marți, 30 octombrie 2012

CUM SA NE MAI STINGEM DIN KARMA



CUM SA NE MAI STINGEM DIN KARMA


Dragii mei,

Un maestru foarte drag mie, care m-a introdus in urma cu ceva vreme in lumea psihogeometriei sacre, mi-a indicat candva, ca daca ne straduim sa cantam mantra care este expusa in acest articol, cate 16 serii a cate 108 ori pe zi, timp de 16 zile, poate chiar si sa dansam in acelasi timp, ne stingem complet karma. Ei bine, eu am inteles atunci, ca trebuie cantata de 108 ori pe zi, intr-o singura serie si nu in 16 serii, timp de 16 zile si asa am facut. Oricum, asa cum mi s-a indicat, ar fi insemnat sa ma retrag din lume, timp de 16 zile, ar fi fost imposibil de facut altfel. 
S-a dovedit totusi, ca datorita faptului ca am crezut din tot sufletul, minunea s-a intamplat si procedand asa cum am inteles eu.
Dupa ce au trecut 13 zile, noaptea, am visat un ecran mare de calculator, colorat complet in roz, cu o gramada de iconuri sub forma de norisori, in coltul din stanga sus era scris numele meu si in interiorul fiecarui norisor erau scrise o multime de fapte nu prea bune pe care le-am comis. Dintr-o data, o sageata de mouse a aparut pe ecran si dupa ce am fost informata printr-un mesaj, ca s-a initializat procesul de stergere a norisorilor, au inceput sa dispara rand pe rand, toti norisorii, prin pozitionarea sagetii mouseului pe fiecare si aparitia mesajului "DELETE", pana ce ecranul a ramas roz curat. 
Ceea ce stiu de acolo incolo, este ca am avut acces la o cunoastere deosebita si acest proces inca merge mai departe, ceea ce m-a ajutat sa scap de multe probleme grele din viata.
Faceti si voi asta si va veti convinge singuri de rezultate, insa trebuie sa credeti 100% ca va fi asa.
Filmul contine mantra cantata de 25 de ori. Il puteti rula de 4 ori, ca sa faceti 100 si mai cantati voi inca de 8 ori peste, ca sa ajungeti la 108 ori.
Mantra poate fi ascultata si de cate ori va aflati la necaz. Va schimba starea de suflet, va umple de pace, lumina si bucurie.
Pace si iubire!




15 comentarii:

  1. HARE KRISHNA,HARE KRISHNA
    KRISHNA,KRISHNA,
    HARE,HARE
    HARE RAMA,HARE RAMA
    RAMA,RAMA.
    HARE,HARE
    ---------------------

    Mataniile budistilor au 108 margele tocmai ptr ca dupa invocarea fiecarei mantre, sa puna mana pe cate o margea, tinand astfel socoteala numarului de invocari.
    Numarul 108, corespunde cifrei 9(1+0+8=9), fiind ultima cifra in numerologie, iar viata noastra este impartita in cicluri de cate noua ani.

    Cele 16 zile corespund cifrei 7(1+6=7), cifra divinitatii.

    Invocarea unei mantre semnifica un gest de adorare dar si de sacrificiu, caci nu este usor sa indeplinesti acest ritual, iar ducerea lui la capat o fac doar cei determinati.
    Este ca un fel de canon dat de preotii crestini.


    Prin sunetele emise prin cantare se regleaza centrii energetici(chakrele),si totodata are influenta la nivelul subconstientului.Veti observa ca pe masura ce invocati mantra, o veti invata pe dinafara fara sa vreti.

    -----------------

    Dupa citirea articolului, am inceput sa intonez si eu mantra.
    Dupa nici 3 minute am simtit furnicaturi in degetul mare si aratator al mainii stangi, semn ca incepeam sa ma incarc cu energie(prin mana stanga primim energie iar prin dreapta emitem/dam)

    Dupa circa 5 minute, uitandu-ma in monitor, am vazut cu coada ochiului in stanga mea o sfera de lumina argintie de marimea unei mingii de tenis.
    Cu siguranta voi continua.
    Iti multumesc Ashtara

    Voi reveni dupa 16 zile

    Cu drag, Altheea

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur mult ca ai simtit asta.
    De aceea am si postat-o pentru ca si eu la acea vreme am simtit multe lucruri deosebite.
    Mi-am facut si eu acel sirag de 108 margele, ca sa o pot canta si daca nu ma aflam in fata calculatorului.
    Eu mai stiu de la maestrul meu ca 108 provine si de la 27x4, 27 fiind de fapt 3x9 sau 999 sau Dumnezeu Insusi, iar 4 reprezentand capetele semnului Sfintei Cruci.

