sâmbătă, 15 decembrie 2012

INITIEREA A XII-A



INITIEREA A XII-A

Transmisa de Batrani, fiinte celeste batrane si Membrii Inaltului Consiliu al Ordinului Melchizedek
Va felicit pe toti cei care ati ajuns aici, in acest punct minunat al desavarsirii voastre si a intregului Univers, care canta in bucuria voastra si povesteste despre implinirea si realizarea voastra ca Avatar Fiinta de Lumina.
Multumesc tuturor celor care au avut incredere in ei si in Iubirea Infinita pe care o primesc continuu de la Tatal Ceresc si Mama Pamant.
Ma bucur sa va prezint azi cea mai minuanta si puternica initiere dintre initierile in energie cristica pe care le-am travesat cu bucurie pana acum. Este initierea dumneavoastra in fericirea si armonia, cunoasterea si manifestarea, ca Mare Preot al energiei Melchizedek si va pot confirma ca se face initiere la cea mai minunata, completa si perfecta vibratie accesibila noua pana in aceste momente, pe planeta Pamant.
Este initierea care ne reintoarece in energia minunata de ACASA, unde sa ne simtim din nou, complet, cu intreaga fiinta, COPII DIVINI PERFECTI ai TATALUI CERESC, in manifestare pe PLANETA PAMANT... De acum intram in actiunea minunata a Razei Divine a 12-a, a Energiei Cristice Aurii !
Energiile asociate initierii vor lucra in fiintele voastre cu putere, iubire si intelepciune, pentru vindecare deplina a tiparelor distorsionate, in timpul calatoriei prin experientele intunericului sau in slujba luminii eliberatoare, vor incarca codurile, simbolurile si lumina de care aveti nevoie ca sa va indepliniti Planul Sufletului vostru, cu care ati venit in aceasta intrupare si va vor ajuta sa indepliniti misiunile pe care vi le-ati asumat inaintea sau in timpul actualei intrupari. Domnul sa va binecuvanteze in toate!
Fie sa primiti tot ce aveti nevoie pentru a elimina fricile, limitarile, distorsiunile, judecata duala bine-rau, sa reusiti a primi accesul perfect in linistea, lumina si infinitatea divina si a integra perfectiune Arhetipurilor Divin Masculin si Divin Feminin, devenind membru deplin in grupul „EU SUNT RASA AVATAR DE LUMINA”. Domnul sa va binecuvanteze in toate! Sa eliberati in bucurie toate reziduurile si sa va simtiti copii fericiti, ajunsi ACASA, care au lasat complet in urma experintele neplacute din calatoria prin intuneric! Sa fiti fericiti in voi si dinauntrul vostru sa radieze starea de Maestru Ascensionat, cu bucurie, pace, fericire, armonie si Gratie Divina, catre tot ceea ce va inconjoara!
Multumesc tuturor celor care ne ajuta si ii binecuvantez in Iubire Cristica Infinita !
Pe 12 decembrie 2012, intrăm în Portalul inițiatic al celei de-a douăsprezecea initieri a Luminii, cu binecuvantarea tuturor Ființelor de Lumina, iubita noastra Prezenta Eu Sunt Mama /Tatăl Dumnezeu și Raza a XII-a, a Constiintei Unitatii. Raza a XII-a a Unitatii Constiintei sau Constiinta lui Hristos este raza aurie a Erei Vărsătorului și deține accentul predominant de integrare și transcendere a dualități omenirii, pentru a experimenta Constiinta Unitatii în aceasta Epoca de Aur a Luminii.
Când vorbim despre "Constiinta lui Hristos", ne referim la starea perfecțiunii divine, inteligență iluminata, înțelepciune, dragoste, pace, emancipare, abundenta, creativitate si armonie, care este în mod inerent dreptul divin prin naștere a fiecărui suflet din intreaga Creatie.
Experimentand 12 -12-12, Portalul initiatic al Constiintei Unitatii, ne sunt descărcate și activate șabloane ale Pământului Nou și coduri de ascensiune pentru aceasta Epoca de Aur a Luminii. Acest maiestuos moment, este experimentat acum prin Grila de Unitatea 144 a Iubirii Divine, in toate cele douăsprezece Discuri Solare de Aur majore, primim codurile stelare de lumina lichida cristalina și șabloane vortex din cele 12 Discuri Solare de Aur majore, un regulator de șablon dimensional, care se activează prin Discurile Solare si cristale master în Grila Unitatii Iubirii Divine și de aici, în toate vortexurile cristaline, site-urile sacre, portalurile și portile stelare, culminând cu finalizarea noilor geometrii cristaline ale Luminii din cadrul Gridului Unității 144.
În acest aliniament cosmic grandios de lumină, cum este portalul 12-12-12 al Constiintei Unitatii, experimentat prin Șabloanele Noului PAmant si Gridul Unitatii 144, experimentam toate cele douăsprezece dimensiuni ale Luminii, activarea celor 12 niveluri ale ADN-ului nostru și alinierea celor doisprezece chakre din organismul nostru, combinate într-o singură coloană, chakra unificata de Lumina, ducându-ne în Constiinta Unitatii.
Această stare de non-dualitate este „Calea Transcendentă" în aceasta Lumina de Aur a lui Hristos, care dizolva și transmută toate credințele false, judecățile, amintirile vechi celulare și programele care nu ne mai servesc. Iertarea, compasiunea, puterea, iubirea Divina si Constiinta Unitatii devin Lumina care ne ghideaza pe masura ce co-creem Raiul pe Pamant, prin Inima Cosmica a toata Creatia, ca Mare Preot în această inițiere a luminii. Fuzionand cu Preaiubita nostru Prezența Eu Sunt în momentul ACUM, suntem capabili de a actualiza semnăturile de frecvență ale sufletul nostru, ca niste flacari sacre transfiguratoare ale Iubirii Divine și ca niste ființe Maestru al Luminii, cu adevărat experimentand noi înșine ca Eu Sunt Rasa Avatar, in Iubire Divina si în serviciul Mamei Pământ și al intregii ei vieți. În plus, experimentam reunirea sacra a Arhetipurilor noastre divine masculine si feminine ale Luminii, în totalitate și necondiționată Iubire. Dintr-o perspectivă cabalistica, ca Inițiati de Lumina, experimentam aceasta Raza a XII-a, Constiinta Unitatii, prin intermediul Sephirei Hokmah, Înțelepciunea, din scara lui Iacov. Hokmah poate fi văzut ca semințele provenind din gândire, crearea unei lumini,  manifestand Floarea Vieții prin emanațiile divine ale celor douăsprezece raze și prin influența dinamica a Zodiacului. Hokmah este descrisa ca "Marele Stimulator al Universului" și texte antice vorbesc despre Hokmah ca "Inteligenta iluminantă" și "Coroana Creației".
Raza a douăsprezecea este reprezentata de imaginea magică a unui bărbat bărbos, un bărbat matur, asa cum este vazut si pictat de Akiane (pentru cine nu o cunoaste, recomand viztarea site-ului ei, dand cautare pe google dupa „akiane”. Este o tanara pictorita, coborata parca din Cer si la fel picturile ei).
Așezati în înțelepciune și maturitate, noi suntem vase Divine ale Luminii, care au integrat dualitatea inerenta de pe acest Pamant in Constiinta Unitatii. Și acum, prin eliminarea tuturor benzilor de uitare pentru toate timpurile, spațiu și dimensiuni, experimentam energia punctului zero, energia Iubirii Divine necondiționate, existente în a cincea dimensiune și mai sus.
Experimentand șabloanele Noului Pământ și geometriile de lumina, suntem invitați în Scaunele de Ascensiune din Arcturus, Pleiade, Sirius, Andromeda si Taramurile de Lumina din Orion, astfel încât să putem descărca toate codurile, simbolurile de lumina și geometriile sacre, prin aceste portaluri ale Luminii si energia familiilor noastre stelare de Lumina, care urmează să fie ancorate și activate prin intermediul Gridului Unitatea in Iubire Divina, astfel incat sa putem experimenta intreaga viața ca potential veșnic în inima Cosmica a Mamei/Tatalui Dumnezeu.
Pe masura ce ne pregătim pentru schimbare dimensională in inima noastră și Centrul Galactic din 21-12-12, avem capacitatea de a activa corpurile noastre de lumină  Merkaba și Corpul de Lumina Merkaba al Mamei Pamant, amplificat prin intermediul celor 33 de Portaluri Cosmice ale Luminii, prezente la momentul respectiv. Facem acest lucru, știind că noi suntem deja ascensionati. Noi suntem Maestrii Ascensionati care asistă Mama Pământ și toata viața Ei pentru a experimenta această nouă epocă de aur a Luminii. Noi suntem Rasa Avatar. Și așa este. Bine ați venit in noua Epoca de Aur a Luminii!

