vineri, 23 noiembrie 2012

IN SFARSIT, VERDE DE LA FEDERATIE SI DE LA SFANTA TREIME




IN SFARSIT, VERDE DE LA FEDERATIE SI
DE LA SFANTA TREIME

Dragii mei,

Referitor la informatiile pe care vi le comunic acum, astept de 4 saptamani sa vi le pot face cunoscute. Problema era ca semaforul indica acea culoare rosie binecunoscuta, prin care intelegeam foarte bine ca trebuie sa mai astept. Acum, privind in urma si la cele ce s-au intamplat in ultimele 4 saptamani de zile, imi dau perfect de bine seama de ce mi s-a cerut acest lucru.  
Am publicat acum o luna de zile un articol privind debarcarea extraterestra, dupa care nu am mai facut nici o alta precizare. Nu pentru ca  nu se intampla nimic, ci pentru ca nu mi se dadea voie sa spun ce se intampla. La momentul publicarii acelui articol (23 octombrie), navele Federatiei erau la 300 km altitudine fata de nivelul zero al Terrei. Sambata, 27 octombrie, navele Federatiei ajunsesera la 7 km fata de nivelul zero al Terrei si acolo au ramas. Nu ma intrebati cum s-au descurcat cu canalele de navigatie aviatica. Nu stiu sa va spun. Faptul ca noi nu le-am vazut in tot acest timp, se datoreaza unei tehnologii foarte simple pentru ei si poate complicate pentru noi, constand in aplicarea unui defazaj, ceea ce a scos navele din spectrul vizibil al ochilor nostri. Navele Federatiei arata ca niste stele cu 5 colturi, complet aurii, avand in centru ceva ca un rubin rosu imens si fiind parca batute cu pietre nestemate, colorate. Au 14 km diametru (referindu-ne la cercul circumscris stelei).

Deasupra Romaniei sunt 5 nave:
1.     Deasupra orasului Bucuresti;
2.   Deasupra orasului Ramnicu Valcea, mai precis deaspura Sfintei Manastiri Frasinei;
3.     Deasupra orasului Targu Mures;
4.     Deasupra Bucovinei, deci deasupra Sfintelor Manastiri existente acolo, in nordul Moldovei;
5.     Deasupra zonei ce cuprinde statiunea Costinesti si Manastirile din acea zona;

Acestea sunt navele noi venite, deoarece exista si mai vechi, deasupra unor zone importante din muntii nostri sau alte localitati.
Astfel de nave exista in acest moment deasupra intregii planete.
Federatia, dupa ce a actionat sa puna la punct o multime de probleme cu care se confrunta planeta noastra, nu atat la nivel vizibil, cat la nivel de culise, a luat decizia sa elimine in sfarsit aceste defazaje. Tocmai de aceea, mi s-a dat acum permisiunea sa scriu despre cele ce stiu. Au mai existat pana acum, in ultimele 2 saptamani, 2 termene de eliminare a defazajelor, care din pacate au fost amanate, pentru ca au aparut evenimente neprevazute.
Ceea ce ma bucura foarte tare este ca navele vor deveni vizibile pentru prima data in Romania. Comandantul suprem al Federatiei Galactice, Ashtar Sheran, se perinda intre navele de deasupra Romaniei (azi e pe una, maine pe alta, se muta prin teleportare). Faptul ca se vor arata pentru prima oara deasupra tarii noastre, va demonstra lumii intregi ceea ce noi stim de mai multa vreme, referitor la statutul nostru ca si popor cu importanta primordiala in procesul de trezire si evolutie spirituala a lumii intregi. Dupa tot chinul prin care a trecut peste vremi acest popor, consider eu, ca este o rasplata binemeritata.
Asadar, dragi prieteni, va rog sa ramaneti calmi, sa nu va speriati, va revine misiunea sa ii linistiti si pe cei ce nu stiu cele ce voi de acum incolo cunoasteti. Cu ajutorul fratilor nostri stelari, vom cunoaste sentimentele de iubire, compasiune, blandete, pace si armonie, la niste standarde pe care multi dintre noi nu le-am intalnit pana in prezent.
In final, dar nu si in ultimul rand, doresc sa va mai spun ca incepand de aseara, ora 23, ora Romaniei, reptilienii au devenit membri ai Federatiei Galactice. Ma bucur din tot sufletul atat pentru ei cat si pentru Federatie! Mare realizare! In toate aceste zile de cand reptilienii au pasit catre Lumina, au ajutat cu tot ce au putut si stiut Pamantul. Au participat la actiunile pamantenilor si Federatiei, de a trimite iubire si lumina peste zonele de conflict de pe Terra, in ultimele 2 zile au lucrat intens alaturi de Federatie pentru formarea unor scuturi care sa protejeze Pamantul fata de marea eruptie solara care s-a pornit acum cateva zile direct catre planeta noastra, NASA anuntand chiar efecte secundare destul de serioase pentru ziua de azi. Si-au meritat locul in Federatie, bravo lor!
Personal, abia astept sa vina acel moment in care sa pot sa spun si „Bravo noua!”. Nu mai este mult! Doamne ajuta!

Pace si Iubire!


19 comentarii:

  1. superrrr!Abia astept sa ne intalim!!Flory

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca ma aflu intr-o zona expusa de tine, exista ceva special ce pot face sa contactez aceste nave?!

    Mersi, Alex ^_^

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Alex, o sa vina in curand o vreme cand vom urca pe aceste nave, cand multe vom invata de la ei. Comunicarile se pot face momentan doar telepatic.Eu am facut ceva cursuri si de dezvoltare a telepatiei, am facut si exercitii de vizualizare a aurei.Nici prin cap nu imi trecea la acea vreme la ce o sa-mi foloseasca. Deci prima conditie este sa fie deschise niste capacitati nu neaparat din nastere ci si prin munca. A doua conditie este sa fii un om de lumina. Ei ne vad pe noi deocamdata la nivel energetic, nu la nivel de corpuri fizice. Daca acest corp nu straluceste, nu te pot sesiza. Poti incerca insa oricum sa trimiti un gand direct catre ei, prin care sa iti exprimi dorinta de a intra in contact. Chiar ei te pot ajuta, lucrand pe corpul tau energetic, mai ales in timpul noptii, sa iti cresti coeficientul de lumina, daca cumva ar fi nevoie de asta in cazul tau si sa iti fie scoase la suprafata anumite capacitati pe care le avem cu totii in noi, adormite. Doamne ajuta si multa bafta! Se poate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna!
    Felicitari pentru blog.Intru zilnic ptr a citi comunicarile tale, pe care le gasesc interesante si utile.Fac parte dintre cei care asteapta cu nerabdare ascensionarea din 21 dec.2012.
    Postey ptr a face o observatie.In 23 oct in articolul privind debarcarea extraterestra faceai vorbire despre atacul asupra noastra a reptilienilor, fapt confirmat si de Ashtar Sheran, ca mai apoi in articolul din 16 nov. sa spui ca de fapt acestia nu ne-au atacat-in niciun fel,niciodata, fiind vorba doar de o manipulare a Ocultei Mondiale.M-a impresionat foarte mult articolul si l-am postat si pe blogul meu.
    Care este situatia reala...deoarece exista o contradictie in acest caz!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna!
      Ordinea a fost asa: pe 15 octombrie, ora 15 reptilienii au pornit atacurile asupra noastra, ordonate de pe Pamant. Erau ca niste roboti care executau ce li se cerea si li se parea ca fac corect ceea ce fac, ca nu gresesc. Nu puteau sa isi dea seama ce suferinte au oamenii in urma actiunilor lor, pentru ca la ei chakra inimii era zero, complet blocata. Cateva zile mai tarziu, Federatia s-a interpus cu navele intre navele lor si Pamant, dupa care s-a derulat din "intamplare" un plan Divin, la care nici Federatia nu se gandise initial. Acest plan a determinat ca reptilienii nu numai sa nu ne mai agreseze cu energiile lor, ci sa treaca de partea Luminii si a Federatiei si sa vina in ajutorul ei. Toate atacurile lor au durat aproape 2 saptamani, insa acestea s-a observat ca erau amplificate la maxim, deoarece in acest an au mai existat reprize de astfel de atacuri, in cursul lunii mai de exemplu. Consider ca nu mai conteaza ce si cum a fost pana acum, ci ceea ce este de acum incolo. Oricum, trebuie sa apreciem cu toata inima lucrarea Divinitatii si ordinea in care s-au infaptuit toate. Nu se putea mai bine de atat. Bunul Dumnezeu conduce totul astfel incat iubirea sa triumfe in acest Univers si sa fie salvate cat mai multe suflete.

      Ștergere
    2. Minti de ingheata apele! Asta spune scanerul meu la energia scrisului tau.

      Ștergere
    3. Paul, citeste te rog mesajul de mai jos, raspuns la al doilea mesaj pe care l-ai trimis.

      Ștergere
  5. Sunt nevoita sa fac si aceasta postare deoarece prima am facut-o inainte de a citi pana la capat articolul-nu mai aveam rabdare.

    In seara zilei de 11.11.2012 am vazut 3 nave a caror descriere este intr-un articol pe blogul meu.
    Link-ul este acesta:

    http://ascensiunea-inimii.blogspot.ro/2012/11/portalul-din-1111-si-navele.html

    Te rog frumos, contacteaza FG, si intreaba ce fel de nave am vazut eu..erau ale lor sau nu
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se vad multe nave, mai mici sau mai mari, este foarte adevarat. In vara asta eu am vazut nu mai stiu cate. Pe 8 iulie am vazut un convoi de vreo 60 de nave, deasupra Lacului Tei, noaptea la ora 23. Am si scris pe un site in care era postata o filmare facuta de cineva, cu doua nave, la o data ceva mai devreme decat 8 iulie. Nu a venit nici un alt comentariu fata de cele ce am scis acolo. Cred ca am scris si pe blogul meu, referitor la OZN-uri, intr-un articol mai de demult, indemnul catre cititori, sa priveasca mai cu atentie stelele. Nu orice se vede ca o stea este cu adevarat stea. Daca ati avea si un binoclu ati ramane uimiti de ce puteti vedea. Navele pe care le-ai vazut erau ale Federatiei.

      Ștergere
  6. Reptilienii au intrat in Federatie? S-au dat catre lumina? :)) Pffha haha ha ha. Imi pare rau Ashtara dar se vede ca povestea ta e cusuta cu ata alba. E fix pavarea caii catre falsii profeti care vin sa "salveze" umanitatea. Sa ne "ajute" si sa ne ia pe undeva sigur. Sa stii ca eu aleg sa raman aici si sa ascensionez cu Gaia, voi duce-ti-va invartindu-va cu navele voastre cu tot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pace si Iubire tie Paul!
      Prima intrebare care se pune Paul este: oare o sa ascensionezi cu Gaia, intrunesti conditiile pentru a putea face acest salt? Pentru asta este mare nevoie de o chakra a inimii deschisa, care se pare ca nu prea este in cazul tau, pentru ca cine scrie mesaje in maniera in care ai facut-o tu, nu simte iubirea cu adevarat. De ce sunt un fals profet? Pentru ca nu am cerut nimanui vreodata un leu, daca i-am oferit vreun ajutor spiritual? Pentru ca imi invit semenii sa fie deschisi catre iubire, catre compasiune, catre ajutorarea aproapelui? Ce este atat de gresit in asta? Contrazice cumva invataturile Domnului nostru Iisus Hristos? Stii Paul, spiritul tau cauta lumina, insa mentalul tau blocheaza de multe ori sa gaseasca ce doreste spiritul. Sa multumesti ghizilor tai ca ti-au permis sa scrii aceste mesaje. Te-au condus de fapt catre lumina. Cu ajutorul Arhanghelului (mai bine zis Heruvimului) Uriel cu care tocmai ma aflam intr-o comunicare atunci cand ti-am citit mesajele, cel ce a ghidat si pe reptilienii acestia pe care ii ponegresti atat si de asemeni pe componentii mai vechi din Federatie, ai fost localizat. Crede-ma reptilienii au tehnicile ca sa poata face acest lucru. De acum incolo vei fi "bombardat" cu energiile iubirii. Ti se va deschide chakra inimii intr-un mod pe care nu l-ai cunoscut pana acum. Vei fi ajutat prin asta sa ascensionezi asa cum iti doresti si nu o sa vina nimeni sa se bata cu pumnii in piept ca ti-a oferit acest ajutor, nici Federatia Galactica ce ii include acum si pe reptilieni, indiferent de credinta ta in aceasta privinta, nici toate Entitatile Ierarhiei Divine ce iti sunt alaturi si care supravegheaza si ghideaza aceasta lucrare. Vei vedea transformarile cu ochii tai. Te invit dupa aceea, inca o data, peste o saptamana, sa scrii din nou mesaje ca acestea sau sa recitesti ceea ce ai scris deja. Ti se va parea atunci altfel decat acum. Bunul Dumnezeu sa te binecuvanteze, sa iti daruiasca intelepciune si sa te aiba in Paza si Pacea Sa Divina!

      Ștergere
    2. Imi pare rau, poate tu ai intentii bune, nu am vrut sa te judec sau jignesc, energia mea de mai sus reflecta o frustrare pe care o manifest fata de multitudinea de channelinguri si informatii false care circula in momentele astea. Eu sunt mai sceptic de fel. Pentru mine nu e suficient sa ai un blog cu culori si nume Galactic si apoi sa cred tot ce se exprima acolo. De unde stii ca toate informatiile pe care le primesti sunt de la o sursa benefica? De unde stii cu cine comunici cu adevarat. Am citit channelinguri care contesta alte channelinguri, am citit despre reptilieni care se dau drept fiinte de lumina dar care nu au cele mai bune intentii. Modul expeditiv in care ai prezentat anumite informatii mi-a dat impresia uneori ca se acestea se adreseaza copiilor. Daca toti reptilienii s-au dat la lumina, pentru cine lucreaza si cine sunt astia de pe pamant care inca promoveaza atata suferinta si distrugere? Sau stai, lasa-ma sa ghicesc, Obama o sa salveze planeta, sprijinit de Ashtar Command, ca asta e povestea oficiala Ashtar. De unde stiu eu ca nu e doar o schema mai inteligenta pentru NWO, impachetati sub un ambalaj extraterestru prietenesc?

      Voi fi bombardat cu energiile luminii? Super! Iubesc Lumina si imi voi da toata fiinta pentru a lucra in slujba ei. Sub protectia Arhangelului Mihail!

      Ștergere
    3. Daca ascensionez sau nu, Dumnezeu stie, eu voi experimenta ceea ce imi este dat. Oricum ar fi e bine pentru mine asta stiu pentru ca simt iubirea divina. Cand am zis Falsii profeti ma refeream la falsii salvatori care vor veni din ceruri, anuntati de profetii. OK, eu n-am idee despre reptilienii in Federatie dar pur si simplu mi-e foarte greu sa cred si sa accept asta, mai ales ca pe pamant nu vad schimbari.

      Ștergere
    4. Eu am inima deschisa pentru oameni si orice alta rasa cu intentii bune. Nu pot sa am atractie deosebita pentru reptilieni chiar daca le accept locul in planul divin. Sa fie sanatosi, nu le doresc de rau, desi lor le place raul, dar sa nu aiba de-a face cu mine, sa plece in Galaxia lor si sa ma lase pe mine cu oamenii.

