duminică, 23 decembrie 2012

PASARILE PARADISULUI



PASARILE PARADISULUI

Dragii mei,

Sunt sigura ca multi dintre voi deja cunoasteti videoclipul cu acest nume. Il reamintesc pentru unii si il fac cunoscut pentru altii. Ar trebui sa ne caracterizeze pe toti, de acum incolo........ Sper sa va faca placere.


Birds of Paradise - Peter Sue & Marc (Pasarile paradisului)

De asemeni, din partea lui Cosmin, un alt cititor al blogului, caruia de asemeni ii multumim din suflet, va indic sa gasiti pe YouTube si sa mai ascultati inca o data cunoscuta melodie “Un Albastru Infinit”, a Angelei Similea, sa fiti foarte atenti la versuri si la mesajul lor si de asemeni va expun o adresa unde puteti gasi muzica esoterica foarte frumoasa, tot un dar de la Cosmin. 
http://lorin-fortuna.ro/muzica_intex.htm

Nu pot incheia fara a va spune sa nu va pierdeti increderea. Ramaneti pe pozitie de observatori, atenti la tot ce se intampla in jur. Continuati-va munca de lucratori temeinici ai Luminii, cu iubirea si daruirea pe care le-ati manifestat si pana acum. Pana la urma totul va fi tot dupa cum spunea Domnul nostru Iisus Hristos si anume ca ziua aceea nu o cunoaste decat Tatal Ceresc. Mesajele de Sus pe care am inceput sa le reprimesc incepand de aseara, sunt doua:
1.     Chiar si in prezent, in plan invizibil, este batalie pe viata si pe moarte intre Ostirile Luminii si ale Intunericului, astfel incat, asa s-ar putea explica faptul ca multi oameni in loc sa se simta bine si in armonie, chiar daca nu a avut loc vreun eveniment spectaculos, in data de 21 multi dintre ei au avut trairi exact pe dos: nervozitate, tristete, aparenta liniste apasatoare. Personal, marturisesc faptul ca nu am simtit in 21 decembrie nici macar energiile din 12 decembrie, nu m-am simtit nici trista, dar nici vesela. Daca asa trebuie sa fie trairile interioare in cadrul unui eveniment atat de maiestuos, ma iertati, eu nu imi facusem imaginea in acest fel.
2.     Saltul cuantic nu s-a produs inca. Mi s-a spus ca urmeaza, insa de cate ori am avut tentativa de a intreba in ce zi, comunicarea s-a intrerupt. Am promis Divinitatii ca renunt sa mai pun aceasta intrebare, pentru ca mi-am dat seama ca Sfanta Treime nu permite a se mai sti ceva in acest sens. Simt in interiorul meu ca Dumnezeu a pus pe rulare cu incetinitorul tot ce misca in Univers, inclusiv deplasarea sistemelor in interiorul Galaxiilor, pentru a mai acorda un pic de timp. Simt ca acea aliniere cu central galaxiei, inca nu s-a produs. Toate acestea s-au intamplat pentru ca omenirea, cel putin in cursul anului 2012, prin actiunile multor oameni de lumina, si-a schimbat viitorul in mai bine, de nenumarate ori.

Tot ce putem face in acest moment este sa ne continuam viata mai departe, sa nu renuntam la credintele noastre. Sa incercam sa ne gandim ca daca tot ce ne inconjoara este oglinda sufletelor noastre, ale tuturor (iar acum ce vedem nu e prea frumos pentru ca mai exista inca multe suflete aflate in intuneric, astfel incat, rezultanta finala nu prea este momentan in latura Luminii), doar intreprinzand actiuni ce vor ajuta sa paseasca in Lumina semeni ai nostri, carora nu li s-a aratat aceasta carare pana in prezent, doar in acest fel, vom putea sa dam culoare la tot ce ne inconjoara. Toate acestea vor trebui facute in continuare pana la momentul saltului, Dumnezeu o sa ne dea puterea pe care multi simtim ca nu o mai avem. Dupa aceea, va vedea fiecare ce are de facut in noua lume.


Pace si Iubire!

13 comentarii:

  1. Buna ziua Ashtara,

    Este inaltator si minunat ca traim aceste vremuri, ale schimbarii si indreptarii sufletelor noastre catre lumina si iubire!
    Bunul Dumnezeu, la inceput cand lumea a intrat in intuneric a avut in vedere sa salveze o parte din noi, apoi datorita schimbarii a mai multora dintre noi planurile s au schimbat, apoi pe parcurs si mai multi dintre noi au primit lumina si au transmis si la alti, atunci Tatal Ceresc prin bunatatea sa a facut un plan minunat ca lumea fizica sa evolueze spiritual la un grad mai inalt, lucru care nu s a petrecut niciodata in univers si aceste vremuri le traim noi! Apoi datorita trezirii a mai multor oameni si a primirii lumini in sufletele noastre am fost mai multi si asa sufletele luminate au schimbat iar planurile si bunul Dumnezeu vrand sa salveze cat mai multi,a schimbat iar planurile, acum totul se va desfasura mai lent asa fel incat la momentul potrivit vom ascensiona si schimbarea va fi si mai minunata sa regasim cat mai multi dintre noi in noua lume!
    Toate acestea sunt dar minunat de la Dumnezeu Tatal ceresc, mai departe sa tinem sus vibratia, sa ne rugam in continuare pentru salvarea a cat mai multi dintre noi si sa avem cu noi mereu in suflete rugaciunea inimii, care are o putere fara margini!
    Doamne Dumnezeule Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, Miluieste ne si Izbaveste ne pe Noi Pacatosi!!!
    Si sa nu uitam sa rugam Prea Sfanta, Prea Curata, Prea Binecuvantata Fecioara Maria sa ne Miluiasca si sa ne Ocroteasca!!!

    Bucurati va si fiti Fericiti Caci Intreg Universul si Toata Ierarhia Divina si Toate Fiintele de Lumina sunt cu noi !!!
    Craciun Minunat si Fericit, lasa ti mai departe Lumina sa ne inalte Sufletele Noastre!!!
    Doamne Ajuta pe Noi Pe Toti!!!

    Pace si Iubire !!!
    Lucian Raicu, Bucuresti, Romania!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna eu renunt sa cred ca nu se va intampla nimica,nu pot sa cred ca sau trimis atatea mesaje de la finte de lumina si de la atatia frati di stele si din Federatia Galactica toti spuneau acelasi lucru inca cu 3 4 ani in urma toata lumea ne pregatea pentru ce avea sa se intample si dintrodata asa pur si simplu nu se mai intampla nimica pana tul nu mai trece in 4D centura fotonica nu mai vine sa inunde pamantulsa se separe bobul de neghina asa cum zicea Isus,nu pot sa cred asa ceva,sigur toate astea trebuie sa se intample doar ca nu stim sigur cand,asta e problema sper sa fie in viata noastra si sa nu mai trebuiasca sa mai asteptam zeci de ani sau alte vieti sa putem sa traim cea ce ne dorim din tot sufletul,problema e ca in lumea in care traim e din ce in ce mai greu si ne trebuie multa putere si credinta sa putem razbate cu bine toate astea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci,in concluzie,NU s-a intamplat NIMIC si mai mult,NU SE STIE NIMIC despre DACA se va mai intampla ceva sau cand.....Personal,ma gandesc din ce in ce mai serios,ca reptilienii cu interpusii lor pamanteni,iudeo-masonii n-au investit degeaba mii de miliarde de euro in subsolul Elvetiei la CERN si,mai mult decat atat,NU STAU degeaba.....Pacat ca nimeni nu ne aduce informatii despre ce se intampla acolo,nici macar Domnul OCTAVIAN pe care,respectuos l-am rugat s-o faca,dar n-a facut-o.....Cred ca e de rau,e groasa treaba cu "universuri si realitati paralele"si cu "buclele temporale"ca sa nu mai vorbim despre atat de periculoasa "manipulare"a sufletelor...Daca este adevarata aceasta informatie,suntem pierduti.....
    sorin,Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Sorin, tot ce te rog este sa mai ai un pic de rabdare. Toata lucrarea este in plina desfasurare, dar nu s-a produs cu totul, pe data de 21, prea mult trambitata. De altfel, aveam o presimitire de mai multe zile in urma ca nu 21 este data finala. Chiar si cand am scris articolul cu ce va fi in noua lume, am pomenit acolo ca s-ar putea sa nu fie 20-22, ci cateva zile mai tarziu. Nu stiu ce mi-a venit sa scriu asa. Nu cred ca intamplator. Apoi prin multe vise mi s-a aratat ca este un pic mai tarziu. Chiar si azi-noapte, am avut un vis pe care nu il mai povestesc insa ce mi-a sugerat acesta este ca in acest moment, sunt deja pregatite retelele electrice, ca in instalatii electrice efective, in domeniul carora lucrez in viata de zi cu zi. Vedeam insa cablurile electrice din vis, 12 la numar si poate ca au legatura cu cele 12 energii cristice venite prin cele 12 portaluri deschise in anul 2012, pregatite de conectare la sursa, dar inca neconectate. Acestea trebuiau sa alimenteze patru lampi de semnalizare, iar eu aveam misiunea sa fac lucrarea de conectare si chiar ma grabeam foarte tare, pentru ca stiu ca spuneam ca vreau sa rezolv problema mai repede, deoarece mai am multe altele de facut. Drept urmare, haideti sa vedem mai intai ce se petrece in zilele ce urmeaza, macar pana se incheie acest an. Pace, Iubire si Sarbatori cu lumina si bucurie!

