marți, 23 octombrie 2012

RAZELE INITIATICE - Arhangheli si Arhanghelite





RAZELE INITIATICE - Arhangheli si Arhanghelite


         Arhanghelii sunt considerati conducatorii tuturor ingerilor pazitori, facand parte din a III-a Triada Divina, despre acesta clasificare, gasind mai multe informatii intr-un articol ce va fi postat in viitor. Ei sunt fiinte maiestuoase care intruchipeaza atribute divine si sunt in serviciul Omenirii pe Pamant. Ei lucreaza neincetat sa invinga Raul si sa avanseze Binele. Arhanghelii au o pereche sau o flacara (spirit) geamana, asa cum si oamenii au. De partea feminina sunt numite Arhanghelite. Impreuna, Arhanghelii si Arhanghelitele focalizeaza masculinul si femininul, sau alfa si omega, polaritati ale unei anumite culori, sau raza, sau lumina spirituala prin care ei servesc. Rugaciunea catre unul dintre ei intotdeauna invoca si ajutorul celuilalt.

         Arhanghelii ne precedeaza cu milioane de ani si se prezinta a fi primii nostri invatatori pe calea spirituala. Sunt de asemenea descrisi ca arhitecti divini, pe care Dumnezeu ii foloseste pentru a schita si executa planurile pentru proiectele sale. EI sunt constructori cosmici si proiectanti in cel mai maret sens al cuvantului, favorizand (arcing) catre mintile noastre amprenta divina pentru fiecare incercare, efort, de la cel mai mic la cel mai mare.

         Toti Arhanghelii sunt si vindecatori care vin ca maestri chirurgi pentru a vindeca sufletele si cele patru corpuri joase ale noastre – eteric, mental, emotional si fizic. Imaginati-va puterea Arhanghelilor, care pentru milioane de ani nu au facut nimic altceva decat sa afirme realitatea lui Dumnezeu si sa dezvolte lumina spirituala in fiinta lor. Apoi, cand sunt in mijlocul nostru, dirijeaza catre noi si ne purifica transmitand imensele majorari de lumina pe care le-au cultivat. Folosind lansarea de energie de la ingeri in mod corect ne poate ajuta in a face un mai mare progres in viata noastra de zi cu zi si pe calea spirituala.



CELE 7 RAZE ALE ILUMINARII

         Cei mai familiari Arhangheli servesc pe cele sapte raze ale Luminii Spirituale, care corespund luminii focalizate inauntrul celor sapte chakre majore ale omului.



RAZA I – RAZA ALBASTRA

ARHANGHELII MIHAIL si FAITH (CREDINTA)

Credinta, Protectie, Voia lui Dumnezeu

Marti - Chakra Gatului


         Arhanghelul Mihail este regasit in traditia iudaica, cristiana si islamica. Numele lui Mihail inseamna "Cine este ca Dumnezeu". In Iosif 5:13-15, el a aparut ca un barbat cu o sabie in mana care s-a identificat ca fiind capitanul multimii lui Dumnezeu. In Revelatii 12:7, el este numit ca Arhanghelul care l-a izgonit pe Satan din Paradis.

         Mihail si perechea sa divina, Faith (Credinta), servesc in cadrul Razei Albastre a luminii spirituale. Ei pot asista la purificarea si consolidarea chakrei gatului si in atotcunoasterea tuturor calitatilor Razei Albastre. Raza Albastra ne furnizeaza protectie spirituala si fizica si reprezinta esentialul in exprimarea corespunzatoare a puterii si a conducerii. Este de asemenea esentiala in dezvoltarea credintei si in acordarea la vointa divina si la planul divin.

         Iata un semnal rapid pe care poti sa-l trimiti Arhanghelului Mihail daca esti vreodata in necaz si ai nevoie de asistenta imediata. Poate fi in mod special ajutator in trafic cu ghinion si situatii dificile de tot felul cand nu se intrevede nici un alt fel de ajutor. Trimitand aceasta chemare cu intreaga fervoare a fiintei tale Arhanghelul Mihail va veni instantaneu alaturi de tine.

Arhangheli Mihail si Faith,

Ajutati-ma! Ajutati-ma! Ajutati-ma!



RAZA A II-A – RAZA GALBENA

ARHANGHELII JOPHIEL si CHRISTINE

Intelepciune, Iluminare, Constanta

Duminica - Chakra Coroanei


        Arhanghelul Jophiel, Arhanghelita Christine si echipele lor de ingeri servesc pe Raza Galbena a Iluminarii. Jophiel inseamna "Frumusete a lui Dumnezeu". Christine insufla materie cu Lumina Constiintei Cristice. Jophiel si Christine ajuta oamenii cu intelepciune, intelegere, inspiratie, discernamant, discriminare, cunoscand gandul lui Dumnezeu si toate activitatile legate de Chakra Coroanei.

         Daca ai nevoie de o minte mai ascutita pentru a trece examenele, inspiratie pentu proiecte de munca sau pentru intelegere in rezolvarea unui conflict, poti sa ceri ajutorul lui Jophiel si al Christinei. Ei pot de asemenea sa salveze oamenii de la ignoranta si orbirea spirituala care pot sa ii retina de la implinirea potentialului suprem al sufletului lor.

         Iata aici un semnal rapid de trimis in orice situatie din viata voastra care ar avea nevoie de mai multa intuitie, claritate sau iluminare.

Arhangheli Jophiel si Christine,

Propagati flacara iluminarii prin mine!



RAZA A III-A – RAZA ROZ

ARHANGHELII SAMUEL si CHARITY (CARITATE)

Iubire, Adoratie, Gratitudine

Luni - Chakra Inimii


Arhanghelul Samuel si Arhanghelita Charity servesc in cadrul Razei Roz a Iubirii Divine. Numele lui Samuel inseamna "Cel care il cauta pe Dumnezeu". Samuel s-a caracterizat ca fiind "Iubirea pura a lui Dumnezeu in manifestare cladita". El este ingerul mentionat in Luca 22:43 care l-a intarit pe Iisus in Gradina Ghetsimani.

         Samuel si Charity sunt emisari puternici ai Divinitatii si printre cei mai patimasi si intensi Arhangheli in exprimarea Iubirii. Impreuna ei intruchipeaza marea inima si iubire a lui Dumnezeu Mama-Tata pentru intreaga creatie. Ei ajuta suflete sa isi dezvolte chakra inimii si ofera asistenta in tot ceea ce priveste inima. Aceasta include compasiunea, comunicare mai buna, o iubire de sine echilibrata, extinderea de sine catre ceilalti, si crearea de frumusete prin arte. Vindecarea de pierderi sau sciziuni in relatii de familie sau cu prietenii poate avea loc si cu ajutorul acestor ingeri.

         Pe langa lucrul cu oamenii in momente particulare, Arhanghelul Samuel, Arhanghelita Charity si ingerii lor sunt implicati intr-o mai ampla opera de a unifica sufletele gemene. Poti chema acesti Arhangheli sa te ajute in descoperirea misiunii divine cu sufletul geaman. Poti de asemenea sa le ceri sa te ajute sa obtii maiestrie in cadrul Razei Iubirii si sa faciliteze lucrurile facandu-le sa mearga lin in viata de zi cu zi.

Un semnal puternic pentru a-i chema in actiune, in situatii de nevoie personala sau in caz de orice diviziune intre oameni, este: 

Arhangheli Samuel si Charity,

Lasati ca Iubirea Divina sa preia controlul, Acum!



RAZA A IV-A – RAZA ALBA – FLACARA INVIERII

ARHANGHELII GABRIEL si HOPE (SPERANTA)

Puritate, Armonie, Echilibru

Vineri - Baza coloanei vertebrale


         Arhanghelul Gabriel, al carui nume inseamna "Dumnezeu este Forta Mea" sau "Om al lui Dumnezeu", serveste in cadrul Razei Albe a puritatii. Gabriel este recunoscut de cele trei mari religii occidentale - iudaism, crestinism si islamism. In Islam, el este ingerul care a transmis Koranul lui Mohamed; in cadrul crestinismului, el este ingerul mesager care a anuntat Mariei ca va fi mama lui Iisus.

Arhanghelul Gabriel si sufletul sau geaman, Arhanghelita Hope, asista purtatorii de lumina in lucrul cu Lumina la chakra de la baza sirei spinarii si in stapanirea calitatilor Razei albe - puritate, disciplina, speranta, bucurie si ordine. Serafimii lui Dumnezeu lucreaza de asemenea cu Gabriel si Hope. Serafimii vin ca purtatori ai luminii lui Dumnezeu Mama-Tata. Ei pot literalmente sa-si plaseze prezenta deasupra noastra si noi putem absorbi acea lumina si energie in corpurile noastre asa cum un burete absoarbe apa. Cand dorim se ne unim Constiintei divine prin puritatea corpului, a mintii si a sufletului, acesti ingeri ne pot ajuta sa ne ridicam kundalini pentru a atinge acel punct.

Gabriel, care e de obicei intalnit cu o trompeta, este Arhanghelul vestitor, anuntand fiecarui suflet de lumina vestea buna a Caii de ascensiune si Uniunea finala cu Dumenezeu. El a facut acest anunt multora dintre noi, rezultand in imediata constientizare ca suntem chemati acasa si ca avem multa munca de facut pentru a echilibra karma noastra si pentru a obtine acel rezultat. Cu privire la lucrul catre acest nivel, Gabriel a evidentiat faptul ca adevaratii cautatori spirituali ar trebui sa fie determinati sa cunoasca, sa posede si sa sustina lumina, si sa fie in acelasi timp servitori ai acesteia devenind maestri ai luminii

         Poti sa transmiti urmatorul semnal pentru a te umple de lumina, pentru a energiza calea ta spirituala si pentru a te impinge catre Ascensiunea ta:

 In numele Arhanghelilor Gabriel si Hope,

 EU SUNT un sfant al lui Dumnezeu!



RAZA A V-A – RAZA VERDE

ARHANGHELUL RAFAEL si FECIOARA MARIA

Adevar, Vindecare, Stiinta

Miercuri - Al Treilea Ochi


         Arhanghelul Rafael, al carui nume inseamna "Dumnezeu a vindecat" sau "Dumnezeu va vindeca", serveste pe Raza a cincea Verde de smarald. Zoharul, un text mistic evreiesc, spune ca Rafael are datoria de a vindeca Pamantul si Oamenii. In crestinism, el este ingerul care a vindecat bolnavii la termele din Bethesda.

         Divina jumatate a lui Rafael este Maria, mama lui Iisus. Maestrii inaltati au revelat faptul ca Dumnezeu a chemat-o pe Maria, o Arhanghelita, sa se incarneze pentru a fi intr-o zi mama lui Iisus. In pregatirea pentru aceasta misiune, Maria a servit cu mult timp in urma in Atlantida si a lucrat in Templele de vindecare de pe acel continent. Ea este uneori chemata cu alte nume ca: Mama Maria, Fecioara Binecuvantata si Regina Ingerilor. Mama Maria sustine Conceptia imaculata pentru fiecare suflet pe Pamant. Poti sa o chemi pentru a te ajuta sa te aliniezi Sinelui Divin. Mataniile sunt deseori folosite ca o modalitate puternica de a chema asistenta ei. 

         Arhanghelul Rafael si Maria lucreaza cu discipolii in manuirea Luminii chakrei celui de-al treilea ochi. Aceasta chakra si Raza verde se ocupa de Unime, Viziune, Adevar, Vindecare, Stiinta, sustinerea Conceptiei imaculate pentru ei insisi si pentru altii si de dorinta de a manifesta viata abundenta pe Pamant. Acesti Arhangheli pot inspira muzicienii, cantaretii si compozitorii pentru crearea de muzica vindecatoare si inspirationala.

         Ii poti chema de asemenea pe Maria si Rafael pentru vindecare pe timp de boala, cand ai nevoie de viziune pentru un anumit proiect, sau cand o marire de resurse te-ar ajuta sa iti implinesti mai bine misiunea. Si ii poti chema sa iti vindece sufletul de dificultati prezente sau traume trecute. Iata o scurta rugaciune pentru vindecare pe care o poti folosi oricand:

Arhanghele Rafael si Mama Maria,
Eu cer pentru [numele tau si / sau altcineva], sa fie vindecat de [numiti starea, boala respectiva], in concordanta cu Voia Divina a lui Dumnezeu.
EU SUNT perfectiunea lui Dumnezeu manifestata in corp, minte si suflet
EU SUNT directia lui Dumnezeu plutind sa vindec si sa ma pastrez intreg!



RAZA A VI-A – RAZA VISINIE SI GALBENA (RUBINIE)

ARHANGHELII URIEL si AURORA

Pace, Sprijin, Serviciu

Joi - Plexul Solar




        Numele lui Uriel inseamna "Focul lui Dumnezeu" sau "Dumnezeu este lumina mea". Este mentionat in cateva carti iudeo-crestine. De exemplu, in textul apocrif A Doua Carte a lui Esdras, Uriel este cunoscut ca Arhanghelul salvarii.

         Uriel si sufletul geaman, Aurora, servesc pe Raza Visinie si Galbena, cea de-a sasea, si ajuta individual in obtinerea maiestriei in chakra plexului solar. Aceasta a sasea raza este raza serviciului si a sprijinului, a pacii, a fraternitatii, a invierii si a judecatii divine a tot ceea ce este rau. Raza Violet si Galbena are urme de rubin, ceea ce adauga intensa actiune a Iubirii Divine. Aduce in fata dorinta de a obtine maiestrie de sine in constiinta personala cristica pentru a servi atat lui Dumnezeu, cat si omului.

         Uriel si Aurora aduc vibratii de pace si fraternitate oriunde sunt chemati. Oricand este nevoie de a domoli un conflict sau de a aduce sentimente de fraternitate intre oameni, ei vor sa ajute sa fie manuita puterea judecatii discriminatorii purtata de lumina acestei raze, Uriel si Aurora separa realul de ireal si ingerii lor leaga tot ceea ce nu este de Lumina in indivizi si in Pamant.

Pentru a ne ajuta sa ne atingem scopurile in aceasta viata, Arhanghelul Uriel ne spune sa afirmam ca Dumnezeu este unul cu sinele nostru adevarat folosind aceasta afirmatie: “Pace, fii linistit/a si constient/a ca EU SUNT Dumnezeu!”. Folosind aceasta afirmatie poate fi adusa Lumina Razei celei de-a sasea a Arhanghelilor, in lumea ta, intr-un mod puternic. Creeaza atmosfera pentru a invinge orice este mai prejos de Constiinta cristica din interiorul nostru. Poti sa o transmiti ori de cate ori este nevoie pentru a simti energia in chakra plexului solar si constiinta literalmente se schimba si devine mai pasnica.

In numele Arhanghelilor Uriel si  Aurora,

PACE, fii linistit/a si constient/a ca eu sunt Dumnezeu!



RAZA A VII-A – RAZA VIOLET

ARHANGHELUL ZADKIEL si SFANTA AMETIST

Libertate, Mila, Transmutatie

Sambata - Locul Sufletului


   

         Arhanghelul Zadkiel si jumatatea sa feminina, Sfanta Ametist, intruchipeaza spiritul Razei a saptea Violet si Era Varsatorului. Numele lui Zadkiel inseamna "Dreptatea lui Dumnezeu". El si Sfanta Ametist ajuta Umanitatea in atotcunoasterea chakrei locului sufletului.
   
         Acesti Arhangheli aduc Flacara libertatii, bucurie, alchimie, justitie, transmutatie si eliberarea sufletului. Putem intensifica aceste calitati ale Razei Violet in viata noastra invocand Flacara violet prin stiinta cuvantului rostit.

         Folosind Flacara Violet se pot sterge amintiri din trecut, se poate aduce iertare si mari bucurii spiritului in interiorul nostru. De fiecare data, cand ii chemam pe Zadkiel si Ametist, care intrchipeaza Flacara Violet, aducem schimbari pe Pamant si in noi, ne apropiem catre fuziunea cu Sinele nostru cristic si ajutam la pregatirea Lumii pentru venirea Erei de Aur. Dupa Arhanghelul Zadkiel, succesul Erei Varsatorului este dependent total de invocarea de catre noi a Flacarii Violet si o singura chemare a Flacarii Violet poate sa echivaleze un milion de rugaciuni.

         Ii poti chema pe Zadkiel si Ametist pentru a ajuta sa te purifice de karma din trecut si sa aduca vitalitate noua in viata ta. Facand urmatoarele afirmatii, vizualizeaza Flacara Violet stergand obstacolele din fata eliberarii sufletului tau:

In numele Arhanghelului Zadkiel si al Sfintei Ametist,

EU SUNT flacara violet in actiune in mine acum!
EU SUNT binecuvantarea si vivacitatea flacarii violet!
EU SUNT eliberarea de limitari!


Mai multi Arhangheli si jumatatea lor:


Arhanghelii Celestiel si Astarael

Arhanghelii Sandalphon si Ilaniel

Arhanghelii Ophaniel si Crystal

Arhanghelii Bodiel si Knowledge

Arhanghelii Anael si Hannahel



         Ce este un Inger?

         Cuvantul inger se cred a fi un derviat al cuvantului grec "angelos" care inseamna "mesager". In teologia crestina, musulmana, iudaica si altele, un inger poate sa fie unul care actioneaza ca mesager, ajutor sau agent al lui Dumnezeu.

         In Biblie este in general vazut ca vointa lui Dumnezeu este de obicei impartasita sau infaptuita de ingeri.

         Ingerii sunt spirite fara corp, care poseda inteligenta superioara, forta enorma si sfintenie fara pereche,

         Ingerii sunt compusi din materie eterica, astfel ei pot lua orice forma fizica se potriveste nevoii lor imediate.

         Ei se bucura de o relatie personala cu Dumnezeu ca specialii lui copii adoptati, contempland, iubind, si laudandu-l in Paradis. Unii dintre ei sunt frecvent trimisi ca mesageri de sus catre oameni.

         Ingerii sunt esenta iubirii si a bucuriei si isi au tulpina in Inima lui Dumnezeu/Dumnezeita.

         - Acum, veti intreba de ce Dumnezeu/Dumnezeita? Este Dumnezeu femeie sau barbat?


         - Nu este nici una nici altul si amandoi in acelasi timp. Ce este definit ca Dumnezeu de noi, este doar Sursa Suprema o intregii existente, un Spirit la o atare magnitudine, atat de neconceput, incat nu are sex si ar putea fi ambele in acelasi timp daca alege s-o faca. Asa ca referinta la Dumnezeu/Dumnezeita a fost doar pentru a sublinia ca oricum ai decide sa-l/o chemi, nu are importanta.

         Ingerii sunt nenumarat de multi, si sunt in Univers cu milioanele. Ei sunt dedicati sa serveasca nevoilor tuturor entitatilor cu liber arbitru asa incat si tu sa poti experimenta acelasi nivel de iubire necoditionata ca si ei. Fiecare inger isi indeplineste sarcina incredintata fara nici o urma de ezitare in timp ce sunt foarte fericiti si incantati sa isi ofere Intelepciunea si Ghidarea pline de Iubire. Toti avem ingeri in jurul nostru constant, fara exceptie, si ei sunt pasionati si emotionati in fata oportunitatii de a comunica cu tine. 

         Ingerii au fost creati cu un scop, si anume scopul de a iubi si de a servi tuturor fara conditii. Facand aceasta, ingerii sustin un focar de iubire pura peste tot in univers si deci sunt capabili sa infiinteze rezonanta pentru vibratia iubirii pure oriunde este nevoie. Tu pe de alta parte, esti o entitate cu liber arbitru. Asta inseamna ca ai ales sa iti dezvolti abilitatea de a exista cu iubire neconditionata castigand multa experienta prin multe vieti si diferite forme de viata. Ingerii au fost creati pentru a echilibra orice energii sau actiuni care se misca in directii opuse iubirii asa incat, ulterior, iti vei aminti adevarata ta esenta divina.
        
         In religia si teologia crestina un inger poate fi de asemenea un membru al celui mai de jos ordin al ierarhiei celor noua celestiale, ceea ce inseamna exact cu o treapta mai jos de arhangheli. Un inger cazut este de obicei clasificat ca un dracusor, la fel ca satan insusi, pe cand un inger pazitor este clasificat ca fiind un ghid uman sau protector. Ingerii sunt in general reprezentati de o imagine cu aripi si purtand o haina alba lunga. Sunt uneori vazuti avand halouri care emana din jurul capului lor intr-o glorioasa bogatie de lumina, servind a simbol al intelepciunii divine. Ingerii nu mor si nu imbatranesc, ei sunt imortali, creati de Dumnezeu si existand de la inceputul creatiei. De obicei ei sunt acceptati ca fiind paznicii sufletului. Chiar daca in general ingerii sunt divini, ei au fost observati ca fiind supusi greselii si predispusi pacatului, mai ales mandriei. Unul dintre cele mai remarcabile exemple este cel al lui satan si armata lui cazuta.

         Ingerii pot lua o varietate de forme diferite. In Ezechiel 1:16-21, Isaiia 6:1-3, si pe parcursul Cartii Revelatiei ei sunt descrisi ca luand nu numai imagine de barbat dar si alte forme fantastice. Un exemplu remarcabil a fost ingerul care a luat imaginea unui tufis in flacari. Imaginea unui inger cu aripi tinde sa simbolizeze natura spirituala a fiintei. Scopul aripilor este de a le permite ingerului sa calatoreasca prin eter si de asemenea un simbol al autoritatii divine.
         Ingerii sunt peste tot si poti sa ceri ca acestia sa te ajute cu orice doresti. Nu sunt limite!! De fapt, daca nici un inger nu e liber pentru o anumita sarcina, un inger este creat ca raspuns al dorintei sau rugaciunii tale, doar pentru tine! Da, TU si Divinul creeaza ingeri la cerere. Ingerii sunt Dumnezeu/Dumnezeita facand o vizita personala, dar intr-o forma diminuata. Oricum, iubirea pe care ei o au e nemarginita. Aminteste-ti - Ingerii sunt supusi legilor liberului arbitru. Deci, ei nu ne pot ajuta in vietile noastre decat daca noi le cerem. Deci, nu uitati sa cereti! Dar si sa multumiti apoi pentru ajutor!

Ingerii ne apar in diferite forme si dimensiuni. De multe ori calitatea unui inger este atat de delicata astfel incat ei aleg corpuri feminine sau chiar masculine cu caracteristici feminine. Un inger ne va apare in forma cea mai potrivita noua. 

         Un Ghid Spiritual este de asemenea o entitate cu liber arbitru, dar a evoluat in ceea ce voi ati numi un timp indelungat. Ei fac parte dintr-o constiinta de grup de spirite care au evoluat mai presus de forma in fiinte de de lumina si esenta pura. Desi au o natura angelica, Ghizii Spirituali sunt entitati cu liber arbitru si deci isi aleg calea de crestere mai departe. Ghizii Spirituali sunt maestrii invatatori si pot calatori si naviga prin multe, multe nivele de existenta. Ei sunt aici pentru a te ghida si a te invata atunci cand vrei sa asculti. Ei comunica mereu cu tine prin gandurile, muzica, mediul tau inconjurator, orice au nevoie pentru a putea sa-ti atraga atentia.

         Toti au cel putin un Inger Pazitor, si uneori doi sau trei. Un Inger Pazitor este o fiinta care este dedicata sa te asiste si sa te ajute pe tot parcursul vietii. Oricum, relatia este de obicei mai profunda de atat. Ingerul tau Pazitor a fost creat din aceeasi esenta din care este creat si sufletul tau. S-ar putea spune ca este un aspect sau o esenta mai inalta a ta. Ingerul tau Pazitor nu este in esenta separat de tine, are o dedicatie absoluta si clara fata de tine si calatoreste cu tine in orice calatorie pe care tu, ca entitate cu liber arbitru, doresti sa o intreprinzi. Ingerul tau Pazitor face o intelegere cu sufletul tau pentru a-l ajuta in completarea oricarei sarcini a ales sa o duca la indeplinire - iata motivul pentru care ingerii au fost cunoscuti ca facand salvari miraculoase de la accidente. Daca un suflet a ales sa ramana focalizat pe planul terestru pentru o anumita perioada de timp, un inger va ajuta in scoaterea din incurcaturi pana ce timpul nu s-a scurs pentru acesta. Ingerii si miracolele lor sunt calea lui Dumnezeu de a ramane anonimi.

         Un inger este complet, unificat si centrat inauntrul Inimii Divine mereu. Un inger nu se pune la indoiala sau se contempla, el exista pur si simplu. In a fi el insusi, este o legatura intre iubirea mereu prezenta a lui Dumnezeu si gratie. Un inger a fost creat sa serveasca, sa iubeasca, sa sustina si sa sprijine pe acela caruia i-a fost desemnat, si pe aceia care cer suport angelic. Ingerii pot fi intalniti in orice colt al universului, si cu milioanele! Daca ai putea vedea ingeri cu ochiul liber, ai fi mirat de cat este de populat de fapt pamantul. Ai simtit vreodata o adiere de aer racoros atingandu-ti obrazul atunci cand esti singur undeva? Aceea s-ar putea foarte bine sa fi fost un inger dandu-se la o parte in timp ce tu intrai intr-o conferinta de ingeri fara sa-ti dai seama!

        Iata mai jos o fotografie banala, facuta seara intr-un parc, deasupra unui loc de joaca pentru copii.



         Deci, daca ai un Inger Pazitor, de ce ghizii stabilesc contact cu noi oamenii? Ingerul tau Pazitor e acea parte a fiintei tale eterne care pastreaza o viziune si o focalizare asupra ta ca si copil unificat al lui Dumnezeu/Dumnezeita. Ghidul tau, pe de alta parte, este aici ca sa te asiste in luarea de decizii simple care te vor ajuta sa cresti pe parcursul experientelor cu bucurie si cu mai multa usurinta. Nu toti ghizii sunt permanenti. O data ce ai invatat tot ce poti cu un ghid, un altul de obicei va prelua de unde esti si te va duce mai departe. Ingerul tau pazitor are iubire si protectie de impartit, si ca atare, scopul lui sau al ei este de a-ti furniza o reflectie a adevaratei tale naturi asa incat tu sa nu uiti niciodata total esenta Divinitatii. Ai putea spune ca Ingerii Pazitori pastreaza amprenta divina a ceea ce esti tu de fapt, in ideea ca tu sa te trezesti la acest adevar final. Fiinta ultima care esti, una care este iubire pura, aceea ca tu esti parte din Dumnezeu! 

         Sunt ingeri pentru aproape orice functie la care te-ai putea gandi, si mult mai multe! Nu este nici o limita cu privire la cat de multi ingeri poti sa ai in viata ta si nu exista limite nici cu privire la ceea ce vrei sa ceri! Poti sa ceri ingeri sa te asiste cu orice proiect sau problema ai putea avea. Poti sa chemi ingeri oricand vrei si cu orice scop atata timp cat acel scop nu este intentionat sa raneasca pe altcineva sau Pamantul insusi. Cere-le ingerilor sa umple casa ta cu iubire, sa-ti pazeasca copii la scoala, sa calatoreasca cu tine in calatorii lungi, sa te sustina cand iti propui sa renunti la fumat, sau sa slabesti sau sa devii mai sanatos. Cere unui inger sa aiba grija de computerul tau, sa te asiste in rezolvarea unui conflict cu un prieten sau o ruda. Nu exista nici o limita in ceea ce poti sa ceri unui inger sa faca pentru tine. Doar simplu, obisnuindu-te sa binecuvintezi tot ceea ce experimentezi si cerand ingerilor sa fie prezenti peste tot in viata ta, vei incepe sa intruchipezi calitati angelice in viata ta. Vei fi mai deschis iubirii si abundentei Universului. Vei incepe sa experimentezi mai multa bucurie, sanatate si raset in timp ce simti aripile ingerilor zburand in jurul oricarui aspect al vietii tale.

         Credinte despre Ingeri!

         In multe religii, cum ar fi crestinism, iudaism, islamism, se crede ca intre Dumnezeu si oameni exista fiinte intermediare, numite ingeri. Ei sunt fiinte fara corp care indeplinesc anumite sarcini pentru Dumnezeu si sunt de obicei considerati a fi mesagerii lui Dumnezeu. Ingerii sunt spirite bune, spre deosebire de omologul lor, demonii. De obicei sunt ilustrati ca avand o forma umana, fiind imbracati in in haine albe, lungi, inconjurati de lumina stralucitoare si cu aripi lungi de lebada. Au fost reprezentati astfel de artisti, deseori la cererea bisericii, pentru a-i atentiona pe oameni ca ingerii sunt mai mult decat umani. Cu toate acestea sunt cazuri unde ingerii apar ca oameni obisnuiti si confundati ca atare - povestea lui Lot, de exemplu.

