marți, 16 octombrie 2012

INITIEREA I





INITIEREA I

Cele 12 initieri, prin portaluri de lumina, deschise la datele 01.01, 02.02, 03.03,....12.12 din 2012, activeaza cele 12 filamente ADN, cu noile coduri de Lumina, creeaza sistemul de 12 chakre si va ridica in Constiinta Cosmica si Maestrie. Lucrand initierile, transmutand, vindecand si iubind toate aspectele voastre proprii ca Lumina si Umbra, veti creea propriul Avatar de Lumina. Va creste vibratia generala a voastra, se vor deschide capacitati deosebite.
Se poate cere a fi primite initierile in timpul somnului. De obicei, prima initiere se primeste aproape in prima noapte, iar a doua se primeste cel mai greu. Ar trebui sa visati in noaptea in care se primeste initierea, ceva legat ca imagine, de locul conectat cu portalul acelei initieri. Nu treceti la cererea urmatoarei initieri decat in momentul in care stiti cu siguranta ca ati primit-o pe cea pentru care ati emis cererea ultima oara. Exista situatia in care este posibil sa primiti initierile in timpul zilei, fara sa va dati seama. Daca nu aveti alta metoda, puteti apela la oameni care pot face masuratori sau au ceva capacitati, sa va spuna daca ati primit initierea sau nu. Primirea initierilor in aceasta maniera, prin cerere directa catre Divinitate, este cea mai sanatoasa metoda de initiere, deoarece este data natural si atunci cand trebuie, uneori la cateva zile sau saptamani dupa emiterea cererii, timp in care necontenit, entitati de lumina lucreaza pe subiect, pentru rezolvarea unor probleme sau blocaje. Cand totul este rezolvat din acest punct de vedere, se genereaza apoi si initierea. In cazul in care mergem sa luam initieri prin semeni ai nostri, chiar si daca nu suntem pregatiti trupeste si sufleteste, se poate genera ulterior o bulversare totala in corp si in viata noastra si nu este bine asa.

Daca totusi nu aveti posibilitatea sa stiti sau sa faceti masuratori, procedati la a cere toate cele 12 initieri de prima data si acceptati ca ele sa vina catre voi dupa cum considera Sfanta Treime ca trebuie. Oricum o sa vi se arate prin vise cate ceva. Cererea se face cam asa: "Preasfanta Treime, te rog, as dori sa primesc si eu cele 12 initieri ale energiei cristice, dupa cum se considera din Ceruri ca eu sunt pregatit pentru ele. Dinainte multumesc. Amin." Puteti face rugaciunea spre a fi trimise de Sus si catre alte persoane, copii sau batrani sau bolnavi, care nu stiu cum sa o faca. Va atrag atentia ca daca faceti aceasta rugaciune pentru persoane adulte ceva mai atee, nu vor fi trimise initierile de Sus, decat daca aceste persoane fac cererea ele insele. Va spun aceasta din experienta mea proprie, capatata atunci cand am monitorizat evolutia unor persoane de acest gen, pentru care altcineva a cerut initierile. Nu au primit nici dupa luni de zile, nici macar prima initiere. (Adaugat in aprilie 2013)
Prima initiere, Nasterea lui Cristos este prima initiere ezoterica, insemnand: controlul asupra corpului fizic si asupra tentatiilor fizice. Este disponibila incepand cu 01.01.2012, cu ajutorului lui Saint Germaine si a Ierarhiilor spirituale ale Razei Divine a 7-a, raza Transformarii spirituale si a Magiei ceremoniale, raza flacarii violet, raza Arhanghelului Zadkiel si a Sfintei Ametist. 
Activarea Primului Disc Cosmic Holografic se face in Scaunul Ascensiunii din Muntele Shasta, in particular in cristalul Atlantean, interfata multidimensionala. Pot aparea in vis, atunci cand se cere prima initiere, multe nuante de culori violet, albastru si roz, un loc ca un templu, cristale, stelute, sfere colorate, persoane la care nu v-ati mai gandit demult, depinde de la om la om.

Invocation by Anrita Melchizedek - www.pleiadianlight.net
           
            Ultima parte, a initierii efective, este preluata din:
http://energiavindecatoareaculorilor.blogspot.ro si prelucrata 

13 comentarii:

  1. Multumim. As dori sa stiu totusi cum facem cererea ? Nu gasesc exact ce anume / cum anume ar trebui sa cer pentru a primi initierea :)
    Multumesc frumos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Bogdan,

    Ai dreptate, nu este numit la modul concret cui se face cererea. Cererea se face catre Divinitate, catre Domnul nostru Iisus Hristos.
    Ceva de genul: "Doamne Iisuse Hristoase ajuta-ma si pe mine sa primesc initierile energiei cristice ale anului 2012, in somn sau pe timpul zilei, dupa cum este Voia Sfintei Treimi. Amin" E mai simplu sa le ceri de la inceput pe toate. Asa cum am scris, initierile se primesc oricum si daca apuci sa citesti materialul aferent initierii si daca nu. Ideal ar fi sa fie si citite, toate cele 10 initieri, inca de la inceput, in 3-4 zile sau mai putin, dupa cum permite timpul.

