luni, 29 octombrie 2012

INITIEREA A X-A

INITIEREA A X-A

Transmisa de Batrani, fiinte celeste batrane si Membrii Inaltului Consiliu al Ordinului Melchizedek.

Pe 10.10.2012 intram in portalul initierii a zecea cu energie cristica.
Raza divina a zecea mentine echilibrul perfect intre primele trei flacari ale Vointei, Iubirii si Intelepciunii Divine, ajutandu-ne sa devenim divini, adevarata Lumina Divina care suntem, pe masura ce experimentam echilibrul intre Vointa lui Dumnezeu, Intelepciunea Mintii Superioare si Iubirea din Inima Creatiei Divine. Sub influenta acestei raze vom inlatura toate resturile valurilor iluziilor, experimentand sinteza realitatilor trecutului, prezentului si viitorului in momentul ACUM, pe perioade cat mai mari din timp,  vom intelege lectiile vietii noastre, integrand in Fiinta noastra, toate aspectele noastre cu ajutorul acestei minunate Flacari Perlescente a Divinitatii, intelegand ca Divinitatea noastra interioara recunoaste Divinitatile tuturor celor din jurul nostru.
Flacara Divina a zecea descatuseaza inregistrarile akashice si permite cunoasterea Celui mai Inalt Potential al nostru revelat in inregistrarile akashice. Aceste cunoasteri sunt date unui adevarat Maestru care transcede limitarile planului terestru, dincolo de uitare, in detasare emotionala completa. Toate caile si realitatile conduc catre Constiinta Unica, intelepciune, iubire si respect, pentru toate formele de viata si aduc calitatile echilibrului, justitiei, smereniei si adevarului.
Prin aceasta initiere traim starea de Preot, cu roluri de ambasadori ai acestei Flăcări transfiguratoare Sacre a Iubirii Divine. Ne sunt oferite oportunitatea de a aprofunda legătura noastră cu Preaiubita noastra Prezenta Eu Sunt și Mama/Tatal Dumnezeu, de a intra în Templul inimii noastre și de a vedea ceea ce trebuie să fie iubit și îngrijit în noi, prin Flacăra Intreita din inimile noastre, construind podul nostru de lumină în dimensiunile mai înalte, predandu-ne Divinitatii plini de încredere. Prin această poartă a Iubirii Divine, activam chakra gatului, pentru a ne exprima în mod clar și cu iubire, în iertare și înțelegere, vindecand toate relatiile noastre. Ca urmare a acestui fapt, vom experimenta o expansiune celulară a cristalelor organice, în matricea cristalina a trupurilor noastre și crearea corpului nostru intergalactic de Lumina.
In aceasta initiere, suntem invitati in Orasul Cristalin de Lumina deasupra Muntelui Fuji, in Japonia, experimentand vindecarea Divinului nostru Masculin, vindecand relatiile prin Iubire Divina, cu aceasta minunata Flacara intreita Divina Perlescenta, pe masura ce ne cunoastem inregistrarile akashice.
Aditional, ancoram al zecelea Disc Cosmic Holografic Cristic si alte doua discuri minore pe coloana vertebrala.
De aici suntem condusi in Scaunul Ascensiunii in Templul Divinitatii din Andromeda (a se intelege aici Galaxia si nu Constelatia), pentru a experimenta un nivel mai adanc al ascensiunii spirituale, prin Microtronul Spiritual si Razele Fotonice de Lumina.
Microtronul spiritual poate fi descris ca radiaza din Inima Cosmica si Lumina Divina vesnică a Mamei/Tatalui Dumnezeu, potențial capabil să accelereze frecvența de Lumina din corpul nostru, mai repede decât viteza luminii comune, actionand asupra microparticulelor sub-atomice, datorită divizarii atomului. Prin influența acestei Raze Divine, moleculele din cadrul corpului sunt rotite accelerat la frecvențe sporite de lumină, trezind toate amintirile multidimensionale care trebuie să fie integrate și ajutandu-ne să renunțam la orice limitări pe care le putem avea încă la acest moment.
Infasurand Pământul și toata viața lui cu aceasta minunata Flacara Perlescenta Divina prin Grila Constiintei Unice a Luminii, aducem stalpi de lumina, ajutati de Allah Gobi, Chohanul Razei Divine a zecea, Fiintele de Lumina Andromedane Intergalactice și Arhanghelul Mihail si Legiunile Sale de Lumina, pentru a curata energiile astrale inferioare din planul Pamantesc și asistam revărsarea de lumină necesara pentru extinderea sufletului din lumile inferioare, pentru a activa Flacara Intreita a Divinității în inimile și mințile tuturor oamenilor.
Suntem liberi să urmam Calea noastră de Lumina si aceasta este o calatorie colectiva, prin Șabloanele Noului Pamant al Iubirii Divine și Grupul EU SUNT AVATAR CONSTIINTA DE LUMINA. Experimentand Flacăra Intreita prin intermediul Prezentei noastre Preaiubite EU SUNT și Raza a zecea Divina, recunoaștem cât suntem de binecuvântati sa traim in această nouă Epocă de Aur a Luminii. Ne recunoaștem măreția și prețiozitatea și vedem aceasta lumina divina în fiecare persoană din jurul nostru, conectand inimile noastre una de alta și cu intreaga viata. Și așa este.