         In etapele timpurii ale omenirii, credinta in spirite era universala. Omul primitiv considera ca nu exista spirite rele sau bune. Un spirit pur si simplu avea puteri, numite manna, cu care putea face si bine si rau. Cu ivirea crestinismului si a altor mari religii, credinta in astfel de spirite a fost condamnata, si au devenit demoni. Credinta in ingeri si demoni poate fi urmarita inapoi in religia antica persana unde erau doua fiinte supreme: Ahura Mazda si eternul oponent Angra Mainyu. Prima reprezinta Binele si a doua Raul. Ambele au urmasi si servitori, ingerii servesc pe Ahura Mazda, in timp ce demonii servesc pe Angra Mainyu. Aici distinctia a fost facuta pentru prima data intre spirite bune si rele.

         In Vechiul Testament ingerii joaca un rol proeminent ca mesageri ai lui Dumnezeu. Tot in Vechiul Testament demonul conducator, Satan, este introdus. Oricum, de abia in Noul Testament Satan este ilustrat ca Lucifer (de fapt Satan si Lucifer sunt doi ingeri cazuti diferiti), primul dintre ingerii cazuti care sa se revolte impotriva lui Dumnezeu. In Noul Testament, ingerii sunt prezenti la toate evenimentele importante din viata lui Iisus. Aici, Ei devin mai mult decat mesageri, Ei sunt reprezentati ca agenti ai lui Dumnezeu in aducerea dreptei judecati pe pamant. 

PACE SI IUBIRE!
INGERII CU IUBIREA LOR NEMARGINITA, SA VA CALAUZEASCA SI SA VA PAZEASCA!

6 comentarii:

  1. De folos si de pus in practica! Multumesc!
    Pace si Lumina!
    Radu

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu placere. Doamne ajuta! Daca imi scrii un e-mail pe federatia.galactica@gmail.com, iti pot trimite si cursul cu ingeri pe care l-am conceput personal, pentru a fi daruit semenilor mei. Pace si Iubire!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deosebit,mi-a placut tare mult acest articol!anterior am citit pe un alt site despre cele 7raze si informatiile erau putin diferite.de exemplu ,ultima raza era reprezentata de Saint Germain.De asemenea,stiam ca exista si o raza Christica reprezentata de Iisus,dar nu apare aici.Care ar fi cauza acestor diferente?

      Ștergere
  3. Deosebit! as vrea sa stiu si sursa acestor informatii,deoarece am citit pe un alt site un articol despre arhangheli si raze care era putin diferit,ca de exemplu ultima raza era reprezentata de saint germain.Mi-a placut mai mult ce am citit,dar as vrea sa stiu de ce apar diferente.O alta intrebare e cea legata de raza christica.Am cunoscut persoane care lucreaza cu energia acestei raze a carui reprezentantat ar fi Iisus si totusi in aceasta descriere nu apare.Acum ma intreb daca acele persoane se inseala sau poate mai exista si alte raze despre care nu s-a vorbit aici.Daca se poate trimiteti-mi un raspuns pe adresa dnserena@yahoo.com.Diana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Diana,

      Acesta este un articol pe care il aveam memorat in calculator, primit candva prin e-mail, fara sa ii cunosc syrsa primara. Este multa vreme de cand l-am postat si intre timp s-au mai activat si pe la mine niste treburi, am primit acces catre anumite sfere de cunoastere si am inteles in acest fel ca multe informatii nu sunt chiar cum stiam si credeam candva. De pilda, nici unul dintre cei numiti nu sunt Arhangheli ci la ranguri angelice mult superioare de Ingeri Serafimi si Heruvimi. Prin septembrie 2013 sau 2014 imi amintesc ca am postat niste informatii, in contextul unei actiuni facute atunci.

      Am inteles cu timpul ca a cunoaste despre asa-zisele Raze sau a nu fi auzit niciodata despre acest lucru, practic, nu genereaza vreo diferenta. Indiferent ca stii sau nu Adevarul suprem despre Ingeri, despre rangul, statutul si misiunile Lor, Ei tot cu atat de mare iubire te inconjoara si te ajuta. Iti voi trimite ceva si prin e-mail.

      Ștergere
  4. http://trezirea-constiintei.blogspot.ro/2012/07/misterul-celor-sapte-raze-si.html?m=1. acesta e articolul de care va spune ,cu o descriere putin diferita a celor 7 raze.

    RăspundețiȘtergere