    Sa iti fie de ajutor si Bunul Dumnezeu sa te aiba in Paza Sa Divina!
    Pace si Iubire!

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Mihaela,
    Am compilat JAPA MEDITATION de 4 ori (4x25=100) si adaugat la final inceputul ei inclusiv a 8-a repetare, obtinand astfel 108-repetari.
    Iata LINK-ul pentru ascultare sau descarcare:
    https://drive.google.com/open?id=1oL-GmM5uZEeRZvNbmGjQ_ULP5o43FgvU

    Cu drag,
    Sándor

    RăspundețiȘtergere
  4. Ca o mica completare si confirmare, cand am terminat compilarea - durata totala ce a rezultat e 42min 55secunde = 4+2+5+5 = 16... adica durata in zile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Sandor, din pacatge linkul nu mai este activ..il poti retrimite, te rog? sau il are cineva salvat? multumesc

      Ștergere
    2. Puteți fi mai explicit? Linkul nu mai este activ, îl puteți retrimite, vă rog.Mulțumesc

      Ștergere
    3. Multumesc!! Functioneaza si acum.

      Ștergere
  5. Linkul nu mai este activ,îl puteți trimite . Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exceptandu-ma pe mine ca administrator, Sandor nu are cum sa vada solicitarea aceasta, venita la un articol atat de vechi. El a incarcat undeva acea inregistrare si probabil ca nu mai este valabil acel site. Daca linkul nu mai este activ, nu ramane decat a se asculta mantra din video de 4 ori si a se mai canta apoi de 8 ori, asa cum am sugerat in articol.

      Ștergere
  6. Buna, Ashatara. Am gasit articolul asta din intamplare insa la fix :)) Sunt intr-o perioada in care tot caut modalitati pentru a-mi rezolva karma...
    Am 2 intrebari, daca ma poti ajuta, te rog. In cazul in care in una dintre zile nu pot face mantrele, o iau de la capat de la ziua 1? Daca nu le pot face pe toate, de 108 ori, le pot imparti in bucati pe timpul unei zile?
    Am gasit un link pe youtube de cateva ore cu mantra asta...daca il las sa imi cante cat dorm, are efect? :)))
    Iti multumesc anticipat, stiu ca esti foarte ocupata. Imi e dor de cursurile tale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Iti raspund punctual:

      1. nu o iei de la capat in cazul intreruperii, ci de unde ai ramas.
      2. poti sa o asculti impartita in mai multe transe, pe parcursul unei zile.
      3. cred ca are un efect si ascultarea ei in somn.

      Sa fie de folos!

      Ștergere
  7. Anonim spunea...
    Buna, Ashtara. Daca nu gasesc timp intr-o zi sa fac cele 108 repetari dintr-o bucata si le impart in calupuri, e ok? Sau daca intr-o zi nu pot, trebuie sa reiau de la prima, sau continui pana cand ajung la 16 zile in total in care sa fac mantrele?
    Multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  8. MULTUMESC,MIHAELA,PT CA EXISTI,SA NE CALAUZESTI SI PE NOI,CEI CE CAUTAM "CALEA ADEVARULUI",NU NE-AM VAZUT DE MULT TIMP,DAR AI UN LOC SPECIAL IN INIMA MEA!MI-AI SPUS ODATA,CAND AI VENIT IN P.NEAMT, CA SUNT DRAGON ALB,SAU INOROG,NU MAI TIN MINTE CE,CA AM 63 DE ANI SI MAI UIT INFORMATIILE,DAR CE IMPLICA ASTA PT MINE,NU MI-AI SPUS.MA TOT GANDESC DE O PERIOADA DE TIMP LA ASTA...TATAL CERESC SA ITI DEA PUTERE SA ITI URMEZI MENIREA,SUFLET LUMINOS!!!TE IMBRATISEZ!Florentina,sora Ginei.

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca se spune doar in gand in loc de cantat sau de asculat video are acelasi efect ? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere