de un preot.”
Datorita incarcarii foarte mari pe care o am la serviciu in aceasta perioada, se facuse vineri, ziua Sfantului Apostol Andrei si eu nu ajunsesem cu pomelnicele la biserici. Spre seara, mi-a aparut din nou Sfantul Ioan si mi-a transmis, simtind parca si o parere de rau din partea Sa: „Nu ai facut ce te-am rugat”. I-am raspuns Sfantului Ioan, ca eram chiar in acel moment la capitolul „redactare pomelnice”, urmand apoi sa le scot la imprimanta in mai multe exemplare, pentru ca la atatea nume, umplusem niste pagini. I-am mai spus ca voi merge sa le duc duminica.
Sambata mi-a aparut din nou: „Sa nu uiti sa mergi maine, asa cum ai promis!”
Evident ca duminca, am executat lucrarea si am ajuns la 12 biserci, nu doar la 9, asa am simtit eu ca trebuie sa fac. Pentru ca este anul 2012, pentru ca sunt 12 luni componente ale acestui an, in fiecare deschizandu-se cate un portal al energiei cristice.
Duminica, spre seara, mi-a aparut din nou Sfantul Ioan, multumit de aceasta data si mi-a spus: „Actiunea voastra de astazi, a salvat niste vieti”. Fusesem 3 persoane in acest mic pelerinaj.
Am inteles atunci totul, in fractiune de secunda si mai tarziu, punandu-i intrebari Sfantului Ioan, mi s-a confirmat.
Insistenta Sfantului Ioan de a implini cele cerute cat mai repede, se datora faptului ca nu mai prea este timp. Daca cineva mai crede ca vom trece printr-un 21 decembrie la fel ca si pana acum si ca de Craciun sau de Anul Nou serbam cu gramezi de bucate pe mese, se pare ca se cam inseala.
De asemeni rostul a ceea ce mi s-a cerut, se datoreaza unui aspect al vietii noastre cat se poate de real. Sunt multi oameni pe acest pamant, membri ai aceleiasi familii, insa din pacate, unii sunt orientati catre spiritualitate si altii nu. Am personal nu stiu cati cunoscuti, care se incadreaza la aceasta categorie. Ei bine, inscrierea pe aceste pomelnice a unui nume cu familia lui, este ca un fel de dispensa divina pentru cei necredinciosi, este ca un dar al vietii pentru ei, ca sa nu sufere dincolo de marea trecere cei ce sunt cu credinta in Dumnezeu. Sunt foarte multi cei ce se gandesc cu spaima la momentul acestei treceri si desi stiu ca se inalta, parca ar prefera sa nu se intample aceasta, numai prin prisma faptului ca daca ei trec si cine le este drag nu face saltul, cum va fi mai departe viata lor? Iata deci, ca prin iubirea si compasiunea infinita a Bunului Dumnezeu, se pare ca vor putea pasi in noua lume si cei care vor descoperi cu adevarat pe Dumnezeu, dincolo de bariera acestui sfarsit de an, ei nefiind in acest moment pregatiti pentru aceasta, dar fiindu-le totusi daruita viata in a patra dimensiune, in care va pasi planeta noastra, doar ca urmare a credintei si rugaciunilor celor dragi lor.
V-am povestit cele de mai sus, cu indemnul de a face si voi ce am facut eu, pentru cei apropiati voua, daca puteti, daca timpul va permite si evident daca simtiti ca ar fi de folos. Ieri, dupa ce am iesit pe poarta celei de-a 12-a biserici, aveam asa un sentiment de multumire sufleteasca, de bucurie, de implinire. Nu cred ca a fost in zadar.
Inchei prin a va spune ca Federatia Galactica a decis ca nu va aparea cu navele sale, decat dupa ce se va face marea trecere. Va fi mare nevoie de ei atunci. E mult prea tarziu acum, pentru aceasta dimensiune. Ar genera multa panica si asta ar scadea vibratia generala a Pamantului, ceea ce nu este de dorit in acest moment. Ne vor fi tot timpul aproape, nu se vor indeparta de noi, ne vor ajuta prin vibratiile lor inalte si prin toate actiunile pe care in mod nevazut le-au facut, le fac si le vor mai face, spre folosul nostru.  Am avut comentariul unui cititor prin care spunea ca ne putem descurca sa facem trecerea singuri, nu avem nevoie de ei. Acum da, putem spune asta, dar dupa ce ne-am vazut cu sacii in caruta? Trebuie sa intelegem bine ca nu am ajuns in punctul in care suntem acum, de unii singuri. Nu am fi putut atinge acest stadiu sau mai bine zis nu ni s-ar fi permis sa ajungem in acest punct, fara sa avem si ajutorul galacticilor, aceasta din cauza unor spirite aflate in mijlocul nostru, care simt ca prin aceste transformari care se petrec, deloc convenabile pentru ele, pe care nu le mai pot controla, le aluneca banii si puterea printre degete. Priviti doar aerul din orasul vostru. Desi a fost un an secetos, totusi aerul are o claritate deosebita, chiar aproape de nivelul solului, cand din cauza gazelor de esapament, nu mai devreme de anul trecut, era o pacla de o taiai cu cutitul. In Japonia, dupa dezastrul nuclear care a fost, nu mai este urma de radiatii. Credeti ca s-au rezolvat toate asa de la sine? Va spun sigur ca nu, dar daca galacticii nu au venit sa se bata cu pumnii in piept, asa cum obisnuim deseori noi pamantenii sa o facem, ca in fiecare noapte ne purifica aerul, apele, ca ajuta la purificarea si transformarea corpurilor noastre, pentru adaptarea la noua dimensiune, ca ne ajuta la cresterea nivelului de intelepciune, de iubire, asta nu inseamna ca nici nu au facut aceste lucruri.
Personal, imi pare rau pentru decizia lor, insa pe de alta parte, caut si sa o inteleg. Chiar au dreptate. Sunt putini cei ce doresc din toata inima venirea lor, la fel de putini sunt cei ce nu o doresc si sunt foarte multi cei care nu stiu nici macar ca exista, motiv pentru care, este incert ce ar simti in situatia unei intalniri.

Pace si Iubire!

20 de comentarii:

  1. Date fiind ultimele doua rasturnari de situatie (cea cu reptilienii si cea cu navele), cat de sigura esti ca pe 21 decembrie vom avea 3 zile de intuneric, si nu va fi o zi decat cu o incarcatura energetica mai mare.

    Alex^_^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii ce se intampla Alex? Daca referitor la venirea sau nevenirea galacticilor sau la trecerea reptilienilor catre lumina sau netrecerea lor, era si un coeficient de liber arbitru al spiritelor implicate, in cazul lui 21 decembrie nu mai poate fi vorba de asa ceva. Sunt fenomene si modificari fizice care se petrec, legate de electromagnetism si alti parametri, anumite conjuncturi astrologice stiute si calculate de mii de ani, trecerea prin ecuatorul galactic, ce nu pot fi schimbate de catre cineva. Evident ca nu stie nimeni 100% ce se va intampla efectiv in acele momente, insa dupa parerea mea, daca nu se petrece o schimbare brusca, radicala, omenirea mai are putin si intra intr-un colaps, efectiv. Nici un parametru economic nu se indreapta in sus la nimeni. O spune viata oamenilor, care devine din ce in ce mai grea, nu informatiile de la televizor. Toti merg in jos. Oare cat mai putem merge in jos? Cat mai putem sa o ducem in acest fel? Multi au ajuns la limita puterilor. Femeile care au adus pe lume copii ar putea intelege mai bine asemanarea: suntem parca intr-un travaliu, iar contractiile se indesesc pe masura ce trece timpul. Ar trebui sa vina si momentul nasterii si sa ne eliberam de durere, nu-i asa?

      Ștergere
    2. Eu totusi nu simt ca se vor intampla 3 zile de intuneric fizic. Sunt destul de multe "legi" care ar fi impinse la limita, sau chiar incalcate.

      Dar pana la urma, am incredere ca oricare ar fi "metoda" folosita de cei care ne vegheaza in aceasta trecere, va fi cea mai buna pentru noi.

      Alex ^_^

      Ștergere
  2. Buna!

    In ceea ce priveste aparitia navelor Federatiei, am intrebat doi colegi ce ar face sau ar simti daca vad acum nave pe cer. Unul imi spune razand ca s-ar duce sa bea si pe urma sa plece la razboi, altul imi spune ca daca ai vedea asa ceva inseamna ca esti dus cu capul.
    Deci, stie Federatia ce stie cand a luat aceasta hotarare de amanare.
    Cu drag, Vali

    RăspundețiȘtergere
  3. Pot spune - fara teama de a gresi - ca m-as putea numara printre cei care s-au "trezit", sau cel putin mi-ar placea sa cred ca traiesc vremurile in care pleoapele-mi mijesc in zorii acestei "treziri" spirituale. Asa stand lucrurile, am pornit intr-o odisee a sufletului si avid de informatii si cunoastere, am cautat sa aprofundez... Treptat, multe dintre tainele ezoterismului si ale spiritualitatii au inceput (si continua neincetat) sa faca parte din modul meu de a vedea lucrurile, in aceste vremuri nu tocmai confortabile. Am "hoinarit" pe multe site-uri si blogg-uri de acest gen, destul cat sa filtrez cu atentie informatiile citite, facandu-mi totodata o parere (umila) despre ceea ce se intampla in virtual, vis-a-vis de viitorul nu foarte indepartat. Multe materiale postate sunt adevarate scenarii SF...alteori, este cat se poate de limpede ca anumite persoane (cele mai multe vietuind dincolo de Oceanul Atlantic) care-si posteaza ineptiile, au probleme serioase care fac trimitere la patologic. Dar n-am judecat pe nimeni si nici nu o voi face. Trist este ca sunt multi oameni care chiar isi pun sperantele in ceea ce acesti "vizionari" expun...si pe zi ce trece, asteptand ca aceste "profetii" sa se implineasca, multe suflete cunosc o dezamagire profunda. Si asta pentru ca...dezamagiti vor fi cei ce se amagesc. Dealtfel, multi "channelers" din astia au inceput sa dispara, cu tot cu "channeling-ul" lor. Insa eu nu ma indoiesc de buna Ta credinta si bunele intentii draga Ashtara, postand pe acest blogg...si spun asta pentru ca - sunt convins - nu urmaresti beneficii materiale, ci doar sa ajuti alte suflete sa cunoasca Lumina. Numai ca... Numai ca, in ceea ce priveste data de 21 Decembrie - si ce va sa fie dupa - ma raliez celor care (si nu sunt putini!) sustin ca nu vom trece prin cele 3 zile de intuneric, sau prin alte grozavii. Incercand sa filtrez totul prin inima cu multa atentie, ghidandu-ma dupa anumite trairi si informatii subtile, sunt de acord cu cei care sustin ca procesul Ascensiunii spirituale va fi unul gradual. Si ca acest proces se va "intinde" pe cel putin cateva decenii, de acum incolo. 21 Decembrie poate insemna inceputul...dar mai apoi, va trebui sa lucram intens cu noi si cu trairile noastre, va trebui sa ne inaltam noi insine ca mai apoi sa-i ajutam si pe altii s-o faca. Asadar, avem destul de lucru! :) La fel se pune problema, atunci cand vine vorba despre Marea Intalnire cu fratii si surorile noastre din Univers... Comunicarile entitatii numita Bashar - cunoscatorii stiu la cine ma refer - sunt imbratisate de foarte multi. Si asta pentru ca acestea debordeaza de bun-simt, logica, si par nehazardate. Desigur, nimeni nu detine Adevarul absolut...dar oamenii echilibrati accepta aceste comunicari ca fiind cele mai veridice. Prin urmare, s-ar parea ca ne vom reintalni cu marea noastra familie galactica dupa cateva zeci de ani. Stiu, s-ar putea sa dezamagesc pe multi...recunosc, la randu-mi sunt un pic dezamagit, avand in vedere ca am trecut de 40 de ani. :) Credeti, dragi suflete, ca mie nu mi-ar placea sa vad cerurile noastre impanzite de navele lor? As innebuni de fericire! Dar...avand in vedere ca foarte putini semeni de-ai nostri s-au "trezit" (undeva sub 1% din totalul populatiei planetei) si stiu cine sunt, de unde vin si incotro se indreapta, este de la sine inteles ca fratii si surorile noastre din Univers nu pot interactiona cu noi, deocamdata. Ei cu vibratiile lor inalte...noi cu ale noastre (inca) joase... Din punctul meu de vedere nu ne ramane decat sa lucram cu noi intens, sa gandim frumos despre un viitor la fel de frumos, sa iubim neconditionat, sa ne deschidem inimile si sa acceptam darurile Tatalui. Restul, vine de la sine. In cele din urma, Te felicit draga Ashtara pentru intentiile Tale si pentru eforturile depuse aici, in folosul si spre binele celorlalti. Drum drept, Lumina si Iubire!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Adrian, iti urez si eu la fel tie, din tot sufletul. Referitor la fratii stelari, ai dreptate cu procentul de 1%, insa ei chiar erau dispusi sa treaca peste treaba cu vibratiile inalte, numai sa ne poata cumva ajuta. Daca lucrurile s-au petrecut altfel, acceptam totul asa cum este, poate e mai bine pentru toti in acest moment. Referitor la cele 3 zile de intuneric, asa cum am mai afirmat, eu nu pot sti cu siguranta 100% daca vor fi, desi inclin sa cred asta, eu nu fac decat sa public ce mi se transmite, lasand la o parte visele premonitorii foarte exacte pe care le am inca de mic copil, insa te asigur ca nici tu sau oricine altcineva nu poate sti cu siguranta 100% ca nu vor fi, oricat de multa cunoastere ar avea fiecare. In viata eu ma ghidez mult pe intuitie dar si pe logica. Poate este un defect profesional, nu stiu. Uitandu-ma insa in jur, imi dau seama ca in acest moment, omenirea a ajuns deja intr-un punct in care rezolvarea adevarata nu poate veni decat prin intermediul unui eveniment care se va produce brusc. Pe de alta parte,de ce s-au intetit asa de tare necazurile multor oameni in acest 2012? Mie mi se pare ceva de genul: haideti repede, repede, sa va inchideti cat mai multe probleme karmice, pentru ca fara aceste reglari de conturi, la finele acestui an, nu puteti ascensiona. Pe masura ce ne-am apropiat de acest decembrie in care ne flam acum, am trecut la etapa "dat dintr-o belea in alta" Parca nu mai exista pauze. Sunt in jurul meu nu stiu cati oameni de lumina, cu bunatate in suflet, oameni simpli, modesti,cu credinta in Dumnezeu, care considera acest an cel mai crancen din viata lor. Au ajuns la capatul puterilor. Au si 25 de ani ca varsta si 35 si 40 si 50 si 60. Deja nu mai are importanta varsta, toti simt la fel. Oare de ce s-a intamplat asa? Oare de ce totul s-a intensificat si s-a amplificat atat de mult? Ca sa sarbatorim si acest An Nou tot in maniera, cine are bani se duce la Poiana Brasov, cine nu, sta acasa si mananca si in noaptea de revelion paine cu ceapa? Nu stiu ce sa zic, dar inima imi spune ca de aceasta data va fi mult diferit.

      Ștergere
    2. Da, ai dreptate.Si eu vad acest lucru atat in jurul meu cat si pe propria-mi piele.Si eu simt, intuiesc ca vor veni cele 3 zile de intuneric, cu atat mai mult cu cat, am citit despre acest lucru inca din luna mai 2012...
      Sa o luam metodic, stiintific.

      1-Pulsul pamantului(rezonanta Shumman) a inceput din 1982 sa creasca de la 7,8Hz/sec la 12,7 Hz/s.Crescand rezonata pamantului, creste si magnetismul,pe de-o parte, iar pe de alta parte, timpul se compreseaza, se reduce.Dovada ca acum avem doar 16 ore intr-o zi

      2-In data de 20.02.2002 Soarele a intrat in centura fotonica.Stiu sigur ca acest eveniment a avut loc la acea data.Cititi data de la stanga la dreapta si invers.Soarele intrand in centura fotonica, din acel an au inceput si modificarile climaterice(canicula).
      Dupa 10 ani...va intra si pamantul in centura fotonica iar acest lucru se va produce la 21.12.2012.Intrand in centura fotonica, este si normal ca primele zile sa fie intuneric, timp in care vibratiile vor creste.Crescand vibratiile atmosferice ele ne vor afecta si pe noi, in sensul ca vibratiile noastre personale trebuie sa fie de nivel apropiat, compatibile cu cele atmosferice,Cei ce nu au vibratiile crescute vor suferi o cadere a sistemului imunitar...si...urmarea va fi parasirea corpului fizic prin deces, deoarece organismul va contacta virusii ce se vor manifesta in atmosfera in acea perioada.Iar cei care nu vor muri din aceasta cauza, vor muri de frica, de teama.

      3-Oamenii de stiinta vorbesc de cativa ani despre schimbarea ADN-ului, despre faptul ca s-au nascut acum cativa ani oi copii cu cate 3 catene(spirale) de ADN
      Personal simt ca si ADN-ul meu a suferit modificari majore, drept ptr care am contactat cateva laboratoare de genetica spre a face o analiza care sa-mi confirme sau sa-mi infirme banuiala..Surpriza! In Romania si Europa nu se fac astfel de analize, asa mi-a spus un medic in varsta dintr-un altfel de laborator.Cica doar in USA.Intrebandu-l de ce, acesta mi-a raspuns simplu ca softul necesar este scump, si ca vezi doamne, la propunerea lui Crin Antonescu(care a avut in familie un caz de anomalie genetica-s-o fi referit la sotia sa decedata) incepand din 2013 statul va cumpara acest soft pătr efectuarea unei astfel de analize.Din ce am citit(evident ca este vb despre parerea unui specialist), modificarea ADN-ului este cauzata de doi virusi, unul fiind virusul herpes 6#...ori eu am acest virus de mult timp.

      Continuare in postarea urmatoare

      Ștergere
    3. 4-Daca trecerea ar fi graduala...ar fi o situatie cam bizara.Unii dintre noi provin de pe alte planete./galaxii, si am venit aici(ne-am reincarnat) cu scopul/misiunea, de a ajuta la ascensionarea semenilor nostrii....si desi multi ne chinuim de mult timp sa ne indeplinim misiunea...nu prea reusim.Si atunci ma intreb eu: nu cumva misiunea noastra abia incepe? Asa cum s-a mai spus aici, multi aem 40,50, 60 ani..iar daca finalizarea ascensionarii va fi peste 10,20,30 ani..atunci noi nu vom mai fi aici, in corpul fizic.Ori neindeplinirea misiunii noastre din cauze independente de noi, ar fi in contradictie cu contractul pe care l-am facut inainte de reincarnare.

      Stiu, multora le este teama de o schimbare brusca, unii au devenit dependenti de viata in dualitate..si le este convenabil ca tranzitia sa se faca gradual, numai ca...aceasta tranzitie ar semana cu un fel de schimbare a generatiilor, proces ce se face normal.Ori nu este cazul in acest moment, in aceasta situatie.
      De luni de zile caut sa aflu si parerea altora privind apropiatul eveniment.Iar discutiile nu le abordez cu persoane din anturajul meu, ci pur si simplu intru in vorba cu persoane necunoscute..in masina, pe strada, in diverse locuri unde conjunctura mi-opermite.In aceste 7 luni de zile de cand fac acest experiment, am gasit doar o singura persoana dispusa sa cunoasca, sa afle ce se va intampla,Restul..s-au comportat precum strutul cand si-a bagat capul in nisip.Mai mult, unii s-au uitat la mine ca la o cometa aterizata pe neasteptate si care le-a perturbat liinistea.Ce sa inteleg din asta? Ca oamenii in majoritatea lor nu au habar de ce va urma, ca unii nu cred sau nu vor sa accepte schimbarea.Ori in ritmul asta mai are rost sa asteptam?!Oricum se preconizeaza ca in Noua Lume vor exista circa 1,5 miliarde de suflete...Asa ca degeaba indivizi precum Tolec sau Drake spun ca in curand omenirea va fi eliberata de sub dominatia Ocultei Mondiale si ca vechile paradigme vor disparea iar viata se va imbunatati dpdv material.Fara schimbarea mentalitatii, fara ridicarea vibratiilor, adica al nivelului de constiinta..schimbarea va fiinutila.
      Pace si iubire!

      Ștergere
  4. ...insa dupa parerea mea, daca nu se petrece o schimbare brusca, radicala, omenirea mai are putin si intra intr-un colaps, efectiv.

    Sunt perfect de acord cu tine, iar acest fapt l-am mentionat in primul meu articol de pe blogul personal...

    Da, prefer o schimbare brusca, o epurare radicala a populatiei, altfel, ne vom invarti in jurul cozii!

    Am lasat candva un mesaj pe blogul tau in care spuneam despre vizita unor nave spatiale in 11.11.2012...si te rugasem ca in comunicarile tale sa intrebi daca este adevarat!

    Intrucat aparatul meu foto s-a stricat dupa acea data..mi-am cumparat rapid un altul si il port cu mine mai peste tot...iar pe 12.12.2012..voi sta la panda si ii voi chema iarasi pe prietenii mei arcturieni si siriusieni


    Apropos de visul tau.Intamplator..sau nu....pe langa terapii..eu sunt initiata in parapsihologie, inclusiv artele divinatorii...

    Hai sa-l analizam putin..dar mai inainte, spune-mi, te rog, daca visul l-ai avut intre orele 02-05. Te intreb ptr ca visele reale se petrec in acest interval orar.Restul este o consecinta a subconstientului

    Cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc mult pentru interventii. Se pare ca suntem pe aceeasi lungime de unda. Referitor la vis te rog mult sa ma ajuti sa imi amintesc, am postat cumva vreunul in vreun articol si nu mai stiu exact acum, sau te referi la faptul ca am scris mai sus ca am vise premonitorii de cand ma stiu? Daca este varianta 2, pot sa iti spun ca am avut in repetate randuri visul ca ies dintr-o incapere, in afara, stiu sigur ca este ora 12 ziua dar totusi este noapte. Mai am prieteni care au avut vise de acelasi fel, inclusiv sora mea, de cateva ori. La toti apare ora 12 ziua exact ca 12 noaptea. Nimeni insa nu vede in vis agitatie, balamuc, ci multa liniste si pace. Un alt vis pe care l-am avut in anul 2010, este cel despre consilii. Prima parte era ceva de natura personala si s-a si implinit deja, dar in ultima parte ma vedeam undeva in aer, parca in Zona Obor din Bucuresti, privind in lung Calea Mosilor, in locul careia vazusem in prima parte a visului un fluviu despre care o voce imi spunea ca s-a mutat Gangele in Bucuresti si un barbat tanar si frumos pe al carui piept scria SOLARIS. M-au trecut toti fiorii de emotie, prin luna iunie, cand am citit un articol postat pe blogul lui Daniel Gaucan, numit din Comunicarile Arhanghelului Mihail sau cam asa ceva. Persoana care a conceput acest articol scria acolo, ca in noua lume se vor naste doua consilii: un Consiliu al Apei Albastre numit si Consiliul Stramosilor (vezi Gangele si Calea Mosilor) si al doilea Consiliu al Stelei Focului numit si Consiliul Solaris. Probabil ca visul pe care eu l-am avut cu doi ani inainte de a citi acest articol a fost coordonat tot de Arhanghelul Mihail, care pentru mine, este unul din cei sase ghizi spirituali astrali, nu doar un ocrotitor. Cinci ghizi din sase printre care si Mihail mi-au fost dati de Bunul Dumnezeu de cand m-am nascut. Cel de-al saselea a fost pana in luna iulie un ghid si la mijlocul acelei luni i s-a luat locul de catre un alt ghid, un Inger al Tronurilor la acea vreme. Datorita lucrarii ce s-a facut in numele iubirii cu entitatile reptiliene, in care am fost implicata cu varf si indesat, ghidul meu a fost promovat de Divinitate de la gradul de Inger al Tronurilor la gradul de Inger Heruvim, Inger al Iubirii. Se numeste Konor. Am plans atunci de fericire pentru El. Iata deci ce se intampla daca asculti de intuitie si de fapt de calauzirea pe care ti-o dau ghizii. Ceilati ghizi sunt Gabriel, Uriel, Rafael si Samuel, ghizi pe care ii am din nastere. Date fiind cele scrise mai sus, cum as putea eu sa cred altceva, cand toti sase imi spun ca vor fi 3 zile de intuneric si ca dupa 22 decembrie nu trebuie sa vdem blocuri daramate sau nu stiu ce dezastre ci doar atat: ramanem fara energie electrica. Intamplarea face ca lucrez in domeniu si vin si intreb specialisti,: un motor a carui functionare se bazeaza pe principiul inductiei electromagnetice, va mai putea functiona la fel in cazul unor alti parametri ai campului magnetic inconjurator? La fel si generatoarele, inclusic cele de la hidrocentrale?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara, draga mea!
      Incep prin a-mi scuze privind mentiunea facuta anterior si care se refera la vis.Eu citesc cu regularitate atat blogul tau cat si un alt blog numit inspatelescenei2012.
      Va ador pe amandoua, si pe tine si pe Maria.Ea postase zilele trecute un articol privind un vis aut recent si care se referea la ziua de 21 decembrie.
      Dar, uite ca aceasta eroare a prins la ceva(probabil subconstientul m-a facut sa postez referirea facuta despre vis).Asa cum probabil am scris, visele premonitorii si de luat in seama sunt cele care se petrec intre 02-04...si in special cele color(eu numai color visez).
      Privitor la visul tau ce face referire la ora 12, parerea mea este ca aceasta cifra semnifica protectia pe care o ai din partea divinitatii cat si echilibrul .Sa ma explic.
      Cifra 12 inseamna 3(1+2=3)., iar 3 semnifica Trinitatea(Iisus,Tatal Ceresc si Duhul Sfant), iar echilibrul deriva din faptul ca pe orologiu(ceas) ora 12 este la jumatate.Eu te percep ca pe-o Fiinta de Lumina, si ca orice astfel de fiinta, obisnuiesti ca in timpul noptii, in timpul somnului, sa calatoresti in astral.De fapt nu tu calatoresti, ci spiritul tau, astfel incat acele vise premonitorii nu sunt altceva decat evenimente traite in avans in planul astral.Am ramas placut impresionata sa constat ca ai ca ghizi spirituali pe cei mai importanti(Gabriel, Uriel, Rafael si Samuel)
      Acum sa-ti descriu cum arata fiecare.

      -GABRIEL-este arhanghelul LUNII.Este un barbat matur cu parul lung si alb, purtand o coroana de argint in care se afla o semiluna.Gabriel este infasurat intr-o mantie de culoare argintie, ca si cum ar fi facuta din perle.El este cel care ne ajuta la dezvoltarea puterilor parapsihice,ne ajuta sa calatorim in astral.Iti recomand ca sa-l invoci in ziua de LUNI, prin aprinderea unei lumanari de culoare verde

      -URIEL-iar numele lui inseamna Lumina lui Dumnezeu, iar in religia ortodoxa comemorarea lui are loc la 8 noiembrie.Este reprezentat ca fiind un barbat tanar, tinand in mana dreapta o sabie, care reprezinta puterea si dreptatea, iar in mana stanga tine o limba de foc reprezinta temperamentul sau inflacarat.Rolul lui este de a avea grija de Infern, fiind conducatorul ingerilor razbunatori si ai pedepsei.Din punct de vedere spiritual, Uriel ajuta la iluminarea noastra, iar pe unii ne ajuta sa devenim profeti sau cel putin chanelleri(tu esti exemplul concret).Uneori Uriel este asociat cu un heruvim sau cu Pamantul(Mama Geea), deoarece el pastreaza secretele pamjantului si nimic nu se intampla fara stirea lui.
      Iti recomand sa-l invoci in orice zi doresti tu, prin aprinderea unei lumanari de culoare argintie.

      -RAFAEL-el conduce planeta Marcur,de aceea el este cunoscut ca si Mercur sau Hermes.Este infatisat ca un tanar imbracat in haine de pelerin, purtand o mantie galbena, pe cap are o palarie cu boruri mari, avand in ea o pana de cotofana(pasare sacra), este incaltat cu niste sandale inaripate, iar in mana are un toiag.El este personificat de cartea Nebunul din Tarot.El ii ajuta pe oameni sa gaseasca obiecte pierdute sau bunuri furate,ajuta in vindecari ale bolilor mintale si in comunicare.Il poti invoca intr-o zi de MIERCURI(ziua lui Mercur), aprinzand o lumanare de culoare violet

      -SAMUEL-guverneaza planeta MARTE si simbolizeaza partea distructiva a fortei vietii si energia masculina, care, atunci cand este corect concentrata, poate fi folosita in scopuri pozitive.Este reprezentat de un barbat inalt si puternic, imbracat intr-o mantie stacojie si o roba.Are parul rosu strans intr-o coama de cal si prins cu o banda metalica pe care este gravata o pentagrama cu cinci stele.In maini tine o spada si un scut.El ne insufla curajul fizic, fiind dusmanul raufacatorilor.Il potiinvoca intr-o zi de MARTI, aprinzand o lumanare de culoare rosie


      Iti recomand ca atunci cand ii invoci sa ii vizualizezi conform descrierilor de mai sus.

      PS-Dat fiind interesul tau ptr ingeri, in curand(caci nu prea a mai ramas timp) te voi directiona pe blogul meu unde voi posta un articol despre ierarhiile diine

      Pace si iubire!

      Ștergere
    2. Multumesc din suflet pentru recomandari. Le voi salva undeva, intr-un fisier. Consider totusi ca cei ce pot percepe un pic nevazutul, fiecare vede in felul lui, nu exista un standard. Ingerii se arata fiecaruia prin cea mai familiara si iubita infatisare care exista in mental. Exista multi care ii vad pur si simplu ca pe niste sfere. Atat, fara nici o infatisare umana. Referitor la invocare, treaba este valabila pentru mine doar in cazul Ingerilor sau Arhanghelilor ce nu imi sunt ghizi. In cazul celor ce imi sunt ghizi, totul este un pic mai altfel. Nu trebuie sa ii invoc, Ei sunt pe canal de comunicare cu mine tot timpul, dar fac cumva cu randul si nu exista niciodata acelasi program in fiecare zi. Doar in momente foarte importante sunt prezenti toti sase pe langa mine. M-am obisnuit sa comunic mereu cu cel pe care il gasesc pe langa mine, la momentul respectiv, cand am nevoie de vreo informatie sau de un ajutor. Ce am remarcat este ca Ei isi stabilesc programul dupa cum este tavalugul de probleme de prin viata mea. Nu stiu cum se face, ca tot timpul, pentru problema X care imi apare, se afla in permanenta cel mai potrivit ghid dintre cei sase, in sarcinile sale intrand exact rezolvarea acelui tip de problema.
      Pace si Iubire!

      Ștergere
    3. Poate m-am exprimat eu gresit.
      Aprinderea lumanarii cu culoare specifica si in ziua corespunzatoare are rolul de a multumi pentru prezenta lor.

      Vreau sa te intreb ceva.

      Eu vad inca din copilarie niste chestii, adica vad atunci cand ma uit spre cer niste forme energetice, hai sa zicem niste particule energetice de forma unor mici rame de culoare argintie(in forma de S) care pulseaza, se misca.
      Este ceva asemanator ca atunci cand te apleci si te ridici brusc..si incepi sa vezi niste puncte..multi spun ca ar fi semne de anemie.Ei bine, eu vad formele descrise mai sus tot timpul cand ma uit in sus, spre cer...ptr ca in acea zona nu exista obstacole(pomi, persoane, zone colorate).As vrea sa stiu daca tu vezi asa ceva, sau daca ceea ce vad eu vede fiecare dintre noi.
      Culmea, astazi cabd am iesit la fereastra si priveam in sus, spre cer, aceste particule energetice erau mai multe decat niciodata.Sa fie oare din cauza vibratiilor crescute in aceasta perioada?!

