joi, 20 decembrie 2012

MAICA DOMNULUI NE PREGATESTE




MAICA DOMNULUI NE PREGATESTE

Iubitii mei cititori,

Simt nevoia sa va scriu acest mesaj, in scop de incurajare, pentru ca vad atat de multa disperare, debusolare.
Toti isi doresc sa vada ca se termina odata cu felul in care a ajuns sa traiasca aceasta civilizatie si le este o frica teribila de faptul ca este posibil ca acest lucru sa nu se intample.

Ce se petrece in ultimele doua zile, atat prin prisma perceptiilor mele personale, cat si raportat la perceptiile unor apropiati, dotati cu ceva capacitati parapsihologice:
1.     Canalele de comunicare cu Divinitatea sunt inchise. Personal, nu imi mai raspunde nici un Inger, nici un Sfant, nici un ghid. Paradoxal, dar acesta este pentru mine un motiv de mare bucurie, pentru ca stiu in acest fel ca se face treaba multa in Ceruri. Pe de alta parte, cand Mantuitoul nostru se afla pe cruce, a spus la un moment dat: „Doamne, pentru ce m-ai parasit”. Pentru ca si atunci ca si acum, se inchisesera Cerurile, se inchisesera canalele de comunicare cu Divinitatea, inaintea unui eveniment maiestuos cum a fost Invierea Sa atunci, iar acum, poate a noastra, a tuturor. De altfel, inca de duminica imi comunica Mihail ca se va produce aceasta intrerupere si ca de asemeni, pana se produce, nimeni dintre entitatile angelice sau alte spirite inalte nu mai are voie sa spuna ceva despre cele ce se vor petrece in zilele care urmeaza.
2.     Mi s-a intamplat insa altceva absolut deosebit. Asa cum v-am spus si in articolele anterioare, sunt deosebit de apropiata de Maica Domnului. Marti seara, pe la ora 20, pe cand ma pregateam sa plec de la serviciu, am simtit dintr-o data o caldura imensa in cap si in chakra inimii. Nu vedeam nici un chip pe care sa il recunosc, doar o lumina alba, stralucitoare. Am intrebat daca este Inger mi-a spus ca da, daca este Sfant mi-a spus ca da, daca este Fondator mi-a spus ca da. Cum se putea sa fie toate la un loc, mi-am zis eu atunci? Mi-a venit un gand. Am intrebat daca este Maica Domnului? Nu doar ca au venit niste energii ce m-au determinat sa izbucnesc in plans instantaneu, ca si confirmare ca am gasit raspunsul corect la nedumerirea mea, dar si dupa aceea, mi-au curs lacrimile pe obraji, tot timpul cat a durat conexiunea. Tot ce am putut sa fac atunci, a fost doar sa ii multumesc din toata inima, pentru tot ajutorul si toata purtarea de grija pe care a avut-o de-a lungul timpului pentru mine. S-au coborat dintr-o data niste cercuri de lumina peste mine, concentrice corpului meu si au inceput sa se miste din cap pana in picioare si invers, de cateva ori. Miercuri seara pe la aceeasi ora, eram cu doi buni prieteni ai mei cand dintr-o data, ne-au apucat din nou niste calduri de nedescris. Era iarasi Maica Domnului. Cercurile s-au coborat peste toti trei. In drum spre casa, am reusit pentru scurt timp sa prind pe comunicare pe unul dintre ghizi si cred ca nu intamplator. Am aflat atunci ca aceasta lucrare cu cercurile de lumina se petrece cu foarte multi oameni, vizati pentru ascensiune, este condusa de Maica Domnului, iar cercurile au menirea, cum stiam si eu deja si cum probabil multi dintre voi stiti, de a taia cordoane energetice, karmice etc. Cu alte cuvinte, suntem adusi toti in stadiul de a ramane fiecare doar cu ale noastre, ne sunt desprinse lanturile de la picioare, astfel incat sa putem avea libertatea sa zburam apoi nestingheriti. Sunt aproape convinsa ca acelasi lucru se va petrece din nou si in aceasta seara.

Date fiind acestea, fac un apel din toata inima, in cazul in care veti vedea ca zilele trec si nu se produce nici un fenomen spectaculos, NU VA DEZAMAGITI! Asta nu inseamna nici pe departe ca ASCENSIUNEA nu are loc. Altfel nu ar avea sens toate aceste taieri de cordoane si multe, multe altele, care s-au petrecut si pana acum. Trebuie sa acceptam ca doar Bunul Dumnezeu stie cum va fi. Energii inalte se simt inca de cateva ore, astazi, joi, 20 decembrie, ora 20 si personal am o vibratie in cap, precum liniile de inalta tensiune. S-ar putea ca in zilele ce urmeaza sa vedeti ca dintr-o data toata lumea este mult mai draguta si mai amabila cu voi, ca la stiri se vorbeste din ce in ce mai mult depre spiritualitate si iubire si nu ni se mai transmit toate acele nenorociri, pe care multi nu mai putem de ceva vreme sa le mai privim. Nu putem sti cu exactitate cum se va manifesta totul. Ramaneti pe pozitie de observatori si fiti atenti la tot ce va inconjoara.
Pe de alta parte, asa cum am scris unei cititoare intr-un comentariu, daca nimic nu se va petrece (desi eu vin cu paranteza ca este absolut exclus), va propun urmatorul lucru: voi face un apel pe blog, sa stabilim de comun acord, un loc de intalnire, dupa Anul Nou, in luna ianuarie. Poate fi prezent oricine doreste si simte ca rezoneaza cu aceasta idee. Acolo vom pune cu totii pe tapet, ce meserie avem, ce cunoastere, ce posibilitati, venim cu idei si vom incerca utilizand toate acestea, sa ne construim impreuna o viata mai frumoasa. Nici nu ma gandesc ca atatea spirite luminoase reunite, nu ar putea sa reuseasca intr-o astfel de initiativa. De la distanta ii vom ajuta si pe cei ce nu vor putea fi prezenti, din cauza ca sunt prea departe. Cum probabil v-ati dat seama multi, locuiesc in Bucuresti. Poate asa se vor forma acele comunitati de lumina despre care se tot vorbeste atat. Iar daca se intampla si vom ramane cumva fara energie electrica, voi face acelasi apel catre voi, dar telepatic. Veti vedea ca se poate!

Bunul Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti si sa ne aiba in Paza Sa Divina!

Pace si Iubire!


14 comentarii:

  1. Buna seara Ashtara,
    Cand am citit mesajul tau lacrimi mi au curs si o mare emotie m a cuprins!
    Abea astept sa ma intalnesc cu milti oameni care gandesc, simt, cunosc si doresc si asteapta aceleas lucruri pentru semeni lor si pentru ei!

    Doamne Ajuta!

    Va transmit bucurie pace si iubire!!!

    Lucian Raicu Bucuresti Romamia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Lucian si eu astept cu nerabdare acest moment si consider aceasta idee ca venita de Sus. O sa fie totul foarte bine in curand, vom vedea cu totii acest lucru. Eu una am mare incredere! Pace si Iubire!

      Ștergere
  2. Eu in ultimele doua saptamani am avut o stare foarte mare de irascibilitate ,o stare pe care nu am reusit sa o controlez si de asemenea am simtit o caldura intensa in zona capului,a urechilor.Fac parte din persoanele care a ales experienta ascensiunii,dar cu toate acestea in acelele momente de furie pe care le-am avut si pe care le regret foarte tare le-am pus pe seama faptului ca desi imi doresc sa fiu singura cu mine insumi, am fost nevoita sa fiu tot pe drumuri ,in aglomeratie,in trafic .
    Eu inca sper ca vom lua parte la un eveniment maret.
    cu multa iubire ,Natalia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Starea aceasta a avut-o toata lumea. Au fost prectic expulzate cu putere toate acele ramasite negative care se mai tin eau agatate de sufletul nostru. Totul va fi bine, veti vedea curand! Pace si Iubire!

      Ștergere
  3. Astazi am simtit acele unde de iubire ca si cum as avea palpitatii.Eu simt ca se intampla ceva.E foarte multa liniste...parca sta timpul in loc.Nu mai misca nimic, nici o creanguta macar.
    Este ultima zvacnire a furtunii,dar va trece,pt ca exista un inceput si un sfarsit/
    Ai dreptate Mihaela,totul este stabilit de SUS, va fi bine.
    Am invatat atatea de la tine si-ti multumesc pt prietenia ta!Ma simt onorata!
    TE IUBESC prietena draga . Sa fii binecuvantata pt binele pe care-l faci.
    Cu drag Monica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu te iubesc si va iubesc pe toti dragii mei. Totul va fi bine, aveti incredere! Doamne ajuta!

      Ștergere
  4. Eu asi fi prima la aceste reuniuni ..dar nu pot pentru ca nu locuiesc in Roamnia si nici nu exista posibilitatea sa ajung curand.Dar voi fi acolo cu sufletul pentru ca imi doresc sa vad schimbarea.Ma lupt de ceva vreme sa deschid inimi si asi fi vrut din tot sufletul sa fiu alaturi de cei care sunt ca si mine.Sper doar ca imi vei spune data..daca va exista o asemena reuniune.

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga Maria, vom vedea in functie de ce se intampla si data. Va fi publicata, evident dupa ce se va gasi o locatie si se va face un minim de organizare. Tine-o in continuare pe acelasi drum, caci este foarte bun! Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga Mihaela,
    Este uimitor pentru ca trebuie sa iti marturisesc ca ceea ce ai propus tu sa te intalnesti cu cei care iti citesc blogul m-am gandit ieri ca ar fi bine sa o faci, a fost doar o strafulgerare prin mintea mea si iata ca azi citesc exact ceea ce am gandit ieri, telepatic cred ca au functionat lucrurile,stiu ca in jurul meu cu oamenii foarte apropiati manifest telepatie , pe tine nu te cunosc si totusi........

    Roxana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceasta este o dovada a faptului ca multi sunt deja in 4D. Acestea sunt capacitati de 4D. Ma bucur mult! Felicitari!

      Ștergere
  7. Exista valori spirituale religioase mult mai profunde decat cele oferite de practicile religioase curent indiferent de confesiunea apartinatoare! IUBIRE si CUNOASTERE.....Un intelept spunea: Individul religios urmeaza preceptele religiei sale,persoana spirituala traieste ascultand vocea inimii sale....IUBESTE-TI APROAPELE CA PE TINE INSUTI,spunea DOMNUL nostru,IISUS HRISTOS!!! Asa sa faceti.....

    RăspundețiȘtergere
  8. Asa trebuie sa facem cu totii, perfect de acord.
    Acelasi lucru l-am transmis si eu intr-un raspuns la comentariul unui cititor, publicat in 20 decembrie, ora 09:23, la articolul ET4.
    Pace si Iubire!

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga Mihaela, am gasit blogul tau azi , pentru ca am cautat un raspuns, am asteptataceasta schimbare, si maasteptam la 3zile de intuneric . Azi dimineata stand pe balconul meu , priveam cerul , cautam soarele ...m-a cuprins un sentiment de frica , singuratate,teama ( gen : alba ca zapada in padurea intunecata- asa i-am descris sentimentul unei bune prietene). Pana azi dimineata Am simtit iubire , caldura , transformare , dar azi nu puteam sa-mi explic acest sentiment ..as putea sa-l numesc un sentiment 3 D. M-am lasta dusa de grijile zilei. S-au intamplat mai multe lucruri ciudate , printre care irascibilitatea marita, dialoguri contradictori cu persoane dragi cu care rezonam foarte bine, copilasii mei foarte agitati care si ei aratau irascibilitate fata de persoanele cu care nu rezonam in acele momente... In fine am dat de articolul tau de azi , si s-a produs un clik. Mi-am dat seama ca suntem in trei zile de intuneric defapt . Sunt o persoana puternica , dar foarte sensibila, si in aceste momente simt ca am nevoie de ajutor ca sa trec peste aceste zile de incercari ( caci simt ca v-or fii multe incercari zilele aceastea ) .
    Simt nevoia sa-ti povestesc ceva .
    Cam prin 92 , terminam generala, mama ( o persoana cu mare dragoste de D-zeu ) A aflat de existenta unui parinte care se perinda prin casele oamenilor si propovaduieste . Stiu ca il chema parintele Alexandru . A reusit mama sa-l aduca la noi in casa intr-o seara. Vestea a circulat rid si ne-am terzitcu vreo 50 de oameni in casa , care nu-i cunosteam ( spre indignarea tatalui si unchiului ) . Parintele Alexandru se aseaza la masa din sufragerie , avea haine negre , vreo 80 de ani dupa cum susoteau femeile prin casa, dar radia o lumina calda si frumoasa, o voce blanda , o mireasa de mir ( care a persistat pe scaunul si masa zile bune ) . Atunci parintele ne-a vorbit de venirea lui Dumnezeu , si il vedeam ca incerca din rasputei sa ne asigure ca nu trebuie sa ne fie frica , etala o lume fantastica : Romania ocrotita , ingeri pe pamant, ca ne v-om deplasa zburand , ca Iisus se va arata pe cerul Romaniei , si ca aici se vor aduna o multime de oameni ca sa- l vada pe cer( si ar mai fiimulte detalii dar care le-am uitat , sau omis ) .
    Unde vreau sa ajung :
    La sfarsitul vorbirii lui , ne binecuvanta pe toti ( vreau sa mentionez ca am sesizat ca avea puteri telepatice ). Cand venii randul mamei la binecuvantat, i-a spus : de ce iti este frica pt fetele tale , te vor face fericita ( uitandu-se la mine ) a continuat : nu ti- ar place sa stii ca fiica ta este macar o maturatoare in casa Maicii Domnului!?
    aceste vorbe imi rasuna in minte in ultima perioada si simt ca trebuie sa le deslusesc , si ca e momentul sa aflu.
    Maica Domnului , imi este aproape mereu, am avut incercari grele din care m-ajutat sa trec peste ele, i-am simtit ajutorul mereu, au fost nopti cand rugandu-ma la icoana ei , imi zambea .
    Vreau sa fac cursul ingerilor, ca sa aflu mai multe raspunsuri si ca sa-mi ajut familia si pe cei din jur. revin pe adresa de mail.Monica Brasov

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Monica, tot ce te rog este sa imi scrii pe adresa federatia.galactica@gmail.com, astfel incat sa am adresa ta de e-mail pe care sa iti pot returna cursul. Acest curs este conceput pentru studiu individual, nu spre a fi predat. Maestrii iti vor fi chiar Ingerii. Referitor la starile tale, stai linistita nu esti singura. Vom intelege noi in cateva zile adevarata interpretare a ceea ce se petrece acum. Pace si Iubire!

      Ștergere