      Ștergere
  4. Si eu simt ca se duce o lupta ....dar ma macina o intrebare , de ce reptilienii au fost lasati sa ne raneasca, de ce s-au lasat folositi ? daca doreau darul iubirii nu puteau sa-l ceara de la ingeri ? de ce s-au last manipulati? de ce nu L-au cerut mai repede?
    Nu ma intelege gresit , nu fac reprosuri si nu judec .dar liberu arbitru ne da libertatea de a pune aceste intrebari . nu pot decat sa ma bucur ca sunt in lumina acum si sper sa ramana acolo :) . si nu iti spun ca tare as vrea sa stiu exact ( desi nu stiu cat m-ar ajuta sau daca imi va face vreun bine sa stiu ) la ordinele cui actionau?
    MOnica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Monica, la ordinele celor ce doreau instalarea Noii Ordini Mondiale pe Pamant. Referitor la treaba cu iubirea, eu stiu ca reptilienii nu aveau acces la ingeri si la nici o entitate de lumina, tocmai pentru ca aveau chakra inimii inchisa. Erau cum s-ar spune intr-un cerc vicios. Nu puteau contacta Divinitatea pentru ca aveau chakra inimii inchisa si nu puteau deschide chakra inimii pentru ca nu puteau contacta Divinitatea. De ce aveau chakra inimii inchisa tine de o decizie a liberului lor arbitru, de acum niste mii de ani, decizie ce i-a bagat pe reptilieni intr-un fel de bucla. Si la noi se spune ca orice rugaciune trebuie sa treaca prin inima, altfel degeaba te rogi, nu te aude nimeni. Se pare insa ca aceste energii universale crescute au actionat si asupra lor si a fost suficient un mic click, astfel incat, de acolo mai departe sa se porneasca toata lucrarea. Dupa cum vedeti, Bunul Dumnezeu doreste sa aduca in energia iubirii tot sufletul care are cea mai mica farama de sansa de a intra in ea. Evident, e un pic cam greu sa aduci diavolii pe calea iubirii. Eu am incercat asta o data, cu o entitate negativa cu care am intrat in contact in mod absolut intamplator, crezand ca mi-ar functiona ca si cu reptilienii. Mi-am dat seama ca exista o limita, nu se poate chiar tot. Referitor la faptul ca am fost loviti si atacati si am avut numai necazuri din aceasta cauza, nu cumva si asta ne-a ridicat spiritual pe multi dintre noi, dornici sa cunoastem mai mult ca sa ne putem opune acestor actiuni? "Necunoscute sunt cararile Domnului", stiu multi aceasta pilda. Cam asa este, trebuie sa recunoastem. Pace si Iubire!

      Ștergere
    2. Multumesc pt raspuns , are logica ceea ce spui, ma refer la logica care ma satisface pe mine :)...intelegi tu..
      Nu m-am gandit la aceast avarianta...ai dreptate caile Donului sunt nemumarate si necunoscute.
      Craciun Fericit si multa lumina.

      Ștergere
  5. As vrea sa fac si eu o recomandare. " Pamant nou " de eckhart tole.
    Aceasta carte este extraordinara ! Daca fiecare om ar citii si intelege aceasta carte , omenirea s-ar schimba . eu am vazut ast ala multi prieteni care au citit-o inclusiv schimbarea mea sta marturie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna Seara,

    Am gasit un filmulet minunat, care transmite urmatorul mesaj si cred ca este inaltator pentru fiecare dintre noi:
    Asculta ti inima, ghideaza te mereu dupa ea, tu nu esti nici mintea si nici corpul tau, esti mult mai mult decat atat, fi constient, fi constient de prezenta Divina din tine, fi constient de acest Univers cu care esti mereu conectat, fi constient de ceea ce esti,asculta.....Universul te cheama!
    Este timpul!
    Sa vezi mai departe...esti copilul lui Dumnezeu!
    Faci parte din DIVINITATE, ai puterea sa vindeci lumea...sa schimbi vieti...sa realizezi visuri...sa ajuti si pe altii!
    Aminteste-ti esti mult mai mult decat credeai..esti acela dincolo de timp si spatiu...sufletul tau stie adevarul...simte si bucura te de cunoastere, Simte bucuria de a fi si simte bucuria de a IUBI! Simte bucuria de a TRAI!
    Iubeste pe DUMNEZEU mai presus decat orice, priveste si asculta mereu inima ta...mereu vei gasii raspunsul acolo!
    Suntem cu totii parte dintr un Intreg!
    Niciodata nu am fost singuri si niciodata nu vom fi singuri, chiar in acest moment ai pe cineva drag langa tine...care te iubeste, te ajuta si te pazeste!
    Fii constient de asta!
    Iubeste !
    Iarta!
    Multumeste!
    Si mai adaog inteleptele cuvinte ale Sfantului Parinte Cleopa...Mancavar RAIUL!

    Dedic aceste versuri tuturor oamenilor , cititorilor acestui BLOG si dragei noastre ASHTARA!
    DOAMNE AJUTA!

    Lucian Raicu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Raiul sa te manance si pe tine, sa te inghita cu totul! Iti multumim prietene drag pentru mesajul minunat pe care ni l-ai trimis. Sa iti intoarca Bunul Dumnezeu, toata iubirea si gandurile frumoase pe care le transmiti, insutit! Doamne ajuta! Sarbatori Fericite!

      Ștergere
  7. Draga Sorin sa sti ca informatiile astea cu pamanturi paralele e perfact adrvarata si cu bucle temporale,daca lumea nu stie de ele si mintea umana constienta (EGOUL) nu stie de ele si le respinge total asta nu inseamna ca nu exista,deja oameni de stinta au descoperit si deja vorbesc de mutiuniversuri.Acum ce se intampla cu noi si de ce nu a venit schimbarea numai Dumnezeu stie,o idee ar fi ca data nu e corecta,si cum zice si in biblie Isus va veni sa-si ia mireasa pe furis cand nimeni nu va sti,asta e idea,treaba asta trebuie sa se intample dar nu se stie exact cand,si chestia cu Cern sa ne fi facut reptilieni ceva si sa ne fi babat intr-o bucla temporala ,sant sigura ca Dumnezeu nu ar permite asa ceva e imposibil exista totusi niste legi ale universului care nu pot fi incalcate de nimeni,si sa sti ca tot ce sa intamplat pana acuma sa intamplat cu voia lui Dumnezeu(TOT).Sti Dumnezeu ne-a explicat cum stau lucrurile astea cu lumi paralele sa putem intelege mai bine fenomenul,sufletul nostru e mult mai mare si mult mai complex decat stim si credem noi e multidimensional deci noi cand ne-am desprins din sursa si am inceput sa experimentam viata pe pamant am hotarat sa experimentam mai multe lucruri simultan deci asa este posibil o parte din sufletul nostru traieste in lumi paralele.Nu ai auzit sau ai citit vreodata ca cineva a iesit dupa tigari la colt in slarfi si sa intors dupa 40 de ani,eu am citit asta intr-o carte la sarbi acum vreo 17 18 ani,si deabia acum am gasit raspunsul la fenomen care e pur explicabil pe care si cosmonauti o pot aproba cu toate ca ei nu vorbesc nimica de ce vad ei acolo sus cu adevarat,deci o data la nustiu cati ani se poate intampla ca pamanturile astea paralele sa se intrepatrunda,si asa se explica fenomenul,omul nostru a patruns in alta lume si sa intors dupa aia ca si cum nu sar fi intamplat nimica.Pentru ca sti defapt nu exista timp si spatiu in univers totul se intampla simultan in acelasi timp depinde doar ce realitate vrei sa traiesti,doar noi aici pe pamant ne-am limitat.Va pup pe toti mai vorbim.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am ascultat ,si vazut clipul cu melodia Pasarile Paradisului si ma apucat plansul.

    RăspundețiȘtergere