vineri, 23 noiembrie 2012

ET2 - SISTEMUL CONSTELATIEI PEGASUS (PEGAS)




ET2 -  SISTEMUL CONSTELATIEI PEGASUS (PEGAS)

Informatii obtinute prin comunicarea cu comandantul YREVOR - Comandant mininava pegasiana, echipaj 7 membri, provenind de pe planeta P1.

-         Numar de planete, locuite, membre in Federatie: 2 planete, fiecare cu soarele ei.
-         Numar de locuitori: P1 - 0,6 miliarde locuitori, P2 - 0,8 miliarde locuitori
-         Dimensiune planete: P1- 90% din Terra; P2- 85% din Terra. Ei locuiesc atât la suprafeţele planetelor cât şi la interior. P1 are nume cu 6 litere, P2 are nume cu 5 litere. Nu au vegetaţie, nu au ape. Traiesc fără conducători, toată lumea este în pace, armonie, egalitate.
-         Varsta maxima a pegasienilor: P1-1800 de ani; P2-700 de ani.
-         Nivel de evolutie: P1: Fizic - 5D, Spirit – 10D, P2: Fizic – 4D, Spirit – 8D. Oservam ca varsta este cu atat mai mare cu cat spiritul este mai evoluat. Este gresit sa se vorbesca despre nemurire in 5D, asa cum gasim in multe articole. Vorbim despre nemurire de la 7D in sus, dimensiune a evolutiei spiritului.
-         Infatisare: Arată precum nişte cai. Pe planeta P1 sunt albi, cu coamă albă, păr alb pe corp, ochi albaştri, cu picioare cu copite. Pe planeta P2 au aceleasi caracteristici dar sunt de culoare preponderent gri. Au si un corn ceea ce corespunde exact infatisarii inorogilor. Probabil de la ei ne-a si ramas reprezentarea de inorogi. Înălţime: masculin şi feminin- 2m.
-         Forme nave si culoare echipament: Au doar nave de mici dimensiuni, circulare, cu cupolă, diametru cam 30 m. Conduc totul cu puterea gândului. Nu au nevoie de îmbrăcăminte, drept urmare nu au echipament.
-         Sarcina pentru Terra: Activarea trezirii spirituale, creşterea spirituală.    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu