vineri, 26 octombrie 2012

INITIEREA A VIII-A „PASTRATORUL”INITIEREA A VIII-A
„PASTRATORUL”

Transmisa de Batrani, fiinte celeste batrane si Membrii Inaltului Consiliu al Ordinului Melchizedek
Pe 08.08.2012 intram in portalul initierii cristice a opta cu ajutorul Razei Divine a opta, a Transcederii Dualitatii, ocrotiti de Lady Nada si Emisarii Pleiadieni de Lumina.
Raza a opta a Transcederii Dualitatii este o frumoasă si expansiva combinatie de culoare verde marin si violet, amplificate in frecvenţele de lumină, menita sa ajute la epurarea, curatarea, vindecarea şi eliberarea de răni vechi, amintiri celulare negative şi credinţe false, precum şi sa asiste corpul fizic/corpul eteric, pentru a se autoregenera şi vindeca. Energia razei a opta este folosita în primul rând pentru spargerea sistemelor si structurilor invechite de credinta, pentru a crea forme pentru renaşterea energiilor şi credinţelor noi, prin experienţa Iubirii Divine. În acest sens, transcedem dualitatile noastre, prin "Flacăra Sacră a Transcendenţei" în Stăpânirea de sine şi Maiestrie, si experimentam mai profund Constiinta Unitatii Divine.
În luna august, consideram iniţierea noastră a opta ca Pastrator, Gardian al Justitiei Mamei Pământ şi intregii ei vieţi. Acum, suntem capabili sa usuram tensiunile şi experienţele stresante din vieţile noastre de zi cu zi, prin accentul pe stabilitate, echilibru, înţelegere, iubire necondiţionată şi infinită expansiune, crescand capacitatea noastra de a rămâne statornici în lumina Mamei/Tatălui Dumnezeu, în timp ce corijam nedreptăţile in plan terestru. Acesta poate fi de asemenea, momentul în care vom incepe noi proiecte creative, descoperind noi calitati, sau schimbam intr-o nouă direcţie activitatea noastră in serviciul celorlalti.
Ne sunt oferite oportunitati de a construi corpurile noastre multidimensionale de Lumina, de a ne imbraca în robele noastre spirituale sacre de Maestru, in tiparele noastre de perfectiune ale Sinelui Inalt, experimentand şabloanele Noului Pamant de Lumina, prin Razele fotonice de lumină şi frecvenţele dimensiunii a cincea a Iubirii Divine.
Acest lucru permite energiei divine de Lumina si Iubire Pura sa patrunda în corpurile noastre emotional, mental, eteric si fizic, iar sufletul poate fi umplut cu energie divină. În plus, facilitează o transformare de constiinta, care este experimentata prin intermediul Grupului Eu Sunt Avatar Corp de Lumina si permite intregii Vieti pe acest plan al Pamantului, sa experimenteze transcenderea dualitatii, prin Iertare şi Iubire Divina.
In acest scop, suntem invitaţi în Lacasurile de Ascensiune in Grecia, în Delphi, pe muntele Parnassus, unde se afla ramasitele templului lui Apollo, invingatorul dragonului mitologic Pythios si au avut loc, pentru sute de ani, Jocurile Phytiotice, premergatoarele Jocurilor Olimpice de azi, pentru a impamanta noile energii ale Luminii si pentru a ajuta la vindecarea noastra personala şi a relaţiilor noastre, prin detaşare, iertare si Iubire Divina.
De aici, suntem invitaţi în Templul de Transcendenţă, în Constelaţia Pleiadelor.
09 august începe cu Ziua Soarelui Central, cunoscut ca Alcyone. Ridicandu-ne în Templul de Transcendenţă în Constelaţia Pleiadelor, vom experimenta Constiinta Divina Unica, actualizam Scanteia Divina in inimile noastre şi ne conectam la toti Sorii Spirituali, în aliniere cu Preaiubita Prezenta Eu Sunt.
Ancoram în continuare şi activam chakrele noastre dimensionale superioare, pentru a crea corpul nostru de lumina al dimensiunii a cincea, prin geometria sacră a octohedronului şi razele fotonice de Lumina. În plus, vom experimenta o integrare mai profundă a geometriilor sacre ale luminii in Gridul 144 al retelei cristaline a Iubirii Divine, de activat deplin la 21 decembrie 2012.
Pentru iniţiaţi avansati in Lumina, exista oportunitatea de a intra in Salile din Amenti.
Energiile Lunii Noi de pe 17-18 august ne aliniaza mai profund cu activitatea noastra de serviciu divin şi capacitatea de a rămâne statornici în Lumina ca flacari transfigurate ale Iubirii Divine, capabili cu adevarat pentru co-creatii divine ca fiinte Maestru ale Luminii.
Pe 21 august, se activeaza al optulea Disc Cosmic holografic cristic argintiu şi două discuri minore prin coloana vertebrala, ancorate in aceasta initiere, în timp ce ne concentrâm pe integrarea Luminii în cadrul sistemul nostru de 13 chakre in propriul corp si cele 13 vortexuri primare de lumina in corpul mamei Pământ.
Pe 22 august, Ziua Mondială de Vindecare ne oferă posibilitatea de a darui aceasta sacra Flacara Verde Marin si Violet a Transcendenţei pentru toată omenirea, să ne ajute in reconectarea într-un mod nou în relaţiile noastre şi să permită intregii Vieti in acest plan al Pamantului, sa experimenteze potenţialul razelor de vindecare şi Iubirea Divina a Mamei/Tatalui Dumnezeu, şi a intregii Creatii Divine.
Terminam aceasta luna, cu a doua Luna Plina, pe 31 august, cu sentimentul ca noi codificări de lumina vin în noi prin Şabloanele Noului Pamant de Lumina, precum şi un sentiment de emoţie ştiind că suntem într-adevăr în schimbare şi în alinierea profundă a Iubirii Divine Colective, prin Inima Cosmica a Intregii Creatii Divine.
Experienţa energiilor Noului Pamant va începe să fie simţita tangibil pe masura propulsarii într-un mai mare Coeficient de Lumina Planetara, în luna septembrie, cu un sentiment profund de interconectare, maiestrie de sine şi Iubire Divina, ca flacari transfigurate ale Iubirii Divine. Şi aşa este.

Invocatia pentru Initierea a opta
Invoc energiile Tatalui/Mamei Divine, Pleiadienilor, Siriusienilor, Andromedanilor, Arcturienilor, Ierarhiilor Spirituale ale Luminii, Arhanghelii si Ingerii, Lorzii Luminii, Arhanghelul Mihail, Arhanghelul Metatron, Lord Melchizedeck, Chohanii Razelor, El Morya, Kuthumi, Serapis Bey, Paul Venetianul, Hilarion, Sananda, Saint Germain, Lady Nada, Mama Maria, Allah Gobi, Kuan Yin si Pallas Athena, Stralucitii Elohimi, Fratia Melchisedeck a Luminii, Lord Buddha, Sanat Kumara, Helios si Vesta si Lord Melchior, Mahatma, Avatarul Cosmic de Sinteza, si toate celelalte Fiinte de Lumina pe care le recunosc si Prezenta mea Divina EU SUNT, cea mai inalta Lumina.
Rog pe Lady Nada si Emisarii Pleiadieni de Lumina sa ma conduca intr-un vehicul exterior merkaba de lumina, in Lacasurile Ascensiunii din Delphi, ca sa primesc a opta intiere ca un Pastrator al Mamei Pamant, curatind si purificand corpurile mele inferioare si mintea subconstienta, astfel incat, sa pot reinoi relatiile mele in Iubirea Divina, asistand la vindecarea corpurilor mele fizic si eteric, asistand intreaga Viata sa experimenteze trairea starii de radianta a Inimii Unice a intregii Creatii Divine, prin iertare si Iubire Divina.
Intrand in Lacasurile de Ascensiune, sunt inconjurat de Flacara Sacra Verde Marin si Violet a Transcederii Dualitatii.
Cer reintoarcerea tuturor fragmentelor mele de Suflet si energiile mele care au fost manipulate prin probleme de control şi putere,
Solicit acum purificare, curatarea şi vindecarea corpurilor mele din dimensiunea a treia si a patra .
Solicit acum eliminarea oricăror blocaje în linia mea genetică, care mă împiedică de a avea relatii iubitoare si armonioase şi fuziunea perfecta cu Preaiubita mea Prezenta EU SUNT.
Ancorez acum cel de-al optulea mare Disc Cosmic holografic cristic şi alte două discuri minore de-a lungul coloanei vertebrale.
Misc uşor corpul meu dintr-o parte în alta, înapoi şi înainte, facilitând procesul de transmitere in lichidul cefalorahidian şi recalibrarea sistemului meu nervos, meridianelor şi chakrelor mele.
Sunt luat acum in Constiinta mea de Sine, in Templul Ascensiunii din Alcyone.
Salutat şi felicitat, ca un Emisar al Luminii de către Emisarii Pleiadieni de Lumina, ma regasesc acum într-un templu octohedronic de Lumina.
Flacari de transcendenţă purifica si vindeca corpurile mele inferioare ale dimensiunii a treia si a patra, geometria sacra octohedronica este acum creata in jurul corpurilor mele eteric, emoţional şi mental.
Experimentez acum Şabloanele Noului Pamant ale Iubirii Divine, şi razele de lumină fotonice.
Scanteia Divina, Discul Solar Auriu, este actualizat în inima mea.
Ma conectez acum la Soarele Pământului Interior, Soarele nostru, Soarele Central şi Marele Soare Central, fuzionand cu Prezenta mea Preaiubita Eu Sunt  si Eu Sunt Avatar Corp de Lumina.
Am ancorat acum si activat chakrele superioare dimensionale ale Luminii in sistemul chakrelor mele, creand corpurile mele de lumina ale dimensiunii a cincea de Lumina.
Iar acum, impreuna cu Legiunile de Lumina, Lucratorii in Lumina, Seminţele Stelare şi toţi cei treziti în inimă şi minte, ma conectez în grupul Constiinta Eu Sunt Avatar Corp de Lumina, si de aici, în Gridul 144 al Mamei Pamant, la Reteaua cristalina a Iubirii Divine.
Experimentez acum o integrare mai profundă a geometriilor sacre de Lumina în această grilă a Constiintei Unitatii Divine si a codurilor energetice planetare ale acestei Epoci de Aur, de Lumina Alb Aurie.
Asist acum Pământul şi toată viaţa Lui în acesta Flacara Sacra Verde Marin şi Violet de Transcendenţă, permitand intregii Vieti, experimentarea potenţialului de vindecare al acestei raze a Luminii, şi o cale de Lumina, prin iertare si Iubire Divina.
Ma aflu acum in spatiul meu interior sacru, împământat în Inima de Cristal a Mamei Pământ şi conectat la Inima Cosmica a Mamei/Tatalui Dumnezeu, înconjurat în această minunata Flacara Sacra Verde Marin şi Violet de Transcendenţă şi Flacara Aurie a Constiintei Unitatii Divine, ocrotit in acest an sacru 2012.
 EU SUNT curaj, dreptate, integritate, şi înţelepciune,
 EU SUNT stabilitate, echilibru, si iubirea neconditionata,
 EU SUNT înţelegere, unitate şi expansiune infinită,
 EU SUNT TOT CEEA CE SUNT.

 Invocation by Anrita Melchizedek
             Preluat din http://energiavindecatoareaculorilor.blogspot.ro si prelucrat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu