joi, 1 noiembrie 2012

ACTIVAREA SINELUI SUPERIOR ANGELIC





ACTIVAREA SINELUI SUPERIOR ANGELIC


            Constientizati in voi acum, Lumina voastra interioara. Spuneti cu voce tare: “Chem Lumina in mine acum!” V
a simtiti instantaneu transportati intr-o coloana glorioasa de Lumina de la Sursa. Coloana este de aproximativ 7 metri in diametru, curgand prin voi si in jos, si mai jos, pana in centrul Terrei.
Spuneti : “Ma concentrez si extind aura mea acum!” Va simtiti ca si cum ati comuta pe aura voastra de forma unui ou (cocon) de Lumina, impingand aceasta aura 2 metri sau mai mult in toate directiile, procedand astfel : Impingeti-o in fata voastra, impingeti-o si in spatele vostru, astfel incat partea din fata si din spate sa fie egale, impingeti apoi Lumina voastra in stanga si dreapta corpului vostru, apoi in sus si in jos. Va veti simti la final ca fiind o mare de lumina alba pura!
Spuneti cu voce tare: “Deschid acum portalurile stelare Cosmos – Pamant !” Uitati-va la chakrele din partea de sus si de jos a aurei voastre deschizandu-se, permitand unei lumini mai concentrate sa curga prin toate cele 12 chakre – 3 chakre rotindu-se deasupra capului, 7 chakre de-a lungul corpului tau si 2 mai jos, una dintre acestea direct sub picioarele dvs.
Spuneti : “Ma impamantez in Gaia acum” si cu iubire, trimiteti din chakra inimii, o coloana de Lumina spre abdomen, in jos, prin portalul stelar deschis al Pamantului, in magnifica inima magnetica cristalina a Gaiei, exact mai jos de voi.
Acordati-va la tubul vostru de prana acum, tub de respiratie alb - albastru cristalin de 5 cm in diametru care trece prin centrul corpului vostru, de-a lungul coloanei vertebrale. Spuneti cu voce tare : ”Imi activez tubul meu de prana acum”, si extindeti-l prin chakra coroanei, prin partea de sus a aurei dumneavoastra, pana in inima Marelui Soare Central. Extindeti tubul de prana in jos acum, prin chakra radacina, prin Portalului Stelar Pamant, pana  in inima Gaiei. Incetiniti si aprofundati-va respiratia.
Respirati prin tubul pranic in frecventa turcoaz cristalina a Inimii Lui Unul. Activati curgerea Luminii si Iubirii de sus in jos, prin voi, prin inspirare in chakra inimii vostre din piept  si expirare in aura voastra.
In timp ce inspirati Iubire si Lumina  continuu de sus in jos,  in inima voastra simtiti cum aripile angelice incep sa se desfasoare de la umar intre omoplati, in aura voastra. Maretele aripi angelice se deschid in aura voastra si va experimentati pe voi  ca un maiestuos  Inger Auriu de Lumina, insamantat pe aceasta planeta a frumusetii. Fiintele Cristaline Angelice de Lumina sunteti voi, dragii mei.
Cu scopul de a activa pe deplin Sinele vostru Superior Angelic, vizualizati  al treilea ochi ca o pestera stralucitoare indigo in centrul  creierului si in aceasta pestera indigo este o flacara violet. Trimiteti o coloana de Lumina violet acum, de la aceasta flacara din al treilea ochi, in jos, prin gat pana in chakra inimi voastre. Vizualizati-va chakra inimii  ca un diamant turcoaz rotitor, ce iradiaza iubire pentru toata  Creatia. Priviti flacara violet din al treilea ochi cum va aprinde inima si o inconjoara – o lumina violet care conecteaza al treilea ochi si inima voastra.
Experimentati natura ingereasca, natura cristalina a fiintei voastre si astfel, va mutati in vibratia Sinelui vostru Cristic. In 2012 ne mutam in Inima Unitatii pe deplin, si noi, cei care intruchipam purtatorii Inimii Unitatii in Era Luminii, Pacii si Armoniei. Vizualizati toate fiintele umane de pe planeta noastra ca ingeri aurii. Şi asa vom crea Raiul pe Pamant.

Pace si Iubire!

4 comentarii:

  1. Meditaţia este foarte frumoasă şi puternică. A fost creată de Solara An-Ra.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumim mult pentru informatie. Eu nu stiam lucrul acesta si banuiesc ca nici alti cititori. Aveam meditatia in calculator si cum primisem cateva cereri, despre cum s-ar putea initia o conexiune cu Sinele Divin Superior, am hotarat sa o afisez.

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate am intrat pe saitul corespunzator nevoii de cunoastere la nivelul meu de vibratie; Doamna Miha roguva din Iubire de aproape ma puyeti calauzi? multam fain

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Marian, calauzirea pe care eu o pot oferi vine exact prin continutul acestui blog. Aceasta este modalitatea mea de a face cunoscute multe din informatiile aflate in ultimii ani. Daca doresti insa o varianta mai condensata, poti incepe cu sectiunile de sus, din bara blogului, P1, P2, P3.

      Ștergere