Invocatia pentru intrarea in al zecelea portal inițiatic al Luminii Cristice

Cu binecuvantarea Mamei/Tatalui Dumnezeu, cu sprijinul Pleiadienilor, Siriusienilor, Andromedanilor si Arcturienilor, al tuturor Fiintelor de Lumina, Arhanghelii și Ingerii, Arhanghelii Mihail si Metatron, Lord Melchizedek și Chohanii Razelor Divine: El Morya, Kuthumi, Serapis Bey, Paul Venețianul, Hilarion, Sananda, Saint Germain, Lady Nada, Fecioara Maria, Allah Gobi, Quan Yin si Pallas Athena, al Stralucitilor Elohimi, al Frăției Melchizedek a Luminii, Lord Buddha, Logosul Planetar, Sanat Kumara, Helios și Vesta, Logosii Solari și Domnul Melchior, Logosul Galactic, Mahatma, Avatarul Cosmic de Sinteza, care ajuta acest sector galactic, și cu toate celelalte ființe de lumină pe care eu personal le recunosc, fuzionez acum cu iubita mea Prezența Eu Sunt, Cea Mai Mare Lumina care Sunt, în Inima Cosmica a Mamei/Tatalui Dumnezeu.
Fac apel acum la Allah Gobi si Fiintele Intergalactice Andromedane ale Luminii, să mă ia într-un vehicul extern de Lumina Merkaba, în Orașul Luminii Cristaline deasupra Muntelui Fuji, pentru a putea experimenta Flacara Divina Perlescenta, intreita in putere, iubire și înțelepciune, pentru a vizualiza inregistrari akashice, astfel incat sa pot vindeca Spiritul meu Divin Masculin, vindecand toate relațiile mele, prin Iertare și Iubire Divina, astfel incat fiecare dintre lecțiile vieții mele să le retraiesc cu acesta Flacara transfiguratoare Sacra a Iubirii Divine.
In Scaunul de Ascensiune, sunt înconjurat/ă în acesta minunata Flacara Pearlescenta sacra a divinității, o flacara intreita prin fiecare dintre chakre mele, sunt întâmpinat/a și salutat/a de către chohanul razei , Allah Gobi si Legiunile de Lumina .
Primesc un cristal cu Inregistrarile Akashice, pe care il pun în inima mea, si ma regăsesc călătorind prin Linii Temporale Cristice in Inregistrarile Akashice și în special, prin cele în care am nevoie a vindeca Spiritul meu Divin Masculin .
Cu Ierarhiile spirituale si iubita mea Prezența Eu Sunt, iubesc si iert. Acum văd foarte clar ceea ce are nevoie a fi vindecat și iubit, de abuz și abuz de putere, agresivitate, furie, lipsa de înțelegere, comunicare slabă și lipsa de înțelepciune și iubire.
Și acum, prin strălucirea inimii mele, văd toate acele suflete cu care am încă legături karmice, din conflicte sau lipsa de comunicare și înțelegere.
Le aduc acum în inima mea și le înconjor în acesta minunata Perlescenta Intreita Flacara Divina, permițând sa ii iubesc și sa ii iert pe toti, taind vechi legaturi și energii, creand noi cordoane energetice de comunicare, apreciere, respect, iubire, înțelegere, prin Voia lui Dumnezeu, cu Responsabilitate, Iubire si Intelepciune.
Onorez fiecare dintre aceste suflete cu care am experimentat conflictul ca profesori si maestri, pentru că ei mi-au arătat prin reflecția oglinda, ceea ce am nevoie să iubesc, sa inteleg, sa completez si sa apreciez în Sinele meu.
Acum, toate voalurile iluziei si separarii ramase sunt ridicate, pentru a vedea clar prin ochii mei de maestru, potentialul meu cel mai inalt prin Liniile Temporale Cristice, plin de măreție, cu o nouă înțelegere, intuiție, in echilibru, detașare emoțională și înțelepciune a Mintii Superioare.
O coloana frumoasa Perlescenta de Lumina este acum activată în jurul meu, respir prin Antakarana mea, in coloana mea de Lumina, conectat/a la toate aspectele mele superioare de Lumina și Prezenta mea Preaiubita Eu Sunt.
Experimentez acum o expansiune celulară a cristalelor mele organice în matricea cristalină a corpului meu, activarea completă a celor 12 niveluri ale ADN-ul meu și fuziunea cu toate Sinele mele multidimensionale.
Activez acum trupul meu intergalactic de Lumina, ca un icosaedru perlat, un câmp energetic într-o sferă de Lumină frumoasă, de 4 metri în diametru, in jurul meu.
Ancorez acum cel de-al zecelea Disc Holografic Cosmic Cristic principal și două discuri minore de-a lungul coloanei mele vertebrale.
Misc ușor trupul meu dintr-o parte în alta și înainte și înapoi, facilitând procesul in lichidul cefalorahidian și recalibrarea sistemului senzorial, sistemului nervos central, chakrelor și meridianelor.
Sunt acum in Scaunul de Ascensiune, in Galaxia Andromeda, în Templul Luminii Divine, înconjurat de acest frumos templu în formă de icosaedru, intâmpinat și salutat de către Ființe Intergalactice Andromedane ale Luminii, experimentez frecventele de Lumina ale Microtronului spiritual și razele fotonice, rotatia accelerata a particulelor sub-atomice din corpul meu în frecventa crescuta de lumina, eliminand vechi legaturi karmice, conditionari, credinte false și alegeri eronate, cu această frumoasă intreita flacara activata în inima mea, și acum în fiecare chakra în corpul meu.
Ma aflu într-o cameră metatronica de Lumina atotcunoscatoare, și primesc toate programele, din disciplinele cele mai adecvate, pentru munca mea de Serviciu, din mai multe planuri interioare și temple ale Luminii.
Regasind un nou echilibru prin putere, iubire și înțelepciune, văd cu claritate calea mea și multe daruri pe care le am în calitate de lucrător cu lumină, seminta stelara și Flacara transfiguratoare a Iubirii Divine, luminand calea pentru alții în această nouă Epocă de Aur a Luminii.
Acum, calitățile Razei divine a zecea de echilibru, dreptate, iubire, putere, înțelepciune infinită, detașare, compasiune, responsabilitate, maestrie și transcendență sunt ancorate și activate prin chakra gâtului meu, si în fiecare chakra din corpul meu.
Ma regasesc cu Sinele meu in Gridul Unitatii de Lumina, asistand Ierarhiile Spirituale de Lumina, lucrătorii luminii și semintele stelare, Arhanghelul Mihail si Fiintele de Lumina Andromedane Intergalactice, aducand stalpi de lumina, si incadrand Pamantul și toată viața în această minunata Flacără Perlescenta Divina.
Asist acum la compensarea energiilor vechi discordante, energiilor de pe câmpul de luptă și energiilor astrale inferioare.
Acum asist la ancorarea și activarea acestei minunate Perlescente Intreite Flacari a Puterii, Iubirii și a Înțelepciunii, prin inimile și mințile tuturor oamenilor.
Ma regasesc cu Sinele meu în spațiul meu sacru, conectat în Inima de cristal a Mamei Pamant, si Inima Cosmica a Mamei/Tatalui Dumnezeu, înconjurat în această Flacără Perlescenta Divina si Flacara Aurie a Constiintei Unitatii, ocrotit de acest an sacru 2012.
Sunt armonie si echilibru,
Sunt justiție și iubire,
Sunt înțelepciune infinită și detașare,
EU SUNT TOT CEEA CE SUNT.

Invocation by Anrita Melchizedek
            Preluat din http://energiavindecatoareaculorilor.blogspot.ro si prelucrat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu