luni, 29 octombrie 2012

CUM SA VIZUALIZAM AURA




CUM SA VIZUALIZAM AURA

Dragi prieteni,

         Exista doua motive pentru care m-am gandit ca nu ar fi rau sa va furnizez cateva informatii si exercitii despre cum puteti sa vizualizati aura corpurilor:
1.  Au existat multe intrebari ale cititorilor despre cum se poate intra in comunicare cu ghizii astrali. Sansele de comunicare cresc considerabil in situatia in care va antrenati ochii fizici in scopul de a vizualiza aurele corpurilor. Faceti de fapt un antrenament al ochilor ce va va ajuta cu timpul sa percepeti un spectru de lumina, un interval de frecvente, care in mod normal nu se poate vedea decat daca te nasti cu aceasta capacitate.
2.  Urmeaza in viitorul foarte apropiat sa postez un articol depre cum puteti deveni foarte usor vindecatori, utilizand energia universala, pentru voi, pentru familie si incetul cu incetul si pentru altii. Daca veti vizualiza macar o data aura, sa zicem ca pe a degetelor voastre pentru inceput, va va da foarte mare incredere ca exista aceasta energie si ca o puteti folosi cu succes oricare dintre voi, pentru a ajuta pe cineva sa se vindece. Asa cum veti vedea, nu trebuie sa folositi energia voastra, ci energia divina universala, pe care veti invata cum sa o transferati prin voi. In acest fel, se vindeca si persoana tratata dar totodata va vindecati si voi, pentru simplul fapt ca acea energie trece in primul rand prin voi.

Sa vorbim acum un pic despre aura. Desi este definita în diverse moduri, aura reprezinta campul de energie care înconjoara orice forma de materie. Orice structura atomica are o aura, un camp energetic ce o înconjoara. Fiecare atom, in orice substanta, este alcatuit din electroni si protoni aflati în continua miscare. Acesti electroni si protoni reprezinta vibratii de energie electrica si magnetica. Atomii lumii vii sunt mai activi si mai vibranti decît cei ai materiei moarte. Drept urmare, campurile energetice din jurul copacilor, plantelor, animalelor si oamenilor sunt mai usor de perceput.
           Aura umana este campul energetic ce înconjoara corpul fizic din toate directiile si este tridimensional. Aura unui om sanatos are forma eliptica, raspandita în jurul corpului în general, ajunge la aproximativ 2,5-3 metri. Se spune ca aura anumitor învatati din vechime ar fi ajuns pana la cativa kilometri în jurul corpului - ceea ce, se crede, constituie unul dintre motivele pentru care acestia atrageau atat de multi adepti ce-i urmau de-a lungul peregrinarilor lor prin lume. Merita sa mentionam aici ca toti marii maestri spirituali ai omenirii sunt zugraviti în mod obisnuit cu un halou în jurul capului, acea parte din aura pe care aproape oricine o poate vedea cu usurinta. Chiar daca nu putem verifica dimensiunile si intensitatea aurei maestrilor spirituali din Antichitate, este absolut adevarat ca energia voastra este cu atat mai vibranta, cu cat sunteti mai sanatosi din punct de vedere fizic si spiritual, iar aura se extinde tot mai mult în jurul corpului vostru fizic.




Cu cat aura voastra este mai puternica, cu atat mai putin sunteti afectati de influenta fortelor exterioare. Campurile aurice slabe sunt cele în care influentele exterioare par sa predomine, ceea ce înseamna ca deveniti mult mai usor de manipulat si ca obositi foarte repede. O aura slaba naste ganduri pesimiste, probleme de sanatate, sentimente de neîmplinire si de inutilitate, care ne afecteaza de multe ori in viata de zi cu zi.
         Culorile, claritatea lor, marimea si forma aurei etc., toate sunt elemente care ofera informatii despre sanatatea si buna dispozitie a individului. Dupa cum vom vedea mai tarziu, este usor de vazut aura, mai greu este de interpretat ceea ce se vede. Cand sunteti odihniti, larma din jur, tacanitul masinilor de scris sau zgomotele diverselor aparate nu va deranjeaza, le puteti ignora mai usor. Pe masura ce trec orele si energia voastra scade si vibratiile aurei se diminueaza. In acelasi timp, deveniti mult mai sensibili la zgomotele din jur, care încep sa va afecteze, deoarece ele penetreaza in astfel de conditii campul auric, creand iritare si dezechilibru. Cu cat deveniti mai constienti de acest lucru, cu atat mai usor se pot lua masuri pentru a se mentine aura echilibrata si protejata. 
Vizualizarea aurei este mai curand o stare fizica decat una metafizica. Oricine poate învata sa vada aura, cu un pic de antrenament pentru ochi. Mai greu este sa interpretati ceea ce vedeti, iar asta implica mai mult aspectul intuitiv si cel metafizic. 
Exista doua moduri de a vedea aura: intuitiv si fizic. Nu se poate spune ca unul este mai bun decat celalalt, atat timp cat interpretati corect ceea ce vedeti. Ambele modalitati pot fi eficiente, desi perceperea fizica a aurei va ajuta sa tineti în frau latura „Toma necredinciosul" a constiintei voastre. Prin metoda intuitiva, aura este vazuta mai curand cu ochii mintii decat cu ochii fizici. Pentru asta trebuie sa învatati cum sa va relaxati si sa vizualizati o persoana în minte. Dupa aceea întrebati-va intuitia despre energia aurica a persoanei respective. Care este culoarea esentiala a acestei persoane? Ce alte culori mai exista si cum sunt ele distribuite? Ce indicatii dau aceste culori despre energia persoanei respective la nivel fizic, emotional, mental si spiritual? Cel mai adesea, aceste perceptii intuitive ale aurei sunt la fel de corecte si precise ca si cele fizice, daca sunt bine interpretate. 
           Majoritatea copiilor pana la varsta de 3 ani vad aure, dar nu sunt învatati sa le recunoasca. Nu de putine ori parintii comenteaza despre imaginatia colorata a unui copil atunci cand acesta se refera la senzatii si impresii subtile, fie ele legate de campuri aurice sau de duhuri îndrumatoare. De cele mai multe ori, copilul este "educat" de catre parinti si societate sa creada ca astfel de perceptii sunt imaginare si ireale. Drept urmare, copilul îsi pierde acea deschidere, iar capacitatea înnascuta de percepere se atrofiaza. Totusi, ea poate fi dezvoltata din nou, indiferent cat de mult a ramas în stare latenta. Va puteti antrena ochii sa primeasca si sa interpreteze o cantitate mai mare din spectrul luminii.


Exerciţii cu diagrame optice.

          O serie de specialişti au alcătuit şi folosit diagrame optice pentru exersarea şi întărirea muşchilor oculari. Pe măsură ce fortificati muşchii, în special irisul, veti învăţa cum să reglati cantitatea de lumină care trece prin pupilă spre retină. Această capacitate poate fi dezvoltată în aşa măsură, încat veti putea detecta emanaţii luminoase subtile, pe care în mod normal nu le percepeti.
 Exerciţiile cu diagrame optice sunt exerciţii fizice pentru muşchii oculari. Ca în cazul oricărui exerciţiu fizic, trebuie să porniti încet şi cu răbdare. Nu va fortati şi nu va obositi peste măsură muşchii cu care lucrati. Aceste exerciţii produc efect maxim dacă sunt executate zilnic, dacă se poate, chiar de două ori pe zi, timp de cel mult 10-15 minute. Diagramele trebuie sa fie folosite in urmatoarele conditii: trebuie sa fie un pătrat cu latura de aproximativ 45 cm, aceasta cota fiind pur orientativa, diagrama trebuie fixata la nivelul ochilor, pe un perete, de preferat pe unul alb sau cel putin, colorat uni, iar portiunea respectiva trebuie eliberata de alte obiecte care pot distrage atentia. Cand priviti, trebuie sa va situati la o distanta de 2-2,5 m de diagrama, nu la mai mult de atat.

1. Diagrama în spirală


         Este o diagramă care poate fi folosită pentru întărirea muşchilor ciliari, pentru dezvoltarea vederii în profunzime şi ajută ochii să lucreze împreună. Pentru acest exerciţiu, fixati-va privirea în centrul spiralei. Concentrati-va asupra lui. Incercati să-l vedeti ca un punct în adancimea unui tunel, creat de spirala însăşi. Apoi retrageti-va privirea din acest tunel spiralat, ca şi cum ati scoate acel punct din adancime în afară. Lasati iarăşi ochii atraşi în interiorul tunelului, percepand spirala ca pe un arc spiralat si repetati miscarea înăuntru, în afară,  incet, incet. Diagrama va începe să capete o formă tridimensională. Dacă întampinati dificultăţi, concentrati-va privirea pe marginea exterioară a spiralei şi urmariti-o pana ajungeti în centru. Apoi schimbati direcţia şi ieşiti din spirală. De obicei, cam după două-trei încercări, începeti să simtiti efectul intrărilor/ieşirilor în /din spirală. Nu efectuati exerciţiul mai mult de 3-4 minute, timp în care veti simţi cum lucrează muşchii oculari. Dacă ochii încep să va doară sau aveti o senzaţie de disconfort, întrerupeti pe moment exerciţiul.


2. Diagrama clarităţii coloristice



            Această diagramă este formată din mici cercuri colorate (de circa 15 cm diametru) pe un fundal alb. E bine să construiti cat mai multe cercuri de culori diferite. Puteti folosi hartie glasată sau, la fel de bine, bucăţi de panză. Aveti nevoie de cel puţin cele trei culori primare: roşu, galben şi albastru. Exerciţiul este şi mai eficient dacă va construiti cercuri pentru toate culorile curcubeului: roşu, oranj, galben, verde, albastru, indigo şi violet. Cu ajutorul acestei diagrame învatati „conurile" să recunoască acele culori subtile pe care de obicei nu le înregisrează. Aşezati diagrama în faţa voastra şi puneti cate un cerc colorat în mijloc, pe rand. Priviti-l cu atenţie 5-10 secunde, fara sa clipiti, timp în care se spune în minte numele culorii respective. In felul acesta, învatati cum să recunoaşteti şi să identificati variaţiile subtile de culori. Exerciţiul poate fi executat periodic, în timp ce va uitati la televizor, de exemplu, în timpul reclamelor. Cand se utilizeaza această diagramă ca exerciţiu fizic, se foloseşte şi una complet albă, alături. Cel de-al doilea pătrat, complet alb, se atarnă la acelaşi nivel cu primul, la aproximativ 30 cm depărtare de el. Concentrati-va asupra cercului colorat şi încearcati să-1 vedeti ca şi cum ar fi o minge colorată tridimensională sau o gaură colorată pe fundalul alb. Folositi mişcarea de absorbire de la exerciţiul precedent şi lasati ochii să se cufunde în cercul colorat, apoi să iasă în afară. Repetati de cateva ori, pană simtiti cum parca intrati şi ieştii din gaura circulară. Acum priviti marginea exterioară a cercului colorat şi urmăriti încet conturul, în sensul acelor de ceasornic. Repetati mişcarea de patru-cinci ori, apoi schimbati direcţia şi efectuati acelaşi număr de rotiri. Asigurati-va că mişcati ochii, şi nu capul. Cand ati terminat rotaţiile, îndreptaţi rapid privirea către pătratul complet alb. In mod obişnuit, veti vedea apărand o imagine consecutivă. Aceste imagini consecutive nu fac parte din aură, de obicei parcă ar pluti în faţa diagramelor sau a punctului în care va concentrati. Imaginea consecutivă indică faptul că celulele nervoase ale retinei au fost stimulate în mod intens. Faceti o pauză, observand orice reacţii şi efecte. Dacă nu se întîmplă nimic, repetati exerciţiul înainte de a trece la o altă culoare. O parte din fenomenul imaginilor consecutive se explică prin complementaritatea culorilor. De multe ori, cercul colorat se va proiecta pe suprafaţa albă în culoarea opusă. Acest fenomen poate fi asociat cu perechea astrală a culorii. Pe măsură ce o vibraţie se traduce şi reacţionează asupra nivelurilor mai subtile ale vieţii, frecvenţa ei se preschimbă în cea corespunzătoare energiei nivelului respectiv. Ceea ce este de culoare roşie la nivel fizic, în plan astral se poate traduce în verde. Aceste culori sunt opuse în spectrul luminos, dar de fapt sunt doar frecvenţe diferite: reprezintă expresii diferite ale aceleiaşi energii, aplicate unor dimensiuni diferite ale vieţii. Este aşa-numita Lege a Reversibilităţii sau efectul de oglindire. Dacă te uiţi într-o oglindă, îţi vezi imaginea, dar reflectată în poziţie inversă. Pe măsură ce priviti şi experimentati dimensiuni subtile cum este nivelul astral al existenţei, se produce acelaşi efect. Ţineti minte că toate nivelurile şi energiile se întrepătrund cu trupul fizic, afectîndu-va pe voi însiva şi structurile voastre interioare. O parte din eforturile depuse pentru a vedea şi interpreta campurile aurice implică o mai mare conştientizare a acestor dimensiuni subtile. In cele din urmă, veti vedea şi alte culori înconjurand imaginea consecutivă, ceea ce înseamnă că începeti să obtineti rezultate. Sunt emanaţii subtile de lumină pe care nu le puteati percepe în timpul exerciţiului iniţial. La puţin timp după aceea, veti începe deja să vedeti culorile subtile chiar din momentul cand executati mişcarea de rotaţie a ochilor. Inchideti ochii şi lasati-i să se odihnească. Apoi repetati exerciţiul cu o altă culoare. Urmăriti cu atenţie ceea ce experimentati. Nu va descurajati dacă nu vedeti culorile subtile sau chiar imaginile consecutive de la primele încercări. Prin practică şi concentrare veti obţine rezultate. Folositi cat mai multe culori într-un interval de 10-15 minute.

Exerciţii cu degetele.

Daca suntem in casa se procedeaza in felul urmator: se tin mainile in sus, cu palmele orientate catre becurile de la lustra. Se sta in aceasta pozitie pana cand in antebrate simtim o amorteala sau o senzatie de caldura. Mergem apoi intr-un loc cu o lumina semiobscura (nu intuneric total). Ridicam in sus mainile si le tinem cu palmele orientate catre noi, cu degetele de la o mana indreptate catre cele de la mana cealalta. Distanta dintre palme este de 10 – 15 centimetri. Ne uitam fix si pe cat posibil sa nu clipim, intr-un punct situat la mijlocul distantei dintre cele doua palme (adica privim in gol sau intr-un punct imginar proiectat pe perete). In 20 secunde apare vizibila aura degetelor. Daca indepartam mainile putem vedea cum « desenam » dare de lumina pe perete.




Incercati in prima faza sa faceti aceste exercitii.
Voi publica apoi, in urmatoarele 1-3 zile, un articol in care vom afla cum sa interpretam culorile pe care le vedem in aure.

Pace si Iubire!

Preluat de pe http://dincolo-de-limite.blogspot.ro, prelucrat si completat

20 de comentarii:

  1. Interesant experiment.Sper sa reusesc sa imi vad aura,care cred ca este ciupita din cauza starilor sufletesti si a sanatatii.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu vad doar primul nivel al aurei. adica o vad transparenta, si o vad destul de clar. Pana sa vezi in culori, ai mult de evoluat :)))) Nu cred ca va doriti sa vedeti aura in culori, gandti-va ca intr-o dimineata vedeti in culori aura a tot ce misca. Nucred ca veti putea suporta ideea :)))) si apoi, daca nu poti controla aura colorata, nu va veti mai putea urca la volan, pentru ca totul in jurul vostru va fi colorat si va fi greu sa vedeti clar. Asa ca, ai grja ce-ti doresti :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, ai perfecta dreptate. Eu, dupa ce am tot facut astfel de exercitii pot vedea aura dupa ce privesc un minut, fara sa clipesc, in acelasi punct fix. Cu toate acestea, s-a ajuns sa imi fie foarte greu sa fac un desen tehnic pe calculator de pilda. Cum trag o linie, cum imi apare dublul ei energetic si nu mai disting bine linia in sine. Dar nu imi pare rau. Macar de ar fi asta cea mai mica problema din viata mea.

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Mi-am recitit articolul si asa este, am promis o continuare. Ma voi ocupa de asta si voi publica un articol pe subiectul legat de interpretarea culorilor din aura. Multumesc frumos pentru reamintire.

      Ștergere
  4. Pas cu pas, spre castiguri! Vino acum in echipa noastra si te vom indruma pas cu pas, cu mare atentie si grija, pentru ca tu sa inveti totul si sa castigi bani foarte repede! Avem mare nevoie de colaboratori harnici, seriosi si ambitiosi! Lasa prostiile si incepe sa castigi bani! E real si extrem de serios totul! Cere-ne mai multe detalii si informatii la adresa de email: dragner8@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Cind am trecut la biologie tema cu ochiul uman doamna de biologie nea adus niste patrate fiecare avind cite vreo 2 culori si neam uitat 30 sec si apoi pe perete vedeam inversarea culorilor,sau chiar culori diferite :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc! Citesc cu nesat tot ce ai scris! :)

    @Alina

    RăspundețiȘtergere
  7. La mine funcționează exercițiul cu degetele :) Lumina mâinilor e foarte puternică deși în cameră am 90% întuneric :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte bine daca ai reusit sa vezi iar daca lumina este puternica, ai un camp auric foarte bun. Asta iti creste protectia.

      Ștergere
  8. Mi-ati putea spune va rog o metoda foarte simpla de vizualizat propria aura fizic dar fara aceasta antrenare cu diagrame optice ca sa eviti acel dublu eteric, aura oricarui obiect ? Ma intereseaza preferabil in oglinda, am cautat online si am gasit unele in oglinda dar trebuie sa spui rugaciune inainte, sa pui lumanari, era avertizare ca apar in oglinda aspectele din alte vieti ale tale etc.
    Imi puteti spune va rog daca stiti si corespondenta corecta arhangheli chakre a tuturor, chiar si a celor secundare ? Am gasit pe net mai multe variante diferite, 1- Uriel, Sandalfon 2- Gabriel, Chamuel 3- Rafael, Uriel 4- Chamuel, Rafael 5- Zadkiel, Mihail 6- Gabriel, Mihail 7- Jophiel, Zadkiel, Metatron.
    Va multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu si varianta cu oglinda, insa fara antrenament merge din punctul meu de vedere doar daca iti fotografiezi aura cu aparat Kirlian. Cu oglinda merge si fara lumanari si fara rugaciune, am facut si eu asta. Se vad insa mai degraba diverse chipuri si mai putin aura si oricum functioneaza doar daca atat timp cat privesti in ea, nu clipesti.

      Asa cum am mai scris si in alte randuri, cei numiti mai sus nu sunt Arhangheli. Doamne cat de mult mi-as dori sa corecteze umanitatea povestea asta! In nici o scriere din vechime nu ii gasesti la categoria Arhangheli. Arhanghelii sunt Ingeri ce se ascoiaza unei planete iar cei numiti mai sus sunt Ingeri universali. Drept urmare, alocarea rangului de Arhanghel minimizeaza din punctul de vedere al omului, cam ce si cat ar putea actiona Ei si face. Acelasi lucru se intampla si cu Iisus. Iisus este Maimarele intregului Univers local dar exista scrieri ce iL limiteaza la sistemul solar. Daca este asa, de ce se initiaza civilizatii intregi din aceasta galaxie si din altele in cunoasterea, iubirea si credinta lui Iisus Hristos?

      Ingerii mai sus numiti pot face mult mai multe lucruri decat ne imaginam noi ca pot face. Tocmai de aceea, asocierea lor cu anumite chakre este o chestiune de limitare. Kabalistii au o asociere, Doreen Virtue alta, cei ce merg pe cele 7 Raze ale Arhanghelilor au alta asociere si mai exista si alte asocieri in functie de culori. Mihail este cu albastru regal si drept urmare ar trebui sa iL asociem cu chakra gatului (comunicarea), cu bataie catre Ajna (intelepciunea si cunoasterea). Dar daca i-as cere ajutor lui Mihail pentru echilibrarea si curatarea chakrei 2, ce crezi, ar merge? Iti garantez ca da.

      Ștergere
    2. Ia-o in ordinea ierarhica;
      Mihai - Gavriil - Rafail - Uriil - Gudiil- Salatiil - Varahiil
      1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7

      Ștergere
  9. Va multumesc pentru raspuns. Mda, pacat ca nu se stie ca de fapt nu mai sunt arhangheli multi, de serafimi de exemplu se spune ca fiind de foc pot arde karma cuiva, adica si lui Mihail i s-ar putea cere asta, am o banuiala ca energiile si atributele corespondente fiecarui arhanghel sunt de fapt si la nivel de heruvimi, serafimi, adica e deja al doilea arhanghel dupa Mihail de comunicare de care nu se stie si nu se poate beneficia de ajutorul lui, ca primul care a urmat dupa Mihail probabil ca e deja heruvim, o corecta distributie ar insemna o anume energie sau atribute pentru fiecare nivel in parte serafim, heruvim, arhanghel, ingeri si mentionarea atributelor generale specifice pentru fiecare categorie de ingeri. Nu ma pricep sa aflu cum s-ar numi fiecare din ei, probabil sunt cate 16 pe fiecare nivel ca asa sunt si arhanghelii. Puteti sa-mi spuneti va rog ce sunt Ariel si Haniel, de ele am tot dat in ultima vreme. Stiti cumva vreo metoda usoara prin care cineva ar putea sa-si observe aura care sa nu aibe nevoie de cine stie ce capcitati ? Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  10. Draga Ashtara,eu am vazut in urma cu aproximativ 2-3 ani,aura crucii de pe biserica.Eram in statia de autobuz si ma uitam fix la cruce ,rugandu-ma.Deodata am vazut ceva ca o umbra dar alboaie,miscandu-se langa si pe cruce.Sa fie oare aura crucii?

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna seara! Am si eu o nelamurire daca ma puteti ajuta. Am citir mult despre aure si chakra in trecut, ceea ce mi-a adus din nou acesf subiect in atentie a fost situatia urmatoare.
    Nu am incercat niciodata sa imi vizualizez aura, nici pe a mea nici pe a celorlalti,citisem mult mai mult despre chakre.
    Totusi, in fiecare seara dupa e inchid fiecare sursa de lumina si inchid ochii, am obiceiul de a spune o rugaciune. In acel moment "ma vizualizez" cu o aura puternic colorata, galben-pai. Cromatica intensa imi e pe intreg corpul si are in jur de cativa cm lungime, dar foarte subtire. Totusi, in timpul rugaciunii, o "vizualizez" mult exteriorizata, dar culoarea devine palida. Conturul nu se schimba, la fel de intens, apoi pe o arie destul de mare o vad largindu-se si simt ca nimic rau nu ar putea trece de ea, ceea ce imi ofera un sentiment de siguranta(de obicei imi e teama sa stau singura in casa seara, fapt pt care doad in acel moment si simt aura si intens colorata si pe o arie atat de extinsa).
    Apoi, daca ating pe cineva in momentul in care ea este extinsa, "vizualizez" cum si cealalta persoana primeste un contur galben intens, parca s-ar unii cu al meu.
    Ma puteti lamuri cu vreun sfat? Nu e ceva ce pot discuta cu oricine...

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna seara! Am si eu o nelamurire daca ma puteti ajuta. Am citir mult despre aure si chakra in trecut, ceea ce mi-a adus din nou acesf subiect in atentie a fost situatia urmatoare.
    Nu am incercat niciodata sa imi vizualizez aura, nici pe a mea nici pe a celorlalti,citisem mult mai mult despre chakre.
    Totusi, in fiecare seara dupa e inchid fiecare sursa de lumina si inchid ochii, am obiceiul de a spune o rugaciune. In acel moment "ma vizualizez" cu o aura puternic colorata, galben-pai. Cromatica intensa imi e pe intreg corpul si are in jur de cativa cm lungime, dar foarte subtire. Totusi, in timpul rugaciunii, o "vizualizez" mult exteriorizata, dar culoarea devine palida. Conturul nu se schimba, la fel de intens, apoi pe o arie destul de mare o vad largindu-se si simt ca nimic rau nu ar putea trece de ea, ceea ce imi ofera un sentiment de siguranta(de obicei imi e teama sa stau singura in casa seara, fapt pt care doad in acel moment si simt aura si intens colorata si pe o arie atat de extinsa).
    Apoi, daca ating pe cineva in momentul in care ea este extinsa, "vizualizez" cum si cealalta persoana primeste un contur galben intens, parca s-ar unii cu al meu.
    Ma puteti lamuri cu vreun sfat? Nu e ceva ce pot discuta cu oricine...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Cristina, ceea ce se vede prima data de un galben pal si stralucitor, inainte de a percepe toata aura, este corpul eteric. Iar cand sunt mai multi oameni intr-o adunare, se creeaza o aura comuna si interfereaza campurile. De aceea uneori te simti bine dupa o intalnire de acest gen si alteori pleci de acolo foarte incarcat. Depinde de persoanele partcipante.

      Ștergere