Invocație pentru cea de-a douăsprezecea initiere de Lumină Cristica

Cu ajutorul Mamei /Tatalui Dumnezeu, Pleiadienilor, Siriusienilor, Andromedanilor si Arcturienilor, al tuturor Fiintelor de Lumina, Arhanghelii și Îngerii, Lorzii Treimii de Lumina, Arhanghelul Mihail, Arhanghelul Metatron și Lordul Melchizedek, Chohanii Razelor: El Morya, Kuthumi, Serapis Bey, Paul Venețianul, Hilarion, Sananda, Saint Germain, Lady Nada, Fecioara Maria, Allah Gobi, Quan Yin si Pallas Athena, Stralucitii Elohimi, Frăția Melchizedek a Luminii, Lord Buddha, Sanat Kumara, Helios și Vesta și Lord Melchior, Mahatma, Avatarul Cosmic de Sinteza și al tuturor celorlalte ființe de lumină pe care le cunosc, fuzionez acum cu iubita mea Prezența Eu Sunt, cea mai mare Lumina care sunt în inima Cosmica a Mamei /Tatalui Dumnezeu.
Fac apel acum la emisarii Arcturieni ai Luminii, să mă ia într-un vehicul extern de Lumina Merkaba în Scaunul Ascensiunii din Arcturus, sa pot integra această Flacara Aurie a Constiintei Unitatii, sa pot lua toate codurile, simbolurile de lumina și geometriile sacre, pentru a ajuta intreaga Viata a intra în această Epoca de Aur a Luminii. In Scaunul Ascensiunii, sunt salutat si felicitat de către emisarii Arcturieni ai Luminii, sunt condus/a într-o cameră pentru Alinierea Chakrelor de Lumina, activarea celor doisprezece chakre din sistemul corpului, prin Preaiubita mea prezenta Eu Sunt. Cand chakrele mele se aduna într-o singură coloană, chakra unificata de Lumina, în această "Flacara Ascensionata " de Lumina, voi primi acum codurile mele personale arcturiene de frecvență și codurile din Grupul Eu Sunt Avatar Planetar de Lumină, pentru a ajuta în acesta Epoca de Aur a Luminii.
Fac apel acum la emisarii Pleiadieni ai Luminii, să mă ia într-un vehicul extern de Lumina Merkaba, în Scaunul Ascensiunii din Pleiade, pentru a ajuta pe "Calea Transcendentă" în această Epoca de Aur a Luminii. Intrand în acest Scaun al Ascensiunii, salutat și felicitat de către emisarii Pleiadieni ai Luminii, sunt plasat/a într-o Camera de Lumina pentru reintegrarea Sufletului Cosmic. Ocrotit de către Preaiubita meu Prezența Eu Sunt, perechile electron-pozitron din corpul meu se rotesc cu frecvențe de lumină crescande, dizolvand și transmutand toate credințele false, judecățile, programările vechi celulare și amintirile care nu mă mai servesc, astfel incat semnătura frecvența in versiunea originală a sufletului meu din Matricea mea Divina este acum actualizată în Templul Inimii mele și prin corpul meu, corpurile energetice și holografice, așa cum fuzionez cu Sinele mele Inalte de Lumina trecute și viitoare. Primesc acum codurile mele personale pleiadiene de frecvență și codurile Grupului Eu Sunt Avatar Planetar, cat să asist în această Epoca de Aur a Luminii.
Fac un apel la Liga Arhanghelica Siriusiana a Luminii, să mă ia într-un vehicul extern de Lumina Merkaba în Scaunul Ascensiunii din Sirius, pentru a putea primi armonicele fractal și frecvențele vibratorii ale geometriei cristaline din Tiparele Noului Pământ, cu aceasta transfiguratoare Sacra Flacara a Iubirii Divine. Intrand in acest Scaun al Ascensiunii, sunt salutat/a și felicitat de către Liga Arhanghelica Siriusiana a Luminii, sunt plasat într-o Cameră Sacra de Reconfigurare a Geometriei Luminii, activand noua geometrie cristalina piramidal-octahedronal a Luminii, prin corpul meu, corpurile energetice și holografice. Primesc acum, codurile mele personale siriusiene de frecvență și codurile Grupului Eu Sunt Avatar Planetar de Lumina, pentru a ajuta în aceasta Epoca de Aur a Luminii.
