vineri, 16 noiembrie 2012

COMUNICAT IMPORTANT – REPTILIENII PASESC IN IUBIREA SI LUMINA CRISTICA!




COMUNICAT IMPORTANT – REPTILIENII PASESC IN IUBIREA SI LUMINA CRISTICA!

Dragii mei,

     Sunt obligata sa va scriu aceste randuri pentru ca nu mai doresc sa cititi mesajele pentru romani, deoarece nimic din ceea ce este scris acolo nu mai este valabil in acest moment.
      In urma atacurilor repetate asupra noastra, despre care v-am scris in acele mesaje, Federatia Galactica a decis debarcarea pe Pamant. Actul debarcarii nu putea fi desavarsit decat prin rezolvarea unor probleme intermediare.
       Prin actiunile sale pline de intelegere si compasiune, Federatia Galactica a ajutat civilizatia reptiliana sa descopere ce este aceea „IUBIREA”. Vorbim aici atat despre entitatile aflate aproape de Pamant, cat si despre cele de pe planeta lor. Le-a fost activata si deschisa chakra inimii, complet inchisa si blocata initial, iar acest lucru s-a intamplat pentru ca si reptilienii doreau aceasta, dar nu stiau cum sa acceseze si sa implineasca o astfel de dorinta. 
Bunul Dumnezeu a gasit o modalitate de implinire a acestui vis, printr-o conlucrare grandioasa, astfel incat azi, putem declara fara rezerve: REPTILIENII AU INTRAT PE POARTA IUBIRII SI A LUMINII CRISTICE. Informatia care ni s-a servit atata amar de vreme, ca spirite reptiliene, incarnate in anumiti oameni, conduc aceasta lume, este o minciuna sfruntata, in spatele careia le-a fost caldut sa se ascunda de fapt, catorva elemente pamantene, scaldate in namol si ingenuncheate in fata banului si a puterii. Reptilienii le-au servit de-a lungul timpului, ca niste servitori umili, in speranta ca va veni acea zi cand vor fi invatati ce este Iubirea. Asta este ce li s-a promis la schimb si nu au primit niciodata. Dar cand Dumnezeu a considerat ca a sosit vremea, le-a daruit ceea ce ei au asteptat, dar nu de la cine s-au asteptat. 
Pe viitor se vor face toate demersurile de includere a reptilienilor in cadrul Federatiei Galactice, ca Fiinte aflate in slujba Luminii in acest Univers. Costumele lor au fost inlocuite, din negre in violet. Pe piept, in partea stanga poarta acum ca emblema, o inima.
Misiunea Federatiei Galactice nu s-a incheiat aici, deoarece s-a pornit un program similar raportat la civilizatia pamanteana, astfel incat nici un suflet sa nu se piarda. Aceasta este Voia lui Dumnezeu, sa fie salvat si talharul de pe cruce, sa fie salvat si ultimul suflet de pe aceasta planeta, indiferent de ce ar fi facut pana acum. Nu ne putem mira, deoarece stim cu totii prea bine ca din punctul de vedere al Tatalui Ceresc, noi toti suntem copiii Sai, noi toti suntem Scantei Divine, venite aici la Scoala Vietii si pe toti ne iubeste la fel. Singurul lucru care face diferenta este ca noi nu primim si nu intoarcem iubirea Sa la fel.
Pentru cei „prieteni” cu intunericul, le transmit pe acesta cale, ca in acest moment, cel mai indicat lucru este sa-si intoarca fetele catre Lumina si Iubirea lui Cristos. Bunul Dumnezeu nu le mai accepta alta cale, dar isi deschide bratele sa ii primeasca in casa Sa, indiferent ce ar fi facut pana acum.
In acest moment, toti cei care au cea mai mica intentie de a executa vreun ritual satanist, de unul singur, sau in grupuri, sunt monitorizati de Intreaga Ierarhie Divina (toate Cetele Ingeresti ale Sfintei Treimi, Sfinti, Maestri Inaltati), de catre Federatia Galactica si nu in ultimul rand, de cei mai noi prieteni ai planetei Pamant, reptilienii. Pana acum au fost monitorizati oamenii de lumina, acum sunt in vizoare cei din latura cealalta. Orice actiune rea, indreptata asupra spiritelor semenilor lor, va fi blocata inca din start. Cei ce au incercat acest lucru in ultimele doua zile, pot confirma tot ceea ce va spun acum. 