    RăspundețiȘtergere
  3. mai putem cere aceste initieri si in 2014 ? si cum ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur ca se poate desi la aceasta ora s-ar putea ca multi sa le fi primit deja, chiar si daca nu au stiut de acest lucru. Ingerii imi spun ca ai primite primele 3 initieri. Le poti citi ca sa intelegi ce ai primit dupa care treci la initierea a 4-a. O citesti si o ceri Domnului nostru Iisus Hristos. Ti se va arata prin vise daca ai primit-o sau nu. Apoi treci la urmatoarea si asa mai departe. Poti face si altfel. Poti sa le ceri pe toate 9 care au mai ramas, o singura data, printr-o rugaciune. Apoi, daca stii pe cineva cu masuratori radiestezice, ti-ar putea spune cum ai evoluat. Daca nu, imi mai poti scrie mie. Doamne ajuta!

      Ștergere
  4. doamne da asta e o chestie pe care numai eu o stiam ( o banuiam) .e o taina pe care nu vreau sa o spun ... ce mi s-a intamplat..., eu mai in mare asa sa va spun am dureri cumplite de cap si prin ochii anchisi simt ca a-mi cade asa ca un curcubeu cu putine culori prin globii oculari . predomina galben portocaliu cand a-mi cade puternic... si nustiu de unde si cum sa explic ... mai putin verde smarald si violet ... da v-am spus ca uneori dimineata cand aproape sa ma trezesc a-mi umbla aceste culori prin ochii anchisi. soramea zice ca am luato razna...! ce parere aveti ?

    RăspundețiȘtergere
  5. extraordinar, am gasit pe cineva care ma crede , incredibil... multumesc, Doamne ajuta si fiti binecuvantat ( sunt un om simplu si nu am participat la nici o initiere... decat m-am uitat pe youtube la niste cursuri de reiki incepatori.. cred ca nu are nici o legatura ca nu am practicat nimic..ca stiu ca nu-i bine sa te joci asa de unul singur cu asta.. )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, nu e bine sa te joci cu energiile la intamplare, pentru ca pot fi generate efecte iremediabile. Daca insa tot ceea ce ne este necesar pe latura energetica, se cere celor de Sus, indiferent ca suntem trimisi catre oamenii de care avem nevoie pentru asta, sau ca vin acele energii in mod direct de Sus, fara nici un intermediar, suntem siguri ca primim ce trebuie si cat trebuie. De aceea, indiferent de practici si tehnici, credinta este esentiala. Oricat de simplu ar fi omul, in aceasta viata, noi nu putem sti ce cunoastere si ce initieri a primit in vietile trecute. Toate acestea sunt ale noastre si nimeni nu ni le poate lua, chiar daca poate pe moment nu ni le amintim si ele exista doar in subconstient. Dar ceva manifestari in plan constient sunt totusi. Vedem culori, vedem imagini, auzim voci etc. Toate acestea arata ca se afla deja ceva in interior care doar incepe sa fie activat si trezit.

      Ștergere
  6. Buna seara. Puteti sa imi spuneti ce inseamna initiere in rubiniu si initiere in iubire. Trebuie sa ke fac pentru mine sau altora? Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Initierile cristice date in acest blog sunt initieri pe diverse niveluri pe care le fac Fiintele Celeste si nu pamantene. Nu stiu sa iti spun despre initierea in rubiniu. S-ar putea sa fie o initiere pe o raza angelica dar eu nu am auzit de aceasta pana in prezent. Sunt atat de multe feluri de initieri incat este imposibil sa le stie cineva pe toate. Cu rubiniul sunt mai multe de zis. Este si un cristal eteric ce se implementeaza in inima dar poate fi si ceva asociiat Ingerului Uriel. Cat priveste initierea in iubire, la care poti adauga si treaba aceasta cu rubiniul, iti recomand sa recurgi la o rugaciune din inima catre Mantuitor si catre Ingeri spre a le primi si se va intampla asta in mod sigur. Cumva ti se va arata ca le-ai primit, prin vise sau in alt mod. Doamne ajuta1 Vrei apoi sa le dai si la alte persoane. Le poti invata sa le ceara exact asa cum am scris mai sus.

      Ștergere
  7. Buna ziua ! As vrea sa incep prima Initiere si vreau sa stiu daca este posibil si acum?! va multumesc,mult !

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamne ISUSE HRISTOSSE si
    SFINTA TREIME Ajută-mă sa primesc toate initierile cristice pe timp de ziși de denoapte din anul 2022

    RăspundețiȘtergere