joi, 25 octombrie 2012

PRIMELE 7 INITIERI CRISTICE - COMENTARIU





PRIMELE 7 INITIERI CRISTICE - COMENTARIU

Dragii mei,

Am remarcat interesul vostru deosebit pentru initierile cristice si ma bucura nespus de mult acest lucru. Am expus primele sapte initieri si voi expune in aceste zile si initierile a 8-a, a 9-a si a 10-a, disponibile pana in acest moment.
Asa cum se poate vedea in nota de subsol a fiecarei initieri, acestea sunt preluate de pe un alt blog si sunt corectate un pic de greseli gramaticale si altele.
Din comunicarile pe care le am cu ghizii mei astrali, am ajuns la concluzia ca aproape sigur sunt amestecate un pic initierile a V-a si a VII-a, ca si locatii. Cu alte cuvinte initierea a V-a, presupunand taiere de cordoane energetice cu sabia Arhanghelului Mihail, se primeste in Turnul Bisericii Arhanghelului Mihail, Glastonbury, Anglia, iar initierea a VII-a, initierea Intelepciunii Divine, se primeste in Shamballa, chiar daca se precizeaza in a V-a initiere ca pe 6 mai a fost ziua maestrilor din Shamablla.
De altfel, cred eu, ca nici nu era nevoie de o comunicare cu ghizi pentru a afla acest lucru, ci doar de un pic de fler.
Inchei prin a va spune ca cel mai important lucru este sa le cereti si sa le primiti, astfel incat sa fie implementate in voi transformarile si activarile aferente. Restul conteaza mai putin.

PACE SI IUBIRE!

6 comentarii:

  1. LUMINA SI IUBIREA CU TINE, ASTHARA!
    Ideea nu-mi este de a lasa un comentariu, ci mai mult faptul comunicarii pe care o ai cu FIINTELE de care vorbesti. SUNT atras mult si eu de asemenea experiente, nu din curiozitate, ci de dorinta de a trai si eu intalniri sau comunicari, insa nu stiu unde este obstacolul...,poate in lipsa calitatilor necesare pentru asemenea experiente. Mi-am dorit macar cu ingerul meu pazitor sa am o comunicare mai palpabila,
    Ciprian.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Ciprian,

      Nu am vazut initial de pe ce adresa mi-ai trimis comentariul, ti-am raspuns prin doua e-mailuri destul de lungi, pe care nu sunt convinsa ca le-ai primit, din cauza ca am observat ulterior forma adresei de pe care a sosit comentariul si pe de alta parte din cauza ca nu am observat nici o reactie. Te rog, daca citesti ceea ce scriu acum, trimite-mi de pe o adresa de e-mail a ta, informarea ca ai primit sau nu ai primit ce am trimis, astfel incat sa te pot pune totusi cumva in posesia informatiilor pe care le am pentru tine. Trimite pe federatia.galactica@gmail.com

      Pace si Iubire!

      Ștergere
  2. Dorinta imi este de a avea macar un ghid spiritual aproape care sa ma ajute in a-mi descoperi Calea pe acest pamant. Oare Fiintele de lumina cu care ai contact ar fi dispuse sa-mi dea o mana de ajutor??
    Intrebarea si preocuparea mea pleaca de la inima si suflet.
    MULTUMESC
    CIPRIAN

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cipriane si eu caut ce cauti si tu rolul meu pe pamant dar esti sigur ca asta e calea eu zic ca ar fi tare bine sa fii precaut deavolii se pot transforma in ingeri de lumina trebuie sa ai mare grija in ce te bagi si sa verifici foarte bine inainte sa incepi ceva eu nu zic ca directia de pe acest site e buna sau rea dar trebuie verificata eu am avut doua tentative pana acuma de a gasi drumul dar amandoua sau dovedit invers fata de ce mi-am dorit eu si in general eu cu ajutorul Domnului nostru Iisus Hristos mi s-a decoperit daca e bun sau nu drumul

      Ștergere
  3. draga mea as putea sa invoc initierile dak a trecut perioada lor ca timp ? in ordinea lor ?
    esti un inger si iti multumesc mult ca te-am descoperit !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur ca da. Le poti cere pe toate 12, care sunt disponibile acum, printr-o rugaciune ridicata catre Domnul nostru Iisus Hristos si catre Intreaga Ierarhie Divina. Dupa aceea, este bine sa le citesti rand pe rand, ca sa iti faci o idee ce se intampla la fiecare dar si ca prin invocarile care sunt expuse acolo sa poti accentua primirea initierilor. Ele se pot primi una la interval de 3 zile sau 3-4 intr-o noapte, depinde de la caz la caz. Doamne ajuta, Pace si Iubire!

      Ștergere