Catre oamenii de lumina ai poporului roman, fac un indemn acum:

„TRIMITETI IUBIREA VOASTRA CATRE TOTI CEI AFLATI IN INTUNERIC, FACETI RUGACIUNI SA LE FIE ELIBERATE SUFLETELE SI SA FIE INTOARSE IN IUBIREA SI LUMINA LUI DUMNEZEU! ACESTA ESTE PLANUL DIVIN AL SFINTEI TREIMI. RUGANDU-NE PENTRU EI, NE ELIBERAM IN ACELASI TIMP SI PE NOI DE SUB INFLUENTELE ACTIUNILOR LOR.
TRIMITETI IUBIREA VOASTRA TUTUROR CELOR AFLATI IN LUMINA SI CELOR CE AU PASIT IN LUMINA DE CURAND, SA LE FIE CALAUZITI PASII, SA POATA INFAPTUI FARA PIEDICI PLANUL DIVIN!
HAIDETI SA FACEM DIN PLANETA NOASTRA O PLANETA A LUMINII SI A IUBIRII!
HAIDETI SA NE CASTIGAM SI NOI, PE MERIT, LOCUL IN CADRUL FEDERATIEI GALACTICE!
HAIDETI SA DEMONSTRAM LUMII INTREGI, CACI CU ADEVARAT POPORUL ROMAN ARE MISIUNE SPECIALA IN  PROGRAMUL DE CRESTERE SPIRITUALA A INTREGULUI PAMANT!
BUNUL DUMNEZEU SA NE AJUTE PE TOTI SI SA NE BINECUVANTEZE!”

PACE SI IUBIRE!

4 comentarii:

  1. O ce veste minunata,mia umplut sufletul de bucurie si ochii de lacrimi..tocmai lucrez cu batrini cu alzheimer. ..stiti ce e in sufletul lor,rupt bucati. Panica si disperare, si acestia trebuie recuperati ce se mai poate recupera. Doar liniste si incredere.sa poata ajunge prin iubirea cu,care sunt inconjurati,pina la momentul final..miati dat forta si iubire cami vine sa sar in sus..ok ,asa sa fie.noi romanii cu stea in frunte si buricul pamintului,neam de traco.geto..daci, nemuritori ,iubitori, spirituali,si indrumatorii lumii noi, de pe oriunde ne,om afla raspinditi prin lume, cu o tolba si doi bani...sa va binecuvinteze Domnul pe toti cei ce ne tineti la curent cu ultimile noutati..va iubim..ametist,amma28 ,maria..de barcelona,sunt una si aceeasi,sunt ceea ce sunt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, oameni ca dumneavoastra au activata chakra inimii la maxim, altfel nu ar putea face aceasta activitate. Va felicit din tot sufletul pentru ce faceti. Dupa cum vedeti, Bunul Dumnezeu a conceput un plan cum doar El il putea concepe. Degeaba se actiona cu iubirea de catre pamanteni sau de catre cei din Federatia Galactica, daca de cealalta parte a baricadei se contracara cu alte energii. Era un soi de unii hais si altii cea. Reptilienii nu numai ca au fost stopati sa faca ce au facut pana mai de curand, ci chiar au fost trecuti alaturi de Lucratorii in Lumina, ceea ce a intarit mult fortele Luminii. Ba mai mult, cu tehnicile lor foarte avansate, au fost si foarte repede acceptati ca membri ai Federatiei Galactice, pentru ca pot fi de foarte mare ajutor, deoarece mai avem elemente pe Pamant care trebuie intoarse cu fata catre lumina si iubire, daca ati citit cu atentie paragraful scris inainte de indemnurile de final.

      Ștergere
  2. Si totusi iubirea.., bine.dar acum as dori sa stiu, cum,cind...unde, exact, putem contacta fratii nostri stelari,federatia galactica pt. a salva cit mai mulri oameni, cu cartile dvd ce sunt unicat si de valoare mondiala,le putem lua cu noi., sau le lasam acasa, si le gasim cind revenim...ceo mai fi..in urma?? Iertati nimicnicia mea, dar tin la valorile noastre spirituale,mai mult decit orice altceva,si bineinteles la sufletele oamenilor. .eu..ametist...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ooo ce bine ar fi daca am putea sti totul cu atata exactitate! Am putea fi mult mai linistiti. Din pacate nu avem cum sa stim. Referitor la contactul cu fratii nostri stelari, iti recomand un exercitiu. Intreaba in jurul tau si vezi cati vor acest lucru acum? Vei constata ca sunt foarte putini. De ce? Pentru ca se tem de fapt de necunoscut. Nici nu gandesc ce fericire ar putea primi prin acest contact. Chestiunea este ca galacticii cunosc acesta situatie, cunosc de asemeni ca aparitia acestui necunoscut poate fi mare generator de panica la inceput, motiv pentru care au luat decizia sa apara dupa ce facem trecerea din 21 decembrie. Panica oamenilor este ultimul lucru de dorit pentru Terra acum. Ar scadea mult vibratia generala. Dupa acel moment ii vom primi cu bucurie, ca vrem sau nu, macar si pentru simplul motiv ca vom avea mare nevoie de ajutorul lor. Pe de alta parte, eu cred ca din momentul in care pasim intr-o noua dimensiune, trebuie sa trecem la un plan superior si din punct de vedere al relatiilor. Nu putem ramane la infinit doar la nivelul planetei Pamant, sa credem ca doar pe noi ne-a facut Dumnezeu si ca suntem singuri in Univers.

    RăspundețiȘtergere