Fac apel acum la Fiintele Intergalactice Andromedane ale Luminii, să mă ia într-un vehicul extern de Lumina Merkaba, în Scaunul Ascensiunii din Galaxia Andromeda, pentru a putea experimenta fuzionarea Arhetipurilor mele divine masculine și feminine ale Luminii, urmand a putea experimenta fuziunea completă și integrarea Sinelui meu prin Preaiubita meu Prezenta Eu Sunt și cea mai Inalta Lumina care sunt. Intrand in Scaunul Ascensiunii, sunt salutat/a și felicitat de Ființele Intergalactice Andromedane de Lumina si plasat într-o Camera Arhetipală a Divinului Masculin si Feminin. Experimentez vindecarea Arhetipurilor mele Divin Masculine si Feminine distorsionate in toate timpurile, realitățile paralele și dimensiunile, pasind într-un nivel mai profund al Iubirii Divine, in TempluI inimii mele. Fuzionez acum cu Preaiubitele mele Arhetipuri divine masculine si feminine ale Luminii, integrez și experimentez Sinele meu în totalitate și iubire neconditionata, prin Preaiubita mea Prezența Eu Sunt, cu acesta Flacara transfiguratoare sacra a Iubirii Divine. Primesc acum codurile mele personale andromedane de frecvență și codurile Grupului Eu Sunt Avatar Planetar de Lumina, pentru a ajuta în acesta Epoca de Aur a Luminii.
Fac apel acum la Frăția Melchizedek a Luminii, să mă ia într-un vehicul extern de Lumina Merkaba, în Scaunul Ascensiunii din Regatul Luminii din Orion, ca Mare Preot și inițiat de Lumina. Intrand in acest Scaun al Ascensiunii, sunt salutat/a și felicitat de către Frăția Melchizedek a Luminii si dus într-o Cameră de Lumina, pentru activarea celor 12 niveluri ale ADN-ului. Experimentand in această Cameră a Luminii, toate cele douăsprezece spirale de ADN sunt activate și eteric reconectate in organismul meu, corpurile energetice și holografice, iar acum, cele 64 litere înscrise in ADN-ul meu, folosind numele divine, sunt perfect echilibrate. Primesc acum codurile mele personale de frecvență Melchizedek și codurile Grupului Eu Sunt Avatar Planetar de Lumina, pentru a ajuta în acesta Epoca de Aur a Luminii.
Imi regasesc Sinele in Gridul Unitate 144 al Iubirii Divine, conectat cu lucratorii in lumina, semintele stelare și toate fiintele de lumina, care asista în acest proces de ascensiune. Cele douăsprezece mari Discuri de Aur Solare sunt acum activate prin Discurile Cristo-Solare si geometriile noi de Lumina, experimentate cu Gridul Unitatii Iubirii, inconjur Mama Pământ și toată viața Ei, în acesta Flacara Aurie a Constiintei Unitatii si in Floarea de Aur a Vietii.
Experimentand Grupul „Eu Sunt Avatar Constiinta de Lumina” și "Întoarcerea catre Soarele Interior", activez codurile mele personale stelare și codurile Grupului Eu Sunt Avatar Planetar al Luminii, prin Gridul Unitatea Iubirii Divine. Și acum., calitățile razelor de înțelepciune, devotament, inteligenta iluminata, iubire, putere, armonie, pace, echilibru, creativitate, inspirație, magnetism, iluminare și Constiinta Unitatii, sunt activate și actualizate prin intermediul acestei Flacari de Lumina frumoasă aurie, în Grila Unitatea Iubirii Divine, asistand toata Viata, pentru a experimenta această Epoca de Aur a Luminii.
Imi regasesc Sinele în spațiul meu sacru, impamantat în Inima de cristal a Mamei Pamant si inima Cosmica a Mamei /Tatalui Dumnezeu. Sunt acum înconjurat/a într-o Floare de Aur frumoasă a Vieții, aproximativ 16,5 metri în diametru în jurul meu, care deține toate Șabloanele Noului Pământ și geometriile Luminii. Ma aliniez cu Soarele Pământului Interior, cu Soarele, cu Soarele Central și cu Marele Soare Central, înfășurat/a în aceasta Flacara Aurie cereasca a Constiintei Unitatii, ocrotit în acest an sacru din 2012.
Sunt o Fiinta Cristica Conștientă de Lumina, o Flacara Sacra transfiguratoare a Iubirii Divine, un Maestru fiinta de lumina, cu ADN-ul meu complet activat pe cele 12 niveluri, experimentand această Epoca de Aur a Iubirii Divine, in iubire, înțelepciune, iertare, compasiune, responsabilizare, prin Unitatea Constiintei.
Sunt una cu intreaga Viata. 
SUNT TOT CEEA CE SUNT. 

Invocation by Anrita Melchizedek
            Preluat din http://energiavindecatoareaculorilor.blogspot.ro si prelucrat

18 comentarii:

  1. PS. Anunt, cu permisiunea prietenei mele, daca doreste sa posteze pe acest blog:
    Cine doreste sa cumpere cartea mea "Terapia sufletului prin iubire", tiparita color, puteti sa-mi trimite-ti mail la noricamuja@yahoo.com. Pretul de 20 de lei. Aveti multe tehnici si metode spirituale care va vor fi de ajutor. Va atasez dedicatia si prefata cartii.
    „Dedic această carte cu iubire şi respect, unui suflet care este în căutări spirituale şi a acceptat Calea Luminii Iubirii. Sper ca acest spirit să se înalţe şi să-şi utilizeze toate resursele latente spirituale, cu care Dumnezeu l-a înzestrat şi l-a creat o fiinţă minunată. Îi doresc să fie o fiinţă de lumină şi să devină şi doctorul sufletelor lezate, datorită traumelor presărate în viaţa lor hărăzită de divinitate. Dumnezeu te-a adus aici, pe acest pământ minunat, din Ţara Raiului, ca să-ţi faci menirea ta de spirit înalt şi să ajuţi oamenii, devinind vindecătorul celor cu traume psihice, morale, fizice. Să experimentezi Sinele Divin şi să treci Portalurile Luminii, Iubirii şi Armoniei. Fă-ţi misiunea divină! Fii binecuvântat de divinitate! Caută-l pe Dumnezeu când treci prin clipe dificile şi ai încredere în el, în momentele dureroase! Când ai pace sufletească adoră-l pe Dumnezeu, pentru că el te iubeşte! Ce cauţi tu în lumea aceasta atât de frământată, unde dragostea se sfârşeşte înainte de a începe? Tu eşti purtat de timp, aşa cum sunt purtate de vânt, frunzele care cad Toamna! În abisul sufletului tău candoarea este uitată! Inima ta ţipă disperată şi sufocată de dragoste pentru sufletul pereche! Tu aştepţi nerăbdător să se producă miracolul iubirii! În gând răspunzi sufletului pereche: „De îmi vei da inima cu toată dragostea, îţi voi da inima mea toată, sau nu o voi da nimănui niciodată. Eu nu vreau Luna din cer, cu raza-i albă şi vicleană. Mai bine lasă-mă să sper o fericire pământeană.” Îţi doreşti să-ţi regăseşti sufletul pereche, cineva care să-ţi ofere ce ţi-ai dorit mereu: tandreţe, iubire, fericire, liniştea şi încrederea de sine. Te întrebi mirat: „de ce nu a sosit încă”? A iubi pur înseamnă a trăi viaţa celuilalt, uitând de tine şi să te dăruieşti cu totul celuilalt, fără a aştepta nimic în schimb. Iubirea pură te înalţă şi te purifică spiritual de tot ce este rău în lumea aceasta. Ea se bucură că are cui se dărui”. Autoarea- NORI,

    Dedic dnei/dlui.......cu iubire şi respect

    RăspundețiȘtergere
  2. Prefaţă
    Parafrazându-l pe Marcel Proust, care spunea despre Calea cunoaşterii “CREDE şi cercetează” pentru că ''Adevarata călătorie a cunoaşterii nu constă în căutarea de noi ţinuturi, ci în a avea ochii noi.'', pot să afirm că am crezut, am cercetat şi am ales calea cunoaşterii divine.
    Nicolae Steinhardt spunea: „Acum ştiu, ştiu că orice ură, orice aversiune, orice ţinere de minte a răului, orice lipsă de milă, orice lipsă de înţelegere, bunavoinţă, simpatie, orice purtare cu oamenii care nu e la nivelul graţiei şi gingaşiei unui menuet de Mozart... este un păcat şi o spurcăciune. Nu numai omorul, rănirea, lovirea, jefuirea, înjurătura, alungarea, dar orice vulgaritate, desconsiderarea, orice căutătură rea, orice dispreţ, orice rea dispoziţie este de la diavol şi strică totul. Acum ştiu, am aflat şi eu... "
    De multe ori ne gândim ca a fi fericit, a fi împlinit ca om, înseamnă să cunoşti, să te realizezi profesional şi/sau familial, dar şi să împartăşeşti sentimentul acesta nobil al iubirii, care să te inunde, să te cuprindă şi să te copleşească cu nemărginirea sa, cu originea sa divină.
    Mulţi oameni nu cunosc sentimentul de iubire, prin faptul că reneagă dragostea, sau sunt invidioşi, răi, egoişti, geloşi, într-un cuvânt iubesc condiţionat şi limitat sau exploatează iubirea altor persoane. Nu ştiu că Dumnezeu ne iubeşte pur, nelimitat şi necondiţionat. Dar ce este iubirea?
    Oameni buni, pentru ca să dăruieşti şi să primeşti iubire, pentru ca astfel să renaşti prin acest sentiment înălţător, trebuie să-l cunoşti pe Tatăl Divin, apoi iubindu-l pe el poţi activa într-un fel anume: prin iubire trăieşti, prin iubire renaşti, prin iubire iubeşti si pentru iubire creezi totul.
    Nimic nu este mai frumos decât să fii în comuniunea iubirii cu divinitatea şi tot universul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mihaela!
    Vreau sa discut ceva cu tine in privat.Este o chestie care m-a revoltat si care te priveste.
    id-ul meu:ezoteric_net
    Cu iubire
    D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daraga mea,
      Te rog mult scrie-mi pe adresa federatia.galactica@gmail.com, tot de pe o adresa de e-mail. Nu sunt familiarizata cu noreply, nu stiu unde sa caut id-ul. Doresc sa facem asta ca sa ne cunoastem, nu din alt motiv. In cele ce priveste blogul Mariei, am scanat toata situatia, am lasat acolo si un comentariu. Nu ma interseaza nici macar pentru o secunda linia lor si nici parerile. Stii, cand Doamna Melfior Ra spunea acum vreo zece ani ca a descoperit intr-o calatorie astrala ca pe Soarele nostru exista o civilizatie extraterestra de entitati fara corp fizic, foarte elevata si inalta spiritual, ziceau toti cei din afara ca este nebuna. Anul trecut au descoperit si ei ca exista cu adevarat o civilizatie pe Soare. Declara acestea dl. Emil Strainu, intr-o emisiune a dansului. Asa ca noi trebuie sa ne vedem de treburile noastre cu adevarat importante si sa nu ne lasam disturbati. Voi cere catorva cititori de ai mei permisiunea, sa public intr-un articol, niste mailuri care au sosit de la ei. Vor vedea cu totii, cati romani au fost de fapt implicati in anumite actiuni foarte importante din aceasta toamna. inclusiv cea cu reptilienii. Au actionat pe cauze comune, fara sa stie unii de altii si cati altii mai sunt pe care nu ii cunosc. Toti si-au facut treaba in tacere, de acolo din coltisorul lor, tinand in paralel piept si la toate influentele externe care au venit catre ei ca sa ii blocheze. Iar eu daca am facut publica o actiune, am vrut asta, pentru ca sa stie lumea ca a facut-o un roman, ca sa se mai adauge un mic punct la intrega lista cu care se poate mandri tara mea, insa chiar si asa am facut-o doar atunci cand am primit sarcina de la Sfanta Treime sa postez aceasta publicare. Vezi de ce a vrut asa? Exista olimpici internationali, inventatori, medici, sportivi si multi altii, nascuti si crescuti in aceasta tara, care fac lucruri deosebite, speciale si despre care nimeni nu vorbeste. Ma chema Mihaela. Atat, altceva nu se stie. Avem vreo cateva sute de mii de Mihaela in Romania. Asa ca tot in spatele cortinei ma aflu. Noi romanii avem decenta sa nu iesim sa ne batem cu pumnii in piept ce tari suntem si cate mai stim sa facem. Astept sa imi scrii pe e-mail. Pace si Iubire!

      Ștergere
  4. Iata despre ce este vorba

    15.12.2012
    SCUZE PENTRU CITITORII ACESTUI BLOG
    Aseara am preluat de pe http://tristar77.blogspot.ro un text care nu a placut cititorilor acestui blog...imi cer scuze tuturor,a fost pentru prima data cand am postat ceva de pe un blog romanesc si ultima.Multumesc pentru comentarii.

    sursa:http://inspatelescenei2012.blogspot.ro

    citeste si comentariul de sub articol

    daca iti face placere sa ne cunoastem(macar virtual), cauta-ma te rog! Doar tu singura ai spus ca a cam venit vremea sa ne adunam
    Cu drag
    D

    RăspundețiȘtergere
  5. * Fii ca muntele cel Semet si ridica a ta Lumina mai presus de cele ce te inconjoara
    * Adu-i multumire semenului tau, adu-i Lumina pe chip si in Suflet si TOATE acestea le vei gasi mai tarziu inflorite in inima ta
    * Nu grabi nici o Lucrare, caci fructul copt e usor de luat, dar cel necopt e greu de luat si gustul lui e neplacut:
    ...deci, nu te grabi sa aduni ce este inainte de vreme caci iti va amara sufletul
    * Mania vine din teama si, daca nu creste prin trufie, ea se va intoarce de unde a plecat
    * Taria muntelui vine din Rabdarea si Linistea sa
    * Suferinta e umbra trufiei; trufia aduce intotdeauna suferinta
    din "Legile(intelepciunea) lui Zamolxe"
    Nori,

    RăspundețiȘtergere
  6. Am vazut mai demult,prin vara,fimuletul cu "Legile lui Zamolxe" de pe you-toube(este tradus)Este nemaipomenit ca si muzica lui!!!Pacat ca foarte,foarte putini oameni l-au vazut si mai pacat este ca nici 1 la 1.000.000.000.000 dintre noi nu respecta aceste legi!!! Trist adevar!!!Cred ca lumea noastra,asa cum fiinteaza ea de peste 6000 de ani a pornit pe un drum care nu poate duce decat la distrugere!!!Urata lume am creat,mai exact urata societate am creat noi oamenii ca aceasta lume se pare ca n-am creat-o noi....Oricum si oricare ar fi adevarul,aceasta societate ar trebui distrusa inainte sa distruga Pamantul....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sa distrugem societatea este solutia ci sa schimbam radical modul in care a ajuns ea sa functioneze. Ai dreptate, un mod de autodistrugere. Aceasta se pare ca a fost greseala fiecarei civilizatii care a trait pe acest Pamant. Eu vreau sa cred ca suntem noi prima civilizatie care am putea sa ne salvam, sa ne transformam in una noua, bazata pe iubire, compasiune si respect reciproc si asta inainte de a se intampla dezastrul de care ai pomenit.

      Ștergere
    2. IUBIRE,COMPASIUNE si RESPECT RECIPROC! Spuneti aceste cuvinte iudeo-masonilor ce conduc de multe mii de ani lumea noastra in totalitate(coordonati de reptilieni)avand controlul absolut al finantelor,economiei,comertului,mass-media,armatelor,industriilor,sistemului bancar,etc. si mai nou incearca sa ne controleze mintile....Ce facem cu miliardele de oameni ASASINATI de "ei" in miile de ani de cand ne conduc,vor plati vreodata pentru CRIMELE,BATJOCURA,MINCIUNILE si JECMANIREA ODIOASA a miliarde de oameni-multi dintre ei nevinovati,adica bebelusi si copii-sau Legea Divina nu li se aplica?Priviti in jurul Dvoastra,TOATE functiile de conducere ale bancilor mari si foarte mari,mass-media,comertului,industriilor,guvernelor tarilor importante,ONU,NATO,CE,etc sunt ocupate de iudeo-masoni!Credeti ca vor renunta vreodata la imensa putere si la uriasele averi pe care la au,respectandu-ne cu compasiune si mai ales iubindu-ne pe noi,GOIMII?eu nu cred....

      Ștergere
    3. Nimic nu este fals din cele ce ai scris mai sus. Chestiunea este insa ca a venit sfarsitul la toate acestea. Este evident ca ei nu vor sa renunte, dar va trebui sa o faca, chiar fara acceptul lor, pentru ca asa este acum Voia lui Dumnezeu. Iar ei cunosc prea bine acest lucru si tocmai din aceasta cauza au facut in culise tot soiul de actiuni, menite sa amane acest sfarsit, iar in ultimul an le-au intensificat la maxim. Eu asta tot spun. Aviditatea de putere si de bani au impins unele entitati la actiuni de a calca peste cadavre numai sa iasa asa cum doresc ele. Intrebarea pe care mi-am pus-o intotdeauna este de ce a permis Dumnezeu asa ceva? Raspunsul este ca suntem mult prea mici ca sa intelegem planurile divine, ca sa intelegem ca din al Sau punct de vedere, cu totii suntem Scantei Divine desprinse din El, veniti la incarnare ca la o scoala, pentru a invata diverse lectii de viata. Iar daca anumite spirite si-au luat ca menire, inainte de incarnare, ca prin rautatile lor la nivel fizic, sa propulseze alte spirite catre Inalt, pentru ca de regula, la necazuri isi aduc multi oameni aminte de Dumnezeu, iar acele spirite ajunse mai aproape de Sursa, sa isi poata implini in acest fel, sarcini foarte importante pentru viitorul omenirii si poate ca nu numai, eu cred ca Dumnezeu dar si spiritul nostru inteleg foarte bine toate acestea. Cine nu poate intelege este mintea noastra constienta, care de cele mai multe ori nu prea are acces la toate aceste informatii, contracte, intelegeri pe care spiritele le fac intre ele si le cunosc prea bine. Asa cum am mai afirmat, asistand la diverse actiuni in aceste ultime 2-3 luni de zile, am remarcat ca Dumnezeu vrea sa ii vada pe toti iesiti din aceasta uitare in care s-au afundat, intorsi la iubire, compasiune si lumina iar actiunile rele pe care acestia le-au facut, acum sau in alte vieti, nu au amprenta in aceasta directie si am explicat de ce, pentru ca asa s-au angajat sa faca. E valabil pentru toate fiintele catalogate de multi ca fiind intunecate. Eu zic sa ne concentram momentan pentru 21 decembrie, dupa care vom relua discutiile, dupa ce multe dintre informatiile memoriei ancestrale ne vor reveni la nivel constient, dincolo de aceasta data. Cu siguranta vom avea atunci alta viziune, mai aproape de Viziunea lui Dumnezeu. Pace si Iubire!
      Ştergere

      Ștergere
    4. Exceptional raspuns!Intr-adevar,mintea noastra rationala,logica si constienta NU POATE cuprinde profunzimile gandirii DUMNEZEIESTI!!!Scanteia DIVINA NU se afla in mintea noastra constienta si rationala ci in inima si in suflet!!!Inca o data felicitari pentru raspuns!!! Cat de frumos si cat de adevarat!!!Astept cu rabdare sa ne spui ce-ai mai aflat despre 21 dec. 2012,despre ce va fi dupa,ce va face Romania(Gradina MAICII DOMNULUI)si multe,multe alte raspunsuri la miile de intrebari pe care orice om cu credinta in DUMNEZEU si le pune.....

      Ștergere
    5. Sambata am avut o comunicare cu atatea Entitati de Lumina in acelasi timp, Ingeri, Arhangheli, Sfinti, Federatie Galactica. Doreau sa imi spuna ca procesul ascensiunii are loc SIGUR in aceasta saptamana. Cum o sa fie in acest interval de timp, nici nu am mai intrebat. Ceea ce stiu este ca in a doua jumatate a anului 2013 se vor forma cele doua consilii, Consiliul Stramosilor si Consiliul Supraveghetorilor Pamantului. In prima jumatate de an ar trebui sa ne preocupe reconfigurarea unor sisteme, cum ar fi cel energetic si adaptarea la noii parametri. Ce ma nauceste cel mai tare este ca din cauza balamucului pe care il strabatem toti in aceste ultime zile, rareori am mai putut intra in acea stare de liniste, sa ma pot conecta, sa mai aflu una-alta. Sambata, cu amprenta asta de viteza, imprimata in ultima vreme, prin prisma activitatilor care se doresc a fi rezolvate toate odata, de parca ar avea cineva mai mult de un cap si doua maini, parca nici nu aveam rabdare sa stau in conexiune. De aceea nu am mai intrebat nimic si drept urmare, le iau si eu asa cum vor veni, si ce vor face altii fac si eu sau invers. In prima faza. Cu siguranta ca la scurt timp dupa ascensiune ne va fi foarte clar fiecaruia ce avem de facut si acestea vor fi lucruri, altele decat am fost invatati pana in prezent. Pace si Iubire!

      Ștergere
    6. Sigur ca asa este tristar, ne manifestam conform unui contract semnat intre noi,inainte de a cobori pe pamant, ca grupuri de entitati cu misiuni ca spirite deosebite, cu roluri prestabilite..in voia Tatalui. Asa ca si pe mine ma costat ani, sa inteleg planul lui Dumnezeu. acum fie ca toti sa luam examenul acestei vieti, in pace si iubire ,maria barcelona.

      Ștergere
  7. Foarte frumos, draga Nori! Sa o consideram ca o urare de bun venit in noua lume!
    Pace si Iubire!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ok! Iti voi scrie pe email desi imi place dialogul si nu monologul.

    Zilele trecute citeam un mesaj al unui channeler, in care se spunea despre energiile portalului din 12.12.2012...care, printre altele,ne va ajuta sa materializam obiecte si situatii.
    Astazi am plecat la cumparaturi si nu mi-am luat la mine decat o anumita suma de bani ce imi era necesara in a cumpara ceea ce aveam nevoie(de regula sunt mana sparta si cheltuiesc peste masura).

    Dupa ce mi-am facut cumparaturile mai aveam in portofel o bacnota de 5 lei si 2 de 1 leu, plus niste maruntis.Si am intrat intr-o cofetarie sa-mi iau ceva dulce de cei 7 lei.Cum nu consum produse care contin cacao, ma tot uitam pe-acolo intrebandu-ma ce sa cumpar eu de 7 lei.Dupa ce am comandat niste fursecuri dau sa deschid portofelul si sa scot banii.Cat ma uit..bacnota mea de 5 lei devenise 10 lei...
    Ce parere aveti?!
    Acum s-a produs o materializare neintentionata dar..s-ar putea sa-mi doresc sa castig la loto premiul cel mare, chiar daca urmatoarea extragere va fi exact joi 20 dec...si s-ar putea nici sa nu mai aiba loc extragerea, dar nici sa nu mai am ce face cu banii.

    Pace si iubire!

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa sti ca sant foarte fericita ca am dat de tine,si imi plac si comentariile celor lanti,dar vreau sa fac o precizare la ce ai spus putin mai sus:noi nu santem prea mici pentru planurile lui Dumnezeu,pentru ca nu sant planurile lui,sant planurile noastre,facute chiar inainte de a ne incarna,dar noi am ales sa dam uitari tot ce ne-am propus sa experimentam in viata asta.Tot ce traieste fiecare om in parte bine sau rau e pur alegerea lui,Dumnezeu nu are treaba cu asta el doar ne da voie sa facem ce vrem,asta inseamna ca avem liberul albitru.Si vreau s-ai spun ceva si cititorului tau anonim;toata cunoasterea si constinta noastrase afla in noi in celulele noastre in sufletul nostru,toata cunoasterea de la desprindere din sursa este in noi ea nu se pierde la sfarsitul fiecarui vieti ea se acumuleaza,cea ce sa intamplat defapt atunci cu Adam si Eva nu a fost satana au fost reptilieni care ne-au modificat genetic si din 12 spirale ADN ne-au lasat doar 2,si mintea noastra rationala defapt este egoul nostru,cautati pe net filmul LASFIDANTE,si o sa intelegeti mai multe.Deci noi intradevar santem una cu Tatal santem co-creatori,sti ce ne spune Dumnezeu in cartile scrise de Neale in Convorbiri cu Dumnezeu;Oameni sant obisnuiti sa vada ca sa creada,eu vin acum si va zic;ca sa vezi trebuie mai intai sa crezi

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc; Mamei Pamant,Mamei Pamantesti,Mamei-Tatalui Divin,Sfintei Treimi,Sfantului Duh,Ingerilor de lumina pura din Universurile inalte pure ,Arhitectilor divini puri(imi place mult cuvantul-denumirea-numele)care m-au sustinut ,rezonat si au facut tot posibilul ca eu sa termin aceasta lucrare.Multumesc cu Iubire pura si Recunostinta pura tie Mihaela .

    RăspundețiȘtergere