      Ștergere
    5. Doamne ajuta Paul! Iti doresc tot binele din lume! Relitatea este ca problema adevarata a fost la noi pe pamant. Galacticii ne-au ajutat intr-un mod nevazut si nu astepta multumiri din partea nimanui. Nu stiu daca vom ajunge sa ne cunoastem vreodata, sa iti pot povesti ce mi-a fost dat sa traiesc in ultima luna de zile. Atunci ai putea afla ca nu este vorba de inselatorie. Referitor la comunicari, ai dreptate, pot fi multe falsuri si chiar sunt, stiu si eu asta, mai ales la americani, pentru reclama. Chestiunea este ca totul se simte si la nivel de energie, nu e vorba doar de comunicare. Energia nu te poate insela. Chiar eu am scris ca am avut comunicari cu entitati care se dadeau drept Ashtar Sheran. Energia lui insa, nu au putut-o copia. Ashtar are ca si ghid spiritual pe Arhanghelul Mihail si tocmai de aceea se simte energia lui ca si in cazul lui Mihail, te apuca toate caldurile si arde in dreptul pieptului. Eu recomand tuturor sa isi asculte inima si sa se lase condusi de intuitia lor. Nu este obligatoriu sa rezonam cu anumite informatii, drept urmare nu e obligatoriu sa existe rezonanta nici cu informatiile furnizate de mine, daca un spirit simte ca acestea il fac sa se simta mai mult rau, decat bine. Pace si Iubire!

      Ștergere
  7. Multumesc mult pentru articol, m-a ajutat sa inteleg ceea ce am vazut.De o saptamana cautam ceva articole referitoare la acest subiect.
    In data de 17 noiebrie 2012, ora 18:20,impreuna cu sotul meu, am vazut mai multe nave in Brasov. Nu-mi venea sa cred..era ca o invazie, cred ca erau in jur de 20. Semanau cu stelele, doar ca erau cu ceva rosu in interior si se miscau incet. Veneau unele dupa altele pana intr-un punct si brusc deveneau invizibile. Cu ani in urma am mai vazut , cate una... dar acum erau o multime. Aveam impresia ca nu este real ce vad...Am impartasit ceea ce am vazut cu cateva persoane..in rest am considerat ca nu are rost, ca oricum nu ne va crede nimeni.Am asteptat la stiri sa auzim ca si altii au vazut ,dar nimic..Am considerat ca este un semn, la schimbarile care vor veni.Doamne ajuta sa fie de bine!

    RăspundețiȘtergere
  8. Din pacate, stirile nu sunt asa cum am vrea noi ci cum doreste altcineva. In aceasta vara pe data de 8 iulie, la ora 23, am vazut un convoi de peste 60 de nave zburand deasupra Lacului Tei. Zburau la nivel de elicopter, erau ca niste mingi de foc, de un portocaliu diafan. Aveau viteza marisoara, dar erau absolut silentioase. A doua zi am cautat pe toate stirile, ziarele doar oi gasi ceva. Am scris si pe un site unde gasisem un filmulet cu nave similare, filmate in aceeasi zona, in numar de doar doua, care aratau identic, dar nimeni nu a venit cu vreun raspuns. Am fost in aceasta vara in Retezat. Cine vrea sa vada nave extraterestre in fiecare seara, sa mearga in Retezat, in complexul Rausor. Sunt ca la ele acasa, apar instantaneu, dispar la fel cum au aparut. Din pacate, aceasta aparitie a navelor mama a fost amanata dincolo de 22 decembrie, poate in 2012, poate in 2013 cel tarziu. Ca pozitie, stiu sigur de la ei, ca vor ramane chiar si pe timpul ascensiunii, acolo unde sunt si acum, doar ca noi nu le putem vedea decat in momentul pe care il hotarasc ei. Si nu mai este mult pana atunci.

    RăspundețiȘtergere
  9. ce parere aveti de acest video filmat de International Space Station: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rtexWpYWbXk
    sau de la acest link: http://www.disclose.tv/action/viewvideo/168710/UFO_Starfleet_seen_from_ISS_March_10_2014/
    Sunt nave? Si ale cui?
    Si am vrut sa va intreb daca deasupra Clujului sau in padurea Baciu sunt nave.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi incerca sa le vizualizez si apoi o sa raspund. Momentan sunt intr-o perioada foarte aglomerata la serviciu si abia de mai pot intra pe blog din cand in cand sa mai dau cate un raspuns. Revin cu impresii. Multumesc pentru recomandare.

      Ștergere