      Ștergere
    4. Consider ca vezi atat energii universale cat si forme-gand. Gandul e invizibil, doar pentru cei ce nu percep invizibilul.
      Cum aceste energii sunt din ce in ce mai amplificate, este firesc sa vezi din ce in ce mai multe astfel de forme.

      Ștergere
  6. Inca o precizare importanta cu privire la ingeri.
    Sunt 7 ingeri importanti si care reprezinta zilele saptamanii
    -MIHAIL,GABRIEL,RAFAEL,ANAEL,SAMUEL,SACHIEL,CASIEL

    Pe langa acestia este si URIEL

    Ei bine,acesti ingeri sunt invocati si in ritualurile de magie alba, la fel cum este invocata Maica Domnului,Sf Parascheva(Sf Vineri), si Iisus.

    Asa ca..nu va mai luati dupa preoti care spun ca magia(indiferent care este ea) este lucrare satanica.Religia(in special cea ortodoxa-care a copiat de fapt perceptele iudaice) a facut si face mult rau omenirii.

    In primul rand a denaturat continutul Bibliei in functie de interesele bisericii

    In al doilea rand, au tinut si tin inca oamenii in intuneric,Dupa ei saracia este o virtute,iar artele divinatorii si magia sunt lucrari satanice.Dumnezeul nu a spus ca omul trebuie sa fie ignorant si sarac pentru a-si arata credinta in el.
    Astrologia, Tarotul si I King sunt stiinte vechi, mai vechi chiar decat religia crestina, iar magia a fost practicata inca din cele mai vechi timpuri de catre preoti initiati si de catre calugari.
    Chiar si preotii fac in biserica acte de magie prin aprinderea lumanarilor(care degaja energie) precum si arderea tamaiei.
    Accesorile magice precum lumanarile, tamaia, agheazma si incantatiile sunt doar ajutatoare in actiunea de concentrare.
    De fapt, vrajile si deochiul sunt consecintele unor energii negative/malefice transmise mental de catre persoanele rele sau interpusi(vrajitori) care penetreaza aura energetica, deregland sistemul de chakre care conduce la modificari comportamentale, psihice si trairi sufletesti.De aceea vrajile se fac noaptea...atunci victima doarme iar sistemul sau energetic este vulnerabil.

    Pe de alta parte, preotii crestini tin oamenii in ignoranta nerecunoscand procesul reincarnarii cand de fapt biblia abunda de exemple.Numai un prost poate crede ca fiind facuti dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu..putem ajunge doar intr-o singura viata la perfectiunea lui.Nu! trebuie sa trecem succesiv prin mai multe vieti ptr a ne asuma lectiile de viata precum si cele karmice.

    Asa ca..haideti sa lasam ipocrizia si biserica care face jocul Ocultei Mondiale.Credinta si pe Dumnezeu le porti in suflet zi si noapte, nu numai cand te duci in biserica sa-i ceri ajutorul

    Este mult de spus..dar prefer sa ma opresc aici
    Pace si iubire!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai de aceea am scris in articol ca imi cerea Sfantul Ioan Botezatorul, ca pomelnicele pe care trebuia sa le duc, nu era necesar sa fie citite de catre preoti, ci pur si simplu trebuiau sa ramana acolo la niste icoane. Atat si nimic mai mult. Actiunea s-a desfasurat cu siguranta mai mult pentru cei care nu sunt nici cu biserica, dar nici cu credinta in suflete. Multi dintre cei ce au ajuns sa simta credinta la liber, hai sa o numim asa, au trecut mai intai prin treapta biserica. Chiar eu fac parte din aceasta categorie, recunosc, dar am avut sansa sa cunosc in lumea bisericii oameni cu multa cunoastere, deschisi si care stiu ca nu e totul ca la carte. Altii din pacate nu sunt nici acolo, nici dincolo, sunt atei convinsi. Ei bine, se vede clar ca Bunul Dumnezeu nu vrea sa piarda nici un suflet.

      Ștergere
  7. Vreau sa va intreb daca pomelnicele trebuiesc date toate in aceeasi zi la toate cele 12 biserici, sau daca,in lipsa timpului liber, le putem duce si in 2...3 zile.
    As vrea sa dau si eu aceste acatiste,dar nu cred ca ma pot incadra intr-o singura zi.
    Multumesc mult si felicitari pentru aceste articole, pe care le postati pe blog.Pentru mine sunt ca o gura de oxigen si imi dau puterea si sperana sa merg mai departe, gandindu-ma ca,in curand, totul va fi bine,pentru noi toti.
    Sa dea Domnul asa sa fie!
    Ioana.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu cred ca e bine si in mai multe zile, fiecare dupa posibilitatile sale. Dumnezeu stie sa rasplateasca truda, oricum ar fi infaptuita ea. Doamne ajuta! Pace si iubire!

    RăspundețiȘtergere